עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by RoNeR,

יש לי רמקול עם מגבר פנימי מחברה לא ידעו שאני מחבר אותו דרך מיקסר למחשב.... הוא נישמע מצוין אבל יש לו רעש סטטי קבוע שהוא מחובר למחשב.. שאני מוציא את הכבל שמתחבר למחשב הרעש ניפסק הרעש מפריע בעיקר שאין מוזיקה אז שומעים אותו מממש חזק... יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? (מחובר לכרטיס קול גם רמקולים JBL Creature II שגם בווליום גבוה אין בהם שום רעש סטטי מחריש אוזניים... צריך כרטיס קול מיוחד לרמקולים מוגברים?!?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות טלויזיה מארה"ב ושהיא תגיע לארץ בלי תוספת מכס השאלה שלי היא איזו טלויזיה עדיפה במחיר של 1200 דולר (200 דולר לכאן או לשם לא משמעותיים אם התמורה משתלמת) האם כדאי להשקיע בFULL HD או שכדאי להסתפק ב HD ready? השימוש העיקרי יהיה לראות בה סרטים במקום במסך של המחשב כמה זמן יקח לשידורי HD להגיע לארץ למי שיודע? העדפה לחברות עם שם מוכר 37-40 אינטצ' http://electronics.listings.ebay.com/Televisions_LCD-Flat-Panel-TVs_W0QQfromZR4QQsacatZ61397QQsocmdZListingItemList תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אוקיי אני קונה PS3, ובלי קשר, בבית צריכים גם טלויזיה חדשה. מרחק הצפייה מהטלויזיה יהיה בערך 2 וחצי או 2 מטר, ולכן אין צורך בטלויזיה יותר גדולה מ32 אינצ'. מאחר שכיום, ובמיוחד בגלל הPS3, נדרשת טלויזיה HD, אני רוצה לקנות HD. עכשיו הבנתי שבגדלים כמו 32 אינצ', אין צורך בFULL HD, משום שבכל מקרה לא ירגישו את ההבדל בעיניים. אם ברצוני לקנות HD READY, הבנתי שיש HD READY שתומכים ב1080 P (פרוגרסיב) ויש כאלה שלא. אני לא בדיוק הבנתי מה כן תומך ומה לא, אבל אני רוצה שהPS3 יתנגן בטלויזיה בטבעיות, בלי שהוא יצטרך לעשות downscale או משהו כזה. ממה שהבנתי, בHD READY יש תמיכה עד 1080i וזה אמור להספיק לא? בכל מקרה, האם מישהו יכול להציע לי את הסוג האידיאלי, במגבלת תקציב של 4000 עד 4300 שקל פלוס מ…

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by Henz16,

שוב שלום לכם, בפי עוד שאלה. יצא לי לדון עם חבר שלי, בקשר לכרטיס קול, שיש על הלוח אם שלו. (945P-S3) האם הוא מספיק. כשיש מערכת סטריאו רצינית. (עם רסיבר) האם כדי להשקיע בכרטיס קול יעודי? והאם זה שמחברים את המערכת דרך רסיבר קשור איכשהו?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by avihugr,

אחרי שנים עם זוג רמקולים מעפנים, החלטתי לקנות רמקולים חדשים 5.1,אני חושב שאני הולך על הX530 של לוג'יטק. אני רוצה בשביל מוזיקה וסרטים,הX530 יהיה טוב? ויש לי כרטיס קול מובנה...(המחשב מאוד ישן) לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס קול שתומך ב5.1... על מה אתם ממליצים? אייבורי אמרו לי שיש להם כרטיס ב40 שקל שתומך ב5.1,לא יודע איך הוא נקרא,אבל הם אומרים שאני לא צריך יותר מזה ??? מה אתם אומרים לקחת את זה? בכל מקרה אם אתם ממליצים לי על כרטיס אחר,שיהיה משהו ממש זול,כי אני הולך להוציא על הרמקולים 450 שקל,אז אני צריך כרטיס קול ממש זול אבל שיהיה איכותי. תודה !!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. משתמש בהן במחשב... שומע בעיקר מוסיקה (הכי חשוב לי..) וממש קצת משחקים. מה עדיף? בין שני הדגמים האלו רק..., מי מהם עדיף למוסיקה? מה שכן בשביל ה150 אני יצטרך לחכות שבוע-שבועיים ובשביל ה201 לא... (ההבדל שווה את זה?) ???

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. Started by mrish,

שלום קניתי Dell Inspirion 1525 עם כרטיס מסך Intel Graphics x3100 חיברתי את המחשב לטלויזיה ויש לי סאונד ותמונה השאלה היא אם אתם מכירים את ההגדרוץ הנכונות לציוד זה לאיכות תמונה טובה יותר (כל המדריכים הם ל נוידיא ו ATI ) ואולי הגדרות או תוכנות לצפייה טובה יותר בנגן אני משתמש Gom Player אבל יש לי גם את מדיה פליר 11 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. Started by izhark,

מישהוא יודע אם יש בדיוטי פרי אוזניות בטווח המחירים הזה שמשתלם לקנות? ז"א אוזניות מדגם מומלץ (בטווח המחיר שלו), שיותר זולות בדיוטי פרי מאשר בחנויות רגילות בארץ

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אני מחליף את הX-FI FATALITY שיש לי כרגע ב X-FI ELITE PRO או שלמישהוא יש הצעה יותר חזקה? יש למישהוא הצעה יותר חזקה מהELITE? למשחקים בלבד...

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות את הרמקולים Z5500 ורציתי המלצות לכרטיס קול עד 500 שקל שיביא את הנצילות הטובה ביותר לרמקולים. השימושים שלי יהיו בערך ככה משחקים>סרטים ומוזיקה (אותו רמה של שימוש בינהם). אם עברתי על איזה חוק תגידו ואני אערוך. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  11. האחים שלי שיחקו לי במחשב ואני שומע מוזיקה מעומעמת כזאת כמו הד.איך אני מסדר את זה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  12. אז קיבלתי כסף והכל טוב והחלטתי לשאול את עצת המומחים ... חשבתי על זה לבנתיים ... http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=236&category_id=c26c1eb94cef0fa1323aef5065d50a7c& מה אתם אומרים ? יש יותר טוב ? איכותי ?

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Polk,

http://img13.nnm.ru/imagez/gallery/8/7/f/c/4/87fc447e45c6a6714d68e786e4204c6c_full.jpg זה... כלי צבאי

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by idani1983,

שאלה קצת סובייקטיבית, עד כמה איכות הקול שהצ'יפסט הזה מפיק טובה/גרועה?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by matan5165,

אהלן. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזה בסביבות ה 200-300 ש"ח חיצוני שיכול להתחבר לממיר של יס (יס מקס אם זה משנה) בשביל להוריד סרטים למחשב. איך מומלץ ? אם אפשר קישורים זה יהיה מצויין. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  16. שלום לכם, ברצוני לרכוש נגן DVD אשר: - מסוגל לקרוא פורמט DIVX - מסוגל לקרוא קבצי MKV - תומך ב Multisession (צריבה רב פעמית ו\או הוספת קבצים לאחר צריבה) - תומך בכתוביות בעברית ומציג אותן באופן קריא (ז"א לא הפוך ומסורבל, אלה בצבע לבן או צהוב יפה, גדול וקריא) - בעל יכולת עידכון קושחה (FirmWare) - כניסת USB (לא חובה) בקיצור DVD כמו הדגם של LG DV256, רק שיתמוך בכל הדברים שציינתי להלן. התקציב פתוח אבל לא בהגזמה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. תודה! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם קניתי מחשב קולנוע ביתי לסלון באייבורי וקיבלתי על המחשב מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט דגם 1000. הבעיה היא טווח הקליטה שלהם, הרבה ביקורות על המוצר בזאפ גם הן מתלוננות על טווח הקליטה. רציתי לדעת האם יש לכם חברי הפורום המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בתקציב עד 300 שקל שמתאימים לסלון בינוני - טווח קליטה של 2.5 מטר בערך תודה מראש חגי

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by Aviko,

לאחרונה הוצע לי לקנות מאדם שאני מכיר את זוג האזניות הנ"ל, חדשות באריזה. הבעיה היא שהמחיר שהוא רצה עליהם היה מאוד נמוך יחסית למחירים בחנויות ורציתי לדעת האם יש חשש לדאוג מזיופים מוכרים?, האם יש דרך לעלות על כך? תודה, Aviko

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  20. היי אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להקליט מהטלוויזיה ולהעביר קלטות וידאו למחשב (עדיף מסקאיי פיסי). בוידאו שלי יש רק COMPOSITE. בטלויזיה שלי יש COMPOSITE וSVIDEO.הכרטיס צריך גם לתמוך בויסטה. לא מדובר במחשב HTPC כך שהכרטיס לא צריך להיות LOW PROFILE תודה מראש

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by KDoGG,

שאלה היחידה שיש לי: מבחינת איכות שמיעה נטו,מי עדיף? *שמעתי את MEIZU וממש אהבתי לעומת הIPOD שיש לי...אבל לא יצא לי לשמוע את SANSA... *המכשיר יחובר לSURE E2C

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. Started by sebi,

אז ככה אין לי יציאת HDMI במחשב (נייד) יש רק את היציאה של המסכים רגילים- RGB נראה לי קוראים לזה. קניתי כבל RGB TO RGB וחיברתי לטלוויזיה אבל כשאני מעביר AV זה לא עובד...למישהו יש פתרון??

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by מאור247,

ראיתי שימאו עכשיו מחשבים חדשים בשם "משיה סנטר" אבל עדין לא הבנתי מה ההבדל בינהם לבין מחשבים רגילים..... ראיתי שהמפרט הטכני שלהם כמעט אותו הדבר??

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  24. יש לי ATP3 שאני מאוד מרוצה מהם. זה הכרטיס קול המובנה שלי שאני לא מרוצה ממנו. בנוסף יש לי אוזניות 5.1 speed link Medusa (למי שמכיר), שהכרטיס קול המובנה שלי לא יודע לנצל כמו שצריך. שימושים - הרבה הרבה מוזיקה. קצת משחקים. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לשלב איתו? התקציב שלי הוא גג 600 שקל אז חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 שזה auzentec xplosion או X-Fi xtreme music השאלה היא, האם לרמקולים שיש לי, creaive audigy, או creative X-Fi xtreme audio יוכלו לספק אותי כמו שצריך, וכל דבר מעבר יהווה אוברקיל?

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by ShakedB,

אני מעוניין לקנות מארה"ב רמקולים למחשב. שימושים: משחקים מוזיקה וסרטים. תקציב משהו כמו 200$ לא כולל משלוח. הערות נוספות אפשרות לקנייה מארה"ב, רמקולים אחוריים אלחוטיים. חשבתי על הZ5500 (האחוריים אלחוטיים?) אבל זה לא יותר מידי בשביל חדר 4X3? וכל כמה זמן מחליפים בטריות לרמקולים בערך?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים