עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. צהריים טובים לכולם... מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים ? כי לקנות מוצר בגלל חוות דעת טובות זה לא הכי טוב =\ אולי האוזן שלי לא תאהב את הצליל שהרמקול מפיק ? מישהו יודע איפה אפשרי באזור המרכז... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  2. שלום לכולם!!! באחרונה הבחנתי ברעש מציק מהמגבר רעש כזה שעושה אממממממ אפילו כשהמגבר על מינימום ווליום מה עושים??? המגבר זה סאב וופר של לנקו שאליו מחוברים הרמקולים של המערכת קולנוע ביתית.. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  3. היי, יש לי נגן של פיליפס, והאוזניות שלו נדפקו. (שומעים רק באזוניה הימנית). עברתי היום בסניף של באג, וראיתי שהמחירים נעים בין 100 ל1000, וכצפוי, מנסים למכור לי בכמה שיותר יקר, גם אם אין הצדקה לכך. גם 100 ש''י זה נראה לי מוגזם, אז יכול להיות שיקר לקנות בבאג? אצטרך את המלצותיכם כדי לקנות אוזניות חדשות

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by zekit,

למוזיקה בעיקר בבית,אבל לא רק,אז שלא יהיו ענקיות אם חוט של 10 מטר מישהו המליץ לי על אלה http://reviews.cnet.com/headphones/bose-on-ear-headphones/4505-7877_7-32123892.html מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by piro,

ברוב הת'רדים שפתחו כאן על מערכות סטריאו הוזכרו מערכות יד שניה ש"אפשר למצוא אם מחפשים" במחירים טובים. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי, למוזיקה בלבד, וחשבתי להתחיל ביד שניה מכיוון שהתקציב שלי לא גדול במיוחד. (כרגע אין לי ממש "תקציב", במובן של כסף ביד, אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו). בכל אופן, השאלה שלי היא איפה מחפשים יד שניה? אני מתאר לעצמי שאין שוק לדברים האלה, אז יש איזשהו פורום או קהילה לזה? אני אשמח להפניות מכל הסוגים,. אני מחפש רמקולים ורסיבר או רמקולים ואמפליפייר (ופרי - אמפליפייר) תודה piro

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  6. Started by ren,

מה דעתכם על האוזניות שמגיעות איתו? שווים משהו או שצריך לקנות משהו יותר טוב? עד כמה צריך כיסוי לנגן (לדעתכם)? אני שואל את זה כי אני דיי סגור על לקנות את זה, אבל אם מוספים גם אוזניות טובות וכיסוי כבר מגיעים לסכמוים ממש גדולים...

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by lior322,

תקשיבו יש לי שאלה כזאת מהאוזניות האלה איזה הכי טובות? hd515 hd555 והאם הם סגורות? והאם shure e2c ברמה שלהם?

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by Ronenosh8,

בעקבות תקלות שיש לי בממיר הנוכחי (ABS-6P47) כנראה יחליפו לחדש , אז על הדרך אני אבקש מהם דגם מסויים. כעיקרון אני יכול לבקש ממיר מסויים? ואיזה ממיר הכי כדאי לבקש בשביל שידור ל 2 מקורות (זאת אומרת 2 יציאות וידיאו, ו2 יציאות קול)

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by DeaglinG,

שלום, יש לידידה שלי יומהולדת בקרוב ואני מחפש דיסקמן טוב (עדיף עם רדיו) במחיר סביר, בערך 400-500 שקל אני חושב זה סביר לא? עדיף שיקרא גם MP3 ושיהיה לו צג

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  10. יש לי ATP3 שאני מאוד מרוצה מהם. זה הכרטיס קול המובנה שלי שאני לא מרוצה ממנו. בנוסף יש לי אוזניות 5.1 speed link Medusa (למי שמכיר), שהכרטיס קול המובנה שלי לא יודע לנצל כמו שצריך. שימושים - הרבה הרבה מוזיקה. קצת משחקים. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לשלב איתו? התקציב שלי הוא גג 600 שקל אז חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 שזה auzentec xplosion או X-Fi xtreme music השאלה היא, האם לרמקולים שיש לי, creaive audigy, או creative X-Fi xtreme audio יוכלו לספק אותי כמו שצריך, וכל דבר מעבר יהווה אוברקיל?

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, אין לי כבר כח לאוזניות, או שאוזנייה אחת לא עובדת, או ששניהם לא עובדים (אני מדבר על אוזניות קודמות)... ועכשיו בהקשר ל-AKG - חלק מהקשת נשברה. בדרך כלל אנחנו עדינים את האוזניות אבל משום לא שמנו לב שהיא נשברה, אחי לא זוכר את המקרה הזה ובאחד הימים בהם שיחק ב-BF3 הוא הבחין שחלק מהקשת שבורה, שורה תחתונה, אי אפשר לשחק כך כי אין אטימה מלאה של האוזניות ואני מחפש את עצתכם מה לעשות. אז יש כמה דרכים: 1) לנסות לממש אחריות, בטוענה שהקשת קלה מאוד לשבירה. 2) להדביק את זה איכשהו (ניסיתי עם דבק מהיר, זה לא עוזר, עוד הצעות?). אשמח שתייעצו לי... (סימנתי לכם בקו אדום איפה זה שבור/חצוי). [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  12. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה שיש לי בחדר ולוידאו... אני רוצה להגיע למצב שאני יכול לשים סרט במחשב לראות אותו בטלויזיה בחדר ולהקליט אותו עם קלטת וידאו... עם יש לכם מושג איך אני עושה את זה איזה תוכנות צריך איזה כבלים כמה עולה הכל ועוד מידע שימושי בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  13. שלום משפחתי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה, חשבתי לקנות פלסמה, בגלל שבשידורי הSD והHD (העלובים) שבארץ היא איכותית יותר (לא הולכים להיות בה סרטי HD או משו כזה), על פי מרבית המאמרים. אם זאת כאשר התקשרתי לחנות אמרו לי שעלולה להיות בעיה עם מקור חום חיצוני הקרוב לפלסמה, כיוון שבביתי תנור קמין במרחק של מטר-1.5 רציתי לדעת האם עלולה להיות בעיה כל שהיא עם זה. הדבר לא נשמע לי הגיוני אבל רציתי להיות בטוח.

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  14. אני מחפש אוזניות בלוטוס, ונתקלתי באוזניות שנראות לי מתאימות מאוד לצורך שלי, אבל לא תומכות בAAC. השאלה שלי היא אם רוב הקבצים שאני משתמש בהם, הם עם קידוד אודיו AAC, והאוזניות עצמן לא תומכות ספציפית בקידוד הזה, מה קורה במצב כזה? האוזניות לא מנגנות שום סאונד, או שהן ממירות את הסאונד לסאונד בקידוד נתמך?

15. שלום לכם וערב טוב, אני כרגע בודק אפשרויות לבניית מערכת הקולנוע הביתי המצומצם יחסית בחדרי , כרגע לרשותי מגבר - Denon AVR 1907 , ביקרתי כבר בט.ר סטריאו והתרשמתי מאוד מן Klipsch RB-61 ומהדגם השני שהאזנתי לו - Klipsch B-3. Klipsch RB-61 מידע : www.klipsch.com/products/details/rb-61.aspx מחיר : 3-4 אלף ש"ח. Klipsch B-3 www.klipsch.com/products/details/b-3.aspx מחיר - 2-3 אלף ש"ח. ההבדלים בהם הצלחתי להבחין הם - 1. מחיר - אלף שקל הבדל. 2. עוצמה - ה RB61 הזדקק לפחות עזרה מן המגבר, היה אפשר לשים לב לכך (400W לRB61 ו320 וואט לבי3. 3 . עיצוב - אהבתי יותר את הRB61. להבדל בצליל לא כל כך הצלחתי להבחין, שניהם סיפקו את הסחורה במוסיקה הכבדה יותר (מטאל,אלקטרוני - טראנס וכו…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  16. אני צריך לדעת מה ההבדל בין ה-Creative FOURPOINTSURROUND FPS1600 לבין ה-Creative Inspire 4400? והאם שווה להוסיף עוד 300ש"ח ולקחת מערכת של 5 רמקולים וסאב, מה זה יתן לי יותר טוב על פני ה-4400? אני מתכוון ל-5300. ולמי שיש סט של 4 רמקולים ומעלה איך הוא סידר אותם בחדר? על מה הוא תלה אותם? ומישהו יכול לסרטט לי ציור איך הוא סידר אותם בחדר? תודה מראש. אני מבקש להתייחס לכל השאלות ולא להפנות את הת'רד לנושא של "איך האיכות של הרמקול" או רק להתייחס לנושא אחד. ודרך אגב אני מגיע למפגש ביום ראשון, אבל מה השעה? או שאין שינוי המפגש ב-2?

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by HAPOELTA,

הכרטיס המובנה שהיה לי על הלוח אם (GA-945P-S3) נהרס. אין לי מושג כמה כרטיס קול ממוצע עולה, אז אל תביאו לי כרטיס ב-300 שקל, אבל גם לא צריך להביא לי אחד ממש גרוע. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה. אם זה משנה אז הז'אנרים הם בעיקר טראש מטאל ורוק כבד. חשוב שהחנות תהיה באזור ר"ג-ת"א, לא מתכוון להזמין מהאינטרנט. תודה

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by udi,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הטלויזיה הנ"ל LED PHILIPS 40PFL8605H http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=554&ArticleID=145 האם משהו יכול לתת לי חוות דעת עליה או לפחות לתת לי דגמים של סמסונג או LG באותה איכות בתודה מראש אודי

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  19. חוץ מסטריאו סקופ, ופאנקי די ג'יי, וקילומבו שבעצם אין להם כלום. אם אפשר לקבל שמות של חנויות עוד היום, אני אשמח. מחר אני הולך לקילומבו בתל אביב לבדוק אוזניות ואני אצטרך מגבר. וכן אני מודע לכך שהמבחר בארץ מצומצם ביותר, ושבטח יש דברים איכותיים יותר בחו"ל, ובכל זאת אם יש משהו באיזור תל אביב שייתנו לי לחבר את האוזניות שרכשתי למגברים שונים ולבדוק איך הסיפור נשמע, אני אשמח. תודה מראש -מתן

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by bobi,

לאחרונה הופיעו הרבה דיסקמנים המשלבים בתוכם CD רגיל, קבצי MP3, ויכולת לנגן סרטי VCD. האם מישהו מכם מכיר את אחד המוצרים הבאים: http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=989766 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998148 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998150 http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=998142 במיוחד מעניין אותי הראשון כי הוא זול במיוחד (אפשר להשיג אותו בפחות מ- 300 ש"ח). האם מישהו התנסה עם נגנים דומים (אלו או אחרים) ? שאלה נוספת: דיסקמן שקורא MP3 יכול לעבוד עם קבצים שנמצאים בספריות ? אם כן, איך מתבצע המעבר בין הספריות ?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  21. Started by Moty_p,

ראיתי שיש חיבור XLR עם 4 5 ו 6 פינים רציתי לדעת למה הם משתמשים ואיפה עושים בהם שימוש לדוגמה בכבל XLR (זכר נקבה) עם 3 פינים משתמשים הכי הרבה לחבר מקרופונים למיקסר

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  22. שלום וחג שמח, לפני כמה ימים קניתי את הרמקולים Logitech X-530, הרמקולים מצויינים אבל יש לי איתם בעייה, כשאני שם את הרמקולים על ווליום נמוך הם משמיעים רעשים והפרעות, כמו פיצוצים קטנים כאלה כל כמה שניות בשיר, יש לציין שזה קורה בכל שיר וכל הזמן. זה קורה גם אם הרמקולים פועלים ואני לא משמיע שירים. מה הפיתרון?זה מחרפן אותי, רק כשאני מגביר ממש גבוהה אני לא שומע את הרעש הזה. אשמח אם אתם יודעים איך לעזור לי ולפתור את הבעייה, תודה. חג שמח.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  23. אז ככה, חבר שלי חוזר מארה"ב ויכול להיות שהוא יקנה לי רמקולים למחשב, הדבר היחיד שחסר לי כרגע... אז עשיתי בדיקה ב Newegg.com והנה מה שמצאתי לנכון: Altec Lancing 4100 4.1=100$ Creative Inspire 5300 5.1=80$ Logitech Z-560 4.1=136$ עכשיו לגבי הקריאטיב לא נראה לי כל כך, לא חברה הכי דגם לא הכי, אבל זה מה יש. לגבי הלוג'יטק זה מחיר יחסית גרוים, זה יוא בסביבות ה 650 ש"ח ובארץ היא עולה בערך 2000 ש"ח. ולגבי האלטק אני לא יודע כל כך כי אני לא מכיר את הדגם הזה, לא היה בניו אג משהו יותר טוב. אז מה אתם אומרים ? ורצוי לפרט בבקשה, העיסוקים שלי הם בעיקר משחקים מוזיקה.

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  24. Started by cb,

קודם כל שנה טובה לכולם...! אז ככה,יש לי ALTEC LANSING ATP 3,אחלה רמקולים תמורת המחיר הזול.יש לי אותם בערך שנה כבר...תיפקדו מצויין עד לפני חודש בערך.קיצר אני לא הרבה בבית אני חייל קרבי ובאחת הפעמים שחזרתי לפני כמה שבועות שמעתי מוזיקה והיו חירחורים בסאונד מין הפסקות קטנות שנשמעות מכניות כאלה קשה להסביר.לאחר מכן עם הזמן זה המשיך להפסקות של ממש לכמה שניות וחזרה.במיוחד כאשר הסאונד חזק,למשל שיחקתי במשחק יריות ובקטע עמוס של סאונד ופיצוצים הסאונד פשוט הפסיק וקרס או שהחירורים היו כאלה חזקים שפשוט לא היה אפשר לשמוע כלום.לא מזמן הרמקולים פשוט שווקו חיים ולא היה צליל במשך כמה שעות..חזרתי לצבא ל21 ושחזרתי הביתה תיכננתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי שהרמקולים גמרו תקריירה,אבל הופתעתי לגלות…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  25. Started by Konst1988,

השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת איכות יותר טובה? כאילו, זה לא בעיה לדעת מי יותר טוב מבין 2 CBR, וגם מי יותר טוב מבין 2 VBR, לפי הממוצע, אבל איך אני יכול להשוות בין VBR ל CBR ולדעת מי יותר טוב? לדוגמא יש לי CBR של 256, ו VBR של 187, ושניהם נשמעים לי אותו דבר.. אבל ה 256 תופס יותר. מי יותר איכותי? תודה לעונים, ואשמח לקבל תשובה כללית גם כן, ולא רק ספציפית לדוגמא הזאת.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.