עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Black_Devil,

אני רוצה לקנות IAudio X5L מארה"ב. המכשיר מצויין והכל, אבל יש בעיה עם האחריות. אם אני מביא את המוצר לארץ, במידה וקורה לו משו, למי אני יכול לפנות?! יש חברות בארץ שמתקנות דברים כאלה? או שאני צריך לשלוח לארה"ב בשביל תיקון? אני צריך תשובה דיי מהר, אז אודה לכם אם תעזרו לי בנושא הזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by IdanS,

יש לי ככל הניראה בעיה בלוח האם שמסתכמת בזה שכרטיס הקול מסוג realtek ac97 שיש לי המובנה בלוח לא עובד למרות שהוא מזוהה ע"י המחשב ומערכת ההפעלה ללא התנגשויות וכל הדרייברים מותקנים כהלכה,וב-BIOS האודיו קונטרולר מוגדרים enabled. לאור העובדה שאין לי עצבים וזמן לאשפז שוב את המחשב במעבדה ואולי לקבל שוב לוח אם פגום,החלטתי לקנות כרטיס קול מבוסס PCI שאפשר להרכיב בפשטות על לוח האם.מה שרציתי לשאול: 1)האם התקנת כרטיס קול חיצוני מבוסס PCI עלולה לקחת יותר משאבי זיכרון ומשאבי מערכת ולפגוע בצורה כזו או אחרת בפעולת המחשב? 2)האם התקנת כרטיס קול כזה עלולה לגרום להתנגשויות? אם כן, מה היא הדרך הכי טובה ובטוחה להתקנת כרטיס הקול החדש (האם זה דורש הגדרה ב-BIOS שבה האודיו קונטרולר שמתייחסים לכרטיס …

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by shimlali,

שלום, קניתי סאונד בר של ימאהה yas 109 עם אלקסה, מישהו יודע כיצד להתקין את האפליקציה אמזון אלקסה בכדי שאוכל לתפעל את הסאונד בר? הורדתי את האפליקציה של ימאהה, הורדתי גרסת ביטא של אלקסה, אך אני לא מבין איך ומה לעשות? מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  4. Started by RazorDevour,

הכי זול שראיתי זה בפלונטר ב630 ובפנדה 680. מישהו מכיר מקום זול יותר? תודה רבה מראש.

5. Started by Kodi,

חיפשתי אוזניות בעקרון בשביל 2 דברים, יש לי נגן MP3 של CREATIVE MUVO2 1.5GB וחיפשתי לו אוזניות בעקרון שעדיף שיהיו כמה שיותר קטנות אפילו אוזניות כפתור, ובמקביל אני צריך אוזניות למחשב בשביל לשמוע מוסיקה כשההורים בבית ובשביל משחקים כמו CS שאתה צריך בהם שמיעה כמו 5.1 כדי לדעת בדיוק מאיזה כיוון מגיע מי ואיפה.. בקיצור אין לי כסף ל2 האוזניות, בדיוק אמא שלי התקשרה אלי מהדיוטי פרי ואמרה שיש שם אוזניות, ב40דולר סאןהייזר HD202 שזה אוזניות גדולות על כל האזון שזה אחחלה בשביל משחקים אבל לפי מה שקראתי פה הם לא טובות בכלל, אז עליתי בכסף והיה PX100 בסביבות ה70דולר שקראתי שהם מעולות והם פתוחות והם בעיקר בשביל נגנים ניידים אבל בגלל כל השבחים עליהם פה החלטתי לקנות אותם, אגב היה גם ב90דולר HD4…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלויזיית LCD "32 עד 3300 ש"ח. בינתיים חשבתי על LG Scarlet 32LH70YR LCD. נראית מעולה לפי המפרט, האם מישהו צפה בה בעבר? כמו כן, XBOX 360 יחובר ואולי גם ממיר HD. האם למישהו יש הצעות טובות יותר מההצעה שלי? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by talbion,

היי, אני מחפש תוכנה טובה להעברת שירים (mp3) מהמחשב למיני דיסק של Sony שיש לי. יש לי את התוכנה שקיבלתי איתו, אבל היא לא משהו, היא סתם כבדה ומסובכת, ועושה בעיות, אז אני מחפש משהו יותר טוב, אם יש... כל הצעה תתקבל בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  8. הווליום פשוט נמוך בטירוף. יש לי את השאפל החדש (4GB) וזה מכשיר נהדר והכל אבל האוזניות פשוט בקושי מוציאות סאונד. אם אני ברחוב, אני אשמע בעיקר את המילים של השירים (שומע ראפ וכאלה) אבל לעולם לא את המוזיקה. בשירים יותר קצביים כל העניין נהפך לחסר טעם לחלוטין (ככה שממש מעצבן לי לעשות ריצות). חיברתי אוזניות iPod רגילות ושומעים פשוט נהדר, גם חזק וגם הרבה יותר ברור (אצלי זה כאילו המוזיקה ברקע כזה, כאילו היא במרחק של מאה מטר ממני), אז זו בעיה באוזניות. אין לי יותר אחריות עליהן (עברה שנה מאז הרכישה) אז אאלץ לקנות חדשות. איפה אפשר לקנות אוזניות כאלו? (רק אוזניות, בדקתי בבאג אופיס דיפו ובכל מיני מקומות בנתב"ג ופשוט לא מצאתי) הבעיה היא שלאוזניות יש שלט קטן על החוט של האוזנייה הימנית, ור…

9. Started by virtual888,

שלום!!! אני חיברתי מערכת מקרו-סטריו (של LG ?) למחשב . למערכת יש שתי רמקולים אבל כאשר אני שומע מהמחשב שומעים רק אחד(בדקתי שתים עוסדים כי אם אני מקשיב מקלטת זה עובד) איך אני יכול ששתים יעבדו (יכול להיות שזה בעיה בהגדרות ? או קול הכרטיס מסך שלי-הרטיס קולי שלי הוא-VIA AC'97 Audio Controller PC) (אני משתמש במערכת ההפעלה וינדוס XP PRO)

10. Started by D-M-X,

מישהU יודע מתי הiRiver PMP-120 יוצע למכירה וכמה בערך הוא יעלה והאם זה בכלל שווה את המחיר? אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה בחו"ל תודה מראש http://www.iriveramerica.com/products/pmp-120.aspx# ומתי יצא הPMP-140?

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  11. Started by tusik,

Toshiba SD1850 ל Toshiba SD2550 לא הבנתי כל כך מה ההבדלים ביניהם (חוץ מ 150 ש"ח) אודה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  12. מי שעדיין לא הבין אני מדבר על המגברים הישנים בדרך כלל היו עם צבא חום כזה היה מתחבר אליהם הפטיפון .. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אליהם רמקולים רגילים של מערכת סטיראו או שזה לא יתאים?

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  13. היי, אני מחפש ווסת ווליום חיצוני, בסגנון הזה: http://www.xantech.com/products/volume_controls.htm (דגם XVC100, או XVCD100 שהוא דיי אותו דבר) הבעיה היא שלא מצאתי את הדבר הזה (כל דגם שהוא, למעשה, או ווסת של כל חברה אחרת) לא בארץ ואפילו לא באתרים מחו"ל ששולחים לארץ (אתרים ששולחים רק בתוך ארה"ב יש לא מעט). יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות דבר כזה, בארץ? (או באתר שעושה משלוחים לארץ במחיר שפוי) שירות בסגנון Mustop זה משהו שאני רוצה לעשות אך ורק כאפשרות אחרונה, ואני ממש ממש לא מעוניין בזה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by who_Cares,

איזו עדיפה? אם תצליחו לשכנע אותי אולי אני אשקיע במערכת יותר איכותית (ATP3), אבל בינתיים אני צריך להחליט מי משניהם יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  15. Started by dudidu08,

אז ככה חיברתי אותו במקום הAPEX שהיה לי והכל באנגלית כל התפריט באנגלית ואין שם אפשרות לשנות לעברית הכתבויות בנוסף מוצגות בג'יבריש במקום בעברית כשבAPEX זה הציג לי הכל בעברית אולי צריך איזה עדכון גרסא למכשיר? או שזה בהגדרות למרות שחיפשתי ואין שם עברית מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  16. Started by Pure_insanity,

יש לי ברסירבר יציאה ל 3 רמקולי סראונד (שמאל , ימין ומרכז) איזה רמקולים אני צריך לקנות?

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  17. חברי הפורום שלום, ברשותי מערכת ברכב המורכבת מרדיודיסק תוצרת JVC דגם KD-G420 עם 24 ביט של מפענח אודיו, רמקולים אחוריים מתוצרת JBL דגם CS3196, בהספק של 210W או 70W RMS, קדמיים טוויטרים של BOSE 250W וכמובן המגבר, מגבר מתוצרת JBL דגם GTO4060. המגבר וכל המערכת עצמה עברה אתמול כיוון כדי להפיק את הצליל האיכותי ביותר. אבקש לדעת מהי דעתכם על המערכת הנ"ל ועל המגבר? הצעות לשיפור ייתקבלו בברכה.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by [NOS],

http://www.dumpalink.com/media/1132485747/Animusic_-_Acoustic_Curves ארוך אבל שווה לראות ולשמוע עד הסוף!

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  19. שלום לכולם, הורדתי לאחרונה את התכנה של XBMC כדי לצפות בסרטים, ונתקל שם בבעיה. הרבה מאד מהסרטים לא מוצגים באופן "חלק". כלומר, כל שנייה-שתיים הוא עוצר לרגע, ואז ממשיך. לפעמים הוא פשוט מאט ואז ממשיך מהר, ואז שוב מאט וחוזר חלילה. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך ניתן לפתור את זה? - כי חוץ מזה, התכנה הזו פשוט נהדרת. אגב - כאשר אני מציג את הסרט דרך נגן אחר, כמו ה-VLC, אז שם זה בסדר מבחינת הוידאו. שם יש לי בעיה אחרת - שהוא לא מציג טוב את הכתוביות בעברית מקובץ ה-SRT למרות ששיניתי לו את Encoding לעברית. תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  20. ראיתי מבצע כלשהו שבו מוכרים במכירה קבוצתית את הנגן MP3 הבא: נגן MP3\WMA +טייפ +512MB +רדיו PROSOUND פרטים: זיכרון נייד USB בנפח 512MB המשמש כ-4 מוצרים: מכשיר Disk On Key לאחסון קבצים בחיבור USB ישיר. נגן MP3 מנגן קבצי MP3 וWMA. רדיו FM איכותי. טייפ מנהלים דיגיטלי בעל 144 שעות הקלטה LYRICS - מציג את מילות השיר !!! מפרט טכני: מהירות העברת נתונים עד 4Mbps. מפענחים MP1/MP2/MP3/WMA/WMV/ASF. יציאת סטריאו 8mW+8mW Max 32ohm. טווח תדרים 20Hz-20KHz. יחס S/N של >8.5dB. ממשק USB1.1. תאימות: Windows 98/SE/ME/2000/XP, Mac OS10. משקל 30 גרם (ללא סוללה). במחיר 380 ש"ח. (המשלוח בחינם. ב 20 תשלומים וכו'...) זה באמת שווה את המחיר? (לפי האתר כבר הוזמנו כ 280 יחידות) נ.ב זה אתר מוכר - לא …

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  21. אהלן, מצאתי את האשכול הישן הזה ובו ממליצים על רמקולים אלחוטיים לסרטים ומשחקים מדגם לוג'יטק Z-5500 עבור התקציב שלי (באזור ה2000 שח) אני אשמח לשמוע את דעתכם, האם הדגם שהומלץ לפני 3 שנים הוא גם זה שכדאי לרכוש היום או שיש דגמים חדשים שנותנים תמורה טובה יותר. הרמקולים אמורים להתחבר למחשב או ישירות לטלוויזיה, זה לא משנה מבחינתי. מה שכן משנה שיהיו אלחוטיים ויתנו צליל היקפי. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  22. שלום רב, האם ניתן לחבר ישירות מחשב HTPC למערכת סטריאו 2 ערוצים? לדוגמא NAD320BEE ואיזה חיבור איכותי יותר וכמה איכות ניתן להשיג ? תודה

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  23. חיברתי מיקרופון לחיבור הנכון וגם בדקתי בלוח בקרה והכול נראה תקין, אתם יכולים להסביר לי מה לעשות? (אצל אח שלי המיקרופון עבד)

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by Vladgi,

תקציב עד 350 שח.כל המשחקים ..אני מחפש משהו שלא נשמע כמו אוזניות של 50 שח משהו שלא רואה אותם?

• 8 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים