עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by INFERNO,

*בעיקרון האוזניות של קובי או האוזניות של פנסוניק הם באיכות קצת יותר גבוה *וכן האינספייר והאלטק יהיו יותר טובים מרמקולים ג'נרים *ולא הבנתי את השאלה האחרונה

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  2. השאלה בכותרת.

3. ככה הטלויזיה רק לצפיה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  4. קיצר חברה אני חדש בפורום, ואני צריך עזרה. אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 עם סאבבופר טוב כדי שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה נורמאלי ויהיה באס טוב, לא כל כך מבין בדברים האלה ומבשק עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור בבקשה לא להגיב כל כך מסובכך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  5. שלום, יש לי בבית מערכת שחיברתי אליה 4 רמקולים למערכת ומהמערכת למחשב. שניים מהם תלויים, אמרו לי שיש מין צ'יפ כזה שאפשר לעשות את הרמקולים מחוטיים לאלחוטיים, מישהו שמע על דבר כזה ?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  6. שלום לכם. לאחי יש DVD של החברה Greatz ובכל פעם שאנחנו צופים בסרט בפורמט SVCD התמונה מתחילה לקרטע והסאונד יוצא מסינכרון, והדבר הכי מוזר הוא שכל זה קורה רק לאחר 20-25 דקות של צפייה נורמאלית בסרט. כלומר, אנחנו מפעילים את הסרט רואים אותו בצורה מושלמת וללא בעיות כלשהן למשך 20 עד 25 דקות, ולאחר זמן זה הסרט מתחיל לקרטע! אפילו מדדנו את הזמן בכמה וכמה סרטים שונים (בפורמט SVCD) וקורה אותו הדבר בידיוק! אחרי 20-25 דקות הסרט מקרטע ויוצא מסינכרון.. לעומט זאת כשאנחנו מנגנים סרט בפורמט VCD הדבר לא קורה. האם מישהו יכול לעזור או אפילו לתת קצה חוט בעיניין?? כי אצלי אבדה התיקווה :-[ בבקשה נסו לעזור בעיניין, רב תודות.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  7. שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא תגידו ותעבירו אותי למי שיודע בבקשה.... ישלי כבלים בבית יס....עד היום הממיר היה מחובר בrca רגיל... הטלוויזיה היא של lg ואין שם חיבורים של 21 פינים.... איך הכי טוב לחבר ממיר של יס לטלוויזיה? ישלי ממיר קטן של יס ככה שגם בו אין 21 פינים...האם שווה להתקשר אליהם כדי שיחיליפו שיהיה 21 פינים בממיר(בממירים הגדולים שלהם יש)... ועוד שאלה בנוסף: איך מחברים דיוידי ?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  8. זה בעצם שאלה שמתחלקת ל2 שאלות. 1)בכלליות בכל הדגמים,איך LENCO בנוגע לדיסקמנים? 2)מצאתי דיסקמן שעונה פחות או יותר על הדרישות שלי,אבל הוא מבית LENCO ואני לא יודע אם כדאי לקנות אותו. הלינק: LENCO http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36655 לעומתו יש עוד דיסקמן שנראה לי בסדר,אבל הוא יקר יותר ב100 ש"ח והוא של SONY,קצת חבל לי לשלם כל כך הרבה כסף בשביל השם. לינק:SONY http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36605 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by EyalOnn,

חבר שלי רוצה לקנות את המקרן הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר באותו תקציב, (7.5-7.8 אלף) http://www.projectorcentral.com/optoma_hd65_review.htm אשמח לתגובות מקצועיות בעניין

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by zachbachar,

אני רוצה לקנות את אחת מהשתיים הבאות: AKG K324P ו JBL Reference 220 יש לי פשוט זיכוי בבאג ואני לא יודע איזה מהם לבחור... חשוב לי מאוד באס עמוק ואיכותי איזה יותר טובות...? תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  11. אני לא רוצה כרטיס רציני,רק אחד שיש לו אנטנה שמרכיבים אותה על הכרטיס וזה קולט שידורים (שיטת השידורים החדשה DVB-T) באיכות HDTV חשוב גם שיהיה שלט שאיתו אפשר לשלוט בסרטים במחשב,ושהכרטיס יוכל גם להקליט באיכות טובה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  12. שלום לכולם רציתי להבין משהו שלא מסתדר לי כל כך עם HDMI הרי הכבל מוציא סאונד ותמונה ותומך בכל פורמט אפשרי של סאונד בואו נגיד שיש לי HDMI ב LCD שלי!מה שבאמת קיים. את הכבל אני מחבר מה DVD ל-LCD היא גם ככה מוציאה רק סטריאו,אז איפה ניצול ה DTS והדולבי דיגיטל הרי חייבים מגבר מקצועי שמחובר עם חמישה רמקולים או 7 או 9 ו-HDMI בריסיבר בכדי לקבל את התמורה.ומעטים האנשים שיש להם את זה היום במערכת או לחילופין מטריצת וידאו בנויה במגבר של HDMI בדי לעבור סורסים. האירו את עיני!!!!!

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  13. האם זה הגיוני שיש לרמקולים חיבור USB ?

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by barak19876,

אני מתלבט באין הנגנים הבאים iAudio X5L 20G Archos Gimini 402 Archos Gmini 402 camcorder מה הכי כדאי לקנות ולמה???? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  15. Started by ozba77,

התקשרו אלי היום מהוט ואמרו שאני יכול לקבל ממיר כזה ב-30 ש"ח לחודש. יש לי טלויזיה 32 אינטש HD ready מה דעתכם ? כדאי ? האם יהיה שיפור באיכות בערוצים רגילים ?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by wesam1,

האמת שאני לא מכיר את החברה הזאת אבל הרמקולים נראים מרשימים מבחינה טכנית ומפתים לקניה ומחירם די זול ויחסית לרמקולים אחרים כמו x540 ו-x530 של logitech הם נראים טובים יותר מבחינה טכנית ומחיר. מצד שני שם החברה הלא כל כך ידוע ומחירם הזול גורם לי להיות קצת סקפטי. אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בנושא זה ואם יש מישהו ששמע אותם ו/או השתמש בהם מאוד יעזור. שימושים:משחקים/סרטים/מוזיקה. תודה רבה. קישורים: http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=2244 http://www.galsale.co.il/Product.aspx?productid=2578 http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11944

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  17. Started by ktanta harta,

אני משתמש בכרטיס קול פורטיסימו 3 ובמשחק Dead To Rights, במשחק בנמאפייני אודיו כתוב שמהשחק תומך בDD בכרטיסים כמו הסאונד סטורם אשר בלוחות NFORCE שיש להם די קודר פנימי אבל אני משתמש ביציאה האופטית וברסיבר בתור הדי קודר בעזרת AC3 FILTER, אז איך אני גורם למשחק להפעיל את הAC3 כדי הרסיבר יפענח כי כרגע זה לא עובד, אבל לדוגמא סרטים עם AC3 אני כן יכול לשמוע

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  18. רכשתי כרטיס טלווזיה Leadtek TV2100 ואני מעוניין לחבר אותו לממיר HOT. הבעיה היא שלכרטיס יש רק כניסת composite אחת (מצ"ב תמונה) ועוד 2 כניסות PL audio in ו audio out. האם עלי לקנות כבל RCA בעל שתי יציאות ובאמצעותו לחבר את הוידאו לממיר באמצעות כניסת ה Composite ובשביל הסאונד לחבר מתאם PL ל composite ואז לחבר ל LINE IN? כמו כן, האם עלי לחבר כבל כלשהו מכרטיס המסך לכרטיס הקול(המובנה)? כיוון שלא קיבלתי שום כבל נוסף עם הכרטיס. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by OR007,

GRAETZ AV-290 קיבלתי אותו חינם (אף אחד לא שילם עליו) ורציתי לדעת איך הוא ? ביחס לאחרים ? עוד לא הספקתי לבדוק אותו קיבלתי אותו רק היום.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  20. השאלה בכותרת. תודה.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  21. מחפש HDMI MATRIX 2X2, אחד זול, מישהו התנסה עם אחד כזה?

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by nehmia,

הממ מה זה?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  23. Started by Or ei,

אני מחפש רמקולים חדשים לבית אחרי שהישנים הלכו נהרסו הצעות עד 300 שקל, לא לחרוג בקשה תודה

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  24. מישהו יכול להמליץ לי על דגם מומלץ של טלויזיה לסלון 42"? והאם 42" נחשבת לפלסמה או ל-LCD? שמעתי שסמסונג ו-LG נחשבות לטובות בתחום, האמנם?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים