אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
איזה רמקול עדיף? זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=694477 או זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Speakers&model_id=598020 הראשון עולה ב-4 שקל יותר מהשני. תודה
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ובכן, הטלויזיה שלי בחדר מתה, אז נראה לי שאני ישקיע במסך LCD לחדר.. השאלה איזה גודל מומלץ למרחק הנ"ל ? חשבתי על 27'' ... או שכדאי יותר ? מנהלים תעבירו לקולנוע ביתי, MY BAD
-
- 14 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מערכת Z-5500 כדי לראות טלויזיה עם המסך HANNS-G 28 אינץ ביחד עם ה LCD TV BOX שנקרא COMPRO V300 האם אפשר לעשות את זה? ולהנות מכל הרמקולים ?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה... מצאתי מישהו שמוכר את הרמקולים Wharfedale AT-100 SE ב-250 ש"ח (חדש עולה 730 ש"ח). האם שווה? נ.ב: האם חייב ספק שמוציא 100W x2 ? ---------------- Now playing: Simon & Garfunkel - Homeward Bound via FoxyTunes
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קניתי השבוע את הD2 ואני מחפש לשדך לו אוזניות נוחות לספורט. אני מעדיף אוזניות כפתור עם קשת מסביב לאוזן. כעיקרון עד היום הרסתי שתי זוגות של אוזניות פשוטות אז אני מחפש משהו מעט יותר איכותי (ועם איכות קול סבירה) בשביל האיכות יש לי את הSPPRTA PRO של KOSS יש המלצות? ובלי קשר מישהו מכיר נרתיק טוב לספורט בשביל הנגן הזה?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה לקנות TV LCD אבל אני מתבאס עם האיכות תמונה שתהיה בחיבור עם YES ראיתי בתצוגה של החנויות שהאיכות תמונה לא משהו המוכרים מבטיחים שבבית התמונה תהיה יותר טובה... מישהו יכול להדריך אותי איזה TV לקנות ועם איזה סוג של כבל לחבר לממיר של YES? תקציב עד 4000 שקל חשבתי לקנות TV TOSHIBA REGZA 32 אינצ בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לא חייב קולנוע ביתי - המטרה הרבה מוזיקה (קלאסית וגאז) פה ושם איזה סרט בdvd (נקנה לאדם מבוגר שבטוח לא ידע להתעסק אם כל הפיצ'רים שיש במגבר קולנוע) תודה דרך אגב הסלון שבו תוצב המערכת יחסית קטן
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלווזיה למחשב רצוי שיהיה טוב וכמה שפחות יקר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
חבר'ה קיבלתי היום מערכת רמקולים שהזמנתי Microlab X23 אחלה רמקולים אבל יש בעיה.. הרמקולים האחוריים איך אני מגביר אותם? הם די חלשים לעומת הרמקולים הקידמיים.. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קודם כל מקווה שזה הפורום המתאים (אם לא תעבירו) אפשר את הקודקים שהביאו למישהו פה שאם אתה מפעיל 3GP או MP4 רואים את זה במדיה פלייר ? אני זוכר שזה היה חבילה ואז עוד 2 תוספות שזה יפתח אותם (real player משהו כזה) תודה מראש !!!!!
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
^ http://www.smart-com.net/product_info.php?cPath=31&products_id=132 מכוון שכבר קניתי MP4, אני מחכה לאישור כדי לקנות את המתאם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
עולה כ-80 דולר ,והמבצע בדיוטי פרי השני בחצי מחיר משמע 60 דולר לאחד. לינק לפורום הדן במכשיר http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showforum=65 [br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 18:41:45 האם מישהו רוצה לקנות יחד ולהתחלק בשווה בקניה??
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי מערכת Z-5400 ואני קצת בבעיה.. החדר שלי הוא די קטן 3.5X4.5 מטר וכפי שרואים באיור המיטה/ספה צמודים לקיר. איפה הכי כדאי למקם את הרמקולים האחוריים? צבע שחור: מיטה/ספה צבע אדום: מסך צבע ירוק: רמקולים קדמיים צבע כחול: סאב תודה רבה לעונים! נ.ב:המסך משמש אותי גם למסך מחשב ושאני משתמש במחשב אני יושב קרוב בהרבה מהמיטה כך שהרמקולים צריכים לשרת אותי גם למשחקי מחשב וסביר להניח שהמיקום הנכון של הרמקולים האחוריים צריך להיות שונה מהמיקום הנכון כאשר הצפייה היא מהספה.. כך שיש להתחשב בזה.. מה שאני חשבתי לנכון זה להכין 2 נקודות תלייה שיתאימו לישיבה קרובה למסך וישיבה על הספה (רחוק מהמסך)
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז HTPC גודל מלא, משהו פשוט וזול. בפנים יותקן P4 ישן. מישהו יכול להמליץ על מוצר מתאים ? תודה שחר
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש נגן MP3 לאבא שלי שמיועד בעיקר לשימוש בזמן ספורט (ריצה). אבא שלי צריך נגן שיש בו לפחות 2 ג'יגה זיכרון פנימי (הוא רץ בחוף הים ולכן עדיף מכשיר שמבוסס על זיכרון פנימי) חייב שיהיה בו רדיו מובנה (רצוי מאוד שהקליטה של הרדיו תהיה טובה) שיהיה בעל תצוגה דיגיטלית ברורה. שיהיה נוח לנשיאה (אם צריך לקנות מנשא או רצועה ליד אז זה בסדר) ושיהיה קל לשימוש. פשוט לשימוש ולהעברת שירים מהמחשב. תקציב 300 ש"ח (+/-) *נק' חשובה: אני מחפש רק נגן MP3 לא MP4 או משהו כזה , נטו השמעת שירים) אם חסר משהו , תרשמו אני יענה.... בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה קניתי אוטו חדש עם נגן DVD/divx/mp3 של JVC ו2 מסכים מאחורה. ניסיתי לצרף את הקובץ של הסרט ואת הקובץ של התרגום על אותו דיסק ובכך לראות את הסרט עם תרגום באוטו, אך כשהסרט פועל התרגום מוצב כג'יבריש. מישהו יודע אם צריך לשנות לאיזשהו פונט ספציפי או שהוא לא מציג עברית כלל ? בתודה, דור.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי עידכניתי לפני איזה שנה את התוכנה ומאז הכל עבד מצויין ואז לפני חודשיים הפסיק לעבוד , לא קורא דיסקים אז חשבתי שזה העין אבל כאשר אני מכניס דיוידי מקורי הוא מעלה אותו יופי, אז כנראה הבעיה בתוכנה , בכל אופן אני מעוניין להתקין את התוכנה המקורית ואני לא מצליח למצוא אותה ... תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אחרי שעזרתם לי למצוא נגן DVDטוב ( תודה רבה !!!) ,אשמח לשמוע המלצות לדיסק און קי שיתאים בעיקר להקרנת סרטים באורך מלא דרך כניסת ה-USB של ה-DVD? אז אם אפשר :שם, קיבולת, מחיר ??
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
צריכה להיות בעיה עם לחבר מגבר של גיטרה למחשב ואליו את האזניות? זה יכול לפגוע במגבר?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה שמחבר את המחשב לממיר(yes) אני משתמש בויסטה ויש לי הום סנטר(יהיה נחמד אם תיהיה לכרטיס אפשרות לפונקציה הזאת) אני מחפש איכות צפייה והקלטה טובה תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. מזה זמן רב אני חושב על קניית מערכת רמקולים של 5.1 לחדר שלי בתוספת כרטיס קול חדש שתנצל את איכות הרמקולים. המערכת צריכה לשמש בעיקר למשחקים ולפעמים לסרטים ומוזיקה. בנושא הרמקולים: עקבתי אחרי השוק במשך השנתיים האחרונות וראיתי שאין ממש פיתוח בתחום הרמקולים למחשב(חוץ מה G51 שיצא בזמן האחרון). אני חשבתי על ה Z5500 שאמורים לספק את כל צרכיי ואף יותר אך לפני מספר חודשים ראיתי שיצא הסט G51 שהוא כביכול האח הקטן של ה Z5500. עכשיו קראתי עליו מספר ביקורות ודיי מתלהבים מהם והם עולים באזור ה 700-600 שקל פחות מה Z5500 אז הדבר גרם לי לחשוב האם ההשקעה של האקסטרה 600-700 שקל אכן כדאית. אז כמו שקראתם ההתלבטות היא בין ה Z5500 ל G51 אז תמליצו חופשי ואם אתם יכולים אז גם לנמק…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Home_Cinema_Audio&AuctionId=7417779 בקישור למעלה הבאתי את המערכת שהזמנתי. הבעיה החלה להתעורר אחרי שכבר הזמנתי את המוצר, קראתי במדריך קנית רמקולים שהספק הרסיבר חייב להיות גדול מהספק הרמקולים, ואילו אצלי הספק הרמקולים גבוה מהספק הרסיבר, תוכלו בבקשה לתת לי הסבר לגבי זה עוד היום? מכיוון שאם זה נכון אני יבטל עוד מחר את ההזמנה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? עד עכשיו היו לי את הK414P, האם הK512 טובות יותר מה414?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכשיר בו הקרנת סרטים מדיסק און קי עובד חלק וללא בעיות...
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני קונה כרטיס טלוויזיה, ורציתי לדעת מהן התוכנות המומלצות לשימוש (Windows Media Center לא אופציה, כי כבר יש לי XP מותקן ואני לא רוצה להתקין את כל המחשב מחדש רק בשביל MCE). בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-