אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
האם אלטק הולכים להוציא בחצי שנה הקרובה איזה שהוא דגם חדש של רמקולים? משהו ברמה של ה FX6021 או ה MX5021 או בכלל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לאבא שלי LCD 37A3000 ואני מנסה לראות בה סרטי HD דרך המחשב נייד שלו. המחשב מחובר דרך חיבור VGA לכניסה RGB\PC של ה LCD. כשאני מנסה להעביר את הרזולוציה של הטלויזיה (דרך הדרייבר של הכרטיס מסך) ל 1280X720 הצבעים ב LCD הופכים למעוותים, דבר שלא קורה ברזולוציות נמוכות יותר. חשבתי שאולי הדבר קשור לחיבור VGA אבל לא נראה לי שיש אפשרות לחבר את המחשב בחיבור HDMI .. יש לנייד יציאה של VGA ו S-VIDEO. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש מצב כזה כשמפעילים רמקולים על "פול" עוצמה הם מתחילים לזייף להשמיע רעשי רקע. (tsss) אז זאת הבעיה אצלי, רק ש..כשאני שומע על 20 (מתוך 50) המערכת שמוכרת מ-2 רמקולים ו-2 טווטרים, 2 הרמקולים וטוויטר אחד עובדים על 20, רק שטוויטר האחר עובד "קבוע" על 50, ויוצר חוסר תאימות מטורף. בדקתי את הנושא והפעלתי רק את הטווטרים (כדי לשמוע את זה בבירור) ובאמת אחד עובד חלש ואחד עובד ב"פול" עוצמה, למרות ששמתי על 20. הגעתי למסקנה: הטוויטר החליט שהוא רמקול, ניתקתי מהמחשב - ועדיין. יש למישהו מושג איך פותרים את זה? למישהו יש מושג איך פותרים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי ברמקולים של אלטק FX6021 שהם הכי טובים שיש היום בשוק לפי דעתי לאחר סקר מפרך אבל יש הפרעות בשמיעה כאלה ציפצופים חלשים כאלה צס צס צס צס באופן רנדומלי משהו כזה למען האמת זה גם היה לי ברמקולים לפני חשבתי שזה בגלל הרמקולים אבל לא גם פה חוזרת הבעיה יש למישהו רעיון מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בזוג רמקולים איכותיים למחשב. השימוש העיקרי שלהם יהיה האזנה למוזיקה. כרגע אני נוטה לכיוון ה-T40 של קריאטיב ואולי אפילו לכיוון ה- Audioengine אם אצליח לגייס את הסכום. לאחרונה נתקלתי ברמקולים SRS-ZP1000 של סוני. מדובר בזוג רמקולים, כבדים מאד - כ-4 קילו לכל יחידה והם נמכרים באינטרנט ובחנויות (ביג בוקס) בכ-1000 ש"ח. האם למשהו יש ניסיון איתם? http://zap.co.il/model.asp?model_id=676564 http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=SRS-ZP1000&productsku=SRSZP1000.CEK&site=odw_en_GB&pageType=Overview&imageType=Main&category=CPP+Speakers#tab http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=20810433 תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני מחפש רמקולים למוזיקה(דגש בפן הבאס יותר) בעיקר וצפייה בסרטים. בינתיים שמתי עין על הרמקולים הבאים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
1. כשחיברתי את המסך למחשב (DVI>>HDMI) המחשב נתן לי 3 רזולוציות לבחירה: 1280x720 1366X768 1920x1080 הפעלתי סרט 720P ברזולוציה של 1366X768 הסרט הוצג על כול המסך ללא שורות שחורות. האם זה אומר שהמסך תומך בNR? למה כשאני על הדסקטופ התמונה גולשת מהמסך(למשל חלק מהשורת פקדים למטה של "התחל" וכו' בולטת קצת "מחוץ" למסך)? מה הכוונה בכך שהמסך יכול לקבל רזולוציה של 1920x1080 אם הוא מוגדר כHDREADY? האם הכוונה לכך שהוא יכול לקבל אותו 1080I כמו שרשום בנתונים של המסך ולהמיר אותם ל720P?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
Hi, I'm currently in the U.S and i want to find a good solution for connecting the laptop to the receiver or to 7.1 speakers. So far I found the best solution in my opinion, External sound card. Is someone here have experience with it? or can recommend a good one? or just other solution will be good? THANKS!!!
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יושבות אצלי כבר כמה זמן זוג של grado sr-60 בארון ללא שימוש כי הפדים שלהם פשוט נהרסו לגמרי. אפשר לקנות איפשהו את הפדים שלהם? חבל לי שהן סתם מתבזבזות בארון. תודה וחג שמח לכולם
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל סרטים. התקציב כמו שרשום בכותרת נע בסביבות ה 500 שקל, אני מעדיף מערכת 2.1 אבל לא נעול על זה. שמעתי היום את EACAN A200II ודי אהבתי אותם, אבל השמיעה שלי רחוקה מלהיות מוזיקלית, קראתי את הפוסט וההמלצה שם זה לקנות JBL, אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב שלהם, וגם לא ממש בא לי להשקיע 600 שקל, אז מה עוד יש מומלץ במסגרת התקציב הזה? מה דעתכם על EACAN? או על LOGITECH Z-3E? MICROLAB FC-661 2.1? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה. חשבתי על זה, האם אפשר לחבר לכרטיס טלווזיה (בעל כניסת RCAX3) את הסוני פלייסטיישן 2 שלי? ולראות את התמונה במסך של המחשב. (שיוצא בHDMI/DVI) אשמח אם תענו לי אורי. וד"א. איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ בכל טווח מחירים. איכות הכי קרובה לשידור טלוויזיה רגיל. עם VISTA MEDIA CENTER ככה שיהיה תואם, ושלט
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני שבוע +-, קניתי את הרמקולים Logitech X530, עכשיו מהקדידמיים ומהסנטר אני שומע מצויין - כנ"ל על הסאב. מהאחוריים אני לא שומע בכלל, לא במשחקים, לא בסרטים ולא במוסיקה(ניסיתי לשמוע דרך סרטים שתומכים ב5.1 ולא שמעו). עכשיו יש לי את הלוח אם Intel DP35DP לוח אם מדגם די חדש, ויש לו תמיכה של HD AUDIO, עד 7.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה בלוח אם. מישהו מוכן לעזור לי? ניסיתי לעשות כל דבר, להתקין דריברים חדשים הכל, כלום לא עזר לי(גם קראתי המון דיונים פה בפורום, אין כלום לא עוזר) יש לי ווינדוס XP SP2, והגדרתי 5.1 אך עדיין לא שומעים מהאחורים כלום. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס Hauppage PVR 150 שהכי פופלרי כיום לכרטיסי טלויזיה. קניתי אותו עם שלט ומשדר של מייקרוסופט שיעבוד על WIN XP PRO. חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה. אני רוצה לחבר אותו ליס מקס. היס מקס מחובר לפלזמה בRGB. את הכרטיס חיברתי ב SVIDEO ליס מקס ובחיבורי אודיו רגילים. שיניתי בהגדרות של יס מנק בהגדרת יציאת SCART. שיניתי לאפשרות האמצעית שזהSVHS . הצבע שאני רואה במחשב אחרי זה הוא שחור לבן. לאחר מכן קניתי מתאם SCART חיברתי אותו ליס מקס ואליו חיברתי את הכבל SVIDEO. עדיין רואים שחור לבן. כאשר אני משנה נגיד לקומפוזיט הצבע ביס מקס נהפך לצבע דהוי אבל במחשב פתאום רואים צבעוני. אני צריך עזרה חבר'ה.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=741&mId=1&cId=21&sId=63 והאם הן מומלצות? לא מצאתי בזאפ
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות למטרה הבאה: במחשב שלי יש tuner איכותי והממיר של yes מחובר אליו. אני רואה הרבה טלוויזיה ושומע די הרבה מוזיקה (mp3- גם קלאסית וגם מוזיקה ישראלית רגילה). עד היום השתמשתי באוזניות RF פשוטות שגם היו לא נוחות וגם מאוד לא איכותיות (אוזניות שעולות 150 ש"ח...). חשבתי לשנות כיוון ולרדת מהאלחוט (כי אין משהו איכותי שהוא לא יקר מאוד ... אלא אם כן מישהו ימליץ על IF240RK Sony ) וללכת על Grado SR-60. בהחלטה על SR-60 התחשבתי בגורמים הבאים: - מאחר שהאוזניות יתחברו למחשב אני חייב אוזניות עם כבל ארוך, וכאן אורך הכבל מספק: 2.5 מטר - איכות סאונד גבוהה - אני לא אוהב אוזיות כפתור או (יותר גרוע מבחינתי) אלו שנכנסות לתעלת האוזן - הראש שלי גדול יחסית וחשובה …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש סט 2.0 או 2.1 שיתן איכות צליל טובה לשירים, עקרונית אם זה יהיה בתחום ה400 ש"ח זה יהיה מעולה, אבל אפשר לחרוג אם יש משהו ששווה את זה. לא לסרטים ולא למשחקים, רק מוזיקה (מגוונת, היפהופ, רגיי, שירים ישראלים, בערך הכל חוץ ממזרחית ואלקטרוני). לא להציע ATP3 כי כמעט ואי אפשר להשיג אותם (וכי יש לי כבר סט אחד בבית ובא לי לגוון), חשבתי יותר לכיוון ה 2421 שאני יודע שפחות טובים מה ATP3 אבל לא ראיתי הרבה אפשרויות אחרות במחיר הזה, והקריאטור2 של JBL גם נראים בסדר... ואגב, למישהו יש ניסיון עם הרמקולים של MICROLAB ? איך ה SOLO3 מול ה ATP3 לדוגמא? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780 תודה.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני גאה להציג את התמונות שצילתי (חובב אודיו וקולנוע בייתי מקצועי חחח) בתערוכת HOME THEATER שהתקיימה במלון כפר המכביה בתאריכים 17-18 באפריל 2008. בשתי מילים: היה מדהים !!! לא הכל אני יודע בדיוק מה צילמתי (אבל לרוב כן אז מה שאני יודע אני יכתוב, תהנו: ישר כשנכנסתי, מסך הורכס בעצם מ-9 מסכים, ביחד 126 אינץ', מחובר ל-XBOX 360 פרובולושן 2008 איזה מגניבבב כדי שדברים יובהרו, אין מסך אחד שמה שלא שידר משהו בהיידיפינישן. קבלים מחורעים דגי שאנשים יבינו מה הם קונים (סתם חחח ) סוני 3 בהתגלמותו: מערכת מפחידה של 7.1 רמקולים, הספק אדיר (לא יודע כמה אבל זה הרבה מאוד) מערכת blou-ray של פייוניר, ורמקולים של חברה אחרת גם ידועה אבל ברח לי השם. ועכשיו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Via AC97' Vinyl אחרי פירמוט התקנתי ועדכנתי את הדרייברים אך הסאונד יוצא מקוטע ועם רעשים. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום! ישנם אוספים של קבצי סאונד באיכות גבוהה, בהם הקלטות של כלים שונים, כדוגמת תופים, חצוצרות, וכלים נוספים המכסים תווחי תדרים שונים. כל המטרה של האוספים האלה היא לבדוק מערכות סאונד. מהיכן אני יכול להשיג/לקנות אוספים אלו ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש ברשותי את הדברים הבאים: - 2 מחשבים המחוברים ביניהם ברשת פנימית כשאחד מהם מחובר לאינטרנט חיצוני בראוטר. - 2 מערכות סטריאו כאשר כל מערכת מחוברת למחשב אחר. - לכל מערכת סטריאו מחוברים 4 רמקולים כאשר בכל חיבור אחורי במערכת של רמקולים מלופפים 2 רמקולים (2X2 = 4) - וכעת, נוספו לי עוד 5 רמקולים קטנים של מערכת קולנוע ביתי VERTEX + סאב וופר כאשר כל אלה בלי חוטים כלשהם אלא רק הרמקולים+ סאב בעצמם. - כל אחד מחמשת הרמקולים החדשים ממוקמים באיזור אחר בחדר וכך גם הסאב. שאלתי היא: מה היא הדרך הכי טובה לחבר את חמשת הרמקולים החדשים והסאב לשאר אמצעי השמע כך שאשמע בצורה הכי טובה ואיכותית בהכי פחות כסף לתופסות כלשהם לפריטים שיש ברשותי (פריטים בסגנון של סוויץ' למערכות / מגבר חיצוני / חוטים לר…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום אני רואה שכולם פה קונים ב 400+ וכו'.. ובטח תגידו לי שזה לא מספיק או משו אבל אני לא אודיופיל בדרך כלל אני משתמש באוזניות הפשוטות של ה15ש"ח אתמול שלי בדיוק נישברו והיום קיבלתי 150 שקל.. אני צריך אותם בעיקר למשחקים ותוכנות דיבור (VENT TS SKYPE ...) וגם מוזיקה אבל בעיקר משחקים ושהיו נוחות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק לחיבור HDMI בין המחשב לLCD אני לא יודע איזה מהכבלים באינטרנט הוא לחיבור למחשב ואיזה לא ??
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
=כותרת לציין שאני רוב הזמן נמצא בחדר ולכן אין ממש צורך לאוזניות שמבודדות רעש (אם כי זה יהיה בונוס נחמד). אני מחפש משהו שיהיה הכי טוב שאפשר במחיר הזה. תודה מראש. *עריכה: האוזניות יהיו מחוברות למערכת בחדר שלי (Panasonic SA-AK630). אין לי מגבר אז אני מעדיף שהאזניות ישמעו מצויין גם בלעדיו.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-