עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב, קבלתי במתנה טלוויזיה של אלקטרה דגם : elc- 2600s. אצל החבר הטלווזיה היתה תלוי על הקיר. אני רוצה לשים אותה על שולחן. חברים, האם אתם יודעים איפה אוכל להשיג רגלית/סטנד לטלווזיה? האם יש משהו גנרי לכך? בתודה מראש, שמעון גרשון

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by HubbaBubba,

שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P5KC ורמקולים HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2 ואוזניות HD465. אם אני אשדרג את הכרטיס קול ל ASUS XONAR D2X, יהיה הבדל משמעותי ומורגש מבחינת איכות שמע באוזניות וברמקולים מהכרטיס המובנה שלי? שוב השימושים הם נטו למוזיקה ובקושי למשחקים. שווה לי לשדרג או שלא יהיה הבדל משמעותי? אם יש לכם המלצה לכרטיס טוב יותר עד 700 שקל אני אשמח. תודה.

3. Started by LM10,

שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות סגורות בתקציב של 400 ש"ח (אפשר למתוח בכמה עשרות שקלים אם צריך). השימושים הם בעיקר למוזיקה (כל הסוגים בגדול) ולSTARCRAFT 2 (המשחק היחיד שאני ממש משחק בו, אבל משחק הרבה, אז אני צריך שיתאים) ואולי מדי פעם גם סרטים. סה"כ אפשר להגיד שאני מחפש משהו All Around עם דגש/עדיפות למוזיקה. לא משנה לי בכלל העיצוב, כן חשובה הנוחות (למרות שברור לי שזה עניין אישי) וגם הבידוד רעשים עד כמה שאפשר להשיג בתקציב הזה (לא בעדיפות ראשונה). מחיפושים בגוגל וגם קצת באתר הגעתי להמלצות על כמה דגמים שקיבלו הרבה ביקורות טובות: Siberia v2 Shure SRH440-A אם אפשר את דעתכם על הדגמים האלו או בכלל המלצות אחרות אם יש לכם. תודה מראש על כל עזרה!

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  4. Started by INFERNO,

חברה בקרוב מאוד דוד שלי נוסע לארה"ב ויש לי תקציב של 300$ עכשיו ה Zen Xtra עולה 180 דולר ו Zen Touch עולה 250 דולר מה יותר עדיף לי ? (בהתחשב בזה שאני רוצה גם לקנות אוזניות טובות) אם למישהו יש הצעות אחרות זה יתקבל בברכה תודה רבה

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by amarn,

היי אני מחפש אוזניות IN ERAS טובות עם שרידות גבוהה (שלא מפסיקים לשמוע בצד אחד אחרי שמגלגלים את הכבל) תקרת מחיר 300 ש"ח. כמובן שאחרי השרידות מגיעים מאפיינים של איכות שמע טובה ובידוד. האוזניות מיועדות להשמעת מוזיקה בנגן MP3. תודה מראש על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  6. רוצה לשדרג את החדר שלי. בתכנון כבר לקנות מחשב חדש + טלוויזיה 32FHD בתור מסך. הפוסט הזה בשביל מערכת הסאונד. אני מוכן להשקיע 4-4.5 אלף על זוג רצפתיים קדמיים + רסיבר סראונד (או מגבר סראונד..לא יודע כ"כ מה ההבדל) אני רוצה מיד שניה. חדש לא משתלם במיוחד שאפשר להשיג משהו טוב במחיר זול. אני לוקח את הזמן שלי. לא ממהר לשום מקום ויש לי לפחות חודשיים עד שאבצע את הקניה. אני רוצה להיות סגור על זה עד הסוף. ומוכן גם לעשות מספר נסיעות עד לבית המוכר כדי לשמוע במה מדובר. במה כדאי לי לשים יותר דגש מבחינת השקעה כספית? רמקולים? מגבר? ובאיזה חברה עדיף? אני לא מעוניין בחברות מדבקה כמו Pure Accustics וכו'.. המגבר צריך להיות סראונד. יש לי 2 רמקולים, סטליטים, אחוריים שאני מתכנן לחבר אותם וגם סנטר. …

