עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by junior_mg,

מחפש מערכת 5.1 מומלצת ואיכותית תקציב 1.5K בעקרון חשבתי על Z5400 לראות אם אני ימצא במחיר כזה +/- יש הצעות למשהו אחר?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by gal1,

דודוה שלי קנתה רסיבר חדש אז היא הביאה לי תענתיק שלה הרסיבר sansui -srereo receiver 6060 שווה משהו???

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by Sparkle,

שווה לקנות את האוזניות לצרכי מוזיקה כאשר אני משתמש בנגן D2? יש אוזניות עד 400 שקל שיהיו יותר טובות מהדגם הנ"ל למוזיקה?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by scylla,

אני עומד להזמין 2.1 - Altec Lansing VS4121 מהחנות COM4U ... ראיתי ב"באג" רמקולים של JBL מאוד מעניינים! וחשבתי עליהם בתור אופציה! הם בהחלט נראים יפים אבל יותר חשוב איך הם נשמעים, מישהו מכיר? אגב- מישהו מכיר את ההרמן-קרדון שמעליהם? לינק: http://www.bug.co.il/nprod.asp?cat=199&tcat=30

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by tot5,

מישהו שמע על החברה הזאת? ראיתי את האוזניות האלה: http://www.amazon.com/NoiseHush-NX80-11832-Handsfree-Stereo-Headset/dp/B006LCJL60/ref=cm_cr_pr_product_top כרגע אני משתמשת ב- SKULLCANDY SUPREME. אני מעוניינת לקנות את מה שיש לי כרגע מחדש או את הNX80 של החברה הזו. מה עדיף? אם למישהו יש משהו אחר להציע סביב ה-100-120 ש"ח, אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  6. שלום חברים לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש בדמות המקרן הנ"ל לראש. לצערי עם נסיון העבר ג'וקים כאלה בדרך כלל משיגים את מטרותיהם... מבחינת כל ה"מסביב" אז הכל מסודר, הסלון ניתן להחשכה כמעט מוחלטת וגם ככה 95% מהשימוש יהיה בלילה, HTPC יש, מערכת סטריאו יש, מקום יש, מסך ידני אני אקנה ולא אני לא מתכוון לחצוב בתקרה אני פשוט אעביר את הHDMI בתוך תעלת פלסטיק או משהו. אז אפשר לקנות בארץ כאשר המחיר הזול ביותר הוא בסביבות 5500, או בארצות הברית כאשר האופציה המתאימה למפונקים כמוני זה השירות של BUY2USA שקונים מ-AMAZON משלחים ודואגים לכל הפרטים, בסך הכל יוצא בסביבות ה4200. בנושא האחריות החנות שהגעתי אליה דרך Zap מציינת במפורש שניצול אחריות זה ע"י משלוח לארה"ב על חשבוני - שזה אותו דבר כאילו ק…

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  7. Started by redead,

זאת אומרת הוא כבר גם ככה מחובר אבל בחיבור רגיל RCA מצד במחשב לאדום לבן ברסיבר.. השאלה האם כדי לנסות להשתמש ביציאת S/PDIF כדי לשמוע בסראונד? זה נעשה עם חיבור כזה ? http://exp.shopy.co.il/products/99266 הרסיבר אוטומטי ידע לזהות שהחיבור של הCOAX הוא של הערוץ של המחשב מבחינת תמונה שהוא מעביר לטלויזיה? דרך אגב משחקים חדשים היום תומכים בסראונד?

8. Started by talkfir,

היי, קניתי מחשב חדש לחדר שלי, והגיע הזמן לרמקולים.. אני מתלבט בין 2.1 ל 5.1 ..הקטע הוא שבחדר הסמוך (חדר המשפחה) יש כבר מערכת קולנוע ביתי מושלמת כבר, ובנוסף, יש בחדר שלי תופים (אז אפשרי בעתיד לתופף עם שירים / קטעים למינהם ללא תופים שאכתוב לי..) [הממ אפשרי גם עם אוזניות] מה עדיף? (אשמח כמובן לשמוע חוות דעת של משתמשים) 2.1: ?CREATIVE Inspire 2500 Logitech x230 ?Altec Lansing ATP3 5.1 - ?CREATIVE Inspire 5200 Logitech x 530 Jamo PJ5000 (במחסני חשמל) כמו כן אני רוצה לראות מה יש שם שוב(הייתי שם מזמן), ולעשות גם סיבוב בתחנה מרכזית-שוק הפשפשים... מה אומרים? נ.ב - ברשותי ac97 פשוט..במידה ואבחר ב 5.1, האם אוכל לשמוע סרטים נורמלי עם דולבי,dts והכל? או שחייבים כרטיס אחר? אם כן אז…

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  9. שלום לכל חברי הפורום היקרים (: לפני כחודש רכשתי אוזניות למוזיקה, האוזניות הם מדגם: LX-3000. והם מבית Microsoft. האוזניות עבדו נהדר, סאונד נפלא, נוחות ואיכות שלא הכרתי, אך שבוע וחצי לאחר הרכישה, נדהמתי לגלות כי האוזניות תקולות(נדמה לי) באיזור כלשהו... אז הבעיה היא: אני מחבר את האוזניות, הכל בסדר גמור, כשאני מפעיל מוזיקה, אני מגביר את העוצמה למקסימום והסאונד חלש ברמות, בקושי שומעים משהו. אני עדיין לא מבין מה קורה פה מפני שאני יכול להפעיל את המחשב, והם יעבדו רגיל, ואני יכול להפעיל אותו מחדש(בלי לגעת באוזניות, זה אומר שאין בעיה במגעים) והאוזניות שוב לא יעבדו... נ.ב: אני מחבר את האוזניות למחשב אחר(שגם הוא עובד עם ווינדוס 7) והבעיה נמצאת גם שם... זה קרה למישהו? מישהו יכו…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  10. תודה

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by yossiab,

שלום אנשים אני מחפש המלצה לקניית זוג רמקולים למחשב (2.0) בתקציב של עד 130 שקל. חשוב לי שתהיה יציאה לאוזניות ושזה יהיה ממותג נחשב (חוץ מ- Logitech יש עוד משהו על רמה?) בנתיים מחיפוש שעשיתי, מצאתי את Logitech LS11 שעולים באייבורי 121 שקל. http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/LS11-speakers יש חלופות אחרות טובות יותר, או דומות רק יותר זולות? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  12. בעיקרון גיששתי בנושא המגברים יקר כל הנושא אבל חייבים להמשיך איתו, זוהי המחויבות שלי בתור אודיופיל מתחיל ראיתי הרבה מגברים CMOY שיחסית זולים וניתנים לבניה לבד במיוחד אם אני אשנה אותם לרוץ על חשמל 12VDC מהמחשב... מה אתם (אנטולי במיוחד אתה) אומרים על הנושא?

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by Snatch,

קראתי שאפשר ליצור רק 256 תיקיות בנגן... מישהו יודע אם יש דרך ליצור יותר ?

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by Paci,

שלום , קניתי מסך מחשב 22 אינץ' רחב עם HD מלא, אז החלטתי להפוך את חווית הצפייה להכי טובה שיכולה להיות. אני מתכנן לראות סרטי 1080P ואני צריך עזרה בקשר לסאונד. עכשיו יש לי 2 רמקולים פשוטים של AUDIOTEK (כן עם K) החדר שלי די קטן ואין סיכוי שאני הולך להכניס לשם רמקולים אחוריים אז מערכת 5.1 אני לא אצליח להכניס. אז חשבתי לשים 2.1. אבל האם 2.1 תשפר את חווית הסרט או שכמעט לא יהיה הבדל מ2.0? ועוד שאלה קטנה קראתי במקום שעדיף למקום את הרמקולים קצת מעל האוזניים, זה נכון? תודה.

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  15. מצאתי את המסך הזה בתוכנה של קריאטיב. הבנתי שצריך לכוון את הרמקולים אם ברצוני להוציא את המיטב מהכרטיס. אבל איך עושים את זה? מה עושה כל כך אפשרות? במדריך של קריאטיב אין מילה על זה. אתם יכולים להסביר לי מה צריך לעשות או לפחות יכולים לספק קישור למדריך טוב?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  16. אני בונה עכשיו HTPC לשכן ומה שחשוב זה שתיהיה איכות תמונה ממש ממש טובה ושיהיה PCI (אין לו מקום לבזבז על קופסא חיצונית). יש לי את ה-Hauppauge WinTV-PVR-USB2 שנותן איכות תמונה סבבה לגמרי אז חשבתי לקנות לו את ה-PVR-150 אבל אולי יש משהו שיענה לו על הציפיות בצורה טובה יותר, אז אני מתיעץ איתכם. כמובן חשוב שתיהיה תמיכה בויסטה ושימכר בארץ. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by yfital,

היי, אני מתלבט בין 3 סטים (אין לי אופציה לאחרים, ואני מקבל אותם במחיר מיוחד). Logitech X530 Creative t6100 creative t6160 הסדר הוא גם סדר המחיר וגם סדר האיכות לפי ידעתי... אני פוזל מאוד לכיוון הלוגיטק, הם אומנם ישנים, אבל אמורים להיות מעולים. מחשבות ? תודה

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by TeaTime,

אני רוצה לשפר את איכות מערכת הסאונד בסלון, כשהמטרה העיקרית היא לשפר את המוזיקה במשחקים (מאקסבוקס) הדבר הכי חשוב אם כך הוא כניסה דיגטלית אופטית (רצוי שניים) וסראונד טוב ומדויק, מוזיקה בסטריאו ממש לא חשובה בנתיים יש לי 2000 שקל להשקיע ברסיבר, אחר כך נעבור להחלפת הרמקולים (JVC מעפנים ב200 דולר מהדיוטי פרי...) הצעות, דעות?

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  19. אני זקוק דחוף למקליט דיגיטלי שמעבירבאופן מהיר את ההקלטה אל המחשב לצורכי עריכה, מי שיכול לייעץ, או לשלוח לי איזה לינק טוב, אודה לו מאד מאד תודה רבה

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  20. שלום יש לי מערכת סטריאו שמחוברת למחשב אליה מחוברים הרמקולים הנלווים עם המערכת והוספתי אליה עוד 2 רמקולים גדולים ממערכת סטריאו אחרת שזרקתי כבר לפח ממזמן עכשיו קיבלתי עוד 2 רמקולים יחסית גדולים ורציתי לדעת אם יהיה בריא למערכת לחבר גם אותם (הצלבתי פשוט חוטים וחיברתי לאותו חור עם טיקטקים) ואם לא אז איך אוכל לחבר גם אותם בדרך "בריאה" יותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מסך\טלוזיה לחדר המסך שלי הולך טוטאל..יש לי כרגע CRT של AOC רוצה המלצה למסך לתלות על הקיר בסכום של 2500 שח יש דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  22. יש לי רסיבר RX-V490 YAMAHA הרסיבר מותאם לחשמל של ארה"ב110V http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200234&CTID=5000300 מה אני צריך על מנת שיעבוד בלי להשרף או לאבד איכות ? תודה לעוזרים. נ.ב. האם הרסיבר איכותי ? (שווה את המשלוח מארה"ב ?)

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  23. טוב אז ככה אני..שוקל בין שני דברים..תגידו לי מה עדיף [= http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11448 http://www.sony.co.uk/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e370#pageType=TechnicalSpecs זה מגיע גם בלוריי מגבר ורמקולים! 2 או שעדיף רסיבר בניפרד ובלוריי בניפרד?

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by sha-256,

מה דעתכם על Pioneer HTZ161? תודה.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by Peri228,

אהלן =) אני מחפש זוג אוזניות שיחובר ל iRiver 120 שלי. האוזניות המקוריות נהרסו, ובאמת הגיע הזמן שאני אקנה לי אוזניות נורמליות. אני מחפש אוזניות In-ear או כפתור, ושמתי עין על ה Shure e2c (סביבות ה 100$). יש המלצות לאוזניות אחרות בתקציב ? איך ה Shure הנ'ל ? אם זה לא ברור , אז כמובן שאני מתכוון להזמין מחו'ל . תודה מראש , תום .

• 11 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.