אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
למשהו יש פרטים על המגבר שלי: Sanyo made in Japan Architect Series Model V-73?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שימוש ביתי הכוונה: 70% מוזיקה(שומע הרבה אלקטרו-האוס, חשוב באסים) 30% משחקים/סרטים מתלבט בעיקר בין SRH240 ל- Sennheiser HD205, קונה ב- KSP בלבד, אין אפשרות לחריגה מהתקציב. עזרתם הלכתי על Sennheiser HD205, מרוצה!
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מחפש רמקול נייד שיש בו טעינה TYPE C בלוטוס 5 ואיכותי, יש חיה כזאת? עד 800 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל. כמה שאלות לפני כן... 1.אני צריך לקנות גם כרטיס קול בכדי לתמוך ב5.1 או שהמובנה שיש לי מספיק? 2.מה אתם אומרים על הסט הזה, הוא משתלם או שעדיף להוסיף עוד קצת ולקנות משהו אחר. 3.בעקרון אני רוצה לקנות אותם באייבורי ב499 בראשל"ץ, זה קרוב לבית, אבל שמעתי שהם עושים המון בעיות עם האחריות... מה אתם אומרים כדאי?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אני צריך המלצה לאוזניות IN EAR בשווי של עד 350 ש' - אפשרי חריגה של עד 150 ש'. הנגן שברשותי - COWON +D2 אני שומע בכל מיני סגנונות (בעיקר אלקטרוני אבל גם רוק/פופ/RNB/ישראלי/שקטים ועוד). הדגש באוזניות הוא על איכות סאונד. זה הדבר הכי חשוב לי - לא עניין של באסים מודגשים או טרבלים חדים. פשוט פירוט סאונד והפרדה גבוהה ככל האפשר בתודה מראש לכל מי שממליץ
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מכשיר קטן שיתחבר לרמקולים גדולים וישמיע בהם את מה שיש במחשב חשוב שייהיה קטן ואם תיהיה לו הפרדה בין אחורה לקדימה זה עוד יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אילו מבין הרמקולים הבאים (בלי להתחשב במחיר) הם הכי מומלצים? (מוזיקה, סרטים, משחקים - הכל באופן כללי ולא מקצועי). ALTEC LANSING ATP3E 2.1 ALTEC LANSING VS4121 2.1 ALTEC LANSING VS2421 2.1 JBL CREATURE II 2.1 HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II 2.1 בתודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה-iriver h320 אני לא מצליח למצוא את המכשיר בשום מקום חוץ מניות באינטרנת האם אתם יודעים מתי יהיה אפשר לקנות את המכשיר בחנויות בארה"ב לדוגמא best buy wal-mart וכו...????
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור או in-ear בלבד (מטעמי ניידות), יש לי MX400 והאיכות שלהם לא משהו, אני מחפש איכות צליל טובה! מה אתם ממליצים? E2C לא בא בחשבון בגלל המחיר.
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה במחשב אני פתאום שומע שיבושים או שהשיר מתנגן מהר ונשמע כמו עכבר אז אני עושה pause ואז play וזה מסתדר. זה קרה לי גם במשחקים. יש לי במחשב WIN 98 וXP וזה קרה לי רק ב98 מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?????
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 2.0 ולא 2.1. מה כדאי לקנות ב 300 ש"ח? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מערכת 4.1 ישנה מאוד (אני מאמין שהיא אצלי כבר יותר מ 15 שנה), של Creative Labs, שבזמנו קניתי יחד עם ה SoundBlaster Live Value (שכבר אינו בשימוש). היא מחוברת לכרטיס קול OnBoard של Realtek, על לוח אם Gigabyte P55-UD3L כיום היחידה של הסאב משמשת גם כמגבר. אני מעוניין להחליפם במשהו חדש: אני מעוניין לרכוש רמקולים (5 סטלייטים + סאבוופר) למחשב. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים, ומדי פעם משחקים, וקצת מוזיקה. אני רוצה משהו ברמה טובה, שאוכל לשמוע היטב ולהנות ממנו. לגבי תקציב, אין לי מושג מה סדרי גודל של המחירים וייתכן שאני מנותק. חשבתי להשקיע כ 1000 שקל, אבל זה לא קשיח: אם למשל תאמרו לי שבעוד 200 שקל אקבל משהו הרבה יותר טוב שווה לי לשלם יותר. 1) אשמח להמלצות על רמק…
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני עומד לקנות נגן של iriver ואני מתלבט בין הדגם 320 ו340 ורציתי לשאול באופן כללי מה ההבדל בין הדגמים האלו(320,340) לבין הדגמים האלו: http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=40046 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150560 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 אשמח אם תוכלו קצת לפרט ולהסביר..וכמובן להמליץ... תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הייתי מעונין חלקבל הצעה למערכת סטריאוט נחמד עד 1650 אפשר לחרוג ל1750 גג אני נוסע לאילת יום חמישי ואני מיתכוון ליקנות שם מערכת חדשה למחשב...
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מי שעדיין לא הבין אני מדבר על המגברים הישנים בדרך כלל היו עם צבא חום כזה היה מתחבר אליהם הפטיפון .. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אליהם רמקולים רגילים של מערכת סטיראו או שזה לא יתאים?
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להפוך את השמות קבצים בעברית שיהיו הפוכים כאילו לכל הנגני MP3 שרושמים עברית הפוך? אבל צריך תוכנה שתשנה את השם קובץ לא את הID3TAG תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי רמקולים שמתחברים DVDשהוא גם רסיבר, והחיבור שלהם הוא בעצם זוג כבלים פשוטים של + ו -... רציתי לדעת אם אפשר להפוך את זה לחיבור 3.5MM
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש ברמקולים חדשים, כבר כמה שנים שאני עובד בעיקר עם הלפטופ ועם הרמקולים המובנים שיש לו, אבל מכיוון שמדובר במחשב נייח אני רוצה כמובן שיהיו לו גם רמקולים. ההתלבטות הראשונית שלי היא להחליט האם לקחת 2.0 או 2.1. ראיתי אצל חבר שיש לו סאב וופר והרגשתי שזה עושה יותר רעש של באס מאשר מוסיף למכלול המוזיקלי (אולי מדובר ברמקולים לא כ"כ איכותיים, לא בדקתי). מה דעתכם, האם כדאי ללכת על 2.0 או 2.1 לגיימינג, מוזיקה וסרטים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-300, אבל אם אפשר למצוא משהו איכותי בפחות אז בכיף (לא אודיופיל גדול). תודה
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום (: אז אני מחפש לקנות מערכת סטריאו טובה שתשתמשש אותי בעיקר למוזיקה אבל אני רוצה שהיא תוכל להתחבר למחשב כמובן ולשמש כרמקולים למחשב (שוב בעיקר למוזיקה) אבל גם לסרטים.. עדיף שתגיע עם שלט.. ואם אפשר אז גם עם חיבור USB ותתמוך בכל הפורמטים.. התקציב הוא עד 1000 ש"ח (האם בתקציב הזה אפשר להביא מערכת מספקת יחסית?) תודה ענקית לעוזרים! ואם אפשר שאתם מביאים דגם ספציפי לומר כמה למה שוב תודה.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
התחדשתי היום בN85 :-* איזה אוזניות הכי כדאי להשתמש לשמיעה מוזיקה? סוני אריקסון - אחותי קחה את הW760 נוקיה- האוזניות שהגיעו עם הN85 אפלל - יש לו אוזניות של איפון סארף ?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי את הרמקולים מ-EBAY והם הגיעו שהייתי בחו"ל , הרמקולים עצמם הם 120W ואבא שלי חיבר אותם לשקע של 220W ! הם כמובן לא עבדו , קניתי שנאי מ220 ל120 והם עדיין לא עובדים ! יש מצב שהם נשרפו לי ? יש אפשרות לתקן אותם ? או לעשות איזה קסם שהם יעבדו ? כל תשובה תתקבל בברכה !! חבל לזרוק את כל הכסף הזה לפח =\ תודה רבה לכם !
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
בסביבות 300 ש"ח !!!! תודה רבה ....
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-