עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oren99,

יש לי אחלה אוזניות של פיוניר שעלו לי 750 ש"ח והדבר היחיד שמפריע לי לזמן ארוך זה שהם יושבות על האוזן ומועכות אותה. האם יש אפשרות לעשות איזשהו מוד ולהפוך אותן ל over ear? מישהו התנסה בזה? אלה הן: http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Headphones/Headband/oM+SE-MJ5

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  2. שלום כולם! אני נוסע לקנדה וחשבתי לקנות נגן. הסתכלתי קצת וראיתי שבארץ ב500-600 שקל אפשר לקנות COWON I7 או D2, ואני יודע שזה בערך המחיר שעולה iPod בחו"ל. מה יותר טוב??

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  3. שלום! ברצוני לרכוש רמקולים למחשב 2.1, המיועדים לשמיעת מוסיקה סטריאופונית (קלאסית וג'אז). אני מתלבט קשות בין שני דגמים: Altec Lansing FX6021 או- MX 5021 יש למישהו דעה בנושא?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  4. מתחת היציאה של העכבר והמקלדת יש לי יציאה שנקראת spdif_out שנראת כמו יציאה של rc (צהוב) של טלויזיה למה זה משמש???

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  5. לכרטיס ensonic או vibra, שניהם עובדים טוב. מצאתי קישור באתר של קראייטיב אבל כשניסיתי להוריד קיבלתי הודעת שהקישור שבור... תודה מראש לכל מי שיכול לעזור...

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  6. שלום לכולם. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם בפתרום הבעיה *הכ.מסך בPC מאד…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  7. Started by soulsis,

שלום מה אתם אומרים על DDR5000 או אם יש המלצה על SAFA שמעתי שהם טובים בטייפ מנהלים. אשמח להמלצה קונקרטים עם שם החברה והדגם. תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by zrmo,

מחפש אוזניות גיימינג עד 600 ש"ח שיהיו 7.1 , Over Ear , עם מיקרופון ורצוי אלחוטיות הנה שני האופציות שאני מתלבט בניהן: 1. Corsair Vengeance 2100 Wireless http://www.amazon.com/dp/B00EXPNFUA/ref=cm_sw_su_dp 2. Asus Vulcan Pro http://www.amazon.com/Vulcan-Gaming-Headset-Discontinued-Manufacturer/dp/B00AYA31QG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1421746350&sr=8-1&keywords=Asus+Vulcan+Pro אני צריך אוזניות גיימינג למשחקים כמו COD ו-CSGO וכל שאר המשחקים שדורשים סאונד טוב אם יש לכם הצעה משלכם תגידו אני לוקח בחשבון הכל תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  9. היי חבר'ה, לא מזמן רכשתי לילד עכבר ROCCAT KONE במבצע ואחרי שראיתי את האיכות של המוצר, הימרתי שלקנות אוזניות IN EAR של אותו מותג לא יכולה להיות קנייה רעה, בוודאי לא במחיר של 100 ש"ח (במקום 180 ש"ח במסגרת מבצע). הצרכים שלי מהמוצר הם: 1. נוחות באוזן. 2. משקל קל. 3. איכות סאונד טובה גם לשמיעת מוזיקה (אני שומע מוזיקה מגוונת-רוק, שנות ה-80, ישראלי, עכשווי). 4. התאמה גם לאייפון. 5. מיקרופון מובנה. אחרי כמה ימים של שימוש, אני מוכרח לומר שאני מאושר. המחיר (כנראה רצון לדחוף את המותג במחירים מוזלים) זול מאוד ביחס לאיכות. בדקתי גם ב-KSP מספר דגמים של יצרנים מכובדים אחרים שמוזכרים פה בפורום, כולל במחירים גבוהים כמעט פי 3 ואני יכול להמליץ על המוצר הזה בחום. המוצר מגיע עם שקית נשיאה חמו…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  10. הגיוני ? יש לי את הרמקולים X520 של קרייטיב (5.1) ויש לי את האוזניות XT-HS77MV של SILVER LINE, ושאני שומע שירים אז אני מרגיש שבאזניות אני שומע על כל הפרטים, ושאפילו יש דברים שבאוזניות שומעים וברמקולים לא... עוד משהו ששמתי לב זה שככל שהווליום גבוהה יותר שומעים כאילו באיכות גבוהה יותר, הגיוני ?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by blabla2002,

זה הh10 רק ללא רדיו במחיר יותר זול, יש גם 6go שזה 6 גיגה המחיר יהיה 229 במוקם 249 יורו (נראה לי)

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by levy.mor,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. ברשותי זוג רמקולים די יקרים שלא היו בשימוש תקופת זמן מסויימת.. אתמול חיברתי אותם למגבר ולצערי גיליתי שבאחד הרמקולים שומעים רק דרך הטויטר והמידוופר לא עובד בהתחלה חשבתי שהכבל כנראה קרוע באמצע למרות שהוא חדש ולא עבר קיפולים. אז לקחתי את הכבל מהרמקול שכן עבד תקין וחיברתי ושוב המידוופר לא עובד.. יש אופציה לפתוח את הרמקולים ולראות מה קורה שם..( יכול להיות שהמנקה "הנזק" הפילה אותו בטעות..)אולי ואיזה חוט התנתק שם אם אני פותח אותו ישנן השלכות ? מבחינת אקוסטיקה / אטימות / קריעת חוטים /לא יודע מה.. בגלל זה אני פונה אליכם. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  13. שלום, לפני שנה ביקשתי בפורום זה המלצה לאוזניות לD2 שלי והמליצו לי על cx300 שאותם רכשתי בסופו של דבר ואכן נהנתי מהן שנה שלמה עד שהרסתי אותן בטעות לפני כמה ימים. באותם ימים רכשתי אותן ב215 שקל ואני מוכן להשקיע גג 400-450 שקל למשהו חדש עכשיו, חשבתי על Sennheiser CX400 שבפנדס ב360 לא כולל משלוח, מה אתם אומרים? זה שידרוג? ורציתי לבקש גם המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב גג 750 שקל, מה שחשוב לי זה צליל נקי ובאס איכותי אשמח לתשובות מהירות, תודה עריכה:: חשבתי אולי לחרוג קצת בשביל Logitech Z-2300 2.1 Speaker System בפנדס בקצת יותר מאלף שקל, שווה ת'חריגה מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  14. אהלן, חיברתי למחשב כבל באופן המוצג בתמונה. ואת הקצה השני ל-AUX של המערכת סטריאו. אבל משום מה אני שומע רק מרמקול אחד ולא משניהם. .. מה אני עושה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  15. יש ברשותי מכשיר YESMAX בעל דיסק של 160GB, ראיתי במכשיר כניסת USB, האם אפשר לחבר לשם הארדיסק נייד איכשהוא ולהקליט עליו? אם כן איך? אם לא, האם ניתן לקחת את ההארדיסק המקורי של המכשיר, לחבר אותו למחשב ולהעתיקו בעזרת ACRONIS לדיסק אחר יותר גדול כמובן ובכך אני אקבל עוד מקום להקלטה? האם הדבר אפשרי? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  16. Started by aquarius,

הסוקר כתב בביקורת שהאוזניות המסופקות הם סנסהייזר MX300 ככל הידוע לי כל האריברים מגיעים עם MX400 זה טעות בכתבה או שזה תקדים ?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  17. עד כמה יורגש השינוי בין כרטיס קול טוב למובנה בחיבור ל-Z5500? האם ממש שווה להשקיע? יש לציין שאני לחוץ בכסף.... אם כן שווה אז אני אשמח אם תיתנו לי גם המלצה לכרטיס קול עם חיבור PCI-E 1X (רק זה) עם חיבור אופטי. מינימום 5.1, שיהיה במחיר זול (יחסית) וכמובן שיהיה בינו לבין מובנה הבדל מורגש. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח שבמפרט - GIGABYTE X48-DS5 שיש לו כרטיס קול: הוא נראה לי דיי טוב ושלא יהיה הבדל ממש גדול בינו לבין כרטיס נגיד ב-500 שקל... (לפחות כך נראה לי... - לא מבין כלום באודיו) תודה רבה!!!!

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by Danielmy,

החלטתי לרכוש רמקולים של לוג'יטק, אינני זוכר את הדגם, אבל הם 5.1 לאחר חיבור תקין של הרמקולים, נתקלתי בבעיה כי שומעים סאונד, אך רק מרמקולים ימין ושמאל, ז"א ימין קיצור, אמצע ושמאל קיצוני, לא מתפקדים. במשך חצי שנה אני עובד כך, אך ללא עוד, החלטתי לנסות ולבדוק מה גורם לבעיה, ואיך אני יכול לתקן זאת. יש לציין, כי כשאני עורך בדיקת סאונד בתוך הדרייבר עצמו, כן יש שמע מכל הרמקולים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  19. שמעו בעיקרון החלטתי לקנות נגן MP3 ולבדוק אפשרויות של גיטרה עכשיו אבא שלי הגיע לפה מחו"ל ואומר שאי אפשר את שניהם (שהיה לי ברור) אז אמרתי נקנה MP3 ונבדוק אפשרויות של גיטרה... עכשיו אבא שלי שואל אם זה באמת הכרחתי הMP3 הזה כי זה 1800 שקל... (בבאג) עכשיו נתנו לי כמה דגמים בפורומים שונים שאני יכול לבדוק אבל יש מצב שאני גם אמצע יד שניה או משהו פגום קצת בזול (גיטרה) עכשיו חשבתי על מה שאבא שלי אמר לי.....אני לא יודע דרך אגב יש לי cort g200 חדשה לגמרי אפשר להגיד (6-7 חודשים) במצב טוב, למרות שהייתה לה תקלה או שתיים אבל נראה כאילו היא בסדר עכשיו (מישהו מהבית ספר שיודע קצת סידר לי! לא איש מקצוע!) קיצר אני עכשיו שוב מתלבט.....לא יודע מה כדאי נגן אני יודע דגם ספציפי אם זה עוזר (x5L של …

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Logitech לפני כמה ימים הוציאה את האוזניות החדשות שלה בדגם Logitech® Premium Stereo USB Headset 30 אני מעוניין לקנות אותם בגלל שיש להם גם אוזניות, רציתי לשאול אם הם טובים גם למשחקים? אני לא מאלה שצריכים את האיכות הכי טובה ולשמוע כל צליל חד ביותר, העיקר לשמוע טוב במשחקים. יש הצעות טובות יותר לאוזניות עם מיקרופון מובנה? http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=103&CONTENTID=6337&countryid=25&languageid=1 תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  21. שלום אנשים: קודם כל, אני מחפש מערכת סאונד טובה למחשב למשחקים ומוזיקה בסביבות ה-500 ש"ח, עם אפשרות לחרוג ב- 100/200 ש"ח אם המערכת ממש שווה את זה... אז חשבתי על VS4121 של אלטק אבל מקריאת רשמים של אנשים (בעיקר בחו"ל) הבנתי שישנן עם הרמקולים 2 בעיות רציניות: 1. לרמקולים יש בעייה רצינית עם צלילי mid-range במוזיקה, הם מפיקים אותם באיכות נמוכה או כלל לא. זה קורה בעיקר בצלילים אקוסטיים.. הבנתי שזה איכשהוא קשור לעובדה שהטוויטרים מופנים כלפי מטה.. 2. הסאב-וופר משמיע רחש סטטי (hum) מעצבן למדי שמובחן מאוד כשאין צלילים יותר גבוהים בו-זמנית. הבנתי שזה קשור לזרם החשמל הביתי אזל זה בחו"ל... מישהו כאן מכיר שהבעיות האלה אכן מופיעות ברמקולים האלה, ואם הן רציניות? ד"א המלצות גם על Log…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by tecknorapp,

שלום רב! מבקש עזרה דחופה בסנכרון סאונד בר סמסונג hw-f355 למסך lg smart 47la621y/ חיבור אופטי לא מזוהה-d input חיבור אנלוגי לא מתחבר aux התקןן בלוטות' אין צימוד. תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by Freaky Styley,

שלום אתמול באתי כרגיל להשמיע שירים במדיה פלייר, ואז שלחצתי על שיר מסויים, אז הוא נהיה כתום והופיעה לי ההודעה הבאה: "??ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שיש בעיה בהתקן הקול שלך. ייתכן שלא מותקן במחשב שלך התקן קול, שתוכנית אחרת משתמשת בהתקן או שהוא אינו פועל כראוי." עכשיו, אני לא מבין כלום במחשבים וכל זה ואין לי מושג מה לעשות... אז אם מישהו יכול להסביר לי כמו שמסבירים למישהו כמוני מה לעשות כדי שאני אוכל לשמוע מוסיקה זה יהיה אחלה.. אה, וזו לא רק המוסיקה שלא עובדת, אלא שבכלל לא שומעים כלום מהרמקולים. (גם האוזניות לא עובדות) תודה. נ.ב. אמרו כבר בפורום אחר להתקין דרייבר מחדש, וזה לא עבד.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  24. מבקש המלצה לאוזניות, אין תקציב ספציפי, אלו הדרישות: 1. אוזניות קשת (כלומר, מבנה רגיל, לא כפתור ולא במבנה מיוחד כלשהו). 2. אפשרות לחיבור עם כבל לאייפון לטובת השמעת מוזיקה, האם יש אפשרות להתחברות ללא כבל, לדוגמא בלוטות'? והאם זה לא מזיק מבחינת קרינה? 3. אפשרות להתחברות עם כבל למכשיר הריצה במכון הכושר האם גם כאן יש אפשרות אלחוטית? אני מניח שדורש מכשיר ריצה מתאים. בשורה התחתונה, בהנחה ואלחוטי למכשיר הריצה זה לא פרקטית, וחיבור בלוטות' לאייפון זה בעייתי (ואם זה שנוי במחלוקת, מבחינתי זה בעייתי), אשמח להמלצה לאוזיות קשת עם אפשרות חיבור עם כבל לאייפון ו/או למכשיר הריצה.

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by sinsonik,

תקציב עד 1000 ש"ח אפשר להביא אוזניות גם בפחות! לא חובה לנצל את כל התקציב... מה השימושים שלי: מוזיקה 70 % סרטים 20% משחקים 10% כרטיס הקול שיש ברשותי: יש לי כרטיס קול חיצוני של steel series 7.1 בקשות מיוחדות: שלאוזניות יהיו באסים מטורפים, עוצמה מטורפת אטימות מוחלטת שאני ישמע באופן מושלם שיר.. הערות: יש לי היום את siberia v2 של steel series אני לא מחפש אוזניות ברמה הזאת (כן אני יודע שאלה אוזניות מצוינות ברמה גבוהה) אני רוצה כמה דרגות מעל if u know what i mean תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים