עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיברתי את יציאת הspdif של כרטיס הקול שלי דרך כבל קואקסאלי לרסיבר. מנהל התקן: ac - 97: alc655 בלוח אם Intel® 82801EB I/O Controller Hub 5 (ICH5) עדכנתי לגרסה אחרונה התקן קול: 5-10-0-6280 הגדרתי בכרטיס הקול תצורת 5.1 ערוצים. אך שומע רק שני בשני רמקולים במקום לשמוע בחמש רמקולים. אבקש את פתרונות.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by WarMachine,

ברשותי כרטיס הקול HERCULES GAME THEATER XP 6.1 אך הוא לא מספיק לי בשביחל עבודה עם תוכנות ליצירת מוסיקה הדורשות כרטיסי קול מקצועיים עם תמיכה ב24 ביט. לאחרונה שקלתי לקנות בנסוף להרקולס את הכרטיס הזה השאלה שלי היא אם שני הכרטיסים יוכלו לעבוד במקביל או שאצטרך לוותר על ההרקולס שלי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב, יש לי לאפטופ של LG שקניתי לפני כ3 חודשים. יש לו יציאת HDMI וVGA אבל מה: הטלוויזיה שלי בסלון היא ישנה (חיבור 21 פינים וקומפוזיט). מה ניתן לעשות? תודה מראש, יעקב

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by pelo911,

בלוח יש יציאה דיגיטלית מסוג COAX ובמגבר שלי יש רק כניסה דיגיטלית מסוג אופטית פרט לקניה של כרטיס קול חדש , יש פתרון אחר ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. אני רוצה לחבר את הקול שיוצא מהלוח אם GIGABYTE P31 DS3L לטלוויזיה ל RCA

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by shimon23,

קניתי רמקולים microlab fc360 בתצורה של 5.1 ואני אובד עצות איך לחבר אותם למחשב או שמא הם לא תקינים. בהתאם לחוברת חיברתי את כל הרמקולים לחלק התחתון של יחידת הבקרה. הבעיה מתחילה בחיבור למחשב. יש לי במחשב (לוח אם asus b150M-c) שלוש יציאות בלבד (line in+out+Mic) ולעומת זאת אין ספור יציאות במגבר/יחידת בקרה. איך נכון לחבר זאת במקרה הזה? לפי מה שחשבתי יש לקחת 3 צמדים של RCAX2 לחיבור רגיל למחשב, אך זה לא עובד.כמו כן, ניסיתי לחבר רק את החלק העליון של המגבר, איפה שרשום AUX IN למחשב, אך גם זה לא עובד. מישהו יכול לנסות לסייע? תודה מראש

7. Started by tom123p,

כבר הובהר לי כי יש עדיפות לכבלים ובכל זאת אני רוצה למצוא פתרון לחבר בין מחשב חזק בחדר העבודה לסלון (יש גג 5 מטר - אבל יש קיר מפריד ולעקוף את הקיר בכבל זה 10 מטר) רציתי לשמוע חוות דעת על המוצר הבא : Conceptronic CVIDEOS AirBridge Wireless Cinema Set http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 והאם יש משהו מוצלח יותר ?? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. Started by brum,

שלום. יש לי טלויזיית LCD חדשה ותכננתי לקנות מחשב שיתחבר אליה וכך נוכל להשתמש במסך של הטלויזיה. נאמר לי שהחיבור בטלויזיה הוא HDMI בלבד ובמחשב החדש שאקנה אני חייב כרטיס עם יציאת HDMI . אני די לא מבין בתחום ואשמח אם תסבירו לי מה בעצם אני צריך. תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by limer,

ברשותי כרטיס מסך 9800 GTX http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=512-P3-N871-AR&family=GeForce%209%20Series%20Family וטלויזיה LCD 32 של LG http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=704402 הייתי מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר אותם שאקבל את המקסימום איכות בזמן הצפייה .... בנוגע לסאונד אני משתמש בלוג'טק X-530 שמחובר לכרטיס ONBORD בתודה מראש ..... LIMER

10. Started by dondar,

שלום, יש לי מערכת LIFE STYLE של BOSE המחוברת לכרטיס הקול דרך מגבר SHERWOD . השאלה היא האם יש טעם לשדרג את כרטיס הקול (מותקן כרגע קריאטיב 128) כדי לקבל SEROUND . (מישהו טוען שאין בזה טעם משום שהמגבר "מפרק" את הצלילים ומייצר SEROUND)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. בשעה טובה השלמתי את קניית מערכת הקולנוע הביתית החדשה שלי (ותודה לכל העוזרים!), הכוללת: רסיבר: YAMAHA RX-V430 קדמיים: TANNOY MX-3 סנטר: Infinity REF-100 אחוריים: My Sony's.. בינתיים לפחות.. עכשיו נשאר רק לחבר אותם למחשב... כרגע יש לי SB Live! Value, ואני מניח שאין שום סיכוי שהוא יתאים למטרה (שהיא, כמובן, חיבור דגיטלי מלא ע"מ להנות מ-AC3 ב-DVD, ובאיכות סאונד מושלמת במוזיקה\משחקים), ולכן חשבתי על Hercules Game Theater XP 6.1 שיתחבר לרסיבר בעזרת כבל אופטי.. אפשרות נוספת היא ה-SB Audigy 2, שאומנם הוא יקר יותר, ואפילו לא כולל פאנל חיצוני, אבל אני עדיין מאמין יותר בקריאטיב בכל מה שקשור לכרטיסי קול.. זה פיתרון טוב? קיים פיתרון טוב יותר \ זול יותר ? כמו כן, מה ההבדל בין ה XP 6.1 ל…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by avivsh82,

שלום לכולם אני מנסה לחבר לפטופ של לנובו לLCD של UNIDEN ואני לא מקבל תמונה ציבעונית יש לי VISTA עם כרטיס מסך של אינטל אני משתמש בכבל S-VIDEO עם 4 פינים במחשב וSCERT בטלויזיה. ניסיתי ה כ ל..... (החלפה בין כל מצבי הPAL החלפה בין שקעים שונים בTV הגדרות צבע בטלויזה והגרות צבע במחשב) אגב- יכול להיות שזו הבעיה... בכניסה של המחשב יש 7 חורים, ואני משתמש בכבל עם 4 פינים, אבל שניהם S-VIDEO....

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  13. כאשר אני מחבר את הלפטופ שלי לטלוויזיה אני מקבל תמונה "חתוכה", כלומר חסר לי מספר פיקסלים מכל הצדדים. הטלוויזיה היא של טושיבה 37' ברזולוציה 1366X768, וההלפטופ עם כרטיס מסך מובנה של אינטל HD4000. החיבור נעשה דרך מחבר HDMI. יש לציין שכשאר אני מחבר את הסטרימר Popcorn A-200 אני מקבל תמונה מלאה וללא בעיות. מישהו נתקל בבעיה? יש פתרון?

• 9 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. Started by Dolev Binness,

שלום, יש לי שתי בעיות כשאני מחבר את הלפטופ לטלוויזיה למטרת צפייה בסרטים: 1. הסאונד ממשיך להגיע מהמחשב ולא מהטלוויזיה. 2. כשאני מקפל את המסך של הלפטופ (סוגר כלפי המקלדת), מסך הטלוויזיה משחיר והסרט מפסיק. החיבור נעשה בכבל HDMI, הלפטופ מסוג T460 של לנובו. תודה לעוזרים.

