אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך אוניות שיתחברו למגבר שלי שמחובר למחשב בעיקר בישביל משחקים מוזיקה וסרטים עכשיו יש לי גם נגן mp3 אז חשבתי אולי להשקיע על אוזניות קטנות ואז אני ישתמש בהם גם לנגן אבל הנגן לא עולה 200 ש"ח אז נראה לי דבילי להשקיע עליו כזה סכום ככה שאני צריך קודם לכסות ת'מטרה הראשונה והיא אוזניות למגבר נ.ב אני דיי מוגבל תקציבית אבל אני רוצה להוציא ת'מירב מהסכום עדיף להתקרב לכיוון המאתיים ש"ח תודה ,וכל עזרה היא מבורכת מבחינתי
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה (כל מיני) והרצאות מיוטיוב. חשוב: שיהיו נוחות באוזן ולא יציקו אחרי זמן ממושך, שיהיו אטומות כלפי חוץ, שלא כל העולם ישמע מה אני שומע. עדיף שיהיה מגבר על החוט למקרה של סרטוני יוטיוב עם הקלטה חלשה במיוחד. תקציב: עד 250 מKSP בלבד. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חשוב שיהיה כסוף ומאתר אינטרנט אמין.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בבקשה, הכתובות של החנויות לא פחות חשובות מהשם...
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
42-50 אינצ חובה: USB שקורא MKV וכתוביות חשיבות לאיכות תמונה גם בשידורים רגילים (לא HD) עדיף מכשירים הקיימים באחת הרשתות הגדולות או אחד מאתרי הקניות הגדולים (וואלה שופ וכו...) תודה לכל הממליצים!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מה דעתכם על LG [h=1]39LN542Y[/h]?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדגש הוא בעיקר על אמינות וחיבוריות (אינטרנט, SMART, ממשק). יש לי נסיון רע עם LG בנושאים האלה. יש סיבה שלא ללכת על XIAOMI? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
בסביבות 40-43 אינץ' (?, מרחק צפייה בין 2 ל 3 מטרים, יותר באיזור השלוש). הצפייה דרך ממיר HD של HOT אבל רובה לא של ערוצי HD. צריך מסך מט כי יש תריס מול ה TV. רמקולים לפחות סבירים, כי הם יהיו בשימוש. רצוי DLNA אבל לא אם זה מייקר את המכשיר משמעותית. לא צריך 3D. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ערב טוב, אני זקוק לכרטיס קול עם יציאה אופטית. תקציב: עד 200 ש"ח. כל מה שאני צריך זה שיהיה לו יציאה אופטית. לא אכפת לי אם חיצוני או פנימי. לוח האם שלי Intel Eva Cove DG35EC 1333Mhz איך זה לדוגמה: Audigy Value 7.1 של Creative? הוא די זול ויש לו יציאה אופטית. האם הוא מתאים ללוח אם שלי? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאזין למוזיקה אך ורק מהמחשב. במחשב יש כרטיס קול מובנה כלשהו, והמערכת היא מערכת קולנוע ביתי יקרה. מה שקורה זה שאיכות המערכת לא באה לידי ביטוי בגלל איכות הסאונד שהמחשב מוציא ובגלל כבל ארוך מאוד שמקשר בין המחשב לרסיבר. אני זקוק להמלצה על כרטיס קול סביר עם יציאות נורמליות למערכת שישפר את איכות השמע שהיא כרגע לא זוועתית אבל טעונה שיפור. אגב אין לי צורך בסראונד 5.1, 7.1 וכדומה, יציאות סטריאו טובות יהיו די והותר מאחר שעיקר השימוש הוא למוזיקה. אני די בור בנושא אשמח להסבר, תודה.
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה מגבר (חדש) בשביל לתפעל 2 רמקולים קדמיים בעוצמה של 250Watt RMS כל אחד, אני מחפש מגבר שיש בו כיוונים של מיד, בס וטרבל ויציאות לרמקולים (עם חוטים לא פינים) ואפשרות לAUX בסטריו. הא ועוד דבר זה מכשיר Pre-Amp חדש של מארנץ' הבנתי שהוא יקר אבל השאלה היא עם זה סוג המכשיר שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש את המסך הזול ביותר בעל פאנל שאינו TN בגודל של 26' ומעלה. התקציב פה הוא בגדר תקציב גג והייתי מעדיף מסך זול בהרבה אם ניתן בכלל. שימושים - צפיה בסרטים/סדרות (XVID/HD) וגיימינג ללא צפיה ב-TV בכלל. * תחובר למחשב HTPC - עדיפות לחיבור DVI/HDMI ויכולת עבודה גם כמסך מחשב לעבודה מזדמנת של כמה דקות, לא יותר. * אין צורך בחיבורים לממיר/קונסולה כי אין ולא יהיה לי אבל זה יהיה נחמד. * אין צורך ב-FULL-HD וזה ממילא לא ריאלי בתקציב הזה. HD-READY יהיה מספק. * רזולוציה טבעית בעבודה עם מחשב (NR) רצויה אך לא אם זה מייקר את המחיר משמעותית. פרופיל צפיה: 10% מחשב 40% תכני HD 50% תכני XVID או DVD יש לי DELL2407WFP שעונה על כל הדרישות אבל נראה לי בזבוז משווע להוציא 3K על מסך 24' ב-FULL HD כשב~3…
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית DVD של Apex אם אני לא טועה דגם 811 והוא מספק אותנו מאוד. במיוחד לאחר השדרוג גירסא שלו שפשוט עשה אותו מושלם אך לצערי אין לו כניסת USB .. אני מחפש נגן פשוט מאוד,זול בעל יכולת קריאת כתוביות בעברית ו-DVIX .. שיוכל לקרוא בקלות סרטי AVI שנצרבים מהמחשב ,והכי חשוב -כניסת USB . אני לא מחפש בנגן יכולות כמו סראונד וכו ..הנגן ישמש את ההורים שלי בחדר שלהם ואין שם מערכת ואפילו לא טלוויזיה גדולה..אז אנחנו פשוט מחפשים נגן זול . תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לסבתי מכשיר אמין וקל להפעלה כדי להציג על הטלביזיה שלה תמונות מ-DVD או DOK וכן סרטים ביתיים שיקודדו ככל הנראה ל-DIVX (ניגון איכותי גם מ-DVD וגם מה-DOK שלא כמו בדגמי מדבקה זולים). בנוסף הייתי מעוניין שינגן גם סרטי DIVX + כתוביות בעברית במידת האפשר מתוך ה-DVD (סרטי קלאסיקה למשל). המחיא לא קריטי אבל עדיף לא משהו יקר ללא צורך. העיקר שיהיה אמין, יעשה את העבודה ויהיה קל להפעלה (שלט/תפריטים/עובד ישר מהקופסה) ללא כל מיני טריקים ועדכוני תוכנה. במידת הצורך אפשר לוותר על USB אבל מאוד לא מומלץ. אם יש דגם לא מאוד יקר עם יציאת HDMI בנוסף זה יהיה בונוס חביב. יחובר לטלביזיית CRT בחיבור AV סטריאופוני פשוט. תודה מראש, גונן. עריכה: מה דעתכם על ה- PIONEER דגם DV320S http://olsal…
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
חבר שלי טס לפראג ואני רוצה שיקנה לי נגן MP3 ההגבלה שלי היא 120$ ואל תגידו "תוסיף עוד.." כי אין לי מאיפה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נגן חדש שיחליף את האייפוד הישן (דור 2) ששירת אותי כראוי. רצוי לציין שאני לא מבין בדברים האלה בכלל, ומה שתמליצו לי, עליו אני אלך (צבא... : ) יש כמה דברים שאני רוצה שיהיו בנגן: 1. זמן האזנה ארוך (הכי חשוב לי). 2. שיהיה קטן וקל. 3. איכות שמיעה. 4. שיקרא את כל הפורמטים. 5. תומך ב- usb2. 6. עדיפות לצבעוני. וזהו נראה לי פחות או יותר. סידרתי את זה בסדר עדיפויות שיעזור לכם כמה שיותר. וכמובן תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 300-400 ש"ח אוזניות - אין העדפה... כדברי חבר שלי: שהדיסקים לא יקפצו בנסיעות, לא כרבים מהדיסקמנים שמפרסמים אנטי שוק גבוה אך הלכה למעשה קופצים בריצות נסיעות וכד', ווליום גבוה יחסית ואפשרות הרצה קדימה בשיר עצמו ובנוסף שמחירו יהיה בטווח הנ"ל ללא חשיבות לשם המותג. תרגום עבורכם: חוצץ נתונים גדול, נצילות גבוהה של האוזניות... וכן, כבר ניסיתי להסביר לחבר שלי את חשיבות המותג :-\ 10x!
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
תקציב באיזור ה1000 לשימוש בסיסי - 4 רמקולים ללא סאב ללא מגבר וללא צ'יינג'ר. חשוב שיהיה איכותי ויקרא גם דיסקים שבמצב לא הכי טוב וכמובן יוציא צלילים איכותיים, כניסת כרטיס זיכרון ושלט האם יש מערכות שתומכות בשמות שירים בעברית? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, הרמקולים שלי די שבקו חיים ואני מתעניין ברכישה של רמקולים חדשים. התקציב הוא 300 שקל עם מקסימום חריגה של 50-100 שקל. מעדיף 2.1 אבל 5.1 גם בא בחשבון. ואם אפשר מחנויות מירושלים והסביבה (אייבורי KPS) תודה
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים עד 300 שקל שהכי שווה לקנות בשביל המחשב. חשבתי על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1275&CatCode=416 או על אלו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3785&CatCode=416
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. עשיתי סקר שוק קטן והגעתי למצב שאני מבולבל יותר ממה שהייתי בהתחלה. אלו הדגמים שאספתי: Altec Lansing VS2421 Altec Lansing VS4121 JBL Creature 2.1 Logitech x-240 Logitech X-230 אין לי מושג במה לבחור. בהתחלה כבר הייתי סגור על האלטק VS2421, משום שהבנתי שהם המחליפים של הATP3 המצויין. לאחר שקראתי הרבה ביקורות הבנתי שיש ברמקולים האלו רעשי רקע רבים. מאז אין לי שום כיוון. תוכלו להמליץ לי איזה רמקולים לקנות, אפשר גם לא מהרשימה כמובן (בתקציב של 400 ש"ח). בנוסף, אשמח אם תוכלו להגיד לי האם יש מקום שעדיין מוכר את הATP3, כי הבנתי שהם הרמקולים הטובים ביותר למחיר שלהם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש רמקולים למחשב נייד ... שיהיו באיכות טובה לשמיעת מוזיקה אך קטנים מספיק ונוחים תודה מראש על המלצתכם
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מבקש סיועכם בהמלצה על רסיבר איכותי בטווח מחירים של עד +2,000 ש"ח ורמקולים הטווח של עד 1,000 שח. הצרכים -רדיו, מוזיקה סרטים. במידה ויש אז עם אפשרות לחיבור למחשב
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלומות, יש לי שני רמקולים קדמיים Tannoy Mercury MX2, רמקול מרכזי Tannoy MXc ושני רמקולים אחוריים פשוטים אני מעוניין לקנות רסיבר (בעיקר למוזיקה) בסדר גודל מחיר של 2,000 ש"ח אשמח להמלצות ולדעתכם על ה- Yamaha RXV365 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אז ככה,אני זקוק לרמקולים חדשים 5.1 למחשבב בשביל משחקים שירעידו אותי ויתנו לי הרגשה שאני במשחק ;D התקציב כמו בכותרת 500-700+- שמעתי על X-530 וCREATIVET5400 מה יותר טוב,האם הם בכלל מומלצים לתקציב,ולדרישות? אני זקוק להמלצות. תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-