עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Alfies,

האם שווה לקנות רמקולים של altec lansing דגם 6021? ואם בכלל שווה לקנות רמקולים של חברה הזאת!

2. שלום אני צריך משדר על בסיס בלוטוף שהתחבר לרסיבר ויוכל לקבל סאונד מהמחשב על בסיס הבלוטוף את המכשיר אני יזמין מחול מאמזון או אי ביי, אני מעדיף מאמזזון בגלל המשלוח המהיר יותר. תודה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  3. תודה

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by Spider - Mike,

חבר'ה אני צריך המלצה לאוזניות לנגן mp3 בסביבות 1000 שקל.. מוכן אפילו להשקיע עוד אם יש המלצה מיוחדת ויקרה יותר.

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  5. שימוש ביתי הכוונה: 70% מוזיקה(שומע הרבה אלקטרו-האוס, חשוב באסים) 30% משחקים/סרטים מתלבט בעיקר בין SRH240 ל- Sennheiser HD205, קונה ב- KSP בלבד, אין אפשרות לחריגה מהתקציב. עזרתם הלכתי על Sennheiser HD205, מרוצה!

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  6. יש לי כמה דיסקים מקוריים שהייתי רוצה להעביר לאייפוד ולאבד כמה שפחות מהאיכות. קודם כול מהו הפורמט שאתם ממליצים? הבנתי שלאפל יש פורמט תואם FLAC. ובאיזה כלי אתם ממליצים לבצע את ההמרה? האם אפשר דרך האייטיונס?

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  7. יש איזה ייתרון לCREATIVE לעומתם, והאם אפשר לקנות אותם ללא חשש. המלצות, אם הם טובים, וכו'.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by ^pb^,

בסביבות ה500 ש"ח. מערכת 2.1 איכותית למוזיקה. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatality (השגתי ב330 ש"ח באיביי לפני שנה וקצת), כך שאני אשמח למשהו שינצל את זה. כרגע יש לי מערכת כלשהי של קריאייטיב שקניתי לפני 3 שנים במחיר של 160 ש"ח. תודה רבה (:

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  9. Started by chenc,

שלום! ברשותי כרטיס קול משולב על הלוח, בעל 3+2 יציאות - 3 מאחורה, 2 מקדימה. כאשר הכרטיס מכוון לפורמט של 6 ערוצים, שלושת היציאות האחרויות הן החיבורים למערכת הרמקולים, ו2 היציאות הקדמיות הן מיקרופון או אוזניות. הבעיה שלי היא, שאני רוצה לחבר עוד מכשיר לכרטיס הקול בכניסה של LineIn - מה שבתצורת 6 ערוצים, לא קיים אצלי בכרטיס קול (שוב - יש רק כניסת מיקרופון מקדימה). עכשיו - האם אוכל לצרף כרטיס קול רגיל ופשוט לחריץ PCI, דרכו לחבר את המכשיר החיצוני לLineIn של כרטיס קול זה - ולשמוע אותו דרך כרטיס הקול הקיים כבר (המשולב)? כלומר האם אפשר לשתף פעולה בין הכרטיסים ולשלשב בין היציאות/כניסות שלהן? או שמא אם אני מחבר לכרטיס אחד - אז רק בו אפשר לשמוע/להתעסק בצורה אחרת...? תודה מראש, לכל מי …

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by Amit Shani,

שלום חברים, אני מעוניין באוזניות חדשות. השימוש העיקרי הוא לחדר כושר, לא חייב שיהיה מיקרופון, אבל שישמעו מעולה עם בס ושיראה ממש טוב. הכיוון שלי הוא בעיקרון BEATS - או הSOLO או הSTUDIO או הWIRELESS, מה הכי מומלץ? והאם יש אוזניות טובות במחירים קצת יותר שפויים? ובכל מקרה אם אני קונה BEATS מאיפה הכי משתלם? אפשר להזמין מהאתר של BEATS הרשמי? סליחה על הסרבול. בתודה מראש, עמית. נ.ב: יש לי עדיפות לאוזניות אלחוטיות.

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by someone,

שווה לקנות על פני הIHP 120 שעולה בארץ 2600?... אני יודע שהIHP קיבל ביקורות יותר טובות אבל מה אתם אומרים? זה 900 שקל..

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by RazorDevour,

הכי זול שראיתי זה בפלונטר ב630 ובפנדה 680. מישהו מכיר מקום זול יותר? תודה רבה מראש.

13. Started by klayton,

חבר צריך המלצה לרמקולים 2.1. תקציב 1300-1400 ש"ח גג חשבתי להמליץ לו על אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=31325 מה אתם אומרים? יש משהו טוב יותר בתקציב?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  14. יש לי כרטיס קול OB בלוח שיש לו רק יציאות אנלוגיות... יש לי במחשב הישן כרטיס קול Creative LIVE 5.1 אבל אין לו יציאה אופטית.. יש לי רסיבר ואני רוצה לחבר אותו עם יציאה אופטית כי זה מה שהכי שווה לא? חשבתי על לקנות FU Hercules Fortissimo III 7.1 אני אשמח עם תמליצו על מישהו יותר טוב בסביבות התקציב האם כדאי בכלל להחליף אותו ב LIVE 5.1 או לחבר את הLIVE לרסיבר ביציאה אנלוגית או דיגיטלית שלא הבנתי ממש מה ההבדל בניה לאופטית

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  15. Started by lavi1172,

רציתי לשאול אם יש שיפור או הבדל מהותי בין כרטיס קול חיצוני ולבין כרטיס קול מובנה? כמובן שהרמקולים פה קשורים ואני משתמש במערכת סטריאו פשוטה כרגע של pannsonic (סתם אחת ב1000 שקל). כרגע יש לי כרטיס קול מובנה במחשב שלי ואני מתכוון להשתמש בו לעריכת סאונד ויצירת מוזיקה כמובן שהיצרן מתהדר ב7.1 ערוצים וHDaudio וכדומה... ובמחשב של אחי יש כרטיס קול של ESI JULI@ ועניין אותי לדעת עד כמה יהיה הבדל כי גם אם הכרטיס הרבה יותר טוב עד כמה אני יצליח להבחין בזה בגלל הרמקולים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by רוצה לקנות,

מה איכות הנגנים שלהם? כלומר האם כדאי להשקיע1300 שקל בנגן 5 גיגה של קריאטיב (לא ציבעוני - רק MP3) או 1400 שקל בנגן MPIO עם מסך ציבעוני שמנגן סרטים, מראה תמונות ואם 8 גיגה (!!)

• 15 תגובות
    • 946 צפיות
  17. שלום, חיפשתי בפורום, ולמען האמת בעוד מספר מקומות, ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעייה: אני צריך לחבר מכשיר DVD בעל יציאות אודיו דיגיטלית ואופטית לרסיבר קצת מיושן שיש לו 6 כניסות שמע אנלוגיות (5.1). האם קיים מתאם שמסוגל לבצע את ההמרה מדיגיטלי לערוצי שמע אנלוגיים נפרדים? או - האם יש פתרון אחר שלא חשבתי עליו (חוץ מלקנות רסיבר חדש...)? תודה!

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  18. בעייה ממש קשה – עשיתי כל בדיקה אפשרית, לדעתי רק מומחה של ממש יפתור את הבעיה. אשמח לקריאה שלכם. תיאור הבעיה: העקיבה של העכבר בזמן התזוזה לא מדוייקת. הסמן זז בדיליי קטן ואינו עוצר או זז בצורה חדה, אלא "גולש". עכבר: תוצרת לוג'יטק, דגם: MX610 מסך: טלויזיה לד תוצרת Sharp דגם lc-46le 8246 מחשב: כרטיס מסך: ATI Readon hd 6450 הכרטיס מכוון על 60 הרץ (אולי פה נעוצה הבעיה) מעבד: i3 מערכת הפעלה: windows 7 32 bit במסגרת הניסויים עשיתי את הבדיקות הבאות: החלפתי משטחי עכבר שונים, חיברתי עכברים שונים חוטיים ואל חוטיים, עדכנתי ביוס, עדכנתי דרייברים, הדבר היחידי שמנע את הבעיה היה חיבור של מסך מחשב במקום מסך הטלויזיה. לדעתי הבעיה נובעת מהפרשי ההר…

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by IlyaN,

אהלן, לא זה לא דיון המשך... פשוט ראיתי שיש דיון דומה ולא רציתי להידחף אז פתחתי אחד משלי, מכאן הכותרת וה-2... טוב לנושא: אני מחפש אוזניות למחשב ולנגן שלי.. במחשב המקור הוא כרטיס קול מובנה (Azalia Hd codec). אני מעדיף אוזניות פתוחות (לא מבטלות רעשים חיצוניים), קשת אבל Circumaural. אבל זה נתון לשינוי בהתאם לביצועי האוזניות. אני מחפש אוזניות שיהיו ורסטיליות בצלילים, לאו דווקא בהקשר מוזיקלי (למרות שגם זה יהיה נחמד...) אלא שיהיו מתאימות גם למולטימדיה (ז"א משחקים וסרטים)... מכאן שחשוב לאוזניות יהיה איזון טוב בצלילים ופאנצ' טוב בבאס. אני מודע לזה שהדרישות שלי קצת גבוהות (אני אפילו לא יודע אם יש כאלה אוזניות all around) אבל אני מוכן לשלשם במיטב כספי, שזה אומר בסביבות 600 ש…

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by jetman,

שלום שוב אחרי התלבטויות וקריא של תגובות וסקירות, וכלתתי ללכת קימת סופית על ה PX200 ,מה דעתכם עליהם ? אני רגיל לשמוע באזניות in-ear ובאזניות קשת בדרך כלל מתחיל לכעב הראש והאוזניים חמות ,אבל עד כו' לא יצא לי בכלל לשמוע באזניות קשת מקצועיות ,רק אזניות למחשב ב20 שקל פחח ואתם בטח מבינים כמה שהם זבל וכמה לא נוחות. המוזיקה שאני שומע היא משנות ה 80 בערך ,סגנונות synthpop , euro disco ,גם רוק אבל לא הרבה בזמן האחרון ,אחח תקופה טובה זו הייתה ,חבל שנולדתי ב 88 ,אבל זה שירים שנעשו באהבה ,היום קימת אין מה לשמוע , הדבר היחיד שמדיג אותי זה עד כמה הם אטומות ? כי זה לא full head ,אבל אהבתי את העיצוב והםv גם קלות , חשבתי על akg 24P או 26 או משהוא בסגנון ,אבל לפי תגובות הם לוחצות יותר מיד …

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  21. Started by ohad2890,

יש לי טלויזיה דיי ישנה ואבא שלי הביא לי DVD לחדר ואחרי שחיברתי אני מחפש תערוץ של הDVD ואין אני יכול לשמוע את הסרט אבל לא יכול לראות... =\ אולי אני צריך לחבר את הDVD לממיר? יש לי ממיר של הוט.. תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  22. השאלה בכותרת חיפוש לא עזר וככה גם לא ה Manual

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by idanpc,

http://www.luxeonav.com/em4.htm הם עולים רק 270 ש"ח

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  24. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מחפש DVD שקורא Divx,כתוביות בעברית בצורה טובה. אני לא יודע בכלל כיוון של מחיר, אני לא מבין בכלל בDVD כך שאם המחיר המומלץ לדעתכם זה 500 ש"ח, אזי גם טוב. כול המלצה תתקבל בברכה =] אגב, כמה עולה DVD שקורא גם HDTV? שווה לדעתכם את ההשקעה? נ.ב זה המשך לבקשה להמלצה על LCD: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315277.0

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  25. זאת אומרת.. אני רואה הרבה סרטים.. גם סרטים ישנים ממש.. שהם בפורמט רחב.. ומשתרעים כמעט על רוב המסך.. אבל יש סרטים שהם בפורמט רגיל.. ורואים אותם בחלק הרבה יותר קטן של המסך.. ויש פסים שחורים גדולים למעלה ולמטה.. יש טעם להוריד גירסאות אחרות של הסרט וזה יסתדר שם? או שפשוט כל הגירסאות ככה.. ולא משנה איזה גירסא אני יוריד אני ימשיך לראות פסים ממש גדולים של שחור.. שלא כמו בפורמט רחב שזה רק פסים קטנים...

• 5 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים