עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dorddor,

שלום, אשמח לקבל חוו"ד או ביקורת ממישהו שהתנסה באוזניות Philips SHQ3017 אשמח גם לקבל הצעות על אוזניות דומות במבנה (שמקיפות את האוזן) ומתאימות לספורט באותה רמת מחיר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by barak19876,

איפה אפשר למצוא משחקים לנגן הזה???

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  3. אולי תעזרו לטירון של סאונד תודה - לאון

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  4. קניתי מסך מחשב מסוג Chimei 958D, יש לו כניסות VGA ו DVI השאלה שלי האם אפשר לחבר את הממיר של הוט \ Yes בכבל RCA (אדום לבן צהוב) לחיבור DVI של המסך? יש כבל ממיר כזה? עדיף DVI או VGA? והאם יראו משהו בכלל כשאני יחבר? (רק את הצהוב שהוא הוידאו אאוט של ה RCA, ברור שאת האודיו, האדום לבן אני יחבר למגבר) תודה

5. Started by unknown,

אני רוצה לבנות מגבר אזניות מהסכימה הזו. הבעייה היא שאני לא יודע איפה אפשר להשיג בארץ קבלי פוליפרופילן, ו- TLE 2462 IC ׁ(בשביל ליצור אדמה וירטואלית, מופיע בסכימה השלישית). הייתי מזמין מהאתר הזה אם משלוח לא היה יקר כל כך, אז אם מישהו מכיר חנות...

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by X7-007,

הרמקולים מחוברים דרך חיבור רגיל 3 חוטי צבעים, לא דיגטלי ולא אופטי. הכל עובד נורמלי עד שפתאום לפתע הסאונד נעלם לחלוטין, או שהוא קצת מתחרבש מבחינה של עיוות קול, הוא כאילו מפסיק וחוזר כל פעם משתנה, אם אני משנה ל Input ברמקול הדיגיטלי אז זה חוזר עוד פעם לכמה שניות ואז עוד פעם הסאונד מפסיק. כל הרמקולים מחוברים ל XFI Xtreme Music שומעים טוב והכל מחובר כראוי. עכשיו יש עוד משהו אני שומע כל מיני באמפים מהבאס או מהרמקולים, סתם לא משנה מתי, בוינדוס או לא, כלומר שהסאונד מפסיק, אני לא שומע את זה כשהכל עובד טוב. יש לכם מושג מה הבעייה? אולי ה XFI לא עובד טוב ? הרמקולים הקודמים עבדו טוב, זה מה שנקרא הבעייה ב XFI עם ה cracking ? זה קורה במשחקים וגם בסרטים או לא משנה מה.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by BMW850,

http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=416&OrderBy=saleprice בטווח ה-130-160 שקל. עדיף מישהו שיש לו את אחד המוצרים האלה ויודע שהוא טוב (יחסית כמובן). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  8. מה המצב חבר׳ה ? תגידו מישהו יודע בוודאות מה הגודל של הרמקולים בסוזוקי סוויפט 4 דלתות (הגרסא הארוכה) הישנה מקדימה ?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  9. אוקיי אז ככה, יש לי יום הולדת עוד כחודש מהיום והאוזניות שלי (משהו יחסית מעפן של סקאלקנדי) נהרסו (אני שומע רק בצד הימני). אני מתכנן לקנות אוזניות עם סאונד יחסית חזק ואיכותיות לפלאפון (גלקסי 1) בשביל לשמוע שירים. התקציב שלי הוא ממוצע-לא זול ולא מוגזם-נע בסביבות ה150 ש"ח וכמובן שאם אפשר למצוא משהו יותר זול ואיכותי אני נורא אשמח והכיס ישמח אפילו יותר לא כ"כ משנה לי in ear\on ear העיקר עוצמת הסאונד והאיכות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  10. טוב אז נתחיל מנגן של אקרוס מיני400 שהוא 20 גיגנה שזה בערך הגודל שאני מחפש והמחיר גם סביר יחסית לפי מה שראיתי בביקורת ב - CNET הדבר הזה בגודל של אי פוד במשקל שלו וממש מדהים אבל יש לו גם הרבה פאקים בטריה חלשה והוא לא תומך בכול הפורמטים של הסרטים וזה יוצר מצב שצריך להמיר וזה דכאון. http://reviews.cnet.com/Archos_Gmini400/4505-6499_7-31000735.html?tag=tab מצד שני יש את הנגן של קריאיטיב שיש לי כבר שני נגנים שלהם את הגוקבוקס C הישן ואת הMOVU ה - 4 גיגה שלהם שמשניהם הייתי מרוצה אבל גם בזה יש כמה פאקים אחד מהם זה שהוא עבה וקצת גדול בכול זאת 3.8" גודל מסך אבל הוא מדהים וגם בנוסף להכול זה עובד על טכנולוגיה של מיקרוסופט. http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Portable_Media_Center/450…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  11. האם ניתן לחבר מקרן קול למיקרופונים אלחוטיים לטובת קריוקי? איך אפשר לעשות את זה?

12. קניתי את האוזניות האלה ויש בעיה שאני שומע כל תזוזה של החוט. נגיד אני שומע מוזיקה והוך, כל פעם שהכבל זה אני שומע את הדפיקות שלו על החזה. בעיה באוזניות וצריך לשלוח למעבדה?

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  13. האם זה נכון שהחנות מוכרת שם את הגירסה האירופאית של Iriver H320 או שזה סתם שמועה??? אני מעוניין לקנות בחנות הזו ובודק אופציות..

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  14. איזה דגם מן הבאים עדיף: Microlab X13: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=750585 או Philips SPA5300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745923 אני אשמח אם תנמקו

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by udif,

שלום, אני מחפש תוכנה לביצוע Audio RIP שצריכה לענות על כמה דרישות: 1. ביצוע RIP של IMAGE מלא של דיסק, לא טרקים בודדים! 2. ה- IMAGE חייב להיות WAV FILE. 3. התוכנה חייבת לכתוב CUE SHEET מדויק המתאים ל- IMAGE. 4. (לא חובה אבל נחמד) - דחיסה ישירות לפורמט APE. 5 (לא חובה אבל נחמד) - תוכנה חינמית. אם יש source code יהיה פשוט נפלא. ניסיתי את: CDex - לא מוציאה IMAEG דל דיסק אלא רק טרקים. FreeRIP - מוציאה IMAGE אבל בלי Cue Sheet. לא חשוב לי: CDDB/FreeDB lookup דחיסה ישירות ל- MP3 תודה. המטרה, אמ לא הובן, היא לגבות את אוסף הדיסקים שלי. אני מעונין להכניס 10-15 דיסקים דחוסים ב- APE על דיסק DVD יחיד. יכול להיות שאשתמש ב- FLAC אפילו שהוא פחות טוב, כי נדמה לי שיש נגנים שיודעים לנגן אותו …

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by yoni321,

אהלן אנשים טוב, אני צריך אוזניות עד 100$ לא יותר אני מזמין מאמזון http://www.amazon.com/exec/obidos/subst/home/home.html/002-1283643-1226401 לינק לקטגוריות אוזניות: http://www.amazon.com/Headphones-Accessories-Supplies/b/ref=amb_link_3401592_50/105-6000347-4492466?ie=UTF8&node=172541 האוזניות מיועדות אך ורק לשירים לא למשחקים ולא לכלום. נ.ב תגיבו מהר בבקשה צריך להזמין תוך יומיים. תודה

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by Alfies,

אני רוצה לקנות מגבר קיט ולהרכיבו. הבעיה שאין לי מושג איזה לקנות. אני לא מכיר חברות ולא אתרים להזמנה מה שידוע לי שהאיכות של המגברים האלה משתווה לאיכות המגברים מאוד יקרים. אני מעוניין להשקיע משהו כמו 150$ +- 30$ תודה על העזרה מראש!

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  18. כעקרון, כל כרטיס שהוא רק סטריאו אפשר להפוך ל-4 ערוצים או ל-2.1 או 5.1 ע"י שינוי בדרייברים , לא ? למשל לי יש כרטיס און בורד של MATSONIC (החברה של הלוח אם) ובעידכון דרייברים שלהם לאקס פי אפשר להשתמש בתור הLINE IN לרמקולים אחוריים ומהיציאה של הMIC כסאב וופר.(אפשר לשחק עם זה שם) הם הפכו את זה מ-2 ערוצים (סטריאו) ל5.1 או 4. גם בכרטיסים של חברות אחרות זה אפשרי ?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  19. Started by eranmor,

אחה"צ טובים לכולם אני מחפש מערכת שמע 2.1 באיכות טובה במחיר של עד 400 שקל אני לא נעול על איזה חברה או משהו אלא רק על איכות יש לציין שאני יכול לקנות רק מחנויות באיזור המרכז מרחובות ועד תל אביב תודה לכולכם

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  20. לא שאמורה להיות סיבה אבל עם כן אז תציינו אותה

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by tom123p,

מחפש רמקולים שנותנים תמורה לכסף. בפוסטים האחרונים בעניין לא ראיתי כל התייחסות לרמקולים זולים בפורום בדפים האחרונים... תודה מראש!

22. רכשתי כרטיס טלווזיה Leadtek TV2100 ואני מעוניין לחבר אותו לממיר HOT. הבעיה היא שלכרטיס יש רק כניסת composite אחת (מצ"ב תמונה) ועוד 2 כניסות PL audio in ו audio out. האם עלי לקנות כבל RCA בעל שתי יציאות ובאמצעותו לחבר את הוידאו לממיר באמצעות כניסת ה Composite ובשביל הסאונד לחבר מתאם PL ל composite ואז לחבר ל LINE IN? כמו כן, האם עלי לחבר כבל כלשהו מכרטיס המסך לכרטיס הקול(המובנה)? כיוון שלא קיבלתי שום כבל נוסף עם הכרטיס. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  23. יש לי בעיה במחשב, לא נגעתי בשום דבר. אך בכל התוכנות והנגני מוזיקה וגם הצלילים של הווינדוס נשמעים מוזר. קול ציפציף כזה, השירים רצים מהר מידי. יש לי כרטיס קול מובנה ללוח אם (Gigabyte 8S655FX), עברתי על ההגדרות שלו והכל תקין. המחשב מחובר למערכת קולנוע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  24. שלום רב, האם ניתן לחבר ישירות מחשב HTPC למערכת סטריאו 2 ערוצים? לדוגמא NAD320BEE ואיזה חיבור איכותי יותר וכמה איכות ניתן להשיג ? תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by Aner,

פשוט תמיד קורה או שהאיזור ליד המחבר נדפק או שאחת האוזניות מפסיקים לשמוע בה, בד"כ מגעים שקרובים אליה שנקרעים

• 1 תגובה
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים