אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש מבצע על שתי ריסברים: TX-SR505E Onkyo http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590798 מחיר: 2380. DRA700S Denon http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=DRA%20700s מחיר: 2130. המבצע הוא עד סוף חודש ינואר. השימושים הם קולנוע ביתי, XBOX. אין לי עוד רמקולים, תאמת אין לי עוד סלון, הדירה עוד בתהלכי תכנון, אבל יהיה מקום לקולנוע ביתי מסודר, 5.1 והמיקום של הרמוקלים ישאף לאופטמלי. אני לא אודיופיל אז מה אתם אומרים על המחיר הזה? האם הריסברים האלה טובים? האם המחיר הזה טוב. בעקרון החלום הרטוב שלי זו מערכת קולנוע ביתי איכותי, "שירגשו את הסרט" וכמובן שהדבר אוטומטית ישפיע על משחקים בXBOX.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש שאלה בקשר לסאבוופר שיש לו (אין לו חשבון, אז אני שואל בשבילו). יש ברשותו סאבוופר של פנסוניק מדגם SB-PM21. הוא ככל הנראה שייך במקור למערכת שמע של פנסוניק מדגם SC-PM21 (אנחנו מדברים רק הסאב, בלי כל המערכת) : https://panasonic.ca/PCS/OperatingInstructions/SCPM21-OI-Eng.pdf השאלות: א. למה נועדו 2 הכבלים? מדובר בזוג כבלים כפולים (ראו בתמונה המצורפת). ב. האם ניתן לחבר אותו בכלל לרסיבר, ואם כן איך? ג. האם הוא פסיבי או אקטיבי? ד.האם הוא בכלל סאב? מדובר על רמקול בודד ולא על מערכת. תודה לכל מי שעזר.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
תראה אין יותר מידי אופציות כלומר אתה יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה או כבל וידאו עם מחבר בננה או ליחילופין עם קבל S-VIDEO במידה ויש לך כניסה כזאת בתוך הטלויזיה רצוי כמובן שהכבל עצמו יהיה מסוכך ולא איזה אחד פשוט כזה ודקיק שיקרע לך מהר. עכשיו לגבי המערכת סטריו שלך אתה צריך כבל שמצד אחד יש לו מחבר PL STEREO ומצד שני יש לו שתי בננות אחת לערות ימיני ואחת לערוץ שמאלי אלא עם כן החיבר במערכת שלך הוא ישן ופשוט ואז אתה תצתרך כבל שמישני צידיו יש מחבר PL STEREO או בימקום שני מחשברי הבננות תצתרך ראשי PL STEREO. עכשיו פה חשוב שהמחברים של הכבל יהיו מוזהבים כי אז האיכות יותר טובה. עכשיו לגבי שאלתך בנוגע ל שימוש ביציאת ה SPIDF סביר להניח שלא תוכל להשתמש בה עם ברשותך מערכת סטיראו רגילה …
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
לפני כמה זמן יצא לי להאזין לדיסק דמו של חברת stax על זוג אוזניות ישן יחסית. הייתי המום מהחדות ומהאפשרות למקם כל ארוע אקוסטי בחלל. מצד שני מדובר, כאמור, בדיסק דמו שבא להבליט את היתרונות של האוזניות. רציתי לשאול אם מישהו מהפורום התנסה באוזניות האלו לאורך זמן והאם הן באמת שוות את המחיר המופקע שלהן? תודה, דותן
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פתחתי ת'רד בנושא מערכת מחשב ב-15000 : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167267.0 ושם הציעו לי כל מיני הצעות שהכי נשמעה טובה היא זאת, אבל אמרו לי להתייעץ בפורום פה : המחשב הוא בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי זה : 1. האם ההצעה שהוא נתן לי טובה בתקציב הזה ? או שיש משהו יותר טוב ? 2. איך אני מחבר את הרסיבר למחשב כדאי שאני אשמע גם משחקים ב-5.1 ? 3. האם הביצועים ירדו ? כי אני לא אקנה כרטיס קול טוב שינהל את קטע האודיו אלא זה יהיה הכרטיס ONBOARD של לוח האם ? 4. האם זה עדיף ? זה הסכום שיש לגבי זה 3500 מקסימום בלחץ ! תודה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלומות חברים, הטלוויזית CRT בסלון שלנו שבקה חיים והוחלט "פה אחד" לעבור לפלזמה/LCD. מבחינת מימדים, תקציב וכו' אנו מוגבלים ל32 אינץ'. מרחק הצפייה הוא בין 2.5 מטר ל3, והשימוש הכמעט בלעדי יהיה בחיבור לממיר HOT VOD רגיל לחלוטין, פעם במאה שנה אולי גם יתנגן איזה סרט DVD, אבל זה כנראה לא יקרה. לכן, אפילו HD READY זה "יותר מדי", אבל אני יודע שכבר אין טלוויזיות שהן לא HD READY... אז נגיד. משיטוטיי בפורום הבנתי שדווקא עדיף פלזמה לשידורי כבלים בסיסיים... אשמח להסבר ולהצעות. תקציב: שוב, כמה שיותר זולה... חייב להיות פחות מ3,000 - אם יש משהו בסביבות ה2,500 אנחנו נשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 מובנה על הלוח ואין לי בדריברים שלו את התוכנה Audio HQ.. לחבר שלי שיש בערך אותו כרטיס רק פחות טוב יש את התוכנה בדריברים אבל הקמצן לא נותן לי את התוכנה.... איפה אפשר למצוא את התוכנה??
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה פיליפס 8404 ואני מתלבט מה לעשות בקשר לאופן שמיעת התוכן. השימוש יהיה משחקים וצפיה בתוכן HD. אין לי אפשרות לרכוש מערכת קולנוע ביתית כיוון שבני הבית האחרים, בדרך כלל תמיד יש מישהו בבית, לא מאפשרים שימוש ברמקולים לכן כיום כאשר אני משחק או צופה בסרטים וסדרות אני משתמש באוזניות HD555 של סנהייזר המחוברות למערכת סטריאו המחוברת לכרטיס קול Creative SB live. עכשיו השאלה היא מה כדאי לי לעשות לאחר רכישת המחשב החדש: 1.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול על הלוח אם ואליה את האוזניות 2.לחבר את המערכת למחשב לכרטיס קול נפרד ( אם כן אז איזה כרטיס כדאי לקנות ) ואליה את האוזניות 3.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס הקול על הלוח אם 4.לחבר את האוזניות ישירות לכרטיס ה…
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! רציתי לדעת עד כמה מוכר נגן ה mp3 הנפלא הזה בארץ. אני מדבר על המכשיר MURO MR-100. למי שלא מכיר: http://store.suntecint.com/yhst-19396115535817/mumr25mp3plw.html בקצרה - -נגן אמפי3 עם תכונה מיוחדת במינה: משדר רדיו (אלחוטי) שבעזרתו משדרים לכל מערכת עם רדיו את השירים שעל המכשיר. -קורא mp3 ו wma. -רדיו. -הקלטה מהרדיו - ישר מקודד את הקובץ ל MP3. -הקלטת קול. -Line-In Record ועוד. בקיצור מי שלא מכיר - שווה לו להכיר, ומי שמכיר אני אשמח אם יצור איתי קשר או באימייל sdhdavid@walla.co.il או כאן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, הביעו לי מערכת ישנה שלא עובדת אני רוצה לבדוק אם הרמקולים עובדים (הם אמורים לעבוד) הבעיה היא שלרמקולים אין חיבור יש פשוט שני כבלים שמתחברים למערכת אני לא יודע איך להסביר את זה אבל מי שמבין בתחום כנראה מבין אותי הייתי רוצה לדעת אם יש איזה מתאם שאפשר איתו להפוך את זה לחיבור של אוזניות אני יודע שאפשר פשוט לקנות את החיבור עצמו ולהלחים אבל אני צריך משהו בלי הלחמות אני מניח שפאשר פשוט לקנות את החיבור וללפף את הכבל אבל אני מעדיף משהו יותר נוח אולי משהו עם תנינים או משהו כזה יש משהו כזה בארץ? אם כן כמה דבר כזה יעלה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש כרטיס קול, אשר יתן הגברה נאותה לאוזניות שלי (Sennheiser HD280pro), ובו בזמן יוכל גם לספק יכולת הקלטה איכותית. אם אני אקליט איתו זה יהיה אך ורק גיטרה, וכנראה אות ברמת LINE (עובר דרך מדמה מגברים), לכן דרוש ADC איכותי. אין לי בעיה עם יד שניה, אבל חו"ל אינה אופציה משום שאני חייב את הכרטיס בימים הקרובים (כלומר תחילת שבוע הבא). תודה רבה לכל העוזרים, סטס.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות קולנוע ביתי ורוצה להתחיל ממקרן זה עולם די זר לי , הוא חייב לההיות FULL HD ואוליי 3D אם זה לא יותר מידי יקר, בכללי מחפש מקרן לא יקר. הבנתי שהמחירים בארץ ברוב המקרים הם פי 2 יותר יקרים ממה שאפשר להזמין ב eBay אז כנראה יזמין משם, מה הסיכונים והחסרונות בזה? בבקשה תמקדו אותי קצת, על איזה נתונים חשוב להתסכל כגון עוצמת בהירות ניגידיות .... אשמח לקבל המלצות , יש את המקרן optoma hd20 שהוא זול ונראה שנותן תמורה טובה, אין לי בעיה להשקיע עוד כמה אלפים אם זה שווה את זה. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש אוזניות של DJ ומגבר הכי טוב שיש במחיר של המגבר בין 1000 ל3500 שקל ושהאוזניות יכולים להכנס לאיפוד NANO
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אוקי, חשבתי שזה היה חד פעמי אבל זה כנראה לא.. כי זה כבר קרה מספר פעמים (לא הטענתי אותו כל כך הרבה פעמים ..) אני מכניס את המטען לחשמל, ואז כשנוגעים בנגן הוא פשוט מעביר זרם!!!!! הטסטר כבר מרחוק משתגע וניהיה אדום די חזק.. ובנגיעה בכלל אדום בוהק! אני צריך להיות מודאג ? (אני מניח שכן.....) זה קרה לעוד מישהו?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כן, אחר לבטים רבים וסבלנות משתלמת, בחרתי ב320 השמנמן והאמין : ). אני מקווה שעשיתי בחירה טובה, ואם לא-הנגן ישמש טוב מאד בתור משקולת נייר שאלה קטנה לפני שאני אפסיק להציק לכם,והיא- יש נגנים מסדרת ה-300 בצבע שחור וכפתורים כסופים??? חיפשתי ביקורות נוספות היום על המוצר ונתקלתי בדגם של ה320 בצבע שחור חלק בעל כפתורים כסופים, המוצר הנ"ל נמצא באתר: www.mp3players.co.uk השאלה שלי, האם ישנה אפשרות שארקדיה או כל חנות אחרת בארץ מחזיקים דגמים אילו? ואם כן, אז איפה!??! בתודה מראש,יונתן.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תחנת עגינה+רמקולים לאייפוד נאנו, עד 400 ש"ח. לשימוש ילדה בחדר קטן. צריך לכלול: חיבור+הטענה לאייפוד נאנו, כניסת אודיו (AUX) לחיבור נגנים אחרים/טלפון, חיבור לחשמל (לא חייב להיות נייד). רצוי: רדיו. תודה רבה על הפנייה לדגם מתאים.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה אוזניות של audio technica מבאג ath-ckl202 הן עולות בבאג 119 רציתי לדעת אם מישהו יצא לו לשמוע בהן, והאם אתם ממליצים על אוזניות יותר טובות מבאג במרווח המחירים הזה. 40 שקל יותר לא נורא.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין CX300 , י EP630\635 (יש הבדל ביניהם בכלל?) אינני נעול על סוג הזה של אוזניות :DJsmile: אך חשבתי שבשביל שיתאימו גם לנגן הגנרי שלי (עדיף התנגדות קטנה נכון?) וגם מדי פעם לסרטים במחשב כשהסביבה רועשת זו הבחירה האידיאלית.למען האמת שקלתי גם CRX200 אבל מעיון בפורום לא מצאתי עליהם המלצות חמות.תודה וחג פורים שמח!
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מה דעתכם על הרמקולים הבאים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9907 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9904 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9903 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9902
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
עד 100 שקל. אם יש משהו ממש איכותי עד אז 200. תודה.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
התחדשתי באוזניות האיכותיות האלה... הן מתחברות לדונגל שמתחבר בצורת usb למחשב. האוזניות עובדות רק כשאני מחבר את שקע האודיו ישירות למחשב, עם הדונגל הן לא עובדות.. ופה כל הבאסה, כי עם הדונגל הן נותנות 7.1 ערוצים, וזה היתרון שלהן.. הדונגל מאיר, אז הוא כן מקבל חשמל, אבל האוזניות עצמן לא מגיבות... ניסיתי לחבר ליציאות usb 2 וגם usb 3 מאחורה וקדימה, כלום לא עובד... מה אפשר לעשות? לוח אם שלי asus z87 a מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
האם מדובר בכבל סטנדרטי שניתן לרכוש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? האם הוא מתאים לכל מערכת סטיראו (גם ישנה?) ולכל מחשב?
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות אוזניות קשת לשימוש ביתי בלבד לא צריך מיקרופון שימוש לסרטים ומוזיקה שיהיו נוחות על הראש וכמה שיותר איכותיות אני מתלבט בין הרבה דגמים וחברות ואין לי מושג כל כך מה יותר טוב אז מי שיכול שימליץ בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי רמקולים של לוג'יטק R-20 עם סאבוופר. אני מרוצה אבל בשירים מסוימים אני שומעת מהרמקולים הקטנים פקפקים קטנים כאילו החשמל עובר בהם. מן צקצוקים. זה לא מוצא חן בעיני ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה... מה דעתכם? לרוץ להחליף או שזה פאק כללי ברמקולים מהסוג הזה? תודה לרה
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-