עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BeBest,

אהלן, קודם כל חשוב לי לציין שהכרטיס מיועד בעיקר למוזיקה וסרטים. כרגע אני משתמש בכרטיס on board בלוח ep45-ds3l עם מערכת Z5500. בכל מקרה, רציתי לדעת אם יש כרטיס שייתן שיפור משמעותי בביצועים או שחבל על הכסף? אגב, התקציב גמיש..אם יש משהו שייתן שיפור משמעותי בקצת יותר מ200$ אפשר לחרוג קצת פה ושם.. תודה

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מסך\טלוזיה לחדר המסך שלי הולך טוטאל..יש לי כרגע CRT של AOC רוצה המלצה למסך לתלות על הקיר בסכום של 2500 שח יש דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  3. איך הכרטיס קול הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pd929388361.htm והאם בעתיד אני אוכל להקליט מהגיטרה החשמלית למחשב באיכות טובה(שלא כמו הקלטות בכרטיס קול רגיל!!!)?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  4. יש לי רסיבר RX-V490 YAMAHA הרסיבר מותאם לחשמל של ארה"ב110V http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200234&CTID=5000300 מה אני צריך על מנת שיעבוד בלי להשרף או לאבד איכות ? תודה לעוזרים. נ.ב. האם הרסיבר איכותי ? (שווה את המשלוח מארה"ב ?)

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  5. Started by lover323,

http://www.altecmm.com/product_details.asp?pID=251&sID=1 מה אתם אומרים על המערכת הזאות? למה אין אותה בארץ? המחיר שלה זה 99$ כלומר איזה 1000 שח בארץ זה יותר טוב מוידיו לוגיק שיש בארץ נכון?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לחבר את הכרטיס RADEON HD4670 של GIGABYTE לטלויזיה. לטלויזיה שלי יש כניסת S VIDEO ו-AV, ולכרטיס יש רק יציאות HDMI, DVI, VGA. על מנת לחבר ביניהם בכל זאת, אני רוצה לקנות מתאם מ-VGA ל-SVIDEO (להבנתי אין מתאם מהיציאות האחרות ל-S VIDEO, או שבכל מקרה הוא יקר יותר אם קיים). מה שמוזר לי הוא, כשאני מסתכל על המפרט של הכרטיס מצוין במפורט שאין לו TV OUT, המפרט מופיע פה: http://www.techbuy.com.au/p/93282/VIDEOCARDS_RADEON_PCI-EX_4XXX_SERIES/Gigabyte/GV-R467D3-512I.asp האם זה אומר שהכרטיס לא תומך בשידור לטלויזיה, גם לא דרך יציאת ה-VGA? תודה רבה לכל מי שיגיב!

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by Student111,

מסוג קשת בחיבור חוטי לשמיעת מוזיקה, אין צורך בעוצמה גבוהה או במשהו מקצועי, אלא באיכות טובה לשימוש רגיל. עדיף שיהיה עם שלט שנמצא על החוט לשליטה בווליום, ואם יש - גם Pause/Play. תקציב - עד 200 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by Noririco,

מחפש בטווח של עד 200 300 שקל לצפייה בטלויזיה. . יש המלצה?

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by SMSM,

יש את ה TSS-1 ב 850 ב OLSALE - היתרונות שלו זה הכניסות ותמיכה ב DTS ה Z-640 מקבלים ציונים טובים בביקורות - גם של משתמשים - וזולים יותר ! אני לא אוהב ווליום גבוהה ומחפש צליל נקי !

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by Peri228,

אהלן =) אני מחפש זוג אוזניות שיחובר ל iRiver 120 שלי. האוזניות המקוריות נהרסו, ובאמת הגיע הזמן שאני אקנה לי אוזניות נורמליות. אני מחפש אוזניות In-ear או כפתור, ושמתי עין על ה Shure e2c (סביבות ה 100$). יש המלצות לאוזניות אחרות בתקציב ? איך ה Shure הנ'ל ? אם זה לא ברור , אז כמובן שאני מתכוון להזמין מחו'ל . תודה מראש , תום .

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  11. Started by tolik_d,

שלום לכם... אני די חדש בעניין ה-LCD למיניהם. לאחרונה רכשתי LCD של METZ (דגם LC26TL) לחדר השינה... עכשיו רק נישאר לי לחבר אותה בצורה האופטימלית ביותר לממיר של YES. ממה שהבנתי כאן, הדרך האופטימלית לחיבור היא באמצעות SCART אבל אחרי חיפוש קצר הבנתי שישנם עשרות סוגי כבלים של SCART והמחירים שונים בהתאם... ??? מישהו יכול לתת לי עצה לגבי סוג הכבל/אורך/מחיר/חנות? שיהיה בסביבות 200 ש"ח... בנוסף, אם יש המלצות אחרות לגבי החיבור, אשמח לשמוע אותן!! הכניסות שיש בטלויזיה הן RF, AV, 2XScart, PC-Audio, YPbPr,YCbCr,HDMI. תודה!

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by razoli,

ראיתי באיתן היום (חמישי) מבצע של מגה אל טלוויזית לסידי T-משהו האם משהו שמע אליה שווה או שיש משהוא עדיף עד 2500

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית, השימוש בכרטיס יהיה ע"פ הצרכים הבאים לפי הסדר:מוזיקה סרטים ומשחקים לגבי המחיר אני לא סגור אבל בסביבות ה 500 ש"ח (המחיר לא סגור עדין אני פתוח להצעות) תודה רבה

14. אני מחפש רמקולים למחשב עד 400 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים ולמוזיקה, וקצת לסרטים עם דגש על איכות סאונד כמה שיותר טובה. אני לא ממש מבין בנושא, אז אשמח לקבל עזרה

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  15. שלום. יש ברשותי לוח אם של GIGABYTE התומך במערכת אודיו 7.1. רציתי לדעת האם ניתן לחבר גם מערכת 5.1 או אפילו 2.1 שתתן לי תוצאה טובה וכמו כן לשמוע המלצות לגבי אילו מערכות שמע מומלצות. השימוש הוא ביתי - קצת סרטים, קצת מוזיקה, אולי משחק או שניים. תקציב - סביב 300 ש"ח בערך (אני לא ממש מכיר את טווחי המחירים). באותו הקשר ראיתי הצעה לרמקולים של YAMAHA מדגם NSP-270 ורציתי לשאול האם הם מתאימים ומומלצים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by m0sh,

טוב אני יודע שיש אחריות לכל החיים של iRiver והדיסק הקשיח שלי עושה לי בעיות...אני רוצה לשלוח אותו לטאיוון כי קניתי אותו בארהב אז רציתי לדעת מה אני צריך לשלוח ואיך הכי כדאי... ודבר שני...אני מודע למחיר שזה יעלה ככה שאולי עדיף ללת ליבואן בארץ שיטפל בזה...כמה זה יעלה לי? תודה...

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  17. Started by mani007,

מי שהוא יודע מאיפה אפשר להשיג תכבל הזה בארץ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by tzolerguy,

שלום יש לי רסיבר עם יציאה שאני יכול לבחור אם לעבוד איתה עם רמקולים של 8 אום או רמקולים של 4 אום.... הרמקולים שלי הם 6 אום .... מכאן באה השאלה מה יותר בריא לרסיבר?? תודה

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by itay127,

איזה רמקולים מומלצים יש ב400 שקל? הרכב 2.1

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by eladbu,

מחפש תוכנה שיודעת לנגן sacd הדיוידי שלי מנגן אותו בסטיראו ולא מצאתי תוכנה מתאימה דיסק של הפינק פלויד דארק סייד 30 שנה בשישה ערוצים

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  21. ההורים קונים פלאזמה/LCD לסלון... ויש לי כמה שאלות בנושא.. נגיד ואני רוצה ליראות סרטHD שהורדתי מהאינטרנט...לדוגמא: The.Fast.and.The.Furious.2001.DVD5.720p.HDDVD.x264 מה אני עושה..? אני צריך צורב blue ray מיוחד וגם נגן blue ray שמיתחבר לטלוויזיה? או שיש אפשרות פשוט ליצרוב את זה בצורב רגיל? כי אם לא אז מלבד קניית הטלוויזיה החדשה על טכנולגיית הHD צריך להוציא עוד 4וחצי אלף על נגן blue ray ועוד 3אלף על צורב .... תודה.

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by yfital,

היי, אני מתלבט בין 3 סטים (אין לי אופציה לאחרים, ואני מקבל אותם במחיר מיוחד). Logitech X530 Creative t6100 creative t6160 הסדר הוא גם סדר המחיר וגם סדר האיכות לפי ידעתי... אני פוזל מאוד לכיוון הלוגיטק, הם אומנם ישנים, אבל אמורים להיות מעולים. מחשבות ? תודה

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by R0tem1,

אני משתמש בוינודווס ויסטה, הלוח אם שלי הוא ג'יגאבייט NFORCE 560, הרמקולים הם קריאיטיב 580GD שמחוברים בחיבור אופטי (SPDIF). שמתי לב שבלוח הבקרה אני יכול לבחור באיזה פורמט של סאונד להשתמש, מה הכי איכותי ומה הכי כדאי לי? האפשרות הכי גבוה שעובדת היא זו שמסומנת בתמונה, להישאר איתה? ואם אפשר גם הסבר בכמה מילים מה זה אומר? תודה

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by Oranili,

אני אחד שאוהב לשמוע הרבה מוזיקה במחשב .... מה אתם אומרים לקחת אותם?

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by valorien,

שבת שלום, אני עומד בפני רכישה של מחשב חדש ומערכת רמקולים פשוטה של 5.1 שתתחבר אליו. את הרמקולים האחוריים אצטרך למקום מאחורי עמדת המחשב מן הסתם, מה שאומר שהכבלים שיוצאים מכרטיס הקול ילכו לאורך הקיר ועד למיקום הרמקולים. רציתי לשאול, מהי הדרך המומלצת לעשות זאת? האם יש להדביק את הכבל לאורך הקיר באמצעות דבק כלשהו? תעלה מיוחדת? תודה מראש לכולם.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.