אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי שאלה, קניתי לסבא שלי אוזניות של גראדו מודל SR125i (מוזיקה קלאסית). עם האוזניות הגיע חיבור "mini-PL 3.5nn/1/8" שהבנתי שנפוץ אצל חברת גראדו. הבעיה שלי מתחילה בכך שהאוזניות לא מזוהות על ידי המערכת של סבא שלי, המערכת היא מערכת פשוטה של sonicgear דגם Tatoo Duo 3. אשמח אם תסבירו לי מה אני צריך לעשות על מנת שהאוזניות יעבדו עם המחשב (האוזניות מחוברות לשקע MIC 1 ולא מזוהות בשלב זה), תודה מראש :-)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים Logitech Z4i, חיברתי בשבוע שבעבר את האוזניות הסיינייזר שלי (CX400II) לפאנל שליטה על הווליום. משום מה הוא גורם לקצר באוזניות... אחרי כמה שעות אותם אוזניות עשו בעיות, כלומר, אוזנייה אחת לא עבדה לי ועשתה לפעמים רעשים. בכל מקרה, רציתי לדעת למה זה עושה קצר... והאם עדיף לחבר את האוזניות ללוח האם בככל? נ.ב. כמובן שהחלפתי את האוזניות כי יש לי אחריות וכו'...
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן,קניתי אוזניות בלוטות' שלdr dre ואני רוצה לחבר אותם בחיבור אלחוטי לרסיבר שלי.יש איזה מקלט בלוטות' שנותן פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב חיבור מאחור יציאה לרמקולים רוב הזמן אני יושב עם אוזניות אבל יש לי גם רמקולים שלפעמים אני מחבר האם יש איזו שיטה / מכשיר / סוייטץ שאפשר לחבר שאני לא אצטרך לצלולל כל פעם לעומק המחשב כדי להחליף חוטים ובלחיצת כפתור פשוט להחליף את מקור השידור ?
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
זה לא עלול לקצר את חיי הבכר אט משהו בסגנון?!
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר אוזניות חוטיות לטלוויזיה שלי 32AV700 ואני רוצה לדעת איך הכנסתי את הפלאג של האוזניות לכניסה בטלוויזה ואני עדיין שומע מהרמקולים שלה מה אני צריך לעשות כדי לשמוע דרך אוזניות ? זו הטלוויזיה http://www.toshiba.com.my/product/pr...uctid=32AV700E
-
- 12 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי אוזניות לטלוויזית LCD, ומכיוון שאין יציאת אוזניות בטלוויזיה כזו, חיברתי אותם על ידי מתאם של RCA לPL מה שקורה הוא שהווליום נורא חלש, גם כאשר חיברתי אוזניות עם מגבר פנימי יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי אוזניות לטלוויזית LCD, ומכיוון שאין יציאת אוזניות בטלוויזיה כזו, חיברתי אותם על ידי מתאם של RCA לPL מה שקורה הוא שהווליום נורא חלש, גם כאשר חיברתי אוזניות עם מגבר פנימי יש למישהו רעיון מה לעשות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי מארז עם אפשרות של כניסת אוזניות בפרונט (בקדימה) של המארז.... כשאני מכניס אוזניות אני לא שומע כלום שם.... מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא עובד או איך מסדרים את זה שזה כן יעבוד...?? תודה בר...
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס קול Asus Xonar D2X ורמקולים של Altec Lansing FX6021. מכיוון שהכרטיס קול לא תומך בחיבורים של האוזניות מקדימה, אני מחברת את האוזניות לחיבור שנמצא בפנל של הרמקולים. השאלה שלי אם זה לא פוגע באיכות הסאונד. הבעיה שזה לא נוח לחבר את האוזניות לכרטיס קול מאחורה. אני מניחה שאם אחבר כבל מאריך לכרטיס קול זה יכול גם לפגוע באיכות הסאונד. איך בכל זאת כדאי לחבר את האוזניות בלי לפגוע באיכות הסאונד? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יוצאים מנקודת הנחה שכל שלושת הרכיבים הללו הם באיכות מעולה וצריך להחליט אם לחבר האוזניות לרסיבר או לכרטיס. תודה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קיבלתי אוזניות חדשות ואני רוצה לחבר אותן למחשב דרך הפאנל הקדמי. האוזניות עובדות, אבל אני רוצה שכשהן מחוברות כל הרמקולים שמחוברים ללוח האחורי (במקרה כזה הרמקולים של המסך וסאב וופר, שניהם נקלטים בלוח כרמקול רגיל) ישותקו עד שאני מוציא את האוזניות. ניסיתי כל מיני קומבינציות ואפשרויות של הדרייבר סאונד (Realtek HD Audio Manager שיש בכל לוח MSI) אבל שום דבר לא עוזר. למישהו יש רעיון או התנסה בדבר ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב Intel Core i7 Intel NUC NUC7I7BNH Mini PC יש ברשותי רמקולים של לוגיטק z5500 מאחורי המגבר ישנה יציאה אופטית האם במחשב ישנה גם יציאה אופטית חיפשתי ולא מצאתי?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום אנשים. בכרטיס מסך במחשב שלי יש חיבור HDMI שיודע להוציא רק ווידאו ללא אודיו אז החלטתי לחבר את האודיו דרך היציאה האופטית שבלוח. רכשתי כבל אופטי 5 מטר, חיברתי צד אחד למחשב וצד שני לרסיבר ולמרות הכל עדיין לא מתקבל סאונד. החומרה שבשימוש היא כדלקמן: כרטיס קול מובנה בלוח הבא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3239 רסיבר של YAMAHA מדגם RX-V863. בכרטיס קול הגדרתי שהיציאה אופטית תהיה ב DEFAULT (מצ"ב סקרינשוט) וברסיבר בחרתי דרך כפתור ה AUDIO SELECT את אופציית ה COAX/OPT ועדיין אין סאונד. מה אני מפספס? ד"א - באתר הבא יש את ה MANUAL לרסיבר שלי אם מישהו רוצה להציץ על איזה כפתור אני מדבר: http://safemanuals.com/
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי לוח האם Gigabyte P31-DS3L -ALC888 הייתי רוצה לדעת א. האם חיבור קוקסלי ואופטי הוא אותו הדבר? כי ברסיבר שאני הולך לקנות יש רק קוקסלי אחד ואפטי אחד. ב.האם יש לי חיבור אופטי בלוח אם? אני שואל זאת כי הרסיבר יתחבר דרך הקוקסלי או דרך האופטי למחשב והממיר של יס דרך החיבור השני.
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
המחשב של חבר, עוד לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אצלו. אשמח לקבל עצות לפני שאני בודק. מדובר בASUS P5B DLX המחובר בכבל אופטי למערכת CREATIVE DTT 3500. המערכת הייתה מחוברת לABIT NF7-S ללא בעיות כלל. נכון לכרגע ניתן לקבל רק סאונד סטראו בשני רמקולים. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
בעיה קטנה יש לי מגבר פיוניר עים יציאה אופטית חיברתי כבל מהלוח ליציאה לא שומעים כלום והווינדוס מראה שמתנגן משו אים יש הגדרה משו שאני מפספס אשמח לעזרה :}
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! בעזרת השם אני הולך ליקנות מחשב חדש בשבוע הבא ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר לכרטיס קול. אני קונה רמקולים ATP 3 וכרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card. עכשיו, יש לי בבית אורגן ואני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אז רציתי לישאול אותכם אילו איבזרים אני צריך? באורגן יש יציאות וכניסות מידי. האם אפשר לחבר את האורגן לכרטיס קול הזה? באיזו דרך? אנא מכם תעזרו לי זה מאוד חשוב. תודה רבה רבה.
-
ערכתי חיפוש בנושא ולא הגעתי לתשובה חד-משמעית. יש לי אורגן ישן של ימאהה מסוף שנות ה- 80 ככה. מסתבר, שיש לו יציאות MIDI. יש לי כרטיס קול שקניתי לא מזמן Asus Xonar D1 לצערי, אין לו יציאות מידי, וגם אין לי בלוח עצמו. האם בכלל הוא יכול לשמש כמקלדת שליטה? אם אני אקנה מתאם ממידי ל- USB. תהייה בעיה של השהייה עד שיופק צליל במחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום יש לי אורגן עם יציאה MIDI האם אפשר לחבר אותו למחשב ולנגן "סוגי פסנתר" אחרים במחשב?. שישמעו ברמקולים?.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני יודע איפה לחבר בכרטיס קול את הקדמיים את האחוריים את הסאב\סנטר על הכרטיס עצמו זה לא רשום :-\
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את ה- JBL Synchros E40BT. לאזניות אלה יש מיקרופון מובנה כך שניתן להשתמש בהם כערכת דיבור כאשר הם מחוברים לטלפון ב- Bluetooth. שאלתי היא, האם ישנו מחבר Bluetooth שיוכל לעשות זאת מול המחשב (כלומר יעביר דו כיוונית את האות לאוזניות ומהאזניות אל יציאות הרמקולים והמיקרופון שבמחשב)? שכן הייתי שמח להשתמש בהם לשיחות Skype / Hangout וכו'... אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הנגן של איריבר ה H120 ויש לי כמה שאלות: 1. ניתן לחבר את הנגן ישירות לרסיבר דרך חיבור אופטי? 2. במידה ואפשר,חיבור אופטי מעביר גם ווידאו? ז"א הצגת ווידיאו+סאונד על הטלוויזיה ללא צורך במחשב שמתחבר למערכת,אפשרי? תודה :
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש התקן אלחוטי שמאפשר לך לחבר את הרמקולים למחשב... כלומר צד אחד שמתחבר לרמקולים וצד שני לכרטיס קול...
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-