אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בין ההבדל בין UMS ל-MTP מישהו יודע? במסך ההתחלתי שמדליקים את הנגן כתוב לי בצד MTP ולפי מה שהבנתי בגרסת הMTP המכשיר מגיע WMP10 ושלי הגיע בכלל עם אייריבר פלוס... עכשיו האיריבר פלוס לא קוראת את הנגן בכלל...נראה לי שהנגן שלי הפך להיות MTP ואני לא יודע איך זה מוזר!
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
יש לי SB AUDIGY 2, וגם CREATVIE INSPIRE 6.1, ואתמול חיברתי אותם ושמתי לב לתופעה מעניינת: הרמקולים הקידמי ימני והקידמי שמאלי נשמעים הכי חזק מכולם! וגם הסנטר הקידמי, שהוא צריך להיות הכי חזק (20 RMS), לעומת (8 RMS) ברמקולים הרגילים, גם נשמע חלש יחסית... איפה הבעייה? בתודה MOOMOO
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
טוב אז הכותרת אומרת הכל... לפני כמה שבועות קניתי מערכת רמקולים Creative inspire 4.1 ורק אתמול שמתי לב ששתי הרמקולים שמחוברים ליציאה האחורית לא משמיעים שום צליל! בדקתי את החיבורים למחשב והכל בסדר. אין לי מושג מה לא בסדר וקיוויתי שפה תוכלו לעזור לי אגב אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל יש לי כרטיס קול: ac97 audio תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה שיש לי בחדר ולוידאו... אני רוצה להגיע למצב שאני יכול לשים סרט במחשב לראות אותו בטלויזיה בחדר ולהקליט אותו עם קלטת וידאו... עם יש לכם מושג איך אני עושה את זה איזה תוכנות צריך איזה כבלים כמה עולה הכל ועוד מידע שימושי בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני קונה מערכת בימים הקרובים , ויש לי אפשרות לקנות את המערכת הזאת ב500 ש"ח (!!) שוטטתי ברשת ולא מצאתי ביקורת ממש מקצועית אבל מביקורות באמזון ועוד , אנשים נורא מרוצים מהמערכת , בכל זאת רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המערכת ואיך הסאונד שלה משתווה למערכות סטריאו אחרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Discman MP3 player בתקציב של עד 800 ש"ח חשוב לי שיהיה אמין, לא זולל בטריות ברשעות מוגזמת ואם אפשר שיבוא עם שלט... כל המלצה של בעל מכשיר כזה או בכלל תתקבל בברכה! (אם אפשר לעזור לי קצת בנוגע להיכן אני משיג את הSlimX עליו שמעתי וכל מידע יעיל נוסף עליו)
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במקלדת שליטה של M-AUDIO כדי לנגן קצת התקנתי דרייברים ותוכנות נלוות כמו IGNITE, המקלדת עובדת מצוין ונשמעת כמו שצריך ללא LATANCY אבל כל פעם שאני שומע את הקלידים אני לא יכול לשמוע שום דבר אחר במחשב, אין סאונד בסרטים, יו טיוב פשוט לא מנגן (גם לא וידאו) יש איזה דרך לסדר את זה? תוכנה אחרת אולי? חשוב לי מאוד שיו טיוב יעבוד במקביל לקלידים (ככה לומדים )
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הי. אני מעוניין להפוך את המחשב שלי ל HTPC. ואני צריך שיעזרו לי לעשות קצת סדר. מה צריך כדי לראות את ה PC באיכות של PS בטלויזיה שלי,לדוגמא? איזה כרטיס צריך כדי להקליט תוכניות טלויזיה? האם אפשר לערוך ווידאו או שזה כבר תכונה אחרת שלא קשורה ל HTPC ? האם PVR תלוי בחברה שני מחובר אליה או שאם יש XML ברשת שמספק מידע על לוח השידורים מספיק? איפה מוצאים מידע כזה לגבי תכנות בארץ. האם אין בעיה להקליט מ YES או מ HOT ? שרותים אנלוגים או דגיטלים? ובאיזו תוכנה אתם משתמשים MS media center או תוכנה צד שלישי ?
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה ההבדל בין ה-Creative FOURPOINTSURROUND FPS1600 לבין ה-Creative Inspire 4400? והאם שווה להוסיף עוד 300ש"ח ולקחת מערכת של 5 רמקולים וסאב, מה זה יתן לי יותר טוב על פני ה-4400? אני מתכוון ל-5300. ולמי שיש סט של 4 רמקולים ומעלה איך הוא סידר אותם בחדר? על מה הוא תלה אותם? ומישהו יכול לסרטט לי ציור איך הוא סידר אותם בחדר? תודה מראש. אני מבקש להתייחס לכל השאלות ולא להפנות את הת'רד לנושא של "איך האיכות של הרמקול" או רק להתייחס לנושא אחד. ודרך אגב אני מגיע למפגש ביום ראשון, אבל מה השעה? או שאין שינוי המפגש ב-2?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
[improved Features] 1. Shortened booting time - Booting time has shortened in half(based on 1,000 tracks). It may vary the number of tracks in the device. 2. Improved Touch Pad operation - It used to scrolling around the menu when touch pad is keep pressed. Now it is changed to stop at the last menu and move to the top by clicking it once more. מעניין מאוד, ננסה את זה יותר מאוחר 3. Shortened accessing time when accessing playlist 4. Improved HDD running - HDD is turning off after 8 second when it's not accessed for excessive running. 5. Improved file recognition - Now it can recognize files up to 1000 on each TEXT, Photo and Browser mode. (It was 600 before.) [Fixed …
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש לי דיסקמן mp3 שקניתי לפני כמה חודשים במכירה פומבית, אבל אני לא מרוצה ממנו. מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב, עם איכות סאונד טובה, במחיר טוב? אני נוטה לכיוון של נגני דיסקים, כי הם הכי נוחים בשבילי (וכי נגנים עם הארד-דיסק עולים +2000 ). העיצוב לא מעניין אותי, כי גם ככה אני לא מוציא את הנגן מהתיק. תודה! 8)
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית של סוני HI8, בעלת יציאות RCA וSVIDEO. אני מעוניין להמיר את הקלטות אל המחשב - יש לי יציאת FIREWIRE במחשב. בתודה מראש, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-soundblaster&db135650=135653&db46605=129097,129098&db46632=46974&db46624=46977&db46617=46621&db67504=67507 מה אתם ממליצים לי? אם יש לכם הצעה אחרת שלא נמצאת פה אז בכיף זה מחשב זמני, לכן אני לא משקיעה הרבה אבל חשוב לי גם עיניין המחיר אני משתמש ב2.1 רמקולים או אשתמש במגבר עם רמקולים (גדולים) של סוני שיש לי רק צריך כרגע מגבר זמני לא יקר זה בערך המחשב שאני קונה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode= + מספר שינויים קלים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
האם בAUDIGY2 (לא AUDIGY2 PLATINUM ולא AUDIGY PLATINUM EX) יש את הRACK החיצוני כמו בתמונה:
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
ראיתי שיש חיבור XLR עם 4 5 ו 6 פינים רציתי לדעת למה הם משתמשים ואיפה עושים בהם שימוש לדוגמה בכבל XLR (זכר נקבה) עם 3 פינים משתמשים הכי הרבה לחבר מקרופונים למיקסר
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מצאתי סאב 800 עם מגבר 1100 ב600$ עסקה שווה? יש משהו יותר חזק?
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
http://news.teamxbox.com/xbox/12456/Prices-for-LCD-HDTVs-to-Drop-Up-to-40-Throughout-2007/ http://www.digitimes.com/displays/a20061218PD206.html
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
יש ברשותי אוזניות 5.1, עכשיו הבעיה יש 3 כבלים, שחור, אפור חזק, אפור חלש אפשר להגיד לבן. וכרטיס קול שלי יש שחור, כתום, אפור חלש אפשר להגיד לבן. עכשיו אני מחבר שחור לשחור, אפור אל אפור, לבן אל כתום, העם זה חיבור נכון? עם אפשר לדעת מה מסמן כתום\שחור\אפור בכרטיס קול שלי? נכון שזה מביך אבל הייתי מחובר לכרטיס קול במחשב אחד ושמה הצבעים אותם צבעים כמו של 3 החיבורים באוזניות.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות סטרימר לצפייה בסרטים.. יש לי טלויזיה רגילה (לא שטוחה) בחדר 21 אינצ', יש לה חיבור אדום צהוב לבן (RCA). יש לי המון סרטי HD. איזה סטרימר יתאים לשידור סרטי HD לטלויזיה רגילה (יש לחשוב על העתיד.. אני יחליף טלויזיה מתישהוא לטלויזיה בעלת חיבור HDMI). תנו לי בבקשה סטרימר שיש לו את חיבורי ה- RCA + חיבור HDMI.. אני מחפש משהוא טוב, שישדר את הסרטים ללא קירטועים.. תקציב עד 1000 ש"ח אני לא ישתמש בהרדיסק פנימי אלא בחיצוני עם חיבור USB2 (האם זה מספיק טוב לשידור סרטי HD)? אני כמובן יודע שאני לא אנצל את האיכות של סרטי ה-HD עם טלויזיה כזו... אך אילו הסרטים שחברים שלי מביאים.. תודה
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
דגש על תמיכה בכמה שיותר פורמטים, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות שמגיעות איתו? שווים משהו או שצריך לקנות משהו יותר טוב? עד כמה צריך כיסוי לנגן (לדעתכם)? אני שואל את זה כי אני דיי סגור על לקנות את זה, אבל אם מוספים גם אוזניות טובות וכיסוי כבר מגיעים לסכמוים ממש גדולים...
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב יש לי רמקולים 5.1 ורק עכשיו הצלחתי להפעיל את כל ה-5 רק יש בעיה.. Uploaded with ImageShack.us כמו שאתם רואים בתמונה הם מסודרים בסדר מסויים אחורי שמאלי, קדמי ימני , סאב.. אבל הבעיה היא שאני עושה לדוגמא בדיקת רמקול על שמאלי אחורי הוא משמיע קול בשמאלי קדמי אז את זה סידרתי על ידי החפלת חיבורים של החוטים אבל הבעיה העיקרית היא כשאני בודק את הסאב הוא משמיע קול באחד הרמקולים וכשאני בודק את הרמקול הוא משמיע קול בסאב..והרי כל הרמקולים מחוברים לבאס אז אי אפשר להחליף חייבורים.. מה אני עושה עכשיו? תודה מראש לעוזרים. דרך אגב..באפשרויות של הרמקולים אני צריך לבחור אם זה רמקול גדול או קטן..מה זאת אומרת?
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מערכת אודיו למחשב. לחבר שלי יש ALTEC LANSING ATP3 והם נשמעים פשוט מעולה. אבל אני רואה שכבר לא מוכרים אותם... בכל מקרה ראיתי בZAP הרבה אנשים שממליצים על X-230 של לוג'יטק אבל מצד שני גם הרבה שמתלוננים על זה שהסאב חזק יותר מדי. מצד שני על הVS2421 של ALTEC LANSING לא הצלחתי למצוא ממש מידע... חוץ מזה שראיתי פה בפורום שיש להם בעיות עם ראוטרים ופלאפונים. אז קיצר אני מחפש מערכת שתהיה איכותית בעיקר במוסיקה, ולדעתי מערכת שטובה יותר במוסיקה גם תספק את הסחורה בשאר הקטגוריות כמו סרטים וכד' (משחקים אני משחק בעיקר עם אוזניות, FPSים בעיקר). אז מה יותר טוב? או שיש לכם המלצה לרמקולים יותר טובים בטווח המחירים הזה? (עד 350 שקל)
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בעקבות תקלות שיש לי בממיר הנוכחי (ABS-6P47) כנראה יחליפו לחדש , אז על הדרך אני אבקש מהם דגם מסויים. כעיקרון אני יכול לבקש ממיר מסויים? ואיזה ממיר הכי כדאי לבקש בשביל שידור ל 2 מקורות (זאת אומרת 2 יציאות וידיאו, ו2 יציאות קול)
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
1300 ש"ח בזאפ. האם יש יתרון משמעותי לטלוויזיות יקרות יותר ששווה את ההפרש? הנה מפרט מאחת החנויות: טלוויזיה 32" HD READY LCD פנל 1366X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי 3 כניסות HDMI וחיבור USB לתמונות ומוסיקה זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים גודל מסך 80 ס"מ (32") פנל HD READY 1366 X 768 צריכת חשמל נמוכה מתג הפעלה/כיבוי כניסת HDMI תצוגה גודל מסך אלכסוני נראה 80 ס"מ/ 32" רזולוציה: HD READY 1366 X 768 פנל כחול סריקה פרוגרסיבית תצוגת תפריט על גבי המסך בהירות: 500 cd/m2 זווית צפייה 178 מעלות DNR - מנגנון להפחתת רעשים מערכת שמע סראונד וירטואלי/ דולבי Digital Amplifier- לאיכות שמיעה גבוהה מספר רמקולים 2 הספק הרמקולים (ואט): 10 + 10 מצבי…
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-