אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
H-10 אייריבר איך הבאנדל שלו,איכות שמיעה, חסרונות,יתרונות מחיר 1380 שווה?? יאללה תריצו תגובות אני חושב ללכת על הנגן הזה :s05:
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כרגע יש לי SL-CT580 של פנסוניק מלפני חמש שנים והוא (היה) ממש נגן מעולה - שזה אומר מאוד דק קל עם בטריית "גם פק" ואיכות סאונד מצוינת אני רוצה נגן חדש ואני חושב על SL-CT720 אבל רציתי לשמוע עוד הצעות לפני הקניה...
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כותרת חשובה לי נוחות השימוש (הכוונה שפאנל כונון השמע יהיה מלפנים) איכות טובה גם ברמות גבוהות של שמע יופי 2.1 בלבד כבלים ארוכים (מעל 1.5 מטר) חשבתי ללכת בכיוון של LOGITECH ככה שיתאים לעכבר המתוכנן ולמקלדת חח. (WAVE וG9) מלוג'י חשבתי על X240 וX230 1. האם בX240 פאנל כונון השמע נמצא מלפנים? 2. האם שווה להשקיע את ההפרש בין X230 לX240? 3. האם יש מתחרים באותו תג מחיר הטובים מהשניים שציינתי?
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות ממש טובות ולהשקיע 400 שקל בזה בערך... אני משתמש באוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה ומשחקי מחשב.... אם אתם יודעים מניסיון שלכם או משו על אוזניות מסוימות ששווה לקנות אותם והם בתקציב שלי בבקשה תמליצו לי פה... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מקרן מחול יש כמה אפשרויות: 1) http://www.ebay.com/itm/Optoma-HD33-...item4cfd22e046 איביי 1700 דולר כולל משלוח, ואז כנראה להתקל במכס ולהתחיל סיפורים, השאלה שלי מה הסיכוי שדבר כזה לא נתקע במכס ואני לא יצטרך לשלם כלום, לכמה אנשים קרו מקרים כאלה?? 2) http://www.amazon.com/Optoma-HD33-10...6394320&sr=8-1 אמזון 1430 דולר בלי משלוח ( הם לא עושים משלוח לישראל) אז יש אפשרות לקבל מחברה ישראלית כתובת בארה"ב לשם המשלוח יהיה חינם , והחברה תשלח ליי את זה לארץ בתוספת עלות משלוח וכל מיסי המכס הביטוח והמעמ אתר החברה : http://www.mustop.co.il/לפי המחשבון שלהם הכל אמור לעלות 2050 דולר. האם כדאי ללכת בדרך הראשונה ולקוות לסיכוי שיעבור בשלום ? או ללכת על בטוח להיקרע במכס…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה איכות הנגנים שלהם? כלומר האם כדאי להשקיע1300 שקל בנגן 5 גיגה של קריאטיב (לא ציבעוני - רק MP3) או 1400 שקל בנגן MPIO עם מסך ציבעוני שמנגן סרטים, מראה תמונות ואם 8 גיגה (!!)
-
- 15 תגובות
- 916 צפיות
-
-
על איזה רמקולים אתם ממליצים ב-600 ש"ח... אני צריך שהם יהיו איכותיים וטובים
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. אחי הקטן אוהב לשמוע מוזיקה במחשב והרמקולים שלו פשוט חרא אז אני רוצה לקנות לו רמקולים חדשים. לא צריך משהו יותר מידי איכותי, יש לי במחשב שלי לוגי'טק Z 640 ובשבילו זה כמו רמקולים ב10000$ אז אני מניח שאפשר למצוא בבערך 200 שקל משהו טוב. יש המלצות? האם יש לרמקולים שלי גרסה של 2.1 שנמכרת בארץ?
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
התחדשתי היום בN85 :-* איזה אוזניות הכי כדאי להשתמש לשמיעה מוזיקה? סוני אריקסון - אחותי קחה את הW760 נוקיה- האוזניות שהגיעו עם הN85 אפלל - יש לו אוזניות של איפון סארף ?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אהלן, תהיתי אם כל טלויזיית FHD יכולה להציג תוכן שמגיע מכניסת הVGA ב1920x1080 ? או שיש הגבלה כלשהי ? יש לי מחשב שמחובר למסך 22" בVGA ומציג ב1920x1080 בלי בעיה, האם יש נכון גם לגבי טלויזיות ?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
דגם "nomad zen xtra" מבוסס דיסק קשיח 30GB מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים אבל לא יקרים.. אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח.. אני מחפש רמקולים עם סאב שיהיו לי רמקולים קדמיים. הרמקולים האחוריים שלי זה רמקולים של מערכת סטריאו.. פשוט עכשיו יש לי רמקולים ג'נריים מעפנים בלי סאב ולעומת הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי בכלל לא שומעים אותם... חשבתי על אלה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=415490 מה אתם אומרים עליהם?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אין לי תקציב - זה בשביל איזה קרוב של הבוס שלי, שלא יהיה מוגזם אבל שלא יהיה זול טנקס
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום! כפי שרשום בכותרת. זקוק להמלצה עבור רמקולים למשחקי מחשב אבל שייתנו מענה טוב גם למוזיקה - אני שומע יחסית הרבה דרך המחשב, גם לוסלס או לכל הפחות V0. מצאתי את הרמקולים האלה ב-370 ש"ח בקייאסיפי. מה דעתכם? שווה את החריגה במחיר? בכל מקרה אשמח לשמוע עוד הצעות. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכם! היום קיבלתי את נגן ה iriver h10 החדש והמדהים שלי! שמעתי בעבר בפורום שיש הגדרות אופטימליות ל EQ הזה ורציתי לשאול מהם? בתודה מראש ובמחיאות כפיים דרור
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופציה להביא את האוזניות הנ"ל מחול בזמן הקרוב, אני מזמין את האוזניות בעיקר בעיקר למשחקים, כרגע יש לי Steelseries Siberia V2, התנסתי בעבר עם SH HD555 ואני חייב להגיד שלא הרגשתי הבדל מטורף... כן, הסאונד היה טוב יותר, אבל לא הבדלים של שמיים וארץ... האם עם האוזניות האלה המצב יהיה שונה ? מה ההבדל בין הגרסא הסגורה לפתוחה ? הסגורה יקרה יותר בקצת...
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להמליץ על רמקול נייד וטוב עד 150 שקל? אי באי גם בא בחשבון
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני כבר חודש מתלבט איזה אוזניות לקנות! ולמרות כל ההודעות (כאן ובפורמים בחו"ל) עדיין לא החלטתי מה לקנות. התכוונתי להזמין היום מהחנות "מוסיקה 10" את האוזניות HD 202 של סנהייזר. אבל בפורום HI-FI הציעו לי לא לקנות אותם, וללכת במקום על האוזניות שמצויינות בכותרת. רק הבעיה היא שאני לא מוצא את האוזניות האלה בארץ (לפי חיפוש באינטרנט). יש לכם מושג אם יש חנות בארץ שמוכרת אותם ובאיזה מחיר? בחו"ל הם נמכרות ב-70 ש"ח. מצאתי מאותה הסדרה גם את ה-KOSS KSC-50/22, איך הם? מישהו השתמש בהם פעם? אם הם לא נחותים בהרבה מKSC-75 אני אקנה אחד מהם (כנראה את ה-KSC-50).
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי Cowon D2 ואני מקשיב למטאל :angryfire: כמה שעות ביום. כבר כמה שנים שאני קונה אוזניות קשת של סוני MDR-W08L http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=11028639#specifications הם מאוד נוחות ואני די מרוצה מהן. בנוסף יש לי גם AKG K324P אבל אחרי כמה זמן הן מכאיבות באוזן. חיפשתי עוד אוזניות שהן Vertical In Ear כמו הסוני ומצאתי את הדגם PMX80 של סנהייזר http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_sport-line-pmx-80 למישהו יש ניסיון איתם ? מישהו מכיר אוזניות מהסוג הזה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום... יש לי יומולודת בסוף ינואר ואני מעוניין בנגן אודיו חדש ומצוחצח, כרגע יש לי דיסקמן של אייווה מלפני איזה 4 שנים ואוזניות קוס פורטה פרו, עכשיו, חשבתי לעצמי שיהיה הכי כדאי לי לקנות נגן שמבוסס על דיסק קשיח, אבל איזה? ראיתי שמדברים רבות וטובות על הנגן של iriver או על ipod ורציתי גם לדעת עם אני אוכל להעביר שירים מדיסקים רגילים אל תוך נגנים האלו, והאם גם מפטיפונים? מה ההבדל באיכויות הסאונד בין שני הנגנים? תודה רבה... אהה וגם להזמין מהאינטרנט נכון...?
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי מחשב די טוב עם כרטיס מסך HD5850 הצג עבודה שלי הוא dell 2209WA לפני מספר ימים התקנתי TV LCD 37 FHD -37LH35FR החיבור הוא HDMI . ראיתי שבהגדרות יש כמה אפשרויות : duplicate ,extend,replace מה הדרך הכי טובה לחבר את הLCD שיראו הכי טוב ,שימוש יומיומי -סרטים גלישה ,משחקים אופיס וכ' ? למסךLCD הזה יש NR או בשם אחר just scan 1:1 ..
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני אמנם לא סגור על זה- שזהו הפורום המתאים ....אך לדעתי יש פה אנשים שכן יתמצאו ויוכלו לתת לי עצה.... אז אמנם דוד מאמריקה לא מגיע (זה פשוט נשמע טוב ככותרת ;D )...... אבל ידידה שלי מארה"ב כן מגיעה לארץ..... ופתאום הבזיק לי רעיון שאולי אוכל לבקש ממנה לרכוש לי משהו בארץ זבת החלב והגאג'טים הזאתי... ואני אחזיר לה את הכסף פה בארץ...... אמנם זה די מטומטם.... כי אין לי ממש רעיון למה לקנות... וכבר יש לי מינידיסק וכרטיס המסך שלי X800 XT VIVO אמור להגיע מחו"ל... אבל כשמישהו מגיע מאמריקה ... זה פשוט דורש את זה!.. זו הזדמנות שלא תסולא בפז- לבזבוז של עוד כסף! קיצור... אז אני מבקש מכם לתת לי רעיונות לגאג'טים שלא תופסים הרבה מקום... (שלא תצטרך לסחוב משהו במיוחד בשבילי)..…
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי חברים, לאחר שקראתי את הביקות על הCOMPRO VIDEOMATE E900F http://hwzone.co.il/reviews/videomate_e900f/ החלטתי לרכוש אותו, עכשיו ברשותי מס' שאלות 1. הכרטיס באמת מסוגל להקליט HD או רק צפייה? 2. אם יש לי שני ממירים אני אוכל באמצעותו להקליט משניהם? בבקשה תענו מהר כי כבר הזמנתי
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
לא להתייחס לתקציב אלא לתועלת, בידיעה שהמחיר של הכל הינו 3000 שקל 2x polk monitor 70 onkyo sr508 polk psw10 מתכוון להזמין ביום יומיים הקרובים, מחכה לאישור של מביני עניין
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-