אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי אוזניות over ear, בזמן האחרון, הן משמיעות את המוזיקה בצליל כזה 'עמום', והן עובדות טוב רק אם אני מושך את החוט ומפעיל קצת לחץ עליהן. האם יש דרך לתקן את זה (בלי יותר מדי להסתבך...)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה מסיבות שלא צריך להרחיב עליהן אני צריך מחר לקנות טלוויזיה תלת מימד, גודל אין לי בעיה עם 42" והעלות צריכה להיות עד גג 5,000 ש"ח! כעיקרון הייתי הולך על LG אבל הטלוויזיה תהיה גם מחוברת לאקסבוקס 360 ופלייסטיישן 3 ושמעתי שיש לLG לאג מטורף שהורס את חוויית המשחק. מה אתם אומרים? בינתיים נראה לי שהאופציות הן: Samsung UA40D6400 LED Philips 42PFL7606H LED LG 42LW570Y פליז תעזרו לי, אני מודה מאוד!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש 1000 שקל. אני צריך רמקולים 5.1 (רק 5.1 !!!!) יש המלצות ? אם אפשר אז : 1.איכות צליל טובה 2.הספק גבוה יחסית 3.רמקולים מעץ 4.רמקולים דיגיטליים (למרות שלא נראה לי...) תגובות בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מרב פורומים השתגעתי ואני לא יודע אם זה הפורום לבעיה שלי... מקסימום מנהלים תעבירו... אבל עשו טובה שלחו לי פרטית שאני ידע למצוא את האשכול שלי בעוד שבועיים שאני יחזור מהבסיס.. קניתי סרט ישראלי בדיוידי וחבר העתיק לי אותו למחשב והפך אותו לקובץ רגיל שרואים במדיה פלייר... עכשיו אני רוצה לצרוב את הסרט מחדש כי הדיסק המקורי התקלף והוא לא עובד יותר ואני חייב תסרט לבסיס... למישהו יש או יכול לכתוב מדריך איך לקחת קובץ AVI רגיל ולצרוב אותו בדיוידי שיעבוד בכל דיוידי פשוט (כי זה מה שיש בבסיס!) ? חשוב אבל שיהיה באיכות טובה כמו מהדיסק המקורי שהיה לי! נ.ב מצאתי מדריך אבל בגודל 300 דפים שמראה איך לקחת סרט ולהוסיף תרגום וכל הבאלגן... אז אני מחפש מדריך פשוט בסך הכול הסרט בעברית ולא צריך תרגום ו…
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שבוע טוב ושלום לכולם , בחודש הקרוב אמא שלי נוסעת לחו"ל , והיא הולכת לקנות לי משם נגן MP3 [אין חנות ספציפית] . המחיר המקסימלי לקנייה מחו"ל היא 1,500 ש"ח לכן בארץ זה אמור לעלות יותר באיזה 300-400 ש"ח... אז תנסו לחשב לפי זה. מה אני צריך בנגן ? 1) שיהיה נוח לתפעול 2) שיהיה קטן וקל מאוד חשוב לי 3) די הרבה שעות של בטריה 4) 20GB 5) רדיו 6) קבצי טקסט , תמונות 7) צבעוני 8) טייפ מנהלים , מקליט זהו נראה לי. אשמח להצעות
-
- 41 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של מיקרו לאב x 23 ועד עכשיו שמעתי בהם מצויין וכל הרמקולים פעלו (להוציא שירים ביו טיוב שאם אני לא טועה שם רק ה2.1 פעלו) אני לא יודע למה אבל פתאום אני מסוגל לשמוע רק ב2.1 והסנטר וה2 האחוריים לא פועלים! גם בסרטים גם בשירים בהכל, הרמקולים מחוברים ללוח אם של אסוס וגם ב realtek hd audio manager כשאני עושה כביכול בדיקה (בקלט/פלט אודיו) לרמקולים האחוריים והסנטר הם לא עובדים בדקתי בכל ההגדרות של הצלילים בלוח הבקרה והמחשב מוגדר על 5.1 בבקשה אם מישהו יודע מה הבעיה.. או יש לו ניחוש פרוע.. אני אשמח לעזרה..[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 15:47:37 עוד דבר ששכחתי להוסיף.. הבעיה היא כנראה בהגדרות או בחומרה מכיוון שהסאב כן עובד והוא מחובר על אותו ערוץ כמו הסנטראזי הבעיה הי…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו אני חייב את זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שהרבה זמן אתם שומעים ממני אני מתכנן לקנות את הCREATIVE ZEN MICRO.... אז בואו נניח אותו בצד רגע.....ונעבור לקטגוריית ה20GB..... 1) אייפוד 2)אייריבר 320-נפסל מיד לאחר שגיליתי שהעובי שלו הוא 2.5 ס"מ..... 3)CREATIVE ZEN TOUCH אני לא יודע מה לעשות כי הבטרייה של הקריאייטיב היא פשוט מצויינת....אבל הוא נראה לי כזה משונה.... עזרה!! איתן
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם: קנינו לבית מערכת קולנוע דרך נענעשופס הדגמים: רסיבר של פרוסאונד - PAV3000D DVD של פרוסאונד - DVD 9900USB 5.1 רמקולים 5.1 של פירלס דגם קונסרט (משהו כזה) שני רמקולים קטנים (סראונד עם אני לא טועה) רמקולים רצפתים גדולים והסנטר חיברנו על פי הספרות הכול עכשיו משום מה לא הצלחנו לחבר את DVD לרסיבר דרך 5.1 (החיבור הרגיל לא כול הרמקולים עובדים) עכשיו אחרי ששיחקתי עם החיבורים התחילו לעבוד רק הרמקולים הגדולים והקטנים ללא הסנטר אבל לא נתן אפקט של סראונד 5.1 אלא סתם הוציא צליל דרך הרמקולים וזה מציק מה לעשות אם צריך אני יכול להעלות תמונות של הכניסות חייב אבל חייב עזרה בזה תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי אני חייב עזרה במקום בו ניתן לקנות כבל מעבר מ MINIPLUG ל RCA עכשיו מצאתי רק כאלה שמעבירים מן MINIPLUG ל 2*RCA אני צריך את זה על מנת להשתמש ביציאה הדיגיטלית של הכרטיס קול AUDIGY 2 ZS שם כתוב שצריך כבל מעבר כזה... היכן ניתן למצוא כבל כזה? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לךי כרטיס קול AC97 של SOUNDMAX אני לא מצליח לשמוע כלום דקך הרמקולים שלי אני מחפש דריבר מי שיש לו דריבר או קישור שייתן לי בבקשה אני חייב אני מתחרפן בלי מוזיקה ועוד דבר כתוב לי שאין לי התקן קול ז קשור לדריבר שאני צריך?? ואם לא אז מה עושים?? תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תקציב של 100 שקל ומעלה 100-300 אבל לא 500-600 שקל. אוזניות במיוחד לCS ולגיימינג כללי. תקציב נמוך בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי נגן IRIVER H10 שנקנה מארה"ב היתה תאונה בה החלפתתי את מטען הH10 במטען של פלאפון NOKIA וכך המכשיר גומר את הבטריה בשעה גם כשהמכשיר אינו פועל. ניסיתי להחליף בטריה אך זה לא עזר אז יש לי אפשרות אחרונה- לנסות ללכת על האחריות, השאלה אם הם (IRIVER AMERICA) יתנו לי להחליפו.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו דרך יציאת ה-Line Out בכ.קול (Audigy 2), אני רוצה שתהיה לי מערכת סראונד למחשב וחשבתי שאולי במקום לקנות סט 5.1 ולהעיף את המערכת, אני אקנה סט ואחבר אותו למערכת סטריאו... עכשיו, יש לי הרבה שאלות, קודם כל האם בכלל שווה לשלב בין הרמקולים או שכדאי לא להשתמש ברמקולים של המערכת ופשוט לקנות סט חדש? ואם כדאי לשלב בין הרמקולים, איזה סט מומלץ לקנות ולהוסיף? 2.1 או 4.1? ושאלה אחרונה: אם אני מחליט לשלב בין הרמקולים, איך מרכיבים את כל הסיפור כדי שיישמעו הכי טוב? ובאיזו צורה? בעקרון המחשב נמצא על שולחן בקדמת חדר והמערכת סטריאו נמצאת על ארונית בקצה האחורי של החדר.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי את המינידיסק הזה Sony MZ-G750 מה שאני שואל זה אם אני יכול להעביר שירים במהירות לא להקליט אותם כמו איזה ווקמן... עד עכשיו הקלטתי שירים עד הסוף שלהם וזה....אבל הבנתי שזה ממש חרא ככה... המינידיסק בא עם משהו שקוראים לו - Digital PCLink שמתחבר למחשב ול Line In במינידיסק אבל זה ממש חרא :-\ אז מישהו מכיר את הפיתרון בבקשה בבקשה לעזור לי תודה.....ואם יש שאלות אני פה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית מערכת קולנוע ביתי שיוחבר למחשב הבקשה מערכת כמה שיותר חזקה מבחינת בס וכמה שיותר נקי שלא ישמעו תקולות המעצבנים ברקע, בקיצור מערכת טובה כזאת ב1000-1500 שקל רק למערכת וכרטיס קול ב500 שקל אחרים. אני די בטוח שיש לא מעט מערכות כאלו שאני ממש חייב ליקות כי יש לי תMICROLAB FC550 2.1 והם סבבה אבל אני רוצה משהו הרבה יותר עוצמתי אתם מבינים וגם זאת מתנת יום ההולדת שלי אז אני רוצה משהו טוב אינה 2 מערכות שחשבתי אליהם מה אתם אומרים ? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11942 אלה דיי טובים לא יודע מה תגידו ? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733344&came=519 ואלה ניראים לי קצת יותר טובים ? נו מה אתם אומרים ? אני מדג…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אנשים תראו מה קרה לי. קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז קרה לי משהוא איום ונורא. ה-driver של ה-mp3 נתקע בכונן הדיסקטים (floppy). זה לא משנה עכשיו למה הוא ניכנס (זה לא אני שהכנסתי אותו). בקיצור כעכשיו אני לא יכול לישמוע שירים כי אין לי את ה-driver. אז יש לי כצה שאלות: 1-האם אני יכול להישתמש ב-mp3 גם בלי ה-driver (עדיין לא השיתמשתי ב-mp3 בכלל). 