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  7. שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס קול למחשב. התפקיד העיקרי של הכרטיס יהיה בשביל חיבור למערכת סטריאו ובעיקר לשמיעת מוזיקה (לא לעריכה או הקלטה וכדומה). מה מומלץ בטווח מחירים הזה? והאם יהיה בזה שיפור משמעותי על מה שיש לי כרגע על הלוח אם? (Realtek ALC883 High Definition Audio CODEC, 6-channel ) בעיקרון אני אוכל קצת לחרוג מהתקציב, אבל רק בתנאי שזה באמת יהיה משמעותי ושווה את זה. תודה

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by Mortar,

התקליטים מתו ובא הCD בסוף שנות ה80 ועכשיו הDVD אבל לא ידוע לי על מערכות סטריאו שיכולות להפעיל DVD אני לא ממש מעודכן אבל אני מניח שבטח מיצירים אותם כבר עם כונן משולב. השאלה שלי היא מה היתרונות של DVD ? האם האיכות תגדל והאם יש לאן לגדול בכלל ? ואם לא אז בכל מקרה זמרים ואמנים לא יכולים להקליט כל כך הרבה שירים בשביל שימלא את כל הDVD וגם לא לכולם יש מערכות עם DVD... אז זה סיכון להוציא אלבום ככה. אז בעצם בשביל מה נכנס הדבר הזה לשוק ? האם יש לו סיכוי להחליף את הCD לגמריי והאם באמת יש יתרונות באיכות ההקלטה ? Discuss

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by matessim,

shalom, shmi matan sliha my hebrew is not working i need a TV card for my computer, for watching TV from Yes i want to connect it from the mamir, i suppose it wont be an issue my max is like 400,but would really like for it to be cheaper if it can.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by Ido Barash,

שלום חברים, עברתי לדירה חדשה בשבוע שעבר ובמעבר כנראה שנהרס לי HARMAN KARDON SB26 שלי :( אשמח לדעתכם על מספר דגמים: YAMAHA YAS 108 YAMAHA YSP 209 1300 HARMAN KARDON enchant כולם בערך באותו טווח מחירים של איזור ה-1600 שקל ונראה לי שהם מתאימים לצרכים שלי. חשוב לציין שאני לא איזה חובב סאונד מושבע ששומע כל ביט וביט או משחק עם הטרבל והבס.. אבל אני אוהב ליהנות מסרטי אקשן ורוצה חווית סראונד יחסית טובה. ה-SB26 הותיק שלי היה 5.1 ערוצים ומאוד נהנתי ממנו, אם כי הבנתי שזה לא כל כך משנה עם הטכנולוגיה של היום. ובנוסף - אשתי מעדיפה בלי סאב-וופר נפרד - לא יודע עד כמה זה מהותי. הוא יתחבר לטלויזיה…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  11. היי על אילו אוזניות מבין השתים אתם יותר ממליצים?? אני יודע שה200 אטומות לרעשים אבל שמעתי של100 יש סאונד יותר טוב דבר אחרון, מישהו קנה את אחד מהדגמים האלו כבר ויכול להגיד לי מה המחיר בערך ואיך האיכות?? וכמובן איפה אפשר לקנות תודה

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  12. שלום. הוצעה לאבא שלי המערכת הבאה: רסיבר Yamaha RX-V450 במחיר 1,900 ש"ח רמקולים Canton Movie 6.1-MX במחיר 2,400 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המוצרים, ומה דעתכם לגבי האיכות, והמחיר. בפרט לגבי חברת קנטון שלא שמעתי עליה מעולם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  13. יש לי את המערכת קולנוע הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127623 עכשיו ההורים שלי לקחו את הDVD ולא צריכים את הרמקולים עכשיו השאלה שלי אם יש אפשרות כל שהיא לחבר את הרמקולים למחשב.? ואם יש כזאת אפשרות מהי? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  14. הלך לי הטרנספורמטור במגבר ואני צריך להשיג טרנספורמטור חדש... הנתונים שלו הם נכנס: 220 וולט יוצא: 2 חוטים של 40-45 וולט בעלי חוט אחד של אדמה משותף ועוד 2 חוטים של 6 וולט- לתאורה... תודה

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by tzahi04,

מה אתם אומרים על המקרן בקישור הבא?: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RUtocia2100MP 1. תקציב: כמה שיותר זול 2. שימוש: לראות סרטי קולנוע מידי פעם דרך המחשב 3. השקעה: האם צריך להשקיע במקרן בהמשך? ובכמה כסף? (אם המנורה נשרפת או לא יודע מה) 4. תכנון: המחשב ומערכת הרמקולים נמצאים בחדרי הפרטי, אך את הסרטים ארצה לראות עם המקרן בסלון, האם אפשר להשאיר את המחשב בחדר ולחבר אותו בכל זאת למקרן בסלון? (אני לא מעוניין בחיבור אלחוטי) תנו לי פתרונות נוחים ומהירים. (אני עצלן)

16. Started by TermiNal,

אוקיי אני מעוניין באוזניות למחשב תקציב ככה 500 מיועדות למוזיקה וקצת סרטים שומע בעיקר האוסים טראנסים שחורה ומעט מזרחית... בנוסף רציתי להבין מה יתן לי כרטיס קול מתקדם יותר מהכרטיס דיפולט על הלוח שלי -NFORCE2 ואם גם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טוב יותר גם מחיר סביב 300-400 ומממ האם מגבר משפיע על אוזניות במחיר של 500? מה זה יתן מה עדיף להשקיע בכרטיס קול טוב יותר או במגבר? הייתי מעדיף אוזניות סגורות (עד כמה שהבנתי סגורות הכוונה לאוזניות שלא מאפשרות לרעשים מבחוץ להיכנס) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by amit_p,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הנגן, יתרונות וחסרונות, בעיקר מול האייפוד!

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה זה זמן רב! החיבור המיועד הוא בעזרת כבל של 10 מטרים של DVI-DVI, ומתאם DVI-VGA (זה מה שיש...). בכל מקרה, הטלוויזיה פשוט לא מקבלת אות! במחשב אני רואה שמחוברת הטלוויזיה (יש שני מסכים) אבל אף משחק עם הרזולוציה לא גרם לזה שהאות יתקבל. הדבר היחיד שאני מצליח לחשוב עליו הוא שהכבל פשוט ארוך מדי ויש הנחתת אות עד כדי כך שלא מגיע אות לטלווזיה, האם זה ייתכן? תודה!

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

אהלן הייתי היום בחנות אלקטרוניקה שיש להם מלא אוזניות וכאלה הייתי בדרך לקנות שם PX100 אבל לא היה להם היה להם PX200 הוא היה ממש איכותי אבל עלה 440 שקל!! ממש לא שווה את זה E2C עולה פחות חחחח אז הוא הציע לי PX10 איכות ממש טובה יחסית למחיר 150 שקל מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by ccc,

בכל מקרה אין לי כוח להסתכן שהסאב שאני אקנה לא יתאים.. אז החלטתי לקנות חדשים ואלה האפשרויות היחידות! 1. רמקולים 4.1 לוקסאון ! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 2. רמקולים 4.1 של WINNER ! http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1453 כאלה רק 4.1... 3. ג'יניוס http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4837 4. או אפשרות נוספת ורק אם היא ממש שווה את זה... אוזניות ZALMAN SURROUND 5.1 סה"כ מחפש משהו שינגן נחמד, ממש לא צריך ווליום...בכלל לא, שינגן סבבה כזה בחדר ככה ללמוד וזה.. לא לרקוד. אפשר להמליץ על עוד.. אבל לא INSPIRE ושטויות אין לי כסף לזה... אגב סאב 5000 ואט 5.1 יעלה לי 150 שקל.. ואני לא יודע אם אני יוכל לחבר אליו את הקריאטיב שיש לי.. אני …

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  21. זה משהו שאף פעם לא ממש הבנתי (גם לא ניסיתי יותר מדי, אבל בכל מקרה...) - אם יש יציאה דיגיטאלית מנגן סי די ישר לתוך מגבר מאד איכותי, למה צריך בעצם נגן איכותי? איזה הבדל זה עושה? על פניו הייתי משער שהאות שהרסיבר מקבל יהיה זהה בכל מקרה שכמדובר במקור דיגיטאלי, גם אם הוא מאיכות נחותה. הרי זה מידע, מסודר בצורה בינארית לגמרי. כשאני מעתיק משהו למחשב מדיסק באמצעות כונן גרוע, המידע שאני אקבל יהיה זהה לחלוטין למקור בכל מקרה. אולי הוא לא יצליח לקרוא דיסק סרוט, אולי ייקח לו יותר זמן, אבל כשהמידע מגיע, הוא מגיע 1 ל-1 כמו המקור, אז מה משנה? בקיצור, מה ההשפעה של נגן זול על האיכות בלבד (כלומר: יוצאים מנקודת הנחה שהוא קורא הכל ומספיק מהר כדי להוציא אות יציב) אם בכלל יש כזו, ולמה?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  22. שלום. יש לי מוניטורים M-Audio BX5 ואוזניות ATH-AD700. עד כה הם היו מחוברים ללפטופ בחיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי, אבל הגיע הזמן לשדרג. חשבתי להשקיע 110 דולר על audio interface כמו Focusrite Scarlett 2i2 ועוד קצת בכבלי XLR - TRS איכותיים (לרמקולים שיתחברו ל 2i2, יחד עם האוזניות שיתחברו עם חיבור של 1/4 אינץ'). אם ישאר עודף אולי לקנות איזה כ.קול חיצוני זול יחסית. העניין הוא שאני לא בטוח אם ה Scarlett באמת ישפר לי את איכות האודיו ישירות, או רק בעקיפין עקב החיבורים האיכותיים יותר. לכן השאלה שלי - האם הקונפיגרציה המוצעת תהיה יעילה, או שיהיה עדיף להשקיע בכרטיס קול איכותי קצת יותר ולוותר על ה Scarlett? אני מאזין בעיקר לרוק ומטאל, קצת פחות לבלוז וג'אז, וגם טיפה לכל השאר. אציין כי אני מתכו…

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by igalk474,

אני מחפש משהו עם איכות מעולה לתיקלוט והפקה בסטודיו, וטובה לרוב השימושים גם מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב ושהמחיר יהיה משתלם Sennheiser HD25-1-II Pioneer HDJ2000 V-Moda Crossfade LP2 Allen & Heath Xone -53 Grado SR225i Audio-Technica ATHM50S מה אתם אומרים, איזה הכי כדאי? תודה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by Mr.Pepo,

שלום יש לי אייפוד דור רביעי 20GB. ואתמול אחרי ריצה קצרה הנחתי את האייפוד בחדרי כאשר הוא היה כבוי, שבאתי לקחת אותי איתי לבית ספר ולהדליק אותו לקח לו כמה שניות להדלק, ושמעתי את ההארד דיסק מתחיל לפעול, רציתי לדעת למה האייפוד עושה את זה, ולמה? בדרך כלל שאני מניח אותו אני מסוגל להדליק אותו תוך שניה, אבל משום מה ההארד דיסק שלו היה צריך לעשות משהו כדי שאני אוכל להשמיע שירים... עוד בעלי אייפוד מודעים לתופעה?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  25. אז ככה חברה רמקולים של CREATIVE שהיו איתי כמעט 10 שנים הלכו לעולמם :'( יש כרגע כ 600 שקל לרכוש רמקולים חדשים פישפשתי קצת בפורום וראיתי מספר המלצות שהיו פה על חברה ששמה מיקרולאב עשיתי בדיקה ראיתי את הדגם Solo3c נראה נחמד , השאלה איך הוא מול ההרמאן קארדון סאונד סטיק 2.1 III (אני יודע שמחירם בין 800-900) אני יכול להשיג אותם ב550 מחבר. דגם נוסף שהומלץ הוא ה T20 של קריאטיב (גם הביקורות ברשת מחמיאות) והסולו 3 C של מיקרו אם יש עוד משהו שאפשר להוסיף לרשימה או משהו מהרשימה ששווה ללכת עליו בלי בעיה. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים