עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AR7778,

היי, אני מתכנן לרכוש אוזניות למחשב בקרוב ושמתי לב שיש שני סוגים שבולטים בתדרים של 7.1. DOLBY ו-DTS. מישהו יכול להסביר לי את ההבדלים? מה עדיף יותר? האם סוג השימוש משנה? לדוגמא, אם השימוש הנפוץ ביותר שלי הוא גיימינג אז X יותר מתאים וטוב לי. השימוש העיקרי הוא מוזיקה, ובעיקר גיימינג. ודבר נוסף, אם אתם מכירים דגמים מומלצים של 7.1 במחיר של עד 500 שקל, אשמח לשמוע. אלו שלושת הדגמים שסקרנו אותי, אם מישהו יודע משהו עליהן אשמח לשמוע. ,Plantronics gamecon 788 Razer Chrome 7.1 Turtle Beach Z60 תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי מספר שאלות בתחום הטיפול בקבצי שמע: 1. כאשר יש לי שיר בפורמט WMA, שנדחס לאיכות 192 KB לשנייה, ואותו השיר בMP3 ג"כ ב 192, אבל ישנם הבדלי איכות לטובת ה WMA, האם המרת השיר באייטיונס ל AAC 192 תשמר את הבדלי האיכות או שההמרה תהרוס אותם בין כה וכה? בנוסף, מהו היחס בין דחיסת הנתונים של הACC לMP3? כלומר, האם בהמרה מMP3 320 ל AAC בשביל לשמר את כל המידע שכבר ישנו בMP3 האם אצטרך להגדיר אותו ג"כ כ 320, או שהדחיסה שלו יותר טובה, וכדי לשמר את המידע שבMP3 נדחס ל 320, אצטרך ב AAC רק 256, למשל? 2. כאשר אני מעביר שיר לאייפוד, אני מעביר אותו קודם לאייטיונס כדי שיצרף ערכי נורמליזציה של העוצמה, ורק אז מעביר לאייפוד. מה אני יכול לעשות עם השירים שכבר יש לי באייפוד? אני חייב להוציא אותם…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי אוזניות של KOSS מדגם TD65 שהן די ישנות והבעיה היא שהכריות שלהן קרועות כאלה, וכששמים אותם על האוזן אז אחרי זה יש מלא פירורים של הכריות וזה מגעיל כזה.. אבל האוזניות עובדות ממש טוב. להחליף כריות או שלזרוק את האוזניות האלה? איך אפשר להחליף?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  4. שלום, נתחיל מזה - אני אוהב לשיר, וגם להקליט דרך המחשב. כרגע יש לי מיקרופון זול של לוגיטק, שהוא לא בדיוק פאר היצירה, במלים עדינות ;D אני רוצה לקנות מיקרופון איכותי, לא חייב להיות מותאם למחשב, כל עוד אפשר למצוא מתאם. אני מתכוון להשקיע בעניין עד 300 ש"ח, עם עדיפות משמעותית לכך שהעניין יהיה יותר לכיוון ה200 ש"ח. אם למישהו יש המלצה על דגם ספציפי וחנות בה אוכל לקנות, שיכול לשמש אותי לשימוש ביתי, לא מעבר לזה אני מאוד אודה לו. אני מתכוון לחבר אותו למחשב ככה שאני צריך מיקרופון שיכול להתחבר דרך jack 3.5 mm, או Coaxial, או לקנות מתאם נוסף שיעשה את העבודה. תודה מראש, eyalb70

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אז ככה, יש לי 2 נושאים שאני צריך בהם עזרה. בכל אחד מהם אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מקום קנייה, ומוצר ספציפי - 1. קניית מתאם בין כבל 1/4 Inch לבין RCA - יש לי כבל רבע אינצ' (כבל אינסטרומנטלי כמו של גיטרות אקוסטיות מוגברות), ואני רוצה לחבר אותו למערכת בבית, דרך חיבור RCA. כלומר אני זקוק למתאם/כבל מתאם בין הפין הזכר של הרבע אינצ' לבין RCA זכר. האם יש דבר כזה, והאם יש שם שונה לכבל רבע אינצ' ? (זה סוג הכבל -http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2324) 2. קניית מתאם בין כבל 1/4 Inch לבין Jack 3.5 mm - בדומה לנושא הראשון אני צריך מתאם לחיבור MP רגיל (ג'ק 3.5 מ"מ), מפין זכר של רבע אינצ' לזכר של ג'ק 3.5, אבל שיהיה סטיריאו עדיף. אני מעדיף לקנות מDealExtreme, או ח…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי חברים, האוזניות הקיימות שלי (Sennheiser HD202) קצת נהרסו ואני חושב לקנות אוזניות חדשות. ראיתי שיש בבסט-מובייל מבצע בלאק-פרידי על SMS Audio MX50 On-Ear, הן עולות 500 ש"ח ונמכרות ב- 200 ש"ח במסגרת המבצע. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי יותר מדי מידע עליהן, מישהו מכיר? לחילופין, יש המלצות על אוזניות אחרות בתקציב של כ- 200-250 ש"ח? השימושים שלי די בסיסיים - בעיקר מוסיקה, רדיו, יוטיוב וכו'. לעיתים רחוקות גם סרטים. חשוב לי מאוד שהן יהיו נוחות לזמן ממושך על האוזן. משתמש בהן בעיקר בבית אבל אשמח אם הן יהיו ניתנות לנשיאה בתיק בצורה נוחה - האוזניות שלי נהרסו כנראה מהנשיאה בתיק, הכבל שמתחבר לאחת האוזניות נקרע. ה- Sennheiser HD202 היו מאוד טובות מבחינתי, היה להן חסרון קטנטן שהן קצת …

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. אהלן בגדול אני חובב איכות מוזיקה, משתמש ברמקולים מתקדמים מאד של לוג'יטק ומאזין בעיקר בפורמט Falc . לא מזמן רכשתי אוזניות *נחמדות* מבית פיליפס (הם עלו לי כ- 200 ש"ח), אני לא מרוצה מהם במיוחד ומעוניין לרכוש אוזניות חדשות בסכום של עד 400 ש"ח עם חריגה של 50 ש"ח. עם האוזניות העביר נסיעות ארוכות למדי - נוסע די הרבה; חשוב לי שהן יהיו מועצבות יפה (עדיפות לצבע שחור), גדולות מה שנקרא (לא הקטנות של האייפוד) ואממ שהבאס ישמע נקי כמו גם איכות הצלילים. אשמח לייעוץ, המליצו לי על הדגם הנ"ל AKG K518, מה אתם חושבים? בן-

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  8. Started by Joha132,

שלום לכם, אני הרבה זמן מתכוון לקנות רמקולים איכותיים למחשב במחיר של עד 350 ש"ח.. קיבלתי המלצות על כמה סוגים, והבנתי שיש את Altec Lansing VS2421 2.1 שהם הכי מומלצים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 בכל מקרה, אני מחפש רמקולים של 2.1, במחיר של עד 350 ש"ח. * הייעוד שלהם: 1. משחקים. 2. סרטים. 3. מוסיקה - פחות, לא חובה בפול ווליום. * הדרישות: צליל נקי, רמקולים איכותיים, סאב טוב, שיספקו אותי מבחינת איכות וגם סראוונד למשל בסרטים וכו'.. אם יש לכם דגם כלשהו בדרישות הנ"ל, בבקשה תפרטו, בינתיים - אני מחפש חוות דעת מקצועיות על רמקולי Altec Lansing VS2421 2.1 שאני כמעט בטוח הולך לקנות. בבקשה תפרטו ואל תגידו "הם טובים" תרשמו בכמה מילים למה אתם אומרים ואם זה באמת משתלם. תוד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם,לאחר קריאת הביקורת של אנטולי : http://hwzone.co.il/reviews/sound/solo67 הנני מעוניין לקנות את הרמקולים SOLO6C אשר ישמשו אותי בעיקר למוזיקת טראנס כמו: השאלות שלי אליכם הם: א. האם אלו הרמקולים הכי ממולצים כיום במחיר הנתון?אינני מעוניין לחפש ביד שניה,או לקנות רצפתיים\מדפיים וכו'.. ב.האם כרטיס קול עד 500 ש"ח יהיה מתאים לרמקולים?ואיזה כרטיס קול? ולשאלה הכי חשובה : ג.אם אני אניח את הרמקולים האלה מעל הארון במרחק של 2 מטר אחד מהשני ובגובה של 85 ס"מ מעליי זה יהיה בסדר והם עדיין יפיקו את המירב? אני עכשיו נוסע לחנות לשמוע את הרמקולים לפני הקניה,לכן בנתיים אני רוצה לברר איתכם מה מתאים לרמקולים האלו לפני שאני קונה. תשובות מהירות יתקבלו בברכה תודה רבה על העזרה.

