אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב נתקלתי בחנות הבאה באיביי המוכרת את ה-PX-100-ii של סנהייסר ב-37 פאונד כולל משלוח (יוצא כ-$60) http://cgi.ebay.com/SENNHEISER-BLACK-PX-100-II-FOLDABLE-HEADPHONES-iPOD-MP3-/130492981443?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item1e61fce0c3 בסה"כ יש לחנות רקורד גבוה של 99.4% מ-37 אלף פידבקים, אבל מה שחשוד לי זה שהאוזניות האלה עולות 70$ בחנויות בארה"ב בלי משלוח (B&H או אמזון למשל) מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב את החיבור מאחורה של האודיו, ויש לי במארז גם מקדימה, ליד הUSB, חיבור ירוק וורוד. אני מנסה לחבר את הרמקולים לחיבור הירוק הקדמי(בגלל שהכרטיס קול האחורי עושה לי בעיות) וזה פשוט לא עובד, זה לא משמיע סאונד. איך אני מפעיל את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי Ipod יש שניה. חוץ מאיכות השמע הבינונית (שאני מאשים את האוזניות בהם, אבל זה.. בהמשך) אני מרוצה. התחלתי אתמול להעביר שירים עם ה Itunes למכשיר עצמו. אני לא רוצה להתחיל לספר לכם על זה שבגלל ש Fileysystem שלו של מקינטוש הוא מגביל את השם הקבצים, אני לא רוצה לספר לכם ששום נגן נורמאלי (כולל Winamp) לא מוכן לנגן את ה m4a שלו, אני לא יתחיל לספר לכם כמה ההמשק לו נוח (למשל אם שינית מיקום של קובץ) וכמה בעיות הקידוד עושה. האם יש אלטרנטיבה ל Itunes? אני יודע שאנשים לפעמיים מעדיפים לקודד עם Lame, אבל אני מדבר על יותר מרק קידוד. ממשק לניהול קבצי Ipod מול ההארדיסק בצורה נוחה, ואם אפשר גם מקודד איכותי מבפנים. בכלל, אשמח לשמוע מיהי האיכות שמע המועדפת עליכם (אני…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח EPOX 8KDA3+ אשר מכיל יציאה אופטית וגם קוקסייל, ניסיתי לחבר את שתיהן (לא בו זמנית כמובן) ולא הצלחתי לשמוע ב-5.1, הוא תמיד מאפשר לי לשמוע ררק בשני רמקולים הקידמיים. מה עושים? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי את האוזניות ע"פ ההמלצות ואכן הסאונד טוב. אני כרגע משחק ב DIRT3 ושמתי לב שבניגוד לרמקולים, אני לא שומע את המנוע של הרכב כמעט, וכנ"ל לגבי הפרזנטורים במשחק. איך אני מכוון את האוזניות כך שאוכל לשמוע את כל הצלילים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 50 אינצ', FHD הדגש הוא על זול. המסך ישמש כמוניטור במשרד, הגודל חשוב כי זה לחדר גדול. תודה לעוזרים דובי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080497 זה Sennheiser HD 497 או ה Grado SR60 http://www.headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020090060 בשביל IRIVER H320 תודה ועם יש הצעות אחרות במחיר דומה אז הן יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי הזדמנות לקנות אוזניות באמריקה ואני מחפש המלצה. תקציבי הוא עד 100 דולר לאוזניות שיהיו שוות את זה. אם לא אז עד 80. חשבתי אולי המחירים שם זולים יותר. אני רוצה לציין שהאוזניות לא יהיו מיועדות למשחקים אלה למוזיקה משובחת נטו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מבוסס דיסקים תומך בנגינת אמפי3 וחשבתי על הIRIVER iMP-50 מה דעתכם עליו? הוא טוב? הכי חשוב לי שהנגן יהיה מאוד איכותי כי אני רגיל לשמוע מוזיקה במערכת הסוני שלי בבית ואני שומע רק איכות, וגם חשוב לי שהווליום יהיה חזק, שלא תהיה לי מגבלה, שתהיה אפשרות להגביר כלכך חזק שזה יהיה חזק מידי. ושוב אני שם דגש על איכות. האם האייריבר מתאים לי? האם יש משהו טוב יותר במחיר שלו(300 ש"ח) או שאולי יש אותו יותר זול? כי אין אותו בזאפ מצטער על הסיכום הארוך הזה שכתבתי ומקווה שתעזרו לי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם! לחבר טוב שלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו נגן mp3 בנפח של 256MB. התקציב הוא בסביבות ה- עד 400 ש"ח. יש חיה כזו? אשמח להמלצות....(יש מליון דגמים וסוגים ואין לי מושג מאיפה להתחיל)...... תודה.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מיקרו דרייב(הגודל הנכון בידיוק,לא הרבה מדי ולא מעט מדי) עם מסך לא רע בכלל. תומך בMP4!!! חיי סוללה טובים מאוד. והמחיר,אחחחח המחיר ;D. השאלה בכותרת .
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
איזה רמקולים מבחינת מחיר וביצועים הכי טוב מבין הבאים: 1. Altec lansing ATP-3 מחיר: 600 ש"ח לינק 2.Creative Inspire 4400 (4.1) black מחיר: 541 לינק 3.Creative Inspire 5200 (5.1) black מחיר: 842 לינק 4.Logitech Z-540 מחיר:538 לינק
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רסיבר לסלון בדירה שלי. יש לי די וי די עם חיבורי RCA וטלויזיה עם RCA ו21 פינים. בנוסף יש לי רמקולים שמתחברים עם כבלים שבסופם יש התפצלות לשני חוטי נחושת חשופים. כלומר מתחברים ל'קליפסים' אחד אדום אחד שחור (הרמקולים שייכים לדי וי די ישן). אני לא יודע את השם של החיבורים האלו. האם יש רסיבר שעונה על הצרכים שלי? אני לא צריך משהו מפוצץ. יותר למוסיקה וסרטים, לא צריך להיות האיכות הכי טובה אבל לא זבל... התקציב הוא 800 ש"ח האם קיימת תקווה? תודה. ניר
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי windows 7 והתקנתי את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלוויזיה ושם בכלל לא מצאתי שום שידור ואות.. דרך המדיה סנטר מצאתי אבל באיכות ממש גרועה ובהילוך איטי. מה אני אמור לעשות ? עד היום השתמשתי בתוכנה שהיתה בשבילי סופר קלה - windvr3 אבל השתמשתי בה עם windows xp וכרטיס מסך משולב עם טלוויזיה X1900XT היה ממש קל לקבל אות שידור ובמיוחד האיכות היתה מעולה ולא בהילוך איטי. מה אני מפספס ושוגה ? אשמח לעזרה מכל אחד שיוכל, תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות נחמדות של סוני mdr-xd100 נחמדות מאוד, לאחרונה התחלתי לשמוע רק בצד ימין של האוזניות! זאת גם לא בעיה של הגדרה, כי כל פעם שהזזתי טיפה את האוזניות זה חזר להיות כרגיל, סטריאו ואז פתאום שחזרתי למחשב, אני שומע רק צד אחד אפילו אם אני מנסה להזיז... זה לא עובד, ניסיתי ללחוץ את הכבלים לתוך האוזניה, בשני הצדדים, ללחוץ את האינפוט, לסובב מכל צורה... אני מיואש, אוזניות דיי יקרות בשבילי. יש דרכים לתקן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לדיסקמן MP3 מאחר והתקציב שלי נמוך (כ--300 עד 400 ש"ח, לכיוון ה-300, אבל השארתי חלון די רחב אם ההבדל קריטי). לשם הרקורד, יש לי כ-5 ג'יגה (אנד קאונטינג) של MP3, שיהיה לי קשה לברור מתוכה פחות מג'יגה-שניים + אוסף חביב של אלבומים מקוריים (בתקווה שיבוא היום והרוב יהיה מקורי אצלי), אז זאת הסיבה שבתקציב הנמוך הזה אני מחפש דיסקמן MP3. רק אם באמת כדאי לחסוך למשהו אחר, תגידו לי. אני לא מעודכן לגבי המחירים כיום. אני מחפש את הדיסקמן האמין והאיכותי, הכי זול שיענה על הדרישות הבאות: 1. לא זולל סוללות!! משמש גם כמטען (?) 2. הכי חשוב - User Friendly, אפשרות דפדוף קלה בין תיקיות ושירים (וגם ריצה אחורה וקדימה בשיר!), תמיכה ב-ID3 תהיה מעולה. ראיתי פעם דיסקמן של Sony…
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
OAKLEY הכריזה לפני מספר חודשים על משקפי השמש החדשים שלהם עם נגן MP3 מורכב בתוך המסגרת: חובבי ה IPOD החליטו לקחת את הנושא לידיים ולבנות משקפי שמש מבוססי IPOD SHUFFLE: http://www.engadget.com/entry/1234000883027858/
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי דרך ebay את הדגם CX500 של Sennheizer ב90 שקלים.. כעבור חודש וחצי החוטים החלו להיות חשופים באזור של הווליום, הדבקתי עם אפוקסי שקר כלשהו ואז באורח פלא הם נקרעו לי לשני חלקים אני בחיל הים ובזמן שאני לא מפליג, אני מאזין למוסיקה עם ה cowon s9 בבסיס בין האחזקות הספינתיות, כך שאני צריך אוזניות in ear בסגנון הדגם שהוזכר מחברה אחרת אם אפשר.. רק משהו פחות עדין שישחזיק עד השחרור. תקציב עד 400 ש"ח בלי חריגות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב, הנגן DVD שלנו בבית התפגר סופית (או לפחות אמא הסכימה להכיר בכך שזה קרה) אז אני מעוניין בנגן DVD בתקציב של בערך 300 ש"ח (אם אפשר פחות לא יזיק) בכל אופן, הנגן יחובר לטלוויזיה (29 אינץ') ולרמקולים של הטלוויזיה, כלומר לא שום דבר מדהים... אז אין לי בדיוק דרישות גבוהות מהנגן, אני מעוניין שיהיה מסוגל לקרוא DIVX (ו/או XVID) וכתוביות מתאימות (SRT/SUB/משהו בסגנון) טוב זהו בערך, אם צריך עוד פרטים אני אוסיף, ותודה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר שעושה משלוחים לארץ שיש בו את הנגן Creative Zen Micro? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יומיים עברו מאז הזמנתי את הATP3 מNETS*OPS תמורת 398 ש"ח כולל משלוח (ואפילו קיבלתי טיפול לקוסמטיקאית ל2 אנשים (נשים בלבד) מתנה ) קיבלתי אותם בהתרגשות רבה, משלוח עד הבית (ועוד לא עולה אפילו שקל), לתדהמתי גיליתי שהסאב פשוט ע-נ-ק במידותיו (שזה דבר טוב) בהתלהבות רבה חיברתי אותם למחשב, הצליל פשוט מדהים לעומת מה שאני רגיל אליו (A4TECH ASW15) הם מגיעים לווליום גבוה מאוד בלי עיוותים, ניסיתי למתוח את הגבול וסובבתי עד הסוף (מקווה שלא הרסתי ) והצליל התעוות אבל זה הגיוני כי הווליום היה מחריש אוזניים.. לטעמי רמקולים מעולים בסכום הזה :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ברוב טמטומי קניתי את המערת MICROLAB M111, למערכת אין שליטה מהסאב על עוצמת הבאס והוא פשוט לא פרופורציינלי לעומת המוסיקה, לא מותקן לי שום כרטיס קול חוץ מהסטנדרט במחשב ואין לי איקולייזר, כשנכנסתי לאיקולייזר של הרמקולים מסתבר שהסאב "מולבש" על הרמקולים ולכן אין משמעות אם אני מוריד או מעלה את הטאב של "סאבוופר". מה לעשות? יש תוכנה יעודית לשלוט על זה? אני לא יכול לשמוע שירים זה עד כדי כך גרוע.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה המצב? וגמר חתימה טובה שתהיה לכולם. רציתי להתייעץ בכם לקראת קניית מסך LCD שמיועד לסרטי HD בפורמט BD ומשחקי HD על גבי PLAYSTATION 3 אני רוצה לקנות מסך בגדול של 32-37 אינץ' שיהיה לו חיבורי HDMI ויתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. המסך מיועד למשחקים ככה שבבקשה אם תוכלו לקחת את זה בחשבון למפרטים שאתם בוחרים. תקציב: אין לי כל כך עד 20K. לגבי גודל המסך אני אוכל להסתפק ב 32 אינץ' לגודל אין כל כך פקטור אצלי מעוניין במסך עם מפרט ונתונים טובים אפילו טובים מאוד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים איכותיים, חזקים לשמיעת מוזיקה, סירטונים, משחקים- רמקולים. חשבתי על רמקולים רבים כמו X-230 , CREATIVE SBS370. לאחר מכן ראיתי רמקולים של חברה בשם MicroLab , ששמעתי שהיא חברה לא רעה, ועכשיו אני רואה חנות שנראית לי ממש משתלמת עם רמקולים של MicroLab במחירים ריצפה: http://wellcom.co.il/catalog/index.php?cPath=35&osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964&sort=4a&filter_id=139 תסתכלו על הדגמים בין המחירים 150-300 , ותגידו מה דעתכם- איזה הכי מומלץ מהבחינות שאמרתי, איזה הכי יתאים לי. אני חשבתי על דגמים: 6321 , M-820.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-