2-האם ישנה דרך שבה אני יכול להוציא את ה-driver מה-floppy עם איזו תוכנה או משהוא, כי הוא פשוט לא יוצא. 3-אם הוא ניתקע מה אני יכול לעשות. 4-האם אפשר להוריד את ה-driver אז תנסו בבקשה למצוא פיתרון לבעיה שלי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני חייב לבחור (ומהר) בין 2 דגמים של נגן mp3 מבוסס הארד-דיסק אז אני צריך עזרה (אני רוצה לדעת מה יותר טוב בלי קשר ל-usb2) 1- http://www.archos.com/us/products/product_jbplayers.html 2- http://www.archos.com/us/products/product_jbrecorders.html אני מתכוון לדגמים של ה-20 gb
-
אז ככה יש לי מחשב חדש שיש בו כרטיס מסך של nvidia 9600 palit sonic פרטים עליו אפשר לקרוא פה http://hwzone.co.il/news/1204552280/15480/ בכל מקרה בחיבורים של הכרטיס מסך יש חיבור S/PDIF ואני רוצה לחבר אותו למגבר שלי כמובן שקיבלתי גם כבל מתאים ויש לי גם כרטיס קול שכרגע הוא מוגדר ובו אני משתמש השאלה היא איך אני מפעיל את החיבור קול של הכרטיס מסך שיעבוד לי??? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מתכנן למכור את מכשיר ה JENSEN 9800 שיש לי כיום (קורא MP3) ולקנות מכשיר חדש (CLARION ZDX 725). השאלה היא, קודם כל, האם כדאי לייבא מחו"ל ? (בהנחה שאני יכול להשיג בערך ב 800-900 שקל, לעומת 1570, כפי שמוצע לי בארץ). דבר נוסף, האם יש מקומות שיסכימו לקנות ממני את המכשיר הישן במחיר סביר? (קניתי אותו לפני 6-7 חודשים). לגבי אחריות, במידה ואני מייבא מחו"ל, אתם יודעים אם ההאחריות של חו"ל תקפה גם לארץ ? תודה. ביי..
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כרטיס אודיו קונטרול 1 וכל זמן שאני שומע מוזיקה או מקליט ובאותו זמן זז עם העכבר,לוחץ על המקלדת או גורם לטיפה מאמץ של המחשב יש לי רעש סטטי שמשגע אותי. שלחתי את הכרטיס לבדיקה ואמרו שזה בסדר,החלפתי כבל הוצאתי מכשירי חשמל ועדיין זה לא נפתר לפני חודשיים בערך הכל היה תקין ופתאום זה קרה.... אם יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות אני ממש אשמח כי אני כבר אובד עצות ומתוסכל... תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תביאו לי קישור להוריד את הדרייבר הזה לכרטיס קול הזה creative sb pci128 ensoniq es1371 תודה בבקשה תעזרו לי מהר אני חייב את זה ..
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! כבר הרבה זמן שאני מת להרכיב מערכת איכותית ברכב... ויש לי כבר את הכסף...[תקציב=כ-2000 ש"ח לרדיו דיסק+רמקולים לכל הרכב] אבל אין לי ידע בנושא! מבחינתי אם הייתי שומע אצל מישהו-מערכת מסויימת-אם הייתי אוהב אותה הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים...אך אין לי חברים שמשקיעים ממש במערכת לצערי. אני בעקרון צריך : [glow=red,2,300]1.[/glow]רדיו דיסק [עדיף שלא יהיה כולו כסוף כי הכל באוטו שחור אצלי]-הבנתי שכדאי ללכת על PIONEER... שיקרא MP3 + WMA ושיהיו לו כמה שיותר מאפיינים כמו RDS..אקולייזר..קליטת רדיו מצויינת ומותאמת לארץ![הבנתי שלא כולם ככה]... שהעברת שירים תהיה מהירה...[הבנתי שהרבה נגנים של פיוניר לא מעבירים מהר ויש DELAY]...שיהיה שלט..שהפאנל לא יהיה מסובך לפירוק והרכבה[נו…
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך אינטל קניתי את המכשיר האלחוטי ואני מחבר חלק אחד למחשב לכניסת svideo והחלק השני לטלויזיה ואני לא מוצא את האופציה בכרטיס מסך לעבור לשידור חוץ כדי שאוכל לראות ניסיתי את תוכנת tvtools היא לא תומכת בכרטיס שלי? למישהו יש עצה מה לעשות אני נואש? תודה אים זה לא הפורום הנכון אז בבקשה ממהנהלים שיעבירו לפורום המתאים לא ידעתי איפה לרשום תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-