אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
המליצו לי על הדגם הזה מה אתם אומרים או שיש יותר טובים כי אני ממש לא בין באוזניות Sennheiser HD202
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הוא קנה עכשיו לוגיטק 5500 משהו כזה והוא שואל אם כדי לו לקנות X-FI או להישאר עם מה שיש לו על הלוח (יציאה דיגיטלית - SPDIF משהו כזה) מה אתם אומרים..? האם יהיה שינוי גדול?
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לידידה שלי יש נגן DVD בבית (לא במחשב, הרגיל בטלוויזיה)... וכתוב עליו שהוא תומך רק ב-VCD. אבל VCD ו-SVCD נשמעים כמעט אותו הדבר, אז רציתי לדעת אם הנגן שלה יכול בכל זאת לתמוך ב-SVCD עם תרגום עברי מובנה?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הנגנים הנ"ל המחיר אינו משמעותי,כיוון שאני מקבל את הנגן כמתנה מהדודים באמריקה. אני יודע שב605 יש הרבה יותר מקום כך שהוא נמצא ביתרון מבחינתי אבל מה שבאמת חשוב לי זה האיכות של המוצר והערך המוסף שלו למשל באיזה מן הנגנים אם בכלל אפשר לגלוש באינטרנט בחופשיות? האיכות של הוידאו אן הסאונד אינם חשובים לי. כך שבאמת הדבר העיקרי שחשוב לי זה מאיזה נגן אני אהנה יותר, תתיחסו אלי בתור ילד קטן שאוהב לשחק עם הצעצועים האלקטרונים שלו תודה אורי
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי אני מבצע קנייה של ארכוס 404 ואני רוצה לו אזניות איכותיות האוזניות צריכות להיות מאמאזון ויש לי תקציב של 25-30 גג (בדולר) אם יש משהו שממש שווה את זה אז עוד טיפה גם אפשר אה ועוד משהו תודה
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני כבר חודש מתלבט איזה אוזניות לקנות! ולמרות כל ההודעות (כאן ובפורמים בחו"ל) עדיין לא החלטתי מה לקנות. התכוונתי להזמין היום מהחנות "מוסיקה 10" את האוזניות HD 202 של סנהייזר. אבל בפורום HI-FI הציעו לי לא לקנות אותם, וללכת במקום על האוזניות שמצויינות בכותרת. רק הבעיה היא שאני לא מוצא את האוזניות האלה בארץ (לפי חיפוש באינטרנט). יש לכם מושג אם יש חנות בארץ שמוכרת אותם ובאיזה מחיר? בחו"ל הם נמכרות ב-70 ש"ח. מצאתי מאותה הסדרה גם את ה-KOSS KSC-50/22, איך הם? מישהו השתמש בהם פעם? אם הם לא נחותים בהרבה מKSC-75 אני אקנה אחד מהם (כנראה את ה-KSC-50).
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי DVD ,רסיבר, ורמקולים. אין לי מושג כיצד לחבר אותם. אפשר בבקשה הסבר בבקשה מה צריך וכו'.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום .. אני צריך אוזניות אלחוטיות תקציב 300 -400 שייח .. חברה ידועה ..ולא איזה חברה לא ידויעה ..ושלא יתקלקל כי הזוג השלישי עכשיו היום התקלקל לי ...אז החלטתיי שאני הולך על אוזניות אלחוטיות הכי טוב אבל שלא "יתקלקלו "... יש אפשרות חריגה מהתקציב ...
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב שתחובר ישירות לכרטיס קול HD של ASUS P5K-E חשבתי ללכת בכיוון של ה 530 או 540 , רק מה ההבדל בניהם שיש כזה הפרש של כסף? הם שווה לקנות מערכת רמקולים אחרת בסכום הזה?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות אוזניות קשת לשימוש ביתי בלבד לא צריך מיקרופון שימוש לסרטים ומוזיקה שיהיו נוחות על הראש וכמה שיותר איכותיות אני מתלבט בין הרבה דגמים וחברות ואין לי מושג כל כך מה יותר טוב אז מי שיכול שימליץ בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
התוכנה היא בעצם אקולייזר דינאמי שרץ בתור פלאגאין המתאים לנגן המדיה שבו אתם משתמשים. ומכווננת את הסאונד בצורה שונה לכל שיר בנפרד, תוך התחשבות בbit rate שונה, volume בסיסי שונה וכו'. המוזיקה באמת נשמעת הרבה יותר טוב, האודיאופילים יקפצו ויגידו שזה לא כפי שהאמן רצה שנשמע אותה אבל אין מה לעשות. הסאונד נשמע הרבה יותר חיי ועמוק, התוכנה עושה הפרדה טובה יותר בין התדרים וצלילים שבד"כ נבלעים פתאום קופצים אליכם לאוזניים. בlossless ההבדל הוא בכלל מפחיד. http://www.octiv.com
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ראשית, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מעוניין לקנות כרטיס קול X FI EXTREME MUSIC . יש לי לוח אם ישן יחסית D850EMV2. פרטים טכניים עליו יש בלינק הבא http://www.intel.com/design/motherbd/mv2/ האם לוח האם הישן לא יוריד מהיכולות של כרטיס הקול המתקדם?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בעל LIVE 5.1... אחי רוצה את הכרטיס שלי אז אני שוקל אולי לקנות חדש... בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם יש למישהו מושג מה בידיוק הם מוכרים ? כי אין ממש דגם ספציפי... ובאתר של קראייטיב אני לא רואה AUDIGY 2 סטנדרט.. בכל מקרה האם זה יותר טוב מה SBLIVE ? האם זה שווה את ה 250 שקל ? והאם זה 24Bit או 16... בקיצור אני רוצה לדעת מה זה מחדש לי מבחינת סרטים משחקים EAX וכ'ו... אם זה מחדש בכלל... אשמח לפרטים ועזרה, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ובכן, אני נהר קוריאה פרסמו את תאריכי העדכונים הבאים ומה הם יכילו ונחשו מה מגיע באוגוסט :D :D Due End of July - Early August 1. OTF File Deletion 2. Propriety Format Support (not sure if i translated this right) 3. Playback Speed Control (not as flexible as IFP series, but will be supported) 4. Gapless 5. Unicode Support in DB 6. OGG Support for DB 7. Hebrew Support 8. Sub-dir support for Text Folder 9. Enhanced Shuffle Mode 10. Some Tag stuff Fixed... (i think it's only related to krn windows) 11. 6 Line Automated Lyric Support 12. A bug that occured to the remote when NAVI button is pressed in the PLAYLIST... is fixed (wtf is that??) 13. Pr…
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=LTSCAK520 תראו אותה נראת מעולה ונראה שהיא חזרה מאוד לפי הנתונים שלה עכשיו זה שווה לי או לא היא מהתצוגה ואני לא ממש אוהב לקנות מתצוגה אחרי שנוגעים בדברים מלא פעמיים... קחצר מה דעתכם? אני גם קונה טלויזיה חדשה איזה לקנות? משהו עד 1000 ש"ח :-\
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בשביל משתמש ממוצע כמוני... כ.קול של EPOX 8RDA+ מה אתם אומרים עליהם?: Genius SW 5.1-Channel Surround Sound System ב 480 שקלס או אלה: Genius SW-5.1 Deluxe Value 5 Channel Surround Sound System ב 440 שקלס ומה ההבדל ביניהם ד"א אני לא ממש מבין בזה...
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי 5 רמקולים, סאב וופר, ורסיבר. זה משהו טוב של סוני שקנינו עם הדי וי די לא בארץ. אני רוצה לחבר את כל זה למחשב. חיברתי את כל הרמקולים והסאב וופר לרסיבר, ועכשיו איך אני מחבר את כל זה למחשב? (עד עכשיו היתה מחוברת למחשב מערכת ישנה של פנסוניק (שני רמקולים).
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אז ככה, לא מזמן התחדשתי במכשיר הקלטה (משובח אם לציין!) מבית M-Audio, FireWire Solo. אני מת להשתולל איתו על המחשב Desktop שלי, אבל לא משנה איך אני מחבר אותו תמיד יש באזים כאלה על ההקלטות שלי. כשחיברתי את המכשיר ללפטופ שלי(ויסטה, אותה תוכנת הקלטה בלה בלה בלה), הרעש הפסיק, ככה שהמכשיר בסדר גמור. אני חשד כמעט ב100% בבעיה בחשמל,או אולי בכרטיס פיירוויר שלי ?(PCI). אבל לצערי אני לא יודע להתמודד עם הבעיות האלה,חיפוש בגוגל מציע כלמיני פתרונות מוזרים וחשבתי ששווה לשמוע מה דעתכם. בתודה מראש, [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 06:59:30 מישהו חברייה?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני קונה את נגן מסוג iRiver H340. האוזניות בקישור הזה: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones דגם: KSC 35 יתאימו לנגן שאני קונה? איפה ניתן להשיג בארץ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS P5KC ורמקולים HARMAN KARDON SOUNDSTICKS 2 ואוזניות HD465. אם אני אשדרג את הכרטיס קול ל ASUS XONAR D2X, יהיה הבדל משמעותי ומורגש מבחינת איכות שמע באוזניות וברמקולים מהכרטיס המובנה שלי? שוב השימושים הם נטו למוזיקה ובקושי למשחקים. שווה לי לשדרג או שלא יהיה הבדל משמעותי? אם יש לכם המלצה לכרטיס טוב יותר עד 700 שקל אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הרמקולים האלה של X-FREE!רשום סוגריים קריאיטיב? כל הסיפור 140 שקל כדאי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
קיבלתי את הרמקולים עכשיו עדיין לא חיברתי הכל חיברתי רק את הסאב ועוד רמקול אחד פשוט נהנתי מהאיכות רק של שתייהם אז אני מצפה לראות מה יהיה שהכל יהיה מחובר..... עכשיו השאלה שלי היא שראיתי שהחוט לאחורה מאוד קצר..............מה אני יכול לעשות........? עוד שאלה זה יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם של ג'יגביט A8V הכרטיס הוא 5.1 האם כדי לי לקנות משהו אחר כרטיס לא מובנה האם השמעיה תיהיה יותר איכותית ועם כן אז איזה כרטיס קול במחיר טוב יש? תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של פיוניר ורמקולים של Pure Acoustics נשמע לי שהם mid range ( לא שומעים מספיק טוב את הצלילים הדקים\גבוהים) השאלות האם אני צריך לקנות אקולייזר האם אני צריך לקנות טוויטר האם יש אפשרות להוסיף טוויטר לרמקולים האם אפשר לחבר לרסיבר רמקולים של מחשב ( יש לי סט טוב) בקיצור מה אני צריך לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לא כולל נגני MP3., מעבר לזה הכל ב-30 אחוז פחות. לדוגמה רמקולים GigaWorks T40 Series II או HD50 שעולים בארץ כמעט 900 שח, יעלו עם משלוח דרך mustop.com בערך 500 שח. ;D
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ובכן, זאת לא בושה לשאול... אני מבקש המלצה לרמקולים עד 700ש"ח שהם 2.1 בלבד. שמיעה של כל סוגי המוסיקה כולל רדיו (שירים). יש למישהו ניסיון (שמיעתי בלבד בבקשה) עם לוג'יטק Z4E או דגם מקביל אחר של CREATIVE או אפילו של חברה אחרת. אשמח לתגובות. אגב, קראתי ביקורות על כמה סוגים אבל חשוב לי ניסיון של מי שיש לו.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-