אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, יש ברשותי נגן ZVM, אני משתמש ב SENN HD205, ואני לא שומע באסים מטורפים... השאלה כאן היא אם אני אקנה SENN CX300, אני שומע את הבאסים יותר חזק וגם הווליום יהיה יותר גבוהה? כי אני פשוט שם על ווליום כמעט מקסימאלי בשביל לשמוע משהוא. תודה
-
- 13 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אוקי בחדר שלי יש לי כרגע מערכת כזאת: 2 רמקולים קידמיים + טויטרים של B&O 2 רמקולים אחורים של JVC ומגבר של Technics עכשיו אני רוצה לקנות סאב, ובמגבר אין לי יציאה נפרדת לסאב, אז אני צריך לקנות גם קרוסאובר, כמה עולה בערך ואיפה אפשר להשיג?
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של ג'יגהבייט 965P-DS3, יש עליו כרטיס קול מובנה של רילטק מדגם ALC888 אל הכרטיס קול הזה מחובר מגב תוצרת ימהה דגם RXV520 ואליו מחוברים רמקולים תוצרת פירלס מדגם ג'יניוס המחשב והמגבר מחוברים דרך חיבור SPDIF קואקסיאלי. השאל שלי היא כזאת.... בהתחשב במגבר וברמקולים שלי ובהנחה שאני לא מחליף אותם, האם יש לי טעם להשקיע בכרטיס קול מעבר לכרטיס המובנה על הלוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, אני מחפש ווסת ווליום חיצוני, בסגנון הזה: http://www.xantech.com/products/volume_controls.htm (דגם XVC100, או XVCD100 שהוא דיי אותו דבר) הבעיה היא שלא מצאתי את הדבר הזה (כל דגם שהוא, למעשה, או ווסת של כל חברה אחרת) לא בארץ ואפילו לא באתרים מחו"ל ששולחים לארץ (אתרים ששולחים רק בתוך ארה"ב יש לא מעט). יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות דבר כזה, בארץ? (או באתר שעושה משלוחים לארץ במחיר שפוי) שירות בסגנון Mustop זה משהו שאני רוצה לעשות אך ורק כאפשרות אחרונה, ואני ממש ממש לא מעוניין בזה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
היי אנשים. אני קונה רמקולים השבוע, ואני צריך עזרה. אני מחפש רמקולים 2.1 עד 350ש"ח למוזיקה בלבד. (שומע על עוצמה נמוכה. ~1/4 ווליום) מה שחשוב לי ברמקולים זה האיכות מוזיקה. רצוי שתהיה שליטה נפרדת על הסאב ושהעיצוב יהיה סביר. (לא חייב שלט) אם זה משנה, אני מקשיב בעיקר לHip-Hop, Rap, Pop. אני אשתמש ברמקולים עם הmp4 שלי, הCowon D2. רצוי מחברה מוכרת(Logitech, Creative, Altec Lansing..) נדב.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות למטרה של משחקי מחשב ברשת, שישמעו טוב וצריך גם מיקרופון איתם, הצעות יתקבלו בברכה ואם אפשר לתת לי לינק לדגם הבא: pro-luxe stereo headphones OA-800 זה יהיה נהדר. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל, תודה רבה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
1. יס וחברות הכבלים מספקות שידור של 50 הרץ אז טלויזיה 100 לא נותת כלום (חוץ מדיווידי) 2. טלויזיה 50 הרץ מעדכנת את התמונה 25 פעם בשניה ויש 25 תמונות בשניה יש קשר בין הדברים או שזה סתם במקרה?
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב זה מוזר מאוד אני מחבר את המכשיר לחשמל ולחור של האוזניות (צריך לשים אותו פה נכון?) והוא כנראה לא טוען, כיביתי אותו בלילה (לא, לא הוצאתי את הבטרייה) שמתי אותו לטעינה, ובבוקר עדיין 2 קווים! מה הולך פה.. ואיך אני עושה עידכון firmwire אם iriver plus לא עובדת לי? יש דרך לבדוק שהוא טוען? ואפשר לבדוק את מצב הבטריה רק שמנגן שיר?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שיתחבר בUSB או PCMCIA תודה!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע בחיפושים אחרי רמקולים ניידים לN85 שלי. אני מחפש רמקול עם עוצמה טובה, וגם איכות, אבל שיהיה קומפקטי ולא משהו ענק (שיהיה באמת נייד) אני חשבתי על Jbl on tour Xt או JBL on tour הרגיל, אבל אני לא מכיר את השוק הזה ולכן אני פתוח להצעות אחרות. התקציב שלי הוא 700 ש"ח (אם יש משהו באמת ששווה אני יוכל לחרוג קצת)
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של creative live בסביבות השנתיים כעיקרון אני בלחצת שמעתי איתו מוסיקה או מה שלא יהיה ורק עכשיו שמתי לב שהוא לא מוציא לי צליל נקי בכלללללל גם כשאני מחבר רמקולים פשוטים של מחשב וגם כשאני מחבר את ה"מערכת קולנוע ביתית" למחשב יש לי סאונד כאילו שהרמקולים לא סוחבים בגרוש מה הבעיה פה? אולי עדכון לכרטיס? אם כן אז תביאו לי לינק לעדכון הכי טוב שיש לכרטיס הזה תודה
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מחפש רמקול נייד שיש בו טעינה TYPE C בלוטוס 5 ואיכותי, יש חיה כזאת? עד 800 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לא יודע אם זה מתאים לפה או לחומרה.. בכל מקרה הבעיה: שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? אה ועוד משהו... מה עם בטריות חיצוניות... יש חיה כזאת בארץ?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני אמנם לא סגור על זה- שזהו הפורום המתאים ....אך לדעתי יש פה אנשים שכן יתמצאו ויוכלו לתת לי עצה.... אז אמנם דוד מאמריקה לא מגיע (זה פשוט נשמע טוב ככותרת ;D )...... אבל ידידה שלי מארה"ב כן מגיעה לארץ..... ופתאום הבזיק לי רעיון שאולי אוכל לבקש ממנה לרכוש לי משהו בארץ זבת החלב והגאג'טים הזאתי... ואני אחזיר לה את הכסף פה בארץ...... אמנם זה די מטומטם.... כי אין לי ממש רעיון למה לקנות... וכבר יש לי מינידיסק וכרטיס המסך שלי X800 XT VIVO אמור להגיע מחו"ל... אבל כשמישהו מגיע מאמריקה ... זה פשוט דורש את זה!.. זו הזדמנות שלא תסולא בפז- לבזבוז של עוד כסף! קיצור... אז אני מבקש מכם לתת לי רעיונות לגאג'טים שלא תופסים הרבה מקום... (שלא תצטרך לסחוב משהו במיוחד בשבילי)..…
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מי שמתכנן לקנות אותם שישכח מזה , אי אפשר לשמוע מוזיקה ולראות סרטים , הראש מתפוצץ ויהיה לכם כאב ראש כמה שעות [כמו שנוחתים במטוס], אני מחזיר אותם. וגם המיקרופון סיבוך להשתמש בוא. עדיף אוזניות של sm@rtcom.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שוקל לקנות נגן DVD שיודע לנגן Divx ושאר ירקות. אני מבקש המלצה לאחד כזה איכותי, שיהיה בעל מבחר רב של אפשרויות ותמיכה בכמה שיותר פורמטים. כמו כן שיהיה בעל אפשרויות לעדכון ולניגון קבצי Divx עם תרגום בנפרד. התקציב הוא עד 500 שקל, אך אודה להמלצה לנגן הרבה יותר זול. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. יש לי טלוויזיה 32 אינץ' חדשה מדגם Toshiba 32AV605PG וקניתי כבל Dvi To HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה ואני חושב שיש בעיה ... כל סרטון שאני רואה באינטרנט אם זה ב - Youtube ואם זה ב - Vimeo או כל אתר אחר, כשיש בסרטון נגיד יותר מדי תזוזה אז התמונה קצת נחתכת וזה ממש לפחות משניה וזה מסתדר וזה שוב חוזר כשיש עוד תזוזה חדה מדי אבל עדיין זה קורה לכל אורך הסרטון איפה שיש יותר מדי תזוזה ... הורדתי סרטון שראיתי שהתמונה נחתכת לי שם ושמתי לב שגם במסך של המחשב התמונה נחתכת (פחות מאשר בטלוויזיה אבל גם שמים לב לזה שם) וגם בטלוויזיה אבל זה קורה רק בסרטונים שאני מסתכל באינטרנט (יעני Live Streaming). הימרתי את הסרטון לפורמט אחר והתמונה הפסיקה להחתך (מוזר) ... אני חייב לציי…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי כרטיס קול של creative : sound blaster audigy2 ומערכת רמקולים inspire 6.1 6600 התקנתי את הכרטיס בעצמי, פתחתי את המחשב והתקנתי דריברים ואת חבילת התוכונות. המחשב זיהה את הכרטיס והתוכנות עבדו אבל אחרי שמיעת מוזיקה למשך כמה זמן או באמצע משחק מחשב, צלילים צורמים היו יוצאים מן הרמקולים והמחשב היה נתקע ללא יכולת להזיז את העכבר. אחרי שעשיתי ריסט המחשב היה נתקע אפילו בדוס. משהו נתקל בבעיה הזו? המחשב שלי ישן אבל לא צריכה להיות בעיה עם הכרטיס: פנטיום 3 450. win xp . היה לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח האם אבל אחרי שהפכתי אותו ללא פעיל בתוך רשימת ההתקנים המחשב היה נתקע אחרי שהכנסתי והוצאתי את הכרטיס כמה פעמים והתקנתי את הדריבים מחדש, התכונות שבאו יחד בדיסק לא עובדות…
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה לסלון של איזה 50 אינץ+ המרחק צפייה מהטלויזיה הוא בערך 3.5 מטר מישהו יכול להמליץ לי על אחת?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 עם איכסון של 20GB+ .. עדיף יותר התקציב זה בערך 2000-2500 אפשר לגלוש קצת אני לא יודע מה כדאי לי אני ממש לא מבין.. שמעתי קצת על כמה מכשירים IPOD IRIVER וCREATIVE אני לא יודע מה כדאי מה עדיף מה לא.. אשמח לשמוע את דעתכם תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי גיבסון לס פול ואני רוצה להקליט למחשב וכרגע יש לי כרטיס קול אונבורד שיש דיליי בסאונד כשאני מנגן של איזה חצי שניה. אני מחפש כרטיס קול איכותי וטוב כמה שיותר זול שיוכל להקליט לי את הגיטרה בסינק עם המחשב,וגם שהגיטרה תישמע טוב ולא בדיסטורשן לא מכוון,תודהה רבהה!
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סאונד של 2.1 במחיר של עד 1k אני חשבתי על הz2300 האם ישנה בחירה עדיפה יותר המערכת תיהיה בשימוש של מוזיקה בעיקר (metal rock R&b) בתודה מראש, דור
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-