אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי Hauppauge PVR-150 MCE. מותקן על XP SP3. ה-tranceiver חובר ל-USB, בעיית ה-sticky keys נפתרה, והשלט עובד מצויין עם EventGhost. יש לי משהו כזה (כמו שמופיע בצד שמאל): את זה אני מניח שצריך לחבר לאחד משני השקעים שבאחורי ה-tranceiver (?) ולמה בעצם יש שני שקעים? ועכשיו מה? איזה תוכנות/דרייברים צריך להתקין? (אני משתמש ב-PowerCinema אם זה משנה במשהו) :s05:
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות חשובות... אני מעוניין לקנות כבל קומפוננט..עכשיו ראיתי שהמחירים רצים מ 50שח ועד סוף העולם...עכשיו הכבל הזה יהיה מיועד להיות מחובר לDVD מהLCD שלי... אני אומר להסתפק בכבל פשוט (GENERIC) או להשקיע טיפה למשהו איכותי..אם כן אז מה אתם מצעים לי? שאלה נוספת מס' 2 כרגע בבית יש לי ממיר YES MAX....הוא מחובר דרך כבל RCA מוזהב (כבל צהוב עבה יותר מהאדום והלבן) רואים לא משהו ביכלל....אם אני יחליף לממיר YES MAX HD דרך חיבור HDMI אני יקבל שיפור בתכנים רגילים (לא ערוצים HD) שיפור מ RCA אני מתכוון...? שאלה מס' 3 יש לי נייד דיי ישן יש לו יציאת S VIDEO ויציאת AGP...הייתי רוצה לחבר אותו לLCD שלי וראיתי שיש כבל צד אחד AGP מוזהב צד שני קומפוננט...כבל כזה יביא לי מקסימום איכות…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ברשותי סט של חברת Tannoy: רצפתיים מדגם Mercury MX3 סנטר Mercury MXC אחוריים Mercury MX2 מדובר בסט יד שנייה שנרכש בסוף 2008. לאחרונה גיליתי שבאחד הרצפתיים הפסיק לעבוד הטוויטר והסאונד שלו הפך עמום. מה כדאי לעשות במצב כזה? האם יש לדגם זה חלפים בארץ? מהי העלות המשוערת של תיקון? ואולי בכלל שווה לקנות כבר זוג רצפתיים אחרים מיד שנייה ? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
טוב אני מעוניין לקנות רמקולים לסלון עבור ההורים שלי, כנראה הTV תוחלף לאחת אחרת בקרוב אבל אני לא חושב שהדגם הספציפי רלוונטי. שאלתי היא האם יש בעיה לחבר רמקולים למחשב, ישירות לטלוויזיה- לדוג' הMICROLAB SOLO. אני לא מעוניין להשקיע כמות כסף נכבדת ברמקולים יעודיים ורסיבר, וגם להתעסק ביד שניה לצערי אין לי זמן לחפש וגם אז התקציב לא מאפשר משהו בליגה של קולנוע ביתי. מדובר בסלון לא גדול, ועד עכשיו נעשה שימוש ברמקולים של הטלוויזיה וזה מה שרגילים אליו. אז בגדול רציתי לדעת האם לדעתכם זה שיפור מומלץ לשים רמקולים מחשביים ב600-800 שקל לטלוויזיה, והאם מבחינת חיבור ישנה בעייתיות בנושא תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות רמקולים של CREATIVE את הדגם 2.1 2500 אני מכיר, במספר חנויות אמרו לי שאיסטרוניקס כבר לא מייבאים אותם לארץ מכיוון שהם ישנים ויש דגם אחר שנקרא LX220 מחיפוש קצר בגוגל הגעתי לזה שאין זכר לזה באתר של CREATIVE העולמי אלא רק בכל מיני אתרים זרים (יענו ביפנית/סינית/תאילנדית ?!?!?!?!) בקיצר, מישהו שמע משהו על ה LX220 האלה? מבחינת המפרט שלהם הוא אותו מפרט, תודה!
