עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NuXeR,

חיברתי את המחשב למערכת הסטריאו דרך RCA , ולקחתי אותו סוג של כבל מהמפענח אל המערכת . עכשיו שמתי מפצל RCA כזה עם 2 כניסות ויציאה. את היציאה חיברתי למערכת ובכל כניסה שמתי חוט - 1) מהמחשב 2) מהמפענח כמובן שיש Right ו-Left . עכשיו , המחשב "מנמיך" את הווליום של הטלוויזיה עד כדי כך שלא שומעים את הטלוויזיה אלא רק את המחשב. פעם היינו אצל הלווין ואז זה עבד מצוין , כשעברנו לכבלים זה עשה בעיות ועכשיו חזרנו ללוין וזה עושה בעיות..... למישהו יש רעיון ? לי היה רעיון...אבל אני צריך עזרה יש איזה קוד שמקישים בשלט של YES (אני לא עושה פרסומת..!) שהוא מאפשר למפענח להגביר ולהנמיך בעצמו , אם כך אני אוכל להגביר עד הסוף ולנסות לסדר את הבעיה. הבעיה היא , שאין לי את הקוד. פעם הייתה לי חוברת ישנה עם …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. היי, כשאני בא לקנות טלוויזיה חדשה - איזה חיבורים עליי לחפש כדי שיהיה אפשר לחבר את הכרטיס קול של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  3. כ.מסך 9800GT, כבל S VIDEO יחסית איכותי, טלוויזיה של סמסונג ישנה, מסך שטוח באזור ה30". השאלה הראשונה, מה הרזולוציית צפייה המומלצת? השנייה, איך אני ניפטר מהריצודים שמופיעים לי כל הזמן על המסך? בתודה מראש עומר

4. Started by overlap,

אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  5. Started by IGk,

מה נותן לחבר את הטלוויזיה או ממיר דיגיטלי למגבר? ועם כדאי לחבר את המחשב לIN ואת הטלוויזיה ל-OUT עם זה אפשרי? המגבר הוא YAMAHA RX-V359

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלומות חברים, לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לא מכבר שוכנעתי כאן(תודה! ) לקנות LCD שלושים ושניים אינץ', Samsung A450. בהתחלה היא הייתה מחוברת למחשב שלי בעזרת כבל VGA פשוט. והכל היה על מיי מנוחות(אבל לא בתוך המים, כי זה היה מתקלקל). הבנתי שעם חיבור HDMI אני אקבל איכות טובה יותר, יאדה יאדה אז כך עשיתי וקניתי לעצמי כבל DVI-HDMI(כיוון שלכרטיס מסך שלי יש חיבור DVI ולא HDMI). והנה התחילו הצרות. מסתבר שיש רק שתי אפשרויות לחיבור שני מסכים במקביל(מסך המחשב, Samsung SyncMaster 710N ענתיקה והA450) - דואל ויוו וקלון. דואל וויו מרחיב לי את שולחן העבודה. זה ממש, אבל ממש לא מה שאני מחפש. קלון נותן לי את מה שאני רוצה, אבל מחייב להגדיר את שני המסכים על אותה רזולציה, וה710N לא תומך …

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. השימוש הוא דיי מינימלי כי אני לרוב לא רואה טלוויזיה רק מידי פעם בתכנים ספציפים כמו סרט ממש טוב או סדרה כרגע מה שאני עושה זה מעתיק לDOK ומחבר לטלוויזיה אבל תהליך דיי מסורבל וגם אני מעדיף לשמור את השליטה במחשב במידה שיש בעיות בתרגום וכו' מה הפתרון הכי זול לפתוח את הקבצים במחשב עצמו ולראות בטלוויזיה. אין אפשרות להעביר כבל HDMI האם יש אפשרות להזרים ברשת WIFI? מודע לזה שזה כנראה שאלה דיי בסיסית פשוט עד היום הכל היה במקום אחד אז לא היה צורך. גם קישור לאיזה מדריך יעזור

8. אהלן, הצבתי טלוויזיה חדשה בחדרי. לצערי המחשב איננו מזהה את הטלוויזיה כלל ולהפך (אני מנסה לחבר אותה בעזרת כבל HDMI). כרטיס המסך הוא מדגם NVIDIA 250 GTS ובנוסף לטלוויזיה (HISENSE) מחובר לכרטיס המסך מסך מחשב ליציאת הDVI. הצעות? הורדתי את הדרייבר העדכני של כרטיס המסך, חיברתי את הטלוויזיה ליציאת הHDMI שבכ.מסך ולא בלוח M (כי אין כזו) ובדקתי את הכבל בנפרד (בעת חיבור לממיר הTV עובדת). אשמח לעזרה, תודה!

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. אהלן טוב אז ברצוני לקנות טלוויזיה עכשיו הטלוויזיה תהיה מחוברת בHDMI למחשב ולמחשב יחובר מערכת סאונד 7.1 ובנוסף יהיה עוד מסך שמחובר למחשב, זה לא משנה לטלוויזיה נכון ? עדיין אני אשמע עם ה7.1 גם במסך ובגם בטלוויזיה כי הכל בעצם מחובר למחשב נכון ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Burned,

אני מחבר את הטלוויזיה למחשב עם כבל HDMI למסך SAMSUNG "32 ברזולוציה 1366*768 אבל הצלחתי להגדיר את הרזולוציה במחשב רק ל 1280*720, והאיכות לא ממש טובה :-X איך אפשר להגדיר את הרזולוציה שתתאים לרזולוציה הטבעית של המסך? כרטיס מסך 8500GT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, קניתי מע' קולנוע של סמסונג ואני מנסה למצא דרך לחבר את הטלוויזיה למערכת בכדי שאוכל לשמוע את שידורי הטלוויזה דרך רמקולי המערכת. האם יש למשהו דרך איך עושים את זה? תודה, יגאל

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכם. נראה אם תוכלו לעזור לי. ברשותי טלוויזית LCD של פנסוניק מדגם TH-L37U20 ומחשב עם לוח אם של אינטל מבוסס G31 שיש לו כרטיס מסך ONBORD מסוג INTEL 3100 . הבעיה שלי היא כזאת. אני מחבר את המחשב מיציאת ה VGA לטלוויזיה לכניסת ה PC של המכשיר שגם היא VGA ( כבל VGA ל VGA ) ואני לא יכול לשחק עם הרזולוציות . אני תקוע ברזולוציית 3:4 במחשב של 1024X1080 וכשאני מנסה לעבור לרזולוציה אחרת המסך מוחשך כאילו אין אות. עדכנתי את הדריברים של כרטיס המסך ולוח האם לחדשים ביותר ולמרות שבמפרט של הטלוויזיה רשום שהיא מסוגלת לקבל בכניסה הזאת רזולוציה מקסימלית של 1366X768 אני לא מצליח לראות אותה , מסך שחור , מה שכן כרטיס המסך האינטלי לא מזהה שבכלל מדובר בטלוויזיה אלה בצג רגיל . ניסיתי הרבה …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by erans101,

שלום, יש לי רסיבר harman/kardon 142/230 וטלווזיה חדשה של שיאומי חיברתי את הטלווזיה ביציאת arc לרסיבר בmonitor out, ואת הממיר של יס לhdmi1 כלום לא עובד לי.... אין תמונה ואין סאונד(גם לא של הטלווזיה בלי קשר לממיר) מה אני אמור לעשות? תודה.

14. שלום רב חיברתי את הטלויזיה אשר יציאת האודיו היחידה שלה היא אופטית, עם כבל אופטי לממיר דיגיטלי לאנלוגי, וממנו עם כבל RCA רגיל למגבר סטריאו. התוצאה שמתקבלת היא שרק אם אני מגביר את הווליום במגבר מאוד גבוה אני שומע משהו, וגם אז עם הרבה רעש סטטי ככה שהפתרון הוא די גרוע... האם למישהו יש נסיון דומה ? האם זה יכול להיות עניין של הגדרה בטלויזיה ? ניסיתי לשחק עם זה כמה שאפשר וזה לא ממש עזר... אנא עזרתכם !

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. שלום חברים יקרים. התחדשתי לאחרונה בזוג רמקולים רצפתיים ורמקול סנטר (ללא רמקולים אחוריים) של מורל ואני מעוניין לחבר אותם לרסיבר וכמובן לחבר גם את הטלויזיה והממיר של סלקום. זאת התצורה של הרסיבר מאחורה: הרמקולים מחוברים, לפי ה-Test Tone נראה שחיבור תקין. אני מעוניין להשתמש בחיבור של כבל אופטי לחבר את הטלויזיה והממיר. איך אני עושה את זה? מצורף גם הmanual של הרסיבר. ממש הסתבכתי - אשמח לעזרה avr_2550.pdf

16. Started by tagada0071,

היי , רציתי לדעת אם ניתן לחבר את שידור הטלויזיה למחשב עצמו ? היינו יש לי בממיר פייברבוקס של הוט יציאה HDMI למסך , אז חשבתי לחבר אותה לכניסה של HDMI של הכרטיס מסך ? זה אפשרי ? דבר שני האם ניתן לראות על מסך אחר משהו שאני רואה במסך אחד מה שמוזן ישירות מהממיר פייבר ?

17. Started by Elico A,

על הכרטיס מסך שלי יש חיבור RCA, ויש לי חיבור RCA גם בטלויזיה. רציתי לשאול אם הכבל שאני מחבר איתו את ה- DVD לטלויזיה (כבל RCA, צהוב, אדום, לבן) יכול לשמש אותי גם כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. מחכה לתשובה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, נכנסתי לבית חדש עם הכנה ל-5 רמוקלים, יש לי טלויזיה עם קודי לצורך בעיקר שמיעת מוזיקה. אני מעוניין לשפר את איכות המוזיקה שאני שומע מתוך המערכת הזו. השאלה שלי היא מאוד כללית לצורך הבנת משהו מאוד בסיסי תחילה - במידה ואני מתקין מה שנוהגים לקרוא לו "מערכת קולנוע ביתית" הכוללת רסיבר + 5.1 רמקולים - האם זה יהיה אופטימי לצורך שמיעת מוזיקה? או שקונפיגורציה כזאת טובה רק/בעיקר לסרטים/סדרות?

19. אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה הנ"ל אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. למישהו יש עוד רעיונות? נ.ב יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים)

20. Started by harrygol,

מה הוא החיבור האידיאלי לחבר ממיר כבלים של hot, בעל יציאות מסוג: scart, composite, rf לטלויזית lcd-hd עם כניסות מסוג: hdmi, dvi, component, s-video, composite, rf? האם מעבר לחיבור ישיר מ-composite ל-composite, יהיה שיפור לחיבור מ-composite ל-s-video וכו'? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי. יש לי מארז עם יציאות Sound Out ו In. לאן אני צריך לחבר את הכבלים שלהם בשביל שהם יעבדו?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by ag43,

כיצד ניתן לחבר את היציאות הקידמיות של האוזניות במארז שלי לAUDIGY 2 ZS? ניסיתי מספר שיטות שמצאתי ברשת ולא הצלחתי. אשמח לעזרה בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם יציאת HDMI אחת ויציאה רגילה VGA למסך אחת. איך אפשר לחבר את זה לטלוויזיה שפורפרת רגילה בעלת כניסה צהוב-אדום-לבן בלבד? אני לא צריך את האדום-לבן (סאונד) כי הכרטיס קול במחשב מחובר כבר לרסיבר אני רק צריך חיבור מהמחשב לפין שנכנס לעיגול הצהוב הזה. יש דרך לעשות את זה?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום, ראשית אציין שקראתי את הסטיקי בנושא, אבל לא מצאתי בו תשובה לשאלה. בכוונתי לקנות את המחשב הנייד הבא: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3945119-4005381.html אני רוצה להשתמש בנייד לצורך צפייה בסרטי FHD. למחשב זה יש יציאת HDMI ויציאת VGA, אבל אין לו יציאת SPDIF. יש לי טלוויזית LCD 1080P, אשר יש לה 3 כניסות HDMI. בנוסף, יש לי רסיבר עם כניסה קואקסיאלית וכניסה אופטית לאודיו של 5.1. 1. איך אפשר לפצל את יציאת ה-HDMI כך שאוכל לחבר את הוידאו לטלוויזיה ואת האודיו (5.1) לרסיבר? 2. בטלוויזיה רשום על אחת מכניסות ה-HDMI שהיא בעצם HDMI/DVI ומיועדת לחיבור למחשב שמוציא DVI. האם זה רלוונטי לגביי? פשוט בסטיקי רשום שאמורה להיות כניסת HDMI יעוד…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Spidy3,

האם מישהו יודע איך מחברים יציאת קול קידמית במארז ללוח האם? צירפתי תמונה של החוטים ותמונה של חוברת ההוראות של לוח האם. אציין שדגם לוח האם הוא MSI K9N NEO V1 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.