אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
- 

יש לי מערכת, שהיא בעצם הרמקולים(סידור יפה דווקא של סראונד).יש מלא שירים שאני שומע ברדיו, ואני לא יודע את השם או שטויות כאלו ואני רוצה להקליט למחשב. עלה לי רעיון, להקליט לקלטת, ומהקלטת למחשב. עשיתי את זה פעם. עכשיו שאני חושב על זה, נראה לי שאפשר פשוט ישירות למחשב...... לא משנה. האיכות- איך היא תהיה? אם היא תינזק, איך אני יכול למנוע זאת?
- 

- 4 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

מה שחשוב לי-שתהיה סטריאופונית,מסך שטוח ומבית טוב. אני מתכוון לחבר לה ממיר דיגיטלי,את הרסיבר ובעתיד גם DVD. התקציב הוא 1000+ גג עד 1200. נ.ב,אני מעדיף המלצות מחנויות בפועל ולא מזאפ,תודה.
- 

- 9 תגובות
 - 924 צפיות

- 

- 

שלום כולם, רציתי לדעת אם יש מוצרים שממירים קלטות ווידאו לדיסקי DVD וזולים יחסית (תוכנות / חומרה)? ראיתי את המוצר הזה לדוגמה http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=758&AuctionId=7731641 אין לי מושג בתחום ואשמח לעזרתכם. בעיקרון יש לי בבית ווידאו ישן ומחשב עם כונן DVD. אשמח לדעת מה אצטרך בכדי להעביר תוכן וכמה זה יעלה בערך. תודה רבה לעונים, עידו.
- 

- 0 תגובות
 - 641 צפיות

- 

- 

חשבתי על ה-Z5300 של לוג'יטק או ה-MEGAWORKS של קרייאטיב... תמליצו אתם על משהו בסגנון הזה... אני חושב שהתקציב הוא גג 1500 ש"ח שזה כבר חריגה בפני עצמה... הייתי רוצה מערכת מעל 100 WATT RMS... תודה מראש
- 

- 0 תגובות
 - 520 צפיות

- 

- 

לא יודע ממתי הדבר קיים, אבל זה סתם מבדקון נחמד (גם אם מעט גימיקי ולא מורכב למדי) ואתגר חביב לחובבי האודיו: https://www.goldenears.philips.com/en/introduction.html בהצלחה (:
- 

- 10 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

- 

שלום .. ברצוני לדעת איזה טלוויזיות מומלצות נמצאות בתג מחיר של עד 3500 ש''ח .. הגודל הרצוי הוא 37 אינץ' .. המרחק צפייה הוא 2 וחצי מטר ככה ש HD READY יהיה מספיק בהחלט . הטלווזיה תחובר לממיר הוט בהתחלה אבל יוחלף לממיר HD בזמן הלא רחוק .. שימושי הטלווזיה : קונסולה , WII ככה שלא נחוץ HD FULL .. צפייה בסרטים באיכות גבוה .. וכבלים ( HOT ) . תודה לעוזרים : )
- 

- 2 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

ישלי מערכת פצצה של איווה רציתי לדעת אם אני מוסיף עוד רמקול זה יוריד עוצמה או איכות ?
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

שלום אני מעונין לקנות את המכשיר הנ"ל, מישהו חודש ששווה להשקיע עוד הרבה כסף ולקנות דגמים יותר מתקדמים n707 למשל? ולמה? מישהו מכיר איזו חנות ברשת שמוכר את המכשיר הזה ומבצעת משלוחים לארץ?
- 

- 25 תגובות
 - 2.9k צפיות

- 

- 

אוקיי עוד שבוע יש לי טיול שנתי ורציתי לקנות נגן MP3. כמה דברים : אני שומע מטאל ורוק כבד (איכות השמיעה תיהיה בסדר?) ו128MB של איחסון זה בהחלט מספיק לי! אני מאוד כפוף בתקציב, אני מעדיף שיהיה 300 כולל משלוח אבל אפשר 300 בלי משלוח. מצאתי בידיוק את מה שאני מחפש כאן: (חבר שלי קנה את זה והאיכות סאונד טובה מאוד) http://www.netprice.co.il/Product.asp?Pid=mm3522&Cat2Cat1ID=4037&Cat2ID=0 אבל לפני כמה ימים הם העלו את המחיר מ250 ל300, בסדר רציתי לקנות, הרמתי אליהם טלפון והם אמרו שהחנות יצאה לחופשה והם יחזרו רק ב2.11 שזה התאריך של הטיול השנתי שלי. אז שללתי אותם, חיפשתי דברים אחרים, הנה מה שמצאתי. אני מעדיף שיהיה בנגן יכולת להציג מילים (לא חובה) אבל אני ממש צריך צג... http://www…
- 

- 10 תגובות
 - 756 צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש רמקול קטן שישמש אותי כשאני שוכב לישון. משהן בסגנון הזה : http://www.pioneer.co.jp/press/release519-j.html מישהו מכיר? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 590 צפיות

- 

- 

שלום אני רוצה שתמליצו לי על טלווזיה, בתקציב של 5000 ש''ח ככה נתונים : גודל : 37-42 אינץ חשוב מאוד שיטת שידור מולטיסיסטם!! איכות : HD READY או FHD עדיף כמובן FHD אם תמצאו משהו טוב.. חריגה : עד 5.5K אבל אם יש טלווזיה באמת באיכות מדהימה במחיר של מעל 5K ככה והיא שווה את זה תפרסמו בכיף ( אם אפשר גם קישור לטלווזיה חח תודה). טלווזיה : אמורה להוות צפייה בסרטים באיכות גבוה + בעתיד תחובר ל PS3 .. בעיקרון המליצו לי על שתיים כרגע ועוד אחת שיש המלצה שהיא טובה..: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=703672 או זאתי.. מומלצת מהאתר עצמו..(ZAP) http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=576885 זאתי שהיא אפשרות 2 .. עכשיו אני רוצה את דעתכם …
- 

- 0 תגובות
 - 559 צפיות

- 

- 

האם dvd שיש לו יציאת usb אומר שאפשר לחבר אליו נגן mp3 ולראות דרכו סרטים כשהוא מחובר לdvd ? משהו ניסה?
- 

- 4 תגובות
 - 693 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין לקנות Ipod בארץ, ומצאתי מקומות לקניית ipod רק באינטרנט. איני רוצה לקנות דרך האינטרנט אז .... האם יש חנויות מחשבים/מוזיקה/אלקטרוניקה שמוכרות ipod ? ואם כן אז היכן (באיזור המרכז עדיף).
- 

- 1 תגובה
 - 672 צפיות

- 

- 

כדאי? יש לי את שתי החבילות אחת של הפרו גיימר ואחת הרגילה.. נראה לי אני אלך על הרגילה עם יותר דברים שמגיעים.. בכל אופן אני קונה אותם פה בישראל ב350 יש מצב שאני מוריד את המוכר לפחות.. מה אתם אומרים כדאי?
- 

- 1 תגובה
 - 649 צפיות

- 

- 

היי, אני מעוניין לקנות רמקולים עד 1500 ש"ח, כרגע חושב על Microlab Solo C9. יש חוות דעת עליהם ? לא מצאתי. אשמח לייעוץ עליהם, ובכללי על הנושא. שיהיו מותאמים לחדר בינוני-גדול, לא לסלון גדול. *האם ישנה עדיפות למערכות 2.0 או 2.1 במצבים כאלו ? אשמח לכל ייעוץ ועזרה בנושא, תודה מראש
- 

- 3 תגובות
 - 2.1k צפיות

- 

- 

למחשב שלי מחובר כבר מגבר ורמקולים גדולים לשמיעת מוזיקה. הבעיה שבלילה יש לי קצת בעיה עם הווליום הנמוך בעיקר לדיבור כי המערכת יותר מותאמת למוזיקה מאשר לדיבור (בלאי מיותר למגבר, החדר מתחמם) אז חשבתי לקנות את הזוג הזה שיהייה לי מתי שאני רוצה לשמוע דיבורים ביוטוב או כשאני רוצה לשחק בשקט. מבחינת חיבורים יש לי כרטיס focusrite scarlett 2i4 ככה שלא אמור להיות בעיה לעבור מביניהם. אפשר אפילו לקחת את הסדרה t20 ולקבל ללא מעמ עם משלוח חינם מאמזון השאלה אם יש משהו אחר מומלץ בסכומים האלה אין לי צורך בסאב אם ארצה יותר כוח אעבור למערכת המוגברת. תודה לעוזרים
- 

- 0 תגובות
 - 680 צפיות

- 

- 

אני יודע שזה לא הכי קשור אבל בבקשה תעזרו לי .... יש לי נגן Ipod והוא ניתקע באמצע שיר לא שומעים כלום הבטריה מלאה והנגן עדין לא מגיב כל פעולה שאני מנסה לעשות הנגן לא מגיב יש איזה שהוא כפתור ריסט או איזה שהיא אפשרות אחרת לעשות איתו משהו תודה רבה לעוזרים
- 

- 1 תגובה
 - 514 צפיות

- 

- 

חבריה שלום :s05: הבית היה בשיפוצים וכתוצאה מכך התבלבלו לנו החוטים למערכות הוידאו+DVD+ממירYES אל הTV האם יש כאן איזה חומר או תרשים שיסייע לי להפעיל המערכות בצורה מיטבית כמו הקלטה לוידאו(כן יש לנו עוד מכשיר כזה)מתחנה X ולראות מתחנהY או להקליט ולראות DVD אשמח לקבל הדרכה איך לחבר בברכה
- 

- 17 תגובות
 - 3.1k צפיות

- 

- 

היעוד העיקרי שלו היא שמיעת מוזיקה במחשב. כמה שיותר איכותי, יותר טוב (למרות שאני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר זאת). אשמח להמלצות. תודה רבה.
- 

- 12 תגובות
 - 877 צפיות

- 

- 

חיברתי את ה HD4350 לפלאזמה ורואים נהדר הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד. חיברתי את הכרטיס לפלאזהב באמצעות כבל DVI ל HDMI האם פה הבעיה? איך ניתן לפתור זאת או שאלי לרכוש בנוסף גם כבל Audio ?
- 

- 0 תגובות
 - 510 צפיות

- 

- 

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?
- 

- 1 תגובה
 - 703 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. ברצוני לקנות אוזניות "המתלבשות על האוזן" המיועדות לפעילות ספורטיבית, בתקציב של 150-200 שקלים. חשבתי על האוזניות של Sennheiser בשני הדגמים: OMX50 ו- OMX52. האם למישהו יש נסיון בשימוש עם אוזניות אלה? כמו כן, במידה וישנם, הייתי מעוניין לשמוע על הצעות לאוזניות נוספות המיועדות לפעילות ספורטיבית בטווח מחירים הנ"ל. בתודה מראש, קובי.
- 

- 1 תגובה
 - 748 צפיות

- 

- 

למרות שאני מאוד אוהב את האוזניות שלי, אני מתגעגע לנפח שהיה לרמקולים. האם הלוג'יטק שבכותרת שווים את תוספת המחיר, או אולי יש לכם דגם שלישי להציע? מעוניין במערכת 2.1 חדשה בתודה מראש, אורן.
- 

- 6 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

יש לי רמקולים של ימאהה 2 רמקולים וסאב וופאר אחד העם כדיי לי לקנות את הפרוטריסימו 3 של הרקולס? ועים זה ישפר את איכות הסאונד שלי?
- 

- 1 תגובה
 - 1.3k צפיות

-