אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זאת אומרת הוא כבר גם ככה מחובר אבל בחיבור רגיל RCA מצד במחשב לאדום לבן ברסיבר.. השאלה האם כדי לנסות להשתמש ביציאת S/PDIF כדי לשמוע בסראונד? זה נעשה עם חיבור כזה ? http://exp.shopy.co.il/products/99266 הרסיבר אוטומטי ידע לזהות שהחיבור של הCOAX הוא של הערוץ של המחשב מבחינת תמונה שהוא מעביר לטלויזיה? דרך אגב משחקים חדשים היום תומכים בסראונד?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות למחשב שישמשו למוזיקה בעיקר וגם למשחקים וסרטים. חשבתי על משהו של סנהייזר, HD202/201 או EH150 מה ההבדלים בין סדרת HD לEH ? איזה אוזניות עדיפות מבין שלושת הדגמים? אם יש עוד המלצות אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי היום את האוזניות במחיר של כ- 180 ש"ח והיתרון הוא שהן האוזניות IE היחידות שראיתי שמתלבשות על האוזן (CLIP-ON) כך שאין מצב שבזמן פעילות ספורטיבית הן יזוזו מהאוזן. קראתי ביקורות מעורבות על אוזניות IN EAR על כך שבזמן פעילות ספורטיבית הן זזות ומפריעות לאימון השימוש של האוזניות יהיה לשמיעת מוזיקה בעבודה, ריצה ורכיבת אופניים כך שחשוב שלא יפריע ויהיה נוח לשמוע מספר שעות ברצף. הקשבתי היום לאוזניות IE של נוקיה והאוזניים כאבו לאחר מספר דקות... הנגן שבו אני משתמש הוא פשוט וקצת חסר עוצמה כך שאני צריך אוזניות שנותנות עוצמה גבוהה יחסית ולא רק ב- FULL VOLUME. אני שומע בעיקר רוק ושירי גלגל"צ אז חשוב שיהיה באס אבל שלא יהיה מוגזם וכמובן שאיכות השמיעה תהיה טובה יחסית לתקצ…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אף פעם לא שמתי לב לאיכות גבוהה כ"כ בדיסק מקורי... אולי כי לא השוויתי בינהם...
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך\טלוזיה לחדר המסך שלי הולך טוטאל..יש לי כרגע CRT של AOC רוצה המלצה למסך לתלות על הקיר בסכום של 2500 שח יש דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
גודל החדר: 10 מ"ר. אני מחפש רמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה ולכן הבחירה היא זוג רמקולים. אני מתלבט בין רצפתיים למדפיים. אין בעיה של מקום אבל הבנתי שרצפתיים יכולים להיות אוברקיל לחדר כזה קטן(יחסית), למרות שאני מאוד אוהב באסים. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לרמקולים ולמגבר. אני לא מבין במגברים אז אשמח לעזרה כאן... איזה סוג רמקולים הייתם ממליצים? יש חברה ודגם מומלצים? איפה אפשר לשמוע? תודה.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני משתמש בוינודווס ויסטה, הלוח אם שלי הוא ג'יגאבייט NFORCE 560, הרמקולים הם קריאיטיב 580GD שמחוברים בחיבור אופטי (SPDIF). שמתי לב שבלוח הבקרה אני יכול לבחור באיזה פורמט של סאונד להשתמש, מה הכי איכותי ומה הכי כדאי לי? האפשרות הכי גבוה שעובדת היא זו שמסומנת בתמונה, להישאר איתה? ואם אפשר גם הסבר בכמה מילים מה זה אומר? תודה
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היום הייתי בתערוכה של הרכב ובין הביתנים ראיתי גם את הביתן של הi-audio אז כמובן שהלכתי לראות אותו,בכל מקרה ראיתי נגן וידיאו שממש מצא חן בעיני של ROSELL ורציתי לדעת אם מישו שמע על החברה הזאתי? ואם יש לה נגנים אמינים? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
דודוה שלי קנתה רסיבר חדש אז היא הביאה לי תענתיק שלה הרסיבר sansui -srereo receiver 6060 שווה משהו???
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש את ה TSS-1 ב 850 ב OLSALE - היתרונות שלו זה הכניסות ותמיכה ב DTS ה Z-640 מקבלים ציונים טובים בביקורות - גם של משתמשים - וזולים יותר ! אני לא אוהב ווליום גבוהה ומחפש צליל נקי !
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהליין. אז אחרי שזיגזג אכזבו אותי ולא השיגו לי את הכרטיס. ניסיתי להזמין מ PCHARDWARE.CO.IL שגם היום הודיעו לי כי לא יעלה בידיהם להשיג את הכרטיס הזה בתקופה הקרובה...אם בכלל... האם יש מקומות שכן מוכרים אותו? במחיר סביר? האם שווה? אני חושב כבר לקנות את ה GXP אבל נראה לי זה סתם זריקת כסף לדבר שאני לא באמת אשתמש בו...כלומר, אין לי צורך בחיבורים הללו... אני רוצה איכות סאונד ל MP3 משחקים וסרטים לפעמים... מה לעשות??? תודה מראש אמיר מיואש.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אנשי הפורום בביתי נמצא מגבר סטריאו 150 WATT של kenwood דגם Ka-52 משהוו עתיק ואיכותי ביותר אבל לצערי הוא מתחיל לקרטע עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה במגבר או בעיה ברמקולים ( wharfedale CD 50-2 רמקולים 100 WATT 3 way) רק שאני מגביר לרמות גבוהות אז שומעים כמו שצריך עכשיו השאלה שלי האם להשקיע בסביבות ה 200 ש"ח להחלפת חלקים ישנים במגבר (ספק סופי ועוד כמה חלקים) או פשוט למכור את המערכת ולקנות ATP3 ? תודה רבה על העזרה INFERNO
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
הורדתי דיסק מלא שהוא טרק אחד איך אני מפצל אותו לשירים בודדים?יש תוכנה מסוימת?
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש המלצה לקניית זוג רמקולים למחשב (2.0) בתקציב של עד 130 שקל. חשוב לי שתהיה יציאה לאוזניות ושזה יהיה ממותג נחשב (חוץ מ- Logitech יש עוד משהו על רמה?) בנתיים מחיפוש שעשיתי, מצאתי את Logitech LS11 שעולים באייבורי 121 שקל. http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/LS11-speakers יש חלופות אחרות טובות יותר, או דומות רק יותר זולות? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עד 150 ש"ח ללא חריגה בעיקר למוזיקה וחשוב שיהיה כבל יחסית ארוך. תודה
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למחשב להכל מוזיקה משחקים וזה.. אם יותר משתלם מחו"ל יש לי אפשרות להזמין מאיביי אם אפשר לחרוג בקצת מהתקציב ולקבל משהו יותר טוב בהרבה זה אפשרי בכל מקרה אני אשמח אם תתנו לי כמה אופציות בתקציבים שונים גם אם הם יותר גבוהים שיהיה לי מה לשקול תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 20:13:55 מישהו?+ חשוב שיהיה כבל ארוך[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 22:48:04 ??[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 00:50:06נו מה נסגר אם אם לא יודעים תכתבו גם את זה אני מחכה לתשובה חחח בניתי עליכם
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שבת שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב חדש ומערכת רמקולים פשוטה של 5.1 שתתחבר אליו. את הרמקולים האחוריים אצטרך למקום מאחורי עמדת המחשב מן הסתם, מה שאומר שהכבלים שיוצאים מכרטיס הקול ילכו לאורך הקיר ועד למיקום הרמקולים. רציתי לשאול, מהי הדרך המומלצת לעשות זאת? האם יש להדביק את הכבל לאורך הקיר באמצעות דבק כלשהו? תעלה מיוחדת? תודה מראש לכולם.
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום שמי סטס , אני מחפש אוזניות טובות לנגן בערך ב-300 שקל בינתיים אני שומע מוזיקה בפלאפון שלי - NOKIA N73ME ולפני שהאודיאופילים מתנפלים עלי, אני מתכוון לקנות מאוחר יותר נגן איכותי ( משהו כמו D2 או אולי משהו מהחדשים שייצא בקרוב) שינצל אוזניות איכותיות (תקנו אותי אם זה לא משנה). אני מעדיף אוזניות סגורות ולא IN EAR למרות שגם זו אפשרות אם כי בעדיפות נמוכה. אני עומד להתחייל ולכן רוב הזמן שבו אשמע מוזיקה כנראה יהיה בתחנות/אוטובוסים כך שחשוב לי שהאוזניות יתאימו לסביבות כאלו. אני כמעט בטוח שזה לא משנה אבל סוג המוזיקה שאני שומע הוא בעיקר רוק על כל ענפיו קצת מטאל מתקדם וסתם דברים מפה ומשם שאני פשוט אוהב... חשבתי על Sennheiser PX100 או MPX100 העניין הוא שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם …
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אנשים, ראיתי את הפוסט על נגני MP3 אך זה לא עזר לי כי אנשים שם מפרסמים את הנגנים הכי יקרים (וכמובן הכי טובים) כמו הMPIO והIRIVER -באמת יש לכם כסף להוציא על זה או שסתם שמתם את זה להוציא את העיניים? קיצר, אני לא מחפש נגנים HIGH END כאלו, אני מחפש נגנים פשוטים יותר, לשים בתוכם MP3, לחבר למערכת ברכב ולעשות טיולים איתם... משהו בסביבות 300-500 ש"ח, תלוי באיכות ובנפח. אני דווקא מבין ממש טוב בחומרה ש/ל מחשבים אבל אין לי מושג בנגני MP3, קניתי אחד, עבדו עליי ועכשיו אני מנסה לקבל את כספי בחזרה. אשמח אם מישהו ייתן לי סקירה קצרה על מה חשוב שיהיה בנגן MP3, מה יש בתוכם היום.וד"א אנא תקראו את האזהרה שלי, אני נכוויתי, אל תכוו גם. צונזר ע"י אחראי הפורומים - אסור בשום פנים ואופן ל…
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קיבלתי היום רמקולים חדשים, Creative Inspire 2.1 2500. ויש לי בעית הד. לכל צליל יש הד. למשל מישהו נכנס למסנג'ר, אז חוץ מהדינג, יש גם גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג. וגם שיחקתי ג'נרל, אז לא הבנתי אף הסבר שהיה במהלך המשחק כי כל המילים התרחבשו בגלל ההד וככה גם עם הפלייט סימולטור. כרגע שני הרמקולים הקטנים על השולחן והסאב-בופר יושב על המחשב (מתחת לשולחן) בהתחלה הסאב היה על השולחן אבל הוא גרם לבעיות (השנאי היה קרוב מדי למסך וגם לויברציות). מה ניתן לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך פלזמה 42 אינץ'. ראיתי שלפני כמה שעות נמכר אחד כזה במכירת פומבית באינטרנט ב-5000 ש"ח בלבד. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח, אני יודע שזה כלום אם בכלל למסך פלזמה איכותי, ושהמחירים נעים בין 20 אלף ל-30 אלף, אבל זה מה שיש. החלטתי להביא לכם את המפרט של המסך שנלקח ב-5000 ש"ח כדי לדעת אם הוא טוב. מסך פלזמה ''42 HDTV Ready ניגודיות 1:10,000 Marantz הדגם: PDP42M4 הדגם החדש מבית Marantz לחווית צפיה מדהימה! * מעבד תמונה DCDi איכותי מבית Faroudja * רזולוציה: 852x480 * בהירות: 1,500cd/m2 * עיצוב מרהיב וייחודי * כניסת DVI כללי HDTV Ready. DCDi by Faraoudja. תצוגת מסך במספר שפות רב. מצבי צפיה: Zoom 1, Zoom 2, 4:3, 16:9. טיימר כיבוי. תמונה בתוך תמונה (…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
דיברתי עם "נועה מחשבים" לפני כמה דקות והם אמרו לי שהפסיקו לייצר את ה Z-5500 ושדגם חדש יותר יצא בחצי מרץ האם מישהו יודע מתי ?? ומה הוא הדגם ?
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://news.teamxbox.com/xbox/12456/Prices-for-LCD-HDTVs-to-Drop-Up-to-40-Throughout-2007/ http://www.digitimes.com/displays/a20061218PD206.html
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 2 כרטיסי קול: Creative SB Live! Player 1024 Sound Card Realtek ALC650 @ nVIDIA MPC2 - AUdio Codec Interfacea ברשותי גם רסיבר DENON AVR 1603 עד היום עבדתי עם הCreative כאשר הוא מחובר אנלוגית לרסיבר והרסיבר מוציא את האות לזוג רצפתי וזוג אחורי מדפי. אתמול הוספתי סאב וראיתי שאין לי יציאה לסאב בכרטיס קול. לכן חיברתי כבל אופטי לRealtek והגדרתי במחשב (בהגדרות AC3 של הסרטים) Prologic II וגם ברסיבר Prologic II וכעת הוא נותן לי הפרדה מלאה לרמקולים כולל הסאב וכל זה דרך כבל אופטי אחד. השאלה שלי היא האם אני מאבד פה את האיכות של כבל אופטי כי אני מחובר לכרטיס קול שהוא ON BOARD והאם עליי כעת לרכוש כרטיס קול נפרד שאחבר לPCI כדי לקבל את האיכות של כבל אופטי? פשוט …
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה 24 שעות במחשב ואני מעוניין ברמקולים נורמליים ככה שהתקציב שלי הוא 300 שקל וההדפה שלי היא לחברה מוכרת (קריאטיב וכאלה..) תודה! אני מעוניין לקנות מחנויות כמו ksp נועה או אפילו אופיס דיפו...
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-