אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=28&product=16936 האם למשהו יצא לשמוע את הרמקולים הללו? הם מופיעים באתר של קריאטיב אבל אני לא מצליח למצא עליהם מידע.
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן.אין לי שמץ של מושג באוזניות והייתי רוצה{יותר נכון צריך }את עזרתכם. אני כרגע עם אוזניות של 16.90 מאופיס דיפו ואני חושב ששומעים בהם מעולה תודה דרך אגב האוזניות מחוברות לרסיבר JVC RX6042.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מי מהאוזניות עדיפות? ה414 חדשות יותר אך ל26 יש מוניטין גבוה תמורה ביחס למחיר תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני משגי או z5400 או z5500 במחיר שלא תאימנו ועדיף שאני אפילו לא יפרסם... בכל קמרה איזה כרטיס קול זה מצריך? בבקשה לא משהו מטורף :D יש עוד דגמים שמתחרים בz5400 באותו מחיר? [מחיר בחנויות בכוונה] מה אתם חושבים על שתי הרמקולים הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
עדיפות לפיצ'רים חדשים מגניבים, או שיש איזה דגם מומלץ עד המחיר הזה... תודה מראש (:
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן mp3 שתהיה אפשרות לראות בו סרטים (לא מבין כל כך בתחום ,מחכה להצעות) חשבתי על ה psp בהתחלה.. אבל אי אפשר לצרוב לו דברים ... אז חשבתי על נגן עם קיבולת של 20gb נגיש שיהיה אפשר לאכסן בו סרטים ולראות אותם אם יש דבר כזה אני ישמח לשמוע.. או אלטרנטיבות..
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות היום מערכת 5.1 בתקציב של 600 ש"ח...בהתחלה עמדתי לקנות את ה Logitech x-540 אבל אחרי חיפוש בפורום ראיתי ש X-23 עדיפים. בחנות שאני הולך לקנות יש גם דגם בשם A-6662 של Microlab. הם יותר זולים ב 50 ש"ח והמפרט שלהם ממש דומה חוץ מכמה יתרונות מזעריים ל A-6662 (שני הבדלים - הראשון הוא בתחום תדרים שב A-6662 טיפה יותר רחב בנמוכים והשני הוא ב SNR שב A-6662 קצת יותר גבוה). בקיצור קצת מוזר לי שרמקולים של אותה חברה יותר זולים ויותר טובים...למישהו יש מושג איזה דגם באמת עדיף ולא רק לפי נתונים על הנייר? X-23 http://tms.co.il/product/2562 A-6662 http://tms.co.il/product/3890 תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שבוע טוב, במזל טוב התחדשתי ב-ads y215 http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=8 השאלה שלי היא כזו- לקדמיים יש יחידת סאב בתחתית שלהם, לאיזה כיוון היא צריכה להיות? לכיוון הקיר? ומה המרחק שצריך להיות לרמקולי מהקיר הצדדי והאחורי כדי לקבל את המקסימום מהסאב? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מערכת למחשב אני צריך כבל כזה נכון? והאם צריך להגדיר משהו במחשב או רק לחבר וזהו?? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
CM Storm Sonuz VS Razer Carcharias האם למישהו יש מושג עם אחד מהדגמים או עדיף לשניהם - ויכול לומר מה עדיף? בעיקרון אני רוצה ללכת על הדגם שיותר מתעמק בבאסים. אני די נעול על אחד משני הדגמים. תודה לכל עוזר
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
הורדתי סרט DVD-R אשר הפסקול היחידי שהשאירו לו הוא שולבי דיגיטל 5.1. המגבר שלי הוא מגבר סטריאו ישן ואין לי אופציה לשמוע את הפס קול דרך מכשיר הדי וי די הביתי. האם ישנה דרך לחבר יציאת DTS DOLBY DIGITAL לכניסת מגבר סטריאו?
