אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! קניתי מערכת קולנוע ביתית וערכת קריוקי כזאת עם מיקסר למיקרופונים וזה מתחבר דרך בננות עכשיו מאיפה שמתחברות הבננות מתחבר גם הפלאפון שלי שדרכו אני שם שירים עכשיו רציתי לדעת איך אפשר להפעיל אותם בו זמנית אם זה אפשרי? תודה לכל מי שיעזור זה חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכם. הרמקולים שלי עושים ממש רעשים כל כמה דקות. אני לא מצליח לבדוק עם זה הרמקולים או הכרטיס קול. יש למישהוא איזה רעיון איך לבדוק? אולי איזה תוכנה לנושא ? (ניח שלא..) אני פשוט די עובד עצות כבר...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקרן Optoma HD20 (תומך ב-1080p 60Hz). מחובר למחשב שלי עם כרטיס HD4780 בכבל 15 מטר של HQ דרך יציאת DVI (בכרטיס מסך) וכניסת HDMI (במקרן). משום מה אני לא מצליח להוציא אות מהמקרן מעל 25Hz ברזולוצייה של 1080p. כבר חרשתי על כל מקור מידע אפשרי ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. כרגע אני על 1080p 25Hz וכאשר אני מעלה את זה ל-60Hz כל המסך מתמלא צבעים ורוטט. כבר חשבתי על הכל - אולי הכבל 15 מטר ארוך מדי, אולי הכרטיס מסך לא יכול שדר 60Hz אבל שללתי כל אופציה כזו. עזרה, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים ב-200 שח אולי עם קצת חריגה בישביל טיפה יותר להנות מהמחשב רק מלוגיק פיסי
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עם מיקרופון טובות עם חיבור USB. שישמעו בהם טוב מוזיקה ולפעמים גם סרטים ושהמיקרופון יהיה טוב ושיהיו איכותיות ובנויות טוב. תקציב עד 300 ש''ח.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן DVD לסלון שקורא את כל הפורמטים בתקצי של עד 1000-1500 ואם יש נגנים איכותיים במחיר זול יותר הנגן צריך לתמוך בMPEG4 ושאר הפורמטים גם דיסקים צרובים מדיות DVD שבהם סרט שקידדתי והפכתי לDVD
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל שאלה שבטח נטחנה פה כבר הרבה, אבל האם WINAMP או WMP יודעות להפוך MP3 לקובץ AUDIO? כלומר אני מעוניין לשמוע בקובץ המקורי דרך המחשב ולא לצרוב על CD.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות אייפוד בקרוב,ולחבר שלי יש גם והאוזניות שבאות עם האייפוד ממש גרועות...לפי מה ששמעתי באייפוד, אבל אני לא חושב שהמכשיר גרוע. עכשיו אני לא רוצה שנכנס לדיון הזה של מה יותר טוב האייפוד או האיריבר. אני רק רוצה שמליצו לי על אוזניות שיוציאו את המיטב מהאייפוד ושיהיו נוחות ולא כבדות מדי.. אפילו שאני לא חייב שהם יהו סופר נוחות. מצאתי את זה : http://www.arigent.co.il/new/products/ProdDtl.asp?Pid=2867 ורציתי גם לדעת אם זה שווה או אם מישהו התנסה בזה ומה הוא אומר .. אבל בכל זאת אני גם רוצה הצעות לאוזניות נפרדות. אה ועוד דבר אחד אני לא ממש מבין באוזניות, אין לי בעיה להתחיל להבין עכשיו רק אל תחשבו שאני מבין.... הערה : כתבתי את זה אתמול בדיון של האוזניות אבל משום מה אף…
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חיפשתי נגן מסוג FLASH איכותי. לאחר סקירה וחיפוש ארוכים מאוד הגעתי ל"קו הגמר" עם שלושה מכשירים בסגנון דומה: ה IRIVER 799, ה SAMSUNG YP-MT6Z וה iAudio G3. מבין השלושה הוא הזול ביותר ובאופן חד וחלק גם האיכותי ביותר! ל IRIVER מספר בעיות משמעותיות והעיקרית שבהן היא שהוא איננו מופיע באופן אוטומטי ככונן נייד עם חיבורו למחשב ויש להשתמש בתכנה המיוחדת לו. ישנו עדכון Firmware שפותר זאת אך יוצר בעיות אחרות והן: קצב העברת נתונים איטי הרבה יותר, ומגבלת אפשרות הקלטה ל 96KBPS. אלו הן בעיות משמעותיות ומהתכתבות עם IRIVER הבנתי שהן בלתי פתירות גם בעתיד. מלבד זאת ה IRIVER ארוך בערך בשני ס"מ מה IAUDIO. היתרון שלוהוא שהוא מציג פונטים בעברית ובעתיד אולי גם בכיוון הנכון מימין לשמאל. ה SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש עזרתכם למתאם מmicro HDMI לHDMI. האם כל מתאם יעשה את העבודה, או שיש כאן משחק של איכות המחבר וכו'? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
יש לי Z-560 LOGITECH 4.1 ...אין להם מפענים דיגיטליים פנימיים (למי שלא יודע) אני פונה לבעלי הרמקולים האלה בשאלתי את השאלה: האם יש לי אפשרות לחבר אותם לרסיבר שייתן פיענוח DOLBY\DTS וכו'? אם כן, איך? יש לי hercules game theater xp איזה אפשרויות חיבור קיימות לרסיבר?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מערכת הכי כדאי לקחת משם. לפי מה שאני יודע הLG הכי נורמאלית מכל החברות רכב שהחליטו לייצר קולנוע ביתי. האם באמת המערכת של הLG הכי טובה? (מגבר משולב עם DVD 5 סטליטים וסאב)
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
פעם, לפני כמה שנים טובות, אני זוכר שקראתי פה שהכרטיס קול לא משנה כלל במערכת עם רסיבר שכן הרסיבר מעבד את הקול, אבל חבר שלי טוען שהוא חש הבדלים עצומים בסאונד בין הAC97 שעל הלוח אם שלו לבין הCREATIVE SOUND BLASTER 5.1 שלו. הגיוני ?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש. יש לי מחשב בעל לוח אם ASUS P4P800 DELUXE, התומך בהשמעת סאונד 6.1. חיברתי לו איזושהי מערכת סתמית של 5 רמקולים + סאב. כאשר אני מנסה לראות סרטים בפורמט AC3 או DIVX אני בטוח ב 100% שאני לא באמת שומע 5.1 אלא סתם 5 רמקולים + באס. שאלתי היא. כאשר קונים מערכת רמקולים למחשב, ולמרות שהלוח אם תומך ב 5.1 האם צריך לקנות רמקולים במפורש (!) שתואמים ללוח אם/כרטיס קול 5.1 ? או שמה שאני שומע כרגע היא אכן הדרך ששומעים סרטים במחשב ? (לפי מיטב הבנתי במחשב אמור לזהות לבד את "איכות" הרמקולים המחוברת לו ולי כך לתת את הסאונד המתאים, ולכן האם פשוט קניתי סתם 5 רמקולים + סאב ולא רמקולים שאמורים להתאים ל "5.1" ?) תומר.
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מכשיר DVD, דגם TERAX - DVD 1350 http://www.officedepot.co.il/(ozohkqj32m0a0255wwmpkimp)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=713131 בבקשה תרשמו מה טוב או לא טוב בו.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, הורדתי איזה סרט בלו ריי, הוא מגיע בחמישה קבצי TS כאלה. הצלחתי להפעיל את הוידאו, במדיה פלייר קלאסיק ובנגן של איזושהי חברת קודקים, ELECARD שמה, וגם התקנתי אינספור קודקים, גם של אלקרד האלה. סאונד בתוכנה שלהם לא פועל, במדיה פלייר קלאסיק כן, אבל הוידאו זז בפריימ-רייט נמוך להחריד. למישהו יש נסיון בהפעלה של קבצים כאלה? חייב עזרה, ישבתי על זה בשלושת הימים האחרונים ולא הצלחתי .... במדיה פלייר הרגיל מנוגן הסאונד אבל לא הוידאו, וב-VLC פלייר זה בכלל לא פועל.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אוזניות Etymotic Research 6i שקניתי יד-שנייה לפני כחצי שנה ואני מאוד נהנה מהם. לא היתה לי איתם שום בעיה עד שפתאום שמתי לב שבאוזנייה השמאלית לא שומעים כלום. כשמשחקים קצת עם הכבל שלה ומניחים אותו בזווית מאוד ספציפית היא עובדת, ובתזוזה הכי קטנה מפסיקה לעבוד שוב. מרגיש כמו איזשהי בעיה של מגעים בתוך האוזנייה. מה אפשר לעשות? האם לדעתכם אני אוכל לתקן אותה בעצמי יחסית בקלות או שצריך לשלוח לתיקון? (אם כן אז איפה? האוזניות לא נקנו בארץ)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, מחפש רמקולים טובים ככל הניתן בגבולות התקציב הזה ואף פחות מכך. אנא, אל תמליצו לי בבקשה על דברים יקרים מזה (גם לא על אלטק לנסינג) - זה התקציב שהמשרד שלי הקציב לרמקולים שהוא רוכש. המטרה - מוסיקה בלבד. דגש נוסף - לא חשוב לי לפוצץ בבסים, ובטח לא בווליום (אחרת אפוטר). תודה, איל
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, האם מישהו שמע על המכשיר הזה? אני יודע שמדובר באיזשהו יחידת מדיה אני לא בטוח אם זה בהגדרה של סטרימר או של מחשב מדיה סלוני. אם מישהו יכול לתת חוות-דעת או המלצות וכדומה. תודה מראש, איתי.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
פשוט מאוד... איזה כרטיס הכי טוב למוזיקה, אני משחק גם לפעמים במשחקי מחשב אבל עדיפות ראשונה מ-ו-ז-י-ק-ה ! יש לי כרגע ATP 3 כרמקולים אבל אני אולי אקנה משהו חזק יותר אם יהיה תקציב. בכל מקרה... הרמקולים הם לא הנושא אלא רק הכרטיס, מה כדאי ? אני חושב על משהו בסביבות ה800 ש"ח אבל אם יש משהו טיפה טיפה פחות טוב אבל בהבדל מחיר משמעותי אז אני מעדיף לא לזרוק כסף, אותו דבר לכיוון ההפוך - אם אני יכול להוסיף עוד 100 שקל ולהינות פי 10 מאיכות מטורפת אז גם זה בא בחשבון ! תודה רבה מראש! אוהד.
-
- 64 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מה שברשותי: רסיבר Denon AVR1603 זוג רמקולים רצפתי קדמי JBL E60 זוג רמקולים מדפיים אחורי Philips (נרכשו לפני 13 שנים אך מתפקדים יופי) כרטיס קול Creative Live Value לוח אם ABiT NF7 אני מעוניין לרכוש כרטיס קול, די חדש בתחום, קראתי קצת לגבי דגימה וביטים של הכרטיסי קול, אך אני רואה כרטיסים בעלי נתונים דומים, בהפרשי מחיר גבוהים. מס' שאלות: א. האם מומלץ לרכוש כרטיס PCI או USB ? ב. מה ההבדלים העיקריים בין X-Fi Platinum Creative לבין Audigy 2 ZS Creative לבין X-Fi XtremeMusic Creative ? אילו 3 הכרטיסים ש"שמתי עליהם עין" ברצוני לציין מס' נקודות נוספות: אני בעיקר צופה בסרטים, AC3 וללא AC3. שומע מוסיקה. לעיתים אני משחק, במשחקים הבנתי שחיבור אופטי לא יתאים לסראונד, כך שאני מחפש יותר כ…
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש המלצה על כרטיס קול בתקציב של עד 200 שח . יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 . לרוב בשביל מוזיקה וסרטים . ראיתי 3 דגמים שבערך בתקציב - בתמונה, אשמח אם תעזרו לי להבחור בניהם או המליצו על אחרים . תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
ככה, יש לי פה טלויזיה קצת ישנה, ומאחורה יש לה רק חיבור קוואקס[אם אני כותב נכון, הכוונה היא לחיבור של הכבלים] ועוד חיבור של 21 פינים. יש לי פה כבל שממיר מהחיבור של ה21 פינים ל3 בננות האלה...צהוב לבן ואדום. יש לי גם כבל שמתחבר ליציאה של הכרטיס מסך, הtvout[זה שדומה לPS/2] והצד השני שלו הוא הנקבה של החיבור הצהוב.. אז אחרי התיאור המסורבל, אם היתה מצלמה אני חושב שהיה יותר טוב, חיברתי את הכבלים אחד לשני, והטלויזיה לא מציגה את המחשב..חיפשתי כל מיני דברים בדריבר של הכרטיס מסך, וכל מה שניסיתי שם לא עבד.. למישהו יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-