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. היי, לקראת פסח החברה בה אני עובד נותנת לעובדים לבחור בין מספר מתנות. אחת מהן היא הסאונד-בר הנ"ל. תהיתי לגבי איכות הסאונד שלו ואם זו בחירה כדאית. ישמש בעיקר לסרטים/סדרות ומעט למוזיקה/משחקים. כיום אני משתמש ברמקולים של הטלוויזיה שלי - סמסונג H5000 בגודל 60" (פלאזמה) - מן הסתם המטרה היא לקבל שיפור מורגש. הטלוויזיה ממוקמת כ-4.2 מטר ממני בעת הצפייה. (אני מעריך שבעתיד אשדרג לOLED גדולה יותר, הסאונד שלהן טוב יותר או פחות מהנוכחית?) אופציית ברירת המחדל היא 400 שקלים של שופרסל + 70 לBE של שופרסל - כלומר שווה ערך לכ-400 שקלים במזומן. כלומר הדילמה היא אם המקרן קול הזה מצדיק את איכות הקול שלו בסכום הזה. (אני גם יכול לקחת את התווים ובעתיד לקנות מערכת טובה…

11. שלום ושנה טובה. אני רוצה לרכוש אוזניות לשימוש ביתי של שמיעת מוסיקה מידי פעם וכן לראות סדרות. פישפשתי באתרים ובפורומים והגעתי לשני דגמים שהם בטווח המחירים שלי, הדגמים הם: 1. Sony MDRXD200 ש"ח 192-194 - יש על האוזניות האלה חוות דעת טובות. 2. Sennheiser HD-202 ש"ח 202-240 - באתר היה כתוב שהם לשימוש ביתי והן מהנמכרות בעולם (dj.co.il). אלו הם הדגמים. כמובן שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שלום לכם פורום אודיו, אני מעוניין במערכת רמקולים חדשה למחשב, חשבתי על תצורה של 2.1 אבל אתן לך את הפרטים ותציעו לי אתם. המטרה של המרמקולים זה בעיקר מוסיקה בווליום די גבוה זה אומר שכנראה יהיה עדיף 2.1 (כי 5.1 הבנתי שיותר למשחקים ולסרטים וד"כ פחות טוב במוסיקה), לפעמים אני גם צופה בסרטים אבל בד"כ אני צורב ורואה בטלויזיה, זה בו נגיד שמוסיקה זה מה שחשוב. סגנונות מוסיקה שאני שומע זה ראגאי, דאנס, והיפ הופ אם זה צריך להשפיע על ההחלטה. התקציב נע סביב 100-400. חשבתי על הatp3 , מה אתם אומרים? בתודה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  13. אהלן מחפש אוזניות כדלעיל בטווח מחירים של 350-400 שקל, עיקר מטרתם היא לשמוע שיעורים, עם דגש על אפשרות לשמיעה באזורים רועשים(חדר אוכל ציבורי, או נסיעות באוטובוס משנות הקמת המדינה) מוכן לוותר על איכות שמיעה על סינון רעשים או אטימה טובה יותר, אני פחות שומע שירים יותר מדיי(מדי פעם יוטיוב) אלא רק לשמיעת שיעורים. יש אפשרות לקנות מהאינטרנט(אם יש הבדל משמעותי) אשמח לעזרה מהחברה בפורום ! ערב טוב

14. אהלן. יש אתר בשם mp3juices.cc. ניתן להוריד בו mp3 - ככל הנראה אני מניח שהוא עושה המרה של סרטונים ב youtube והופך אותם ל mp3. אשמח לשמוע מה דעתם של מומחי הפורום לגבי איכות הקול.

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  15. לפני כמה חודשים נקרע לי הכבל בAKG K430 שלי, ומצאתי להם תחליף באיזה Buttonים של סוני שמצאתי זרוקים בבית. השבוע גם הכבל שלהם נדפק, והחלטתי שהגיע הזמן לעשות משהו ולקנות אוזניות איכותיות חדשות. מבחינת הצרכים שלי: - אני שומע מגוון די רחב של מוזיקה: רוק, בלוז, קצת מטאל (לא כבד מדי), אינדי, אלטרנטיב, אלקטרוני ועוד, ככה שאני צריך אוזניות מגוונות. - אני ממש לא מסתדר עם in-ear, ומעדיף שהאוזניות יהיו headphones, ספציפית אני אוהב on ear כמו הK430. - רוב הזמן שאני עם האוזניות זה על אוטובוסים, בנסיעות, או בעבודה, ככה שאני שכמה שפחות דליפה = יותר טוב. - בגלל שאני נוסע הרבה ניידות זה גם פאקטור חשוב, אבל פחות קריטי (לא חובה שהאוזניות יתקפלו אבל זה יכול להיות נחמד) - עוד משהו נורא חשוב לי …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by omersh83,

[h=1]7.1 Asus Xonar DX[/h][h=1]Asus Xonar DSX 7.1[/h]שניהם pci-e מה ההבדל ביניהם

• 24 תגובות
    • 8.6k צפיות
  17. אני רוצה לחבר מערכת לטלוויזיה לצורך צפיה לא נדרש רדיו\DVD וכו'. למקום מוגבל.. דרושה מערכת קטנה בין 500 ל700 שקל

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. ייעוד - מוזיקה בעיקר (רוק ופופ וסוגיו). התקציב - עד 2,500 ש"ח. מפרט - 5 רמקולים ורסיבר (רצוי של דנון). 4 קטנים מכל פינה של החדר, מאחר וזהו חדר קטן יחסית (3X4 מ"ר). שיהיה ללא סאבוופר. רצוי מחברות JBL או BOSS. התחפששתי בחמישי האחרון ורוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך :-) תודה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by manz11,

אני שניה מלקנות מסך 32 LCD לסלון והמליצו ל על LG 32LC51 . האם המסך הזה איכותי בתכונותיו ? ומה ההבדל בינו לבין 32LC41 לא מצאתי שום הבדל בכלל .... תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש לרכוש אוזניות לשימוש במשרד. חשוב שיהיו נוחות לשימוש לאורך זמן, קטנות ככל שניתן (AKG 451 מושלמות בעיני מבחינת גודל למטרה זו), שתהיה כמה שפחות "זליגה" של סאונד. סינון רעשים לא הכרחי. האוזניות יהיו משודכות בעיקר למגבר אוזניות Native Instruments - audio 2 DJ, ולעיתים רחוקות לסלולרי. אין חשיבות למיקרופון או שליטה על הווליום. קראתי הרבה ביקורות תחת הכותרת "best on ear hedphones 2017" וצמצמתי את הרשימה, אך עם זאת אני מוכן לבדוק דגמים נוספים. כרגע על הפרק: Marshall Major II בעלות 232 ש"ח Shure SRH 145 בעלות 205 ש"ח אפשר להציע כמובן אוזניות מאמאזון, רכישה מחו"ל עומדת על הפרק בהחלט. על בסיס יומי משתמש בבי…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אהלן חברים! עייפתי מלרכוש אוזניות שמתיימרות להיות איכותיות במחירים של 200-300 ש"ח, ואני מכוון עכשיו קצת יותר גבוה לליגה אחרת של אוזניות. אני מעוניין בסט אוזניות ומיקרופון איכותי, שישמש אותי בעיקר לגיימינג ומוזיקה - בתקציב של כ700 ש"ח. יש לי כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם הלוח-אם מדגם GA-H77-D3H. תודה מראש לכל מי שעוזר! [h=3][/h]

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by evy,

שלום לחברי הפורום... אני אני צריך לתייעצו לי קניית ארבעה רמקולים לרכב . אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שיכולים להיכנס בתקציב של 200-300 ש"ח ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לשאול את השאלה הזאת (חוששני שאתם מתעסקים רק בציוד אודיו למחשב)... ויש לי שאלה: בתקציב שנתתי יש רמקולים טובים שייתנו איכות סבבה? או שזה תקציב מועט בשביל רמקולים לרכב? מקווה שתעזרו לי...תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by babu,

ATP 3 או LOGITECH X230 ראיתי שהעוצמה הכללית של ה לוגיטק גבוה יותר מהאלטק לאנסינג חשבתי גם על CREATIVE SBS 580 מה הכי טוב אתם אומרים מכל הבחינות איכות עוצמה הכל הכל ! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקימים שלי במחשב למשהו קצת יותר מקצועי וכול זה התקציב שלי או בין 800 ל-900 שקל אפשר לחרוג 40-50 שקל הרמקולים ישמשו בעיקר למזויקה בווליום גבוה ולפעמים סרטים מדי פעם אני מתלבט בין כמה רמקולים.....microlab x15/x14/solo7 c ויש עוד רמקולים שאני לא למצוא מלא זמן עם מישהו מכיר שיעזור בקשה זה הדגם שלהם:Speed Link Powerstixx Ultra 2.1 עם יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by tmp,

ממ שלום, לאחרונה שאני שומע מוזיקה ברמקולים (ATP3) שלי , רמקול אחד פשוט לא מנגן, או עושה רעשים.. חשבתי שזה הרמקולים אבל היום חיברתי במקומם אוזניות, וראיתי שרק צד אחד מהאוזניות עובד (וכן, בדקתי את האוזניות עם דיסקמן - עובד).. אז כנראה זאת בעיה בכרטיס קול אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי על זהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2216 אני יודע שיש אותו בKSP ב300 מה אתם אומרים עליו ואשמח לעוד הצעות

• 0 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים