אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות במחיר של עד 200 שקל. המטרות שלהן זה מוזיקה ומשחקים. תודה מראש :]
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני עומד להזמין מחשב עם אוזניות זלמן סראונד+MIC,אבל בשביל סרטים וכאלה לשמוע עם המערכת שיש לי כרגע[ALTEC LANSING 2021] בלוח אם שאני מזמין יש כרטיס קול מובנה 7.1.. יש סיכוי שאני אוכל לחבר את שניהם בו זמנית? אם לא,יש אפשרות להפעיל 2 כרטיסי קול באותו זמן? כי יש לי בבית מחשב גרוע אחד שלא בשימוש[פנטיום 2 ] אבל הכרטיס קול בו הוא PCI והוא 2.1 נראה לי.. תודה לעונים..
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הדיסקים נשרטים כל כך מהר. לפני חודש צרבתי את כל הדיסקים שלי מחדש, וכבר הם הספיקו להישרט, והדיסקמן מתחיל לגהק כשהוא מנגן חלק מהשירים. ואני שומר עליהם באופן הכי קפדני שיכול להיות, שם כל דיסק באריזה משלו... עכשיו אני צריך לצרוב את הדיסקים עוד פעם! :pissed: יכול להיות שהדיסקמן הוא זה שגורם לדיסקים להשרט? יש לי אחד די טוב, Sony DNE509 או שאולי הדיסקים שאני משתמש בהם מעאפנים? אני צורב על הLG שמוכרים בזול ובכמויות... סתם רוצה לראות אם אני היחיד שסובל מזה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הם מתכננים להוציא? או שזה הולך להישאר ככה?..
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים אאקן 199 2.1 ואני רוצה לדעת כמה מתח מקבלים הלווינים (הרמקולים הקטנים, שמחוברים לסאב) לצורך ביצוע הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109790.0 אני רוצה לחבר במקביל לרמקולים את הלדים, כדי לא להסתבך עם מלא חוטים שיטפסו לי על הארון... חשבתי לגלות חלק של החוטים שליד הרמקולים ולחבר אליהם את החוטים של הלדים... זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
איפה אני יכול לתקן רמקולים של קריאייטיב בארץ? אין לי ביטוח!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? שווה משהו? תודה נ.ב. יש אפשרות ל IPOD SHUFFLE 512 ב-50 ש"ח יותר...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות איזהשהוא גישור בין הZ לLCD ולמחשב ביחד ולקבל עדיין אותו צליל? או עדיף לא להסתבך וללכת על מערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי נגן של ARCHOS. אני מחפש משדר בתדר FM שמתחבר ליציאת אוזניות של המכשיר (חיבור רגיל) ע"מ לשדר לרדיו-דיסק באוטו את המוזיקה שיש לי עליו. לינקים והמלצות יעזרו. (גם למשדרים שיש רק בחו"ל) תודה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי הציעו 32A3500 LCD 32 של טושיבה ב3690 ש"ח + 3 שנים אחריות. השימושים 70% סרטים מהמחשב ל TV (כרטיס 1950PRO) והשאר שידורי כבלים אנלוגי. הברירה שלי או לקנות במחיר הזה או לא בכלל האם כדאי ???
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי קנה מגבר חדש של פיוניר מדגם VSX-521-K בעל עוצמה של כ80W לערוץ (לפי המניואל) הוא רוצה לחבר אותו לרמקולים של מערכת סטריאו ישנה, שהאאוט פוט שלה הוא 40W לערוץ אז אני מניח שזה גם מה שהרמקולים שלה מסוגלים (לא מצאתי מניואל שלה, אבל הדגם הוא AIWA NSX-R30 ) . לטענת חבר שלי המוכר אמר שלו אמר שבגלל הרמקולים המגברעלול להשרף. אני יודע שהדבר הופך הפוך, אם המגבר חזק מדי והרמקולים חלשים אזי הרמקולים עלולים להשרף, אם אתה מגזים בווליום שאתה דוחף מהמגבר. בחיים שלי לא שמעתי שהמגבר עלול להשרף כי הרמקולים חלשים מדי. השאלה היא האם זה הגיוני שהמגבר ישרף בגלל הרמקולים? תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים במחיר של עד 250$ יש את ה Z-560 שנשמעים די טובים אבל 400W RMS זה ממש חזק ואני לא צריך את זה אני רוצה רמקולים אם איכות קול כמה שיותר טובה ושיהיו לפחות 4.1. אני עומד לקנות את הרמקולים באמריקה אז רמקולים שאין בארץ הם גם אפשרות. תענו לי בבקשה (אל תגידו לי לעשות חיפוש באתר!!!! :mad:) תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חדש: טלויזיה LA32A450 של סאמסונג (32) והרמקולים.. דרך אגב רק צבעתי את החדר ובגלל זה אין תמונות ואין כלום.... אם יש לכם תמונות יפות לתלות תשלחו לינק (אל תתיחסו לסנטר כי הוא ישן ולא חיברתי עדיין... יש רק 2 קדמיים וזהו...)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך המלצה לנגן מוזיקה עד 300 ש"ח (ניתן לחרוג רק אם ההשקעה באמת כדאית). הנגן הוא מתנת יום-הולדת לידידה טובה שלי אז אני קצת לחוץ בזמן (מצטער...). הדברים החשובים בנגן: איכות שמע ונוחיות שימוש/תצוגה. ראיתי את ה-creative zen בסקאלת המחירים הזו אבל אין לי מושג אם הוא שווה משהו... אשמח לעזרתכם... תודה.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לרכוש רמקולים לרכב ורציתי לדעת איזה מבין החברות הבאות אתם ממליצים, עדיף אם אפשר לדרג אותן... 1. פיוניר 2. קנווד 3. סרווין וגה 4. רוקפורד פוסגייט ברור לי שזה תלוי בדגמים בהספק שלהם (W) והכל אבל אני מחפש משהו בסביבות ה 300W לרמקולים אחוריים 6X9. למישהו יש המלצות ? (חוץ משגיא שאני יודע כבר מה הוא יגיד... )
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מולטימדיה לחדר ולא משהו יקר מידי אבל שיהיה מספיק איכותי. בנתיים ראית רק את הMvix הזה אבל אומרים שהוא לא טוב. ראיתי גם HTPC אבל זה יקר מידי....
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יצאה קושחה חדשה לנגן, התיקונים מופיעים מטה. תהנו http://www.misticriver.net/showthread.php?t=43872 לינק להורדה: http://www.iriverplus.com/update/firmware/h10/kor/H10.mi4 Version 2.53 (2006-07-03) ENHANCEMENTS: 1. Reduction of (re)boot time from a deep sleep. This firmware boots in about half time with 1,000 songs. 2. Improved behavior of fast-scrolling when the Touch Pad is kept pressed. A player stops fast-scrolling at the first/last item. 3. Improved access to playlist files. The previous implementation enumerated playlist files every time a user accessed to the playlist menu. Although this firmware limits the maximum number of playlist files to 100, users…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הקובץ של העידכון קושחה אבל איך אני עושה את זה בלי להרוס גם אין לי אחריות זה מארה"ב. ויש לי עוד בעיה איך משתמשים בתוכנה שקיבלתי עם הג'ימני כי רק איתה אפשר לעשות שזה יהיה אלבומים אם מעבירים אז זה לא עושה. הקובץ של הקושחה זה קובץ AOC אחד. קישור: http://www.archos.com/download/firmware.html ועוד שאלה ששכחתי להוסיף. היו כמה עידכונים לג'ימיני תסתכלו בפירוט הבא http://www.archos.com/download/firmware/Gmini400_OS_Update_History.txt עכשיו השאלה היא אם בעידכון הסופי כבר הכל כלול כי אני קיבלתי רק עכשיו את המכשיר לא עשיתי עידכונים קודמים??
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
פעם היינו מורידים מוזיקיה כמה שרוצים בלי לחשוש היום אנשים כבר מתחילים להיכנס ללחץ, קראתי בעיתון שכבר 216 תביעות נגד אנשים שמורידים בקאזה הוגשו וכו.. בקיצור האם מה שנותר לעשות זה לקנות או להשיג (בדרכים לא חוקיות כמובן)??
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני חושב על לקנות את הרסיבר הבא ב-850 שקל: http://www.netoneto.co.il/pl_product~pav3000usb~12~36.htm ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו. ברור לי שהוא לא מדהים אבל על הנייר הוא נראה סביר פלוס, והשאלה היא אם יש משהו אחר ויותר טוב ב-850 שקל? אגב, הוא יחובר למערכת רמקולים 5.1 של סוני ול-DVD סטנדרטי. תודה, אור.
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-