אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב Lenovo THINKPAD SL510 2847-QBG למחשב הנייד יציאת SPDIF שהינה משותפת לשקע האוזניה . אני לא מבין כיצד אפשר לקבוע שהיציאה תהיה SPDIF אנא עיזרו בברכה שייקה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב, אני כרגע בודק אפשרויות לבניית מערכת הקולנוע הביתי המצומצם יחסית בחדרי , כרגע לרשותי מגבר - Denon AVR 1907 , ביקרתי כבר בט.ר סטריאו והתרשמתי מאוד מן Klipsch RB-61 ומהדגם השני שהאזנתי לו - Klipsch B-3. Klipsch RB-61 מידע : www.klipsch.com/products/details/rb-61.aspx מחיר : 3-4 אלף ש"ח. Klipsch B-3 www.klipsch.com/products/details/b-3.aspx מחיר - 2-3 אלף ש"ח. ההבדלים בהם הצלחתי להבחין הם - 1. מחיר - אלף שקל הבדל. 2. עוצמה - ה RB61 הזדקק לפחות עזרה מן המגבר, היה אפשר לשים לב לכך (400W לRB61 ו320 וואט לבי3. 3 . עיצוב - אהבתי יותר את הRB61. להבדל בצליל לא כל כך הצלחתי להבחין, שניהם סיפקו את הסחורה במוסיקה הכבדה יותר (מטאל,אלקטרוני - טראנס וכו…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות המטרה: לשמוע מוזיקה ואולי לתקלט בקרוב ראיתי שהמון אנשים ממליצים על הסנהייזר HD 25 ראיתי שיש 2 דגמים: Sennheiser HD25 Sennheser HD25 II מה ההבדל בניהם חוץ מהעיצוב?
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מסתורין אופף את מהלך האחרון של חברת אפל:על פי דיווחים שהגיעו לאתר חדשות המשחקים GAMESPOT, החברה מגייסת מפתחי משחקים לפרויקט סודי. ההערכות הן, כי מי שעומד בראש הקבוצה המגייסת את המפתחים הוא מייק למפל, שבעבר היה מנהל חברת משחקים של לוקאס ארטס. אפל עצמה מעולם לא הודתה כי למפל מועסק אצלה. על פי הידוע המפתחים מגויסים לחטיבת ITUNES של החברה, מה שמעלה את הסברה כי אפל מתכננת להציג סדרת משחקים לרכישה דרך החנות המקוונת שלה ברשת, שיוכלו לפעול גם על מכשירי הIPOD מידיעות אחרונות
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
נכון להוה אני עם sennheiser HD212 ובא לי להשתדרג קצת, ראיתי אוזניות של AKG K240 בזאב וקראתי עליהם ביקורות חיוביות אבל אני חושש שהם לא מיועדות לגיימינג, יש בשוק עשרות אוזניות בטווח מחירים הנ"ל ואני קצת מבולבל... יש איזושהיא המלצה? שמעתי מחבר שshure היא חברה מומלצת תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה נכנס לי ג'וק חדש בדמות המקרן הנ"ל לראש. לצערי עם נסיון העבר ג'וקים כאלה בדרך כלל משיגים את מטרותיהם... מבחינת כל ה"מסביב" אז הכל מסודר, הסלון ניתן להחשכה כמעט מוחלטת וגם ככה 95% מהשימוש יהיה בלילה, HTPC יש, מערכת סטריאו יש, מקום יש, מסך ידני אני אקנה ולא אני לא מתכוון לחצוב בתקרה אני פשוט אעביר את הHDMI בתוך תעלת פלסטיק או משהו. אז אפשר לקנות בארץ כאשר המחיר הזול ביותר הוא בסביבות 5500, או בארצות הברית כאשר האופציה המתאימה למפונקים כמוני זה השירות של BUY2USA שקונים מ-AMAZON משלחים ודואגים לכל הפרטים, בסך הכל יוצא בסביבות ה4200. בנושא האחריות החנות שהגעתי אליה דרך Zap מציינת במפורש שניצול אחריות זה ע"י משלוח לארה"ב על חשבוני - שזה אותו דבר כאילו ק…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
מייקרולאב השיקה שני דגמים חדשים לשוק הביניים , בעלי כניסות דיגיטליות TOSLINK ו- COAX עד היום היה לנו את Z5500 ,היורש Z906 ואף H600D שתמכו בטכנולוגיה הזאת , אך בשביל להשיג אותם היה צריך להכניס את היד עמוק לכיס גולת הכותרת הוא הדגם M-1910 בעל 5.1 ערוצים http://www.microlab.com/?r=51systemen&st=full&id=649 המחיר באמזון עומד על 164 דולרים. לצערי עדיין לא ראיתי אותם למכירה בארץ, נותר רק לקוות שבמידה והוא אכן יגיע יתמחרו אותו במחיר סביר. כמו כן, לא מצאתי ביקורות באנגלית על הדגם הנ"ל.. רק כמה ברוסית.. ועם התרגום העילג של גוגל התגובות נראות בסדר) ובאופן לא מפתיע הסרטון היחיד ביוטיוב גם ברוסית last but not least בצל מסתתר לו הדגם השני, שדווקא כן זכה לעלות ארצה …
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להזרים שמע מהטלויזיה למקרן קול בסלון (מסיבות אסתטיות אני מעדיף מקרן ולא מערכת) אך גם מעונין ביכולת שידור השמע לרמקולים בגינה. אני גם רוצה שאפשר יהיה לשמוע בשניהם ביחד וגם אופציה לכבות כל אזור בנפרד. אין לי צורך ביכולת להזרים שמע שונה לכל אחד מהם בנפרד. הטלוזיה מדגם LG 65SM8100. אפשר לחבר BT מהטלוזיה למקרן או לרסיבר שמחובר לגינה, אבל אז לא אוכל לשמוע במקביל כי הטלויזיה לא תומכת בשידור BT (או כל שידור אחר) לשני מכשירים במקביל. אשמח לקבל הצעות... תודה!
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מכיוון שדי נהרסו לי האוזניות שקיבלתי עם האייריבר שלי (מרוסקות ליתר דיוק. עצה שלי, אם אתם אוהבים את האוזניות שלכם, אל תדרכו עליהן ), אני צריך אוזניות כפתור טובות חדשות. בדקתי באמאזון בקשר לSennheiser 500, והופתעתי לראות את המחיר הזעום שלהן http://www.amazon.com/gp/product/B00004Z0BO/ref=pd_kar/103-4890636-3713450?n=172282. הבנתי שאלה אוזניות לא רעות בכלל, ועם מחיר כזה זעום חשבתי שכדאי לי להזמין אותן. אבל אולי יש לכם המלצות אחרות. אני לא רוצה אוזניות יותר מדי יקרות (ע"ע Shure :-\), אבל אוזניות כפתור טובות שיחזיקו לי. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את האוזניות המדוברות וכרטיס קול AUZENTECH XPLOSION 7.1. קניתי את האוזניות האלו בגלל האגדות על הבס הקטסטרופלי שלהם. עד עכשיו לא ברור לי אם הן פגומות או שמשהו ב-SETUP שלי לא בסדר. ניסיתי כול מיני BASS TEST ב-YOUTUBE ושומעים פגז אבל במשחקים הרבה פעמים הסאונד מתעוות לחלוטין רצוי לציין שיש לי שהן מחוברות אצלי ל-A40 MIXAMP ולפעמים למגבר סטריאו של YAMAHA אך ללא שינוי מהותי. מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה בצורה לא רעה דרך הכרטיס קול שנמצא בלוח אם. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשדרג את איכות המוסיקה שלי דרך הוספה של כרטיס קול שלא קשור ללוח אם. אני מאוד אוהב מוסיקה, יש לי רמקולים איכותיים של אלטק לנסינג, הייתי שמח אפילו להמלצה על כרטיס קול. תודה, יוסי.
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
היי הגיע הזמן להחליף את הרמקולים המדהימים שיש לי מתוצרת אלטק לאנסינג מדגם ATP3. מי שמבין יודע שהרמקולים האלה פשוט מצוינים והבס עמוק מאוד וממש מרעיד את החדר. אבל לאחר כ5 שנים המגעים החלו להתרופף, כפתור הווליום הפסיק לעבוד ועוד כהנה וכהנה.. הבנתי שהדגם שמחליף את הסדרה הנ"ל (VS4621) פשוט גרוע. לכן אשמח אם תמליצו לי על רמקולים 2.1 בתקציב של עד 400 שקל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי רסיבר ישן של הרמן קרדון. בבדיקה התברר שהכרטיס הפנימי שמקבל את הסיגנלים הדיגיטליים ,הלך לעולמו. חיפשתי בארץ כרטיס כזה,אולם לא מצאתי. למישהו יש רעיון או לינק לאתר בארץ או בחו"ל שממנו ניתן להשיג כרטיס כזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות למחשב שישמשו למוזיקה בעיקר וגם למשחקים וסרטים. חשבתי על משהו של סנהייזר, HD202/201 או EH150 מה ההבדלים בין סדרת HD לEH ? איזה אוזניות עדיפות מבין שלושת הדגמים? אם יש עוד המלצות אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי אייפוד 20gb המחודש עם הגלגל עם הלחצנים עכשיו ניסיתי להעביר אליו שירים ובמקום זה דפק לי את רוב השירים בתוכו!!!! אני מנסה לשמוע שירים וכל הזמן זה קופץ לי משיר לשיר!!! חייב עזרה חברה מה אני אמור לעשות???! יש באייפוד מלא שירים!!
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני יודע שכעיקרון הZ540 עדיפים, אבל האם אני אשים לב להבדל משמעותי באיכות שלהם?? וגם ה540 נראים לי קטנים ופגיעים כאלה- נראה כאילו אם אני אשים אותם על מדף, הם ירעדו וגם זה נראה שהם לא יציבים בגלל הרגליות שיש להם.. האם זה באמת ככה? ??? :-\ והאם הם יותר כבדים וגדולים מהרמקולים של הAVS500?? ??? :-[ וגם לZ540 יש חיבור אנלוגי (ולא תהיה לו בעיה להתחבר לפורטיסימו2)?? תודה
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
חיפשתי ב-IQPC, ב-LogicPC, ב-FoxPC, וב-TMS, ולא מצאתי אותם. תהיתי אם מישהו אחר מצא אותם במקום אחר...
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר בבית CUBE REVO 250HD הוא מחובר ב-HDMI לטלויזיה לממיר יציאה אופטית. יש לי רסיבר KENWOOD KRF 7030 בעל יציאה אופטית גם כן. כבל ה-HDMI והחיבור האופטי קרובים מאוד אחד לשני,כלומר כאשר ה-HDMI מחובר לא ניתן לחבר את הכבל האופטי בגלל המחבר הגדול שלו. האם קיימת חנות שמוכרת כבל עם מחבר קטן יותר כמו בתמונה? (הפלסטיקה מסביב לראש הכבל)
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
יש מבצע בבאג על האוזניות ואני שוקל לקנות אותם אבל רציתי לדעת מה דעתכם על האוזניות , האם שווה לקנות אותם (המחיר - 279) השימוש העיקרי של האוזניות הוא גיימינג \ מוזיקה , אז מה אתם אומרים? שווה לי?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עדיפות לפיצ'רים חדשים מגניבים, או שיש איזה דגם מומלץ עד המחיר הזה... תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
טוב אני חייב להגיד שאני מאבד את זה אני כבר לא יכול יותר מעל שבוע אני מחטט בZAP ובכל מיני מקומות ופשוט לא מוצא את הרמקולים שלי.. אני מחפש רמקולים איכותיים עם עוצמה חזקה ויישארו איכותיים גם כששומעים חזק התקציב שלי הוא עד 600 ואפשר למתוח עד 700 ככה (ולהיכנס למינוס ואחר כך יעקלו את הרמקולים מהבית) בכל אופן כרגע יש לי CAMBRIDGE SOUNDWORKS 2.1 שאני מאוהב בהם אבל יש עליהם כבר 12 שנה...למרות שהם תותחי על ועלו אז 2000 שקל הם היום כבר ישנים מידי ומתחילים לעשות בעיות (השלט בקושי עובד והאיכות נהייתה פחות טובה) אני מעדיף רמקולים 2.1 אם כי אני יכול להסתדר גם עם 2.0 במידה ויש להם באס מובנה טוב ועדיף עם שלט (לא אלחוטי..שלט לכיוןן ווליום) למישהו יש רעיון ? נ.ב : הרמקולים מיועדים…
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש בקיץ את ה-SanDisk Sansa E250 2GB (חוסך כסף בשבילו,כרגע יש לי 80% מהסכום),ויש לי כמה שאלות. א. איך האוזניות של ה-Sansa ? כדי להחליף אותם? ב. בהקשר לשאלה הקודמת,אם כן, איזה אוזניות (עד 150 ש"ח) מומלצות לנגן כזה? ג. בלי קשר לאוזניות,לפי זאפ המחיר בחנות הזולה ביותר (אסור לפי החוקים לציין את השם) הוא 799 ש"ח,עם שנה אחריות ומשלוח חינם, האם שווה במחיר הזה לקנות בארץ ביחס למחיר בחו"ל ? והאם צפוי המחיר של ה-Sansa לרדת?
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לאחר שהרמקולים שלי התפוצצו אני צריך רמקולים חדשים אבל עד 160 שח חיפשתי ב זאפ ומצאתי כמה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 איך הם ? או שיש יותר טובים שאתם ממליצים עליהם? ואם יש רמקולים יותר טובים בהבדל מחירים נמוך אז תציעו גם !! תוודה
-
- 9 תגובות
- 998 צפיות
-