אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות טלוויזיה LCD, הוא מחפש משהו עד 4K. זה 2 הדגמים שהוא בחר לקנות מהם: 26LC51 LG 26WL65 TOSHIBA אלה טובות יחסית למחיר או שיש הצעות יותר טובות יחסית למחיר??[br]פורסם בתאריך: 28 יוני 2007, 19:22:33 אני זקוק לזה בהקדם, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
האם הוא מסוגל להקליט ב-24 ביט ? בכל אופן אני רוצה לשמוע עליו דיעות/איך הוא ביחס לכרטיסים אחרים וכו' ?... ד"א הוא עולה משהו כמו 800 שקל...
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מחפש כבר הרבה זמן את הנגן האופטימלי לצרכים שלי, אני מתכנן לטוס עוד כמה חודשים לטיול באוסטרליה/ניו זילנד ואני רוצה נגן לטיול. אחרי הרבה בדיקות הגעתי לשני מועמדים, ה- iaudio X5 וה- GMINI 400. ברשותי מצלמה דיגיטלית CANON S400 והאני רוצה אפשרות להעביר את התמונות למכשיר (זה יהיה שימושי בטיול), אני יודע גם שה- X5 לא עובד עם המצלמות של קנון, אבל אפשר לקנות את הקורא כרטיסים הפשוט ולחבר אליו וככה להשתמש ב- USBOTG. בכל אופן, חבר שלי נמצא כרגע בלוס אנג'לס והמחירים שהוא מצא לי הם: 1. GMINI400= 379$ 2. X5= 320$ וכן אני מכיר את כל עניין האחריות שכשאני קונה בחול אז אין לי אחריות וכו אבל השימוש של המכשיר יהיה בחול במילא ואז גם אם יקרה משהו למכשיר לא תעזור לי שום אחריות.. ע…
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, האוזניות הנ"ל במבצע באתר גרופון לשעות הקרובות, הן עולות 130 ש"ח כולל משלוח. איך הן בשביל משחקים?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן אהלן הייתי היום בחנות בירושלים וביקשתי המלצה לזוג רמקולים אחוריים + זוג קדמיים (לאוטו למי שלא עוקב)... המליצו לי על זוג פיוניר 6/9 240 וואט לאחור, וזוג פיוניר 160 וואט מקדימה... זה כל מה שאמרו לי על הדגמים אך אני מניח שאין עוד דגמים זהים של פיוניר.... מה אתם אומרים? רצו על הכול 700 ש"ח? מי שבאמת מבין בבקשה שימליץ על מערכת או יגיד מה דעתו על זה... התקציב ד"א הוא עד1000 לכל המערכת... רדיו-דיסק יש כבר (פיוניר 4*50 וואט) תודה רבה 8)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! ברשותי נגן MP3 של LG דגם MF-PD355N3 הקטע הוא שהתוכנה שמעלה את הקבצים לנגן לא מזהה את הכרטיס הרחבה . מחקתי את התוכנה כדי שווינדוס יזהה את הנגן לבד, לא הלך. אשמח אם תביאו לי קישור לדריבר של הנגן . נ.ב. מה יכול לגרום למחשב לא לזהות את הכרטיס הרחבה ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה, הדריבר של הכרטיס קול שהיה מותקן יחד עם הדרייברים של ה- Nforce 5.10 גרם לי לבעיות בסאן אנדראס. לפתרון הבעיה הסרתי את הדרייברים של הקול , והורדתי דריברים נפרדים לכ. הקול מהאתר של Nvidia. עכשיו מה שחסר בדריברים האלה , שהם לא מגיעים עם ה- Equalizer של Nvidia. יש דרך להוריד דרייברים עדכניים, שלא יגרמו לי לבעיות שכוללים את האקוולייזר של Nvidia? (אני מתכוון לחבילה נפרדת של הכ.קול) תודה!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אודה מאד אם תעזרו לי למצוא דרייבר לכרטיס קול מסוג Realtek ל-VISTA, 64 ביט, לא HD תודה!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס קול נחמד עם יציאה של קואוקס ואופטית במחיר סביר של עד 60-70 דולר תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
בעיקר בשביל לשחק ב-xbox 360. מחפש תמורה הולמת לכסף. תקציב עדיין לא סופי, אשמח לטלוויזיות mid range
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
זקוק להמלצה בדחיפות לרמקולים 5.1 למחשב . עוצמה כוללת חזקה , מיועדות למשחקים וידאו אבל בעיקר למוזיקה !!! מיועדים לתלייה בחדר 4על 3 מטר . התקציב בין 500 ל900 ש"ח ! רצוי הממלצה מלמישהו שיש כבר והוא את המוצר , אני חוזר שוב ! מיועדים בעיקר למוזיקה !
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית, על מחשב אחר, לוג'יטק X220. האם דגמי ה-Altec Lansing (ה-ATP3 או ה-VS4121) טובים יותר? ואם כן, איזה משני דגמי ה-Altec Lansing עדיף? תודה פיני
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אהלן! אז אחרי הרבה לבטים על לשדרג את הCRT הנאמנה שלי או לא נראה לי שהגיע הזמן להודות לה ולהתקדם. הטלוויזיה תיהיה מחוברת לממיר של יס (כרגע ללא שידורי HD ונראה לי שגם בעתיד הקרוב/רחוק לא הולך להיות שדרוג לממיר שכזה), מערכת קולנוע בסיסית (נגן DVD, רסירבר ורמקולים 5.1) ומידי פעם למחשב (בזמן משחקים או ניגון סרטים באמצעות כרטיס מסך HD4830 עם רצון לשדרוג לגרסאות החדשות של ATI). המחשבה כרגע היא לרכוש קונסולת משחקים PS3/XBOX360 אז זה עדין רק בגדר מחשבה עקב היותי סטודנט דל תקציב. מרחק הצפייה נע על איזור 3.5 מטר ואני מעוניין במסך בעל רזולוציה התומכת בFHD (במיוחד לצפייה בסרטים ומשחקים דרך המחשב) בחדר של אחי נמצאת LCD 32 וגם אצלו מרחק הצפייה זהה.. אני די משוכנע שהגודל הזה יספיק ל…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ברצוני לקנות טלויזיה LCD לסלון בגודל 37 אינץ. השימושים העיקרי 90 אחוז מהזמן הוט/יס לא HD 10 אחוז מהזמן DVD חשוב שהטלוויזיה תתמוך בHD וזאת מתוך ראיה לעתיד עוד שנה שנתיים ככה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים 5.1 למחשב עם כרטיס קול תואם.... המחיר לא משנה ... אבל לא להגזים ממש! הרמקולים צריכים להרים את השכונה באויר !!!!!!!!!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי מחשב עם יצאות 5.1 מהלוח אם . היו לי רמקולים creative inpire T6060 שעשו עבודה מצויינת , אך לצערי עברו מראשותי לבן משפחה אחר . עכשיו חשבתי להשתדרג טיפה , אני בטוח שאני יקבל תגובה שאין לי מה לחפש במערכת 5.1 למוזיקה מהמחשב כי זה יהיה בעצם זיוף ... לא יודע מה להגיד לכם , ב5.1 הקודם שלי הייתי ממש מרוצה גם במוזיקה . בגדול אני לא רוצה משהו כמו המערכות של לוג'יטק שמוכוונות למשתמש הבסיס ביותר , אבל הכוונה שהמבנה של המערכת יהיו בסגנון של Z5500. חשבתי על משהו בכיוון של MICROLAB אבל באמת שאני לא בקיא מספיק כדיי להציא על משהו שאני מעדיף . הדרישה המרכזית שלי היא שתיהיה אופציה בנוסף של חיבור מקור סאונד חיצוני נוסף חוץ מהמחשב , בעיקר לטובת הטלויזיה בח…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני ממש זקוק לעזרה פה. מרחק הצפיה הוא 3 מטר אז החלטנו על 42 אינץ FULL HD עם עדיפות ל LED בגלל שהיא יותר דקה אבל זה לא קריטי. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כלום. ההיתי בחנות וראיתי מלא טלוזיות בשידורי HD ובשידור רגיל בתכלס הכל נראה לי בערך אותו דבר פחות או יותר. השימוש העיקרי הוא הוא דווקא שידורים רגילים ולא שידורי HD. כרגע אין ממיר HD וגם לא בטוח שיהיה אחד כזה. יהיה נחמד אם הטלוזיה תתמוך בצורה טובה בניגון סרטים וכתוביות מ USB אבל זה רק בונוס,הרבה יותר חשוב לי שיראו כמה שיותר טוב (או לפחות שלא יראו רע) ,שהטלוזיה תיהיה מחברה טובה ושלא תתקלקל לי ביום שתסתיים האחריות. התקציב הוא 3000-3500 שקל,אפשר יותר אם זה שווה,עדיף שלא. האם בתקציב הזה אפשר להביא טלוזיה שגם תיהיה טובה וגם תי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי... (: אני זקוק להמלצה שלכם... TV 22' אולי גם 24' P= אין לי כל כך הרבה כסף. טלוויזיץ LCD בשביל טלוויזיה ובשביל קונסולה אקס-בוקס 360 המליצו לי בשביל בוקס מסך מחשב, אבל הבנתי שלא רואים טוב טלוויזיה במסכי מחשב מישהו מכיר LCD 22-24 שהבוקס תראה עליו טוב? P= וגם לטלוויזיה(יש לי HOT אם זה חשוב) תודה רבה, שגיא.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין בתחום, כל מה שאני יודע זה שיש FullHD ו HD Ready. אני מניח שהראשון עדיף (רק מהשם), אבל פתוח לשמוע אחרת. ממה שפישפשתי בפורום בנסיון לחפש ת'ראד דומה הבנתי שHD לא תמיד עדיף (לפחות כרגע), אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות מוכן לטכנולוגיה החדשה לכשתגיע אשמח לקבל המלצה על איזשהו דגם מוצלח או משהו בסגנון- למשתמש הממוצע, לא יותר מזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום שלום ;D אז שמתי לב שיש וויכוח בין הJBL לסנרהייזר, כרגע אני נוטה יותר לכיוון הJBL בגלל הבאנדל הסגנון שאני שומע הוא בעיקר רוק כבד ובאוטובוס\כשאני הולך ברגל, כך שצריך בעיקר בידוד (חשוב) והדגשה לבאסים גם תעזור. אני אשמח להמלצות לכיוון הזה או השני, כולל חוות דעת מנסיון אישי (המחיר גם יכול לעלות עד ל250, אבל לא יותר). תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יותר נכון , חבר שלי זקוק... וזה לא בדיוק התחום שלי, אוקיי אז הדרישות מהמכשיר הן: * תומך USB2 * עם 512מ"ב לפחות *אחריות מעל לשנה * עד 300 ש"ח תודה רבה רבה רבה
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות שימשו לריצה אבל חשוב שיהיה להן איכות סאונד טובה... במחיר של 150 - 200 (או בדולרים 45$ אח שלי בארהב)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עצה בנוגע לאוזניות שאני מעוניין לרכוש.. אני משתמש בהן בעיקר לריצות, וחשוב לי שיהיו איכותיות כמה שאפשר. אם הן עורפיות - עדיף ! בתודה מראש נ.ב התסכלתי די עמוק על PMX50/40 של סנהייזר.. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות למיני דיסק שלי (MZR-700). הקודמות פשוט נשרפון לי לאחר סדרה של ניסויים שביצעתי בהם. טוב נו לא נרא הם גם ככה לא היו משהו ! בכל אופן לנושא עצמו, אני מעדיף אוזניות שמתלבשות על האוזן ולא אוזניות "כפתורים" כאלו שנכנסות לאוזן ומרגיזות אותי מאוד. money is not an issue...
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, היו ברשותי כמה אוזניות IN EAR אחד מהם היה האוזניות של סנייהזר ה -CX300 שנהרסו :\ ובדרך גם גרמו לכאבים באוזניים אחרי שהיו המון זמן באוזן. וה- JBL220 שנהרסו לי. בכל מקרה יש ברשותי הזדמנות לקחת משהו אחר או לקחת את ה -JBL מהחנות באג, רק באג. מכיוון שיש לי אחריות ועדיין אין את האוזניות האלו בבאג, אולי יש המלצות לאוזניות IN EAR אחרות. ואם צריך אני הוסיף כסף לאוזניות. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-