אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
Logitech S3-30 Creative INSPIRE 2.1 2500 Creative LX220 איזה הכי מומלץ? במחיר הזה זה איזה הכי פחות גרוע? 200-300 ש"ח ולא אגורה יותר......\:
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, הבנתי שה-HD202 של סנהייזר הן האוזניות שמספקות את התמורה הכי גדולה לתקציב של עד 200 ש"ח. בדיוק העברתי לא מעט אלבומים ל-FLAC, ואני מחפש אוזניות שאוכל לשמוע איתן קבצי lossless בצורה טובה. עם הHD202, לדעתכם, אני אשמע הבדל בין קובץ mp3 לקובץ לוסלס? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לאחרונה עברנו מכבלים אנלוגיים לדיגיטליים...עדיין לא באו להתקין! אמרו לי שיש שני סוגים של ממירים.. הישן, הגדול שאפשר דרכו גם להזמין סרטים מכיוון שהוא בעל תקשורת לשני הכיוונים ואחד חדש, קטן פי כמה אבל אין אפשרות להזמין דרכו סרטים... האם למישהו יש תמונות של הממירים האלו? החדש והישן... המלצות כלשהן? בעיקרון אין לי שום צורך להזמין סרטים מכיוון שזה יהיה הממיר בחדר שלי בעוד שבמרתף איפה שיש את המערכת והכל יהיה ממיר גדול בעל אפשרות להזמנת סרטים וכד'.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אולי מישהו שמע בטעות? זאת חברה מאוד טובה אבל משום מה אף אחד לא מכיר אותה ובשום מקום לא מוכרים את הכרטיסים האלה.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב... אני מעוניין לקנות דיוידי שקורא דיוקס.. גם בשביל לראות סרטים בפורמט דיוידי.. וגם בשביל לקצר את 3 המגברים שלי למכשיר אחד.. הנה לינק שיוכל לעזור לכם לעזור לי http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-DVD&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=%F7%E5%F8%E0+DIVX&Param2=%EB%EF&OrderBy=low&x=25&y=10 פשוט תיכנס לפה.. וכפי שזה כבר מוגדר.. מחיר נמוך.. קורא אמפי3.. וסוג קורא דיוקס... חשבתי לקנות את ה-Prosound 990DIVX זה נראה בסדר?.. או שיש למישהו אחר התנסות עם אחד המוצרים משם... התקציב הוא בערך עד 500-550 אם יש משהו יותר נורמלי מהפרוסאונד 990... תודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לא מכיר את השוק לא יודע את המחירים. מחפש כרגיל יחס איכות\מכיר אופטימליים. מכשיר הפלא שלי 5310 יש לי אוזניות HD-45 נשמעות לפי טעמי לא רע אבל בעיה בשבילי בגלל שהם כל הזמן נופלות מהאוזניים (למרות שיש לי תעלות די קטנות) לדעתי בגלל כל הבגדים והמעיל שמפריע. מחפש אוזניות כפתור טובות. כניסה 3.5 ממ . שמעתי כדי לקחת את הCX300 אבל המחיר מוגזם לדעתי 180 ש"ח לאוזניות כפתור???
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לראות וידאו ב-iriver h320 ?? הבנתי שאני צריך לקודד תסרט....אז אם איזה תוכנה אני עושה את זה??
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
נא להעיר הערות ולשים לב ליחס עלות מחיר וגם המלצה לסראונד +סנטר
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו. יש לו כרטיס קול מובנה. ובזמן האחרון הרבה פעמים הרמקולים שלנ המערכת מתחילים לעשות מין רעש סטטי מציק כזה ולא שומעים נגיד מוזיקה וכאלה. וכשאני קצת משחק עם החיבור של המערכת למחשב זה מסתדר ואחרי כמה דקות שוב חוזר לרעש. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המערכת סטריאו שלי הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקת רוק, קלאסית... כרגע חשבתי על ה- Tannoy MX-2 (מצאתי אותם באחד הלוחוץ ב- 900 ש"ח) זה כדאי? איך הרמקולים? האם יהיה לי שיפור משמעותי ביחס למה שיש לי עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מצאתי בין ערמות הזבל בית מגבר מדגם Micronic A-60 של blaupunkt הוא נראה נחמד ואיכותי, עם מראה רטרו "עתידני" מגניב ביותר. הבעיה היא שאין לי מושג מה הוא שווה, כל המידע שמצאתי עליו הוא בגרמנית (כמה אתרי HI FI גרמניים). מישהו יכל לעזור לי למצוא מידע באנגלית שיגיד לי לאיזה רמה הוא שייך והאם יש לו ערך כספי כל שהוא? למעלה רדיו T-60, ולמטה המגבר A-60. יש לי את שניהם.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676592 מה אתם אומרים שווה לא שווה תביאו חוות דעות בונות בבקשה ! ואם לא אז מה אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל !
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי את הנגן Zvue חדשות וקצת נדלקתי.. אני מחפש די הרבה זמן נגן MP3 וגם יש וידאו.. שזה מעולה והמחיר מאוד אטרקטיבי עכשיו: 1) הוא שווה משהו מבחינת מפרט? יש איזה משהו שצריך להדאיג אותי 2)יש מצב שניתן להשיג אותו בארץ? אם לא מישהו יודע מתי, אם בכלל? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הרמקולים ATP3 Altec Lansing שלפי חיפוש באינטרנט יש עליהם תגובות חיוביות מאוד. עכשיו בעיקרון אני משתמש במחשב הזה למשחקים בעיקר וקצת למוסיקה. השאלה שלי האם זה שהם בתצורה של 2.1 יפגע לי בחויית המשחק? האם כדאי להשקיע בתצורה של 4.1 ואם כן של איזה חברה? בעיקרון יש לי כרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי והוא תומך ב5.1 זה כרטיס בפני עצמו ולא ON BOARD. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני בדיוק רוכש מחשב חדש, חזק במיוחד [סה"כ עלות בסביבות 9000 ש"ח] ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי, עם דגש על סרטים, מוזיקה ומשחקים - משהו שמספק הכל, ברמה גבוהה, עם חדות, גם בווליום גבוה - העניין הוא שהתחלתי להסתבך עם דולבי, DTS, THX - האם יש צורך בכל אלו? ואם כן, אילו כרטיסים תומכים בחלק מזה ומה זה אומר בתכל'ס? ואילו רמקולים יתאימו לי לצרכים האלה? חרשתי את גוגל וגם את החיפוש באתר הזה ויש ים דעות וכיוונים וביקורות עוד משנת 2002 .. אשמח לכל עזרה ודעה! נ.ב תקציב רמקולים 800+ ש"ח, וכרטיס מסך תקציב דומה.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לירכוש אוזניות in hear מקצועיות בסכום של בערך 500 שקלים אני חובב באסים ושומע רוב הזמן שירי דאנס ופופ ( ממצעד הבילבורד ) ולעיתים אני שומע ראפ והיפ הופ בפורמט flac או 320 kb ויותר לפעמים קאנטרי עד רוק אשמח אם תעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה בתודה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=STav890&cfm=FFE78E26#bidders_list דגם : bluedio av890 הן בעלות חיבור 3.5" שזה בערך פותר לי את כל הבעיות שאפשר (חיבור מחשב וסלולר לרמקולים בצורה אלחוטית, אזניות למחשב ולסלולרי, חיבור לרדיו ברכב...) 170 שקל כולל משלוח. האם המותג הזה מוכר? מצאתי כמה ביקורות משתמשים דיי חיוביות באנגלית אשמח להמצלה לדגמים נוספים בעלי מפרט דומה (חיבור 3.5, טעינת USB, פורמט V2.0) ובתחום המחירים הנ"ל (ומטה...) תודה מראש אריאל
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי DVD של פיוניר dv410-s (מעולה אגב). התבאסתי לשמוע מחברים, שבד"כ יודעים על מה הם מדברים בנושאים טכניים, שהשמעת דיסקים של אודיו עלולה לקצר את חיי העינית במכשיר. האם יש ממש בכך או שמדובר באגדה אורבנית?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נגן MP3 בטווח המחירים הנ"ל שישמעו טוב נפח 1GIGA אם אפשר מספר הצעות . תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
|המלצה לרמקולים למחשב 2.1 עד 1300 שקל שמיועדים למוזיקה :s05:
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר WD TV עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והכל עובד אבל יש בעיה אחת, כאשר מנסים לראות סרט hd (בפורמט mkv) אז רואים אבל לא שומעים אותו. (פורמט השמע של הסרט הוא DTS) לפי דעתי המחשיר פשוט לא קורא את הפורמט DTS אשר איכשהו להמיר את זה לפורמט שהמכשיר יהיה מסוגל לקרוא? תודה לעוזרים, וערב טוב.....
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים למחשב (רצוי CREATIVE ) בחיבור 2.1 עם כניסה דיגיטאלית, כלומר אני רוצה לחבר את יציאת ה SPDIF מהמחשב ליחידת הסאב (שהיא גם הרכזת של הרמקולים) לכניסה הדיגיטאלית של הרמקולים אשמח מאוד אם תיעצו לי גם על רמקולים מחברות אחרות .... בתנאי ששומעים בהם סוףףףףףף FireFlash
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוסף גדול של סרטונים קצרים שלפי דברי האספן הורדו באיזה אופן מ-YouTube. קבצי הוידאו (מאות) בפורמט mp4 וידאו: MPEG 4 AVC H264 אודיו: MPEG AAC Audio מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את הסלט הזה לפורמט DVD סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). בנוסף אוסף של שירים בפורמט WMA2 שמוגנים באיזה אופן. לדוגמא, VLC מנגן את השיר ללא קול - כלומר הוא מראה התקדמות ולא נותן הודעת שגיאה אבל ללא קול. רק WMP מצליח להשמיע אותם. בפעם הראשונה ה-WMP ניגש לאינטרנט להוריד איזה רשיון ומאז הוא מנגן אותם. כאשר אני מנסה ליצור מהם CD Audio התוכנה ImgBurn מדפיסה הודעת שגיאה (מצורפת) על רשיון. מה הדרך המהירה והקצרה להפוך את השירים לפורמט CD audio סטנדרטי (כזה שניתן לנגן בכל נגן). [attachment deleted b…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-