עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ראיתי את הרמקולים האלה מה אתם אומרים http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=ONE710 איך הם ? מוצר זבל סיני ? יש משהו ב3000 שקל שעדיף ?

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by adizarko,

יש לי יציאת SPDIF על הלוח אם. מה אני בדיוק יכול לעשות עם יציאה זאת? לפי חוברת ההדרכה אני יכול לחבר לשם כבל, ואותו לחבר לרסיבר. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל שכזה? תודה

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by oorlevi,

יש לי את הרמקולים ATP3 והסאב שלהם כלפי מטה וכשני הופך אותו אני לא רואה שום פיר שממנו יוצא האוויר.. למה לא נמצא פיר כזה בסאב? ועוד משהו זה שאני מגביר עם הרמקולים לווליום גבוה 85%-90% או קצת פחות לפעמים אז אני שומע קצת זיופים מהטוויטרים (2 הקטנים שיש בכול רמקול) ורק אם אני מנמיך ממש את הטרבל לרבע או פחות זה נעלם ואז כבר לא שומעים כול כך טוב! ממה זה נובע? אולי ביגלל שהרמקולים מחוברים לכרטיס OB די ישן? אם אני יקנה כרטיס קול אז זה יעלם? ובכלל האם זה סכנה שהרמקולים ישרפו אם אני שומע בעוצמות כאלה בין אם הם מזייפים לפעמים ובין אם לא? האם יש צורך בקנייה של כרטיס קול טוב יותר (לא משהו מקצועי אלה משהו פשוט אבל איכותי)? אשמח לתשובות זה חשוב תודה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  4. יש מבצע בבאג לפי מה שהבנתי של 650 ש"ח ורציתי לשאול אם יש אוזניות טובות יותר באותו טווח מחירים? (אם האוזניות כוללות מיקרופון זה גם מעולה) אני שומע: דאבסטפ EDM האוס ורוק (לא מטאל) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ssib,

שלום אני רוצה להרכיב HTPC והומלץ לי באתר על המפרט הבא: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 224 1 LeadTek Win…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by zion561,

תראו אני מניח שהכרטיס קול שעל הלוח אם מובנה שלי נהרס מכייוון שאני לא מצליח להתקין דריבר ותתוכנה SOUNDMAX אבל המחשב מזהה תכרטיס קול של SIS קיצר אני חושב על לקנות כרטיס קול חדש! אני צריך תכרטיס קול הכי פשוט כאילו אני רק צריך כרטיס כדי שיהיה אפשר לשחק ולשמוע מוזיקה ובמחשב כי אני כרגע בלי קול יש לי מערכת רמקולים 2.1 אז אתם יכולים להביא לי כרטיס קול של 2.1 ערוצים כי אני לא מיתכוון לקנות 5.1 רמקולים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. היי, רציתי לשאול כמה צריך להשקיע במערכת רמקולים 5.1 סבירה למחשב? האם המינימום זה הZ906? הוא יקר יחסית לתקציב שלי. ראיתי דברים זולים כמו הZ506 אבל לפי מה שהבנתי, זה לא שווה את ההשקעה הכספית... ראיתי גם Microlab x15 מחודש בFXP במחיר של 690 שקל אבל גם זו מערכת יחסית ישנה. אני בכלל הסתבכתי ותכננתי להקציב לזה גג 750 ואין לי מושג לאן אני ממשיך מכאן. אשמח לעזרה בבחירת מערכת טובה, לא ממש קטלנית (כי גם המחיר קטלני ואין לי להשקיע כרגע). תודה רבה!

8. Started by BenK,

היי, יש לי 6 רמקולים שמחוברים למערכת סטריאו רגילה 4 קדמיים - 2 רצפתיים גדולים, 2 תלויים של המערכת 2 אחוריים טובים אני רוצה לקנות רסיבר טוב אך עד סביבות ה1700 שח שייתן לי סאונד איכותי בתקווה שבעתיד אקנה סאב נפרד. הוא מיועד בעיקר למוזיקה אך גם לקולנוע ביתי. שאלתי היא האם בכלל כדאי לי לקנות רסיבר עם מה שברשותי, ואם כן מה ואיפה אני יכול לקבל מידע על כך תודה.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  9. Started by Lirans,

שלום הסתכלתי בחוברת של הרמקולים שלי וראיתי במפרט את שני המושגים output power/driver וליד כל אחד מהם היה רשום מספר שונה של וואט לרמקולים. מכאן השאלה - מה הכוונה בשני אלה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by elad2k,

יש לי במחשב כרטיס קול של אודיגי 2 עם יציאה spdif (חיבור של בננה כזו) וכרטיס אונבורד איכותי עם יציאה אופטית (לוח ABIT AN8) ורסיבר בסלון. יש לי בעיה לחבר בין השניים עקב מרחק של 6 מטרים. יש לכם רעיון איך אפשר לחבר בין השתיים בצורה דיגיטלית? יש כבלים באורכים הללו? תודה לעונים, אלעד.

11. Started by udi,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את נגן המדיה Western Digital WD TV HD Media Player ולחבר אותו ל HD של 500 GB http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 האם למישהו יש חוות דעת עליו ? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אני מעוניין באוזניות שיחוברו למחשב נייד (ראו במפרט, יש לו כרטיס קול טוב, עם HD AUDIO), לסרטים(וסדרות) לרוב ומשחקים בלבד. אני לא מתכוון לשמוע מוזיקה. רציתי לדעת, ואני מבקש תשובה על סמך נסיון אישי בלבד, אם יהיה הבדל משמעותי באיכות הסאונד בין אוזניות בתקציב של 250 ש"ח כמו הAKG K26P, לבין אוזניות ב30 ש"ח של סילברליין\סמארטקום וכדומה... רציתי ללכת ולשמוע את ההבדל בעצמי אך לצערי אין מקום קרוב אלי שיש בו את הK26P בתצוגה. אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן, למסירה 2 רמקולי וינטאג' של סוני, אחד תקין, השני היה תקין עד אתמול (אין לי מושג מה הבעיה ולמען האמת לא אכפת לי). כל העניין (אני והרמקולים) נמצאים בכרמיאל, מי שמוכן לבוא לקחת הם שלו (בצבע חום, רשת בחום שחור). אני אחכה כמה ימים, ביום שלישי הם עפים לפח אם אפחד לא לוקח. מי שרוצה נא לשלוח לי ה"פ, נתאם כבר שם ונחליף טלפונים שיהיה בכיף - פרסמתי גם באגורה, כל הקודם... אה... לוקח את הרמקולים

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  14. Started by shlomi8,

שלום רב, אני מחפש פלסמה 37' במחיר הנ''ל לסלון. מה קיים במחיר הזה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים אני רוצה להתקין כרטיס קול PCI, אבל יש לי כבר כרטיס קול בלוח אם. רציתי לדעת איך אני מבטל את הישן (אני יודע שזה בביוס אבל מה ספציפית לעשות). אם זה לא בפורום הנכון אני אשמח אם אחד מהמנהלים יעביר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Guy King,

אחרי שפירמטתי את ה-G3 הוא לא מגיב. הורדתי פיירמוור מהאתר של איאודיו והתקנתי מחדש את תוכן הדיסק שבא עם הנגן, ללא הועיל. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  17. רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד hp dv6 עם כרטיס מסך יעודי, ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה (sharp 32 d44) בחיבור hd ונתקלתי בכמה בעיות. הבעיה הראשונה היא שכאשר אני מחבר את הכבל השולחן עבודה מתשנה במחשב והסמלים העלמים, בעת נגיעה בעכבר תגובת העכבר היא רק על צג הטלויזיה ובמחשב הוא נכנס לאיזה מצב של תרדמת. הבעיה השניה היא הרזולוציה שלא מתאימה במסך הטלויזיה מה אני אמור לשנות את הרזולוציה במחשב או במסך? הבעיה השלישית היא התחממות של המחשב.. האם עצם החיבור לטלויזיה דורש עיבוד נוסף מצד המעבד או שאין קשר וכמות העיבוד היא אותו דבר בעת צפיה במחשב ובעת צפיה בטלויזיה באמצעות המחשב? תודה רבה לעוזרים

18. Started by valentino,

שלום, אני צריך שתעזרו לי בתכנון של החדר שיהיה לי בעז"ה. המידות של החדר הוא 4.15*3.25=13.50בערך.. אני צריך שתעזרו לי לבחור: 1.LCD 32 אינץ עדיף FULL HD 2. מערכת קולנוע ביתית 5.1 3.יש שתי אפשרויות: א. מחשב חזק מאוד בתקציב של 5500 ש"ח בערך. ב. sony 3 + מחשב נייד =בתקציב של עד 6000 ש"ח. מה עדיף משתי האפשרויות, אם מחשב חזק תעזרו לי לחבר מפרט למחשב.(המחשב יהיה גם מחובר למסך LCD) בנוסף אני צריך שתעזרו לי בנושא של אקוסטיקה-לבודד עד כמה שאפשר את החדר. התקציב הכולל עד 11000 ש"ח . תודה רבה לכל מי שיעזור לי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. ראיתי לינקים על הרמקולים ,התוף או איך שקוראים לו, אינו קופץ כך אצלי .הבאס אצלי הכי גבוה על 8.

• 53 תגובות
    • 8.9k צפיות
  20. Started by Lonjie,

שלום, אני קצת בור בתחום הזה, אשמח לשמוע בקצרה קודם כל מה זה Raspberry pi בכלל ? הבנתי שזה קופסא חכמה וזולה, אבל אשמח לשמוע עוד הסבר. לשאלה האמיתית, ניתן להפוך את הקופסא הזאת למקליט תכנים מהממיר של HOT (לדוגמא ממיר HD) ו"לחסוך" את ה- MAGIC מקליט שלהם ? תודה .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הינה קצת פרטים פה

• 93 תגובות
    • 10.5k צפיות
  22. מישהו עוד שמע על זה ואם אפשר את הדגם והשם של החברה של הרמקולים הללו תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם.. קרה לי משהו מוזר ליציאה של הרמקולים בכרטיס קול אני לא שומע טוב ברמקול ימין אני שומע כאילו הרמקול שרוף אני שומע עם רעשים מגעילים כאלה.. חשבתי בהתחלה שאולי הרמקול שלי נדפק אז חיברתי תרמקולים של המערכת קולנוע ביתי שלי.. חיברתי את זה עם קבל מיוחד שיש לי שזה מתחבר למחשב ביציאה של אוזניות ויוצא ל 2 בננות כאלה.. כאילו ימין ושמאל.. ועדין אני שומע לא טוב בצד ימין.. חיברתי אוזניות ועדין צד ימין לא שומעים טוב.. מוזר מאוד.. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש.. משהו סביר לא יותר מדי טוב.. יש לי רמקולים של ימהה עם סאב.. אממ אבל אני רוצה דבר כזה.. אני רוצה כאילו בכרטיס קול כניסה אחת של מקרופון ו 2 יציאות לרמקולים שאני לא יצתרך כל פעם להחליף בין האזוניות לבין הרמקולים. תודה מראש..…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by romanklein,

שלום לכולם! לקראת היום הולדת שלי החלטתי שאני רוצה לשפר את חווית הסאונד בבית ולהפטר מCreative 2.1 המסכנות שיש לי. הבנתי שעדיף לקנות רמקולים ומגבר ובשמחיר לא גבוה ניתן להרכיב מערכת יד שניה מצוינת. העניין הוא שאין לי כוח להיכנס לזה וחשבתי להרכיב מערכת יד ראשונה פשוטה שתשמש בעיקר למוסיקה: רמקולים JBL E20 שהמליצו כאן כמה פעמים ומגבר ראיתי את ה Yamaha RXV361,Denon AVR1508,Harman Kardon AVR137 כמה שאלות: - האם הרסיברים הללו זבל גמור ולא שווה להשקיע בהם? ואם כן מהו המינמום הנחוץ? - אם הרסיברים הללו בסדר,איזה מהם עדיף או שיש משהו טוב יותר בסביבות המחיר הזה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  25. Started by TomL94,

קניתי טלוויזיה חדשה ויש לי בעיה - כשחיברתי אותה לממיר של יס, כשתמונה כהה או שחורה רואים פסים רצים כאלה על המסך מלמעלה למטה..זה לא ממש מפריע אבל בכל זאת..כשאני מנתק את הממיר הטלווזייה מראה "אין אות" והמסך נהיה שחור, אבל אין את הפסים הרצים..יכול להיות שזה בעיה בממיר? ועוד דבר - רק בחלק מהערוצים התמונה רחבה מידי, כלומר היא יוצאת מהמסגרת של הטלוויזיה (למשל בערוץ הספורט). כשאני מוריד נניח מ16:9 ל4:3 עדיין התמונה כאילו נחתכת, כלומר התמונה לא על כל המסך, אבל עדיין התמונה יוצאת מהגבולות וחלק מהתמונה בשני הקצוות מוסתרת. יש פתרונות? (:

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.