עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. [table][tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [/tr][tr] [td][/td][td] TVIX-HD M-6500A ישנם קבצים בסיומת MP4 אשר קורא וכאלו אשר אינו קורא [/td] [/tr] [/table] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]מצ"ב MEDIAINFO של הקבצים הייתי רוצה לדעת האם חוץ מהמרה ניתן לקמפג את המזרים שיקרא את הקובץ הבעייתי גירסת קושחה 1.5.19HB קובץ מנגן: General Complete name : E:\tvixhd2\amir\Veep.S01E06.HDTV.x264-ASAP.mp4 Format : MPEG-4 Format profile : Base Media Codec ID : isom File size : 216 MiB Duration : 26mn 20s Overall bit rate …

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  2. שלום, ישלי בסביבות ה-1200 שקל +- להוציא על רמקולים ואני מעוניין לקנות את ה-621 של אלטק או את ה-2.1 של klipsch prosound, איפה לעזאזל אני מוצא אותם ?! הזמנה מחו"ל זה לא ממש אופציה כי אני לא מוכן לקחת את הסיכון לפאק במוצר מה שישלח אותי ליבואן-יצרן ובסוף לעזאזל..... תודה,

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by jambo7,

שלום אני מתלבט בין 3אפשרויות בין Harman Kardon SoundSticks לבין z2300 של לוגיטק לבין fx4021 ההפרש במחיר זניח תודה

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by I.Robot,

שלום. ראיתי בAMAZON מינידיסק והיה כתוב שזה skip free. איך זה אפשרי? הרי הוא מבוסס על דיסקים, לא? מישהו יודע איך המינידיסק עובד?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by avatar123,

אני מתלבט איזה מבין שני מסכים לקנות והייתי שמח להמלצה שלכם אז אלה שני המסכים הראשון: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=771474 השני: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=728120 מה אתם אומרים יותר טוב ?

6. Started by erez20,

כרטיס: Creativ sound blaster live value רמקולים: כעקרון זה חבילת 4.1 של 4 רמקולים + סאב. את השניים הקדמיים החלפתי ב2 רמקולים ממערכת ישנה שהם רמקולים גדולים וטובים יותר. בעיה: שמתי לב שפתאום השירה נשמעת חלושה יותר זאת אומרת המילים בשירים על רקע המוזיקה נשמעות חלשות יותר. עכשיו זה לא שהפעלתי איזה פלאג אין של קריוקי... אני ממש ממש לא בקטע וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות בזמן האחרון וניסיתי לשמוע דרך כמה תוכנות (וינאמפ 3 ומדיה פלייר) ואני מקבל את אותה תופעה... מישהו יכול להסביר או יותר טוב להציע פתרון ????????? המחשב זה המערכת שלי !!!!!!!!! May all be happy and full of love ארז עריכה: עליתי חלקית על הבעיה... הכרטיס מוציא כאילו רק ערוץ אחד (שמאל) וזו הסיבה שאני שומע רק חלק מהסא…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  7. Started by gal_il50,

יש לי Logitech Z560 ואני לא שומע את הסאב. מהסאב יוצאים 2 כבלים(בננות),אחד אני מחבר ושומע אבל את הסאב לא אז קניתי מפצל וחיברתי את שניהם לאותו חיבור אבל הסאב עדיין לא עובד. יש לי מאחורה 3 כניסות ובאחת אני מחבר את הרמקולים אבל שאני מחבר לשניים האחרים את הסאב זה לא עובד. מה אני עושה? דרך אגב יש לי (אם זה רלוונתי) לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by Henz16,

לאחרונה התחדשתי בטלווזיה מסוג toshiba 32av500 אני לא יודע אם זה קשור או לא, אבל כשרק צד אחד של סאונד (L,R) מחובר הרעש לא מופיע. וכאמור רק כששניהם מחוברים בו זמנית יש את רעש... יש לציין הרעש הופיע מיד, בחיבור הראשון. (חדש נדנדש) בהתחלתי חשבתי שהממיר אשם, (ממיר ישן ואנלוגי) אבל חיברתי את הנגן שלי, עם כבל PL 3.5MM - AUX . ושוב, הרעש הופיעה רק כששני הצדדים של הסאונד מחוברים. האם מדובר על מוצר פגום? או שצריך\כדאי לנסות להגדיר משהו? יש עוד בדיקה שאפשר לעשות לפני שממשים אחריות ע"מ לוודאות שאכן הבעיה בטלווזיה?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by AviramH,

אוקיי אחרי שהאוזניות האחרונות שלי, G35, נשברו לי כבר ארבע פעמיים כי הם התאבדו וחיברתי אותם מחדש כדי שיעבדו נמאס לי.. אני מחפש אוזניות חדשות וכנראה שאני אזמין מאיביי כי המחירים בארץ דיי בשמיים, יש העדפה ענקית לאוזניות אלחוטיות כי הסיבה לכך שהאוזניות נפלו היה החוטים ... עוד העדפה זה שיש אחריות בינלאומית אבל לא חובה בכל מקרה שמתי את העיניים שלי על G930/PX51/Sony 7.1 למישהו יש מושג איך הסוני 7.1 למחשב? הם נראים ממש טוב והם גם דיי זולות, מה שגם סוני היא חברה בינלאומית ואני בטח יוכל לממש אחריות במקרה ו.. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  10. אפשר לחרוג מעט מהתקציב אם יש באמת סיבה מוצדקת וכדאית... אני מחפש טלוויזיה סביב הגודל 32" או 37". מסך עם איכות צבעים וחדות גבוהה וכמובן ששווה את הכסף. שימושים - חיבור למחשב (רק לסרטי HD) ו"YES" רגיל (לא HD). מרחק צפייה - 2.5-3 מטר. מה אתם אומרים על LA37A550? או על 32LG53FR? תודה רבה לכולם!!!

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by ashkenazone,

אילו כרטיסי קול טובים מוצעים כיום לעריכת/הפקת מוזיקה בMID-END?

• 13 תגובות
    • 847 צפיות
  12. היי אני לא ממש מבין בעניין אז מקווה שתבינו את הבעיה שלי. יש לי מערכת 5.1 חדשה המחוברת לכרטיס הקול O/B שלי , כרטיס 2/4/5/7.1 לפי הנתונים שלו, הכניסות שעל המגבר מחוברות לכל היציאות שעל הכרטיס, סה"כ 3 כבלים (2 כבלים לרמקולים הקדמיים והאחוריים וכבל לסנטר ולסאב). כשאני מכוון את המגבר לסטראו או DTS השמיעה בסדר גמור, אבל כשאני רוצה לשמוע בצורת 5.1 השמיעה ממש גרועה,הכל נשמע מרוח וגבוה וממש לא היקפי - כל זה בסרטים שאני מוריד מהרשת, במשחקים זה עובד מצויין ממש, בסרטי DVD זה גם עובד מצויין. השלמתי עם העניין , שבעצם צריך סרטים ומקורות שמע איכותיים כדי לקבל 5.1 , אבל: לחבר שלי יש מערכת פשוטה של פירלס, למגבר/סאב שלו יש רק 2 כניסות שמאל וימין , אבל יש חוץ מהסאב 5 רמקולי לווין שיוצאים ממנ…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by Player9,

אני לא יודע כל כך אם זה הפורום המתאים אבל .. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD חדשה לחדר .. הגודל המתאים לחדר שלי הוא 37 אינץ". אני הולך לראות בטלויזיה רוב הזמן ספורט - כדורגל , וגם סרטים . איזה טלויזיה מתאימה? (עדיף שתהיה של LG )

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by avivsh82,

שלום לכולם אני מנסה לחבר לפטופ של לנובו לLCD של UNIDEN ואני לא מקבל תמונה ציבעונית יש לי VISTA עם כרטיס מסך של אינטל אני משתמש בכבל S-VIDEO עם 4 פינים במחשב וSCERT בטלויזיה. ניסיתי ה כ ל..... (החלפה בין כל מצבי הPAL החלפה בין שקעים שונים בTV הגדרות צבע בטלויזה והגרות צבע במחשב) אגב- יכול להיות שזו הבעיה... בכניסה של המחשב יש 7 חורים, ואני משתמש בכבל עם 4 פינים, אבל שניהם S-VIDEO....

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  15. Started by גוגומגוג,

שלום. לפני כשבועיים קניתי רמקולים 5.1 X530 Logitech קיניתי כבל מאריך, חתחתי את הכבלים חיברתי את המאריך שמתי רמקול בכל פינה בחדר, ואת החוטים ליד הפאנל בתעלה. אחרי כמה זמן הרמקולים התחילו לעשות לי רעשים...חשבתי שזה חד פעמי אבל לא, זה קורה הרבה שפתאום יש להם ג'ננה של רשרושים (גם בלי להפעים מוזיקה) עכשיו אני לא יודע ממה הבעיה , אני חושב שזה בגלל החוטים שחיברתי , או שחיברתי לא טוב . אבל אני לא בטוח. אבל זה סרט רע לפרק הכל אז חשבתי להתייעץ פה. איך אני יכול לבדוק את זה ? מה אתם אומרים על הבעיה זה יכול להיות עוד משהו ? מישהו יש לו ניסיון עם הרמקולים האלו? ומה אתם אומרים אם אני יילך אליהם הם יסכימו להחליף אחרי שחתחתי את החוטים? תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by noambaum,

שלום לכולם! רציתי לשאול למה יש הבדל במחיר לטובת ה-XMOD, לעומת ה-X-FI MUSIC הרי ה-XMOD עדיף כי אפשר לחבר אותו להכל. הנה לינק : http://us.creative.com/shop/shopcategory.asp?category=209& XMOD-80$ X-FI MUSIC 100$

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by י.לוי,

שלום חברים. האם קיימת תמיכה בעברית עבור הנגן של IRIVER דגם H10? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  18. Started by Roy.T,

יש לי טלויזיה HD שמחוברת בקבל HDMI ל4850, כדי לצפות בסרט HD שיש לי במחשב אני חייב כונן בלו ריי או שיש תוכנה כמו WMP למשל שמסוגלת להראות סרטים באיכות הזאת?

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  19. רמקולים ממש זולים שעדיין יהיו באיכות בסדר... אני לא צריך סאב וופר, לא צריך משהו איכותי - אני מאוד רחוק מאודיופיליה. באמת הכי זול שעוד אפשר להגיד שהוא טוב

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  20. רמקולים 6X9: JBL T595 LIMITED http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=481&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 רדיו דיסק+DVD: PIONEER AVHP 5050 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1579&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 איך לא :], סאב של CERWIN VEGA, ה-STROKER PRO: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1622&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 טוויטרים: JBL GTO17T http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1199&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 רמקולים 6.5 : JBL P6552 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  21. האם הוספה תמיכה בעברית?

• 13 תגובות
    • 847 צפיות
  22. שלום אני רוצה לעשות מערכת שמיועדת בעיקר לקולנוע ביתי (גם למוזיקה אבל פחות בהרבה). מה שאני מתכנן לרכוש זה ככה : מגבר - Yamaha rxv 661 רמקולים קדמיים רצפתיים - Wharfedale Diamond 9.5 (main) רמקולים אחוריים מדפיים - Wharfedale Diamond 9.0 (rear) סנטר - Wharfedale Diamond 9cc (center) לפי הבדיקה שלי בזאפ כל זה יעלה לי 8160 ש"ח ובחנות שהלכתי אליה הורידו לי המון וגם נתנו לי מתנה וכל זה ב 7430 כדאי לרכוש או לא? תנו דעתכם על המערכת הזו. תודה רבה נ.ב לא שכחתי SUB פשוט אחי יביא לי את שלו.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by PROSK8,

שלום אני מחפש אוזניות של DJ ומגבר הכי טוב שיש במחיר של המגבר בין 1000 ל3500 שקל ושהאוזניות יכולים להכנס לאיפוד NANO

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  24. נכתב בשעתו בהרבה מקומות שיש בעייה לעבוד בנתונים הנ"ל עם כרטיסי טלוויזיה מסויימים.(למשל pvr-150). רכשתי כרטיס haouppaouge hvr-1700, נאמר לי שיתכן בכרטיס הזה פתרו את הנושא, אבל אני לא בטוח. אני צריך להחליט בדחיפות איזו מערכת וינ. 7 להתקין, 64 או 32. מישהו יכול לעזור בזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  25. שלום חברים, אני מתעניין ברכישת אוזניות איכותיות שישמשו אותי בעיקר לריצה. חשוב שיהיו נוחות, יציבות (שלא יפלו במהלך הריצה) ועמידות בפני זיעה. כמובן שאני מחפש משהו איכותי. התקציב הוא 300 ש"ח אך ניתן לחרוג במידה ויש הצדקה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.