עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני והבת זוג שלי רוצים להתחדש בטלויזיה בעקבות מעבר דירה. גודל הסלון הוא 2.7x2.4 מטר כשלאורך ה2.4 מטר יש חלון דרומי בגובה 1.5~2 מטר. המרחק בין הספה לקיר בו תמוקם הטלויזיה היינו בין 1.3-1.8 (ספה נפתחת). 1. התקנת וילון היא אופציה - האם שווה להשקיע במסך oled אחרי התקנת וילונות? אני פשוט מניח שכדי להנות ממנו יהיה צריך חדר יחסית חשוך לעומת led שהוא יחסית נסלח יותר. 2 מה טווחי הגודל המומלצים למסך למידות כאלה של סלון? רק כדי שתהיה לי נקודת פתיחה טובה בחיפוש שלי. 3. האם שווה לרכוש מסך כרגע או ששווה לחכות? לפני תקופה אבא שלי רכש מסך ב10k והמחיר שלו ירד כמעת בחצי אחרי כמה חודשים בעקבות סידרות חדשות של מסכים שיובאו (מסכי 8k שהם לא רק סמסונג בדרך?) 4. האם מסכי xi…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by Natishapiro,

היי שלום לכל הפורום! (: ובכן המצב הוא כזה - קניתי לא מזמן אוזניות Sennheiser 360PC, וגם רמקולים Microlab 6c (בהשראת -LosNir-) אני מעוניין לקנות כרטיס קול עם תקציב של 200-250 ש"ח (אפשר לחרוג מהתקציב אם זה שווה את זה ). שמתי עין על מספר כרטיסי קול ואשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה: - Asus Xonar series. http://www.asus.com/Multimedia/Audio_Cards/Gaming - Creative X-Fi series. יש הרבה מהם, ואני לא סגור איזה מהם בדיוק. ??? - Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro Usb Sound Card http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Surround-5.1/M/B0044DEDCA.htm *השימוש העיקרי באוזניות הוא לגיימינג כך ש- Surround sound הוא חשוב בעבורי. אשמח לייעוץ מכם, וכל עזרה…

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  3. Started by amni,

אני מקווה שזה הפורום בו עלי לשאול את השאלות שמפורטות בסוף דברי אילו. לפני 10 ימים קניתי נגן דיוידי פיוניר DV320S . בבדיקה שעשיתי הסתבר שהמכשיר תקול לפחות בקריאת תקליטורי DVD הן בסרטים מסחריים (תקליטורי סרטים רגילים מספריית וידאו בנפח 8.5 גיגה) והן בתקליטורים DVD צרובים (4.7 גיגה סרטי DIVX ). הסרטים מנוגנים טוב בהתחלה אבל המכשיר ניתקע בזמן הצגת הסרטים (לאחר פרק זמן שבין 10 דקות ל- 60 דקות). המדיה של הסרטים תקינה לחלוטין (הסרטים קנויים חדשים לגמרי והצרובים הם על מדיה איכותית וצרובים במהירות איטית למדי). אין שום תקלה בהרצת אותם סרטים מכוננים על המחשב. הנגן של פיוניר ניבדק חלקית גם בהרצת סרטי DIVX על מדיה של 700MB והרצת סרטי DIVX על DOK USB עד עכשיו, בכל הנסיונות הללו הפ…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by theenema,

יש לי כרטיס קול און בורד שעשה לי בעיות (SoundMax) קניתי כרטיס קול PCI אחר,פשוט. איך אני מסיר אותו (הכרטיס הישן) וגורם למחשב להתעלם ממנו ולהתקין את החדש?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  5. תראה אין יותר מידי אופציות כלומר אתה יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה או כבל וידאו עם מחבר בננה או ליחילופין עם קבל S-VIDEO במידה ויש לך כניסה כזאת בתוך הטלויזיה רצוי כמובן שהכבל עצמו יהיה מסוכך ולא איזה אחד פשוט כזה ודקיק שיקרע לך מהר. עכשיו לגבי המערכת סטריו שלך אתה צריך כבל שמצד אחד יש לו מחבר PL STEREO ומצד שני יש לו שתי בננות אחת לערות ימיני ואחת לערוץ שמאלי אלא עם כן החיבר במערכת שלך הוא ישן ופשוט ואז אתה תצתרך כבל שמישני צידיו יש מחבר PL STEREO או בימקום שני מחשברי הבננות תצתרך ראשי PL STEREO. עכשיו פה חשוב שהמחברים של הכבל יהיו מוזהבים כי אז האיכות יותר טובה. עכשיו לגבי שאלתך בנוגע ל שימוש ביציאת ה SPIDF סביר להניח שלא תוכל להשתמש בה עם ברשותך מערכת סטיראו רגילה …

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  6. Started by cold fire,

יש לי מערכת ישנה ענתיקה בסביבות ה20 שנה (אחלה עובדת הכל תקין) הרמקולים התייבשו(גם הם בסביבות ה20 לחייהם) אני רוצה לקנות כעקרון 2 רמקולים בינונים (אני ישים אותם על המזנון) ואיכותיים כמה שניתן. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by amarn,

היי אני מחפש אוזניות IN ERAS טובות עם שרידות גבוהה (שלא מפסיקים לשמוע בצד אחד אחרי שמגלגלים את הכבל) תקרת מחיר 300 ש"ח. כמובן שאחרי השרידות מגיעים מאפיינים של איכות שמע טובה ובידוד. האוזניות מיועדות להשמעת מוזיקה בנגן MP3. תודה מראש על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  8. Started by Royz,

אני מצליח להכניס שירים לנגן דרך התוכנה JETSHELL, רואים אותם, הם תופסים מקום והכל. עכשיו שאני פותח את הנגן חלק מהשירים לא נמצאים ברשימה הקבצים שלא נמצאים הם קבצים שהסיומת שלהם היא .m4a מישהו יודע מה לעשות? :'(

• 13 תגובות
    • 925 צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_155_1337&products_id=9454 או שהם ביכלל לא מתאים לסלון?! תודה!

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by return,

שלום, אני מחפש אוזניות למוזיקה בעיקר, התקציב הוא עד 170 ש"ח. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by Snatch,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין 192kbps ל 192kbps VBR ומה זה בכלל הVBR הזה ?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  12. היי יש לי GTXP 7.1, וכשאני מנגן איתו MP3 AVI MPEG וכו הוא משמיע מעין "פיצוצים" כל 2-3 שניות [אין לי את הבעייה הזו שאני מחבר אותו דרך ה-AUX לכרטיס TV] ניסיתי PCI אחר ובדקתי שהוא לא משתמש ב-IRQ תפוס - לא עזר מפרט: WIN XP SP1 P4 2.4C HT 2X256 DDR 3200 GIGABYTE GA8IPE1000 PRO CHIPSET INTEL 865PE תודה על כל רעיון

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by infer73,

טוב ראיתי שהרבה כאן ממליצים על הנגן הזה ואני מאוד מעוניין לקנות נגן בעתיד המאוד קרוב, אז רציתי לשאול מספר שאלות על הנגן על מנת להיות סגור על עצמי לפני שאני קונה אז קודם כל, ראיתי הרבה דיבורים על זה שיש גירסא אמריקאית ויש גירסא אירופאית אז רציתי לדעת, מה ההבדלים? הבנדל שונה? אם כן, במה? חוץ מזה, מה יש בבנדל? האם שתי הגירסאות תומכות בעברית? האם הן תומכות בעברית גם בשמות וקבצים וגם בID טאגס או שרק באחד מהם? האם צריך להפוך את שמות הקבצים בשביל שזה יראה טוב? האם צריך להפוך את הID טאגס כדי שהן יראו טוב (בעברית כמובן)? אם מכשיר אמריקאי אינו תומך בעברית, האם החלפה לfirmware אמריקאי תוסיף תמיכה בעברית? מה אפשר להרוויח מהתקנת firmware של גירסא שונה? מה ההבדלים ומה אפשר להפסיד מכך? …

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by telzur,

אילו רמקולים מומלצים יותר? מערכת רמקולים 5.1 Philips MMS460 או atp3 של altec lansing או משהו אחר עד 400 שקלים תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  15. אוקי זה הכרטיס שיש לי Creative AudioPCI [ES1371,ES1373] זה מה שרשום עכשיו אני לא מוצא לו דריבר ככה גם הxp עכשיו למה אני רוצה דרייבר לכרטיס כי xp לא נותן לי ליבחור אפשרות של תפיקוד ב2.1 ועכשיו שיש לי את הרמקולים המדהים האלו [ATP3] אני לא יכול להנאות בשיא

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by iceman6969,

יש לי כיום APEX dvx2102 שהובטח בזמנו שקורא Divx ואת כל הפורמטים האפשריים אבל בפועל איכות התמונה ממש גרועה! האם קיימים עדכונים עבור דגם זה DVD APEX dvx2102 ? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  17. כרגע אני משתמש בזוג רמקולים של 2 דולר למחשב ולצפיה בסרטים בטלויזיה דרכו. אני רוצה להוציא עד 50-60 דולר על רמקולים סבירים שיוכלו להשמיע לי את המוזיקה/ סרטים/ משחקים שלי כמו שצריך. הרמקולים יחוברו ישירות לכרטיס הקול המובנה שלי (על הלוח הזה). היה לי נסיון טוב בבית עם Cambridge PC Works, אז חשבתי לקנות רמקולים משומשים מהסדרה שלהם ב-ebay או משהו כזה, אבל אני בטוח שבארה"ב יש לי עוד מבחר של מליון סוגי רמקולים סבירים במחיר הזה ואני פשוט לא מכיר אותם. אני לא אודיופיל, לא צריך תמיכה בטכנולוגיות הכי חדשות וברור לי שבמחיר שאני מוכן להשקיע אני לא אקבל תמורה איכותית באמת. אבל אני מאמין שבמחיר הזה אני אוכל לקנות לפחות רמקולים טובים מיד שניה. יש הצעות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by Matan D,

שלום, אני צריך אוזניות למשחקי מחשבי מרובה משתתפים ברשת [ קאונטר סטרייק וכו'] התקציב הוא עד 150 שקל..לא יותר !!! לא חובה מיקרופון מחובר לאוזניות. רצוי גם שיהיו של חברה אמינה. אם אפשר בבקשה מי שמציע לי דגם מסויים תמונה של המוצר תעזור מאוד ! תודה רבה מתן

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  19. יש לי ת'atp3 ורמקולים של טלויזיה טושיבה (משו בומבה ). את הסאב של ה-atp3 אני מחבר ליציאה הירוקה בכרטיס קול (SB 5.1 Live!) ואת הרמקולים של הטלויזיה, שאין בהם סאב, אני מחבר ליציאה השחורה. ברשותי עוד זוג רמקולים שאני יכול לחבר אחד מהם. לאיזו יציאה לחבר את הרמקול הנוסף?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  20. אולי מישהו שמע בטעות? זאת חברה מאוד טובה אבל משום מה אף אחד לא מכיר אותה ובשום מקום לא מוכרים את הכרטיסים האלה.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by KoM,

דיי פשוט, נמצא בכותרת, לשימושים מגוונים עם נגן MP3 רגיל, מי עדיף בלי התחשב בעלות.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  22. חג שמח! רציתי לשאול, יש לי מחשב נייד עם יציאת VGA בלבד, אני מעוניין לחבר אותו לטלויזיות ישנות (component,composite) האם קיימים כבלים זולים בשוק שעושים את העברה הזאת? או האם אני צריך איזה ממיר שעולה מאות שקלים? אני אשמח גם לדעת באיזה מקרים אני צריך את הממיר. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by naki,

התחדשתי באוזניות האיכותיות האלה... הן מתחברות לדונגל שמתחבר בצורת usb למחשב. האוזניות עובדות רק כשאני מחבר את שקע האודיו ישירות למחשב, עם הדונגל הן לא עובדות.. ופה כל הבאסה, כי עם הדונגל הן נותנות 7.1 ערוצים, וזה היתרון שלהן.. הדונגל מאיר, אז הוא כן מקבל חשמל, אבל האוזניות עצמן לא מגיבות... ניסיתי לחבר ליציאות usb 2 וגם usb 3 מאחורה וקדימה, כלום לא עובד... מה אפשר לעשות? לוח אם שלי asus z87 a מה אפשר לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  24. שלום, האם קיים מוצר שיכול להעביר וידאו ממחשב לטלויזיה. הרעיון שהמחשב שנמצא באחד מחדרי הבית יוכל להקרין סרט על מסך בסלון ללא חיבורי כבלים. האם יש מוצר שתומך באיכות גבוה?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  25. שלום לכולם אני רושם הודעה נוספת כי לקודמת אפ אחד לא ענה.. ברצוני לבטל את האפשרות של השמעת כמה ערוצים ביחד .כלומר,אני רוצה שברגע שאני אשמיע מוזיקה במדיה פלייר כל תוכנה אחרת המשמיעה מוזיקה או צלילים תיחסם והצליל שהיא מנגנת לא ישמע . רק המוזיקה במדיה פלייר איך אני עושה את זה. את צלילי הווינדוס ביטלתי אבל אני עדיין סובל מהבעיה כשאני מקבל איזו אפליקציית פלאש לדוגמה באיזה אתר.. ואז אני יכול את הפליקציה בערוץ השני בנוסף למדייה פלייר.. איך אני יכול לבטל את זה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים