עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Atom Mother Heart,

האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  2. חברים יש לי IPOD שהגעתי להחלטה שהוא הרוס משהו מבפנים .. עכשיו לאן אני אוכל לשלוח את המכשיר שיתקנו לי אותו ?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by imri123,

יש לי את המכשיר WD TV עכשיו חיברתי אותו לטלויזיה והכל עובד אבל יש בעיה אחת, כאשר מנסים לראות סרט hd (בפורמט mkv) אז רואים אבל לא שומעים אותו. (פורמט השמע של הסרט הוא DTS) לפי דעתי המחשיר פשוט לא קורא את הפורמט DTS אשר איכשהו להמיר את זה לפורמט שהמכשיר יהיה מסוגל לקרוא? תודה לעוזרים, וערב טוב.....

4. Started by eran256,

אני שוקל האם שווה בכלל לקנות מערכת קולנוע ביתית, השימושים הם: 35% מוזיקה 30% סדרות 35% סרטים כרגע אני עם מערכת של פנסוניק 2.1 SC-AK 630 איך ה DENON dht-390? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. היי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני מתלבט בין שני וגי הipod, אז מי מהם יותר טוב ובמה? ואיפה אני יכול לקנות אותם?לינקים? ואם יש לכם המלצות נוספות לנגנים בטווח מחירים הזה אשמח לשמוע אותם... תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by IGk,

צריך המלצה לכרטיס קול לשמיע באוזניות מדוזה 5.1 HOME בשביל BF 2 ו AA בין 300-700 שקל כרגע אני עם O/B ואת האקסטרים מיוזיק כבר קשה למצוא בחנוית... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by lover323,

אני מתכוון לרכוש מערכת רמקולים למחשב ואני חושב על פיתרון הולם לגבי שמיעת רדיו דרך המערכת. קיים כרטיס רדיו למחשב? אם כן כמה הוא עולה ואיפה אפשר לרכוש אותו? אם יש לכם פיתרון אחר אני ישמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Sennheiser PMX200 התנגדות 32 ohm תחום תדרים 10Hz - 21kHz פלאג חיבור 3.5 מ"מ משקל - 60 גרם אורך הכבל - 1.4 מ' AKG K26P נתונים טכניים התנגדות 32 ohm תחום תדרים 12Hz - 28kHz פלאג חיבור 3.5 מ"מ משקל - 73 גרם אורך הכבל - 1.5 מ' KOSS PORTA PRO התנגדות 60 אום טווח תדרים 15-25000 רגישות 101 דציבלים 1.2 מטר כבל מחירים הסנסהייזר -265 שקל AKG-215 שקל KOSS -200 שקל אני צריך אותם לנגן T10 של אייריבר ומדי פעם למחשב תודה.

9. שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים למחשב (רצוי CREATIVE ) בחיבור 2.1 עם כניסה דיגיטאלית, כלומר אני רוצה לחבר את יציאת ה SPDIF מהמחשב ליחידת הסאב (שהיא גם הרכזת של הרמקולים) לכניסה הדיגיטאלית של הרמקולים אשמח מאוד אם תיעצו לי גם על רמקולים מחברות אחרות .... בתנאי ששומעים בהם סוףףףףףף FireFlash

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by dimashk,

יש לי סריטות קטנות על פאנל הפלסטיק ועל חלק המתכתי שלו (אחרי שימוש רצוף של 8 חודש). האם מישהו ממכם יודע באיזה חומרי פוליש להשתמש לפלסטיק ומתכת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gal_il50,

אני הולך לקנות את הכרטיס הנ"ל,הוא ישמש אותי בעיקר לסרטים שאני רואה יחד עם ה-Z560 שיש לי. האם הוא שווה את ההשקעה הגדולה(כ-1300 ש"ח בערך) ומהם כל האופציות שקיימות בו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים, אני מניח שאילו מכם אשר מתעניינים קצת בתחום כרטיסי הקול מכירים את תוכנת RMAA. בין אם זה מהביקורות שביצעתי כאן באתר, ובין אם זה ממדידות לרכיבים חיצוניים (מגברים בשרשור לכרטיס לדוגמא). עם הזמן, כשבדקתי כרטיסי קול, דאגתי לשמור את התוצאות. למרות שברור כי יש גבול למה שמספרים יכולים לספר, גם להם יש חשיבות. מדידות של כרטיסים הינם דבר חשוב בכדי לעמוד על איכות רכיבים ותכנון מעגל, על כמות רעשי הרקע, זליגה בין ערוצים, ועוד. המידע שישנו בידיי כרגע הוא מדידות של כרטיסים הבאים: Asus Xonar D2 Razer Barracuda EMU 1212M Creative X-Fi XtremeMusic Realtec ALC850 אני רוצה כאמור, לבנות מאגר של מדידות על כרטיסים רבים ככל הניתן בכדי שנוכל לפרסם אותו כאן והוא יהיה מעין "מאגר ידע" של כ…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by urilevi,

אהלן חבר'ה אני יודע שזהו פורום של מסכי מחשב אבל רציתי לשאול אם אני יכול לבקש את הצעתכם הפעם בקשר למסך טלוויזיה..... אז ככה אני צריך מסך LCD רצוי מסך שיתמוך בכניסות של dvd PS2 (טלוויזיה בכבלים) yes.. גודל המסך שאני מחפש הוא 24 אינצ' או 26' אך עם עדיפות ל 24 אינצ' כדי שיהיה לי יותר מרווח כי אני מוגבל קצת במקום (לכן אני לא לוקח 32 -> ואין מה לדבר על זה).. הדרישות שלי מהמסך הם *ניגודיות גבוה יחסית * מסך איכותי של חברה/דגם ידוע ומוצלח * אחריות של 3 שנים לפכות תקציב: 2500 ש"ח גג ! נ.ב: חבר'ה חשוב לי הקטע של המידות של הטלוויזיה אז כשאתם מציינים דגם של טלווייזיה אני ישמח אם תוכלו לתת לינק לטלוויזיה/אוו לציין את המידות של הטלוייזיה יחד עם ציון השם שלה אני מקווה שתיהיה פה היענו…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. Started by Matankzr23,

שלום לכולם... אני יודע שהיו מלא נושאים על זה אבל כל פעם המליצו על משהו אחר... אני רוצה אוזניות בשביל לחבר לפלאפון (לא למחשב) ולשמוע מוזיקה ..... אני יסתובב עם האוזניות אז אני לא רוצה אוזניות גדולות וכבדות... אבל שיהיו עם איכות שמיעה טובה... בסביבות ה 300 ש"ח

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by SloOmPer,

מה עדיף רמקולים 5.1 ב500 שקל נגיד של LOGETICH (או חברה איכותית אחרת) או רמקולים 2.1 ב400-450 +-? מה יותר משתלם? לדעתי רמקולים 5.1 יותר עדיפים בהרבה בגלל שיש יותר יחס בין שטח פנים/נפח של הקול, כאילו שאם תשים את המוזיקה נגיד על עוצמה יותר נמוכה יחסית תשמע ממש טוב בגלל שכול רמקול עובד פחות ומפיק קול איכותי ומדיוק יותר. ולעומת זאת יש מצב ש2.1 יותר "איכותיים" כי משקיעים בהם יותר או מסיבות אחרות. לבסוף, נשמע ונראה כאילו רמקולים 5.1 במחיר של 2.1 הרבה יותר עדיפים מכל הבחינות גם בתמורה לכסף שזה אומר: עוצמה חזקה מאוד, איכות טובה ושטח פנים/נפח טוב יותר של הקול, וגם קול מכול הכיוונים של החדר (5 רמקולים). מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  16. אני מחפש אוזניות לנגן MP3 אני צריך שהם יהיו כאלו שנכנסים לתוך האוזן אבל עם קשת כי רגילות פשוט כל הזמן יוצאות לי מהאוזן. אני צריך אותם לשמיע בזמן אימונים שזה ריצה אגרוף ועוד. היחידות שמצאתי שנראה לי הכי מתאימות לי זה עם קשת לעורף הנה קישור: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1168,normal_sales מה אתם אומרים ואיך מחיר יש מצב להביא אותם יותר זול? או שאולי אתם ממליצים על משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by {Ircroute_057,

אוקיי, אני לא כ"כ מתמצא בנגני המוזיקה של היום בפרט ובכל נושא ה"גאדג'טים בכלל.... אך מבדיקה מקיפה שלי, ההשקעה באיי-ריבר הנ"ל הינה המשתלמת ביותר בתקציב של עד 400 דולר. אנא,אם תוכלו, להביע דעתכם בקשר להחלטתי לקנות את הנגן (בחו"ל,כמובן), את החסרונות העיקריים והיתרונות האחרים כנגד הנגנים השונים... בתודה רבה מראש: )

• 41 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by aviad13,

בפלאפון נגמרת הסוללה מהר והאיכות על הפנים. עכשיו יש לי נגן sansa m250, בו אני שומע בדרך כלל, אבל הוא ישן מדי, והבנתי שיש נגנים שמשמיעים יותר באיכות אני צריך המלצה לנגן טוב ואני לא מבין בזה כל כך, זה הדברים שאני צריך בו: - קודם כל, הכי חשוב שהאיכות תהיה כמה שיותר גבוהה, יש לי sennheiser ie80 שקניתי לא מזמן, צריך לנצל אותם =] - שיהיה אפשר לשמוע בעוצמות גבוהות - לא צריך שהתפריט יהיה בעברית, אבל שאני אראה את השמות של השירים בעברית ולא בג'יבריש - זה מותרות, אבל שהנגן יהיה יכול להציג את התמונה של האלבום של השיר - גם מותרות, שהסוללה תחזיק לא צריך יותר מזה, תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום! כפי שאתם יודעים/לא יודעים המיקרולאב הם רמקולים אקטיביים משמע יש להם מגבר מובנה, שאלתי היא האם אני יכול לחבר אליהם באופן כלשהו סאבוופר מוגבר אחר או שזה יצור בעיה? המטרה היא לחבר להם פשוט סאבוופר (במקרה שלי מצאתי רק אחד עם מגבר בפנים) בדרך כזו שהמגבר של המיקרולאב ישלוט על שניהם (רמקולים+סאב)? אני מקווה שהנקודה ברורה ואשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Discreet,

שלום אני צריך כרטיס Tv שיתחבר למסך מחשב 22 אינץ' אבל אני רוצה שיראו את הטלוויזיה על כל המסך בלי שחור בצדדים *1 חיצוני ואחד פנימי כמה שיותר זול תודה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. כרטיס קול די ישן ואיבדתי את הדיסק עם הדרייבר. חיפשתי באתרים וזה מוצא לגרסאות וינדוס ישנות. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Drek Boy,

אני חושב לקנות בקרוב sennheiser hd280 pro וכדי להוציא מהם איכות טובה יותר לקנות כרטיס קול למחשב אני לא מתכנן תקציב גדול לכרטיס חשבתי על creative x-fi שנמכר בארץ בהרבה דגמים ושאלתי היא מה ההבדל מבחינת איכות הצליל בין כרטיס creative שעולה 250 ל350? אני לא צריך את כל התכונות של הסראונד והטכנולוגיה בכרטיסים אמורה להיות זהה ככה שמה ההבדל בינהם? האם אני אהיה מרוצה מהאיכות של הקרטיס הזול יותר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot זה למטרת משחקים ומוסיקה... לא בהגזמה לא גיימר או אודיופיל

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  23. טוב אז ככה: יש לי 2 רמקולים + סאב (לא משהו איכותי...), במשחקים כמו SWAT4, Half-Life 2, Medal of Honor הסאונד של הדיבור חלש מדי. כלומר כאשר אחת הדמויות מדברת אני חייב להסתכל עליה כדי לשמוע טוב, אחרת אם אני עומד ממש צמוד אליה אבל מסתכל הצידה אני בקושי שומע בכלל שמישהו מדבר והצלילים האחרים (לדוגמא שברקע) חזקים מדי. אני עובד עם לוח אם של Gigabyte- GA-8I945 PG * דרך אגב, במחשב אחר בבית, עם אותם רמקולים ובאותם משחקים הסאונד של הדיבור נשמע חזק ותקין. אני מבין שיכול להיות שזאת איזה הגדרה לשמיעה אזורית, כלומר בהתאם למצב שבו אני נמצא- אבל מבחינתי אני לא נהנה כשאני ממש מתקשה לשמוע את הדמות שמדברת אלי.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by teddy85,

יש לי איזה קלטת שאני רוצה להעביר לקבצי MP3 יש איזה מכשיר שעושה את זה או אפילו יותר טוב איזה חנות שעושה דברים כאלה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות נגן של לפחות 40 ג'יגה (לא מארץ) ומאוד אהבתי את הזן טאץ' אני לא רוצה את הH340 אל תציעו עליו!!! איזה עוד נגנים של 40 ג'יגה יש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.