עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by רונאלדו,

ב H10 גירסת ה 6 ג'יגה מופיעה ההודעה הבאה ללא אפשרות עבודה עם המכשיר "systems file missing" "to restore the system files,connect H10 to iriver plus" אני יודע ש iriver plus זו התוכנה שלהם אבל עקב התקלה הזאת המחשב לא מזהה בכלל את המכשיר מה הפיתרון? האם הקישור הזה מספק פיתרון? http://www.misticriver.net/showthread.php?t=12886

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  2. שלום, יש לי מערכת מיני ואני רוצה להפטר ממנה. אבל להשתמש ברמקולים. הרמקולים מחוברים בחיבור רגיל של רמקולים כשלכל רמקול יש כבר שחור ואדום. יש דרך לעשות איזה התאמה ולחבר את הרמקולים לכרטיס קול שלי? תודה

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by Kurvana,

שלום, קניתי ipod touch לפני כמה ימים והחלטתי שאני רוצה להשקיע באוזניות טיפה יותר רציניות. חשוב לי העיצוב, אהבתי מאוד את העיצובים של skullcandy. איך האוזניות שלהם? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  4. שלום. בשעה טובה עובר לבית חדש ורציתי לצ'פר את עצמי במערכת קולנוע פרטית. אני מוכן להשקיע עד 12000 במשך השנה הקרובה. אז מה בעצם אני צריך? 1. טלויזית LCD 2. רסיבר 3. רמקולים 4. מחשב נראה לי שבזאת סיכמתי את כל רכיבי מערכת הקולנוע הביתית לא? (DVD כבר לא נראה לי כלכך חשוב כשיש מחשב HTPC לא?). מה אני רוצה ממכם? הצעות לכל רכיב כך שלא יחצה את הסכום כפי שציינתי ואת סדר הקנייה היות וזה הולך להיפרס על פני כל השנה. כרגע יש טלויזיתCRT ישנה (בערך 30 שנה של סוני ועדיין עובדת. ציפוי עץ מדהים) וזהו בערך. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  5. היי אני מחפש לקנות אוזניות קשת לשימוש ביתי בלבד לא צריך מיקרופון שימוש לסרטים ומוזיקה שיהיו נוחות על הראש וכמה שיותר איכותיות אני מתלבט בין הרבה דגמים וחברות ואין לי מושג כל כך מה יותר טוב אז מי שיכול שימליץ בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by Martin,

קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק X530 וחיברתי אותם למחשב הבעיה עכשיו זה שרק 2 רמקולים עובדים וה3 האחרים לא... יש מצב שחסר לי דרייבר במחשב או משהו אחר שיכול להשפיע על זה?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  7. שלום, מצאתי בבית שני רמקולים (טובים) של מערכת סטריאו ישנה, וחשבתי אולי לחבר אותם למחשב במקום הרמקולים הדפוקים שסיפקו לי בחנות מחשבים. שתי שאלות: 1. יש לי כרטיס קול בסיסי מאוד. האם ברגע שאני אחבר רמקולים גדולים ואיכותיים יתחילו להישמע כל מיני עיוותים באיכות הסאונד? אני מתכוון ל-distortions, לדוגמא, שעד היום לא חוויתי. ידוע לי על אנשים אחרים שחיברו רמקולים כאלו למחשב, גם כן לכרטיס קול בסיסי, והאיכות סאונד אצלם טובה מאוד. 2. האם זה משנה אם אני מחבר מערכת סטריאו שלמה למחשב או רק רמקולים? אני מעוניין לתפעל את כל בקרת הסאונד מהמחשב, ואין לי טעם פרקטי להשתמש בכל המערכת. רק אם הדבר משנה את איכות הסאונד אני אשקול אותו. ושוב, זה חיבור רגיל לחלוטין של שני רמקולים בסטריאו, בלי ש…

8. Started by arkady,

כן שלום :] אני עכשיו מתחיל לשפר לי את המחשב בצורה הקפית יותר.. אז ככה אני מתחנן לקנות עכבר, מארז, רמקולים 5.1. עכבר אני לוקח כנראה 510MX. מארז אני לוקח כנראה סופרלטאנט. עכשיו נשארת לי השאלה איזה רמקולים לקנות.. אני רוצה 5.1 אבל אין לי תקציב כי עדיין לא יודע מתי אני יקנה.. אני עכשיו מתחיל לחסוך לכל זה..אז ככה פחות או יותר כמה עולים רמקולים טובים 5.1 (אני לא ציך משהו ממש ממש מוגזם אלא במחיר סביר) רוב המטרות שלי זה מוזיקה למשיחקים יש לי אוזניות. תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  9. כן עדכון עם עברית הפוכה ב FILE TREE יצא! גם לגרסה האמריקאית! בעדכון יש עוד כמה דברים אבל זניחים לעומת העברית! http://iriver.com/html/company/press/copr_news_view.asp?idx=144 אגב זה לא כולל עברית ב ID3 אז אוהד אם אתה יכול תערוך גם את הגרסה הזאתי ?

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by holycowsprod,

I'm using the Creative SB Audigy 2zs Platinum Pro sound card, mainly for music creation. I would like to share knowledge regarding the use of this card and its bundled S/W

• 13 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by yaaemd,

שלום הלך לי הספק כח של הרמקולים (חוט נקרע, הלחמתי אותו כבר פעם אחת והוא נקרע שוב) יש למשהוא מושג איפה אפשר להשיג ספק מקביל (עדיף של חברה אחרת) מנסיון גם הספק של JBL spyro/creature מתאים

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by orengreen,

שלום לכולם. יש לי כרטיס וידאו RADEON 9800 PRO עם יציאת TV-OUT מסוג S-VIDEO. הייתה לי טלויזיה ישנה שהייתה מחוברת למחשב בסבבה. עכשיו יש לי טלויזיה אחרת (TOSHIBA CRT 27A43), יש לה S-VIDEO, ואפילו נראה לי שהכרטיס וידאו מזהה אותה, אבל אני לא מצליח להשיג תמונה בטלויזיה, רק שלג. התקשרתי לתמיכה טכנית של TOSHIBA והסברתי הכל, והבחורה אומרת לי שלמודל הזה אין "FEATURE" של חיבור למחשב. אני אומר לה "לא צריך ""FEATURE"", בסה"כ צריך S-VIDEO" והיא אומרת לי שאני טועה. מה אתם אומרים? יכול להיות שאני טועה? במידה ואני צודק, ובאמת כל מה שצריך זה חיבור S-VIDEO, מישהוא יכול לעזור לי? את הדגם הזה אפשר לחבר ל DVD, VCR, כבלים וכו' והנה לינק: http://tacpservice.toshiba.com/ConsumerProductSupport/Man…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  13. טוב אז ככה, יש לי 5 רמקולים, סאב וופר, ורסיבר. זה משהו טוב של סוני שקנינו עם הדי וי די לא בארץ. אני רוצה לחבר את כל זה למחשב. חיברתי את כל הרמקולים והסאב וופר לרסיבר, ועכשיו איך אני מחבר את כל זה למחשב? (עד עכשיו היתה מחוברת למחשב מערכת ישנה של פנסוניק (שני רמקולים).

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת מה האוזניות המומלצות כאן לצרכים כלליים. כלומר, שיתאימו גם למוזיקה, סרטים ומשחקים. אני מעדיף שהאוזניות יהיו כמה שיותר אטומות, הם יהיו נייחות, רצוי FLAT. תקציב עד 150-300 שקל, ללא חריגה מעל ה300. תודה.

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים לסרטים ומשחקים עד 500 ש"ח, לא צריך יותר מדי, לא גדול, שיהיו שלושה כולל סאב, יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by {oblivion},

היי אני מחפשת מערכת תנגן גם CD גם MP3 וגם שיהיה לה פטיפון, השאלה היא.. מייצרים כאלו? 10X

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by yakirsh4,

שלום, הביעו לי מערכת ישנה שלא עובדת אני רוצה לבדוק אם הרמקולים עובדים (הם אמורים לעבוד) הבעיה היא שלרמקולים אין חיבור יש פשוט שני כבלים שמתחברים למערכת אני לא יודע איך להסביר את זה אבל מי שמבין בתחום כנראה מבין אותי הייתי רוצה לדעת אם יש איזה מתאם שאפשר איתו להפוך את זה לחיבור של אוזניות אני יודע שאפשר פשוט לקנות את החיבור עצמו ולהלחים אבל אני צריך משהו בלי הלחמות אני מניח שפאשר פשוט לקנות את החיבור וללפף את הכבל אבל אני מעדיף משהו יותר נוח אולי משהו עם תנינים או משהו כזה יש משהו כזה בארץ? אם כן כמה דבר כזה יעלה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  18. שלום חברים.. ראשית אני חדש פה, מעיון בפורום התרשמתי שבהחלט יש פה אנשים מקצועיים שמבינים דבר או שניים, מקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה: ברשותי יש טלוויזיה אל.סי.די של פאנסוניק רסיבר של אונקיו TXSR607 רמקולים 5.1 של הרמן קארדון HKTS 30BQ/230 לפטפופ סוני ואיו VGN-FW250J הבעיה היא כזו: כיום בשביל לראות סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר(יש למחשב יציאת אייץ' די) ומשם לטלוויזיה, אני יודע שזה פוגע באיכות התמונה. התמונה היא לא הבעיה, רואים מדהים, כל סרט אייץ' די. הבעיה היא בסאונד, איך אני מוציא סאונד מהמחשב בנפרד ולא דרך יציאת האייץ' די? כשהמחשב מחובר הרסיבר לא נותן את אופציית PLII או שאר אופציות שנותנות חוויה קולנועית אמיתית.. מה הפיתרון? ואם יציאת הS400 שיש לי בלפטופ יכולה לעזור? או …

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by andrei21,

אני רוצה לבנות קולנוע ביתי ורוצה להתחיל ממקרן זה עולם די זר לי , הוא חייב לההיות FULL HD ואוליי 3D אם זה לא יותר מידי יקר, בכללי מחפש מקרן לא יקר. הבנתי שהמחירים בארץ ברוב המקרים הם פי 2 יותר יקרים ממה שאפשר להזמין ב eBay אז כנראה יזמין משם, מה הסיכונים והחסרונות בזה? בבקשה תמקדו אותי קצת, על איזה נתונים חשוב להתסכל כגון עוצמת בהירות ניגידיות .... אשמח לקבל המלצות , יש את המקרן optoma hd20 שהוא זול ונראה שנותן תמורה טובה, אין לי בעיה להשקיע עוד כמה אלפים אם זה שווה את זה. תודה לכל העוזרים

20. Started by Zeper,

אמא שלי עובדת בחברה שמפתחת את המחשב הזה: http://fit-pc2.com/wiki/index.php?title=Main_Page שיצא לא מזמן וכמתנה הביאו לה את המחשב. עכשיו יש לי בבית טלויזיה סוני 42 אינטץ שההורים שלי רוצים לחבר אליו את המחשב אבל אם תישמו לב במפרט המחשב : היציאה לחיבור מסך היא DVI-D ובטלוויזיה SONY שיש לי SONY BRAVIA יש רק חיבור VGA וגם יש לי מסך MAG רק עם חיבור VGA אז אין לי מושג עכשיו מה לעשות עם המחשב אלא אם כן יש כלשהו מפענח כדי לחבר את זה לחיבור סטנדרטי של VGA ?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  21. Started by Dimness,

שלום איך האיכות של הרמקולים הניידים בסגנון זה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=102&scat=329&tcat= ? יש באסים וצלילים נעימים? שווה את המחיר? עוד שאלה לגבי אוזניות, מה אתם אומרים על אוזניות AKG K24P ? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2901&scat=308&tcat= תודה

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  22. Started by lm007,

קניתי את האוזניות, אבל הצורה של הפלאג 3.5 שונה מכל התמונות שיש ברשת. בתמונות יש לגומי שמעל הפלאג צורה ריבועית כמו פה בתמונה האחרונה http://www.anythingbutipod.com/forum/showpost.php?p=169342&postcount=51 ובשלי יש צורה עגולה. האם זה זיוף? דרך אגב, איך מוסיפים קיצור כמו שצריך בלי שכל הכתובת תופיע?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by koko0,

ראיתי רמקול עם חיבור אוודיו בצבא לבן של dvd. השאלה אם אפשר לחבר אליו mp3 עם מתאם או שחייבים dvd. תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by bugosvi,

[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום חברים , אני מעונין לקנות טלויזיה לחדר השינה , מרחק הצפיה שלי הוא 2.8 מטר , איזה גודל מסך עלי לקנות ? אני אצפה בטלזווזיה רק בשכיבה , ובעיקר בחושך ....ויחובר אליה ממיר יס מקס טוטאל וסטרימר מעדיף אותה כמה שיותר דקה למרות שאני יודע שהתקציב שלי לא מאפשר לי את חוד החנית של הטכנולוגיה , התקציב המדובר הוא עד 2500 שקל[/t][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][…

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  25. שלום. אני מעונין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של עד 300 שקל, כאשר בשביל הSIBERIA V2 אני אחרוג קצת אולי. פתחתי נושא כי לא מצאתי על ה512 כמעט שום דעה כאן ולא השוואה בין השתיים. מה שחשוב לי באוזניות שיהיה כבל ארוך של לפחות 2.5 מטר, שיהיו נוחות מאוד ושהסאונד יוציא את המיטב (כמובן בהשוואה לאחרות בתקציב הזה, אני לא אודיופריק אבל דורש סאונד סביר) . האוזניות הן לשימוש ביתי ולכן גם הכבל הארוך לצפייה מהמיטה בסרטים, שמיעת מוזיקה וקצת משחקים (בעיקר UT 99 שאוזניות טובות יכולות לעזור). לצורך השוואה אני כרגע משתמש בJVC HAV570 כבר כמה שנים ובסה"כ הן סבבה בהשוואה למחיר הנמוך שבו נרכשו (85 ש"ח), אבל חשבתי שהגיע הזמן לשדרג בהתחשב בזה שציפוי הספוג מתפורר עלי. אני רוצה אוזניות סגורות שמקיפות את…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.