עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בעיקר לצפייה בסרטים ולמשחקים תודה!

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  2. אוקי זה הכרטיס שיש לי Creative AudioPCI [ES1371,ES1373] זה מה שרשום עכשיו אני לא מוצא לו דריבר ככה גם הxp עכשיו למה אני רוצה דרייבר לכרטיס כי xp לא נותן לי ליבחור אפשרות של תפיקוד ב2.1 ועכשיו שיש לי את הרמקולים המדהים האלו [ATP3] אני לא יכול להנאות בשיא

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by jhshadi,

בזמן שהותי בחו"ל לפני כחודש יצא לי להקשיב לרמקולים בעלי איכות צליל נקייה ומדהימה ביותר... הבעיה שלא יצא לי לקנות אותם שם... אני ממש מעוניין לקנות אותם... הבעיה שעד עכשיו לא מצאתי מאיפה לקנות אותם פה בארץ... מישהו יודע אם הם נמכרים גם בארץ? הרמקולים

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  4. Started by Sorkenta,

טוב אז כמו שהכותרת אמורת: אני צריך אוזניות חדשות. האוזניות הקודמות שלי, שהן ממולצות בחום היו הMDR J20 של סוני אני שומע בעיקר בלוז ג'אז ורוק והאוזניות יתחברו לאייפוד קלאסיק 80gb אני מעדיף אין איר או תלויות על האוזן (לא יודע איך קוראים לזה) אפשר ורצוי להזמין מחו"ל (יותר זול, לא?) עדיפות לאי ביי אבל לא קריטי. תודה

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  5. מה המצב חבר'ה ?.. יש לי טלוויזיה 32 אינץ' חדשה מדגם Toshiba 32AV605PG וקניתי כבל Dvi To HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה ואני חושב שיש בעיה ... כל סרטון שאני רואה באינטרנט אם זה ב - Youtube ואם זה ב - Vimeo או כל אתר אחר, כשיש בסרטון נגיד יותר מדי תזוזה אז התמונה קצת נחתכת וזה ממש לפחות משניה וזה מסתדר וזה שוב חוזר כשיש עוד תזוזה חדה מדי אבל עדיין זה קורה לכל אורך הסרטון איפה שיש יותר מדי תזוזה ... הורדתי סרטון שראיתי שהתמונה נחתכת לי שם ושמתי לב שגם במסך של המחשב התמונה נחתכת (פחות מאשר בטלוויזיה אבל גם שמים לב לזה שם) וגם בטלוויזיה אבל זה קורה רק בסרטונים שאני מסתכל באינטרנט (יעני Live Streaming). הימרתי את הסרטון לפורמט אחר והתמונה הפסיקה להחתך (מוזר) ... אני חייב לציי…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by dot com,

שלום. בזמן האחרון כשאני שומע מוזיקה במחשב אני פתאום שומע שיבושים או שהשיר מתנגן מהר ונשמע כמו עכבר אז אני עושה pause ואז play וזה מסתדר. זה קרה לי גם במשחקים. יש לי במחשב WIN 98 וXP וזה קרה לי רק ב98 מה הבעיה ואיך אני פותר אותה?????

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by ronmar,

אני רוצה לקנות טלויזיה לסלון של איזה 50 אינץ+ המרחק צפייה מהטלויזיה הוא בערך 3.5 מטר מישהו יכול להמליץ לי על אחת?

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  8. Started by sagigi21,

אהלן..חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה מדגם סוני בראביה EX402 עכשיו גם המערכת שלי מחוברת למחשב..אני רוצה לשמוע סאונד דרך הטלויזיה ולא דרך המערכת כשאני רואה סרטים מהמחשב...ניסיתי מלא דרכים וזה לא עובד. דרך אגב..המחשב מחובר ב-HDMI לטלויזיה ככה שהוא אמור להעביר גם סאונד. תודה לעוזרים. נ.ב אני עושה את זה כי אני שולח את המערכת לתיקון...

9. כשנסעתי לחו"ל רכשתי לי את האוזניות של סנהייזר Hd 457 ( ואני מאוד מרוצה ;D ) , כשהייתי שם התלבטתי בין הדגם הזה ל497 , ההבדל היה 20 דולר אבל לא רציתי להשקיע את הסכום מכיון שלרוב אני שומע את המוזיקה דרך הרמקולים ורציתי אוזניות סבירות שעמם אוכל לשמוע בשעות המאוחרות של הלילה ( כי פעם אחת אבא בא אליי עצבני ב1 בלילה , איים לזרוק את הרמקולים מהחלון ) . כשקראתי את המפרט של האוזניות , הבנתי רק שיש הבדל בין התדרים , אבל עקב סקרנותי רציתי להבין יותר את ההבדל ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר למתחילים ( בלי יותר מדי מילים מפוצצות ) מה ההבדל ביניהם . תודה .

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by luXi,

היי אחים שלי! תקשיבו אני רוצה לקנות רמקולים למחשב כי נמאס מהאוזניות 10 שקל המעפנות שלי! חחח עכשיו כמה פרטים על הכרטיס קול: בעיקרון זה כרטיס קול שמובנה על לוח האם... היציאות שלו: יש את ה-3 רגילות (כניסה,יציאה,ומיקרופון), יש גם אחת כחולה ואחת ירוקה כזאת בנפרד מהיציאות האחרות וגם יש יציאה צהובה בולטת שנראית כמו הכניסת ווידאו בטלוויזיה ויש גם מין ריבוע שחור שזה נראה לי יציאה אופטית... בפרטים על הכרטיס קול בלוח הבקרה רשום שההתקן הוא: NVIDIA® nForce Audio התקציב שלי הוא לפי דעתי 300 ש"ח. מקסימום 400 ש"ח אבל תנסו להיצמד ל-300... מה שאני צריך זה רמקולים טובים בתקציב הזה לשמיעת מוזיקה בעיקר. עכשיו מה שאני אומר זה שאני מעדיף מערכת של 2.1 טובה מאוד על-פני מערכת 4.1 שהיא פחות טובה וז…

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by Aner,

פשוט תמיד קורה או שהאיזור ליד המחבר נדפק או שאחת האוזניות מפסיקים לשמוע בה, בד"כ מגעים שקרובים אליה שנקרעים

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  12. Started by Manifold,

שלום, כיום יש לי מערכת 4.1 ישנה מאוד (אני מאמין שהיא אצלי כבר יותר מ 15 שנה), של Creative Labs, שבזמנו קניתי יחד עם ה SoundBlaster Live Value (שכבר אינו בשימוש). היא מחוברת לכרטיס קול OnBoard של Realtek, על לוח אם Gigabyte P55-UD3L כיום היחידה של הסאב משמשת גם כמגבר. אני מעוניין להחליפם במשהו חדש: אני מעוניין לרכוש רמקולים (5 סטלייטים + סאבוופר) למחשב. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים, ומדי פעם משחקים, וקצת מוזיקה. אני רוצה משהו ברמה טובה, שאוכל לשמוע היטב ולהנות ממנו. לגבי תקציב, אין לי מושג מה סדרי גודל של המחירים וייתכן שאני מנותק. חשבתי להשקיע כ 1000 שקל, אבל זה לא קשיח: אם למשל תאמרו לי שבעוד 200 שקל אקבל משהו הרבה יותר טוב שווה לי לשלם יותר. 1) אשמח להמלצות על רמק…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by orir2,

אני עומד לקנות נגן של iriver ואני מתלבט בין הדגם 320 ו340 ורציתי לשאול באופן כללי מה ההבדל בין הדגמים האלו(320,340) לבין הדגמים האלו: http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=40046 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150560 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 אשמח אם תוכלו קצת לפרט ולהסביר..וכמובן להמליץ... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  14. Started by barak19876,

איפה אפשר למצוא משחקים לנגן הזה???

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by Oprapc,

מישהו יודע איך אפשר להפוך את השמות קבצים בעברית שיהיו הפוכים כאילו לכל הנגני MP3 שרושמים עברית הפוך? אבל צריך תוכנה שתשנה את השם קובץ לא את הID3TAG תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  16. היי, אני מחפש ווסת ווליום חיצוני, בסגנון הזה: http://www.xantech.com/products/volume_controls.htm (דגם XVC100, או XVCD100 שהוא דיי אותו דבר) הבעיה היא שלא מצאתי את הדבר הזה (כל דגם שהוא, למעשה, או ווסת של כל חברה אחרת) לא בארץ ואפילו לא באתרים מחו"ל ששולחים לארץ (אתרים ששולחים רק בתוך ארה"ב יש לא מעט). יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות דבר כזה, בארץ? (או באתר שעושה משלוחים לארץ במחיר שפוי) שירות בסגנון Mustop זה משהו שאני רוצה לעשות אך ורק כאפשרות אחרונה, ואני ממש ממש לא מעוניין בזה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by Wunderbar,

שלום חברים, אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להתחדש ברמקולים חדשים, כבר כמה שנים שאני עובד בעיקר עם הלפטופ ועם הרמקולים המובנים שיש לו, אבל מכיוון שמדובר במחשב נייח אני רוצה כמובן שיהיו לו גם רמקולים. ההתלבטות הראשונית שלי היא להחליט האם לקחת 2.0 או 2.1. ראיתי אצל חבר שיש לו סאב וופר והרגשתי שזה עושה יותר רעש של באס מאשר מוסיף למכלול המוזיקלי (אולי מדובר ברמקולים לא כ"כ איכותיים, לא בדקתי). מה דעתכם, האם כדאי ללכת על 2.0 או 2.1 לגיימינג, מוזיקה וסרטים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-300, אבל אם אפשר למצוא משהו איכותי בפחות אז בכיף (לא אודיופיל גדול). תודה

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  18. שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by BhellSky,

אני צריך אוזניות למטרה של משחקי מחשב ברשת, שישמעו טוב וצריך גם מיקרופון איתם, הצעות יתקבלו בברכה ואם אפשר לתת לי לינק לדגם הבא: pro-luxe stereo headphones OA-800 זה יהיה נהדר. התקציב שלי הוא בערך 200 שקל, תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  20. שלום לכולם , אני עומד לקנות רמקולים למחשב ותכננתי ממזמן כבר לקנות את Logitech X530 70 w 5.1 וכו' רציתי לשמוע דעות והצעות למיניהן תודה לעוזרים נ.ב יש לי כרגע E-199 של EACAN

21. Started by ofir_yair,

היי, בתור קורא נלהב של פורום אודיו, החלטתי סוף סוף לקחת חלק מעט יותר פעיל, ולתת מרשמיי הראשוניים לסט הרמקולים בתצורת 2.0 audioengine5, אשר רכשתי לאחרונה. סט זה זכה לביקורות נלהבות בעולם, שמשום מה הייתי חייב לנסות ולשמוע בעצמי על מה כל המהומה. כמו כן מתאים בעיקר לאנשים הרוצים להינות מאיכות מוזיקה טובה, אולם אין להם זמן לחקור כל מגבר קיים ומדפיים בנפרד, כדי להגיע לשילוב האידיאלי שנשמע לטעמם. רמקולים אלו מוגברים ולכן אין צורך בחיבורם למגבר. כמו כן טובים גם במידה ומוגבלים מבחינת מקום, שכן אין צורך בהקצאת מקום גם למגבר. תחילה אקדים בכך, שניסיוני בתחום האודיו מזערי עד לא קיים, ורק לאחרונה נחשפתי "לנפלאותיו" המתרגמות לעיתים קרובות להוצאות לא קטנות. בכל אופן, ההקדמה היא כדי להגיד…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  22. אני צריך יעוץ לגבי שנאי/מתאם איכותי ויציב למערכת הרמקולים LOGITECH ® Z-5500 Digital (שכמובן פועלת על 110V) צירפתי פה תמונה של הסאב שממנו יוצא הכבל של החשמל . תודה מראש ודרך אגב האם מישהו משתמש בשנאי/מתאם למערכת רמקולים שלו פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  23. ברשותי אוזניות סנייזר HD280pro אך לא ריאלי בשבילי להסתובב איתן ברחוב בשל גודלן וניידותן. האוזניות שקיבלתי עם הנגן נפגמו והתחילו לרשרש ובינתיים אני משתמש באוזניות של פנסוניק ב30 שקל (עקב זמינות, לא רצון). החלטתי שאחרי שסוףסוף נכנסה המשכורת שלי, לשדרג את האוזניות.. ובכן, על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-עד 300 שקלים? הסגנונות שלהם אני מקשיב הם לרוב מוזיקה אלקטרונית(עשירת באסים), רוק וגם מטאל(דיסטורשנים עשירי מידים). אני מאזור המרכז, ולכן מעדיף חנויות מהאזור, אך ניידות היא אינה בעיה (רכב). הערה: אני מחפש אוזניות חדשות *בלבד*. אוזניות InEar שהיו בשימוש של בנאדם אחר - לא נשמע כמו הצעה מפתה. תודה! סטס.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  24. שימוש ביתי הכוונה: 70% מוזיקה(שומע הרבה אלקטרו-האוס, חשוב באסים) 30% משחקים/סרטים מתלבט בעיקר בין SRH240 ל- Sennheiser HD205, קונה ב- KSP בלבד, אין אפשרות לחריגה מהתקציב. עזרתם הלכתי על Sennheiser HD205, מרוצה!

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  25. Started by OR007,

זקוק להמלצה על חנויות באיזור המרכז שמתמחות בסאונד ויש להם מבחר עשיר של רמקולים בחנות. את סטריאו סטאר ופיוז אני מכיר אז חוץ מהם... תודה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.