אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט DS3L, כרטיס קול מובנה של REALTEK התקנתי את כל הדרייברים של המחשב דרך תוכנת ההתקנה המיוחדת של ג'יגה בייט (XPRESS INSTALL), זה התקין לי את כל הדרייברים טוב כולל את הקול (התוכנה של הקול הותקנה ופעלה) אך עדיין המחשב לא זיהה את התקן הקול והיה רשום שאין התקן שמע. הסרתי את הדרייברים של הקול דרך הלוח בקרה וניסיתי להתקין שוב רק את הדרייברים של הקול אך הפעם במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה. ניסיתי להוריד את הדרייברים של הקול מהאתר של ג'יגה בייט אך עדיין אותה שגיאה. יש לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס מעלה לי את אשף חומרה חדשה ואומר שזוהתה חומרה חדשה HD AUDIO אך אני לא מצליח להתקין דרך האשף. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש זרוע מתכווננת לצדדים ומעלה מטה. תודה. איך בודקים פיסית, עם הטלוויזיה מתאימה לזרוע או לא?!
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
i have the p5e motherboard and i use the spdif out port to connect my computer to my reciver. i have windows vista and when i enter the spdif interface properties i can't choose more the 2 channels. if i test the std audio it work and i can hear with my 5.1 speaker that are connected to my reciver.if i choose the speaker instead then i can select 5.1 speaker.in the soundmax blackhawk program is the same thing i can select 5.1 speakers in the speakers selection but in the spdif interface i can only select stereo speaker or head phones. how do i set the spdif to 5.1 speaker so i can hear with all my speakers in my computer games?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
זה התחיל אתמול, לא זכור לי שהתעסקתיעם הגדרות או משהו... פתאום שאני שם מוסיקה או משהו יש הד כזה. בנוסף כשאין מוסיקה פתוחה הוא עושה רעשים קטנים כאלה ומהירים (קצת קשה להסביר) הרמקולים שלי הם logitech x530 יש רעיונותאיך לסדר? כי אי אפשר לשחק\לראות סרטים\לשמוע מוסיקה ככה.
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזית LCD דרך חיבור RGB (כבל VGA כמו של מסכי CRT) - כדי להעביר את הכבל דרך הקירות צריך משהו כמו 7-10 מטרים של כבל... שאלתי היא - האם איכות התמונה תיפגם, אולי צריך 2 כבלים של 5 מטר ומגבר באמצע? אני לא ממש מתמצא ואשמח לעזרה בעניין. אולי אפילו דרכים חלופיות להעביר את התמונה מהמחשב ל LCD (אלחוט?) תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כבל VGA לחבר את המחשב לטלויזיה בחדר, ובגלל ש-DVI-HDMI זה בעייתי לאורך כזה אני צריך כבל VGA. אני גם צריך כבל PL-PL מיני (3.5) זכר לזכר בשביל הסאונד. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים גג 600 שקל שיהיו עצמתיים ואיכותיים השימושים שלי זה הרוב משחקים מתלבט בין X540 ל Inspire T6100 מה יותר מומלץ-כדאי? (עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה)
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב שמלבד השימוש הקלאסי(אופיס וכו')ישמש גם כ HTPC (מחובר בחדר אחר מהסלון) המעבד יהיה Q6600 לוח אם כנראה GIGABYTE דגם GA-P35-S3L .המחשב ישמש למשחקים 30% ו70% לסרטים HD כולל קידוד כאשר איכות האודיו והוידאו בעלי עדיפות ראשונה המחשב יחובר למגבר של ימהה RXV1800 הכולל HDMI ויכולת DTSHD ואני מתלבט בקשר לכרטיס מסך אשמח לקרוא מה אתם חושבים איזה כרטיס עדיף מבין השתיים . אם יש הערות ו/או הצעות לגביי לוח אם שונה שיתן תוצאות טובות יותר למה שציינתי אשמח לשמוע .
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי את ה TV מדגם הנ"ל ... ומשהו לא מסתדר לי. המפרט של ה TV: http://www.proview.com/Product/Product_Page.aspx?sn=439π=121&ii=3451 לפי מה שרשום שם, היא תומכת HD 480p/720p/1080i עכשיו אני יודע שהרזולוצית מקסימום שלה היא 1360X768 אבל משום מה אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה הזאת במחשב (יש לי כרטיס מסך Geforce 8800GTS עם דרייבר הכי מעודכן) אצלי אפשר 720X1280 אבל זה רושם Not Supported. בנתיים אני עובד על 1024X768 שזה גם טוב. 2 שאלות: 1. איך אפשר להגיע למצב שאני אוכל להגדיר את הרזולוציה במחשב על 1360X768? 2. אם אני ממשיך להשתמש ב 1024X768 , זה יכול להציג תכני HD כמו שצריך? תודה! 8)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1)האם הכרטיס קול משנה את איכות המוסיקה ? 2)אך הרמקולים האלה Logitech Z5500 שווה לקנות אותם והאם הם אלחוטיים ?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מסך עם כניסת SVIDEO וממיר של HOT עם יציאת SCART יש לי כבל שרשום עליו SVIDEO TO SCART וחשבתי שהוא יכול לחבר את הממיר למסך. זה לא עובד... אז טעיתי נכון?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע אוזניות (ישנות אבל טובות עושות תעבודה הבעייה שהן כבר בנות 30 ><" חחח והן קצת התפרקו (הודבקו עם דבק חם בצדדים ואיפה שהקשת ניתפסת עם האוזניות עברה הדבקה עם צלוטפ חח והאטימה שלהם לא משהו כבר ויש לי שכן מעצבן וגם שאני עם אוזניות אני שומע אותו (מנגן שר כל הצרות שבעולם><") בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות טובות אטומות עם NOISE CANCELING שינקה כמה שיותר רעש תודה מראשD: (אי אפשר לחרוג מהתקציב של ה600 שקל אני קונה מכספי שלי:'( אפשר יש מצב גם ליקנות מEBAY אז עם אפשר אוזניות טובות בסיבבות ה600 שקל (או160 דולר) בEBAY אז סבבהD: תודה מראש לעוזרים עריכה בתגובה השלישית ..↓ ↓
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על הנושא הזה קראתי המון, גם כאן בפורום וגם בפורומים בחו"ל, אבל למרבה הצער לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית, אז אשמח לקבל עזרה ממישהו כאן שמבין בזה ויש לו נסיון בתחום. השאלה היא היא האם כרטיסי קול מקצועיים שמיועדים ספציפית למוזיקה (למשל האודיופיל של מ-אודיו, הג'וליה וכדומה) עובדים טוב גם במשחקים או שהם עלולים ליצור בעיות, כמו למשל שמשחקים יתקעו, ירוצו לאט יותר או שהסאונד ישמע בהם ממש גרוע או מעוות? אני לא מתכוון לאפקטים מיוחדים שמיועדים במיוחד למשחקים או לשמיעה בסראונד, שזה כמובן התחום של כ' שמיועדים למשחקים בלבד, אלא אך ורק לשמיעה בסטריאו באמצעות מערכת של מגבר ורמקולים. האם בשביל מישהו שרוצה בעיקר לשמוע מוזיקה דרך המחשב אבל גם לשחק משחקים פה ושם אין מנוס מבחירה בכרטיס קול…
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן אנשים, לדיון הזה אין הרבה פואנטה, יותר משהו כללי שאולי יהיה מעניין לדבר עליו (תלוי כמובן אם יש פה עוד אנשים שיצא להם להתעסק עם כמות גדולה יחסית של רמקולים). אני זוכר כשנכנסתי לצד "האודיופילי" של העניין לפני משהו כמו 4 שנים. הציוד שנתקלתי בו בתחילה היה מאוד אקזוטי. רמקולים בצורת כדורים, מגברי מנורות, רמקולים אלקטרוסטטים, מייצבי מתח, כבלים של אלפי דולרים, ועוד הרבה. כל אלה היו רכיבים בשלוש-ארבע מערכות הראשונות שנתקלתי בהן דרך אנשים שהכרתי עם הכניסה לתחום. בזמנו, בתור תלמיד (לקרת תיכון) התקציב שלי לא היה גדול במיוחד, וחיפשתי להיכנס לתחום עם מערכת טובה, אבל במחיר נמוך. אז את המגבר הראשון קניתי ממישהו שהכרתי, מגבר מנורות, שנבנה בארץ על ידי מישהו שהוציא מידו לא מעט מגבר…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המצב כזה: המחשב מחובר דרך יציאה אופטית בכרטיס קול מובנה. ASUS P5B DELUXE לרסיבר חיצוני JVC RX-5032 עד היום הלינק בניהם היה מעולה ועבד דרך AC3filter במחשב בקונפיגורציית 5.1 ונקלט ברסיבר דרך DTS בכל הערוצים מעולה כיום יש בעיה, בAC3 בתצורה של DOLBYDIGITAL הac3filter מוציא רק שני ערוצים אבל הרסיבר מקודד מחדש ל5.1 חלקי (נשמע דומה). אבל בתצורה של 5.1 הAC3filter מוציא את כל הערוצים אבל הרסיבר מקבל רק שני ערוצים (למרות שמציג שמקבל את הכל) כתוצאה מכך יש קולות רקע בסנטר אבל לא דיבורים מה עושים כדי לסדר? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לשירים וסרטים. אני מתלבט בין ה X540 T6060 (אשמח להמלצה מביניהם) בכל אופן, השאלה היותר חשובה, איך תולים את הרמקולים על הקיר? זה אמור להיות בעיה?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
זוהי שאלת תם, אז בבקשה לענות תשובה פשוטה: איך אני מחבר את הלפטופ (הנפלא אגב..) דל 1520 למערכת קולנוע ביתי בצורה האיכותית ביותר? כמובן שהמטרה היא גם לראות תכנים מהמחשב למסך הגדול וגם לשמוע סרטים דולבי דיגיטל או HDTV ישירות ממערכת הרמקולים.. האם בדרך זו אני יכול להימנע משימוש במכשיר DVD?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות LCD או פלאזמה בגודל של 37-42 אינ'ץ(הספה במרחק של 2.5מ' פחות או יותר מהמסך) שבעיקרון השימוש המרכזי זה לראות סרטים ב דיוידי או YES. התקציב שלי הוא עד 6000 ש' אבל אפשר לחרוג טיפה. באופן כללי אני רוצה לדעת מה אני צריך לבדוק אם אני קונה LCD או אם אני קונה פלאזמה ומה עדיף LCD או פאלזמה לשימושים שהזכרתי. בנוסף יש לי אפשרות לקנות את הדגמים הבאים במחירים יותר מוזלים: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=650 ב 5900 שח' http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=L40A9A&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2141&aff=Zap〈=he ב6200 ש' http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1661&CategoryID=138&Page=2 ב 6000 שח' האם הם טובים?כדאיים? ובנוסף האם ז…
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום , שמי להד עד היום היו לי IceMat Sibera לבנות היום בערב הם התקלקלו ,בכל מקרה אנסה לתקן אותם אני מחפש לקנות אוזניות גיימניג חדשות עד 600ש"ח וזקוק להצעות ועזרה וגם להמלצות בתודה מראש , להד.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
אבא שלי רוצה לקנות אוזניות והוא רוצה למדוד אותם קודם ,האוזניות לא אמורות להיות בתחום HIGH END אלא יותר פשוטות אבל לא פשוטות מאוד.יש מקום בירושלים שאפשר לבדוק אוזניות מהרבה חברות שונות .תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה לקנות נגן איכותי בזמן הקרוב, וביחד איתו אני רוצה להשקיע גם באוזניות איכותיות(נגן בסביבות ה700 שקל) השימושים שלי הם כמובן לשמיעת מוזיקה נטו. תודה. *לא רוצה אוזניות In ear כי גם ככה התקציב שלי הוא לא גבוה ואני לא רוצה להתפשר על חשבון איכות השמע בגודל האוזניות, רק חשוב לי שהאוזניות יתקפלו כי אני רוצה להכניס אותם לכיס של המכנס הצבאי שלי אם כי לא חובה מקסימום אני ינעל את התיק. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי לוח אם של GIGABYTE התומך במערכת אודיו 7.1. רציתי לדעת האם ניתן לחבר גם מערכת 5.1 או אפילו 2.1 שתתן לי תוצאה טובה וכמו כן לשמוע המלצות לגבי אילו מערכות שמע מומלצות. השימוש הוא ביתי - קצת סרטים, קצת מוזיקה, אולי משחק או שניים. תקציב - סביב 300 ש"ח בערך (אני לא ממש מכיר את טווחי המחירים). באותו הקשר ראיתי הצעה לרמקולים של YAMAHA מדגם NSP-270 ורציתי לשאול האם הם מתאימים ומומלצים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-