עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מערכת חדשה בקרוב. המליצו לי בחום לקחת את הרסיבר הזה : http://www.cambridgeaudio.com/540r_amp.html הוא עולה באזור 4000 שקל אבל אני חושב שאפשר ללחוץ לכיוון 3500 ש"ח. בהשוואה לרסיבר כמו YAMAHA , DENON , ONKYO אמרו לי שהוא הרבה יותר איכותי בעיקר באודיו וזה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל חוות דעת שלכם עליו , ולגבי המחיר והתמורה. תודה.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  2. האם יש הבדל גדול בין חיבור מערכת סטריאו למחשב לבין סט של רמקולים 2.1 (2 רמקולים וסאבוופר)? מה יותר כדאי? האם שווה להשקיע בסט רמקולים למחשב או במערכת סטריאו? תודה.

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by shloosh,

דיברתי עם מישהו שיש לו מערכת קולנוע ביתית מדהימה. לגבי הטלויזה אני יודע שעלתה 30,000 שקל. לגבי הרסיבר גם לא יודע. אבל לגבי הרמקולים הוא כמעט הפיל אותי לרצפה..... הוא אמר שהמערכת שיש לו זה זאת http://www.bwspeakers.com/index.cfm/fuseaction/products.models/Label/Model%20Nautilus עכשיו בגלל שזאת החברה הטובה ביותר בעולם, ואני יודע שהם מוכרים כל רמקולי לחוד. כמה אתם חושבים שמערכת רמקולים כזאת אמורה לעלות?? לפי דעתי יותר מ-100,000 שקל רק הרמקולים! לא ככה?

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by darkman,

אז ככה יש לי מערכת של JVC MX-D302T יש לי אותה כבר כמה שנים והיא עובדת טוב מאוד אבל אני רוצה להחליף רמקולים למה הם מתחילים לזייף הרמקולים מתחברים למערכת דרך שני כבלים פשוטים השאלה האם אפשר להחליף רמקולים? ועם כן חניות ממולצות והאם כדי להחליף או ששוה כבר לקנות מערכת חדשה? אביב.

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by SunMen,

שלום חברים...יש לי את הרמקולים והסאב של מייקרוסופט וכרטיס SB Live value. רציתי לדעת אם אני ירגיש שיפור בסאונד אם אני יחליף את הכטיס למשהו יותר חדש וטוב? נמקו תשובותיכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  6. Started by Guns AND Moses,

יש לי את הנגן Iriver H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו....הבעיה שלי היא שאין לי טייפ באוטו (יש לי נגן דיסקים) אז חשבתי ללכת בכיוון של משדר רדיו של בלקין ואני לא בטוח בקשר לאיכות שלו (Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter ) אז אני רוצה המלצות לפתרונות או איך המשדר הזה מתפקד או אם יש משדרים אחרים ....או כל דבר אחר שיעזור לי!

7. Started by THE FOX,

יציאות המאוזנות בכרטיס הן בחיבור 1/4 וכל ערוץ בנפרד בחיבור נפרד. מאיפה אפשר להשיג מתאם שיוציא חיבור אחד 1/4 לאוזניות? משהו בסיגנון המתאם הבא:

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by crovei,

לפני כמה ימים הצלחתי לשים את ידי על פטיפון יד שניה של טאיה (מודל cp 260), ויש לי כמה שאלות. קודם כל הוא מגיע עם יציאה שלא מתחברת ל-AUX, והבנתי שצריך לקנות מתאם פונו (phono stage) שעולה בסביבות ה-200 שקל. יש למישהו אולי המלצה למשהו ספציפי? או אולי מקום זול לקנות בו את המתאם? בנוסף שוכבים לי בבית כבר כמה חודשים רמקולים ממערכת מיני שזרקתי. אני משער שהרמקולים די מעפנים, אבל אני רוצה בכל זאת לנסות לחבר אותם לפטיפון ולראות מה ייצא. הבעיה היא שאין להם חיבור מולחם אליהם. מכל רמקול יוצאים שני כבלים (אדום ושחור) שמסתיימים בקצוות חשופים, שפשוט נדחפו לתוך המערכת מיני במקום מיוחד לזה. יש אפשרות להלחים אליהם איזה חיבור כדי שאני אוכל לחבר אותם לפטיפון? (אני משער שזאת צריכה להיות יציאה …

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  9. יש לי ATP3 שאני מאוד מרוצה מהם. זה הכרטיס קול המובנה שלי שאני לא מרוצה ממנו. בנוסף יש לי אוזניות 5.1 speed link Medusa (למי שמכיר), שהכרטיס קול המובנה שלי לא יודע לנצל כמו שצריך. שימושים - הרבה הרבה מוזיקה. קצת משחקים. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לשלב איתו? התקציב שלי הוא גג 600 שקל אז חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=448 שזה auzentec xplosion או X-Fi xtreme music השאלה היא, האם לרמקולים שיש לי, creaive audigy, או creative X-Fi xtreme audio יוכלו לספק אותי כמו שצריך, וכל דבר מעבר יהווה אוברקיל?

