עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by StarMo,

שלום. אני מחבר את המחשב למגבר סטריאו חיצוני דרך הכרטיס קול, כרטיס און בורד פשוט. בווליום לא גבוה במיוחד אני שומע רעש רקע, מן רחש כזה, וגם זמזומים כשאני מזיז את העכבר לפעמים, וכשהסידירום קורא נתונים או משהו כזה. אני חושב שהבעיה בכרטיס קול. האמנם? אם כן, כרטיס קול כמו קרייאטיב לייב יספיק בשביל לפתור את הבעייה ולהוציא סאונד נקי?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by eladbu,

איזה באסה הלכו לי הואזניות של ה X5L מה אתם ממליצים עד 120 שח?

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by asd555,

יש לי קלידים של קורג דגם pa 1000 ואני המון זמן מנסה להקליט כל מיני סקיצות מהאורגן למחשב (מהסאונדים של האורגן) וכל דרך שאני מנסה יוצא לי הקלטות גרועות אני עובד עם fl studio אם מישהו יוכל להסביר לי איך להקליט דרך מידי (שמעתי שבמידי אפשר להקליט בצורה הכי חלקה) אני ישמח עד לב השמים תודה. ספויילר

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  4. עד היום שמעתי מוזיקה במערכת דרך CD ודיסקים אני מעוניין "להטר" מה CD ולעבור לנגן דיגיטאלי חשבתי על Samsung Galaxy Tab 3 lite - שהוא זול וניתן להגדלת זכרון עד 32 גיגה האם יש הבדל בין הטאבלטים באיכות הזרמת המוזיקה? האם ניתן לרים רדי דרך הטאבלט הזה? מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by zxcvbnm,

רזולוציה מכסימאלית: 768X1366 זוויות צפייה: 170/170 בהירות מכסימאלית: 550cd/m2 זמן תגובה: 8ms הכנה לשידורי HD תמיכה בפורמטי וידאו: NTSC/PAL/SECAM תמיכה בשידור: 480i, 480p, 720p, 1080i תמונה בתוך תמונה (PIP) ו- POP 3D Video Noise Reduction כניסות ויציאות: YPbPr YCbCr Input S-Video (Composite video input (2 (Audio Input (4 (Audio Output (2 D-SUB 15pin RGB Input Scart Input DVI-I HDCP שני רמקולים מובנים: Sound output 10 W (L)+10 W® מידות (כולל המעמד): 607x950x320 מ"מ אחריות ל- 3 שנים ע"י אמטל היבואן הרשמי 12 תשלומים ללא ריבית מחיר - 5,699 ¤ מישהו שמע על טלוויזיה MAG פעם ויכול להגיד איך היא?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by איש החרגול,

השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים.. 50%-50%. ואם יש לכם אוזניות במחיר של 400 שקל אחרות יותר טובות מאלה תציעו..

7. Started by רפאלח,

שלום לכולם, קניתי סאב וופר חדש, מהאתר הזה: http://www.elmor.co.il/Index.asp?CategoryID=159&ArticleID=136 זה המוצר המקורי, נקנה במכירה קבוצתית. אחלה של דבר. אחרי כיוון מאסיבי הגעתי לתוצאות רצויות. הבעייה זה כשאני מגביר את העוצמה, הארונות רועדים, המסך קופץ, אני שומע את הארונות במטבח עושים רעשים, המארז מתחיל לזמזם..ועוד דברים חמודים. יש דרך למנוע את זה חוץ מלהוריד עוצמה?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by Elevation,

מה אוזניות ה In-Ear הטובות ביותר? (לא מהארץ, כמובן). (ערכתי כבר חיפוש)... ואני מחפש אוזניות עד מאה שקלים + מיקרופון, ל Lan games. (כן מהארץ) Thx a lot!

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by qwerty1987,

עם הסאב הגדול מגיע פתק המתריע ממיקום מכשירים אלקטרוניים ברדיוס של 60 ס"מ ממנו. עם זאת, כבר זמן מה שהראוטר נמצא ממש עליו, ואין שום בעיות. השאלה היא האם מדובר בכסת"ח (שרלוונטי למסכי CRT), והאם ניתן למקם את מארז המחשב ליד הסאב?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  10. אהלן, אני מחפש אוזניות IN EAR בתקציב של עד 250 ש"ח. חשוב מאוד כבל ארוך, השימוש שלהם הוא לרוב תוך כדי ריצה וכו' אז חשוב שישבו טוב בתוך האוזן, ככה שגם אטמים בגדלים שונים זה חשוב לי (למרות שאני מאמין שבכל דגם במחיר הזה זה אמור להיות כלול). כרגע אני חושב על הJBL Reference 220 שקיבלתי עליהם המלצה חמה, אני יכול למצוא אפילו משהו יותר טוב? בנוסף הפאדים של A900 שלי התקלפו לגמריי, שלא לדבר על זה שעכשיו אחד מהם נקרע (מה שמכניס אותם כרגע לאפסון, אני לא יכול לשבת בלי פאד)...נמאס לי לשבת עם אוזניות כאלו שגל מה שמפריד ביני לבינם זה 2 חתיכות ספוג בלי ציפוי חיפשתי בAudiocubes (משם האוזניות הוזמנו) אבל לא מצאתי אופציה להזמין את הפאדים בנפרד, אולי מישהו יכול להכווין אותי לחנות אונליין…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by ozba77,

התקשרו אלי היום מהוט ואמרו שאני יכול לקבל ממיר כזה ב-30 ש"ח לחודש. יש לי טלויזיה 32 אינטש HD ready מה דעתכם ? כדאי ? האם יהיה שיפור באיכות בערוצים רגילים ?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by Sorkenta,

טוב אז כמו שהכותרת אמורת: אני צריך אוזניות חדשות. האוזניות הקודמות שלי, שהן ממולצות בחום היו הMDR J20 של סוני אני שומע בעיקר בלוז ג'אז ורוק והאוזניות יתחברו לאייפוד קלאסיק 80gb אני מעדיף אין איר או תלויות על האוזן (לא יודע איך קוראים לזה) אפשר ורצוי להזמין מחו"ל (יותר זול, לא?) עדיפות לאי ביי אבל לא קריטי. תודה

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by Etus,

שלום לכולם קניתי לפני בערך שנה מערכת 2.1 למחשב של Altec Lansing דגם VS4121. אני מאוד מרוצה מהמערכת, אבל מאז לפני כמה שבועות היא לא עובדת טוב. חיבור ה- Input שנמצא בסאבוופר, שדרכו אני מתחבר מהמערכת למחשב, נשבר. אני צריך לשחק המון עם הכבל כדי לקבל סאונד טוב, אבל זה לא עובד טוב. לפעמים הבאס נעלם ולפעמים אני שומע רק מרמקול אחד. אני לא רוצה להשתמש באחריות כי אני צריך לשלוח לחברה את המערכת, ורק המשלוח של הסאב לחו"ל יעלה יותר ממערכת חדשה. למישהו איך רעיון איך לסדר את הבעיה, או אולי מכיר מקום שיכול לתקן את זה באזור הצפון(חיפה)? חיפשתי בגוגל ובדפי זהב ומצאתי מעבדות תיקון לרמקולים, אבל אצל אף אחד לא היה רשום שהם מתקנים Altec Lansing. תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

אני מחפש אוזניות כפתור או in-ear בלבד (מטעמי ניידות), יש לי MX400 והאיכות שלהם לא משהו, אני מחפש איכות צליל טובה! מה אתם ממליצים? E2C לא בא בחשבון בגלל המחיר.

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  15. אחים שלי אני רוצה לדעת העם אפשרי לחבר סב של אוטו למגבר ביתי.....? ואני יחבר אותו למחשב.... מגבר>> yamaha rx-v450 דגם סב עדיין לא ידוע

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  16. Started by spider272,

מחפש זוג רמקולים קדמיים איכותיים וטובים למוסיקה משחקים קריוקי וכדומה..התקציב 3500 ש''ח..עד גובה 80ס''מ.. ושהרסיבר kenwood krf-v7030d יחזיק אותם..חשבתתי על אלה http://www.crazyedi.co.il/products/5187

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  17. אני מחפש לקנות אוזניות ממש טובות ולהשקיע 400 שקל בזה בערך... אני משתמש באוזניות בעיקר לשמיעת מוזיקה ומשחקי מחשב.... אם אתם יודעים מניסיון שלכם או משו על אוזניות מסוימות ששווה לקנות אותם והם בתקציב שלי בבקשה תמליצו לי פה... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by sagigi21,

אהלן..חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה מדגם סוני בראביה EX402 עכשיו גם המערכת שלי מחוברת למחשב..אני רוצה לשמוע סאונד דרך הטלויזיה ולא דרך המערכת כשאני רואה סרטים מהמחשב...ניסיתי מלא דרכים וזה לא עובד. דרך אגב..המחשב מחובר ב-HDMI לטלויזיה ככה שהוא אמור להעביר גם סאונד. תודה לעוזרים. נ.ב אני עושה את זה כי אני שולח את המערכת לתיקון...

19. כשנסעתי לחו"ל רכשתי לי את האוזניות של סנהייזר Hd 457 ( ואני מאוד מרוצה ;D ) , כשהייתי שם התלבטתי בין הדגם הזה ל497 , ההבדל היה 20 דולר אבל לא רציתי להשקיע את הסכום מכיון שלרוב אני שומע את המוזיקה דרך הרמקולים ורציתי אוזניות סבירות שעמם אוכל לשמוע בשעות המאוחרות של הלילה ( כי פעם אחת אבא בא אליי עצבני ב1 בלילה , איים לזרוק את הרמקולים מהחלון ) . כשקראתי את המפרט של האוזניות , הבנתי רק שיש הבדל בין התדרים , אבל עקב סקרנותי רציתי להבין יותר את ההבדל ואם מישהו יוכל לתת לי הסבר למתחילים ( בלי יותר מדי מילים מפוצצות ) מה ההבדל ביניהם . תודה .

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by [NOS],

מצאתי סאב 800 עם מגבר 1100 ב600$ עסקה שווה? יש משהו יותר חזק?

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by luXi,

היי אחים שלי! תקשיבו אני רוצה לקנות רמקולים למחשב כי נמאס מהאוזניות 10 שקל המעפנות שלי! חחח עכשיו כמה פרטים על הכרטיס קול: בעיקרון זה כרטיס קול שמובנה על לוח האם... היציאות שלו: יש את ה-3 רגילות (כניסה,יציאה,ומיקרופון), יש גם אחת כחולה ואחת ירוקה כזאת בנפרד מהיציאות האחרות וגם יש יציאה צהובה בולטת שנראית כמו הכניסת ווידאו בטלוויזיה ויש גם מין ריבוע שחור שזה נראה לי יציאה אופטית... בפרטים על הכרטיס קול בלוח הבקרה רשום שההתקן הוא: NVIDIA® nForce Audio התקציב שלי הוא לפי דעתי 300 ש"ח. מקסימום 400 ש"ח אבל תנסו להיצמד ל-300... מה שאני צריך זה רמקולים טובים בתקציב הזה לשמיעת מוזיקה בעיקר. עכשיו מה שאני אומר זה שאני מעדיף מערכת של 2.1 טובה מאוד על-פני מערכת 4.1 שהיא פחות טובה וז…

• 12 תגובות
    • 888 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שכאשר אני צופה בסרטים במחשב ובסרט יש קטע פעולה עמוס באפקטים קוליים אז הרמקולים פשוט נחנקים, יש הרגשה כאילו הרמקולים בולעים את הצלילים ונוצר מצב שיש הרבה רעש של צלילים לא מובנים כמו כן הסאב במקום לתת אפקט של פיצוץ הוא עושה רעש לא מובן ומרעיד את כל הקירות. הבעייה עצמה מתרחשת גם ב-X-13 של MICROLAB וגם ב-4121 של ALTEC. הבעייה היא רק בחיבור למחשב, כשהרמקולים מחוברים ל-XBOX/PS3 אז הם מתפקדים מצויין. התוכנה שאני משתמש בלצפייה בסרטים היא MPC:HC עם קודקים של COREAVC וAC3. אשמח לעזרה עם הבעייה, ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by orir2,

אני עומד לקנות נגן של iriver ואני מתלבט בין הדגם 320 ו340 ורציתי לשאול באופן כללי מה ההבדל בין הדגמים האלו(320,340) לבין הדגמים האלו: http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=40046 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150560 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 אשמח אם תוכלו קצת לפרט ולהסביר..וכמובן להמליץ... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by Dano,

יש לי בעיה כשאני מפעיל מוסיקה מהמחשב בזמן השיר יש פצפוצים כאלה שנשמעים בעיקר בקטעים של הבסים יש לי WMP אז חשבתי שזה התוכנה אז הפעלתי תשירים עם תוכנה אחרת BS PLAYER וגם שם פחות אמנם אבל גם יש חשבתי שאולי אלה הרמקולים אבל החלפתי רמקולים וגם שם זה מופיע וחשבתי שזה אולי הקובץ של השיר אבל זה בכל השירים ככה וכשאני מפעיל את הקבצים בMP3 שלי אני לא שומע אותם אז מכאן אני חושב שזה הבעיה במחשב למישהו יש פתרון? תודה

25. Started by almor12,

אני מחפש כרטיס קול עד מחיר של 350 ש"ח, הרמקולים שאמורים להתחבר למחשב הם B&W בגדם DM-110 וסאבוופר של B&W מדגם ASW608 עם רסיבר של HARMON&KARDON רוב השימוש הוא לשמיעת מוזיקה (מן הסתם), הסגנונות הם הרוב אלקטרוני (טראנס פסיכודאלי), רוק ומטאל. המחשב ישמש לDJ מתחיל--בעתיד אני ישדרג לו עוד את המחשב, כרגע זה התקציב. כרגע יש לי התלבטות בין ASUS XONAR D1 לבין CREATIVE X-FI EXTREME. תודה וגמר חתימה טובה, אלמוג

• 5 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.