עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by b_r0cK,

האם הרמקולים השונים ל ipod שווים משהו. התקציב הוא בסביבות 1000 שקל

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  2. מה הוא בדיוק עושה? רק את הבומים האלו או גם צלילים וטווחים אחרים חוץ מזה? כי אם רק את הבומים, אני במילא לא מת על זה ואולי עדיף לי כבר 2 רמקולים לבד בלי סאב, במקום 2.1 וככה אולי הרמקולים בלי סאב באותו טווח מחיר יהיו יותר איכותיים מאלו שעם הסאב (כי אני לא משלם על הסאב אז בעצם הכסף הולך על רמקולים יותר איכותיים) או שזה לא עובד ככה... אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על הנושא.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה בצפיית סרטים באתרים, כלומר לא סרטים שאני מוריד למחשב אלא סרטים באתר עצמו, כמו בוואלה,בנענע תפוז וכו'. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר לפתור את זה? התקנתי מחדש את המדייה פלייר, וזה לא עזר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. שלום. יש לי WINDOWS VISTA 32 - לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובו כרטיס קול מובנה של REALTEK. אין לי אפשרות להקליט את מה שאני שומע במחשב ואין לי אופציה של STEREO MIX? ראו התמונה המצורפת כיצד ניתן לאפשר את זה? יש לציין שניסיתי לבצע הסרת דרייבר אבל מייד כשהמחשב עולה הוא אוטומטית מאתר מנהל התקן ומתקין אותו שוב מחדש. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by HaVoC_850,

קצת מבולבל מכל העניין הזה של FULL HD או HD Ready מה עדיף מה ההבדלים בשימושים אני יושב משהו כמו 3 מטר מהמסך אם זה משנה העדפה למסך של 32" מעבר לזה שבאמת אין לי מושג מה עוד לשאול תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by רונאלדו,

ב H10 גירסת ה 6 ג'יגה מופיעה ההודעה הבאה ללא אפשרות עבודה עם המכשיר "systems file missing" "to restore the system files,connect H10 to iriver plus" אני יודע ש iriver plus זו התוכנה שלהם אבל עקב התקלה הזאת המחשב לא מזהה בכלל את המכשיר מה הפיתרון? האם הקישור הזה מספק פיתרון? http://www.misticriver.net/showthread.php?t=12886

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by איתי1121,

שלום אני חדש פה רציתי לבקש המלצה לאוזניות לגיימרים בן המחירים 200 עד 400 מקסימום אני צריך אוזניות למשחק Call of duty 2 ובבקשה עם יכולים גם לינקים לחנויות שמוחורת אותם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  8. אוקיי אני מנסה לחבר את הLCD הנ"ל מחשב עם כבל VGA היה לי 7800GT שעבד לסירוגין בWINDOWS, בזמן הBOOT של המחשב זה תמיד רואים בLCD עד שזה הפסיק ורק היה אפשר לראות כאשר המחשב היה עושה BOOT וכאשר הWINDOWS עולה (XPSP3) מסך שחור. עכשיו פניתי לניופאן התמיכה שלהם אמרו שבגלל שאני רואה את הBOOT של המחשב בLCD זה לא בעיה בטלויזיה, פתחתי פנייה לNVIDIA הם אמרו לנסות 5 מליון גרסאות של דרייברים ניסיתי לא עזר אז ניסיתי שמתי ATI850 במקום הגעתי למצב שאני מנתק את הכבל של המסך מחשב אני רואה בLCD עד לפני שבועיים שזה גם הפסיק לעבוד, ניסיתי להחליף כבל VGA וניסיתי לשנות רזלוציה וMHZ ועוד כל מיני אופציות בדרייברים של הכרטיס מסף אני די מיואש, אם יש למשהו איזה עצה ? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. היי, יש לי אוזניות AKG K701 שמוגברות ומחוברות ל- ASUS Xonar Essence STX. אתמול באתי להאזין להם כרגיל. העברתי אליהם מהרמקולים (הרמקולים מחוברים לכ.קול המובנה של X58A-UD7) ואיכות הקול נשמעה לי ירודה בהרבה ממה שאני מכיר את האוזניות. הסאונד נורא נורא צרוד, המיד נשמע לא אמיתי בכלל כנ"ל לווקאלים-בכלל וכמו בטייפ ישן (וה-K701 נשמעות ההפך מזה), הגבהים נורא מטושטשים והבאס לוקח את החלק הכי צרוד... כמו שרק חלק מהכבל מחובר, אבל הוא מחובר במלואו. ניסיתי לבדוק את העניין לעומק וחיברתי את הכרטיס קול עם האוזניות למחשב אחר, והכל נשמע אותו הדבר- אבל אני לא יודע אם אפשר להסתמך על זה כי הספק במחשב שניסיתי בו ממש ממש ממש לא איכותי ואני יודע שהוא מספק מתחים גרועים. (הולך ליהיות מוחלף אם זה משנה)…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 600 שקל שווה או שלא במצב כמעט חדש עוד מעט אני אבדוק אותו הוא "מוחרם" שווה?!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by OR007,

אז ככה, תקציב - 1200 ש"ח ~ חובה - אפשרות לטעינה משקע חשמל (שיהיה כלול בבאדנל..אין לי זמן להתרוצץ ולחפש) , זמן סוללה סביר, 4 GB לפחות) הנגן בעיקר ישמש אותי לנסיעות ארוכות (מאוד) במסגרת הצבא המקולל (ופה ושם לזמנים פנויים...עד כמה שיש..) תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אז לאחרונה נדפק לי הסט AHS602 של ALTEC LANSING הכ"כ מעולה (כבר שנתיים וחצי!), אז אני תר אחרי זוג נוסף באיכות דומה כמה שיותר. בגלל שאין לי 600 ש"ח להוציא על סט, אני מכוון יותר לכיוון המקס' 400, ולכן יש לי 3 זוגות שהבנתי שיהיו מעולים: - Razer Piranha Stereo Gaming - Zalman ZM-RS6F+Mic Surround Headphones Theatre 6 - SteelSeries 4H מי לדעתכם הכי שווה את הכסף? הכי יקר זה הסטיל והרייזר, זלמן זולים יותר, המקס' שלי זה בערך 350, אולי 400 בלחץ. אם לא הם, מה ההצעה שלכם? יש לציין שהשימוש העיקרי יהיה למשחקי מחשב, ככה שמיקרופון זה חובה, אבל אני גם לא ממש רוצה להתפשר באיכות המוזיקה. אם אפשר אז שיהיו בסים חזקים גם, וחיבור לUSB עדיף על פני 3.5 רגיל (או שזה פחות איכותי?). …

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  13. http://www.lc-80xu30.com/ מפרט · Full Array · Local Dimming · Wide Color Gamut (WCG) · High Dynamic Range (HDR) · HDCP 2.2 · H.265, H.264 and VP9 decoding · Split 3840x2160 to make virtual 8K · 802.11a/b/g/n/ac Wi Fi & Ethernet · 80" of absolute beauty לאלו שמודאגים איך סרטים ברזולוציה מסך נמוכה יגיעו לרזולוציה במסך 7680*4320 למסך יש מנוע עיבוד מרזולוציה 1080P ל- רזולוציה 7680*4320 new high powered X8-Master Engine Pro system-on-chip מחיר התחלתי 13,879$ בארה"ב זה מסך בין הראשונים ברזולוציה 8K שיימכר לקהל הרחב ב-2016 ביפן יתחילו שידורי טלוויזיה 8K http://hexus.net/tech/news/monitors/83339-sharp-aquos-4k-nex…

14. שלום אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים - קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל דווקא כן אולם במסך שלא אקבל כאב עיניים בצפייה כי הוא קטן אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפש עוצמת שמיעה חזקה כמה שיותר אך איכותית גם כן !!, וכן אני מחפש גם רדיו מובנה טוב! ואם ניתן סוללה שתחזיק כמה שיותר ( מכשירים בקטגורייה שאני רוצה עם סוללות שאינן יחודיות כגון AA או AAA שנית…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  15. כמו בכותרת אני צריך 2.1 פשוט עד 200 ש"ח (למחשב משרדי). בסגנון Creative S380 או ALTEC-LANSING 2.1 121i, או כל דבר אחר שאתם ממליצים. הרמקולים הנ"ל חייבים לבוא מ-IQPC. בנוסף אני צריך רמקולים 5.1 למחשב משחקים שלי, תקציב עד 800 ש"ח (אפשר גם בפחות) נשמע לי סביר. המחשב מיועד למשחקים וקצת לסרטים (לא שומע מוזיקה כלל), אלא אם כן מישהו יוכל לשכנע אותי ששווה להוציא יותר על רמקולים למחשב משחקים. רצוי מאוד מ-IQPC אבל לא מחייב... תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. שלום קרובי משפחה שלי באים לארץ מארצות הברית ויש לי עד 3000 ש"ח לנגן MP3 ווידאיו מה דעכתם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי לוח asus p4p800 se קניתי מיקרופון וחיברתי בחיבור השמאלי בכרטיס קול מחובר קבל aux למערכת ולחיבור של האוזניות במערכת מחוברות אוזניות סטיראו שכוללות מיקרופון אבל תכבל שלו לא חיברתי קניתי מיקרופון בנפרד וניסיתי לחבר גם לחיבור האמצעי והימני אבל לא עבד שאני נכנס לתוכת ventrilo ואני מדבר הרמקול בתוכנה לא מראה שיש דיבור למיקרופון מה לעשות ????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך מערכת סטיראו בייתית עם כונן דיסקים הקורא MP3, צריך עוצמת שמע גבוהה ואיכותית עד כמה שאפשר. אומנם אין הגבלת תקציב אך המערכת תמצא במקום יחסית חם בקיץ (מאמין שיכול להגיע ל-40-50 מעלות חום בקיץ) וקרה בחורף. וגם בתנאי אבק גדולים שכן עד חמש שעות ביום ולפעמים אף יותר הדלת (אשר פונה לגינה) תהיה פתוחה. משך ההאזנה עד שעתיים רצופות ביום. בגדול אני מחפש מערכת שתעמוד בתנאים הללו ותחזיק מעמד לפחות חמש שנים. התקציב לא רלוונטי אך כמובן שעדיף שלחסוך עד כמה שיותר. מאמין ש-1000-1500 יהיה מחיר הגון. אני חושד שמה שני רואה בזאפ לא מעודכן (התחלתי לבדוק בנושא עוד לפני שנה והיו אותם הדגמים בדיוק)