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכם! אז ככה החלטתי לשאני רוצה קצת יותר ממה שהיה לי עד עכשיו ולפני כתיבת ההודעה הזאת בדקתי בפורום פה ובעוד איזה מקום וזה לא כזה עזר לי כי לא היה משו שמדבר אליי אז החלטתי לנסות פה שאולי תעזרו לי עם מה שאני רוצה לקנות. כרגע יש לי כ.קול און בורד והרמקולים זה של מערכת sansui לפני איזה 10 שנים או יותר וזה לא מספק אותי. אני צריך את השילוב של הכ.קול והרמקולים בשביל מוזיקה בעיקר מסוג טראנס פסיכודאלי ומטאל שיר לדוגמא: 02-double_r.e.l_-_scum_of_the_earth-jfk עדיפות לזוג רמקולים וגם החדר שלי לא גדול במיוחד 11 מ"ר אבל שבווליום דיי גבוה עדיין יהיה צליל באס איכותי ולא שעוד רגע יתפוצץ הרמקול. יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8nf-9 האוזניות זה לאייפוד וידאו ה30 ג'יגה, אני מעוניין באוזניו…
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מסוג קשת בחיבור חוטי לשמיעת מוזיקה, אין צורך בעוצמה גבוהה או במשהו מקצועי, אלא באיכות טובה לשימוש רגיל. עדיף שיהיה עם שלט שנמצא על החוט לשליטה בווליום, ואם יש - גם Pause/Play. תקציב - עד 200 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש איזה דרך לעשות ריסט להגדרות לעשות את זה כמו שהיה בהתחלה כי שיניתי כול מי ני דברים ועכשיו יש אפקטים מעצבנים?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם! בטח שמתם לב שאני חדש פה. ד"א הפורום הזה ממש מקצועי וטוב ועכשיו לשאלתי: יש לי תקציב של 150 ש"ח לקניית אוזניות ואני זקוק לאוזניות הללו כי אני "DJ" מתחיל. DJ מתחיל הכוונה שאין לי ממש ציוד וחוצמזה לא עברתי קורס. אני "יתקלט" עם ציוד צנוע של מגבר LUXMAN איכותי ומדהים. הצליל שלו יותר טוב מה-DENON שיש לי. ואני יישתמש במחשב שלי. עכשיו אני זקוק לאוזניות טובות יחסית במחיר של עד 150 ש"ח. אני יודע שזה תקציב אומלל אבל זה מה יש בינתיים. אחרי שאני אחסוך קצת כסף אני ייקנה אוזניות טובות יותר. בקיצור תמליצו לי ואני ייבדוק. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות. luXi עריכה: הכרטיס קול שלי זה כרטיס built in שבא עם הלוח אם שלי- GA-7N400 Pro2. במאפייני שמע רשום לי: NVIDIA® nForce Audio
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מחפש בטווח של עד 200 300 שקל לצפייה בטלויזיה. . יש המלצה?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש המלצה לקניית זוג רמקולים למחשב (2.0) בתקציב של עד 130 שקל. חשוב לי שתהיה יציאה לאוזניות ושזה יהיה ממותג נחשב (חוץ מ- Logitech יש עוד משהו על רמה?) בנתיים מחיפוש שעשיתי, מצאתי את Logitech LS11 שעולים באייבורי 121 שקל. http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/LS11-speakers יש חלופות אחרות טובות יותר, או דומות רק יותר זולות? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב עד 400 ש"ח. מיועד בעיקר למשחקים ולמוזיקה, וקצת לסרטים עם דגש על איכות סאונד כמה שיותר טובה. אני לא ממש מבין בנושא, אז אשמח לקבל עזרה
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
דגש על תמיכה בכמה שיותר פורמטים, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום בהפסקת חשמל שהייתה היום נהרסו האוזניות שלי,היו פשוטות,עם אחריות לשבוע,כי זה היה מוצר פשוט. ההורים הקציבו 200 שקל,אבל ברוב הפרומים תמיד אמרו לי לחסוך עוד. אני צריך אותם למשחקי יריות מגוף ראשון,עדיפות לסראונד(5.1?+),בתקציב של 300 במקסימום.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים TEAC X20 2.1 הנתונים: 2*6W +סאאב וופר אחד.- מחיר 135 ש"ח. בנוסף רציתי לשאול מה תפקידו של הסאאב וופר. תודה...
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ראיתי שהנושא הנ"ל נידון עדיין קודם (או לפחות לא מצאתי) האם תוכלו לכוון אותי מעט מה ההבדלים בין כל ה-3? ברור שה07'ים ברמה אחת (או 3) מעל ה-06 אבל הייתי מעוניין לדעת בדיוק במה. הייתי רוצה להתחיל בבקשה באיכות הבניה, הנוחות, בידוד הרעש, ו(אני חושב שקוראים לזה) מיקרופוניות- ה"רעש" שאנו שומעים כשהאוזניה זזה או מתחככת בבגדים וכו'. ברור שגם (ואפילו בעיקר) איכויות השמע בתדרים השונים ועבור הסגנונות השונים הם אלו שמשפיעים הכי הרבה, אבל עבורי קשה לי מאוד למצוא IEM שבאמת לא מכאיבות (אוזניים מאוד בעייתיות), לכן מאוד מעניין אותי ההבדלים בין ה-3 הנ"ל בקריטריונים שציינתי. אשמח אם תוכלו גם להרחיב את הדיון לשאר האספקטים והקריטריונים בהבדלים בין ה3.. המון תודה
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אוזניות SteelSeries Siberia V2. בחנות היו שתי גרסאות - אחת רגילה (כמו שלי) ואחת שמגיעה עם כרטיס קול USB שנותן virtual surround 7.1 ותומך ב 3D positional. ההבדל היחיד בין האוזניות שלי לבין אלה שתומכות ב7.1 הוא ששלי מגיעות בלי כרטיס הקול. מידע על כרטיס הקול : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-soundcard/information מה שרציתי לשאול זה איך אני יכול לקנפג את הדריבר של realtek כדי שכרטיס הקול שלי יוכל לתת ביצועים זהים לכרטיס הUSB ? נ.ב נסיתי לסמן V על אפשרות הvirtual surround בדריבר של REALTEK וזה הביא את זה למצב שקובץ הבדיקה שלי השמיע בצד ימין גם את צד שמאל ולהפך. עדכון : הנה השאלה והתשובה שקיבלתי במייל מ steelseries Q I have an…
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את המערכת הזו למחשב? כי הדי וי די משמש גם כ רסיבר אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר ואם כן אז איך בדיוק אני יכול לחבר את זה? והאם צריך לקנות כרטיס קול מהדור האחרון בשביל זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-