15. Started by Idom,

שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ עם יציאת S-VIDEO ויציאת VGA ומסך טלביזיה עם כניסת S-VIDEO וכניסות של SCART כאשר חיברתי כבל S-VIDEO ללפטופ ומצד שני לטלביזיה והעברתי את הטלביזיה ל AV ולא ראיתי כלום, המחשב בכלל לא זיהה שיש לו עוד צג מחובר לאחר שבדקתי בהגדרות התצוגה. מדובר בלפטופ של IBM T43 אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה,

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  16. שלום. ברשותי לפטופ של סמסונג דגם Q330,מריץ כרגע windows 8. המטרה שלי היא לחבר את המחשב למערכת קולנוע של סוני על מנת להעביר לה אודיו בלבד. כרגע המערכת מחוברת למחשב הנייח שלי באמצעות כבל אופטי והכל עובד כשורה. כדי לחבר את הלפטופ קניתי באיביי את המוצר הבא : http://www.ebay.com/itm/271121967234?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 [הערה: אם לא רואים את התמונה במלואה אפשר לפתוח כל תמונות בדף או כרטסייה חדשה ויראו את התמונה כמו שצריך] חיברתי אותו והתקנתי את הדרייבר, חיברתי אליו כבל אופטי, ובאמת שומעים טוב בסטיראו. הבעיה מתחילה כשמדברים על DTS או דולבי, כלומר העברת אות בסראונד. יש בווינדוס אפשרות בדיקה: http://img600.imageshack.us/img600/4759/img20130310183504.…

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Talon,

היי אני מעוניין לחבר את הלפטופ למערכת קולנוע ביתית 5.1 אני רוצה לקנות כרטיס קול USB? מה כדאי לקנות, ואיך מחברים את זה למערכת עם איזה חוטים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, השאלה קשורה גם לסאונד וגם לוידאו כך שאם לא מתאים לכאן בבקשה להעביר פורום. כרגע יש לי לפטופ עם חיבור VGA וטלויזיה עם חיבור HDMI אני רוצה לחבר בין השניים וכבר יש לי כבל HDMI-HDMI, השאלה היא אם אקנה מתאם VGA-HDMI ללפטופ, ואוציא HDMI רגיל מהלפטופ עד לטלויזיה - תמונה תהיה, השאלה האם גם סאונד? (בגלל שזה עובר דרך מתאם) במידה וכן אחלה, במידה ולא - מה האופציות שלי? אשמח אם תתנו קישורים + מחיר למתאמים/כבלים וכל דבר אחר שיתן לי את הפתרון לזה. (זול ככל האפשר) דגם הטלויזיה : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=731232 תודה רבה שי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yoram101,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי את הכרטיס קול ASUS Xonar DX ובערכה קיבלתי כבל שדומה לRCA אשר נראה ככה http://i1065.photobucket.com/albums/u394/varakitso/efdc8308_HRCA_zps37d1ea40.jpg במה עדיף להשתמש, בכבל הירוק הרגיל שיוצא מהרמקולים או לחבר את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס קול?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDM החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם ??? אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by hal,

הי, האם אני יכול לחבר מגבר אוזניות לכניסת s-video output של רסיבר av כדי לשמוע דרך המגבר אוזניות רדיו? תודה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by Buffer,

היי, יש את המגברים האלה של הכבלים ששמים בארון חשמל כשיש הרבה ממירים בבית.. רציתי לשאול אם אני אקח אחד כזה ואחבר אותו לממיר בודד, זה ישפר את האיכות? מיכוון שיש לי את הבעיה הנפוצה של מסכי ה-LCD שרואים גרוע.. זה יכול לגרום אזשהו נזק? תודה.

23. Started by slater,

האם יש בעיה לחבר מחשב כמקור סאונד למגבר בן 25 שנים? הבנתי שחשמל סטטי מהמחשב עלול לפגוע במגבר, האם יש שחר לדברים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ob,

האם זה אפשרי לחבר מגבר לAudigy 4 Pro ? מישהו יכול לכוון אןתי לאתר עם עזרה לגבי הכרטיס הזה ?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by amir.o,

יש לי מין מגבר ישן +פטיפון ,רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו ליציאה של המידי בכרטיס קול ? האם זה אמור לעבוד ?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.