אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפני מס' שבועות הורדתי את הסט של Astral Porjection מכאן... שמו המלא של הסט הוא : Astral Projection - Live @ Brotherhood Beach (03-08-02) כן כן... מסיבת האחווה בחוף מציצים בת"א, סט משלנו. הסט עצמו מומלץ בחום גם לאלה שאינם חובבים את ז'אנר ה"גואה"... בכל אופן, אם תוכלו להאזין לסט ואולי לנסות לזהות בשבילי טראק מסויים... הטראק מושמע בין הדקות 51:10 ל 57:40 והפרט היחיד שאני יודע עליו הוא השם שלו אבל לא של ההרכב. שם הטראק עצמו הוא "BORN ON EARTH", הסאמפלים בו נשמעים כמו הסאמפלים של אסטרל (כמו רוב הטראקים שמושמעים בסט) ואני חושב שהם משתפים פעולה עם עוד הרכב. האם מישהו יודע את השם המלא של הטראק האיכותי הזה?! PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!
-
מי צריך את Creative עם האיחורים בשחרור דריברים חדשים כשיש מי שיעשה את העבודה בשבילנו עם המון רצון לשפר לנו את חווית ה-X-FI. XFMC - X-FI Mode Changer : http://www.freewebs.com/spectra9/xfmc.html התוכנה הזאת תעשה הכל! החלפת mode במהירות מה-task bar ופרופילים לקבצי העלאה ! לא צריך יותר להחליף ל games mode כל פעם שמריצים BF2 תהנו.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בחיפושים אחרי TV LCD לא יקרה לשימוש - כללי (בסלון) מרחק צפיה 3-5 מ , נתקלתי בזו: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3053851 http://www.haier.com/products/product.asp?proID=5957 [אתר היצרן, כולל מדריך למשתמש] היא מיועדת גם לצפיה בסרטים מה-PC. עלות במכרזים - כ 6300 ש"ח. מה המומחים כאן אומרים ? יש למישהו ניסיון אישי ? חיפשתי בפורום ולא מצאתי התייחסות לדגמים שלהם. כל עצה תבורך! צריך להחליט אם לממש קניה במכרז או לבטל... עריכה: הנה תקציר המפרט - רזולוציה גבוהה: 1366X768 פיקסלים רמת ניגודיות ביחס 1:1000 רמת בהירות 600cd/m² זמן תגובה 8ms HDMI כניסה דיגיטלית המשלבת העברת אינפורמצית תמונה HD עם סאונד דיגיטלי כללי מסך ''40 בטכנולוגיית LCD מסדרת LCD TV HAIER. רזולוציה…
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני כרגע עם siberia v2 שהתחילו לקרטע לי אני רוצה להשתדרג מבחינת אאודיו יש כאן משתמשים שיש להם אותן?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
מעוניין בחוו"ד על הדגם הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760217 כפי שנכתב בנושא, הרמקולים מיועדים לסרטים וגיימינג. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר דגם עדיף במסגרת התקציב, אך חייב שיהיה שלט!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה חשבתי להתפנק באוזניות לחדר כושר ולשדרג את האוזניות שהגיעו עם הIPOD. יש איזושהי הסכמה רחבה שהISPORT מעולות למטרה זאת. איני אודיופיל, אך נהנה ממוזיקה באימונים, בעיקר רוק כבד וקצת מוזיקה שחורה. ישנם 3 דגמים ברמות מחיר של 280,450,600. חבר שיש לו את הדגם היקר אומר שההבדל רק באטימות ולא באלמנט סאונד. מה דעתכם? האם יש אופציה יותר טובה? (ראיתי שכתבו שאין אוזניות באמת טובות לחד"כ, אל תנסו לזרום בהתאם למגבלות...) תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום מצאתי מערכת קולנוע נשמעת די טוב .. תגידו לי מה דעתכם .. תודה מכשיר DVD קורא DivX + כתוביות בעברית ומעדכן גרסאות PROSOUND דגם DivX-9900rb מחודש מכשיר DVD קורא DivX עם אפשרות עדכון של הקודקים החדשים. המכשיר מאפשר הצגת כתוביות עברית שמצורפות כקובץ נפרד לסרטים שהורדו מהאינטרנט. מכשיר DVD חדיש מבית Prosound קורא DivX ו XviD. ערוץ דולבי דיגיטאלי (AC-3), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות קול מדהימה וצליל תלת ממדי אמיתי. תכונות עיקריות: המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים. קריאת פורמטים: DivX, XviD, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW MPEG-4, MP3, CD, CD-R, CD-RW ,Photo-CD. מפענחים של AC-3, MPEG-II. אפשרות הגדלת מסך צפייה. הרצה קדימה ואחורה x2, x4, x6…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו מכיר את דגם B72 או B73 של Microlab ויכול לתת חוות דעת? מחפש רמקולי סטריאו למוזיקה לחדר בגודל ממוצע (4x3)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן,אתמול בערב קניתי אותם והם נהדרים! הם נראים יפים ומקצועיים מאוד,במיוחד השני רמקולים,הסאב גדול ומרגיש מאוד איכותי (כל הרמקולים ד"א מעץ) הגימור שלהם יפיפה והפס הכחול בסאב יפה אפילו יותר. ועכשיו תכלס,שומעים בהם נהדר..שמעתי בהם סגנונות שונים של מוזיקה החל מרוק עד פופ ומוזיקה אירית אפילו והם פשוט נהדרים..מלמעלה עד למטה. אני אישית מאוד מרוצה מהם (על אחת כמה וכמה שהם עלו לי 330 ש"ח). היתי מצרף מתונות אבל השולחן מבולגן בכל מקרה,הבעיה היחידה שלי היא שאין שלט אלחוטי (שהתרגלתי אליו מהמערכת הקודמת) אבל אני מניח שזה ככה בכל המערכות במחיר הזה. אבל רשום על הקופסא שהוא מגיע עם שלט חוטי..שמשום מה לא נמצא באריזה למרות שהיא לא נפתחה מעולם,שלחתי אימייל ליבואן ונראה מה יהיה הלאה מז…
-
- 42 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
הייתי שבוע שעבר אצל תומר יפה (אוזניות) headphones.co.il קשה לרשום פה כל החוויה ומה שהיה (יקח לי כמה דפים טובים) אבל נעזוב רגע רמקולים וכו' בצד ונתמקד באוזניות ומה ששמעתי HD650 - נחמדות מאוד, סאונד מאוד "נקי", לא הכי נוחות בעולם (ה595 יותר נוחות, לאלו יש עיצוב מרובע משהו), אבל נחמדות בסך הכל, לדעתי לא נותנות תמורה מדהימה למחיר, אבל מי שאוהב את הסאונד של סייזנהיר (אני לדוגמא די מחבב אותו), בהחלט יאהב אותן (סאונד "אפל" קצת, הרבה באסים, יושבים רחוק יותר מן הכלים וכו') Ultrasone - די "אטומות" כאלו, לא התלהבתי במיוחד מהן, ירדו מהר מן האוזניים שלי. Beyerdynamic DT 990 - באסים טובים, סאונד מאוד דומה לHD650, ומאוד נוחות באוזן, במה רחבה, והרבה "ביצים" סה"כ אוזניות מאוד נחמד…
-
- 41 תגובות
- 4k צפיות
-
-
עבר לפורום תוכנה - לינק!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מחפשים אוזניות ניידות והחלטתם לבדוק מה עוד קיים בשוק חוץ מM50 של אאודיו טכניקה? תשקלו את הסוני. אני לא אאודיופיל והניסיון שלי עם אוזניות מצומצם ,לכן התיאור שלי יהיה פחות של דיוק הגבוהים הנמוכים ומה שביניהם, ויותר התרשמות כללית. מה שהוגן לדעתי כי מדובר באוזניות שהמטרה שלהן היא להיות "FUN" לפני הכל. אחרי שראיתי המלצה פה בפורום מRoy.T יצאתי למסע ביקורות ברשת (שאין הרבה על הדגם הנ"ל לצערי ) ולבסוף את האוזניות הזמנתי במהלך BLACK FRIDAY האחרון במחיר של 140 פאונד כולל משלוח. נקטלג את האוזניות - הMDR-1A הן אוזניות ניידות OVER EAR עם כבל מתנתק באורך 1.2 מטר וקלות להנעה (להזמין אותן עם מגבר כיס זה לא חובה). אריזה, מראה, איכות בנייה לטווח ק…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקבל מחיר טוב מאמטל ואני מחפש מסך 32 3500ש"ח +- האם זה שווה משהו ? http://www.amtel.co.il/product.asp?ProdID=95&CatID=23
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה אתה אומרים על הדגם הזה העם שווה לרכוש אותו http://www.getit.co.il/Group/43970/12
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין שתי הלוחות הנל באיכות האודיו והוידאו וזאת לטובת משחקים וחיבור המחשב למגבר ק"ב(יחובר לכרטיס מסך 8600GT).ואם יש לוחות אחרים טובים יותר באותו טווח מחרים (עד 700 ש"ח) בבקשה תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
צהריים טובים יש לי את הכרטיס של חברת הרקולס HERCULES MUSE GAME SURROUND 5.1 מישהו מכיר את הכרטיס קול הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. אני צריך חוות דעת על LCD 42 של sansui, דגם 42sdft, FullHD הפער בינה לבין הLG, סמסונג וכו הוא 2000 שח' שמעתי שהם משתמשים בפאנל של LG
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך האוזניות הללו לגיימינג? קיבלתי כאלה במסגרת עבודתי וראיתי שהם עולות סביב ה - 150 שקלים למרות שהם ממש יפות ונראות ומרגישות ממש איכותיות. האמת שבכלל תכננתי ללכת על ה Siberia V2...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? יתאימו למשחקים ומוזיקה במחשב וגם מוזיקה בMP3? (דגש על המוזיקה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות שידור מהמכשיר Xtreamer Pro Digital HDTV Media Player לבין האיכות שידר HD שאני מוציא ממחשב נייד עם כרטיס מסך 5650 , הכוונה מאיזה מכשיר אני יראה יותר טוב סרטיי HD?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מערכת הרמקולים הזו- z3 של לוגיטק. 2.1 כ 600 שקלים לא ראיתי חוות דעת עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132217
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ASUS Xonar Essence STX Virtual 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Express x1 Interface 124 dB SNR / Headphone AMP Card PCI Express x1 7.1 Channels 124dB SNR Rating Built in Headphone Amp 3.5mm and 6.3mm Headphone Compatibility ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- HT | OMEGA Claro Halo XT PCI Interface Sound Card w/ a built-in HI-FI Headphone Amplifier 24-bit 192KHz PCI Interface Up to 7.1ch analog outputs …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש LCD לשימוש בחו"ל מוצע כאן מסך LCD - דגם LA46M81B - (סמסונג "46) - במחיר של כ - 4,500 ש"ח המסך הוא מתצוגה - חנות טובה ואמינה - כולל אחריות לשנה איך המסך הזה ???? יש להם אחד בלבד - לכם דחופה תשובתכם ... תודה מראש *** יש להם עוד מסך מתצוגה - LG 47LB7RF - (של LG גודל "47) - מחיר 3,900 ש"ח אנא חוות דעתכם המהירה .... הרבה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת אני רוצה חוות דעת על הרמקולים. לא מבחינת מחירים שלה, רק מבחינת ביצועים. הנה לינק אליהם : http://www.galsale.co.il/product.php?item=376&cat=67&ref=zap
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-