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by Talker,

יש לי טלוויזיה Samsung LA40R81B LCD עם מערכת קולנוע ביתית sony dav-dz230 יש לי כמה שאלות: 1. הDVD שלי יכול לנגן סרטים באיכות HD שאני מוריד מהמחשב? אם אפשר לפרט איזה ואיך.. 2. כדי לצרוב סרטי HD אני צריך צורה Blu-ray במחשב נכון?

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  11. היי חברים, אחד הממירים בבית מראה סימני גסיסה, אני מעוניין לבקש החלפה וכנראה אני גם אשיג. רציתי לדעת מהו הממיר המתקדם ביותר ברשות "תבל" מבחינת מפענחי קול ותמונה, חיבורים, יציאות וכו'. תודה.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  12. Started by oDot,

שלום, אני בקרוב קונה או D2+ או S9 ואני צריך אזניות עבור הנגן שאקנה, כדי לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו. בעיקרון אני רוצה אזניות IN EAR, אבל אין לי שמץ של מושג בנושא, בוודאי שלא מה טווח המחירים המומלץ עבור הנגן הזה, ואם הוא לא יהווה צוואר בקבוק עבור אזניות "טובות מידי". אשמח להסבר כללי וגם לכמה המלצות ספציפיות P: תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by ag43,

חזרתי הביתה אחרי העדרות של שבועיים, הפעלתי את המערכת וגיליתי שהסאונד חלש משמעותית. אם כאשר הייתי שומע מוזיקה מהקומפקט הייתי מגיע ל25% מהווליום, כעת אני צריך להגיע ל50-60% כדי לשמוע באותה עוצמה בדיוק. יש לציין שהבעיה קיימת בכל החיבורים ולא רק בקומפקט. עד כמה שהספקתי לשמוע - איכות הצליל עצמה לא נפגמה, רק הווליום. מה יכול לגרום לדבר כזה? המערכת שלי מורכבת מהPREAMP הזה: http://www.amchome.com/content/amc-av81-series ששולט על המגבר הזה: http://www.amchome.com/content/amc-2445a-234-channel-power-amplifiers-45w-x-4 ואליו מחוברים הרמקולים האלו: http://www.canton.de/de/archiv/produkt/ergo902dc.htm עריכה: ניסיתי לנקות את כל המגעים ולשחק עם כל מתג שנראה לי קשור ולא ראיתי שום שיפור.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by lgmtk,

CM Storm Sonuz VS Razer Carcharias האם למישהו יש מושג עם אחד מהדגמים או עדיף לשניהם - ויכול לומר מה עדיף? בעיקרון אני רוצה ללכת על הדגם שיותר מתעמק בבאסים. אני די נעול על אחד משני הדגמים. תודה לכל עוזר

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  15. שלום כולם! עכשיו שהטלוויזיה הישנה שלי התחילה להראות סמני גסיסה הגיעה הזמן סוף סוף להשתדרג לטלוויזיה דקה הבעיה היא שאין לי שמץ מי נגד מי ועכשיו שמסכי LED נכנסו לשוק ומה עדיף פלאזמה או LCD וכל סיפור הHD אז אני אסכם את זה בקצרה, 4K נראה לי תקציב יפה ונחמד למסך איכותי אם צריך אני אוסיף אבל לא הולך להתפרע יותר מידי מה השימושים שלי? שידורי הוט רגילים, חיבור מזדמן של המחשב למסך כדי לצפות בסרטים ואולי בעתיד הקרוב XBOX אני אשמח למעט פירוט על כל המלצה ע'מ שאני אדע קצת מה אני הולך לרכוש בתודה מראש, לירן

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  16. אני מתלבט בין ZALMAN http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=468973 לבין כרטיס קול Creative Live 5.1 External USB http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=727935 מה אתם אומרים יותר כדאי ? הכרטיס קול מתחבר למחשב נייד אני יודע שזלמן יש ביקורות לא הכי טובות וגם הוא לא תומך בויסטה אבל כרגע אני עובד עם XP ואולי עוד כמה זמן ארצה לעבור כבר ל WINDOWS 7 שזה כמעט אותו דבר כמו VISTA

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by redead,

האם 2 רמקולים קוביות של BOSE יספיקו כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע בייתי זה בנוסף לCENTER ו2 אחוריים שכבר קיימים אלה הרמקולים http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offers/bose_cube?utm_source=mahayom&utm_medium=mahayom&utm_campaign=mahayom

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  18. היי, קיבלתי את המכשיר לפני כמה שעות כמה שאלות: האם מקבלים ספוגיות לאוזניות פה?<כי לא קיבלתי כלום> הטענת המכשיר- שאני מטעין אותו הוא צריך להיות מכובה? והשאלה הכי חשובה.. איך מפסיקים שירים? חייב לכבות אותו כדי להפסיק שיר?! תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by token_toker,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור או להכווין אותי, יש לי רסיבר של yamaha HTR-3068 שנקנה לפני כ-3 שניפ ומחוברים אליו שתי מקורות: 1. מחשב HTPC 2. ממיר YES והיציאה כמובן מחוברת לטלויזיה. בעבר כאשר הייתי מדליק את הרסיבר על מקור ה HTPC הייתי מקבל מיידית את האות וידאו. מצד שני, אם הייתי מדליק את הרסיבר על מקור ממיר ה YES, כאשר הממיר נמצא על ערוץ HD לפעמים היה לוקח לתמונה זמן להתייצב אם בכלל (לפעמים פשוט היה מראה מסך ירוק ואז הייתי צריך לכבות ולהדליק את הרסיבר מחדש). לכן הייתי מעביר את הערוץ בממיר לערוץ SD רגיל (לדוגמה ערוץ 22) וישר מקבל אות על הטלויזיה. היום הבעיה היא שעל שתי המקורות יש לי בעיית סינכרון/HANDSHAKE. ז"א שאם אני…

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית, השימוש בכרטיס יהיה ע"פ הצרכים הבאים לפי הסדר:מוזיקה סרטים ומשחקים לגבי המחיר אני לא סגור אבל בסביבות ה 500 ש"ח (המחיר לא סגור עדין אני פתוח להצעות) תודה רבה

21. Started by guybm,

היי, רציתי לדעת אם למישהו במקרה יש מושג כמה אמור לעלות iRiver H10 עם 20 ג'יגה בדיוטי פרי והאם מישהו יודע במקרה על מבצעים דומים על נגנים בנפח דומה.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  22. הוידאו http://www.youtube.com/watch?v=YGHiBXmJ3Zs אז הסיפור כזה, מגבר של prosound סתם חרטא אבל עושה את העבודה (לפחות פעם עשה) כל פעם שאני רק מסתכל על הכיוון של הבאס הוא מתחיל לעשות רעשים ובתכלם ברוב הדברים שאני מסובב ומכוון .. באס טרבל באלנס וליום של הcenter ווליום של הרמקולים האחוריים חוץ מהווליום הראשי שזה שני הרמקולים הקדמיים אני חושב בכיוון של הפוטנציומטרים, לדעתי הם מקור הבעיה בעיה אחרת היא שאחרי זמן מסוים (40 דקות בערך) המגבר עושה את אותו הרעש לשניה ונכבה - יש ממסר בפנים שקופץ והרמקולים הקדמיים מפסיקים לנגן אם אני משחק עם הבאס זה חוזר לכמה רגעים ושוב נכבה אין תופעה של התחממות יתר על הרכיבים בפנים יש למישו רעיונות? אם זה הפוטנציומטרים אז אני מעדיף להזמין מ Ebay כמה…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by arel508,

קניתי טלוויזיה לפני כמה ימים (40pfl5507k) ושמתי לב שהמסך שחור לפעמים רואים קצת כתמים לבנים כאלה בטלוויזיה באזורים מסויימים.. הם לא ממש מורגשים אבל שמתי לב לזה.. ואני זוכר שמזמן קראתי שזה היה למישהו והוא שלח לתיקון ותיקנו לו את זה.. השאלה שלי היא אם זה בסדר שאני רואה טיפה כתמים לבנים? שאני אומר כתם לבן אני מתכוון כאילו לבן טיפה מרוח..

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by ezer,

מישהו יודע איך מחברים RIO300 לWINXP(HOME EDITION( ע"מ להעלות עלין שירים?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  25. אהלן.אין לי שמץ של מושג באוזניות והייתי רוצה{יותר נכון צריך }את עזרתכם. אני כרגע עם אוזניות של 16.90 מאופיס דיפו ואני חושב ששומעים בהם מעולה תודה דרך אגב האוזניות מחוברות לרסיבר JVC RX6042.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים