אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בשביל משתמש ממוצע כמוני... כ.קול של EPOX 8RDA+ מה אתם אומרים עליהם?: Genius SW 5.1-Channel Surround Sound System ב 480 שקלס או אלה: Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System ב 440 שקלס ומה ההבדל ביניהם ד"א אני לא ממש מבין בזה...
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה לינק דרייבר של Creative Sound Blaster live 5.1 model:sb0220 חופשתי ולא מצאתי... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שוקל לקנות כעת טלוויזיה חדשה לסלון (מרחק 2-2.5 מטר, לשידורי SD ו-HD). הבנתי שהטלוויזיה הזו (42LD650) מומלצת, ואני רוצה כמובן לראות איך היא. מישהו יודע איפה אפשר לראות אותה בתצוגה באיזור הרצליה/תל אביב? תודה!
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלומות חברים, הטלוויזית CRT בסלון שלנו שבקה חיים והוחלט "פה אחד" לעבור לפלזמה/LCD. מבחינת מימדים, תקציב וכו' אנו מוגבלים ל32 אינץ'. מרחק הצפייה הוא בין 2.5 מטר ל3, והשימוש הכמעט בלעדי יהיה בחיבור לממיר HOT VOD רגיל לחלוטין, פעם במאה שנה אולי גם יתנגן איזה סרט DVD, אבל זה כנראה לא יקרה. לכן, אפילו HD READY זה "יותר מדי", אבל אני יודע שכבר אין טלוויזיות שהן לא HD READY... אז נגיד. משיטוטיי בפורום הבנתי שדווקא עדיף פלזמה לשידורי כבלים בסיסיים... אשמח להסבר ולהצעות. תקציב: שוב, כמה שיותר זולה... חייב להיות פחות מ3,000 - אם יש משהו בסביבות ה2,500 אנחנו נשמח מאוד. תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום! צריך המלצה לנגן הארד דיסק, שיהיה לא גדול מידי, שיוכל להכיל לפחות 200 שירים, זמן בטריה ארוך, ואוזניות סבירות תקציב-כ 1300 שקל.. חשבתי על הH10
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הרמקולים האלה של X-FREE!רשום סוגריים קריאיטיב? כל הסיפור 140 שקל כדאי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
רצינו לרכוש מסך סמסונג (כי יש לנו נסיון טוב איתם) 37 . מיועד לחדר משפחה לא גדול שעד היום היהבו מסך 32. חשבנו על הc550 בעיקר בגלל שקראנו עליו המלצות. בחנות אמרו שאין להם יותר מסך זה וכדאי לקנות את הd550 . שהוא פשוט מסדרה חדשה יותר. חשוב לנו שיהיה ניתן לחבר usb סרטים, ושנוכל לראות גם את הערוצים שאינם משודרים בHD באופן טוב. ( מחוברים לממיר יס HD MAX ) מה דעתכם? מרגישים שבחנות לא נותנים לנו מידע נכון. מה ההבדל בין השתיים??
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף לקנות ומה יותר כדאי מיני דיסק או נגן MP3 בעל קיבולת של 128 מגה, ואיפה אפשר למצוא כתבות,מאמרים או השוואות בין מיני דיסקים או נגני MP3 בעיברית?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי סאבוופר ושני רמקולים שמחוברים אליו של COMION והם מחוברים אל היציאה האחורית של הכרטיס קול המובנה של הלוח.......ויש לי עוד יציאה קדמית איפה שהUSB הקידמי שמחוברת גם היא לכרטיס קול .......השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאה הקדמית עוד סאבוופר ושני רמקולים ושהם יעבדו באותו הספק ?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום חברים.. ראשית אני חדש פה, מעיון בפורום התרשמתי שבהחלט יש פה אנשים מקצועיים שמבינים דבר או שניים, מקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה: ברשותי יש טלוויזיה אל.סי.די של פאנסוניק רסיבר של אונקיו TXSR607 רמקולים 5.1 של הרמן קארדון HKTS 30BQ/230 לפטפופ סוני ואיו VGN-FW250J הבעיה היא כזו: כיום בשביל לראות סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר(יש למחשב יציאת אייץ' די) ומשם לטלוויזיה, אני יודע שזה פוגע באיכות התמונה. התמונה היא לא הבעיה, רואים מדהים, כל סרט אייץ' די. הבעיה היא בסאונד, איך אני מוציא סאונד מהמחשב בנפרד ולא דרך יציאת האייץ' די? כשהמחשב מחובר הרסיבר לא נותן את אופציית PLII או שאר אופציות שנותנות חוויה קולנועית אמיתית.. מה הפיתרון? ואם יציאת הS400 שיש לי בלפטופ יכולה לעזור? או …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות קולנוע ביתי ורוצה להתחיל ממקרן זה עולם די זר לי , הוא חייב לההיות FULL HD ואוליי 3D אם זה לא יותר מידי יקר, בכללי מחפש מקרן לא יקר. הבנתי שהמחירים בארץ ברוב המקרים הם פי 2 יותר יקרים ממה שאפשר להזמין ב eBay אז כנראה יזמין משם, מה הסיכונים והחסרונות בזה? בבקשה תמקדו אותי קצת, על איזה נתונים חשוב להתסכל כגון עוצמת בהירות ניגידיות .... אשמח לקבל המלצות , יש את המקרן optoma hd20 שהוא זול ונראה שנותן תמורה טובה, אין לי בעיה להשקיע עוד כמה אלפים אם זה שווה את זה. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
לא כולל נגני MP3., מעבר לזה הכל ב-30 אחוז פחות. לדוגמה רמקולים GigaWorks T40 Series II או HD50 שעולים בארץ כמעט 900 שח, יעלו עם משלוח דרך mustop.com בערך 500 שח. ;D
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
[table][tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td] [/td] [td] [/td] [/tr][tr] [td][/td][td] TVIX-HD M-6500A ישנם קבצים בסיומת MP4 אשר קורא וכאלו אשר אינו קורא [/td] [/tr] [/table] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td]מצ"ב MEDIAINFO של הקבצים הייתי רוצה לדעת האם חוץ מהמרה ניתן לקמפג את המזרים שיקרא את הקובץ הבעייתי גירסת קושחה 1.5.19HB קובץ מנגן: General Complete name : E:\tvixhd2\amir\Veep.S01E06.HDTV.x264-ASAP.mp4 Format : MPEG-4 Format profile : Base Media Codec ID : isom File size : 216 MiB Duration : 26mn 20s Overall bit rate …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
למשל sharpness - על כמה?noise reduction - מכוון אצלי על OFF אבל יש אפשרות ל - HIGH \ MEDIUM \ LOW mpeg noise reduction - אותם מצבים על מה לכוון אותם? יש בשלט אפשרות בשם theatre שמתי שאני לוחץ עליה זה עושה את המסך בצבע כהה ושאני עושה OFF חוזר להיות רגיל\בהיר יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה שמכוונת אצלי על CINEMA שזה 5.1 ערוצים , קיצר איך לכוון אותה?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אחי נמצא כרגע בהונג קונג ואני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר כי הוא עוזב שם מחורתיים. הוא רוצה לקנות נגן ווידיאו ומוזיקה הוא חושב בכיוון ה- IPod Video 60GB, אמרתי לו שלא ימהר ואני יברר את העניין. אני יודע שיש כל מיני נגנים בשוק, IPod, Creative, I-River וכו'. רציתי לדעת מה הכי טוב בשוק? הכי מומלץ? מבחינת ביצועים, איכות וידאו, איכות שמע וכו'. אשמח לקבל הצעות שלכם לנגנים השונים. תודה רבה זה ממש דחוף.
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש בכרטיס קול פונקציה של סטראיאו מיקס-מערבל סטריאו,אבל היא לא קייממת בכל כרטיס. ישנם כמה ניידים שאני בוחן לרכוש אותם: dell inspiron n4030.toshiba satellite c650-17w. Toshiba Satellite L505-13Z . Satellite C650-15L-TOSHIBA.האם הם מכילים את הפוקציה הנ"ל? בעיקרון האם כרטיס קול Intel High Definition Audio ,מכיל את הפונקציה של סטריאו מיקס?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגדיר שרמקולים (יציאה אחורית) ואזניות (יציאה קדמית) יפעלו במקביל, ולא אחד ע"ח השני, ב-Windows 7. תודה.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
לאחרונה הוצע לי לקנות מאדם שאני מכיר את זוג האזניות הנ"ל, חדשות באריזה. הבעיה היא שהמחיר שהוא רצה עליהם היה מאוד נמוך יחסית למחירים בחנויות ורציתי לדעת האם יש חשש לדאוג מזיופים מוכרים?, האם יש דרך לעלות על כך? תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה. מה הכי יתאים לי לממיר של יס? תודה,
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי כמה קטעים של מוסיקה ממקומות שונים וכל אחד בווליום אחר. איך אני יכול לבצע נורמליזציה של כולם? אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה אבל לפי מה מכיילים?
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
האם מדובר בכבל סטנדרטי שניתן לרכוש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? האם הוא מתאים לכל מערכת סטיראו (גם ישנה?) ולכל מחשב?
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות נגן במחיר של סביבות ה1500 ש"ח (לא נורא אם יעלה עוד כמה מאות שקלים למעלה) ואוזניות "תוך אוזן" במחיר של עד 300 ש"ח. נדרש נגן של לפחות 8 גיגה, לא חובה וידאו וגם לא הצגת תמונות, אני מחפש איכות שמע + עיצוב + חברה מוכרת וטובה. שמתי עין על הCreative zen Microphoto בשביל התחלה. אחרי זה ראיתי נגנים מדהימים של archos ושל rio אבל קשה לי להינעל על דגמים טובים וגם לא מכיר באיכותם. לעניין האוזניות שמתי עין על Sennheiser cx300. אם תוכלו לעזור במציאת נגן אודה לכם ואם יש לכם הצעה לאוזניות טובות יותר במחיר טוב יותר או חלופיות אז התודה תהיה כפולה.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואזדקק לכרטיס קול שיעבוד בצורה טובה עם Steinberg Cubase. התקציב הוא, כאמור 500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כן שלום :] אני עכשיו מתחיל לשפר לי את המחשב בצורה הקפית יותר.. אז ככה אני מתחנן לקנות עכבר, מארז, רמקולים 5.1. עכבר אני לוקח כנראה 510MX. מארז אני לוקח כנראה סופרלטאנט. עכשיו נשארת לי השאלה איזה רמקולים לקנות.. אני רוצה 5.1 אבל אין לי תקציב כי עדיין לא יודע מתי אני יקנה.. אני עכשיו מתחיל לחסוך לכל זה..אז ככה פחות או יותר כמה עולים רמקולים טובים 5.1 (אני לא ציך משהו ממש ממש מוגזם אלא במחיר סביר) רוב המטרות שלי זה מוזיקה למשיחקים יש לי אוזניות. תודה לעוזרים :]
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס סאונד איכותי. השימושים: משחקים וסרטים בעיקר!!! וגם מוזיקה. היציאות שאני צריך: יציאה אופטית + קואקסיאלית אז ככה, אני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי 1. הכבל אמור להעביר את היסנל הדיגיטלי. לכן, צריך כרטיס שיודע לקודד DD (דולבי דיגיטל) בזמן אמת. זה בעצם הדבר הכי חשוב. הרסיבר מחובר לכל שאר הרמקולים ויודע איך להסתדר אחרי שהוא מקבל את הסיגנל הדיגיטלי :. בנוסף, אני רוצה לשמוע סרואנד במשחקים. מה עושים במצב כזה ? כלומר משחקים לא שולחים תדר DD. אנשים שמחברים כל רמקול בסראונד בנפרד לכרטיס קול שלהם כן מקבלים סראונד. אז אם אני רוצה סראונד במשחקים, ובכל זאת משתמש בכבל אופטי ? איך עושים את זה? הכרטיס יתמוך ? זה בכלל אפשרי ? ודבר אחרון, ראיתי הרבה משחקים שיש אפש…
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-