אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול שהוא:creative sound blaster 16 ואני לא מרוצה ממנו אני רוצה להחליף לכרטיס אחרשהוא יותר טוב אבל שיהיה גם זול מישהו יכול להיבא לי שמות ומיחרים? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טראק לא כ"כ חדש, אבל איכותי... Diving. הווקאלז פשוט הורסים אותי.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלווזיה Leadtek TV2100 ואני מעוניין לחבר אותו לממיר HOT. הבעיה היא שלכרטיס יש רק כניסת composite אחת (מצ"ב תמונה) ועוד 2 כניסות PL audio in ו audio out. האם עלי לקנות כבל RCA בעל שתי יציאות ובאמצעותו לחבר את הוידאו לממיר באמצעות כניסת ה Composite ובשביל הסאונד לחבר מתאם PL ל composite ואז לחבר ל LINE IN? כמו כן, האם עלי לחבר כבל כלשהו מכרטיס המסך לכרטיס הקול(המובנה)? כיוון שלא קיבלתי שום כבל נוסף עם הכרטיס. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שווה לקנות על פני הIHP 120 שעולה בארץ 2600?... אני יודע שהIHP קיבל ביקורות יותר טובות אבל מה אתם אומרים? זה 900 שקל..
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע וקיצר שמעתי סרט די וי די אורגינל ושמעו מגניב יענו סראונד אפקטים והכל עכשיו שמעתי שגם אפשר במחשב לקודד סרטים לVCD שיתמכו ב5 ערוצים בסראונד זה נכון ואפשרי?(כי יש לי גם סרט VCD רגיל ולא שומעים סראונד שומעים רגיל)
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום רמקולים x530 , התקנתי דרייברים כי גם המחשב חדש, חיברתי אותם לפי ההוראות , הדלקתי ועדיין אין סאונד מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אני מגיע מהMICROLAB SOLO 7C שהיו נהדרים עם הPS4 שלי. שמתי אותם אצל ההורים שלי לא מזמן ונראה שהם נהנים מהם מאוד אז לא אקח להם אותם חזרה אקנה כבר משהו חדש.. משהו מומלץ שאפילו עדיף על ה7C במחיר דומה ויצליח למלא חלל די גדול?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
יש מישהו שאני מכיר שנוסע לארה"ב וחשבתי להביא לו כסף שיקנה לי שם את ה Logitech Z680 היות ושם זה הרבה יותר זול במחיר של 225 דולר האם צפויות איזה שהם בעיות ? כמה מ"ס אמור להיות על הרמקולים ? האם תהיה בעיה עם החיבורים ? או שצריך פשוט לקנות מתאם ? האם זה בעיה להביא דבר כזה גדול מחו"ל ? הקופסא הזאת שוקלת כ 22 קילו ויביאו לי אותו בטיסה רגילה עם כל הציוד לא במשלוח מיוחד
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דגם מומלץ של טלויזיה לסלון 42"? והאם 42" נחשבת לפלסמה או ל-LCD? שמעתי שסמסונג ו-LG נחשבות לטובות בתחום, האמנם?
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות את רמקולי Edifier 2.1 S350DB. או KANTO YU2/YU4. אני לא יודע לגבי הסאבוופר, האם אני צריך אחד או לא. שימוש עיקרי הוא בעריכת וידיאו במחשב, צפייה בסרטים/סדרות/יוטיוב וגיימינג מדי פעם. אבל בעיקר עריכת וידיאו. אני רוצה משהו שיספק לי איכותי ומדויק, אבל לא במחיר מטורף של אלפי שקלים. רב הדברים שאני עורך עולה ליוטיוב אז אני לא צריך משהו להפקה קולנועית. בתקציב שלי הוא בערך ה-1000 ש"ח. חשוב לציין שיש לי שולחן מתכוונן חשמלי, אז אורך הכבלים מאוד קריטי לי, ורציתי לדעת אם יהיה לי בעיות עם הכבלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הרמקולים מחוברים דרך חיבור רגיל 3 חוטי צבעים, לא דיגטלי ולא אופטי. הכל עובד נורמלי עד שפתאום לפתע הסאונד נעלם לחלוטין, או שהוא קצת מתחרבש מבחינה של עיוות קול, הוא כאילו מפסיק וחוזר כל פעם משתנה, אם אני משנה ל Input ברמקול הדיגיטלי אז זה חוזר עוד פעם לכמה שניות ואז עוד פעם הסאונד מפסיק. כל הרמקולים מחוברים ל XFI Xtreme Music שומעים טוב והכל מחובר כראוי. עכשיו יש עוד משהו אני שומע כל מיני באמפים מהבאס או מהרמקולים, סתם לא משנה מתי, בוינדוס או לא, כלומר שהסאונד מפסיק, אני לא שומע את זה כשהכל עובד טוב. יש לכם מושג מה הבעייה? אולי ה XFI לא עובד טוב ? הרמקולים הקודמים עבדו טוב, זה מה שנקרא הבעייה ב XFI עם ה cracking ? זה קורה במשחקים וגם בסרטים או לא משנה מה.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הטלוויזיה שלי היא 40PFL5507K (פיליפס) ואני רוצה לקנות לה משקפי תלת מימד (לא קיבלתי עם הטלוויזיה). עכשיו השאלה שלי היא איך זה הולך בדיוק? כל משקפי תלת מימד אקטיביים שאני יקנה יתאימו לטלוויזיה? או שאני צריך משקפיים מסויימות? ויש הבדלי איכויות בין המשקפיים? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור, נפלה בחלקי הזדמנות חד פעמית להשיג אוזניות Grado SR80i מחודשות במחיר 350 ש"ח בלבד (!!!). מגיסא, אני יכול לקבל את אותן האוזניות, חדש מהאריזה, ב-450 ש"ח. התקציב שלי לא ממש מאפשר לי לחרוג מעבר ל-370 ש"ח, למרות שאם אני ממש אתאמץ אני אוכל לעמוד בזה. השאלה שלי היא, האם יש הבדל כלשהו בין אוזניה מחודשת לחדשה? יש לי ממה לחשוש? או לקפוץ על המציאה עם חיוך רחב? בתודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
מתלבט בין ד"ר דריי דגם הסולו {בלי הסוללות} לבין SHURE 840 ..... אשמח להארות/הערות ו/או המלצה לדגמים אחרים. צריך לצורך שמיעה בחדר כושר בבית....שומע בעיקר מוסיקה ישראלית וערבית קלאסית {פחות ים תיכוני} תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הבנתי שהנגן שהכי כדאי לקנות עכשיו בתקציב של 300$ הוא הIAUDIO X5L, אבל אמרו לי שאי אפשר לתקן אותו בארץ, זה נכון? (זה לחבר שלי), אבא של חבר שלי לא מוכן לקנות לו את זה אלא אם כן יהיה אפשר לתקן בארץ אז איזה תחליף כדאי יש לנגן הזה אם אפשר לתקן אותו בארץ? ---אותו תקציב---
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים! באתי ליעוץ בסוגיה מעניינת, בדיוק עברתי חדר ומעוניין ליצור לי פינה ל"שקט הנפשי שלי". אני מתכן לקנות טלויזית LCD37-42 לתליה על הקיר שמיועדת לחיבור ללפטופ הקיים בHDMI שיחליף את המסך ברב הזמן, בשל בעית מקום צריך להסתפק ב5.1 לויינים לתליה על הקירות ללא רסיבר השאלה העיקרית היא האם חיבור המחשב בHDMI לLCD+חיבור 5.1 כלשהם לLCD, ידעו לשדר הפרדת צליל תקינה?(שלא ישמע כמו סטריאו רגיל) ועד כמה הגיוני יהיה לשמוע ככה מוסיקה? חשבתי על LD550 של LG בתוספת משהו כמו SAMSUNG HTC350 כי אין תקציב לרסיבר, כללי: מרחק צפיה2.5-3 מטר תיקרה גבוה יחסית כ5 מטר שימוש עיקרי סדרות ANIME(מישהו יודע אם הן מקודדות ל5.1?)+סרטים פה ושם( כניראה סופסוף מצדיק 1080)מוסיקה+גלישה והצגת אתרי…
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה LED לסלון. מרחק צפייה 2.5 מ'. שימושים עיקריים - צפיית תכנים מהמחשב, סרטי HD, עידן פלוס. מאחר ורוב השימוש יהיה לתכנים מהמחשב אני מעדיף דגם עם חיבור WI-FI מובנה וממשק נוח של שיתוף עם המחשב. כמו כן, בשביל להמעיט חיווט מיותר, עידן+ מובנה גם כן דרוש. חשוב תמיכה בפורמטים הנפוצים של HD מהרשת, תמיכה בכתוביות בעברית. בכללי, טלוויזיה שתהיה נוחה לשימוש ואינטואטיבית. תלת מימד לא כל כך חשוב לי, אבל גימיק נחמד. ראיתי את הדגמים ה"חכמים" של LG, אלו שמתאימים לתקציב שלי לא כוללים תכונות שחשובות לי. אלו שכן - נורא יקרים. ( 42LM620Y, 42LM671Y, 42LS460Y ושות') תודה.
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות אלחוטיות טובות (אני לא אודיופיל, אבל שישמעו טוב) לטלויזיה שלי ( Toshiba Regza 42XV550). אני מעוניין שהאוזניות לא יהיו עם בטריות רגילות אלא עם בטריות פנימיות. בנוסף, איך האוזניות (יותר נכון המשדר שלהן) מתחבר לטלויזיה והאם אפשר לחבר 2 זוגות אוזניות (על אותו משדר? או שני משדרים לאותה הטלויזיה)? תודה על העזרה, עמרי
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אנשים אמרו שאי אפשר לקנות את הנגן הזה בארץ תראו את זה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=70PF169000001&Cat2Cat1ID=1441&Cat2ID=1790&aff=Zap
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
הופתעתי לראות את המחיר שלהם זול כל כך .. 480 ש"ח .. משהו יודע איך הם ?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום פורום אודיו היתה לי תקלה במחשב ואני כולי תקווה שהכרטיס לא נשרף.אבל הכבל שמחבר בין שני חלקי ה EMU עבר התכה כלשהי ואין לי כרגע שום דרך לחבר בין שני חלקי הכרטיס.מה שקרא הוא שהפעלתי את המחשב והכרטיס האנלוגי נגע לשניה במארז.אין עליו סימנים של רכיבים שרופים וככה גם על הכרטיס הראשי. השאלה שלי האם כבל של כונן דיסקטים תקני יכול להוות תחליף או שיש צורך בכבל זהה. אשמח לעצות בנושא. תודות מראש.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ברשותי אוזניות סנייזר HD280pro אך לא ריאלי בשבילי להסתובב איתן ברחוב בשל גודלן וניידותן. האוזניות שקיבלתי עם הנגן נפגמו והתחילו לרשרש ובינתיים אני משתמש באוזניות של פנסוניק ב30 שקל (עקב זמינות, לא רצון). החלטתי שאחרי שסוףסוף נכנסה המשכורת שלי, לשדרג את האוזניות.. ובכן, על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-עד 300 שקלים? הסגנונות שלהם אני מקשיב הם לרוב מוזיקה אלקטרונית(עשירת באסים), רוק וגם מטאל(דיסטורשנים עשירי מידים). אני מאזור המרכז, ולכן מעדיף חנויות מהאזור, אך ניידות היא אינה בעיה (רכב). הערה: אני מחפש אוזניות חדשות *בלבד*. אוזניות InEar שהיו בשימוש של בנאדם אחר - לא נשמע כמו הצעה מפתה. תודה! סטס.
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אז ככה אני לא מוצא את הדבר כי גם אני לא יודע איך קוראים לזה מאז ששינו תגוגל זה לא מוצא לי דברים בעברית או שאני עשיתי משהוא דפוק שאני לא יודע עלו. אז ככה יש לי אוזניות USB אלחוטיות עכשיו אני רוצה בעיקרון לחבר אותם לרסיבר או לטלוויזיה עצה אבל הקטע שהחיבור USB של הטלוויזיה לא מזהה תחיבור של האוזניות. אז אני רוצה לקנות חיבור רגיל שהופך לUSB ואפשר להוציא מימנו מוזיקה ושיזהה תאוזניות ראיתי דבר כזה אצל איזה מישהוא. עם לא הבנתם אותי אני יעשה את זה יותר מפורש(:. האוזניות זה אלו: http://i.ebayimg.com/t/Plantronics-995H-Wireless-Headset-used-good-with-accessories-/00/s/MTMxMVgxNjAw/$(KGrHqF,!oMFBmH1Q9GFBQg(uVOjhw~~60_35.JPG ממש ממש תודה לעוזרים זה אמור להתחבר לטלוויזיה ומישם לUSB של…
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב יד שנייה כדי לראות סרטים לטלוזיה .. שאלתי עם פנטיום 3 800 מספיק בשביל לראות סרטים בלי קפיצות ? ואם לא איזה מחשב מספיק בשביל זה (הרעיון לא להשקיע יותר מ 1000 שקל ) מדובר רק במעבד + זיכרון + לוח אם+כרטיס מסך פשוט +DVD+ מארז משופצר+ ספק פשוט
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות (חוץ ממרום כלי נגינה) שבה מוכרים ספוגיות עור או דמויות עור (PLEATHER) של בייר? אני גר בירושלים ומאוד קשה לי להגיע לרמת גן בשביל הספוגיות. צריך שהפאדים יתאימו ל EQUATION RP21 מוכן לשקול אפילו משומשות אם מישהו גר בירושלים ומוכן למכור.... בדקתי אצל אבי יפה ואין להם...
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-