אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25833 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25824 http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=ASUS-Xonar-D2X&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=62&aff=Zap〈=HE
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לדגם זה של האזניות של zalman: 1. לא מזמן אמר לי אחד מחברי הפורום, שהאזניות הללו בגרסא חסרת המיקרופון איכותית וטובה יותר מאשר הגרסא עם המקרופון..... האם טענה זו נכונה? האם באמת תוספת המקרופון גורמת לירידה באיכות המוצר? בהתחשב בעובדה ששני הדגמים עולים אותו הדבר, איזה מהם עדיף לי לקנות? עם המקרופון או בלעדיו? תודה רבה מראש לעוזרים :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה Microlab \ יצא לו לשמוע רמקולים שלה בLive?
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. אני מחבר את המחשב למגבר סטריאו חיצוני דרך הכרטיס קול, כרטיס און בורד פשוט. בווליום לא גבוה במיוחד אני שומע רעש רקע, מן רחש כזה, וגם זמזומים כשאני מזיז את העכבר לפעמים, וכשהסידירום קורא נתונים או משהו כזה. אני חושב שהבעיה בכרטיס קול. האמנם? אם כן, כרטיס קול כמו קרייאטיב לייב יספיק בשביל לפתור את הבעייה ולהוציא סאונד נקי?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אולי תעזרו לטירון של סאונד תודה - לאון
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כמו בכתורת אני מעונין לקנות כרטיס קול חדש: עכשיו כמה דברים... יש את הכרטיס ?CREATIVE X-Fi Platinum + 5.25 + Remote? שמצא חן בעיני מאוד, שמצאתי אותו ב1190 שקל..ואני יכול לחרוג במחיר אבל עד 200 שקל גג. כמה שאלות: 1) איך הכרטיס הנ''ל בהשוואה לכרטיסים של סדרת ה Audigy? איכות יותר טובה פחות? 2)האם יש כרטיסים אחרים יותר טובים בדווח המחיר הנ''ל? 3) איזה רמקולים היתם ממליצים לי לקנות לכרטיס.. גם דווח המחיר הוא בין 800-1000? תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים. אני מעוניין לקנות כרטיס קול שישמש למוזיקה וסרטים. מערכת הרמקולים שלי היא ATP3, מערכת 2.1, ולא צפויה החלפה בקרוב. שמתי לב שהמבחר לא ממש גדול, לאור העובדה שאני לא מעוניין להשקיע יותר מ-400 ש"ח (יש לי את הכסף, אך זה נראה לי מיותר, אלא אם תשכנעו אותי אחרת - נראה אותכם ). בכל אופן... הכרטיס שחשבתי לקנות הוא Creative Audigy 2 7.1 Bulk (נלקח מלוג'יק, 330 ש"ח). מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין האוזניות הנלו: steelseries siberia v2 razer carcharias מכיוון שהתקציב שלי מוגבל הבחירה שלי היצתמצמה רק לאוזניות הנלו (לא רוצה לשמוע חוות דעת על אוזניות אחרות כגון 5H V2) ברשותי כבר יש ערכת רייזר כמעט מלאה( פד,עכבר,מקלדת) אך אני נוטה קצת לכיוון של הסיביריה עצות?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איזה באסה הלכו לי הואזניות של ה X5L מה אתם ממליצים עד 120 שח?
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אז אני קניתי את הרמקולים 5.1Z5500 ועכשיו הבעיה היא לסדר אותם . יש לי כמה שאלות: 1) אם אפשר לשים את הבאס בכל מקום בחדר? 2)באיזה גבוה עדיף שהרמקולים יתלו? 3)האם הסנטר יכול להיות בגבוה המסך מחשב למרות ששאר הרמקולים תלויים ? תודה
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עם הם לא טוסבים מבקש הצעה טובה לרמקולים לסרטים מוזיקה שיהיה באיכות !!! http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm התקציב 500 שקל גג 600 ויש לי ABIT AN7 יש לי כרטיס קול מתאים נכון ?5.1 ?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים.. 50%-50%. ואם יש לכם אוזניות במחיר של 400 שקל אחרות יותר טובות מאלה תציעו..
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים אבל לא יקרים.. אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח.. אני מחפש רמקולים עם סאב שיהיו לי רמקולים קדמיים. הרמקולים האחוריים שלי זה רמקולים של מערכת סטריאו.. פשוט עכשיו יש לי רמקולים ג'נריים מעפנים בלי סאב ולעומת הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי בכלל לא שומעים אותם... חשבתי על אלה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=415490 מה אתם אומרים עליהם?
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי קנייתי מגבר באב וזוג רמקולים לרכב ונתקלתי בבעיה קטנה בהתחלה חיברתי רק את הסאב למגבר בלי הרמקולים ועשיתי כיוון למגבר ואת הזוג הרמקולים חיברתי לרדיו דיסק. בשלב מסוים רציתי לחבר גם את הרמקולים למגבר והמגבר לא לא הוצאי לי את הצליל כמו שיהיה לי ברדיו דיסק למעשה הרמקולים בכלל לא השמיעו איזה צליל רק באס..חברתי בחזרה הכל כמו שהיה לי בהתחלה רציתי לדעת איפה הבעיה פה ואם אפשר לעזור לי בזה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה אוזניות ה In-Ear הטובות ביותר? (לא מהארץ, כמובן). (ערכתי כבר חיפוש)... ואני מחפש אוזניות עד מאה שקלים + מיקרופון, ל Lan games. (כן מהארץ) Thx a lot!
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות IN EAR בתקציב של עד 250 ש"ח. חשוב מאוד כבל ארוך, השימוש שלהם הוא לרוב תוך כדי ריצה וכו' אז חשוב שישבו טוב בתוך האוזן, ככה שגם אטמים בגדלים שונים זה חשוב לי (למרות שאני מאמין שבכל דגם במחיר הזה זה אמור להיות כלול). כרגע אני חושב על הJBL Reference 220 שקיבלתי עליהם המלצה חמה, אני יכול למצוא אפילו משהו יותר טוב? בנוסף הפאדים של A900 שלי התקלפו לגמריי, שלא לדבר על זה שעכשיו אחד מהם נקרע (מה שמכניס אותם כרגע לאפסון, אני לא יכול לשבת בלי פאד)...נמאס לי לשבת עם אוזניות כאלו שגל מה שמפריד ביני לבינם זה 2 חתיכות ספוג בלי ציפוי חיפשתי בAudiocubes (משם האוזניות הוזמנו) אבל לא מצאתי אופציה להזמין את הפאדים בנפרד, אולי מישהו יכול להכווין אותי לחנות אונליין…
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים מקוריים שהייתי רוצה להעביר לאייפוד ולאבד כמה שפחות מהאיכות. קודם כול מהו הפורמט שאתם ממליצים? הבנתי שלאפל יש פורמט תואם FLAC. ובאיזה כלי אתם ממליצים לבצע את ההמרה? האם אפשר דרך האייטיונס?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן..... אני לא ממש מבין בפרטים של אוזניות ורציתי לשאול כמה וואט אמורים להיות אוזניות ממוצעות+ אבל אני לא מתכוון על הסגורות המפלצתיות אלא על קטנות רגילות...
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות כפתור או in-ear בלבד (מטעמי ניידות), יש לי MX400 והאיכות שלהם לא משהו, אני מחפש איכות צליל טובה! מה אתם ממליצים? E2C לא בא בחשבון בגלל המחיר.
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מעוניין בשני רמקולים (אפשר גם 2.1, אבל עדיף שלא) לשימוש כללי, כולל משחקים ווידאו. לא צריכים להיות עוצמתיים, ולהיפך. אני הולך להשתמש בהם בעיקר לווליום נמוך יחסית, לכן דרישה עיקרית תהיה שהצליל (במיוחד דיבורים) ישמע ברור ככל האפשר גם בעוצמות נמוכות עד שקטות. דרישות נוספות (פחות חשוב אבל רצוי): לא גדול מדי (שאפשר לשים בקלות על השולחן עם המחשב) אם שייך שתהיה יציאת אוזניות על הרמקולים עצמם אני לא כ"כ יודע את טווח המחירים של הדברים האלה, אז קצת קשה לקבוע תקציב.. נגיד 200 ש"ח, עם עדיפות לכמה שפחות, אבל אפשר לחרוג אם צריך.
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עם תצוגה של 100 אינץ'!!! מלא חיבורים מאחורה, נראה פשוט מדהים. מוכר בצער רב עקב נסיעה, אבל לשמחתכם, מחיר מצחיק!!! 4999 שקלים בלבד! מנורה של 3000 שעות!!! (זה מטורף!, זה אומר שניתן לראות סרט חדש כל יום למשך יותר מ-5 שנים!!!!)
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות... ;D קודם כל למה הלוגיטק z640 שהוא 5.1 עולה רק 600+- שקל והלוגיטק z560 שהוא 4.1 עולה משהוא כמו 1.500+- שקל? דבר שני רציתי אם אפשר שתמליצו לי על אתרים (באנגלית ועברית) שיש שם מדריכים ומאמרים בכל הקשור לקול רמקולים וכו.. ומהוא לדעת המערכת הכי טובה למחשב עד 600+- שקל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
-
יש לי זוג רמקולים קטנים המתחברים לסאב קטן, שהוא מתחבר לכניסת ה SOUND במחשב. הבעיה היא שמהרמקולים ומהסאב הקטן יוצא זמזום חלש אך מעצבן - בזזזזזזזזזזז ;D הרחקתי מכל מכשיר אלקטרוני שיכול להפריע - לא עזר. אפילו ניתקתי אותם לגמרי מהמחשב, הרחקתי מכל דבר אחר, וחיברתי לשקע חשמל אחר בכלל בבית - עדיין אותו בזזזזז 1. האם זה אומר שמקומם של הרמקולים הללו הוא בזבל, או שיש מה לעשות ? 2. אני מעוניין בזוג רמקולים קטנטן לחיבור למחשב לשמיעת הסאונד (משהו מאוד פשוט, בלי סאב ובלי שום תחכום, רק כדי לשמוע את הסאונד) יש המלצה למשהו קט, סביר וזול ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
איזו עדיפה? אם תצליחו לשכנע אותי אולי אני אשקיע במערכת יותר איכותית (ATP3), אבל בינתיים אני צריך להחליט מי משניהם יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-