עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. זה שווה לי?? עד כמה הבדל אני ירגיש בשמע...?? (יש לי מערכת שמע רצינית ממש) ומוסיקה זה בערך החיים שלי.... נ.ב: ואם כן.. בכמה אני יכול למכור אותו?

• 13 תגובות
    • 882 צפיות
  2. Started by taotao,

יש לי כרטיס קול ישן מהפנטיום 3 שלי הכרטיס זה CREATIVE SOUND BLASTER LIVE VALUE עכשיו קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ובלוח אם יש כבר כרטיס קול כאילו מובנה בו עכשיו אני שואל אם כדאי להשם את הכרטיס קול של CREATIVE במחשב החדש ? ואם כן אז זה לא יעשה בעיות כי יש כבר כרטיס מובנה?

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by arel508,

הטלוויזיה שלי היא 40PFL5507K (פיליפס) ואני רוצה לקנות לה משקפי תלת מימד (לא קיבלתי עם הטלוויזיה). עכשיו השאלה שלי היא איך זה הולך בדיוק? כל משקפי תלת מימד אקטיביים שאני יקנה יתאימו לטלוויזיה? או שאני צריך משקפיים מסויימות? ויש הבדלי איכויות בין המשקפיים? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by m_a_t,

על איזה מינידיסק אתם ממליצים בין 800-1000 שקל? שיהיה גם עם שלט. תודה חובה שיהיה לקנייה בארץ, אין לי אף "שליח" בחו"ל, ואני לא רוצה להתחיל להסתבך עם מכס.

5. בעקבות שדרוג חיצוני ופנימי (VW REPRESENT) שאני מעביר לרכב, אני חושב עכשיו על הצעד הבא- שידרוג המערכת, רדיו דיסק קורא צרובים\MP3 + זוג רמקולים קדמיים. ויש לי שאלה, מה עדיף מבחינת האיכות, איך כדאי לחלק את התקציב הדל של 800 שקל? כי ב500 שקל אפשר לקנות זוג רמקולים טובים של מורל\רוקפורד אבל מקור ג'נרי ב300 שקל. וב 600 שקל אפשר לקנות מקור נחמד שלפיוניר לדוגמה אבל רמקולים של קנווד ב 200 שקל. היתי מחלק בחצי חצי, אבל ב400 שקל למקור הוא בכל מקרה יהיה ג'נרי אז עדיף לחסוך ולהוסיף לרמקולים. מצד שני כואב לי לקנות מקור ג'נרי, יותר בגלל איכות ההרכבה, הנדסת אנוש, מראה, התמודדות עם קפיצות ולא בגלל האיכות, במכשירים כאלה יש יותר מדי מקום לבעיות X: מה אתם חושבים? יש לכם רעיונות\עצות?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  6. שלום לכולם , אני עומד לקנות רמקולים למחשב ותכננתי ממזמן כבר לקנות את Logitech X530 70 w 5.1 וכו' רציתי לשמוע דעות והצעות למיניהן תודה לעוזרים נ.ב יש לי כרגע E-199 של EACAN

7. Started by אלעד13,

שלום איזה כרטיס קול כדאי לי לבחור? לקנות את GTXP בארץ? או להביא את האודיג'י 2 פלטינום מחול באותו מחיר? או את האקסטיג'י? או את האודיג'י פלטינום החיצוני? לאיזה מהם יש את הסאונד הכי טוב? הסאונד זה מה שהכי חשוב לי לא פיצרים לא שום דבר לאיזה מהכרטיסים האלה יש את הסאונד הכי טוב?[ הכרטיס יתחבר בחיבור קואקיסאלי או אופטי לרסיבר נדלקתי על האקסטיג'י אבל אני לא רוצה שהוא יתחבר בUSB ואז ראיתי את ההרקולס והוא נראה בן זונה או שאני יכול להביא את הפלטיונם ב150 דולר מחול... איזה הכי טוב?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  8. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Cable&DB246882=246902 תודה..

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by Radeon38,

שלום פורום אודיו היתה לי תקלה במחשב ואני כולי תקווה שהכרטיס לא נשרף.אבל הכבל שמחבר בין שני חלקי ה EMU עבר התכה כלשהי ואין לי כרגע שום דרך לחבר בין שני חלקי הכרטיס.מה שקרא הוא שהפעלתי את המחשב והכרטיס האנלוגי נגע לשניה במארז.אין עליו סימנים של רכיבים שרופים וככה גם על הכרטיס הראשי. השאלה שלי האם כבל של כונן דיסקטים תקני יכול להוות תחליף או שיש צורך בכבל זהה. אשמח לעצות בנושא. תודות מראש.

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  10. סליחה על הבורות מראש אני מחפש מערכת home theater במחיר סביר עד 4200 ש"ח שתנגן mp3,דיסקים וישירות מ usb וגם תוציא את הטלוויזיה/ממיר דרך המוניטורים, כמה שאלות: 1. יש מערכת נפלאה כזו של של בוז Bose http://worldwide.bose.com/aim/en_tt/assets/images/... עם איכות סאונד משובחת, היא קטנטונת אבל מאד יקרה איך? האם מערכת כזו יכולה להתחבר למגבר ולכבלים? 2. אני מבין שאני זקוק למגבר,מוניטורים ונגן עצמו כשחיבור של הממיר hdmi של הכבלים יתחבר למגבר נכון? 3. אני גר במרכז והומלץ לי על חנות סטיראו סטאר:http://www.stereo-star.co.il/ , שלחתי להם מייל והם לא ענו לי. האם יש למישהו המלצה חמה אחרת??

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  11. אני מתקין עכשיו את הרמקולים ואני צריך קטע כדי לבדוק ששומעים מאחור..

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  12. Started by House M.D.,

אני מעוניין בהמלצה לאוזניות in-ear לאייפוד. בתקציב שלי הוא בערך 60-70$ בקנייה ב ebay. מה שחשוב לי זה שיהיו אטומות עם סיליקון, ושיהיו עד כמה שיותר איכותיות מבחינת חומרים, אני מעדיף אוזניות שיעבדו הרבה זמן. פלאג ישר ולא בצורת "ר" - יתרון אבל לא חובה, מכיוון שכשהאייפוד בכיס פלאג "ר" גורם להתעקמות הכבל.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  13. יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by mathan,

ככה, יש לי פה טלויזיה קצת ישנה, ומאחורה יש לה רק חיבור קוואקס[אם אני כותב נכון, הכוונה היא לחיבור של הכבלים] ועוד חיבור של 21 פינים. יש לי פה כבל שממיר מהחיבור של ה21 פינים ל3 בננות האלה...צהוב לבן ואדום. יש לי גם כבל שמתחבר ליציאה של הכרטיס מסך, הtvout[זה שדומה לPS/2] והצד השני שלו הוא הנקבה של החיבור הצהוב.. אז אחרי התיאור המסורבל, אם היתה מצלמה אני חושב שהיה יותר טוב, חיברתי את הכבלים אחד לשני, והטלויזיה לא מציגה את המחשב..חיפשתי כל מיני דברים בדריבר של הכרטיס מסך, וכל מה שניסיתי שם לא עבד.. למישהו יש רעיונות?

15. Started by Vladgi,

תקציב עד 350 שח.כל המשחקים ..אני מחפש משהו שלא נשמע כמו אוזניות של 50 שח משהו שלא רואה אותם?

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  16. החלטתי לקנות אוזניות לטלפון (אייפון) שבו אני שומע את כל המוזיקה כשאני לא בבית.חשוב שיהיו נוחות (נסיעות ארוכות בצבא), עם באסים עמוקים וחזקים אבל גם גבוהים טובים.חשוב מתקפלות, אבל אם ממש צריך אפשר לוותר.חשוב אוזניות און איר, אני לא מסתדר עם אין איר.חשבתי על האודיו טכניקה SJ33, אבל עלו לי ספקות היום אז אני מתייעץ.תקציב עד 200 שקל, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  17. אני רוצה לקנות רמקולים לחדר שינה שיתאימו לקולנוע ביתי בתקציב 300-500 אני זוכר שיש רמקולים ממש טובים של ALTEC מלפני איזה שנה שכולם דיברו עליהם.. עכשיו אין לי מושג מה הולך אבל הבנתי שעדיף לקנות רמקולים למחשב כי הם נותנים יותר איכות בזול.. אז אם אפשר המלצה על רמקולים 5.1 באיזור ה300-500

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by maxwell10,

האם ישנם מגברים או רסיברים build-in במחשב (כלומר 5.25")?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  19. שלום, יש לי שני מכשירים ששניהם מוציאים סאונד דרך חיבור PL 2.5 (חיבור של אוזניות) השאלה שלי היא אם אני ישתמש במפצל PL (מפצל שמשתמשים בו אם רוצים לחבר שני אוזניות למכשיר אחד לדוגמא) רק בצורה הפוכה (בצד שיש בו שני חיבורי PL נקבה אני יחבר את שני המכשירים שלי ובצד השני את האוזניות) זה ישמיע באוזניות את הסאונד משני המכשירים ביחד? המכשירים הם: 1.http://www.ebay.com/itm/S0BZ-Hot-Card-External-Adapter-USB-2-0-to-Mic-3D-Speaker-Audio-Sound-5-1CH-Blue-/140950024414?pt=US_Sound_Card_External&hash=item20d146b0de 2. PlayStation 3 שמוציא סאונד דרך יציאת RCA תודה רבה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  20. שהיה מינ512

• 13 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by coorva,

מחפש תוכנה מיקצועית שממירה היטב mp3 ל-wave באיכות טובה יותר מזה של NERO למשל. למעט התוכנה Wavelab שמחירה יקר מידי עבורי. תודה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  22. שלום חברים יקרים, לצערי בגלל הצבא לא יוצא לי לבקר פה הרבה .... בקיצור העניין הוא כזה : אבא שלי רוצה לקנות לסלון מערכת קולנוע ביתי טובה והוא מוכן להשקיע בזה כסף. מה שצריך שיהיה במערכת, נכון לעכשיו ,זה שתי רמקולים קידמיים טובים (רצפתיים), רסיבר ומקור טוב (DVD או CD PLAYER). כל שאר החלקים נקנה אחרי זה, אלא אם יש איזה סט רמקולים 5.1 טוב . מה שאני צריך מכם זה פשוט המלצות לרסיברים רמקולים ונגני DVD\CD PLAYER טובים. וגם מקומות אליהם שווה לסוע ולבדוק ציוד אודיו. המערכת השניה זה לחדר שלי. מה שאני צריך מהמערכת הזאת זה ניגון מוזיקה באיכות הכי גבוהה שיש . המערכת תתחבר למחשב. מאחר והתקציב שיש לי לכל העניין הוא לא גדול (בסביבות ה 3 אלף) החלטתי ללכת על חלקים מיד שניה . עכשיו בדק…

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by dudidu08,

רכשתי לא מזמן את הדגם הנ"ל שכותב שהוא תומך בכל סוגי הוידאו (תומך ב: DVD / CD / MP3 / KODAK-CD / MPEG-4 / CD-R / CD-RW / JPEG / Xvid ) אני משתמש רק בדיסק און קי לאכסן דרטים אך משום מה הוא לא קורא לי קבצים כמו WMV file אלא הוא קורא לי רק AVI file למה זה ככה?יש לי הרבה סרטים בWMV FILE פשוט מה עושים?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  24. שלום רב, אנו קבוצת סטודנטיות למנהל עסקים באוניברסיטת בן גוריון. במסגרת פרויקט הגמר שלנו, אנו מייעצות למפיץ מוצרי אודיו בישראל, אשר מעוניין להרחיב את היקף הפעילות שלו. בין היתר, אנו נדרשות לאפיין את קהל הלקוחות הפוטנציאלי של מוצרי החברה. נשמח להתייעץ איתך לגבי מהן התכונות והמאפיינים הרלוונטיים עבורך בעת רכישת מוצרי אודיו (למשל רמקולים, מגבר ועוד). להלן קישור לסקר: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_72ipXylRIuK2Svr נודה לך אם תוכל להקדיש מספר דקות למענה על סקר זה. השאלון הינו אנונימי, ביכולתך לדלג על כל שאלה לאורך הסקר, אם תבחר בכך ואין תשובות נכונות ולא נכונות. השתתפותך חשובה לנו מאוד. אנו מודות לך על שיתוף הפעולה. צוות המחקר.

25. Started by benp87,

אני מעוניין לקנות רמקולים טובים במחיר 250-400 שקלים אז גלשתי בפורום וחיפשתי מידע על רמקולים במחיר הזה , ואני חושב על לקנות את אחד מהרמקולים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=786 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=7840 אז אני צריך עזרה בחיפוש רמקולים בטווח המחירים הזה שיהיו חזקים, טובים ויחזיקו הרבה זמן מעמד.. אני יודע שכולכם תגידו לי לקחת את ה ATP3 אבל תגידו לי אם בכל זאת שווה לקנות את ה- X230.. כי הוא זול יותר ואני לא רוצה סתם לבזבז כסף

• 14 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.