עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shloosh,

לא הבנתי מה הם רוצים חחחח אבל זה עדיין נחמד http://www.youtube.com/watch?v=BYeDfL8X5AM&mode=related&search=ZVM

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  2. שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מעצבנת ומוזרה ביותר. אני רוצה לחבר את ה- Hercules fortissimo 7.1 III שלי למגבר DENON (לא זוכר את הדגם,אבל זה משהו מעולה...), דרך היציאה הדיגיטלית (אופטית) של הכרטיס. המטרה: לשמוע קבצי Divx/Xvid שמקודדים בפורמט AC3 בעזרת המגבר. השיקול שלי לחיבור דיגיטלי הוא שזה יוריד מהעומס על המעבד, שגם ככה כבר קשה לו לנגן סרטים. אם אפשר לתת למישהו אחר לעשות את הפיענוח, זה עדיף. כאמור, אני רוצה להעביר דיגיטלית את המידע, מקודד, ושהמגבר יפענח. הבעיה: חיברתי את הכבל האופטי, וזה מנגן את כל הדברים כמו שצריך (winamp צלילים של וינדווס וכו'), אבל כשאני מנגן סרט AVI, המגבר לא מזהה Dolby Digital 5.1 ! כלומר, הוא לא מזהה את הקידוד של הסרטים האלה כזהה לקידוד של סרטי ה-DVD ה…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by xxxlr1,

היי אני מחפש לקנות אוזנוית של סנהייזר עכשיו הבעיה ראיתי שיש מלא דגמים וסוגים שלהם אז אני אשמח אם תעזרו לי לבחור. תקציב 200 עם חריגה של עד 100.. אני צריך שיהיה חיבור לפלאפון ושיהיו טובות לנסיעות ארוכות מוזיקה אלקטרונית בעיקר תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מה עניינים חבר'ה? התחדשתי השבוע ב3 פריטים חדשים טלוויזית LED 37 של LG מדגם LE5500 מקרן קול ימאהה YSP-600 ואקסטרימר מדגם Sidewinder כמו כן ברשותי סאבוופר של חברת ג'אמו שאצלי כבר 14 שנים. רציתי לדעת כיצד לחבר את כל הפריטים יחדיו ע"מ להנות מחוויה מאקסימלית,אין חשיבות כרגע למחיר החיבור(HDMI/אופטי),המטרה שלי היא להנות כמה שיותר ולחבר את המוצרים להפקה מקסימלית. איך לחבר אותם? איזה מכשיר למשהנו ובאיזה חיבור? הבנתי שאת הסאבוופר אני צריך לחבר למקרן קול,את המקרן קול עם הסאב לטלוויזיה ואת האקסטרימר לטלוויזיה,השאלה באיזה חיבורים(HDMI/OPTIC) תודה לעונים

5. שלום, ברשותי MiniDisc מקליט Sony מדגם MZ-R700 שקניתי לפני כמה שנים, הפסקתי להשתמש בו מכיוון שלא נוח להעביר (יותר נכון להקליט) מוסיקה מהמערכת סטריאו. לא מזמן שדרגתי את המחשב ולמזלי בלוח אם שלי יש חיבור אופטי! ניסיתי להעביר שירים בעזרת התוכנה Mp3 2 MiniDisc v1.30, אך נתקלתי בבעיה. כשאני לוחץ על Sync ON ואז REC, ה-MiniDisc קולט אות כלשהו, אך מה שאני שומע באוזניות זה זמזום חזק מאוד, כאשר המוסיקה מתחילה (במחשב), הזמזום משתנה קצת (בזמזום לא שומעים משהו שקשור לשיר שמתנגן, אלא סתם זמזום - כלומר, הכל מחובר טוב). האם מישהו נתקל בבעיה? מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  6. אף פעם לא התנסיתי עם מערכות 5.1 למחשב...ככה שאני לא ממש בטוח אם אני יצטרך להגדיר כל מיני דברים או לא... מערכת הרמקולים שלי היא Logitech x-530 וכרטיס הקול 7.1 מובנה על הלוח DFI LanParty Ultra-D. 1. איך אוכל לקבל מהמערכת שלי את הסאונד האופטימלי במוסיקה/משחקים/סרטים?? הדבר היחיד שאני יודע זה שבשביל להינות מסאונד היקפי בסרטים עליי להתקין AC3FILTER... :'( 2. האם שווה לקנות כרטיס קול נפרד איכותי עבור מערכת רמקולים שכזאת?? ובהנחה שהצליל שיתקבל יהיה איכותי יותר במקרה כזה, האם יש לכרטיס קול הנוסף יתרונות נוספים?? 3. האם כשאנגן הופעת DVD שמקודדת בDTS...אשמע DTS א-מ-י-ת-י או איזה הדמייה?? (או שבעצם יכול להיות שזה מתקשר לשאלה 2 על הכרטיס קול... ). תודה רבה, אשמח להסבר מקיף וממצה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום יש לי כיום נגן מפ3 של קריאטיב נומאד גוקבוקס סי 6 גיגה. ועכשיו לשאלה אני מתלבת בן האפל לבין קריאטיב זין מה לפי דעתכם עדיף מה יותר חזק מה הפלוסים מה המינוסים והאם אתם ממליצים לי על נגן אחר המחיר שאני מוכן לשלם על החדש הוא בין 250 ל - 300 דולר ואני עומד לטוב בסוף החודש לארה"ב אז בבקשה כול מי שיכול לתרום מהידע המקצועי שלו אני ישמח לקבל עזרה

8. Started by sharon669,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל ביניהם? הסתכלתי באתר של לוגיטק לא מצאתי הבדלים משמעותיים, ההפרש במחיר הוא כ 200 ש"ח מישהו יודע? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ornani,

אני מוצא רק עם יציאת line in. מישהו פה יודע איפה לאפשר לקנות משדר FM (לא רק לרכב) בעל כניסת line in? תודה מראש, אורן.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. איזה כרטיס יותר טוב.. Realtek ALC850 (הכרטיס המובנה בלוח DFI LANPARTY UT Ultra-D) או Creative Live! 5.1.... ועוד שאלה.... האם הכרטיס מסך מובנה מוריד את הביצועים של המעבד...עקב השימוש בו?... והאם בכרטיס קול בPCI הוא לא מוריד את הביצועים?

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by yariv245,

ישלי בסלון רמקולים 5.1 ישנים שאני רוצה להחליף התקציב שלי זה עד 1000 שקל ואני לא צריך DVD כי כבר ישלי Xtreamer תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. מתארגנת קבוצה לניסוי מול חברת YES לבדיקת היתכנות כלכלית בשיווק כרטיסי TV דיגיטליים המחליפים בעצם את הממיר, באמצעות כרטיס חכם (שיסופק גם הוא ע"י YES). כרגע YES זקוקים למסה קריטית כדי להשתכנע שכדאי להתניע ניסוי כזה. אני במגעים עם חברה ישראלית בשם VBox שכבר בדקה בהצלחה את הכרטיס שלה עם חיבור YES, וכבר הציגה אותו החודש בכנס Digital Entertainment שנערך בסיטי טאוור ברמת גן. http://www.dainfo.com/main/menu/index.php3?page=4&&fromWhere=Inner&stId=300 http://www.vboxcomm.com/product1.htm כרטיס טלויזיה דיגיטלי מציג המון יתרוון בהשוואה לכרטיס טלויזיה אנלוגי, ופותר בעיות רבות, בקצרה: 1. העברת ערוצים ע"י המחשב, ללא צורך בממיר, כדי לתכנת הקלטות מראש. 2. הקלטת…

13. יש לי הקלטה בפלא ויש תוכנה שאני ממיר אותו ל MP3 או ל WAV כדי שאני יוכל לצרוב אותו אחר כך על דיסק!! חייב עזרה דחוף!! תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני מחפש אוזניות טובות לנגן . שמעתי שה AKG 518 טובות אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותן. בכל מקרה אני מעוניין שהאוזניות יהיו ניתנות לקיפול. לא מעוניין באוזניות in ear מאוד חשוב שהאוזניות לא יגרמו נזק כלשהו לאוזן. תודה לכל מי שיעזור.

15. היי למבינים, יש לי שתי שאלות: 1. קניתי את הH340 בבאג וקיבלתי מטען, האם הוא מתאים לשימוש גם בנסיעה לארה"ב או שאני צריך להשיג מטען שונה? אם כן, מאיפה אני אמור להשיג כזה מטען? 2. למכשיר יש אפשרות להעביר תמונות ממצלמות דיגיטליות, אילו מצלמות מנסיונכם תומכות בזה (פירמות או דגמים מסויימים) ועל מה הייתם ממליצים? אני טס בשבוע הבא ואני חייב לברר את הדברים האלה כמה שיותר מהר... תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by סלמאן,

שלום לכולם.. זוכרים אותי ? "GIGAWORKS או Z5500" רציתי לספר לכם שלפני שבועיים סוף סוף קניתי את הרמקולים המדוברים.. כן הלכתי על ה GIGAWORKS , להגיד לכם ת'אמת בדקתי את שתי המערכות ושתיהן פצצות חבל על הזמן.. אבל ה GIGAWORKS הרבה יותר איכותיים וחזקים כי בסטליטים שלהם יש שני רמקולים(מיד וטויטר) מה שב Z5500 אין, אבל לעומת זאת הדבר היחידי שZ5500 מתעלים בהם שהסאב שלהם מגיע ב 10 אינץ' וכן... הוא יותר חזק! זהו רציתי להמליץ לכם על GIGAWORKS בסך הכל והיא מתאימה להכל.. מוזיקה.. סרטים.. משחקים (7.1 אדיררר!!). מי שמתלבט בגלל המחיר היא שווה כל שקל תהנו..

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by Matan D,

שלום כולם אני מחפש את האוזניות הכי הכי משתלמות . איכותיות . מקצועיות . טובות למשחק הרשת קאונטר סטרייק. תקציב - עד 200 שח עם חריגה קטנה קטנה אבל עדיף בלי . מחכה להצעות ת למי שיש משהו להגיד מנסיון אישי אז שיגיד זה יעזור מאוד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KoM,

האם יש מערכת 2.1\2.0 שתתן איכות גבוהה מה-ATP 3 באופן מורגש ? בעיקר למוזיקה ולסרטים. אם לא, ומכיוון שה-ATP3 לא נמכרים יותר איך ה-Altec Lansing VS4621 - 2.1 בהשוואה אליהם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by מירו,

אני רוצה לקנות היום מחר נגן Dvix ורציתי לדעת איזה משני הדגמים האלו עדיף לי לקחת ולמה? רציתי ראשית כל לשאול מה ההבדל בין בפיוניר 393 ל-383 חוץ מזה שכמובן ה-393 חדש יותר. משום מה כאשר אני נכנס לכל חנות אלקטרוניקה אני מוצא רק את הדגם החדש, הבעיה שלי עם החדש היא העדר תמיכה בעברית כרדע ולא בא לי ממש לחכות כ"כ הרבה זמן עד שתצא תמיכה. רציתי גם לשאול על הדגם של האקסורו, איך הוא? איך הכתוביות בנגן הזה? לא קטנות מידי? יש איתו בעיות אם כן איזה? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  20. יש לי ATP3 ולעיתים די קרובות, לפני תחילת השיר משהו בסגנון של מאית שניה לפני שהתו הראשון מתחיל לעלות שומעים מעיין "פאק" שכזה בתדר נמוך, מה זה? הרמקולים שלי הולכים לשבוק חיים?!

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  21. שלום. לגבי המחיר, אני גמיש אם זה שווה את זה. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ושיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר. את הכרטיס אני קונה בחול. השימוש שלי מתחלק : סרטים - 50% מוזיקה - 40% משחקים - 10% המליצו לי על Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio או Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro כדאי? תודה.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by Access Denied,

הסיפור הולך ככה.. בן דוד שלי קונה עכשיו איפוד מיני יד שנייה משהו יחסית חדש ממה שהבנתי (בן חודש בערך באריזה עם אחריות) במחיר של 750 שח הדגם הוא של ה-4 ג'יגה דור שני בצבע כחול.. השאלות הן ככה: 1. האם זה שווה את המחיר? 2. האם בסביבות המחיר הזה יש נגן בעל דיסק 4 ג'יגה (הוא מתעקש..) עדיף? 3. האם למשהו יש ביקורת (עדיף בעברית) כמה שיותר אובייקטיבית על האיפוד מיני דור שני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by daniel8298,

הטלוויזיה הראשונה: LA46D550 LCD הטלוויזיה השנייה: UA46D5000 LED הטלוויזיה מיועדת לשידורים רגילים, סרטי FULL HD ובעיקר למשחקי מחשב, זאת אומרת שמדי פעם אני אחבר אותה למחשב בשביל משחקים. אני יודע שיש תופעה שנקראת 'אינפוט לאג', כלומר: תגובה מאוחרת מעט של הטלוויזיה לג'ויסטיק/גיימפאד במשחקים, ומכיוון שהטלוויזיה מיועדת בעיקר למשחקים, ברצוני לדעת איזו משתי הטלוויזיות שהזכרתי למעלה, תגיב מהר יותר לגיימפאד במשחקים. אני יודע שבאתר הרשמי של סאמסונג כתוב שה-D550 היא CMR 50 וה-D5000 היא 100 CMR. האתר: http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=129 האם זה אומר שה-D550 תהיה טובה יותר מן הבחינה הזאת? או שאולי במקרה הזה אין הבדל? (האם יש איזה אתר שמשווה בין אינפוט לאג של טלוויזיות?) א…

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  24. אני רוצה להקליט את הגיטרה שלי במחשב, לכן אני מחפש כרטיס קול שיתאים בטווח מחירים של 300~500ש"ח.. אני יודע שיש כרטיסי קול שמיועדים לזה ספציפית, אבל אותן מייצרות חברות המתמחות בגיטרות ולא בהכרח בכרטיסי קול, בנוסף לעובדה שכרטיס קול למחשב ישמש אותי לעוד דברים.. בעיקרון ראיתי כמה כרטיסים בחנות החדשה של TMS, אבל אני לא ממש מתמצא בזה.. בעיקרון אני רוצה שלכרטיס תהיה כניסה של חיבור של גיטרה(ה-PL גדול יותר).. תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by DxCK,

היי קניתי microlab x16 חדש דנדש. חיברתי והכל, והפעלתי כל מיני שירים. עכשיו הסאב לא מדגיש מספיק את גיטרת הבאס, או הבאס המלודי. גם כשאני מעלה את רמת הבאס למקסימום (6) הוא לא מודגש כמו שהייתי רוצה. אבל הוא מדגיש יתר על מידה את התוף באס (בום בום בום בום !!) גם כשאני מוריד את רמת הבאס למינימום (-6) ברמקולים, עדיין שומעים את ההדגשה של התוף באס. אי אפשר לשמוע ככה מוזיקה, זה עושה כאב ראש גם בווליום נמוך. מה אפשר לעשות עם זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.