עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shloosh,

לא הבנתי מה הם רוצים חחחח אבל זה עדיין נחמד http://www.youtube.com/watch?v=BYeDfL8X5AM&mode=related&search=ZVM

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by AmitDanan,

מה העלות של הנגן LG BP620 ?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  3. בעל 6 channels יציאה אופטית ומחיר של עד 200 ש"ח??

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  4. הי לכולם יש לוחות אם, שבין שלל הכניסות והיציאות שלהם, יש להם גם יציאת Optical SPDIF, שמאפשרת להעביר את האודיו מהמחשב להתקן אודיו אחר, למשל מגבר עם כניסת Optical SPDIF. בלוח אם הקודם שהיה לי, אכן הייתה יציאה כזו, בלוח אם הנוכחי שיש לי אין לי יציאה כזו, אבל כן יש על הלוח 2 פינים שמיועדים להתחבר ליציאה כזו, שבאה על פאנל אחורי (כלומר כמו כרטיס, רק בלי הכרטיס אלא רק הברזל שלו, והשקע Optical SPDIF). אז יש לי את האופציה לחיבור בלוח, אבל הלוח לא הגיע עם הפאנל הנ"ל. מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות פאנל כזה? תודה

5. Started by lolerxd,

אוקיי אז קניתי את הרמקולים האלה עכשיו כשחיברתי אותם אל הרסיבר שלי YAMAHA RXV361 ברמקול השמאלי הטוויטר לא עובד. ניסיתי להחליף כניסות, כבל וכו' אבל הטוויטר של הרמקול סירב לעבוד אבא שלי לקח את זה לחנות ושם הפלא ופלא שמעו בשניהם כמו שצריך. כאילו הטוויטר קם לתחייה ניסיתי לעשות מה שהנציג אמר לי בטלפון - לחבר את הרמקול בלי הגשרים - ואז לשמוע רק את הטוויטר במצב כזה שמעתי את הטוויטר לבד אבל ממש חלש, אבל לעומת הטוויטר של השני שעבד כמו שצריך לא שמעו כלום!!! בשביל לתת לכם מושג עד כמה הייתי צריך להגגביר - להגיע ל +5DB שהמקס זה +16 DB ברסיבר בשני על -30 כבר שמעו כמו שצריך למישהו יש רעיון מה אני אמור לעשות? מה הבעיה ? מה אני לא עושה נכון?

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by piro,

ברוב הת'רדים שפתחו כאן על מערכות סטריאו הוזכרו מערכות יד שניה ש"אפשר למצוא אם מחפשים" במחירים טובים. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי, למוזיקה בלבד, וחשבתי להתחיל ביד שניה מכיוון שהתקציב שלי לא גדול במיוחד. (כרגע אין לי ממש "תקציב", במובן של כסף ביד, אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו). בכל אופן, השאלה שלי היא איפה מחפשים יד שניה? אני מתאר לעצמי שאין שוק לדברים האלה, אז יש איזשהו פורום או קהילה לזה? אני אשמח להפניות מכל הסוגים,. אני מחפש רמקולים ורסיבר או רמקולים ואמפליפייר (ופרי - אמפליפייר) תודה piro

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  7. Started by tzolerguy,

שלום יש לי רסיבר עם יציאה שאני יכול לבחור אם לעבוד איתה עם רמקולים של 8 אום או רמקולים של 4 אום.... הרמקולים שלי הם 6 אום .... מכאן באה השאלה מה יותר בריא לרסיבר?? תודה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  8. Started by MODY69,

שלום, אתמול מצאתי בבית אוזניות שכבר לא בשימוש קרוב ל-5 שנים. האוזניות הן Sony MDR-p10, שוות משהו? לא מצאתי בגוגל שום מידע מועיל, אני מניח שזה חרא ישן, אבל לא בטוח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by orinky,

אני מעוניין לשדר את הקול בלבד מהטלוויזיה שלי בצורה אלחוטית כך שאני אוכל לשמוע מהאייפון. האם יש אופציה כזו? הרעיון הוא שאני אשדר אודיו ואוכל לשמוע מהאייפון. כמו שאני שומע רדיו נגיד. אין לי בעיית תקציב בנושא. תודה!

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by nitzan_hagadol,

מי מהאוזניות עדיפות? ה414 חדשות יותר אך ל26 יש מוניטין גבוה תמורה ביחס למחיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  11. Started by TeaTime,

אני רוצה לשפר את איכות מערכת הסאונד בסלון, כשהמטרה העיקרית היא לשפר את המוזיקה במשחקים (מאקסבוקס) הדבר הכי חשוב אם כך הוא כניסה דיגטלית אופטית (רצוי שניים) וסראונד טוב ומדויק, מוזיקה בסטריאו ממש לא חשובה בנתיים יש לי 2000 שקל להשקיע ברסיבר, אחר כך נעבור להחלפת הרמקולים (JVC מעפנים ב200 דולר מהדיוטי פרי...) הצעות, דעות?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  12. שלום! רציתי לדעת אם אוזניות IEC (תוך אוזן) כמו CX300 וSHURE מזיקות לאוזניות יותר מאשר אוזניות אחרות.. חשבתי על זה.. ואולי בגלל שהן אוטמות לגמרי את האוזניים הצליל מגיע ישירות לאוזן ואולי עלול לפגוע בה.. אודה למי שיענה מתוך ידע.. תודה רבה. בנוסף, רציתי לדעת אם יש הבדל באיכות הצליל בין CX300 לPX100. אני לא מדבר על שום דבר מלבד איכות הצליל. ואם אכן יש הבדל עד כמה הוא משמעותי? תודה רבה ויום טוב!!

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  13. ראשית, האם יש למישהו גישה לדגם הזה של המקרן ? קניה, השכרה, תצוגה ? כאשר אני מנסה ללמד את השלט הלומד שלי (RC108 דגם ישן קצת) נדלקת נורית חיווי שהפקודה נקלטה אבל המקרן לא נדלק או נכבה. האם יש פתרון ? אולי שלט לומד אחר שבטוח ילמד את הפקודות ?

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  14. Started by avi2014,

אני שומע מוזיקה 24 שעות במחשב ואני מעוניין ברמקולים נורמליים ככה שהתקציב שלי הוא 300 שקל וההדפה שלי היא לחברה מוכרת (קריאטיב וכאלה..) תודה! אני מעוניין לקנות מחנויות כמו ksp נועה או אפילו אופיס דיפו...

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  15. Started by mikets,

אני צריך רמקולים שנשמעים מספיק חזק בשטח פטוח (מרפסת גדולה). איכות הצליל חשובה, אבל פחות - אני הולך לערוך מסיבה. הרמקולים יהיו מחוברים ללפטופ. לא חייב להיות מחריש אבל מספיק חזק כדי להנות מהמוזיקה וקצת ריקודים. רוב הזמן הרמקולים יהיו בחדר עבודה קטן ולפעמים אני אשתמש בהם בחוץ. התקציב - 350 ש"ח באחת החנויות קיבלתי המלצה ל- Altec Lansing VS2621

16. אהלן הכל בכותרת. מחפש כרטיס קול שיתחבר למחשב נייד וישמש בעיקר להוציא קצת מיץ מהאוזניות הנ"ל. מחפש המלצות טובות בטווח המחירים הנ"ל, או ששווה להמתין לחודש הבא לחסוך קצת ולקנות את ה INDIGO? רק שהוא עולה בערך אלפייה..

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  17. יש לי רסיבר RX-V490 YAMAHA הרסיבר מותאם לחשמל של ארה"ב110V http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200234&CTID=5000300 מה אני צריך על מנת שיעבוד בלי להשרף או לאבד איכות ? תודה לעוזרים. נ.ב. האם הרסיבר איכותי ? (שווה את המשלוח מארה"ב ?)

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  18. קרוסאובר וכו'... בבקשה להגיב רק מי שיודע. תודה

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  19. Started by sha-256,

מה דעתכם על Pioneer HTZ161? תודה.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  20. Started by ilanb0,

מישהו מכיר את הדגם lg Rc-185 ?

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  21. Started by henz12345,

ואני לא מדבר עם האלבומים שבנעוץ , אני מחפש נטו לבדיקת מערכת . תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by liranbs88,

שלום לכולם וחג שמח אני רוצה לקנות את מערכת הרמקולים Z5500 של לוג'יטק רציתי לדעת אם אפשר לחבר אותה לTV ככה שכל סאונד שיוצא משם יעבור דרך המערכת ואם אפשר אז איך? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  23. עדיף כמה שיותר זול. היו לי עד לפני לא מעט זמן MX350 ודיי התאכזבתי. לא מאיכות הסאונד, אלא מאיכות הבנייה הנמוכה (החוט ממש דק ורגיש) וגם מהסיבה שהאוזניות התקלקלו ונדפקו דיי מהר. גם הן דיי מציקות לי באוזן אני מעדיף קשת, שתהייה אוזנייה כמה שיותר נוחה. איזה אוזניות קשת טובות יש במחיר הזה? איך ה- PX100 אוזנייה טובה? כמה בערך היא תעלה לי אם אני אקנה אותה בארץ? http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  24. אני יתחיל מזה שאני לא לגמרי בטוח בזה,תראו לפני חודשיים עברתי דירה, רק עכשיו סוגרים פינות אחרונות משיפוצים ומרכיבים רהיתים. עד היום ליד מסך מחשב תמיד היו 2 רמקולים 3WAY גדולים בסביבות 60-80W ומחוברים למערכת סטראו איכותית (לא מגבר), לא ממש הייתה לי בעיה אם זה, סאבים ענקים וכו' אבל כבר החלפתי את כל הציוד ומערכת המולטימדיה בבית כמה פעמים, יש לי מסך DELL 2412U וחשבתי לצרף לו SOLO 3, ה 7 ממש יקר ,דגמים אחרים הם 2WAY בלבד, ודי קשה להתרגל שבאס ומיד הם על אותו אלמנט, אין גםהבדל במחיר בין SOLO 3 ל SOLO 2 נגיד, הגודל ממש לא מזיז לי, כי כמו שציינתי אני כל החיים שלי חי אם רמקולים של מערכת סטראו, הם לא ימוקמו על רצפה זה בטוח, כי רצפתיים אמיתיים יותר גבוהים, השאלה אם זה בעיה שהם ימוקמו …

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  25. אני משתמש במחשב נייד ומחפש כרטיס קול חיצוני usb2 שיתחבר למגבר שמחובר לרמקולים כדי לשפר תאיכות סאונד (היציאת קול הבנויה בנייד לא משהו ) אין לי תקציב כי אני מניח שרוב הכרטיסים יהיו באותו מחיר פחות או יותר מכיוון שאני לא מחפש משהו מקצועי רק משהו בסיסי אבל איכותי (משהו בפחות 100 דולר אני חושב שעד 100 אמור להספיק תקנו אותי אם אני טועה) אפשר גם להמליץ כל כרטיסים שניתן לקנות בארה"ב מכיוון שאני נמצא בארה"ב כרגע תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים