אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מתישהו בעתיד הקרוב, או שזה לא הולך לקרות בכלל?... תודה.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי ככה: מערכת סטריאו שאליה אני רוצה לחבר את המחשב,הדיוידי והממיר הדיגיטלי של הכבלים. עכשיו במקום להוציא ולהכניס קונקטורים כמה פעמים ביום... חשבתי לעשות קופסה קטנה של פלאגים. (3 זוגות rca זכר ואחד נקבה לשם תתחבר המערכת) כשאת שלושת הזוגות הזכריים לקצר לנקבה. משמע, שכולם יהיו מחוברים בו זמנית למערכת... בתקווה שהבנתם את כוונתי.. האם הדבר אפשרי? האם אינו פוגע באיכות הסאונד? האם אינו עלול לגרום נזק חמור יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה 40 אינץ בתקציב שלי אני יכול לקנות או טלויזיה 4K או FHD קעורה לא מצאתי דגם שהוא גם וגם בתקציב שלי כ2300 שקלים אלה הדגמים בינהם אני מתלבט: Samsung UE40K6500 TCL LED40E5800US על איזה מבין הפונקציות כדי להתעקש ועל איזו לוותר? מה יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף? אשמח לחוות דעת
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: כשאני מוציא בכרטיס קול בחיבור הקואקס שלו שמע של 5 ערוצים כמו דולבי או DTS אל הרסיבר שלי, הכל עובד יפה בסרטים אבל במשחקים יש רק סטריאו. אפילו בבדיקה של הרמקולים בתוכנה מראה שהוא מנגן את השמע ברמקול אבל אין כלום רק בימין ושמאל יש שמע. חשוב לציין שמדובר ב windows xp. זה כרטיס קול מובנה של realtek בלוח של גיגה בייט p43-ds3. נסיתי לחפש הגדרות אבל אין הרבה. מה שהכי מעצבן זה שבויסטה וגם ב windows7 אין בעיה כזאת, אני פשוט מגדיר את היציאה הדיגיטלית כברירת מחדל ויש לי שמע דולבי במשחקים. יש הגדרה כזאת גם ב XP? יש למישהו פתרון לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ויש לי שאלה : יש לי שניי רמקולים שמחוברים לחיבור הירוק מאחורי המחשב ... יש לי שם עוד חיבור כחול וחיבור וורוד ... יש לי גם מסך דק עם רמקולים, איך אני יוכל לחבר את כולם ? (גם את הרגילים וגם את האלו שעל המסך ?) הכרטיס קול שלי : (אם זה משנה) - VIA AC'97 Enhanced Audio Controller תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
החלפתי פעמיים במשך הארבע שנים את האוזניות וזה היה תמיד לCX300 טוב אז אחרי 4 שנים עם ה CX300 אני חושב שהגיע הזמן לשינוי מרענן את רוב המוסיקה שלי אני שומע דרך ה ipod אני אשמח לקבל המלצות מכם למשהו טוב עד 70 דולר....... אאא כן , אני קונה אותם בארהב ככה שאם יש דגמים שאין בארץ ומומלצים אני יכול להסיג
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש כרטיס קול >> ע"ג לוח אם מסוג אסוס M2N-E שומעים בו טוב! הבעיה היא שכשאין מוזיקה ומגבירים את הווליום עד האמצע >> מופיע תופעה של רעש רקע כמו של טרנספורמטור מקולקל גם כשאני מחבר אוזניה למארז >> זה הרבה יותר מורגש וברור למה זה קורה?? איך מורידים את הבעיה הזו? THX
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קניתי את המחשב HTPC הראשון שלי (XP PRO) יש עליו MEDIAPORTAL ואני שואל אם יש תוכנה טובה/נוחה יותר ממנו... עכשיו השאלה העיקרית היא שאני צריך לקנות שלט ל HTPC בתקציב מצומצם של 200 ש''ח בערך אבל אחד שיעבוד... זאת אומרת שנגיד שלא רק מקש אחד יעבוד וזהו שיהיה נורמאלי פשוט ונוח תודה רבה על העזרה והתשומת לב
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
http://home.walla.co.il/?w=/4414/145401 ... maavaron=1
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קניתי את ה FC362 אחרי המלצה מחבר. הרמקולים מגיעים עם sub, 2 satellites ו- amplifier. חיברתי את הרמקולים והסאב למגבר, ואת המגבר למחשב. הבעיה היא כזאת: כשאני מנגן שירים במדיה פלייר רק הסאב ואחד הרמקולים פועלים. וכשאני מריץ סרטים כל הרמקולים עובדים אבל לא בצורה נכונה. נראה כאילו זה מיתיחס אל הסאב כאל רמקול ראשי או משהו ואז זה נשמע נורא... הקולות בסרט עמומים כאלה בגלל הסאב ואני לא מגיע לעוצמה גבוהה בשמע... בכל מקרה יש מישהו שיודע איך להגדיר את זה כמו שצריך?? אני חייב עזרה עם זה, דחוף!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות נגן MP3. אני לא זקוק ליותר מחצי ג'יגה של נפח כי לפי דעתי אין צורך ביותר. אני רוצה שיהיה בו רדיו, איכות שמע ועוצמה טובה. אני לא צריך את האוזניות של הנגן כי אני משתמש באוזניות שלי. חשבתי לקנות את הנגן הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38387 האם יש יותר טובים ממנו בסביבת המחיר שלו? (עד 700 שקל). תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי,קניתי היום רמקולים קדמיים חדשים של alpine spg-17cs. אחוריים לא קניתי בינתיים אין תקציב, לא קניתי גם סאב וגם לא מגבר, רק רמקולים קדמיים קומפוננט ורדיו דיסק. באחורה יש את המקוריים של הטויוטה 2004 שלי שהם די פשוטים ולא הכי טוביםורדיו דיסק בולטוס של alpine 72bt שאמור לתת כוח ואיכות לרמקוליםהווליום יכול להגיע עד 35, הוא כיוון לי שם את העוצמות והבאסים איזה רבע שעה כי הבאסים היו מדי גבוהים וזה לא היה נשמע טוב, ועדיין, ברגע שאני עובר את ה25 26 שגם ככה לא שומעים ככ חזק במספר הזה, השמיעה מתחילה להיות בכלל לא נקייה, במיוחד בשירים עם באסים, אבל גם בשירים בלי באסים ברגע שאני עובר את 26 ובכלל שאני מגיע ל30 זה ממש לא נעים לאוזן.מילא היה מגיע ל25 והיו שומעים חזק, אבל ב25 זה לא כזה חז…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כדאי לי לקנות איי פוד מיני חדש, קופסה סגורה, מאיביי ולשלם למסטופ? זה ממש חשוב לי, וממש ממש דחוף כי המכירה מסתיימת השבוע... תודה רבה רבה לכל מי שיענה!!
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיקרו של סוני (דגם CMT-NE5)... עכשיו איך אני מחבר אותה למחשב? יש לי כרטיס קול ONBOARD-הדגם של הלוח במפרט מימין.... האם הכרטיס יספיק כדי לקבל איכות טובה? איזה כבלים צריך? תודה מראש PARKER8
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן וסבלנות, סוף סוף קניתי את המערכת הראשונה שלי. מכיוון שאת המעט כסף שיש לי אני רוצה להשקיע בקומפקט דיסק, אין לי כסף לקניית סטנדים טובים. אבא שלי נגר, וחשבתי שאולי סטנדים מעץ בוק יהוו תחליף טוב. קודם כל, אני רוצה לדעת אם סטנדים מעץ בוק באמת יכולים להיות אפקטיביים? במקרה וכן, באיזה צורה כדי לבנות את הסטנדים? חשבתי על עמוד מלבני, לפי מידות הרמקול, שיעמוד על ארבעה רגליות מתכת בצורת כונוס (אני בטוח שאתם מכירים את הרגליים, משתמשים בהם בכל סטנד איכותי). עכשיו, נשאר לי רק להשיג את הרגליות האלה. יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות רגליות כאלה חדשות? תמונה להמחשה: http://imageshack.us/photo/my-images/850/standspike400.jpg/ תודה רבה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני צריך לקנות רמקולים כי הישנים הלכו לעולמם (logitech x530 זקנים מאוד) , אני לא אודיופיל בכלל ודי נוב בכל מה שקשור לרמקולים. אבל זה לא אומר שאני רוצה לקנות רמקולים פשוטים ב 200 ש"ח אלא לטעום משהו איכותי יותר. מה שאני צריך זה זוג רמקולים (סטריאו 2.0) טובים באזור ה 700 ש"ח , אני רוצה לחבר למחשב ולטלוויזיה (שני מקורות שונים) והבנתי שיש אי וודאות עד כמה טוב זה יהיה עם ה solo 6c: http://hwzone.co.il/community/threads/540346-Microlab-SOLO-8-%D7%95-9-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2%D7%95-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%A7/page3?p=4855281&viewfull=1#post4855281 אז אשאל ככה יש זוג רמקולים אחר שמומלץ באיזור התקציב הזה עם האפשרות לחבר שני מקורות? או מה לגבי הגרסה החדשה של ה solo 6c? אין לי במח…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת טיול למזרח, חשוב שיהיו לו התכונות הבאות: מבוסס זיכרון FLASH פנימי סוללה רגילה (AA או AAA) לא עדין (לא IPOD) הכי חשוב - זמן שמיעה גדול במיוחד (40-50 שעות לפחות) לא צריך וידאו או תמונות איכות השמע חשובה גודל: 1 עד 5 GB תקציב: 1000 +- בינתיים תפשו אותי Iriver T10 ו- iAUDIO G3 אשמח לקרוא המלצות/ דיעות שלכם.
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך החברה הזו הbehringer? המגברים של האוזנית שלה טובים? 2 דגמים שיצא לי לראות: behringer HA400 http://www.behringer.com/HA400/index.cfm?lang=ENG behringer AMP800 http://www.behringer.com/AMP800/index.cfm?lang=eng
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להכין איזה JUKEBOX (תיבת נגינה) ממחשב ישן (פנטיום 3) אבל יש לי בעיה עם כרטיס הקול. ניסתי לזהות אותו עם AIDA32 ללא הצלחה, ניסתי עם HWINFO32 והיא זיהתה שכרטיס הקול הוא "ensoniq id device 1000". לא הצלחתי למצוא דרייבר לחרא הזה (סליחה על הביטוי). מישהו מכיר את הכרטיס או דרך אחרת לזהות אותו. bottom line: איך אני מפעיל את הכרטיס הזה. אני אנצל את ההזדמנות הזו לעוד שתי שאלות: 1) כחלק מה- jukebox חשבתי לחבר מסך 7-9'' למארז במקום לחבר מסך קונבנציונאלי. אני יודע שקיימים מסכים בגדלים כאלו למערכות סטיראו לרכב (מסכי DVD). השאלה היא האם אפשר לחבר אותם בצורה כזו או אחרת למחשב? 2) בנושא כרטיס הקול... אני לא רוצה להשקיע כסף על הפרוייקט הזה ומעדיף להשתמש בכרטי…
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכל החברים פה. אשמח לעצתכם. יש לי בבית מקרן של BENQ במקרן זה אין כניסת RGB שהיא כידוע הכי איכותית. אני רוצה לנצל את יתרונו היחסי של מקרן שיש לו מערכת פרוגרסיב סקאן ולהביא מכשיר DVD עם פרוגרסיב גם. הבעיה היא שבדרך כלל הפרוגרסיב יוצא מיציאת RGB ואילו אצלי במקרן אין. עד עכשיו השתמשי במכשיר של פרוסאונד שיש לו פרוגרסיב וגם יציאת VGA (כמו מוניטור) וזה נתן לי את מה שרציתי. (זהו מכשיר סיני לא ידוע ועד היום אני לא יודע אם קבלתי באמת פרוגרסיב במקרן! ) מישהו מבין הציע לי לקנות DVD של חברה טובה למשל פיוניר ולחבר דרך ה S-VIDEO בלי פרוגרסיב .לדעתו אני אקבל תמונה יותר טובה. מה דעתכם ? למישהו יש פה פיתרון ?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני יודע שהוא לא תומך ב ASIO, אבל שמעתי שיש דרך בה אפשר להשיג תמיכה ע"י דרייברים מסוג שהם. איך? תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה היום אני מזמין את AUDIGY 2 ZS ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו בחיבור דיגיטלי ישירות למגבר.גם כן אם מישהו יכול לפרסם פה תמונה של הכבל שאני צריך כדי לבצע את זה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש קורא לכרטיסי זיכרון מסוג (הזיכרון שקיים במצלמה שלי, אולימפוס 765) שיוכל להתחבר לנגן MP3 (אייריבר 120) ולהעביר אליו את התמונות, ממש כמו כאן: יש למישהו מושג? המלצות? אולי המלצות לשיטת חיבור אחרת בין המצלמה לנגן (מן הסתם בלי להחליף את המצלמה\נגן...) שלא חשבתי עליה ? חשבתי אולי על מכשיר בסיגנון הזה שמאפשר חיבור ישיר בין המצלמה עצמה לנגן (שניהם מזוהים בתור כונן עצמאי [uSB Mass Storage device]).. יש למישהו ניסיון עם מכשיר דומה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המסך מיועד לצפיה בסרטים+חיבור PS3+חיבור למחשב. אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות שני טלוזיות אחת 37 ואחת 32 בתקציב של 6500-6000 עם חריגה קטנה תלוי אם זה שווה את זה קודם כול אני יתחיל עם ה 37 ה37 משמשת לצפיה בטלויזיה בלבד ממרחק של כ 3-4 מטרים....טלויזית lcd רגילה לא צריך fhd עכשיו ה 32 ה 32 תחובר גם למחשב וגם לממיר עכשיו יש לי שאלה בקשר לחיבורים של המחשב לטלויזיה... אני ראיתי שיש לטלויזיות חיבור vga למחשב עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב ב dvi השאלה שלי אם יש טלויזיה עם חיבור dvi אם לא אז אפשר לשים מתאם hdmi ולחבר בכבל hdmi לטלויזיה..? תודה לכול העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-