עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מישהו מכיר חנות (חוץ ממרום כלי נגינה) שבה מוכרים ספוגיות עור או דמויות עור (PLEATHER) של בייר? אני גר בירושלים ומאוד קשה לי להגיע לרמת גן בשביל הספוגיות. צריך שהפאדים יתאימו ל EQUATION RP21 מוכן לשקול אפילו משומשות אם מישהו גר בירושלים ומוכן למכור.... בדקתי אצל אבי יפה ואין להם...

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by goldeye,

שלום אני צריך המלצה על רמלוקים 2.1 למחשב בעיקר למוזיקה ואולי גם למשחקים עד 500 שקל. אם אפשר שיהיה מהחנות skypc.co.il.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  3. אהלן חבר'ה! אני אמנם לא סגור על זה- שזהו הפורום המתאים ....אך לדעתי יש פה אנשים שכן יתמצאו ויוכלו לתת לי עצה.... אז אמנם דוד מאמריקה לא מגיע (זה פשוט נשמע טוב ככותרת ;D )...... אבל ידידה שלי מארה"ב כן מגיעה לארץ..... ופתאום הבזיק לי רעיון שאולי אוכל לבקש ממנה לרכוש לי משהו בארץ זבת החלב והגאג'טים הזאתי... ואני אחזיר לה את הכסף פה בארץ...... אמנם זה די מטומטם.... כי אין לי ממש רעיון למה לקנות... וכבר יש לי מינידיסק וכרטיס המסך שלי X800 XT VIVO אמור להגיע מחו"ל... אבל כשמישהו מגיע מאמריקה ... זה פשוט דורש את זה!.. זו הזדמנות שלא תסולא בפז- לבזבוז של עוד כסף! קיצור... אז אני מבקש מכם לתת לי רעיונות לגאג'טים שלא תופסים הרבה מקום... (שלא תצטרך לסחוב משהו במיוחד בשבילי)..…

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  4. קודם כל שלום אני חדש P: זה משתמש מאד ישן שלי.... טוב אז המערכת היא מלפני 16 שנה אבל היא די חזקה- המקסימום של כל רמקול זה 50 וואט אבל היא דוחפת להם "רק" 30 לכל אחד... בקיצור היא לא קלטה דיסקים מרוב אבק (הייתה אצל סבא וסבתא שלי כל הזמן הזה) אז היום פתחתי אותה וניקיתי את העינית עם אלכוהול (קיסם אוזניים עם קצת אלכוהול מרוח עליו) ואז היא קלטה אבל מדי פעם השירים קופצים!! זה מעצבן! ולפעמים לוקח לה מלא זמן לטעון שיר... שלא לדבר על זה שמדי פעם השירים נתקעים, לפעמים כשזה קורה המערכת עוברת למצב של כאילו לחצתי STOP, והרבה קורה שהשיר פתאום קופץ לחלק קודם של עצמו או בכלל עובר לשיר אחר אבל אחרי זה חוזר לאיפה שהוא היה. שמתי גם דיסק ניקוי פעמיים!!! וזה לא כל כך עזר למישהו יש עצה? יש ל…

• 13 תגובות
    • 894 צפיות
  5. Started by yolh4f,

C530 מה אתם אומרים לקנות ? מה אתם אומרים על פנסוניק .. ?? תנו לי המלצה הטובה ביותר לפי מחיר תמורה .. ויש גם תLD460 LG

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  6. מפרט: המחיר הוא: 349 ש"ח איך הנגן הזה? שווה את המחיר? כדאי לקנות? ERGOTECH - החברה הזאת מוכרת? שאלה נוספת לא קשורה כלכך: ProVision היא חברה טובה (לנגנים/מסכים)?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  7. Started by MotoCross,

האם איכות הקול של כרטיסי הקול המובנים על לוחות האם משתווים לכרטיסי הקול הלא מובנים כדוגמת ה Audigy 2 של Creative ???

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  8. לפני כמה ימים קניתי כרטיס קול של creative : sound blaster audigy2 ומערכת רמקולים inspire 6.1 6600 התקנתי את הכרטיס בעצמי, פתחתי את המחשב והתקנתי דריברים ואת חבילת התוכונות. המחשב זיהה את הכרטיס והתוכנות עבדו אבל אחרי שמיעת מוזיקה למשך כמה זמן או באמצע משחק מחשב, צלילים צורמים היו יוצאים מן הרמקולים והמחשב היה נתקע ללא יכולת להזיז את העכבר. אחרי שעשיתי ריסט המחשב היה נתקע אפילו בדוס. משהו נתקל בבעיה הזו? המחשב שלי ישן אבל לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס: פנטיום 3 450. win xp . היה לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם אבל אחרי שהפכתי אותו ללא פעיל בתוך רשימת ההתקנים המחשב היה נתקע אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס כמה פעמים והתקנתי את הדריבים מחדש, התכונות שבאו יחד בדיסק לא עובדות…

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  9. מתלבט לקנות מסך LG ב3075 עם שנתיים אחריות מלאות מדגם PQ10 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754517 לבין מסך LCD שהתפרסם במכרז של עיתון ממון של חברת מץ LC42TL גם כן גודל 42 אינץ ב-2890 עם 3 שנים אחריות מלאות http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=678233

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by moran679,

איזה רמקולים עדיפים? ההבדל במחיר הוא בכמה שקלים. או בכלל, יש רמקולים במחיר הזה (או מקסימום 100-150 שקל יותר) יותר כדאיים?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by galborho,

שלום! אני שובר את הראש כבר כמה זמן ומחפש כרטיס במחיר סביר שיהיה בעל כניסה אופטית ומצאתי בסוף X FI האקסטרים אודיו בגרסת PCI EXPRESS. לכרטיס כניסה ויציאה אופטית אבל פה נשאלת השאלה - האם הסיגנל שייכנס בכניסה האופטית יוכל לצאת לרמקולים (5.1) שמחוברים לכרטיס? לצורך העניין אני רוצה לחבר נגן DVD/XBOX360 והסאונד שיוצא מהיציאה האופטית שלהם לחבר לכניסה האופטית שבכרטיס הקול אבל אני לא יודע אם זה כניסה להקלטה בלבד או שאכן אפשר להשמיע את מה שנכנס לכניסה האופטית ולהוציא לרמקולים... מישהו יודע אם כך הדבר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 19:13:25 אגב קראתי פה באחד הת'רדים "העיקר אל תקנה אקסרים אודיו" יש איתו ביעה מיוחדת? או שהוא בסדר ופשוט לא מצדיק את הכסף...

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  12. Started by Radeon38,

זה העמוד של הכרטיס http://www.asus.com/products.aspx?l1=25&l2=150&l3=0&l4=0&model=2385&modelmenu=1 קראתי דעות פה על הגרסאות בסיס של הכרטיס הזה וברצוני לדעת האם הדגם הזה של אסוס מהווה כוכב נוסף בכרטיסי הקול מלבד ה 1212M. מבחינת מחיר\תועלת הוא ניראה מצויין אבל חברת אסוס לא מוכרת לי מתחום כרטיסי הקול. אני יודע שמבחינת פונקציות הוא משתווה ל1212M אבל אשמח אם יש ביקורות יותר אמינות מדעות שלי. תודה

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by Dano,

יש לי בעיה כשאני מפעיל מוסיקה מהמחשב בזמן השיר יש פצפוצים כאלה שנשמעים בעיקר בקטעים של הבסים יש לי WMP אז חשבתי שזה התוכנה אז הפעלתי תשירים עם תוכנה אחרת BS PLAYER וגם שם פחות אמנם אבל גם יש חשבתי שאולי אלה הרמקולים אבל החלפתי רמקולים וגם שם זה מופיע וחשבתי שזה אולי הקובץ של השיר אבל זה בכל השירים ככה וכשאני מפעיל את הקבצים בMP3 שלי אני לא שומע אותם אז מכאן אני חושב שזה הבעיה במחשב למישהו יש פתרון? תודה

14. Started by theenema,

יש לי כרטיס קול און בורד שעשה לי בעיות (SoundMax) קניתי כרטיס קול PCI אחר,פשוט. איך אני מסיר אותו (הכרטיס הישן) וגורם למחשב להתעלם ממנו ולהתקין את החדש?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by cold fire,

יש לי מערכת ישנה ענתיקה בסביבות ה20 שנה (אחלה עובדת הכל תקין) הרמקולים התייבשו(גם הם בסביבות ה20 לחייהם) אני רוצה לקנות כעקרון 2 רמקולים בינונים (אני ישים אותם על המזנון) ואיכותיים כמה שניתן. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by arel508,

הטלוויזיה שלי היא 40PFL5507K (פיליפס) ואני רוצה לקנות לה משקפי תלת מימד (לא קיבלתי עם הטלוויזיה). עכשיו השאלה שלי היא איך זה הולך בדיוק? כל משקפי תלת מימד אקטיביים שאני יקנה יתאימו לטלוויזיה? או שאני צריך משקפיים מסויימות? ויש הבדלי איכויות בין המשקפיים? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by I.Robot,

שלום. אחי הקטן אוהב לשמוע מוזיקה במחשב והרמקולים שלו פשוט חרא אז אני רוצה לקנות לו רמקולים חדשים. לא צריך משהו יותר מידי איכותי, יש לי במחשב שלי לוגי'טק Z 640 ובשבילו זה כמו רמקולים ב10000$ אז אני מניח שאפשר למצוא בבערך 200 שקל משהו טוב. יש המלצות? האם יש לרמקולים שלי גרסה של 2.1 שנמכרת בארץ?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים, וחיפשתי כאן בפורום וחלק אמרו שהרמקולים הנ"ל טובים חלק בנוניים. עכשיו המחיר שלהם {לשבוע} הוא 644ש"ח- שזה דיי זול 8) אז הם שווים את ה644 ש"ח? השימוש הוא משחקים, לפעמים סרטים ומוזיקה דיי הרבה, הדבר העיקרי הוא שאני מתכוון גם להעביר אותם למחשב הבא שאני אקנה {בחופש הגדול} אז אני רוצה להשקיע במשהו טוב+. יאיר

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by roKp,

שלום, אני מחפש נגן MP3 בסביבות 1000שח אני מוכן לעלות את התקציב אם יש הצדקה... מאוד חשוב לי שהוא יהיה קטן ודק, ולא שביר כמו הנאנו.נפח-MIN 2G. הייתי רוצה שיהיה בו וידיאו למרות שזה לא עקרוני. יש לי אפשרות לקנות מארהב-אז אפשר לכלול מכשירים שאינם זמינים בארץ. תודה לעוזרים, ושבוע טוב.

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  20. היי, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה LED לסלון. מרחק צפייה 2.5 מ'. שימושים עיקריים - צפיית תכנים מהמחשב, סרטי HD, עידן פלוס. מאחר ורוב השימוש יהיה לתכנים מהמחשב אני מעדיף דגם עם חיבור WI-FI מובנה וממשק נוח של שיתוף עם המחשב. כמו כן, בשביל להמעיט חיווט מיותר, עידן+ מובנה גם כן דרוש. חשוב תמיכה בפורמטים הנפוצים של HD מהרשת, תמיכה בכתוביות בעברית. בכללי, טלוויזיה שתהיה נוחה לשימוש ואינטואטיבית. תלת מימד לא כל כך חשוב לי, אבל גימיק נחמד. ראיתי את הדגמים ה"חכמים" של LG, אלו שמתאימים לתקציב שלי לא כוללים תכונות שחשובות לי. אלו שכן - נורא יקרים. ( 42LM620Y, 42LM671Y, 42LS460Y ושות') תודה.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by Yossarian22,

שלום לכולם יש לי את הATP3 של אלטק לנסינג כבר כמה שנים טובות[אני לא יודע כמה בדיוק, אבל לפחות 3-4] ונהניתי מכל רגע אבל אני מרגיש כאילו משהו כבר לא כמו שהוא היה פעם - אם זה הרמקולים, או האוזניים שלי נהיו יותר רגישות. בלי קשר אני שומע כזה רחש עמום שלא היה פעם בווליום גבוה. וזה מעצבן אותי. אז החלטתי להשתדרג בזוג רמקולים חדשים. הדרישות: א. אני מבהיר מראש - אני לא אודיופיל ואין לי שמיעה מוזיקלית. אבל כן חשוב לי שהאיכות תהיה סבירה. לפחות יותר מהATP3. ב. העוצמה של הATP3 סיפקה אותי רוב הזמן, אבל טיפה יותר יכול להיות נחמד. ג. אני משתמש בעיקר למוזיקה, קצת משחקים, וסדרות וסרטים. ריאלי לתקציב של עד 800 שקל נניח ? תודה מראש. עריכה: אני מאמין שמערכת 2.1 תספק אותי ביותר.

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by jacob777,

hi all.. i m asking about IRIVER H340... $i found it here under the price tag of 750 (681$ after the 10% discount) so its something like 2225 shekels u know if i can find it cheaper? israel my-b thailand? thanks Jacob

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by FeedMe,

אני משתמש בX-FI אקסטרים מוזיקה תחת ויסטה 32 + הדרייבר שניתן להורדה מהאינטרנט. 1. האם יש audio console תואמת ויסטה להורדה איפשהו, או שאני אצטרך להמתין לשחרור של קרייטיב? (המשך 07') 2. בעיה A: כל התקני כניסת האודיו line in, מיקרופון.. לא עובדים. בקונסול יש אפשרות לברור איזה התקן יעבוד ואיזה לא, פה הוא פשוט לא עובד -אף אחד מהם. מה יכולה להיות הבעיה? איך אפשר לברור התקנים? 3. בעיה B: למעשה, בלי הקונסולה איבדתי את כל האפקטים והיכולות של ה-audio creation mode. יש דרך להחזיר אותך/ להפעיל אותם דרך הדרייבר המפגר של קרייטיב? תודה!

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  24. רכשתי מחשב נייד עם כרטיס מסך RADEON MOBILITY HD3470 בעל יציאת HDMI כמובן. רציתי לדעת מה עליי לרכוש כדי שאוכל לנגן סוף סוף HD בטלוויזיה? כבל HDMI מן הסתם אך מאיזה אכות ואודה לכם אם תתנו לי המלצות והאם יש צורך גם בכבל אודיו מסוים? שאלה נוספת היא אם אני רואה את סרט 720P או 1080P על המחשב זה רק על חצי מסך, האם כשאני אחבר את זה לטלוויזיה זה יהיה על מסך מלא? ברשותי טלוויזיה FULLHD. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by orengore2,

שלום לכולם חיברתי אוזניות לטלוויזית LCD, ומכיוון שאין יציאת אוזניות בטלוויזיה כזו, חיברתי אותם על ידי מתאם של RCA לPL מה שקורה הוא שהווליום נורא חלש, גם כאשר חיברתי אוזניות עם מגבר פנימי יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.