עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אני מחפש תקליטים (עדיף יד שניה, יותר זול) של GNS,black sabbath,led zepllin וכל הטובים והמוכרים. אתם מכירים חנויות (עדיף בארץ) שמוכרות במחירים זולים? אשמח אם תשתפו..... תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by danielzy,

שלום... אני הולך להזמין את הרמקולים הבאים http://www.amazon.com/Logitech-G51-Surround-Sound-Speakers/dp/B000UEH5HC/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1212529282&sr=8-1 מארה"ב... היתי רוצה לדעת איזה שנאי אם בכלל אני צריך לקנות ?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by J0n1,

שלום. אני עתיד לקבל השבוע את הX-540, ואני רוצה לרכוש להם כבלים מארכים. תיכננתי על הכבלים האלו http://www.ultrapro.co.il/products/88811, משום שלא מצאתי זכר לנקבה, אז חשבתי לרכוש גם כאלו http://www.ultrapro.co.il/products/94936 אבל הם נורא יקרים למתאמים, שווה להשקיע את המחיר? או שמישהו יכול בבקשה להביא לי מוצר יותר זול שלא יוריד מהאיכות? (מאותה חנות בבקשה) תודה

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  4. האם יש תוכנה שממירה אותם כך שאני יכול לשמוע ...באיכות המטיבית ...ללא עיבוד מידע ..

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. אז ככה קניתי WinTV-PVR-150MCE Kit יש לי ויסטה ומדיה סנטר הכל עובד טוב ויפה רק האם אפשר לשפר איכות צפיה ושמע? וכשאני מפעיל במסנג'ר מצלמת אינטרנט זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי(המצלמה לא נדלקת בכלל) תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. כרגע אני משתמש ב3 כבלים מחוברים(צהוב אדום ולבן) יש לי כניסה של S-Video בכרטיס טלוויזיה ובyes האם לקנות כזה כבל? והבנתי שהוא לא מעביר אודיו אז מה אני אמור לעשות עם זה? להשאיר רק את כבל האחד שמעביר אודיו מתוך ה3? וגם לממיר שלי יש כניסת scart אני חושב. מה זה נותן? בקיצור איך לחבר את הכרטיס טלויזיה(win-tv pvr 150) לממיר שלי בצורה הכי טוב תודה רבה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  7. ערב טוב לכולם אבא שלי הוא חובב רמקולים וותיק. בנה עשרות בצעירותו. בזמן האחרון הוא הזכיר רמקולים של פיליפס מלפני 30 שנה בערך הדגם של הרמקולים הוא AD5061/M מתוצרת פיליפס (התנגדות של 8 או 4 אום) רציתי לעשות לו הפתעה ולקנות לו כאלה אבל לא ממש מצאתי מאיפה פיליפס כבר הפסיקו לייצר רמקולים (לא משתלם, הסינים מייצרים ביותר זול) היבואן בארץ לא ממש הצליח לעזור בנושא אולי אתם תוכלו לעזור לי אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו את הרמקולים הנ"ל אם אתם יודעים על חנות שמוכרת כאלה רמקולים בארץ או בחו"ל אני אשמח אם תגידו ערן

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים של 5.1 ויש לי תקציב עד 600 שקל. חשבתי על הדגמים הבאים: Logitech X540 MicroLab X23 Creative Inspire T6100 עיקר השימוש שלי יהיה מוזיקה, ומדי פעם גם סרטים ומשחקים. על איזה מביניהם אתם הכי ממליצים? כמובן שאני פתוח לעוד הצעות. כמו כן, ברשותי כרטיס קול של C-Media, ולפי אוורסט הדגם הוא CMI8738/C3DX. ניסיתי לחקור קצת ולא הגעתי לתשובה חד משמעית לגבי טיבו (בכמה ערוצים הוא תומך?) אשמח לתשובות ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by Dima67,

ני מחפש אוזניות לא משהו יוקרתי חח פשוט כזה. תקציב של 100~200 שקל? לא ממש מבין בזה חח. http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-Headphone&DB27635=27638&DB27639=27640&DB66411=66412&DB27645=27648,27649&orderby=price אוזניות עם מיקרופון, חוטי, אוזניות קשת נו כמו שיש בזאפ בלינק שהבאתי חח. כאלה, רק לא יודע איזה לבחור. אם מישהו יש אוזניות שהוא משתמש והן ממש טובות אז שימליץ או משהו חח. =D עריכה: לא חייבים בתקציב הזה אפשר גם ב-50 שקל העיקר שיהיו בסדר חח. לא חייב משהו פ33. וגם שהאוזניה עצמה שהאוזן תיכנס לתוכה גדולות כאלה חח.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by xtreme21,

על האריזה של הטלויזיה רשום שהיא תומכת ב1080P אבל כשאני מחבר את הXBOX360 לטלויזיה עם component אני רואה רק 1080I. כשאני מנסה לשנות ל1080P בXBOX אני רואה חצי שחור וחצי את המשחק ועם מלא פסים. מה לעשות? ומה ההבדל בין 1080P ל1080I ??

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. שלום לכולם. אני קצת טמבל בדברים האלה, אבל אני זוכר שפעם זה הצליח לי ולכן התסכול הגדול שלי.... מה קרה? 1. שמתי מחשב בסלון (פנטיום 4, לוח של MSI, ישן אבל בסדר (MS-7005), יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE. 2. חיברתי לטלויזיה שלי (רגילה, 29 אינטש. מה לעשות?!) באמצעות כבל S-Video, שיוצא מכ' המסך. אל הטלויזיה חיברתי ישירות לשקע כניסת S-Video שיש לה בגב. עכשיו הבעיה: אני לא מצליח לראות חלק. התמונה כל הזמן קופצת, בשחור לבן, או חתוכה / קרועה ומרוטשת לגמרי. * יש לציין שבכרטיס המסך, יציאת ה-SVideo היא בעלת 9 פינים והיא מתחברת לטלויזיה עם שקע S-Video רגיל + RCA צהוב. * כשחיברתי גם מסך וגם טלויזיה הצלחתי לאזן את התמונה על הטלויזיה, אבל מהרגע שהטלויזיה מחוברת לבד וביצעתי אתחול למחשב ה…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. אני מעוניין לדעת לאיזה כרטיס אני אזדקק אם ברצוני לשמוע בדולבי דיגיטל וDTS דרך הכבל האופטי שמתחבר לי מהמחשב לרסיבר? כוונתי היא למשחקים שתומכים בDTS+DOLBY כמובן... נ.ב. סרטים אני כבר רואה כך אבל הכרטיס אונבורד שלי לא תומך במשחקים בעלי יכולות סראונד... איזה כרטיס ייתן לי את מירב התמיכה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  13. השאלה בכותרת *אם אפשר אזור צפון

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by Freddi,

שלום לכולם אני חדש פה מקווה להשתלב ולהתברג כמו שצריך לעזור ולהיעזר.... וכרגיל כמו כל ישראלי בקשה קטנה על ההתחלה .. אני חיייבב עזרהה אני תקועעע עעמוק עם המגבר שלי עושה בעיות פצצות זה ההסיטורייה שלו ..: זה מגבר sansui rz-7700-av שנקנה במסגרת עסקת חבילה בדיוטי פרי לפני שנים טובות ... קנינו אותו דיוידי ומערכת רמקולים 5.1 של אלטקס... ( שאני משתדל לתת כמה שיותר פרטים ) לקחתי את המגבר אליי לחדר ואת הרמקולים וחיברתי .... הכל עובד בפנאן ובסבבה... חוץ מבעייה אחת ... כשאני מגביהה טיפה יותר מידי גבוהה המגבר קופץ למצב פרוטקשיין (Protection) שאני אישית חושב שנוצר עומס על המערכת אז כדאי להגן עליי הוא מנטרל ת'עצמו ... ואז בצעצם אני נאלץ לחכות כמה שניות ואז להפעיל אותו שוב …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by AmL1,

כרגע יש לי את זה http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=br5020s&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=39&aff=Zap〈=HE והמערכת המעפנה הזאת עושה לי קצת בעיות... השאלה היא אם המיקרולב טובה יותר ואם ישמעו לפחות באותה עוצמה...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אני צריך כרטיס קול עם יציאה אופטית..ומצאתי כזה רק שהוא דורש סלוט של PCI-E ואין לי אחד כזה פנוי מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול שיש בו יציאה אופטית והוא יכול להיות על סלוט רגיל.. הכרטיס צריך להיות במחיר של עד 300 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. שלום לכולם , אחי התחתן בשעה טובה והמתנה שלי לבית החדש שלהם זה רמקולים. בהתחלה חשבתי על לקנות לו רמקולים איכותיים ב2000 ש"ח (JBL CS460) ושהמגבר כבר יהיה על אחי אבל הוא הביע התנגדות להשקיע עוד 1000 ש"ח במגבר ולכן עכשיו אני מחפש לו סט רמקולים סטליטיים מוגברים. עדיפות לסט שמגיע גם עם אופציה של תליה לקיר. אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני באיחור של שבועיים כבר מהחתונה שהייתה. תודה רבה על העזרה!

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by avner_100,

היי רציתי להביא את ה M81 מחול.. ואני צריך לדעת את כל הפרוצדורה עם המכס אם משהוא יוכל להאיר את עיניי אבל בכללי אני צריך לדעת אם אפשר למצוא את הדגם הספייציפי הזה בארצות הברית והאם יש בעיה עם שיטת שידור שרוכשים את המקבילה LN-T4665F או שכדאי להביא אותה ממקום אחר.. (לא ארה"ב). ועוד דבר.. אם אפשר להביא קישור לאתר של השוואת מחירים כמו זאפ שלנו.. או אתר זול בארה"ב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. זה נכנס באותו מקום כמו הכרטיס מסך? זה מתפקד בין היתר כמו כרטיס מסך? (אני עושה עבודה בפרולוג בביצפר על מחשבים, ואני מעתיק מפרטים מהאתר בשביל העבודה, צריך לדעת אם להכניס כרטיס טלוויזיה, במקום הכרטיס קול, כי הכרטיס קול במפרט שאני כרגע מוסיף הוא onboard...)

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by feint,

לאחרונה בניתי לעצמי HTPC מחלקים ישנים שהיו לי. AMD 3000+ 64 BIT לוח GA-K8NF-9 וחצי גיגה זיכרון כשאר אני מריץ עליו סרטים באיכות 720P אין בעיה. אבל כאשר אני מריץ עליו 1080P ה CPU נמצא ב 100% והסרט מקרטע. אני מחפש רעיונות לפתרון הבעיה. מותקן על המחשב WINDOWS XP 64BIT.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות בשיתוף עם ההורים פלזמה לסלון בתקציב עד 10,000 ש"ח. לאחר התייעצות עם אנשים מבינים הבנתי שפלזמות של פנסוניק נחשבות מספר רמות מעל פלזמות של יצרניות אחרות. (חוץ מפיונר) חלק אף העניקו לפלזמות אלה את הכינוי Kuro לעניים. 37" דור עשירי עולה 8,000 עם אחריות של יורוקום. (יבואן רשמי) 42" דור עשירו עולה 9,900 עם אחריות של יורוקום. נתחיל בזה ש-2,000 ש"ח זה הרבה מאד כסף. אני גם לא יודע אם בכלל משתלם להשקיע את הסכום הנ"ל כי אני חושש ש-42" תהיה פשוט גדולה מידי בשביל 3 מטר מרחק צפייה. מצד שני אני פוחד ש-37 תהיה קטנה מידי. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by asilbob,

יש לכם המלצה על איזה רמקולים בסכום 1500 שקל שיחלפו את הATP 3 ? וגם כרטיס קול נורמלי שיביא את סיא האיכות במחיר לא יקר מדיי אבל לא יודע מה דווח המחירים ........

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  23. מה יותר טוב למשחקים בכללי? Sennheiser HD201 http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=500155 או Philips SHP1900 http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_SHP1900_00_GB_CONSUMER/Stereo-Headphones+SHP1900-00 מה יותר טוב למשחקים כמו cs לדוגמא? ואיזה אוזניות ישמעו איכותי יותר? והאם שומעים בHD201 חזק?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by ofir667,

מישהו יכול לתת לי המלצה לשני רמקולים שאני אוכל לחבר לmp3, אני צריך רמקולים טובים ולא יקרים מדי עד 250 ש"ח

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by wowohw,

דיברתי עם חבר על הרמקולים והוא אמר לי שזאת מערכת "טיפשה" הכווה שכולם משמיעים אותה עוצמה מכל רמקול ואין ממש סראונד דרך הרמקולים האלה ולא שווה לקנות אותה בכלל זה נכון מה שהוא אמר שזאת סתם מערכת ולא שווה להשקיע עלייה 505 שקל? מבחינת כבלים אין לי בעייה אין לי חדר גדול וה-X540 מה שהבנתי זה כולה כבלים יותר ארוכים שלט ועיצוב שונה והסאונד הכול אותו דבר אם כן יש סראונד 5.1 באותו מחיר בערך יותר טוב במחיר הזה? אם אפשר בחנויות של TMS ובחנות KSP כי הם קרובות אלי הביתה... מתכנן לקנות עוד שבוע או שבועיים ככה... בקשר לכ.ק יש לי מובנה על הלוח כ.ק טוב יחסית של הלוח אם P5B-SE עכשיו יש לי את הרמקולים ATP3 מבחינת איכות שמע זה יותר טוב מ-ATP3 או שמה שיש לי יותר טובים? תודה רבה לעוזרים...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים