עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Pitzinyelo,

אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו מעולים למוזיקה וגם למשחקים. 2.1- לא יותר. אני רוצה איכות ממש טובה, שיהיה כמה שפחות "עיוות" של באס. עדיף של קריאטיב כי את שאר החברות קשה יותר למצוא לפי מיטב ידיעתי.. תקציב גמיש

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  2. היי חבר'ה, לא מזמן רכשתי לילד עכבר ROCCAT KONE במבצע ואחרי שראיתי את האיכות של המוצר, הימרתי שלקנות אוזניות IN EAR של אותו מותג לא יכולה להיות קנייה רעה, בוודאי לא במחיר של 100 ש"ח (במקום 180 ש"ח במסגרת מבצע). הצרכים שלי מהמוצר הם: 1. נוחות באוזן. 2. משקל קל. 3. איכות סאונד טובה גם לשמיעת מוזיקה (אני שומע מוזיקה מגוונת-רוק, שנות ה-80, ישראלי, עכשווי). 4. התאמה גם לאייפון. 5. מיקרופון מובנה. אחרי כמה ימים של שימוש, אני מוכרח לומר שאני מאושר. המחיר (כנראה רצון לדחוף את המותג במחירים מוזלים) זול מאוד ביחס לאיכות. בדקתי גם ב-KSP מספר דגמים של יצרנים מכובדים אחרים שמוזכרים פה בפורום, כולל במחירים גבוהים כמעט פי 3 ואני יכול להמליץ על המוצר הזה בחום. המוצר מגיע עם שקית נשיאה חמו…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by udist,

האם 500ש"ח זה מחיר סביר/יקר/זול לרמקולים ATP3 של אלטק ?? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by dyn,

שלום, אני צריך אוזניות מאוד איכותיות בעיקר בשביל גיימינג ומוזיקה... אין לי בעייה לחרוג מעט מהתקציב שלי אם צריך... העיקר שהאוזניות יהיו אמינות ואיכותיות. תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  5. שלום, יש לי מערכת מיני ואני רוצה להפטר ממנה. אבל להשתמש ברמקולים. הרמקולים מחוברים בחיבור רגיל של רמקולים כשלכל רמקול יש כבר שחור ואדום. יש דרך לעשות איזה התאמה ולחבר את הרמקולים לכרטיס קול שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  6. מהי הדרך הכי זולה שבעזרתה ניתן לחבר ממיר של יס (רגיל, לא HD) למסך של סמסונג שיש לו כניסת HDMI? :s05:

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by T-boon,

שלום לכולם, עד היום היתה לי מערכת מיני מחוברת למחשב (2 ערוצים) והכול היה בסדר, היום חיברתי מערכת מיני נוספת כדי להוסיף שתי ערוצים נוספים כסראונד.. הגדרתי בדרייבר את מערך הרמקולים מ-2 ל-4 והסראונד עובד מצויין. עכשיו, לקחתי מגבר ישן שהיה לי וחיברתי אותו על היציאה של הסאב/סנטר בכדי שיהיה לי גם סאב, הגדרתי בדרייבר את המערך מ-4 ל-5.1 ואז יש לי בעיה, אני שומע את כל ה 5 רמקולים עובדים אבל לא שומע את הדיבור כשהסרט מנגן.. כאשר אני מחליף את הסאב שיעבוד כסנטר, אני שומע את הדיבורים אבל, זה עדיין נשמע פחות טוב מהמערך של 4 רמקולים בלבד, כאילו שחסרים צלילים. בסך הכול רציתי להוסיף סאב למערך של 4 רמקולים.. אז אני מניח שהשאלה שלי היא, האם ניתן לחבר מערך של 5.1 ללא הסנטר? ולשמוע את הדיבורים…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by Moo^Moo,

**כשקיבלתי את המערכת מארה"ב הכל עבד תקין וסבבה למשך כמה חודשים** **CREATIVE INSPITE 6.1 6600** **מחוברת לAUDIGY 2 PLATENIUM** לפני כחודש ככה התחילה בעיה מעצנת, יותר מעצבנת מסידרה הנדסית(יא' יבינו): אני שולט על ווליום הרמקולים דרך גלגלת שמחוברת בכבל לסאב וופר/מגבר. עכשיו בוא ניקח דוגמא ואני שומע שיר, פתאום הווליום נחלש לבד, לא נוגע, עד שכמעט לא שומעים אותו ואחרי איזה 30 שניות הוא מגביר את עצמו אוטומתית. במידה ואני רוצה להמשיך לשמוע את השיר, אני מגביר (בגלגת) בזמן שהוא מחליש אוטומתית, ואני מגביר, הוא נחלש, אני שוב מגביר והוא שוב נחלש, עד שאני עוד פעם מגביר והמערכת במקום להחליש את עצמה נפתחת בפול-וויליום וגורמת לציצולים באוזניים. למישהו יש איזשהו מושג קלוש מה יכולה להיות ה…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by zombie,

יש לי כרטיס טלויזיה hauppauge wintv pvr 150 mce בעל היציאות הבאות:RCA(צהוב לוידיאו לבן ואדום לסאוונד), S-video וחיבור כזה של קבל לבן וגדול והכינוי של החיבור הוא פיטמה נדמה לי(שהוא כרגע לא בשימוש, פעם כשהייתי ביס היה חיבור כזה בין הממיר לכרטיס טלויזיה אבל כשניתקתי אותו לא היה הבדל... והטכנאי של הוט אמר שאצלם אין חיבור כזה בין ממיר לטלויזיה) קיבלתי מהוט כבל של svideo + אדום ולבן לסאוונד ומהצד השני שלו הוא מתחבר ב SCRAT נכנסתי למדיה סנטר וכשהגדרתי את החיבורים והכל קיבלתי אות זוועתי שלא לדבר על זה שהוא היה בשחור לבן... ניסינו עם הכבלים הרגילים(RCA) וקיבלתי אות קצת יותר טוב ולא בשחור לבן אבל עדין מפוקסל ועם "GHOSTING" ניסיתי בעבר פה בפורום לשנות את הרמת פילטרים והיה צריך בשביל…

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  10. שלום חברים, אני צריך להמיר קלטת של טייפ לדיסק CD רגיל, ברשותי מערכת מיני של GRUNDIG עם אפשרות לטייפ. יש בה אך ורק חיבור אוזניות, אני מעוניין לחבר אותה למחשב, ולהקליט את התוכן של הקסטה ולצרוב על CD , השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? ??? מודה מקרב לב לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by assafz,

אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר לחדר ואני רוצה לדעת אם מישהו ניסה לעבוד עם התוכנה של מיקרוסופט ואם היא שווה משהו בנוסף - האם היא תומכת בעברית תודה מראש

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by benor,

אני חושב לקנות אוזניות חדשות. באף אתר מכירות באינטרנט, לא ראיתי אותן למכירה. הן זמינות בארץ, בחנויות אודיו למיניהם? אני מעוניין להשקיע מקסימום עד 100 ש"ח תודה.

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by crik,

שלום רב, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע חדשה שכרגע תהיה 2.1. הכוונה לרכוש רסיבר איכותי שיתאים לחבר מספר חיבורי HDMI לצרכים העתידיים ויתמוך בפורמטים העתידיים. כמו כן, לרכוש גם רמקולים שבנתיים יהיו עד אשר יתקבל תקציב נוסף (מהאישה). תודה משה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by shlomid,

הבנתי שקיימת אופציה של קידוד ודחיסת מוזיקה בשיטה שנקראת AAC רציתי לדעת מה זה ואיך אני מקודד שיר לשיטה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  15. אתמול בצהריים(שישי) קיבלתי הבית תU3 סוף סוף! ;D עלה 707 שקל עד הבית. הנגן הזה פשוט 10 הוא נגן קטן(בגודל הזרת שלי). ניכנס לכל מקום. הוא כל כך איכותי, כיף להחזיק תנגן, יש לו מין פלסטיק איכותי ונעים. הקטע אם הסרטים שאפשר להציג במסך כזה הוא מדהים! ורואים ממש באיכות גבוהה, רק במסך קטן.וגם תמונות! נוח מאוד, כיף לעבוד עם הג'ויסטיק, כפתורים נוחים. ממשק מצויין, עוד יותר מצויין עם עדכוני קשוחה. בקשר למוזיקה הוא עושה תעבודה מצויין שומעים חזק מאוד היתפוצצו לי האוזניים!(לא להגיע למקסימום שלו כי הוא יהרוס לכם תאוזניות! אני שמתי על הכי גבוה ושמתי באס על מקסימום ועוד כמה אפשרויות והאוזניות היתפצצו ממש ואחר כך כשהחזרתי הכל איך שהיה התחלתי לישמוע חריקות מהאוזניות כזה ברקע חלש אבל …

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by shirNoshe,

בהנחה כמובן שאם כן אז יש יציאות דיגיטליות לרסיבר.

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  17. שלום, קניתי היום נגן iRiver iFP-795 בחנות נאמר לי כי הוא יכול לשמש כ-disk on key, וכי ההקלטה היא ישירות בפורמט mp3. עכשיו ניסיתי לחבר אותו - והופתעתי לרעה: דבר ראשון, מסתבר שצריך להתקין איזו תוכנה ואח"כ דרייברים. מוזר ודי גרוע לטעמי, במיוחד מכיוון שהנגנים הסיניים הזולים של ה-300 ש"ח לא דורשים את זה. דבר נוסף - הוא מקליט בפורמט מוזר וצריך לעשות המרה ל-mp3 (שוב די גרוע כי יש נגנים זולים ופשוטים שעושים את זה ישר בלי צורך בהמרה). בכל מקרה, המחשב לא מזהה את ה-iRiver בתור disk on key. הדרך היחידה שמצאתי "לדבר" איתו היא התקנת התוכנה והדרייברים, ואז שימוש בתוכנה כדי להעביר אליו / ממנו דברים. זה די אומר שאני לא יכול להשתמש בו כ-disk on key משום שיש מחשבים שאי אפשר להתקין עליהם תוכ…

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  18. מחוברים בחיבור ישיר, חלשים ביחס לקדמיים ולסנטר האם מדובר בבעיה תוכנתית בקודקים/מקום אחר, או שבסרטים יוצרים בכוונה ערוץ אחורי חלש יותר? כרטיס קול - creative audigy על WIN7 64BIT תודה.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  19. לא למשחקים אלא לסרטים ומוזיקה. מזמן לא התעדכנתי וראיתי שיש כרטיסי מסך עם יציאת סאונד כגון ה5450 , האם הסאונד ההיקפי שלהם מספיק טוב לסרטים ? ולמוסיקה? האם עדיף כרטיס קול נפרד ואליו לחבר את הכרטיס מסך? האם יש השוואות וביקורות לגבי איכות הסאונד? יחובר לרסיבר ק"ב.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  20. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2059&scat=199&tcat= http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=93&scat=199&tcat= מה יותר טוב ? ד"א הולך עם הכרטיס ‏CREATIVE Audigy SE 7.1

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by levimadman,

רציתי לשאול אם החברה הזאת היא חברת מדבקה - ואם כן - מה איכות הצפיה בטלויזיה הזו - אם למישהו יש נסיון איתה, אני אשמח לשמוע תגובות.

22. זה לחדר שלי יש מרחק צפייה של כ-2 מטר ויש לי את הדבר הבא בחדר הטלוויזיה תיהיה ממוקמת בתוך קיר גבס שהאורך הוא 86 ס"מ, עד כה הייתה בפנים בטלוויזיה 32 אינצ' של LG הדגם 32LD460 אני מעוניין במשהו דומה לה או יותר טובה ממנה.. חייב שתיהיה LCD או LED שתהיה דקה כמובן ועם תמיכה מלאה ב FULL HD כי אני צופה בהרבה תכני HD במיוחד משחקי ספורט אם זה חשוב היא תהיה מוחברת לממיר מקס טוטל של יס שכולל סטרימר, חשוב שיהיה לה עוד יציאה לHD תוכל להתחבר למשחק עם כבל HDMI, ומאוד רצוי חיבור USB שמאפשר שמיעת מוזיקה או צפייה בסרטים אשר נמצאים על USB חשבתי ללכת על סוני או LG..

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  23. שלום, אני צריך המלצה למסך טלויזיה בגודל 32 אינץ' לצפייה בסרטים בעצם חח אמ.. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם לא לטלויזיה עצמה אז אולי לאיזה חברה מומלצת יותר. אני חשבתי בכיוון של טלויזיה של טושיבה או שארפ תודה מראש

24. Started by TermiNal,

אוקיי אני מעוניין באוזניות למחשב תקציב ככה 500 מיועדות למוזיקה וקצת סרטים שומע בעיקר האוסים טראנסים שחורה ומעט מזרחית... בנוסף רציתי להבין מה יתן לי כרטיס קול מתקדם יותר מהכרטיס דיפולט על הלוח שלי -NFORCE2 ואם גם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טוב יותר גם מחיר סביב 300-400 ומממ האם מגבר משפיע על אוזניות במחיר של 500? מה זה יתן מה עדיף להשקיע בכרטיס קול טוב יותר או במגבר? הייתי מעדיף אוזניות סגורות (עד כמה שהבנתי סגורות הכוונה לאוזניות שלא מאפשרות לרעשים מבחוץ להיכנס) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה להחליף את מערכת הרמקולים הנוכחית שלי שהיא כבר בת 12 שנה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח (אבל הוא גמיש אם מדובר בתוספת תשלום סבירה תמורת קפיצה גדולה באיכות). השימושים שלי - בעיקר צפיה בסרטי בלו ריי מקוריים (כן, על דיסקים) וגם בסרטי DVD. אני לא צופה בסלון אלא בחדר ייעודי שהוא די קטן - בערך 3.5 מטר אורך על 2.5 מטר רוחב. גם מרחק הצפיה שלי נמוך - בערך 1.8 מטר. הטלוויזייה מסוג LED תלת מימד מחוברת למחשב שנמצא ממש לידה בכבל HDMI ואת הסרטים אני מנגן בכונן בלו ריי במחשב. מערכת הרמקולים הנוכחית מחוברת גם היא למחשב והסאונד יוצא מהכרטיס קול שבלוח האם, יש שם חיבור רגיל של 3 בננות - תכלת, ירוק וורוד (מפרט המחשב המלא מעודכן בפרופיל שלי). למרות החדר הקטן, חשוב לי סאונד היקפי…

• 1 תגובה
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים