אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות את הנגן הבא: http://www.vosonic.co.uk/vp3310.html הוא בעל 40 ג'יגה ועולה "רק" 1250 ש"ח בksp. האם הוא כדאי או שהוא בעל איכות נמוכה? תודה לעוזרים, אלי
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם אוזניות גיימינג זה סתם תכסיס שייוק? יש לי סנהזייהר 300 II ובמשחקים אני לא שומע תעצדים מכול הכיוונים רק ימינה ושמאלה ולא למעלה למטה ולא לטווח ארוך, יש לי חברים אם אוזניות שומעים קשת אני לא בטוח עם גיימינג, ששומעים אותי מהצד השני של המפה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד לא מזמן .. ולצערי מסיבה לא מובנת כלשהיא כבר לא שמים S-VIDEO במחשבים החדשים. אז חשבתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת VGA ... קראתי קצת באינטרנט ובפורום ואיך שהבנתי אי אפשר לחבר בעזרת מתאם פשוט אלא צריך מתאם אקטיבי. חיפשתי קצת באינטרנט והדבר הכי זול שמצאתי שיעשה את העבודה זה זה : http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895# דרך אגב, אני הולך כנראה לחבר את זה לכניסת הRCA של המחשב. מה אתם אומרים עליו? יש משהו יותר זול שיעשה את העבודה? כמו כן, מצאתי באותו אתר גם את המתאם הבא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=6392&salenum=#topnews אני לא הולך להשתמש ביציאות הCOMPONENT אבל יש יציאת S-VIDEO שאפשר בעזרת מתאם פשוט להמיר אותה לRCA. אבל המתאם הזה נראה לי פחות…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1) אני יכול לחבר אותו לכל מחשב (גם כזה בלי אייטיונס) כדי להעביר אליו קבצים? (כונן נייד) 2) כמה זמן להטעין אותו בהטענה הראשונה? 3 שעות? או יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלוויזיה, והדברים שחשובים לי הם... FULL HD, זמן תגובה מהיר (לחבר את הלפטופ לצורך משחקים, כדי שהתמונה לא תקרטע..), בעבר חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה LED, שיחקתי פרו אבולושן והתמונה לא רצה כל כך חלק אלא היו קירטועים קלים... ואחריות, בסכום הגיוני (עד גג 5000 ש"ח...) המרחק מהספה אצלנו לקיר הוא בערך 2 מטר, הבנתי שזה חשוב לגבי הגודל... אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים ומרוצה מאד, אני אשמח לדעת, כמובן גם המלצות איפה לקנות. המון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניין בקנייה של מערכת קולנוע לחדר TV , אך כאשר זה דורש קנייה של ריסבר ורמוקלים אכותיים זה יוצא סכום גבוה מידי בשבילי. ואז חשבתי אם אפשר למשל לקנות את הרמקולים SOLO 7 שלפי מה שראיתי בתמונות מתחברות עם החיבור האדום ולהבן של הבננה - ולחבר אותם ישירות לטלוויזיה. האם זה אפשרי? אם כן ישמעו טוב כמו שצריך או שזה לא יפיק את מייטב התועלת במצב כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטים שמקודדים באודיו AC3, הבעיה כשאני מפעיל את הסרט אני לא שומע כלום, אני רק רואה אבל לא שומע. רצוי להגיד שאני שומע את הטריילרים האלו לבדיקת DD, אני כן מצליח לשמוע, ואכן ב DD. הרמקולים מחוברים בחיבור SPDIF לכרטיס קול, ומסומן במאפייני קול Digital Output Only. יש לי גם את הקודק של AC3 מותקן. אני חושב שהבעיה אולי היא שזה לא הקודק הנכון, אולי קיים קודק נוסף... אולי אתם מכירים.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש רמקולים פשוטים למחשב שלא יהיו יקרים מידי אך מצד שני שיחזיקו מעמד ולא כמו שיש רמקולים זולים ביותר שמקבלים אותם עם המחשב ומהר מאוד יש בהם רעשים והם יוצאים כבר מכלל שימוש אני מחפש משהו בין זה לבין זה כלומר לא רמקולים 2.1 כי הם בדרך כלל יקרים אך שיהיו עם שמיעה טובה ויחזיקו מעמד איזו חברה מומלץ? קריאטיב או לוג'יטאק יהיה טוב? חיפשתי בכמה אתרים אבל אני לא יודע עד כמה זה טוב ויחזיק לי מעמד יש מצב למצוא רמקולים שהם לא 2.1 ויש עליהם אחריות לפחות שנה? תודה רבה ה' יברך אתכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מזה זמן רב רסיבר לרמקולים שאני רוצה לקנות. ( הרמקולים שאני רוצה לקנות הם pure ex650 חמישה רמקולים , שמעתי אותם כבר והתרשמתי) התקציב שלי לקניית הרסיבר הוא נמוך (עד כ600-700 ש"ח) עכשיו השאלה שלי היא כך: מה עדיף לקנות רסיברים של חברות מדבקה כמו פרו סאונד ופרו אודיו חדשים המגיעים עם אחרויות , או לקנות רסיבר של חברה בעלת שם יד שניה .. שאין להם אחריות מן הסתם.. אני פוחד שהרסיבר יד שניה יתקלקל ואם הוא יעשה בעיות מה אני יעשה.. אבל גם שמעתי שהתוצאה הסופית איתם תהיה בהרבה יותר איכותית מאשר עם מוצרי המדבקה.. ההבדל כזה משמעותי? כמה עולה תיקון רסיבר אם יהיו בעיות? והאם שווה את הסיכון? או שבכלל כדאי לקנות מערכת מוכנה ולוותר על הרמקולים שרציתי מההתחלה. כמו זאת למשל, http:/…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים במערך 2.1, אני רואה יחסית הרבה סרטים, שומע מוזיקה ומשחקים. איזה רמקולים מומלצים לתקציב הזה? הנה כמה רמקולים שראיתי בחיפושים: Creative SBS A300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593804 Altec Lansing BXR1121 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676540 Logitech LS21 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=717766 Creative SBS A200 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=598020
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! רציתי לחלוק איתכם חלופה להורדת מוסיקה בקאזה ודומיה, זהו חדר מיוחד ברשת DC++ למשתמשים רשומים בלבד, בו מותר לחלוק אך ורק אלבומים מלאים ש"נקרעו" ע"פ סטנדרד מאוד-מאוד-מאוד קפדני לאיכות וסידור המוסיקה, למי שאוהב סדר, מוסיקה באיכות גבוהה במיוחד, ומוכן להשקיע מעט יותר בזה, הנאה מובטחת. אני שירים כבר כמה חודשים כמעט אך ורק משם. בתור התחלה אתם צריכים "לקרוע" 25 אלבומים אל פי הסטנדרט, ואז תוכלו להצטרף להאב האימון... בנתיים אני הישראלי היחיד שם, אבל חוץ ממני בהאב הראשי (לא האימון) ישנם כ267 משתמשים מחוברים כרגע שחולקים 16.37 טרה בייט של מוסיקה איכותית. מומלץ בחום! לפרטים נוספים http://www.ubernet.org/
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הי המחשב שלי נמצא באותו החדר שבו נמצאית הטלויזיה והוא מחובר אליה עם כבל HDMI. הכבל כמובן יוצא מהכרטיס מסך ( ATI 4870 ). הבעיה היא שכשאני רואה סרט מהמחשב בטלויזיה, הסאונד מגיע מהרמקולים של המחשב, שממוקמים ליד המחשב ולא ליד הטלויזיה. ונניח שאני קונה עוד רמקולים וממקם אותם ליד הטלויזיה, מה לעשות כדי לשמוע בהם? או כל פתרון אחר... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום והרצתי כמה חיפושים לפני כתיבת ההודעה אבל לא מצאתי ת'רד שרלוונטי אליי. אני שוקל כרגע להכניס מעין מדיה סנטר לבית, אבל לא אחד שיהיה מחובר למערכת קולנוע ביתית אלא לייעוד יותר צנוע.. ז"א שיש לי מסך רחב ( dell 200wfp ) ואני רוצה להפוך אותו לטלויזיה, ולחבר אליו מחשב משני ( בנוסף לזה שאני עובד איתו היום ) שלא יהיה מחובר לאינטרנט ושהייעוד שלו יהיה להקליט דברים מלוח השידורים של HOT כשאני לא נמצא בבית ( מה שקורה רוב הזמן ). הצורך הזה נוצר עקב כך שיש הרבה מאוד סדרות וסרטים שאני מפספס כתוצאה מכך שאני לא בבית בשעות שהם משודרים, וכשאני כן בבית אני לא מוצא ממש מה לראות ואני מתבאס שאין לי דרך להקליט את הסדרות האלה, ואז אני צריך 'לבלות' שעות בנסיונות להוריד את…
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של HOT ויוכל להציג HD ולהקליט HD גם. שהתצוגה וההקלטה תהיה איכותית. המון תודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אהליין כולם. רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 120 שקל בשביל לקנות את ה AUDIGY במקום ה FORTISSIMO III? מה ההבדלים בניהם??? תודה מראש, אמיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה רמקולים 4.1. אני שומע קצת מוזיקה רואה דיי הרבה סרטים ומשחק מלא משחקים, מה עדיף - Creative Inspire 4400 4.1 Speakers או Altec Lansing ATP 5 4.1 Speakers? (מישהו יודע אם הATP 5 בPCH הוא המתוקן בעצם ATP 4?) אני יודע שעם שניהם אני ישמע פצצה, אבל אני ירגיש בהבדל גדול כל כך שאני ישחק או יראה סרט ששווה את הכסף?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש לי מגבר כניסה באזור ה200 שקל כבר זמן מה ונתקלתי אתמול בדגם הזה, הוא נראה כמו מגבר וינטג' וממה ששמעתי הSANYO הישנים היו טובים. רמקולים אני מתכנן לקנות בהמשך. אשמח לשמוע דעות\רעיונות\הצעות מכל סוג שיש. אין לי בעיה עם ציוד יד שניה אבל המגבלה היחידה שלי זה שזה חייב להיות בחיפה. תודה. ארז.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאוד מרוצה מן הרמקולים הנל... רק הבעיה כשאני שומע מוזיקה, אז שומעים איך שהאויר יוצא מן החור של הסאב, ממש שומעים את האויר, וזה ממש הורס... מישהו נתקל בבעיה? SBS 370...