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים, היום קניתי מפצל וכבל. חיברתי את המפצל לכרטיס קול, למפצל חיברתי את הרמקולים של המחשב שלי (ATP3 המדהימים) ובנוסף חיברתי גם עם הכבל שקניתי את הרמקולים של המערכת סטריאו שלי (רמקולים גדולים מאוד, כמו מהסבנטיז כאלה, ובכלל זו מערכת ישנה). עכשיו יש לי בחדר מערכת 4.1 עם סאונד וסראונד מדהימים. הבסים כאן זה כמו מועדון... אבל השאלה שלי היא האם זו באמת מערכת 4.1?! כלומר, האם כרגע אני יכול לשלוט רק ברמקול האחורי שמאלי וכדו'? כי מהנסיונות שלי לא נראה לי שזה ככה..... אם כן, אז מה בעצם ההבדל בין מה שיש לי כרגע למערכת 4.1 ולמה מה שעשיתי בעצם לא נחשב למערכת 1.4 עם אפשרות שליטה על כל אחד מהרמקולים בנפרד? תודה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל תקציב : עד 300 כרטיס קול : Creative Audigy2 ZS Platinum Pro כל שאר המפרט נמצא מימין אם זה רלוונטי. אני צריך את האוזניות בשביל המחשב בלבד,חשוב לי שהם יאטמו את הרעש מבחוץ ושייתנו את התמורה הכי טובה למחיר הזה. אני מתלבט בין שני אלו : Sennheiser HD-201 (185 שקל) Sennheiser HD-202 (235 שקל) אני לוקח גם את אלו כאופצייה אם הם באמת טובות אז למה לא..יוכלו לשמש גם לנגן : sennheiser cx 300 (280 שקל) ועכשיו לשאלות שלי : 1. קודם כל האם אני יוכל בכלל לנצל את האוזניות האלו עם הכרטיס קול שלי? 2. ההבדלים בין ה 201 ל 202 הוא הבדל גדול ושווה בכלל את התוספת מחיר? או שהאוזן לא תבדיל בכלל בינהם? 3. אם יש משהו יותר טוב במחיר של עד 300 אני יישמח לשמוע עלי…
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול.... מישהו ניסה?
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום. הגיע הזמן לקנות DVD אחרי שנים של וודיאו(כן כן, אני באיחור, אני יודע) אני מוכן להשקיע 500-600 שקל, בתמורה למשהו *טוב* ולא זבל. דרישות ככה: שיקרא DIVX (אני מניח שברובם יש) יתמוך בכתוביות בעברית כמו שצריך REGION FREE אם אפשר, וזהו בעצם... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בלחבר את המערכת למחשב. המערכת בנוייה מ5 רמקולים וסאב אחד. עכשיו ברגע שאני מחבר את כול חיבורים למחשב אני מקבל סאונד רק בסאב ובשני רמקולים. כול השאר אינם מגיבים או שמגיבים בסאונד נורא נורא חלש חייב לציין שהכול עבד קשורה עד אתמול כשהתקנתי וינדוס 7 חדש שרכשתי לאחר שהנהנתי מספיק מגירסת ה"דמו" שניגמרה לה לאחר הפירמוט לא משנה איך שאני משחק (ושיחקתי כבר בכול האופציות האפשריות) לא מצליח להפעיל את כול הרמקולים עכשיו עוד משהו שאיני מצליח להבין. יש לי את התוכנה: realtek hd audio manager שבעזרתה שאני שולט על הרמקולים. שם מוגדר 5.1 ערוצים וכשאני מבצע בדיקה בתוכנה כול הרמקולים עוברים את הבדיקה בהצלחה ומשמיעים סאונד. ברגע שאני סוגר אותה ופותח ituns או media playe…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה מכשיר הבעיה, אך בחיבור רגיל התמונה בסדר... איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
תודה לעונים, http://www.alessandro-products.com/headphones.html
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... מה יותר שווה לי לקנות סט רמקולים טוב למחשב או לחבר את המערכת סטיראו החדשה שלי למחשב (SONY-CMT NE5)? ביקרות על המערכת: http://www.reviewcentre.com/info-74298.html תודה לעוזרים נ"ב אם שווה לקנות סט רמקולים חדש-תמליצו על אחד כזה עד 500-700 ש"ח...
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה סט אוזניות on ear ביתי כזה רק בשביל לשמוע לפעמים סאונד בחדר עם אוזניות. ביום יום אני משתמש בסט אוזניות in ear מאד איכותי וטוב ככה שאני לא רוצה להשקיע עכשיו בעוד אוזניות יקרות. לאור המחירים באמזון אני מתלבט בין Sennheiser HD 202 II לבין Sennheiser HD201 מביקורות שקראתי הדעות ממש חצויות לכן רציתי עוד חוות דעת של מומחים... אגב , אם יש סט אחר בטווח המחירים של עד 25$ (באמזון) שמומלץ יותר אז אשמח לשמוע... תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי רמקולים של פיוניר 9*6 מדגם TS-A6980 שההספק המוצהר שלהם הוא 200W ו 50W נקי - RMS. כשאני מחפש מידע עליהם באינטרנט הדגם 6980 הנוכחי הוא שונה לחלוטין- צורה, צבע, הספק גבוה יותר וכו'. על הרמקולים שלי אני לא מוצא מידע בכלל (יש לי אותם משנת 2000 ומאז הם שכבו בארון, קניתי אותם משומשים מחבר). עוד דבר על כל מוצרי פיוניר הלוגו כתוב Pioneer - האות הראשונה גדולה והשאר קטנות. בדגם שלי כתוב PIONEER - כל האותיות גדולות ומצורף הסמל של פיוניר. דבר נוסף שמעתי על חותמת או הטבעה של הלוגו של פיוניר על הממברנה ועל הטוויטר ויש לי את ההטבעות האלה. מה נראה לכם- רמקולים מקוריים או זיופים. זה דחוף לי כי אני הולך מחר להתקין אותם.
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לטלוויזיה עד 1800 כאשר הגודל צריך להיות עד 26 אינץ. המלצות יתקבלו בברכה! תודה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כי זה הבדל של כסף רציני.. וזה מהכסף שלי.. אני נוטה יותר לZ5500 אבל אנמי מפחד שאין הבדל גדול ביניהם ואני סתם יזרוק כסף שקרעתי ת'תחת בשבילו.. אז האם באמת שווה להשקיע ב5500 על פני ה5300 ולהוסיף את כל הכסף? ואין משהו משתלם יותר מהZ5500 באותו המחיר נכון?
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב בין 200-500+- אני חושב 2.1 כי יותא מזה זה לא ממש איכותי וגם אני רק שומע שירים..... חשבתי על LOGITECH X-230 עקרונית חוץ משירים ומשחקים לא עוד משהו מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 868 צפיות
-
-
עשיתי הכל לפי ההוראות (התקנתי את תוכנת ITunes ) חיברתי את ה-IPOD וכתוב DO NOT DISCONNECT מה זה אומר ??? וכל השירים הפכו לקבצי MPEG Layer 3 Audio ITunes
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש, ובהזדמנות זו הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הותיקים שלי (4.1, כיום משמשים רק כ-2.1, של Cambridge Soundworks - קלאסיקה בת 10 שנים, אבל הם כבר לא נשמעים טוב). אני משתמש יותר באוזניות, ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי ברמקולים - בטווח של 300 ש"ח, אפשר קצת יותר אם ההבדל מצדיק את זה. אני צריך 2.1, עם שלט חוטי שיש בו חיבור לאוזניות, שמספק גם הגברה ושליטת ווליום לאוזניות. הייתי קונה VS2421 של Altec, לו רק היה להם מיסוך אלמנטרי (למי שלא מכיר - הם סובלים מרעשים והפרעות סטטיות מכל ציוד אלקטרוני, ברמה מציקה מאוד). המלצות?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן חברה אני עסוק בימים האחרונים בעיצוב החדר שלי מחדש. בין היתר אני קונה גם מסך גדול למחשב שיחובר לממיר של הטלויזיה החדר שלי בערך 3.5 מטר על 3.5 מטר ואני רוצה לקנות רמקולים 5.1 נחמדים שישמשו אותי לצפייה בסרטים, הבעיה שהרמקולים אמורים לשמש גם לשמיעת מוזיקה לא פחות מצפייה בסרטים. הרמקולים אמורים להתלות על הקיר 2 על הקיר "הקדמי" שמאחורי המחשב ושתיים בקיר "האחורי" יש המלצה לרמקולים שכאלו??
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי לכולם, רציתי לחבר את המחשב שלי לרסיבר YAMAHA החדש שקניתי, כמובן שרציתי לחבר אותו לכניסה הדיגיטלית וקניתי כבל RCA, הכבל הוא של LEXUS מדגם SUB-50 שרשום עליו שהוא כבל מיוחד לחיבור סאבוופר. דרך אגב קניתי אותו כי זה מה שהמליצו לי במחסני חשמל לקחת. שאלתי היא האם הכבל הזה טוב לחיבור כזה כיון שרשום שזה כבל מיוחד לחיבור סאבוופר לשיפור העברת העוצמות הנמוכות? הנה לינק לכבל המדובר: http://sirius-electronics.co.il/Gallery/ShowProduct.aspx?ItemID=358&CategoryID=11111&ItemPosition=0 תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין במשהו שיתן לי מוסיקה חזקה בחוץ... כאילו עם חוט מעריך לחשמל אבל שיוכל לנגן MP3 או שתיהיה לו כניסת AUX או כניסת אודיו אחרת אנערף. אני פשוט צריך משהו שינגן מוסיקה כאילו רק שיגביר תעוצמה מהנגן שלי... לא למסיבה... לא צריך עוצמות גבוהות.. משהו בינוני מספיק. השאלה היא האם אני צריך מערכת מיני/מיקרו? או שאפשר לקנות רק מגבר ולחבר רמקולים אליו? כי רמקולים כבר יש לי... חסר רק מגבר. ואני לא מחפש איכות.. אני מחפש משהו זול כי זה לא למטרת איכות... תודה לע העזרה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני לא יודע כל כך אם זה הפורום המתאים אבל .. אני רוצה לקנות טלויזיה LCD חדשה לחדר .. הגודל המתאים לחדר שלי הוא 37 אינץ". אני הולך לראות בטלויזיה רוב הזמן ספורט - כדורגל , וגם סרטים . איזה טלויזיה מתאימה? (עדיף שתהיה של LG )
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-