עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by KusHniR,

אני צריך המלצה לטלוויזיה עד 1800 כאשר הגודל צריך להיות עד 26 אינץ. המלצות יתקבלו בברכה! תודה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  2. שלום לכולם. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם בפתרום הבעיה *הכ.מסך בPC מאד…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  3. השאלה בכותרת *אם אפשר אזור צפון

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  4. שלום חברים, אני מתעניין ברכישת אוזניות איכותיות שישמשו אותי בעיקר לריצה. חשוב שיהיו נוחות, יציבות (שלא יפלו במהלך הריצה) ועמידות בפני זיעה. כמובן שאני מחפש משהו איכותי. התקציב הוא 300 ש"ח אך ניתן לחרוג במידה ויש הצדקה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  5. מישהו מכיר תוכנית היודעת להציג את הפרטים של קבצי מולטימדיה התומכת ב(כמעט) כל הקודים המוכרים ?? יש לי את VideoInspector - אך היא אינה מספקת !!.. למשל בקבצי MP4 - היא אינה מציגה שום פרטים

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by irav,

אני מחפש רמקולים למחשב בין 200-500+- אני חושב 2.1 כי יותא מזה זה לא ממש איכותי וגם אני רק שומע שירים..... חשבתי על LOGITECH X-230 עקרונית חוץ משירים ומשחקים לא עוד משהו מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by zrmo,

מחפש אוזניות גיימינג עד 600 ש"ח שיהיו 7.1 , Over Ear , עם מיקרופון ורצוי אלחוטיות הנה שני האופציות שאני מתלבט בניהן: 1. Corsair Vengeance 2100 Wireless http://www.amazon.com/dp/B00EXPNFUA/ref=cm_sw_su_dp 2. Asus Vulcan Pro http://www.amazon.com/Vulcan-Gaming-Headset-Discontinued-Manufacturer/dp/B00AYA31QG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1421746350&sr=8-1&keywords=Asus+Vulcan+Pro אני צריך אוזניות גיימינג למשחקים כמו COD ו-CSGO וכל שאר המשחקים שדורשים סאונד טוב אם יש לכם הצעה משלכם תגידו אני לוקח בחשבון הכל תודה

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by nore0,

עשיתי הכל לפי ההוראות (התקנתי את תוכנת ITunes ) חיברתי את ה-IPOD וכתוב DO NOT DISCONNECT מה זה אומר ??? וכל השירים הפכו לקבצי MPEG Layer 3 Audio ITunes

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by levimadman,

רציתי לשאול אם החברה הזאת היא חברת מדבקה - ואם כן - מה איכות הצפיה בטלויזיה הזו - אם למישהו יש נסיון איתה, אני אשמח לשמוע תגובות.

10. שלום. הוצעה לאבא שלי המערכת הבאה: רסיבר Yamaha RX-V450 במחיר 1,900 ש"ח רמקולים Canton Movie 6.1-MX במחיר 2,400 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המוצרים, ומה דעתכם לגבי האיכות, והמחיר. בפרט לגבי חברת קנטון שלא שמעתי עליה מעולם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by erez20,

כרטיס: Creativ sound blaster live value רמקולים: כעקרון זה חבילת 4.1 של 4 רמקולים + סאב. את השניים הקדמיים החלפתי ב2 רמקולים ממערכת ישנה שהם רמקולים גדולים וטובים יותר. בעיה: שמתי לב שפתאום השירה נשמעת חלושה יותר זאת אומרת המילים בשירים על רקע המוזיקה נשמעות חלשות יותר. עכשיו זה לא שהפעלתי איזה פלאג אין של קריוקי... אני ממש ממש לא בקטע וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות בזמן האחרון וניסיתי לשמוע דרך כמה תוכנות (וינאמפ 3 ומדיה פלייר) ואני מקבל את אותה תופעה... מישהו יכול להסביר או יותר טוב להציע פתרון ????????? המחשב זה המערכת שלי !!!!!!!!! May all be happy and full of love ארז עריכה: עליתי חלקית על הבעיה... הכרטיס מוציא כאילו רק ערוץ אחד (שמאל) וזו הסיבה שאני שומע רק חלק מהסא…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  12. Started by spz,

יש לי סנסה קליפ ואני משתמש עם האוזניות שקיבלתי. אחרי שלושה חודשים הם מראות את הפרצוף האמיתי שלהן והגיע הזמן להתקדם. סה"כ הן נורא נוחות לי, ובעבר השתמשתי בAKG K312P שהיו פשוט נוראיות מבחינת נוחות. עם הספוגים המצב היה נסבל, אבל בלי הספוגים זה היה פשוט עינוי. התקציב עומד עד 150. חשוב שיהיו איכותיות, אבל נוחות. (מי שכותב, בבקשה שיכתוב מניסיון אישי) יום טוב!

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  13. Started by gal_il50,

יש לי Logitech Z560 ואני לא שומע את הסאב. מהסאב יוצאים 2 כבלים(בננות),אחד אני מחבר ושומע אבל את הסאב לא אז קניתי מפצל וחיברתי את שניהם לאותו חיבור אבל הסאב עדיין לא עובד. יש לי מאחורה 3 כניסות ובאחת אני מחבר את הרמקולים אבל שאני מחבר לשניים האחרים את הסאב זה לא עובד. מה אני עושה? דרך אגב יש לי (אם זה רלוונתי) לוח אם ג'יגבייט VAX,כרטיס מסך Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  14. אני והבת זוג שלי רוצים להתחדש בטלויזיה בעקבות מעבר דירה. גודל הסלון הוא 2.7x2.4 מטר כשלאורך ה2.4 מטר יש חלון דרומי בגובה 1.5~2 מטר. המרחק בין הספה לקיר בו תמוקם הטלויזיה היינו בין 1.3-1.8 (ספה נפתחת). 1. התקנת וילון היא אופציה - האם שווה להשקיע במסך oled אחרי התקנת וילונות? אני פשוט מניח שכדי להנות ממנו יהיה צריך חדר יחסית חשוך לעומת led שהוא יחסית נסלח יותר. 2 מה טווחי הגודל המומלצים למסך למידות כאלה של סלון? רק כדי שתהיה לי נקודת פתיחה טובה בחיפוש שלי. 3. האם שווה לרכוש מסך כרגע או ששווה לחכות? לפני תקופה אבא שלי רכש מסך ב10k והמחיר שלו ירד כמעת בחצי אחרי כמה חודשים בעקבות סידרות חדשות של מסכים שיובאו (מסכי 8k שהם לא רק סמסונג בדרך?) 4. האם מסכי xi…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  15. חשבתי על האין אייר של JBL JBL Reference 220 כרגע עולות, 240 בבאג. האם לדעתכם זאת הבחירה ההכי טובה שלי? תודה.

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by Mamimo,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : לוח אם ABIT NF7-S2 (כרטיס קול O/B) ורמקולים Z340 של לוג'טק. הבעיה היא רעש סטטי מהרמקולים שמתרחש מידי פעם לאורך זמן גם בזמן עבודה (ז"א סרט או משחק), זו בעיה חדשה - התחילה לאחרונה. אני רוצה לציין שזו לא בעיה של קירבה למיקרופון וגם אם אני עושה MUTE לכל רכיבי השמע עדיין נשמע הרעש. בנוסף, ההרכב של חוטי החשמל לא השתנה לאחרונה... מה שחשבתי הוא שאולי יש חוסר יציבות בספק שגורמת לרעש הסטטי, כאשר אני נותן מכה קלה באזור הספק או מזיז קצת את המחשב הרעש מפסיק לזמן מה. תודה על ההיענות

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות (עדיף נטענות) לאייפון ורצוי שיהיו מאיכות טובה. כרגע אני משתמש באוזניות הרגילות של האייפון שמבחינת התאמה לאוזן וסאונד הן טובות מאוד לדעתי, אני לא סובל אוזניות שהן in ear. אני מתכנן לקנות מאיביי, אשמח להמלצות על דגמים. תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  18. יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורי DVI ןחיבור S-VIDEO עכשיו הבנתי שעם הS-VIDEO עדיף לא לחבר כי זה איכות נמוכה ולא שווה, עם הDVI אני יחבר, עכשיו לחבר את זה לHDMI או ל RCA? לא הצלחתי למצוא איך אני בודק אם הכרטיס מסך שלי משדר HD אז מה עדיף לקנות? ויש לי בטלוויזיה גם מאחורה חיבור RGB )PC( אז אולי עדיף עם זה? אני פשוט הולך מחר לקנות את הכבל ולא יודע איזה צריך

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

מינידסק חדש שמכיל 1GB, יכול לשמש לאחסון מידע (גם uploading למוזיקה), ותומך גם בAtrac3 plus. פרטים נוספים: http://news.sel.sony.com/pressrelease/4270 http://www.minidisct.com/forum/showthread.php?s=a63b08f394d975a22dfeb6fa3f27a8f3&threadid=20006&perpage=10&pagenumber=1

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by WarMachine,

יש לי על המחשב הרבה קבצי OGG שWINAMP לא יכול לפתוח אז אני מעוניין להמירם ל MP3. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי תוכנה שעושה את זה בחינם וביעילות,אודה לכם אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  21. Started by Mortar,

מה ההדבל בין שני הכרטיסים, האם שווה להוסיף את הכסף בשביל ה ZS והאם ה ATP3 ALTEC LANSING (יש לי אותם כבר...) ראויים לכרטיסים האלה ? כרגע יש לי מעבד קול ONBOARD של SOUNDMAX מהלוח אם של ASUS P4P800. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  22. איך מתקינים ? , איזה דברים כדאי לדעת ? תודה

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by י.לוי,

שלום חברים. האם קיימת תמיכה בעברית עבור הנגן של IRIVER דגם H10? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  24. Started by kikkler,

הת'ראד הקודם שלי לא זכה ליותר מידי התייחסות, אבל ננסה שוב הגעתי למסקנה שכדאי ורצוי להחליף גם כרטיס קול אם אני הולך להשתמש במחשב כמקור למערכת אודיו. די ברור לי שכרגע אני זקוק בעיקר ליציאה לסטריאו בלבד, ואולי אולי אולי עוד יציאה לשני אחוריים בעתיד היותר רחוק, כלומר שאני מעדיף להתרחק מכרטיסי 7.1 ודומיהם. בנוסף יכולת הקלטה יכולה להיות נחמדה, כי זה נושא שאני מתעסק בו, אבל לא צריך שום דבר מיקצועי מידי. אני מתעסק המון במידי (מבחינת כתיבה, לא הקלטה), ויהיה נחמד אם הכרטיס ישמע נורמלי בנגינת מידי (או בכלל יש הבדלים בין הכרטיסים, סטייל הסאונד פונטס של קריאייטיב). בנתיים קיבלתי המלצות לאודיופיל 2496 של אמ-אודיו ולמיה (/מיה מידי) של אקו. אם יש רעיונות נוספים, אני אשמח לשמוע ובנושא א…

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  25. כל הזמן הם מוציעים מין רעש כזה של תיק תיק תיק תיק.. למה זה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.