אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
חוץ מסטריאו סקופ, ופאנקי די ג'יי, וקילומבו שבעצם אין להם כלום. אם אפשר לקבל שמות של חנויות עוד היום, אני אשמח. מחר אני הולך לקילומבו בתל אביב לבדוק אוזניות ואני אצטרך מגבר. וכן אני מודע לכך שהמבחר בארץ מצומצם ביותר, ושבטח יש דברים איכותיים יותר בחו"ל, ובכל זאת אם יש משהו באיזור תל אביב שייתנו לי לחבר את האוזניות שרכשתי למגברים שונים ולבדוק איך הסיפור נשמע, אני אשמח. תודה מראש -מתן
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני חשבתי על זה http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm יש משהו אחר שאתם מציעים ? ואיך הרמקולים האלה? הרמקולים ל משחקים מוזיקה סרטים הכול !!! ויש לי כרטיס קול של הלוח ABIT AN7 זה מספיק נכון ? או שאני צריך כרטיס קול חדש ! זה 6 ערוצים
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
אני צריך לדעת מה ההבדל בין ה-Creative FOURPOINTSURROUND FPS1600 לבין ה-Creative Inspire 4400? והאם שווה להוסיף עוד 300ש"ח ולקחת מערכת של 5 רמקולים וסאב, מה זה יתן לי יותר טוב על פני ה-4400? אני מתכוון ל-5300. ולמי שיש סט של 4 רמקולים ומעלה איך הוא סידר אותם בחדר? על מה הוא תלה אותם? ומישהו יכול לסרטט לי ציור איך הוא סידר אותם בחדר? תודה מראש. אני מבקש להתייחס לכל השאלות ולא להפנות את הת'רד לנושא של "איך האיכות של הרמקול" או רק להתייחס לנושא אחד. ודרך אגב אני מגיע למפגש ביום ראשון, אבל מה השעה? או שאין שינוי המפגש ב-2?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Discman MP3 player בתקציב של עד 800 ש"ח חשוב לי שיהיה אמין, לא זולל בטריות ברשעות מוגזמת ואם אפשר שיבוא עם שלט... כל המלצה של בעל מכשיר כזה או בכלל תתקבל בברכה! (אם אפשר לעזור לי קצת בנוגע להיכן אני משיג את הSlimX עליו שמעתי וכל מידע יעיל נוסף עליו)
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
התחדשתי לי באוזניות של Speed Link Home Editon (תודה) ובזמן שאני שומע מוזיקה אני כל הזמן שומע קיטועים מעצבנים, אני לא חושב שהבעיה היא באוזניות מאחר וניסיתי אותן עם מכשיר אחר (ושמעו ממש פצצה), אני חושב שהבעיה היא בכרטיס קול המובנה אבל לא בטוח (לוח האם שלי הוא D945GNT של Intel), השאלה היא האם יש מה לעשות (כמו למשל להוסיף כרטיס קול או משהו אחר)?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש נגן שמטרתו העקרית היא ספורט . תמיד חשבתי לקנות את הu10 אבל מכיוון שיצא ה הקזמ"פ(קריאטיב זן מיקרו פוטו ) זה גרם לי קצת להתבלבל. מכייון שלקזמ"פ יש בולם זעזועים מצוין והוא גם "עטוף גומי" אפשר להתאמן איתו ושום דבר לא יקרה. הבעיה שלי הוא הקזמ"פ יותר אכותי מכל הבחינות (איכות סאונד טובה יותר ומסך Oled ) והiriver u10 מציג וידיאו ולכן איני יודע מה לקחת . בנוסף אני חושב שבלתי אפשרי למלא 8 גיגה רק בשירים ובתמונות אבל מצד שני אני לא יודע עם גיגה יספיק לי (מכיוון שיש וידיאו). הiriver u10 תומך בogg שמכווץ שיר למגה אחד . במה אתם הייתם בחורים מבין השניים? נ.ב : הנגן שיקבל את רוב הקולות מצידכם אותו אני אקנה . ועוד משהו בתשובתכים בבקשה על תענו לי בשאלה רק תגידו מה …
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הPC שלנו מחובר ללוג'יטק z-5300. המטרה - צפייה בסרטים דרך המחשב. העוצמה שלה לא מספיקה עבורנו (היא מוגדרת סביב ה500 RMS סה"כ) היא גם כבר ישנה וצורמת. הסאב כבר נשמע נורא וגם חלק מהלווינים (אפשר בכלל או כדאי להחליף\לתקן רמקולים עבורה?) ההתלבטות היא האם ללכת שוב על מערכת שהיא יעודית למחשב, עם החשש ששוב נקבל עוצמה נמוכה מדי או אולי להרכיב מערכת ממגבר ורמקולים. עושה רושם שבארץ הכי טוב שמוצע כרגע מבחינת מערכות יעודיות היא הלוג'יטק z-906. הביקורות עליה לא מלהיבות ביחס לסדרת ה z-5XXX ובכלל גם היא מוגדרת סביב ה500W RMS. יש כאן צורך בעוצמה הגדולה לפחות ב150%. הבעיה היא שנורא קל לרכוש מערכת יעודית למחשב ופשוט לחבר אותה לכרטיס הקול דרך שלוש היציאות של 5.1 אבל חוץ מבעיית העוצמה, עושה ר…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה אוזניות של monster beats הibeats. ההזמנה עוד לא הגיעה אליי, אבל שמעתי שסמסונג מעט בעייתיים כשזה מגיע לאוזניות.. יש לי galaxy s2 והבנתי שהאוזניות לא מתממשות כראוי עם המכשיר... שמעתי על מדריך בו מורידים קבצים מסויימים שהופכים את האוזניות לנתמכות, כמו בhtc, הbeats sound לפני שאני מתעסק עם המכשיר סתם, רציתי לשעת האם כבל 3.5mm יעשה את העבודה ויתקן את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום אנשים אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לקניית אוזניות גיימינג שטובות מאוד גם למוזיקה וסרטים. יש לי לוח אם ב-300 ש"ח של gigabyte אני מניח שהכרטיס קול נמצא on board..כי לא קניתי אחד כזה. יש לי כמה שאלות: 1) מה כדאי לי לקנות? אוזניות אולפן כמו hd 205 או אוזניות גיימניג כמו siberiav2 ששמעתי שהן מעולות גם למוזיקה. השאלה בתכלס היא עד כמה אוזניות אולפן טובות לחווית משחק ריאליסטית(שזה חשוב לי) ומנגד עד כמה אוזניות גיימינג טובות לחוויה "קולנועית" בסרט,ושמיעת מפורטת של צלילים בשיר. 2)צריך לקנות לוח אם איכותי בשביל לשמוע כמו שצריך לא? אני מוכן להוסיף על זה עוד 150 ש"ח 3) יש אוזניות כמו plantronics gamecom 777 שבאות עם כרטיס קול שמחובר אליהן ומתחבר למחשב דרך usb..הכרטיס ה…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום משפחתי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה, חשבתי לקנות פלסמה, בגלל שבשידורי הSD והHD (העלובים) שבארץ היא איכותית יותר (לא הולכים להיות בה סרטי HD או משו כזה), על פי מרבית המאמרים. אם זאת כאשר התקשרתי לחנות אמרו לי שעלולה להיות בעיה עם מקור חום חיצוני הקרוב לפלסמה, כיוון שבביתי תנור קמין במרחק של מטר-1.5 רציתי לדעת האם עלולה להיות בעיה כל שהיא עם זה. הדבר לא נשמע לי הגיוני אבל רציתי להיות בטוח.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
תבינו אני לא מבין בכל ברמקולים אז כל הצעה טובה בשבילי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, לאחר שנשברו לי 2 אוזניות (Icemat Siberia ו-SteelSeries 5H), רציתי לקנות אוזניות חדשות. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6308 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6602 עכשיו ראיתי את המחירים וממש לא בא לי לשים 300-400 שקל על אוזניות. רציתי לקבל המלצה על אוזניות גיימינג בכ- 150-200 ש"ח מקסימום, ללא מיקרופון. ראיתי דגמים של Sennheiser בטווח מחירים האלו אבל אני לא יודע עד כמה הם טובים. את האמת לא איכפת לי כל כך איזה חברה (כמובן שעדיף חברה מוכרת) אבל העיקר שישמעו בהם טוב ושיהיה טווח FREQ גבוה. אגב את האוזניות ששברתי, כמובן בטעות, קיבלתי לפני 3 שנים מספונסר של הקבוצה שהייתי משחק בה counter strike לכן אין אחרויות או משהו כזה, ואני לא מתכוו…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את הרמקולים של מערכת שלי למחשב. לפי מה שהבנתי צריך כבל מיוחד שמצד אחד מתחבר למחשב ומצד שני מחובר למערכת בעזרת החיבור הלבן והאדום. חיברתי ככה בעזרת כבל של חבר שלי שהוא קיבל עם הפלאפון. כבל של נוקיה. הבעיה היא, ששומעים הכל רק באסים לא שומעים. וכשאני מחבר את המערכת לאייפוד שומעים מצויין עם באסים. הבאסים לא פועלים על המחשב,כי הכבל לא מותאם למתח גבוה שצורך המחשב? אני צריך לקנות כבל מיוחד? או שזו בעיה אחרת? אני לא יודע... ועוד שאלה,יש לי כרטיס קול 7.1, עכשיו אם אני מחבר את המערכת ויש לי עוד מערכת רמקולים של 2.1 ועוד מערכת של 5.1. אם אני אחבר הכל זה יכול לגרום למתח? עד כמה רמקולים לחבר? תודה רבה לכולם ואם לא הבנתם אותי תגידו ואני אפרט יותר. מצטער על הבורות ב…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מגבר kenwood KRF-V9993D אני מחבר אותו בכבל אופטי אבל לא שומע כלום. ניסיתי לחבר גם למחשב וגם לDVD אבל עדיין לא שומעים כלום. יש אור אדום בכבל וגם הריסבר מדליק נורה על D.R.I.V.E יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
ראיתי שיש חיבור XLR עם 4 5 ו 6 פינים רציתי לדעת למה הם משתמשים ואיפה עושים בהם שימוש לדוגמה בכבל XLR (זכר נקבה) עם 3 פינים משתמשים הכי הרבה לחבר מקרופונים למיקסר
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
ביקורת חדשה דנדשה באנגלית אודות Minix Neo U22-XJ AMLogic S922-XJ TV Box: Review | Minix Neo U22-XJ AMLogic S922-XJ TV Box אם אהבתם, בבקשה להפיץ!
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש אוזניות On Ear עד 400 שקל (יש אפשרות לחריגה עם יש הבדל משמעותי) השימושים הם בעיקר מוסיקה ובאיכות גבוהה (לא מתחת ל320KB) אבל גם לקצת גיימינג וסרטים. שומע בעיקר רוק של שנות ה70 עד ה90. חשוב שהאוזניות יהיו מאוזנות מבחינת בס טרבל ומידל. הכי חשוב זה נוחות לאורך זמן וחומרים טובים יחסית. הם ישמשו גם לבית וגם מחוץ לבית אז עדיף שיהיה אפשר לקפל אותם. עדיפות לכבל שניתן לנתק מהאוזניות הייתי קונה את ה Audio-Technica ATH-M50 אבל אני קונה בארץ והמחיר פה הוא בסביבות ה1000 אם יש מקום שמוכרים יותר בזול בארץ תיידעו אותי תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי: מעבד - Athlon 64 3000+ גיגה זכרון כרטיס מסך - geforce 4 Ti4200 אני מנסה לנגן סרטים באיכות 720P והמחשב שלי מקרטע. רואים תמונה אבל היא זזה בקפיצות כל כמה פריימים והסאונד הוא גם כן מקוטע. בדקתי ותוך כדי ניגון הסרט ניצול המעבד מגיע ל100%! האמת המחשב שלי לא חזק מספיק לנגן סרטים באיכות כזאת? או שהכרטיס מסך שלי יוצר את הבעייה? אני אשמח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה ולנגן סרטים באיכות של 720P
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, איך קוראים בדיוק לכבל שמחבר בין שני הרמקולים הנ"ל (בין רמקול שמאל לימין)? הוא קצר לי מידי ואני רוצה ללכת לחנות לקנות מאריך, אז צריך את השם המדוייק. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מאוד מתעניין בסאונד, זה פרט חשוב בשבילי ואני צריך הצעות למערכות רמקולים 4.1\5.1 אז תציעו בבקשה מה שתרצו (אלא אם כן זה עולה יותר מ-1500 שקל) תודה
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום. אני מבקש שתמליצו לי על DVD שקורא XVID וDIVX וגם כתוביות בעברית לא מובנות. אני מתכוון שאני פשוט יצרוב סרט יחד עם הכתוביות על דיסק DVD ואני יוכל לראות את זה. חשוב שהוא יקרא צרובים ואולי גם MP3 אבל לא הכרכי. שיהיה מחברה אמינה ואיכותית. המחיר לא ממש חשוב אבל שלא יהיה בשמיים. אני מתכוון שיהיה יחס איכות-מחיר. יכול להיות שאני קונה את המכשיר בדיוטי פרי אז אולי שמה יותר זול. הרצתי חיפוש והדבר היחיד שהיה לא כל כך ישן המליצו על Pioneer DV575 אני לא ממש מבין בכל העניין של המכשירים האלו. אז אני מבקש שתמליצו. תודה רבה [:
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי יומהולדת בקרוב ואני מחפש דיסקמן טוב (עדיף עם רדיו) במחיר סביר, בערך 400-500 שקל אני חושב זה סביר לא? עדיף שיקרא גם MP3 ושיהיה לו צג
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אהלן הרמקולים החדשים הגיעו ואני בעיקרון די מרוצה חוץ מבעייה אחת... אני משתמש בכרטיס קול אונבורד והוא נראה לי די סבבה אבל הסנטר נשמע מאוד חלש ומשעמיע רעשים מוזרים בעיקרון במצב רגיל הוא כמעט אילם :\.. שאני מפעיל את ה Matrix Mode שזה בעצם שילוב של הרמקולים הקדמיים אז הוא עובד סבבה אבל אני לא בטוח שזה באמת הפעולה שהוא אמור לעשות.. מה אתם אומרים יש דרך לסדר את זה אני משתמש בדריברים 643.. או שעדיף לקנות כרטיס קול חדש שתומך ב Dolby Digital.. חוץ מזה עוד שתי שאלות קצרות.. דולבי דיגיטל באמת עוזר במשהו.. רק בסרטים מקוריים על DVD וחוץ מזה כלום? והאם אפשר לחבר את הרמקולים האלה בחיבור דיגיטלי? תודה !
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-