אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימינג שעיקרו CS. המחיר הוא עד 500 ש"ח, כשעדיף לכיוון מטה, מוכן לשלם יותר אם באמת מדובר בתוספת כדאית בצורה יוצאת דופן. צריך להיות משהו שניתן לרכוש בקלות בארץ בטווח זמן קצר. + זקוק להמלצה די בדחיפות. תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום , קניתי מסך מחשב 22 אינץ' רחב עם HD מלא, אז החלטתי להפוך את חווית הצפייה להכי טובה שיכולה להיות. אני מתכנן לראות סרטי 1080P ואני צריך עזרה בקשר לסאונד. עכשיו יש לי 2 רמקולים פשוטים של AUDIOTEK (כן עם K) החדר שלי די קטן ואין סיכוי שאני הולך להכניס לשם רמקולים אחוריים אז מערכת 5.1 אני לא אצליח להכניס. אז חשבתי לשים 2.1. אבל האם 2.1 תשפר את חווית הסרט או שכמעט לא יהיה הבדל מ2.0? ועוד שאלה קטנה קראתי במקום שעדיף למקום את הרמקולים קצת מעל האוזניים, זה נכון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD שאמור לקרוא כתוביות בעברית[הDVD חדש לגמרי-הדגם הוא LG DVIX8816W] אבל כשאני מנגן בו סרט שידוע לי בוודאות שהוא אמור לעבוד עם התרגום[בדקתי על DVD אחר] הכתוביות מוצגות כג'יבריש. באפשרויות של ה-DVD אני יכול לבחור את שפת התרגום, אז אני רושם את הקוד של השפה העברית[שכתובה בחוברת הוראות] אז עדיין כתוב בג'יבריש. מה אפשר לעשות כדי למגר את התופעה? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני קונה את זה בטורקיה אם אני אקנה המחיר שווה? (15 יורו) שזה בערך 90 שקל נראה לי
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 שתהיה אפשרות לראות בו סרטים (לא מבין כל כך בתחום ,מחכה להצעות) חשבתי על ה psp בהתחלה.. אבל אי אפשר לצרוב לו דברים ... אז חשבתי על נגן עם קיבולת של 20gb נגיש שיהיה אפשר לאכסן בו סרטים ולראות אותם אם יש דבר כזה אני ישמח לשמוע.. או אלטרנטיבות..
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שווה לקנות את האוזניות לצרכי מוזיקה כאשר אני משתמש בנגן D2? יש אוזניות עד 400 שקל שיהיו יותר טובות מהדגם הנ"ל למוזיקה?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נגן אודיו נייד... לא סגור על סוג אלא רק על מחיר עד 1000 ש"ח זקוק לעזתכם בבחירה תודה
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את איכות מערכת הסאונד בסלון, כשהמטרה העיקרית היא לשפר את המוזיקה במשחקים (מאקסבוקס) הדבר הכי חשוב אם כך הוא כניסה דיגטלית אופטית (רצוי שניים) וסראונד טוב ומדויק, מוזיקה בסטריאו ממש לא חשובה בנתיים יש לי 2000 שקל להשקיע ברסיבר, אחר כך נעבור להחלפת הרמקולים (JVC מעפנים ב200 דולר מהדיוטי פרי...) הצעות, דעות?
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו את הממיר של HOT, רצוי בצורה דיגיטלית כלשהי (HDMI?), ואם לא, אז באיכות טובה (כלומר, שלא יקליט ב-SD). חיפשתי קצת משהו כזה, גם בפורום, אבל לא מצאתי. מישהו יכול לכוון אותי למוצר כזה?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני זקוק דחוף למקליט דיגיטלי שמעבירבאופן מהיר את ההקלטה אל המחשב לצורכי עריכה, מי שיכול לייעץ, או לשלוח לי איזה לינק טוב, אודה לו מאד מאד תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לחדר שלי, והגיע הזמן לרמקולים.. אני מתלבט בין 2.1 ל 5.1 ..הקטע הוא שבחדר הסמוך (חדר המשפחה) יש כבר מערכת קולנוע ביתי מושלמת כבר, ובנוסף, יש בחדר שלי תופים (אז אפשרי בעתיד לתופף עם שירים / קטעים למינהם ללא תופים שאכתוב לי..) [הממ אפשרי גם עם אוזניות] מה עדיף? (אשמח כמובן לשמוע חוות דעת של משתמשים) 2.1: ?CREATIVE Inspire 2500 Logitech x230 ?Altec Lansing ATP3 5.1 - ?CREATIVE Inspire 5200 Logitech x 530 Jamo PJ5000 (במחסני חשמל) כמו כן אני רוצה לראות מה יש שם שוב(הייתי שם מזמן), ולעשות גם סיבוב בתחנה מרכזית-שוק הפשפשים... מה אומרים? נ.ב - ברשותי ac97 פשוט..במידה ואבחר ב 5.1, האם אוכל לשמוע סרטים נורמלי עם דולבי,dts והכל? או שחייבים כרטיס אחר? אם כן אז…
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצות לרסיבר ורמקולים 5.1 למדיה סנטר בסלון גודל הסלון 3.2X6 מטר השימוש קצת מוסיקה וקצת סרטים מחובר למחשב htpc ואקס בוקס ומתחבר למסך led 42 אשמח לקבל המלצות בהקדם תודה רבה מולי
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן LG LED TV וצריך המלצה לרמקולים איכותיים שתתאים עד 700 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הורדתי סרט DVD-R אשר הפסקול היחידי שהשאירו לו הוא שולבי דיגיטל 5.1. המגבר שלי הוא מגבר סטריאו ישן ואין לי אופציה לשמוע את הפס קול דרך מכשיר הדי וי די הביתי. האם ישנה דרך לחבר יציאת DTS DOLBY DIGITAL לכניסת מגבר סטריאו?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני..שוקל בין שני דברים..תגידו לי מה עדיף [= http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11448 http://www.sony.co.uk/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e370#pageType=TechnicalSpecs זה מגיע גם בלוריי מגבר ורמקולים! 2 או שעדיף רסיבר בניפרד ובלוריי בניפרד?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
מחפשים אוזניות קומפקטיות עם סאונד גדול? ה-TITAN 5 החדשות של חברת Dunu נראות לא רע בכלל, נשמעות נהדר, ויוכלו להוות בחירה טובה מאוד עבורכם אוזניות הכפתור (או תוך-אוזן) בדרך כלל לא מקבלות את אותה תשומת הלב כמו אוזניות הקשת הגדולות. הרי זה טבעי שאם אנו קונים טלפון חכם אשר בדרך כלל מגיע עם אוזניות כפתור חינם אנו לא נקנה את אותו סוג אוזניות שוב. אל תטעו, ישנן אוזניות כפתור אשר מסוגלות להתחרות אפילו עם אוזניות קשת. היום אנו נבדוק מה יש לאוזניות תוך-אוזן איכותיות להציע. חברת Dunu Topsound הטיוואנית הוקמה בשנת 1994 בתור חברה אשר ייצרה אוזניות עבור חברות אחרות ולאחר מספר שנים החלה לתכנן ולייצר גם אוזניות משל עצמה. אחד הדגמים אשר עזר למקם את החברה על מפת האודיופילים נקרא T…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קיבלתי היום רמקולים חדשים, Creative Inspire 2.1 2500. ויש לי בעית הד. לכל צליל יש הד. למשל מישהו נכנס למסנג'ר, אז חוץ מהדינג, יש גם גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג. וגם שיחקתי ג'נרל, אז לא הבנתי אף הסבר שהיה במהלך המשחק כי כל המילים התרחבשו בגלל ההד וככה גם עם הפלייט סימולטור. כרגע שני הרמקולים הקטנים על השולחן והסאב-בופר יושב על המחשב (מתחת לשולחן) בהתחלה הסאב היה על השולחן אבל הוא גרם לבעיות (השנאי היה קרוב מדי למסך וגם לויברציות). מה ניתן לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום. יש לי DVR ARCHOS AV700, קיבלתי איתו אוזניות שרכשתי במזגרת מבצע והן כמובן לא משהו.. אני מעוניין לשדרג אותם במשהו יותר טוב , התקציב 270$ פחות או יותר. אני מעוניין באוזניות כפתור או קונחיה, לשמיעת מוזיקה .... כמה אנשים המליצו לי על e2c של SHURE, אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם ואולי יש לכם הצעות יותר טובות. בנוסף אני רוצה לקנות אוזניות Headphons שישמשו אותי לצפיית סרטים בסראונד ( 5.1) , קראתי את הכתבה על ה" מדוזה" אבל הבנתי שיש גם את האוזניות של ZALMAN , מה עדיף? הפרש המחירים בינהם לא ממש משנה לי.. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היום הייתי בתערוכה של הרכב ובין הביתנים ראיתי גם את הביתן של הi-audio אז כמובן שהלכתי לראות אותו,בכל מקרה ראיתי נגן וידיאו שממש מצא חן בעיני של ROSELL ורציתי לדעת אם מישו שמע על החברה הזאתי? ואם יש לה נגנים אמינים? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שיש לו ידע בתוכנת RADIOBOSS, לצורך הפעלה ראשונית של השידור, והסבר כללי בסיסי. אם יש כאן מישהו כזה, אשמח שיגיב כאן.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קראתי שאפשר ליצור רק 256 תיקיות בנגן... מישהו יודע אם יש דרך ליצור יותר ?
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הוידאו http://www.youtube.com/watch?v=YGHiBXmJ3Zs אז הסיפור כזה, מגבר של prosound סתם חרטא אבל עושה את העבודה (לפחות פעם עשה) כל פעם שאני רק מסתכל על הכיוון של הבאס הוא מתחיל לעשות רעשים ובתכלם ברוב הדברים שאני מסובב ומכוון .. באס טרבל באלנס וליום של הcenter ווליום של הרמקולים האחוריים חוץ מהווליום הראשי שזה שני הרמקולים הקדמיים אני חושב בכיוון של הפוטנציומטרים, לדעתי הם מקור הבעיה בעיה אחרת היא שאחרי זמן מסוים (40 דקות בערך) המגבר עושה את אותו הרעש לשניה ונכבה - יש ממסר בפנים שקופץ והרמקולים הקדמיים מפסיקים לנגן אם אני משחק עם הבאס זה חוזר לכמה רגעים ושוב נכבה אין תופעה של התחממות יתר על הרכיבים בפנים יש למישו רעיונות? אם זה הפוטנציומטרים אז אני מעדיף להזמין מ Ebay כמה…
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
מצאתי את המסך הזה בתוכנה של קריאטיב. הבנתי שצריך לכוון את הרמקולים אם ברצוני להוציא את המיטב מהכרטיס. אבל איך עושים את זה? מה עושה כל כך אפשרות? במדריך של קריאטיב אין מילה על זה. אתם יכולים להסביר לי מה צריך לעשות או לפחות יכולים לספק קישור למדריך טוב?
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-