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. שלום, הרסיבר מחובר למחשב (לכרטיס מסך NVIDIA) בכאבל - HDMI - Mini HDMI עכשיו אני לא שומע מכל 5.1 סראונד אלא רק משניים. בבדיקת דרך הלוח בקרה אני שומע מכל אחד מהרמקולים צליל אבל בפועל בשירים וסרטים אין שמע מכולם. מה הבעיה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו מיקרו/ מיני, בתקציב של עד 1500 שקל. מצאתי כמה דגמים של מיקרו: 1. CMTGPZ7 Sony 2. CMTEH10 Sony 3. SCPM31 Panasonic 4. SCPM41 Panasonic 5. LG LX-D5230 מה הכי טוב כאן מכל הדגמים שציינתי? יש למשהו אחד מהדגמים והוא יכול להמליץ לי עליו? יש דגם אחר, שהוא עד 1500 שקל, והוא יותר טוב מכל הדגמים שציינתי? תודה לכל העוזרים ושבת שלום לכולם...!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. שלום. קנו לי לא מזמן כמתנה רמקולים JBL CREATURE 2 שאני לא ממש צריך כי מספיקים לי ATP3... בקיצור, אני אקבל זיכוי של איזה 400 שקל (כן.. מבאג..) ואיתם אני מתכוון לקנות נרתיק נורמלי לE280 שלי, אבל נשארו לי עוד כ300 שקל זיכוי אז החלטתי להיפטר מהאוזניות המחורבנות של סאנדיסק ואני מתכוון כבר הרבה מאוד זמן לקנות אוזניות קשת לשמיעה ניידת. אז ככה-הדגם הכי נורמלי שאני רואה אצל באג הוא הAKG K24P. עולות שם 200 שקל ויש להן נתונים לא רעים לפי מה שאני מבין באוזניות.. וזה כמובן לא הרבה, לכן אני שואל אתכן האם הן רכישה טובה. אני כבר התייעצתי בפורום בקשר לPX100, אך הבעיה היא שא-י-ן PX100 בבאג, ולפי מה שאני רואה הAKG K24P הוא הדגם הנורמלי ביותר שקיים שם. האם כדאי לי להשקיע את הזיכוי הזה במשהו …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yuraxp,

שלום,יש לי מערכת 5.1, ואת הרמקולים האחורים אני רוצה לתלות על הקיר ולכן אני צריך כבל מאריך,קניתי בהום סנטר קבל 5 מטר (RCA שעלה 20 שח, וכמו גם מחבר בין הכבל המקורי ל מאריך 2 יחידות 10 שקל. אולם כשחיברתי את הרמקולים האחורים שומעים חלש משמעותית מהרמקולים שמחוברים עי כבל מקורי. האם קניתי כבלים לא איכותים? שמתי לב שהם גם קצת יותר דקים.האם יש כבלים מיוחדים בשביל זה? תודה יורה.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by t_eliran,

קניתי מערכת קולנוע ביתית של LG מדגם LH-T250SB זו מערכת של רסיבר מובנה עם DVD מה שנקרא אצלהם Home Theater רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם המערכת כזו או אולי דומה מדגם אחר, הערות כלשהן, יתרונות חסרונות.. לא מצאתי שום מקום עם review על המכשיר הזה אולי אתם תוכלו לעזור לי.. קישור לפרטים: http://www.lge.com/products/model/detail/lh-t250.jhtml תודה מראש

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. Started by external,

שלום, אני מתעניין בזוג רמקולים איכותיים למחשב. השימוש העיקרי שלהם יהיה האזנה למוזיקה. כרגע אני נוטה לכיוון ה-T40 של קריאטיב ואולי אפילו לכיוון ה- Audioengine אם אצליח לגייס את הסכום. לאחרונה נתקלתי ברמקולים SRS-ZP1000 של סוני. מדובר בזוג רמקולים, כבדים מאד - כ-4 קילו לכל יחידה והם נמכרים באינטרנט ובחנויות (ביג בוקס) בכ-1000 ש"ח. האם למשהו יש ניסיון איתם? http://zap.co.il/model.asp?model_id=676564 http://www.sony.co.uk/view/ShowProduct.action?product=SRS-ZP1000&productsku=SRSZP1000.CEK&site=odw_en_GB&pageType=Overview&imageType=Main&category=CPP+Speakers#tab http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=20810433 תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by smoke1,

קנתי את המערכת הבאה רמקולים קדמים אחורים וסאב של חברת דום דגם799F ורסיבר של חברת דנון דגם AVR1906 צריך את דעתכם. ואם יש לכם המלצות על איזה כבלים לקנות לחיבור הרמקולים המרחק של האחורים 12 מטר הקדמים 2.5 מטר לכול רמקול.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.