אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום! ישנם אוספים של קבצי סאונד באיכות גבוהה, בהם הקלטות של כלים שונים, כדוגמת תופים, חצוצרות, וכלים נוספים המכסים תווחי תדרים שונים. כל המטרה של האוספים האלה היא לבדוק מערכות סאונד. מהיכן אני יכול להשיג/לקנות אוספים אלו ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו... יש לי בבית בסלון מערכת סטריאו של סוני לא רשום עליה שום דגם חוץ מMHC G88 מערכת מאוד מאוד ישנה... היא אצלנו איזה 10 שנים! עכשיו אני הבנתי.. שהרמקולים והמערכות של פעם הם הרבה יותר טובים משל היום כי פעם החברות היו עושות תחרות מי איכותי יותר והיום זה מי יפה יותר ובגלל זה החלקים נהיים קטנים יותר מעוצבים יותר וכמובן שהאיכות יורדת ובשביל להגיע לאיכות של המערכות של פעם זה עולה המון המון כסף... עכשיו למערכת הזאת יש 4 רמקולים שבאו איתה בקניה, 4 רמקולים של סוני, 2 גדולים ו2 קטנים עליהם. שומעים בה מדהים! אני נדהם מהמערכת והרמקולים כל פעם מחדש! מהאיכות ומהעמידה באיכות גבוהה גם בעוצמות הכי גבוהות (ווליום מטורף). עכשיו אני אמרתי שאני רוצה את המערכת הזאת בדיוק עם הרמ…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש ברשותי את הדברים הבאים: - 2 מחשבים המחוברים ביניהם ברשת פנימית כשאחד מהם מחובר לאינטרנט חיצוני בראוטר. - 2 מערכות סטריאו כאשר כל מערכת מחוברת למחשב אחר. - לכל מערכת סטריאו מחוברים 4 רמקולים כאשר בכל חיבור אחורי במערכת של רמקולים מלופפים 2 רמקולים (2X2 = 4) - וכעת, נוספו לי עוד 5 רמקולים קטנים של מערכת קולנוע ביתי VERTEX + סאב וופר כאשר כל אלה בלי חוטים כלשהם אלא רק הרמקולים+ סאב בעצמם. - כל אחד מחמשת הרמקולים החדשים ממוקמים באיזור אחר בחדר וכך גם הסאב. שאלתי היא: מה היא הדרך הכי טובה לחבר את חמשת הרמקולים החדשים והסאב לשאר אמצעי השמע כך שאשמע בצורה הכי טובה ואיכותית בהכי פחות כסף לתופסות כלשהם לפריטים שיש ברשותי (פריטים בסגנון של סוויץ' למערכות / מגבר חיצוני / חוטים לר…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הקול שיוצא מהלוח אם GIGABYTE P31 DS3L לטלוויזיה ל RCA
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גאה להציג את התמונות שצילתי (חובב אודיו וקולנוע בייתי מקצועי חחח) בתערוכת HOME THEATER שהתקיימה במלון כפר המכביה בתאריכים 17-18 באפריל 2008. בשתי מילים: היה מדהים !!! לא הכל אני יודע בדיוק מה צילמתי (אבל לרוב כן אז מה שאני יודע אני יכתוב, תהנו: ישר כשנכנסתי, מסך הורכס בעצם מ-9 מסכים, ביחד 126 אינץ', מחובר ל-XBOX 360 פרובולושן 2008 איזה מגניבבב כדי שדברים יובהרו, אין מסך אחד שמה שלא שידר משהו בהיידיפינישן. קבלים מחורעים דגי שאנשים יבינו מה הם קונים (סתם חחח ) סוני 3 בהתגלמותו: מערכת מפחידה של 7.1 רמקולים, הספק אדיר (לא יודע כמה אבל זה הרבה מאוד) מערכת blou-ray של פייוניר, ורמקולים של חברה אחרת גם ידועה אבל ברח לי השם. ועכשיו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לפני כמה זמן ממש לא יחסתי חשיבות לאוזניות והשימוש בהן. לאחרונה אני רואה הרבה אנשים שמשקיעים הרבה כסף באוזניות ומשתמשים בהן הרבה, בשביל מוזיקה או בשביל משחקים. יש לי altec lancing atp3 ואני ממש מרוצה מהאיכות סאונד שאני מקבל. השאלה שלי אם מעבר לאוזניות זה באמת הבדל/שינוי עד כדי כך גדול שמצדיק השקעה של 600+ שקל? אומרים שבמשחקים למשל האוזניות ממש מכניסות אותך לאווירה ותורמות לחוויה. זה באמת עד כדי כך משפיע? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחר שנהרס הזוג הקודם, הזמנתי חדשות שהגיעו היום במחיר של 560 ש"ח כולל משלוח... שאלה קטנה לידע אישי, בן דוד שלי אמר לי שצריך לתת לאוזניות לעשות Burn In ולתת להן לעבוד בלילה על ווליום נמוך...ש"יתחממו" (??) קצת. לי נשמע ככה ככה... וחשבתי להתייעץ עם מקצוענים ומבינים בנושא קודם, אז מה אתם אומרים? יש צורך לעשות משהו מיוחד? תודה!
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר DVD של LG מדגם DV256\DV276K שמתי ע"פ ההוראות את המספר של הכתוביות בעברית ב טפריט בו מבקשים את סוג הכתוביות ואני לא מצליח לשיים את הכתוביות לא משנה למה אני משנה כאשר אני לוחץ על כפתור ה SUB מופיע לי OFF למרות שיש בודאות קובץ כתוביות איפה אנייכול לקבל עזרה בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיה ששימושיה יהיו בעיקר קליטת שידורים אנלוגיים דרך RF, וצפיה בתכני HD מהמחשב בעזרת חיבור VGA. מאוד חשובה לי התמיכה בהצגת תכנים מהמחשב שיכללו גם משחקים וסרטים באיכות DVDRIP בנוסף לתכני HD. אגב, באותה הזדמנות אשמח גם להסבר על תמיכה בNR ועל חשיבותה. בינתיים הוצעה לי טלוויזה של TOSHIBA מדגם A3500 במחיר של 7,500 ש"ח. עוד לא ראיתי אותה במו עיני, אך מחיפוש קצר ברשת נראה כי היא לא מומלצת במיוחד. אשמח אם תוכלו לתת לי המלצות על מסכי LCD או פלזמה בסביבות אותו מחיר שיענו על הדרישות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי, השאלה היא כזו: יש לי רמקולים של קריאייטיב, פשוטים. SBS200 או משהו בסגנון, מהדגמים של 150-200 שקל. עד לא מזמן הם פעלו יופי, אבל עכשיו אני צריך לשחק עם הווליום שלהם כל פעם, בגלל ששומעים רעשים ומדי פעם רמקול אחד (קורה גם בימין וגם בשמאל) פשוט משתתק. אני חושד שהבעיה בכבלים. אם כן, ישתלם לקנות להם כבל (לא שאני יודע איזה, ציפיתי להמלצה ) וקונקטורים חדשים ולשלוח אותם לrecable ? או שזה לא שווה את ההשקה ועדיף פשוט לקנות סט חדש ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
עד היום הסתובבתי עם ה-IAUDIO X5 שעבד בצורה מעולה עד שאחותי שברה אותו :-X. אין לי תקציב גבוהה לקניית נגן חדש, ואני חייב להסתפק באחד שעולה 200-300 שקלים, כשבמחירים האלה אני משער שהגדלים הם עד 1G. אני לא מתמצא בתחום, אז להיכנס לזאפ ולחפש בטווח המחירים שציינתי לא מועיל לי במיוחד, וגם לא מתכוון לסמוך על התגובות שיש שם באתר. אז אם מישהו יכול, בבקשה תמליצו על נגן MP3 כמה שיותר זול (בטווח שציינתי). מה שחשוב לי הוא זמן סוללה וגודל, אלה הדברים היחידים שהפריעו לי ב-X5. לבוא עם דרישות בתקציב כל כך נמוך קצת לא במקום, אבל אם אפשר לעמוד בהם אז מבחינתי בונוס. תודה . אוזניות אגב אני מתכוון לקנות את ה-X300 או איך שקוראים להן (עד עכשיו קניתי שני זוגות שגם הם התקלקלו משימוש לא נכון של …
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון LCD או פלאזמה בגודל סביבות ה42, 37 אינצ' השימוש שלי הוא צפייה בשידורי הוט (בעתיד אולי גם PS3 או קונסולה אחרת) אני מעוניין לדעת מה כדאי לי לרכוש :s05: ואם יש לכם המלצות מניסיון אשמח לשמוע על דגמים או חברות מסויימות בבקשה שפכו לי קצת אור!!!!!!!!!! התקציב שלי הוא עד 5.5 +/- תודה לעוזרים נ.ב. שיהיה לכם חג שמח ומעושן :anim-jjd: :ylsuper:
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למטרה הבאה: במחשב שלי יש tuner איכותי והממיר של yes מחובר אליו. אני רואה הרבה טלוויזיה ושומע די הרבה מוזיקה (mp3- גם קלאסית וגם מוזיקה ישראלית רגילה). עד היום השתמשתי באוזניות RF פשוטות שגם היו לא נוחות וגם מאוד לא איכותיות (אוזניות שעולות 150 ש"ח...). חשבתי לשנות כיוון ולרדת מהאלחוט (כי אין משהו איכותי שהוא לא יקר מאוד ... אלא אם כן מישהו ימליץ על IF240RK Sony ) וללכת על Grado SR-60. בהחלטה על SR-60 התחשבתי בגורמים הבאים: - מאחר שהאוזניות יתחברו למחשב אני חייב אוזניות עם כבל ארוך, וכאן אורך הכבל מספק: 2.5 מטר - איכות סאונד גבוהה - אני לא אוהב אוזיות כפתור או (יותר גרוע מבחינתי) אלו שנכנסות לתעלת האוזן - הראש שלי גדול יחסית וחשובה …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי. אחרי פירמוט התחילה אצלי בעייה מאוד מעצנת: כל כמה שניות יש תקיעה בסאונד לשנייה- כאילו השיר נתקע על תו מסוים ו"מפרפר" אותו (עושה מעין "גרררר" על התו...) שללתי בעיית דריירים, עכשו אני מכבה את המחשב כדי לשלול בעיית חיבורים... אם למישהו יש עוד רעיון לגבי מה יכולה להיות הבעייה אני אשמח לדעת. מדובר בכרטיס קול creative sound blaster live! 5.1 מהגירסה הישנה יותר (עם שבב EMU10K1...) תודה לעוזרים. עידכון: ניקוי מגעים לא עזר... אגב, שמתי לב עכשו שהתקיעות האלה תוקעות לי את כל המערכת... הבארים הקופצים בתצוגה של הוינאמפ גם נתקעים במשך הפירפורים...
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שזה הפורום המתאים. התלבטתי בין זה לבין הפורום של המחשבים הניידים. אני רוצה לקנות LCD של 32 אינטש וכרגע מסתמן שזה יהיה HITACHI דגם L32A01. אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחבר אותו למחשב ולוודא שאני מקבל 1:1 Pixel mapping, כלומר שאני יכול לחבר אותו ולקבל NR. בהתחלה לא היתה במחשב את הרזולוציה 1360:768. הוספנו אותה באמצעות Power Strip. עכשיו הרזולוציה מופיעה שם, אבל רק עבור המסך בילט-אין של הנייד. כשאני רוצה לחבר טלוייזיה אני מחבר את המחשב אליה בכבל VGA, ובוחר דרך ההגדרות של הנייד חיבור למסך חיצוני (Fn+F7), ושם צריך להגדיר פרופיל עבור חיבור המחשב למסך חיצוני. אבל אין שם את הרזולוציה הזו. יש רק רזולוציות נמוכות או גבוהות יותר. מה אפשר לעשות? מישהו הצליח לחבר מחשב ני…
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
לפני כמה אמשים קניתי נגן של SanDisk מדגם הקליפ המוטען על ידי חיבור לחריץ USB. עקב היותי מרוחק רוב היום ממחשב נאלצתי לקנות עמו גם מטען חשמלי שמתחבר לנגן ומטעינו. דא עקא, שהמטען לא מטעין כלום, הוא לא משפיע על סוללת הנגן (אין גם אנימציה של סוללה שמתמלאת) בהנחה שהמטען כשיר לפעילות, מה יכולה להיות הבעיה של מטעני? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל סרטים. התקציב כמו שרשום בכותרת נע בסביבות ה 500 שקל, אני מעדיף מערכת 2.1 אבל לא נעול על זה. שמעתי היום את EACAN A200II ודי אהבתי אותם, אבל השמיעה שלי רחוקה מלהיות מוזיקלית, קראתי את הפוסט וההמלצה שם זה לקנות JBL, אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב שלהם, וגם לא ממש בא לי להשקיע 600 שקל, אז מה עוד יש מומלץ במסגרת התקציב הזה? מה דעתכם על EACAN? או על LOGITECH Z-3E? MICROLAB FC-661 2.1? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה מותקן מנהלים: זה נראה לי הפורם הכי מתאים, אם לא אמשח שתעבירו את הנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש נגן שיתמוך לי בפורמט Evo, מיספר סרטים אינם עובדים לי מקורם הוא חלקם Blu-Ray וחלקם Hd-Dvd ניסתי את כול הנגנים האלה. Wmp Vlc Zoom Player Mpc PowerDvd RealPlayer כול אלה לא עבדו. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי זוג רמקולים רצפתיים של jbl e-80 התקציב שלי עד 2500 ש"ח השימוש בעיקר למוזיקה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
OK אז ככה החלטתי להתחדש בסט רמקולים חדשים כדי להעשיר את חווית השימוש במחשב רק שאני לא החלטתי איזה רמקולים לקחת ....אז אני פונה לקהל כדי לשמוע דעות בעד ונגד....רק בבקשה על תרשמו משהו בסגנון "יש לי אותם ושומעים בהם פיצוץ..." אני יודע ששני הסטים טובים ושומעים "פיצוץ" בשניהם, קיצור מקווה שהבנתם את הפואנטה.
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 23:40:48 אהה, ורצוי שיהיו IN-EAR
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחבר את הלאפטופ לטלויזיה כדי לראות סרטים. לאחרונה קיבלתי ליומולדת הרד דיסק USB נייד. חשבתי שאולי כדאי לקנות די וי די עם חיבור USB, ובשילוב ההרד דיסק הנייד החדש אני אוכל לוותר על התענוג של חיבור הנייד לטלויזיה..... מה אתם אומרים? יעבוד? שווה לקנות את הדי וי די? תודה! אייל
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 400 שקל בהם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי לטובת: המחשב והטלויזיה. ידוע לי שיש 2 שיטות של שידור גלים או RF או BLUETOOTH. אני רוצה לקנות את האוזניות הכי טובות במחיר הזה. חשב לי שהם יהיו מעולות לצפייה בטלויזיה ולראות סרטים במחשב מבחינת הסנכרון שלהם עם הצפייה. תודה מראש. אני כבר נכנסתי לאתר זאפ וחיפשתי שם ראיתי 2 סוגי אוזניות לא התלהבתי כלכך חשבתי שיש אולי משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
=כותרת לציין שאני רוב הזמן נמצא בחדר ולכן אין ממש צורך לאוזניות שמבודדות רעש (אם כי זה יהיה בונוס נחמד). אני מחפש משהו שיהיה הכי טוב שאפשר במחיר הזה. תודה מראש. *עריכה: האוזניות יהיו מחוברות למערכת בחדר שלי (Panasonic SA-AK630). אין לי מגבר אז אני מעדיף שהאזניות ישמעו מצויין גם בלעדיו.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-