עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rani,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה ולעשיית רימקסים אשמח אם תרשמו שמות 8)

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. Started by devek,

לא מזמן הורדתי וידאו למחשב ב3D וראיתי אותו במסך אחד מטושטש. היום ניסיתי להוריד סרט HD ב3G ולצפות במחשב ולהפתעתי קיבלתי את הסרט במסך כפול. השאלה היא מה ההבדל בין שני המקרים? המחשב שלי לא תומך ב3D בשום מצב אז אין זה שבשני מקרים שונים קיבלתי צורת שידור אחרת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by com,

התחדשתי בשני רמקולים סולו 6. אגב, נשמעים מעולה (הבס קצת פחות בשרני ממה שקיוותי, אבל פרט לכך, הרמקולים נשמעים מעולה. מצורף סרטוט של החדר שלי, הרמקולים יושבים על קצה השולחן שלי (קצת בזווית לכיוון האמצע) יש גם סאב וופר מתחת לשולחן שיופעל בסרטים. יש ברשותי גם שני רמקולים מיקרולאב B56, שהם מין מוניטורים קטנים. אגב, הם ממש נשמעים מעולה - פרט לעובדה שהם חסרי באס רציני (טוב, דריבר 4) אבל מעבר לכך הם נשמעים מעולה, בטח יחסית לרמקולים ב200 שקלים. שצירפתי אותם לסאב וופר נשמע טוב מאוד. בכל אופן - איך למקם את הרמקולים האחורים? באיזה גובה? ואיפה על הקיר? יש לי זרועות לרמקולים ואפשר להזיז על ציר לצדדים, ויש גם זווית של הטיה למטה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  4. Started by Alex89,

מה המחיר (המינימלי) לרסיבר סביר? כמה בערך יעלה להחליף בסאב של X-540 כניסת RCA אחת?

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by YoniDahan,

שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 500-700 פחות או יותר. עד להיום השתמשתי steelseries v2 והייתי די מרוצה מהם מבחינת סאונד, אבל הילד "אימץ" אותם ומבחינתי סיבה למסיבה לשדרוג חשבתי אולי ללכת לכוון של אלחוטי, כי ב-V2 הכבל היה דיי מעצבן ומגביל ולא כל כך אהבתי להשתמש במאריך לבעיה. כמובן שגם חוטי מבחינתי הולך. כמו שציינתי בכותרת, השימוש העיקרי הוא גיימינג ומדי פעם צפייה ב- youtube או ב- twitch. עד כמה שזה משנה אני מאוד אוהב לשחק במשחקי MOBA בעיקר ב-paragon נכון להיום, ומידי פעם במשחקי FPS. שמתי עין על מספר דגמים שאשמח לקבל את דעתכם עליהם.... SteelSeries Arctis 7 Sennheiser GAME ONE Sennheiser GSP 3…

6. Started by Spider1,

שלום לכל חבריי הפורום!! יש לי בעיה בכ.טלוויזיה (מסוג AVERMEDIA) , הבעיה היא שהוא פולט ביחד עם הסאונד רעש מעצבן דומה לרעש הנוצר מטלוויזיה שלא קולטת ערוץ טוב או לא קולטת בכלל (כאשר יש "שלג" במסך).יש לציין שאיכות הוידאו טובה, ואיכות הסאונד טובה אך העוצמה חלשה מהרגיל בעקבות כך שהרעש הנ"ל משתלט כל רוב העוצמה וזה מעצבן מאוד. כרטיס הקול המעורב בעיניין הוא SB LIVE, ממנו יוצא כבל אודיו סטריאו לכ.הטלוויזיה וממנו יש כבל אודיו סטריאו שמתפצל לשני כבלי RCA שמתחברים לשני היציאות של הממיר LEFT&RIGHT . למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה!!!

7. Started by Rammler1983,

אשמח לקבל הסברים על המושגים שבכותרת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  8. קודם כל ההמלצה מתבססת על שתי זוגות אוזניות, אני קניתי חבר ראה והתלהב וקנה גם הוא עכשיו אנחנו תקועים עם אותה בעיה בדיוק. לאחר 8 חודשי שימוש האוזניות החלו לפתח קרעים באיזור הכבל מאחורי האוזן, אין אחריות לזה כי זה נזק פיזי (לפי היבואן שבדק אותם) לכן אני ממליץ מכל הלב לא לקנות את האוזניות, כדיי שלא תתקעו עם בעיה דומה לשלי, שכאמור אין לה אחריות כאמור זה באוזניות שלי, והתחילו להתפתח אותם קרעים אצל חבר מהעבודה שקנה אותו דגם הנה תמונה להבהרה,,,, מקווה שעזרתי למישהו. Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום - פוסט זה הודבק על ידי בפורום HOMETHEATER אשר יותר מתאים לצערי במשך כמה ימים לא זכה לשום תגובה - אשמח אם תהיו לעזר שלום, אני רוצה להשתדרג בסלון - אני רוצה להדביק כאן את הפרטים ולקבל ממכם חוות דעת בגדול - צפיה בשידורי טלויזיה - 50 אחוז, מחשב 30 אחוז כל היתר סרטים אני רוצה גם "להרים" את כל הדברים מהרצפה (רמקולים, בידורית וכו') - כי הבבה התחיל לזחול מסך נבחר - Samsung PS42B450 אני מעדיף פלאזמה ולא LCD מבחינת רווית צבע ועומק עלות 4500~ זרוע למסך מן התקרה - זרועות שיח הציעו לי זרוע עם יכולת עד 80 ק"ג ובגובה של 150 ס"מ (יש לי תקרה מאוד גבוהה) לזרוע יש "ערסל" אשר יכיל את הממיר, DVD, ורסיבר עלות 800 ~ מחשב - המחשב יחובר עם כרטיס מסך בעל יציאת HDMI - http://skypc.co…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by miki26,

יש לי מערכת קולנוע ביתית בת שנתיים של GREATZ עם כל ה5 רמקולים והסאב יש לי את הלוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 יש לו על לוח האם יציאות SPDIF IN ו SPDIF OUT OUT בצבע כתום ו IN בצבע צהוב הבנתי שאלו היציאות הנכונות להשתמש בהם כדי להתחבר למערכת הקולנוע ביתי שלי אבל במערכת יש לי רק COAXIAL DIGITAL AUDIO OUT בצבע כתום ואין לי IN . השאלה שלי שאם אין לי IN אני לא יכול להתחבר או פשוט אני אחבר את הכתום לכתום במחשב וזה יילך?? אני אודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  11. רציתי לקנות טלויזיה 37/40 למרחק 2.3 מטר זה עלול לפגוע בראייה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Danix60,

שלום יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק מדגם X-530. רצתי לשאול אם בתוכנות WINAMP/AIMP2/WMP אפשר להגדיר שאני ישמע בכל הרמולים כל ה5 ולא רק ב2. ועוד משהו קטן, מה שיש לי זה X-530 שיש לו 3 חיבורים. ויש לי אוזניות Razer Barracuda 5.1 שגם כן 3 חיבורים וישלי כ.קול עם 6 חיבורים, כרגע הכל מחובר עם מפצלים ורציתי לשאול אם אפשר לחבר X530 ל3 חיבורים בלוח ואת האוזניות ל3 חיבוים הנותרים לכ.קול להגדיר ששניהם יעבדו ביחד. ויש לי גם עוד סט שחיברתי בנוסף ללוג'יטק F&D E300 שזה חיבור יחיד. איך אני מחבר הכל ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by azsxazsx,

יש לי קובץ דולבי בac3 ואני רוצה להוציא רק את הסנטר לערוץ נפרד כדי שיהיה לי רק את הדיבור של האנשים אם מישהו יכול לעזור לי תודה..

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by asafgolan,

ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי ‎Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by asdasdasd,

אז ככה אני מחבר מה LIVE 5.1 יציאה דיגיטלית כבר קואקסלי דיגיטלי למגבר כניסה דיגיטלית + רמקולי 5.1 שאני מסמן ב AC3 FILTER SPIDF ......אני לא מקבל 5.1 רק LEFT RIGHT אבל שאני מעביר ל PRO LOGIC 2 אני מקבל בהכל אבל זה לא AC3 אמיתי ......זה דמוי AC3....... מה עושים !!!!?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by Allanon,

שלום, אז מה בעצם הציוד הטוב ביותר לשמוע MP3? נניח בצד לרגע את הנושא של האוזניות, ונתרכז בכל השאר. כרטיס קול מומלץ? מגבר, DAC....? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי רמקולים Z560 4.1 ו GTXP 6.1 חבר שלי טוען שאפשר לחבר אותם לרסיבר ולשמוע בעזרתו DTS, DOLBY... השאלה היא איך, ואם אפשר, איזה רסיבר כדאי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ag43,

המערכת שלי מורכבת מהPREAMP הזה: http://www.amchome.com/content/amc-av81-series ששולט על המגבר (ארבעה ערוצים) הזה: http://www.amchome.com/content/amc-2...ifiers-45w-x-4 ואליו מחוברים הרמקולים האלו: http://www.canton.de/de/archiv/produkt/ergo902dc.htm הPREAMP מחובר אל המגבר עם כבלי Y שמפצלים כל ערוץ לשניים במגבר. כל רמקול מחובר למגבר ב2 זוגות כבלים לLOW ולHIGH בתצורת BIAMPING. המידים והטרבלים של המערכת מעולים אבל הבאס קצת לוקה בחסר. אני מעוניין להוסיף סאבוופר כדי לשפר זאת. עד כמה שאני רואה אין לי יציאה לסאב מהקדם מגבר. ישנן יציאות "to surround process unit" ויציאת video (?) בודדת מתחת ליציאות הR/L למגבר כמו שרואים במפרט כאן. בהנחה שאכן אין לקדם מגבר יציאה לסאב, האם כדאי לי …

• 30 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. אהלן, אני מתכנן על קניית סט של CERWIN VEGA VE12F, כידוע הם רמקולים עוצמתיים ביותר שדורשים גם הגברה רצינית - חשבתי ללכת על פתרון של מגבר PA - הם מתוכננים לתת ספקטרום היענות ישר, לעבוד עם עכבה נמוכה, הספק & חום גבוהים ואפילו בתנאים של עיוות זמן רב. חיפשתי מגבר שיתן לי הספק גבוה יותר מההספק שהרמקולים מסוגלים לעבוד בו, כדי שיהיה לו תחום רחב יותר לנגן בו בלי עיוות- http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703784 השאלה שלי היא האם זה באמת מעשי? שבב ההגברה המשומש במגבר שהבאתי הוא מסוג CLASS-H, ז"א מגבר CLASS-D משודרג - איכות הקול תהיה נמוכה ממגבר ביתי אבל אני לא אצטרך לדאוג לגבי עיוות ועמידות, מה שכן - במחיר כזה, זה בלתי אפשרי להשיג מגבר ביתי בעוצמה של 200W RMS אמיתיים לערוץ,…

• 39 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. יש לי לוח EP43-DS3L עם כרטיס קול של ריאלטק מובנה עליו (ALC888) לכרטיס מחובר המגבר שלי דרך חיבור קואקסיאלי והאוזניות שלי מתחברות דרך השקע הקדמי במארז עד לא מזמן (לפני הפירמוט האחרון שלי) המגבר היה מקבל אות בכל מקרה והאוזניות רק כאשר מחוברות. מאז הפירמוט אני צריך להיכנס כל פעם לדרייבר ולציין לו דרך מה אני רוצה לשמוע. יש למישהו מושג איך להחזיר את זה לקדמותו? תודה!

21. Started by xladead,

minidisc model : Sony Net Md Walkman MZ-NF610 TYPE-S got it about a year ago, so i guess its abit old :\ havnt used it for a while, though recently started using it again and wanted to record some new cds in the past I installed the whole sonic stage + netmd simple burner that comes on a cd combined in the minidisc package after getting abit pissed off with the shit it takes to simply add some songs to the minidisc I thought of trying the Real One player minidisc plugin, which worked pretty nice though i kinda hate messing with REAL networks stuff too much bullshit Anyways, now. I downloaded the new sonic stage version and it seems pretty fucked up.... i really dont hav…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by yambtz,

הכותרת די אומרת הכל. זה צריך להתאים גם למוזיקה, גם למשחקים וגם לטללויזיה כי אני כנרה קונה כרטיס TV. אני לא מבין בזה אז פה בערך נגמרת ההודעה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. בוקר טוב. אני מעוניין לחבר מפצל אוזניות לDVD נייד. 1.האם חיבור של שתי אוזניות יוריד את האיכות לשתיהן ? 2.יש 2 סוגים בגדול,אחד זה פלסטיק שחור שמתחבר ישירות ,ואחד עם חוטים,יש הבדלים ביניהם? (החוט הרבה יותר יקר) 3.במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא כן,מה האופציה הכי טובה לשמוע באיכות מקסימלית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yotamoo,

שלום, יש לי מכשיר DVD של Normandie (נחות אני יודע, אבל קיבלנו אותו), ולמרות שאני די בטוח שחיברתי אותו נכון... בכל מקרה בטליוויזיה יש לי חיבור סקראט אחד שתפוס ע"י הממיר, וחיבור AV3 ו-S-video. ב-DVD ישלי קומפוננט (לא רלוונטי) S-video קומפוזיט וסקארט... מה שאני קניתי זה קבל סקארט בצד אחד (DVD) ו-RCA שחיברתי לקומפוזיט בטלוויזיה (אם RCA זה אכן קומפוזית).. שמתי AV ולא ראיתי שום תמונה... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? מקווה שהייתי ברור ולא תסבכתי תודה בכל מקרה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  25. הכל בכותרת... תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.