עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה סט אוזניות on ear ביתי כזה רק בשביל לשמוע לפעמים סאונד בחדר עם אוזניות. ביום יום אני משתמש בסט אוזניות in ear מאד איכותי וטוב ככה שאני לא רוצה להשקיע עכשיו בעוד אוזניות יקרות. לאור המחירים באמזון אני מתלבט בין Sennheiser HD 202 II לבין Sennheiser HD201 מביקורות שקראתי הדעות ממש חצויות לכן רציתי עוד חוות דעת של מומחים... אגב , אם יש סט אחר בטווח המחירים של עד 25$ (באמזון) שמומלץ יותר אז אשמח לשמוע... תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by tolik_d,

שלום רב חברים! יש לי טלויזיה LG 42 Plasma, HD Ready, לדעתי יש לה את כל היציעות הנחוצות (נקנתה לפני כשנה וחצי-שנתיים). הבעיה היא שהרמקולים שלה די על הפנים וכל באס נשמע כאילו החדר זז (לא במובן החיובי...)! החלטתי לשדרג אותה במערכת שמע שתוצב בסלון. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בנושא... (למרות שדי חפרתי בפורום אך לא מצאתי מידע בסיסי). ברצוני לקנות מערכת פשוטה יחסית שתספק ווליום סביר בסלון של 4X6 מטרים בערך. מה הייתם ממליצים? ראיתי כל מיני מבצעים של 200$ בדיוטי פרי וכו', האם זה בכלל שווה בדיקה? האם ניתן לקנות מערכת עד סכום של 1000 ש"ח? אילו מפרטים כדאי לבדוק? באילו חברות כדאי להתמקד? וכו'... ממש אשמח לעזרה או להכוונה למקומות שיתנו לי מידע בסיסי בנושא כולל הסברים!

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. יש לי 1500 ש"ח 2 דברים שמאוד חשובים לי מהנגן 1. נפח אכסון של 4 ג'יגה לפחות 2. זמן סוללה ארוך במיוחד יש לציין ש הIRIVER H10 שאני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו, מחזיק רק 14 שעות ואין סיבה שאני אקח אותו. חשבתי על Creative Zen Touch 20G מה אתם אומרים? הוא מחזיק 24 שעות, והכוונה לקבצי אםפי3 באיכות 128 וכל הקבצים שלי באיכות 256, ובודדים מעטים באיכות 320. אז מה אתם אומרים הקריאטיב שווה? לגבי אוזניות אין לי מושג מה לקחת, אני מחפש Noise Cancelling Headphones ותקציב. נגיד עד 700 ש"ח.. שיהיו אוזניות ממש טובות, אני אשמע בהם מוזיקה קלאסית.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  4. שלוווום לכולם בובות 8)\ תגידו לי להתחדש בראשון קיבלתי גם את המכשיר של אייריבר IHP 120 וגם את האוזניות של סוני MDR-EX71, אני שמח ורציתי לשתף אותכם בשמחתי, איכשהו הגעתי לקנייה הזאת דרככם, זה בכלל היה ראשון מאושר... הוחלט שאני ואבי נוסעים לפאריס אחח איזה יום אבא שלי ואני בדירה בפאריס לאיזה שבועיים+ בלע זה היה יום טוב, תודה ולהתראות. אני אביא תמונות היום, יום שני ככה בצהריים וחוות דעת גם כן, עד עכשיו שמעתי ממש מעט אבל נשמע טוב....... שאלות: איך בוחרים את האזורים של הרדיו? משום מה שחיברתי למחשב היה כתוב שאין לי היי ספיד יו אס בי למרות שיש לי... מה לעשות? האם לעשות ברייק אין לאוזניות? האם את המתאם למטען יש בחנויות אלקטרוניקה, מספיק משהו פשוט נכון? קיבלתי עם המכשיר כבל עם שני חי…

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

1) אהלן, יש DVD שאני יכול פשוט לצרוב AVI והוא ישר יקרא אותו, בלי המרות בלי כלום...?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Eli Ben Oved,

אשמח להמלצה למקרן קול סביב 2500-3000 ש"ח טלווזיה 65 אינצ', סלון 5x5 , מרחק 4 מטלוויזיה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Red Sparowes,

ברשותי פלאפון. התומך בפורמטים הבאים = AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, AMR-NB, AMR-WB, Mobile XMF, SP-MIDI, MIDI, RealAudio 7,8,10, True tones, WAV 3.5mm Audio Jack שאלתי היא איזה פורמט יתן לי את איכות השמע הטובה ביותר ?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by DJPOWER,

אני מחפש רמקולים למוזיקה בלבד, חשוב לי: עוצמה גבוהה לא מתעוותים אופי צרחני אך נעים לאוזן שהיו מחברה איכותית(KEF , קרווין וגה, אינפיניטי, וכו) האמת לא אהבתי תKEF החדשים אבל לא משנה.. המוזיקה שאני שומע: האוס טראנס טראקים מזרחית רמיקסים ראפ היפ הופ וכו, קיצר כמעט הכל הם יחוברו או למגבר שמוציא 100RMS אמיתי או למגבר של סוני שכתוב עליו 50X5 אם יעזור הדגם הוא STR DE245 תקציב: ככה 1000 קצת יותר קצת פחות תגובות רק מאלה ששמעו את ההמלצה שלהם לא לפי דברי אחרים! תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by ik_86,

שלום. אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה וסרטים. לא משהו יקר שיהי יחסית זול אבל טוב משו בסביבות 400-600 אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים אשמח. השאלה שלי היא האם הרמקולים האלה טובים, כי הנתונים טובים אבל האם גם איכות הצליל טובה והאם המערכת איכותית? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151795 תודה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by OmerS,

היי, יש לי דיסק AUDIO שכל מערכת סטריאו נורמלית קוראת טוב מאוד, המחשב משום מה, לא קורא אותו, לאחר בירורים הבנתי שיש הגנה על הדיסק. כיצד אפשר לפרוץ אותה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amitaihasnes7,

אנשים תראו מה קרה לי. קניתי mp3 הכל טוב ויפה, ואז קרה לי משהוא איום ונורא. ה-driver של ה-mp3 נתקע בכונן הדיסקטים (floppy). זה לא משנה עכשיו למה הוא ניכנס (זה לא אני שהכנסתי אותו). בקיצור כעכשיו אני לא יכול לישמוע שירים כי אין לי את ה-driver. אז יש לי כצה שאלות: 1-האם אני יכול להישתמש ב-mp3 גם בלי ה-driver (עדיין לא השיתמשתי ב-mp3 בכלל). 2-האם ישנה דרך שבה אני יכול להוציא את ה-driver מה-floppy עם איזו תוכנה או משהוא, כי הוא פשוט לא יוצא. 3-אם הוא ניתקע מה אני יכול לעשות. 4-האם אפשר להוריד את ה-driver אז תנסו בבקשה למצוא פיתרון לבעיה שלי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by evy,

שלום,לחבר שלי יש מחשב נייד,והוא רוצה הצעה למערכת 5.1 עם כרטיס קול שגם יתמוך ב 5.1,ואם אי אפשר לחבר כרטיס קול פנימי למחשב נייד אז תציעו כרטיס קול חיצוני. וכל זה יסתכם בסך של 1500 שקל..המערכת תהיה בעיקר למוזיקה,אבל כמובן שגם לסרטים,הרי אין טעם ל 5.1,לכן הוא רצה לשלב. אז אם אפשר,אז תציעו את הכי טוב שאפשר במחיר הזה.. תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. יש לי דיוידי של APEX הוא מראה לי כתוביות הפוך האם יש תוכנה להפוך את הכתוביות כך שכשהוא יראה הפוך זה למעשה יהיה נכון? או האם יש פתרון לבעיה זו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by road_runner,

אז יש לי Ihp 120, וחוץ מיכולת הניווט בין הקבצים הזוועתית שלו אני מרוצה, ומחכה שבאפריל (אמן סלע) ייצא האפגרייד ויהיה לנו עברית (שפה יפה) במכשיר. אני ממש ממש רוצה לחבר את המכשיר לכל מקום (אוטו, אוטו שני, סטריאו של חברים וכ') והפתרון האידיאלי הוא משדר FM. לא כ"כ אכפת לי איזה סוג וכ'... סוללת 9 V או 2 AA או 2 AAA, 4 תדרים או דיגיטלי... רצוי שיהיה קטן. למישהו יש מושג איפה משיגים בארץ? אין לי כוח לחכות למשלוחים מחו"ל שוב!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Kirma,

האוזניות שלי משום מה הפסיקו לפעול, רק האוזנייה הימנית עובדת. משהו מוזר, היא פתאום הפסיקה לפעול, עד אתמול היא עבדה מצויין ולא עשתה רעשים ולא כלום.. ועכשיו היא כאילו מנותקת לגמרי מהמחשב. JVC HA-G101 קניתי אותם מאיזה חנות שקיימת כבר מעל 15 שנים (מי שאני זוכר את עצמי) אבל דווקא עכשיו בחודשים האחרונים היא נסגרה ..( פתחו חנות של BUG במקום והמבחר + מחירים שם ממש לא לעניין) צריך המלצה לאוזניות טובות בסביבות 100-150 עם חריגה קטנה, מעדיף שיהיה מ TMS אבל אל תקחו את זה כתנאי.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by SyndromE,

סתם, חשבתי שאולי לפני שאני ממשיך \ משנה את הטראק משהו רוצה לתת את דעתו... מדובר בטראנס... פסיכודאלי ככה ככה, 133BPM - טראק די איטי, אבל אתם יודעים איך זה, הכל תלוי במצב רוח :DJsmile: FL Studio 6.0.8 + VST Instruments http://www.filehosting.cc/file/17370/Road-to-the-7-th-well--unfinished--mp3.html עריכה: סיסמא: hwzone

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by Yonatan-A,

אממ, כמו שכבר אמרתי כאן בדיון קודם שלי, אני רוצה לקנות אוזניות. החלטתי כמובן על הSennheiser סדרת MX. כשנכנסתי לאתר של Music 10, ראיתי שהמחיר של הMX 500 גבוה משל ה550. למה זה? האם הן יותר טובות? מה עדיף לי לקנות? (ההבדל במחיר זניח). אני באמת חייב עזרה מהר, אני ממש צריך לקנות, שכן נכון לעכשיו אין לי עם מה לשמוע מוזיקה באייריבר שלי. המון תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by NIVTOL,

שלום ניסיתי לחבר מסך פלזמה NTSC למת"ב דרך ווידאו ממיר PAL TO NSTC , נוסף רעש לתמונה. הוספתי למחשב כרטיס טלוויזיה, הכניסה היא מהכבלים, היציאה של המסך מחוברת לפלזמה והיציאה של הקול ל-HOME TEATER, הבעיה: יש הפרש בין התמונה לקול, האם יש תוכנות ל"הזזיז" את הקול על מנת ליצור סינכרון? או האם יש פתרון פשוט אחר? תודה

• 3 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by LeverMever,

שלום, יש לי בעיה באוזניות Logitech שרכשתי לא מזמן ב300 ש"ח הבעיה היא שחברתי פעם אחת את האוזניות והם נקלטו והכל בסדר ואחרי כמה פעמים שנתקתי וחברתי זה הפסיק לקלוט את זה כמה נקודות חשובות שתדעו: האוזניות תקינות לחלוטין, אני החלפתי את האוזניות כבר, וזה קרה לי גם באוזניות אחרות. כל חיבורי הUSB במחשב גם הם תקינים לחלוטין ולראייה - המקלדת והעבר מחוברים דרך USB והם עובדים מצויין. זה קרה לי גם במחשב הקודם שלי עם אותן אוזניות. אני חושב (לא בטוח) שזה בעיה במערכת הפעלה שלא קולטת את האוזניות תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by שניצל,

ההורים שלי מתכננים לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי לקחת את המחשב הישן שלהם ולהפוך אותו למחשב מולטימדיה נחמד (לא צריך יכולות רבות, רק שיהיה מסוגל להריץ סרטי HD). השאלה העיקרית היא האם הוא בכלל יהיה מספיק חזק בשביל זה. אני לא זוכר את המפרט המדויק, אבל זה בערך משהו כזה: מעבד AMD 2800 512מב זכרון Geforce 6200 מה דעתכם? יחזיק?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  21. למה הם מתכונים בחיבור הזה לאופטי(מה שמוקף בעיגול)? ואיזה רמקולים יש 2 יציאות בננות? בקיצור איך אני מוציא סאונד מהמסך כל הרמקולים יש חיבור של אוזניות עזרה מפורטת בבקשה אני לא הכי מבין את כל המושגים (כבלים וכוו...). תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by kfirbep,

אני מחפש אוזניות in ear בשביל הנסיעות.אני שומע בעיקר היפ הופ, פופ ,קצת רוק ,ומוזיקה אלקטרונית. אני רוצה לקנות את האוזניות מאיביי או מאמזון אז האוזניות צריכות לעלות מקסימום 100$ כדי שאני אכול לשלם גם על המשלוח עם הכסף הנותר. האוזניוות יכולות לעלות 110$ עם משלוח חינם לישראל (יש חנויות שעושות את זה בדקתי כבר) באוזניות אני מחפש נוחות ואיכות העיצוב לא כל כך חשוב אבל עדיין כמובן שאעדיף אוזניות יפות על פני ממש מכוערות.אני מעדיף אוזניות שלא צריך ללפף את החוט סביב האוזן ושלא יהיה להם את התופס הזה של האוזן (הוא בדרך כלל נמצא באוזניות שמיועדות לריצה) ובנוסף אני מעדיף שהפלאג שלהם הוא ן ולא L. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. למה כולם אומרים שרואים בה חרא ושהיא סתם טלוויזיית מעבר מהסקארלט ? מישהו יכול להסביר לי מה גרוע בה מניסיון ?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  24. Started by deluxe,

רוב החיבורים הם PL אנלוגי. שמתי לב שבשוק הגיימניג חלק מהדגמים מציגים חיבור USB. מה העניין לחבר דרך USB והאם זה מעניק יתרון כלשהו מבחינת הסאונד? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מעוניינת בהקלטה דיגיטלית: נכון להיום יש לי 2 אפשרויות: 1. לחבר את הממיר של yes לכניסת line in של המחשב ואז להקליט את שידורי הרדיו ב- mp3 באיכות 256kb/sec 2. לחבר את הרסיבר של מערכת הסטיראו (מערכת משולבת ופשוטה של jvc) לאותה הכניסה וביצוע ההקלטה. שאלותי: א. איזה שיטה עדיפה לדעתכם? ב. בגדול מה דעתכם על איכות יציאות הסאונד של הממיר של yes. האם הסאונד איכותי? ג. האם יש הבדל באיכות בין הקלטה בקצב 192kb/s לבין 256 kb/sec? הערות: הנושא דחוף כי אני מתכוונת היום להקליט את ההופעה של שלמה ארצי מהרדיו. כרטיס הקול במחשב הוא AC97 - כרטיס קול ONBOARD של לוח אינטל D845GBV תודה רבה, דנה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.