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס קול USB הנ"ל במטרה לשחק משחקים. ברשותי אוזניות 5.1 אמיתי עם חיבורים אנלוגיים. הורדתי מהאתר של קריאייטיב את הדרייברים האחרונים המותאמים ל-WIN8, והופתעתי ממש לרעה מהיכולות שלהם, בהתחשב בכך שבעבר היו לי כרטיסים אחרים של קריאייטיב ומעולם לא הוגבלתי כל כך מבחינת הדרייברים. למישהו כאן יש את אותו הכרטיס ויודע היכן אפשר לשנות את הווליום של כל ערוץ? היכן האקולייזר? יש לי רק את האפשרויות THX TruStudio Pro, Speakers, Microphone Settings, Restore Defaults, EAX ואולי עוד 1-2 ששכחתי (אני לא על המחשב הזה כרגע), אבל באף טאב אין זכר לאקולייזר או שליטה כלשהי על ווליום. ציפיתי לרמת דרייברים דומה לאלה המריצים את Creative Audio Console, יש מצב שטעיתי. :\ אשמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כבר 12 שעות שאני מוריד ללא הפסקה דרייברים לכרטיס הזה SIS 7012 מובנה על לוח אם ASUS P4S533 ל XP ו...כלום פשוט אי אפשר להתקין שום דרייבר. אפילו הדרייבר מהאתר הרשמי של SIS לא מתאים. הודעת השגיאה שמתקבלת היא ERROR 536870397 - אני יודע שזו בעיה די נפוצה וקראתי שיש לא מעט מתוסכלים ממנה אבל איך ייתכן שאין דרייבר שיפתור את הבעיה ? זו פשוט נראה כמו רמאות של החברה שמכרה את לוח האם הזה-נראה לי שעכשיו אני מבין למה התקינו ווינדוס 98 על המחשב הזה שיכול בקלות לקבל XP - פשוט יש בעיה בתאימות של בכרטיס לXP . מישהו יכול לעזור. אני מודה לכם מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, יש לי RECIEVER של ROTEL מדגם RX-845. מאחור יש מקום ל 4 רמקולים, כאשר יש SPEAKER A ובו LEFT ו RIGHT, ומתחתיו SPEAKER B ובו LEFT ו RIGHT (בכל אחד מהמשאל וימין יש מקום לחבר רמקול). אני מבין שהרסיבר אינו של סרראונד... 1. האם זה דאבל סטריאו? 2. יש ברשותי כרטיס קול AUDIGY ויש לי שני רמקולים של 60 וואט RMS אצלי בבית שמתאימים לרסיבר, ועוד אני רוצה לחבר אליו עוד שניים מהמערכת שלי (כל אחד מהם 50 וואט RMS). האם אני יכול באיזושהי צורה לחבר את הרסיבר למחשב ולקבל סרראונד FOUR-POINT? 3. האם יש דרך לחבר יותר רמקולים? (היציאות מאחורי הרסיבר, הם בעיקר IN ל CD, VIDEO, TAPE ו PHONO, כאשר החיבור הוא של LEFT CHANNEL ו RIGHT CHANNEL IN.) 4. אם אין אפשרות לחבר למחשב כדי לקבל סרראונד, כיצד …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי את כל ההבדלים בין פורמטים של וידאו כמו BRRIP, R5 מה ההבדל בין קידוד DIVX ל-H264 וכו' או יכול להפנות למדריך שמסביר את ההבדלים ביניהם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עבר פירמוט לאחר וירוס ואין דריברים ל"כרטיס קול" שמותקן ON BOARD פתחתי את המחשב וראיתי איזה צ'יפ אחד שרשום עליו INTEL (יכול להיות שזה של הלוח אם ) (המעבד הוא פנטיום לא יודע מאיזה סוג) וראיתי שגם רשום על צ'יפ אחד CREATIVE .. אז נראה לי שהצ'יפ של הכרטיס קול זה של CREATIVE מאיפה אני מוצא דריברים? לא מצאתי באתר שלהם כי הכל קשור שם ל PCI.... יש למישהו רעיון מה לעשות? ההתקן מופיע בסימן שאלה בDEVICE MANGEר הווינדוס זה WIN98 SE! תודה!!
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
דגם media 100 לבנים ויש חיבור לסאבוופר קיבלתי מתנה לא מצאתי קישור מה אומרים??? האם שווים משוה או לזרוק לפח ישר? נדב
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-