אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מתכוון לקנות מערכת חדשה בקרוב. המליצו לי בחום לקחת את הרסיבר הזה : http://www.cambridgeaudio.com/540r_amp.html הוא עולה באזור 4000 שקל אבל אני חושב שאפשר ללחוץ לכיוון 3500 ש"ח. בהשוואה לרסיבר כמו YAMAHA , DENON , ONKYO אמרו לי שהוא הרבה יותר איכותי בעיקר באודיו וזה מאוד חשוב לי. אשמח לקבל חוות דעת שלכם עליו , ולגבי המחיר והתמורה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מי אתם אומרים יותר חזק ? למי יש יותר יתרונות ועוד ועוד ...
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
הנה השיפורים : DESCRIPTION : Improvements: Unified driver structure (Game Theater XP/ Gamesurround Fortissimo III 7.1/ Digifire 7.1) This allows for a better engineering response time to any known bugs. Simplified End-user installation process: Cleaner install / uninstall involving less registry manipulation. Improved performance & stability (notably with Win XP) Memory management, stream-lined registry handling DSP resource usage improved 8 channel WAVEFORMATEXTENSIBLE implemented. Compatible with Power DVD PRO EX in 6.1 and 7.1 DD EX modes.(if available in your hardware) 8 channel analog output using the headphone jack. (if available in your hardware) Mini…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
-
יש פה במקרה מישהו שקנה מכשיר של IRIVER מחו"ל ויודע האם האחריות שלהם היא אחריות בנלאומית? ואם כן אתם יכולים להגיד לי איפה זה רשום כי אני חיפשתי שעות ולא מצאתי... תודה מראש, דור לוי
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המגבר הוא: Audio analogue Puccini remote לקחתי אותו היום אחרי שמיעה מול ה-SA210 וה-205 אהבתי את הצליל שלו הרבה יותר מה-SA למיניהם.
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
WD TV Live HD Media Player http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 הסטרימר הזה תומך בכתוביות בעברית, וברוב הפורמטים של סרטי HD 1080p ? אומרים לי זה טוב אני מחר קונה.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז אחרי 8 שנים הסנהייזר cx-300 שלי סוף סוף שבקו חיים. אני מחפש שדרוג לאוזניות מסוג זה,in-ear, בתקציב של עד 200$ כאשר הקנייה תהיה בארה"ב. השימוש לאוזניות יהיה אך ורק לשמיעת מוסיקה דרך הפלאפון (HTC One אם זה משנה..) עדיפות לאוזניות שהכבל של אחד מהם יהיה ארוך יותר (J, כמו בcx-300) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ראיתי שהנושא הנ"ל נידון עדיין קודם (או לפחות לא מצאתי) האם תוכלו לכוון אותי מעט מה ההבדלים בין כל ה-3? ברור שה07'ים ברמה אחת (או 3) מעל ה-06 אבל הייתי מעוניין לדעת בדיוק במה. הייתי רוצה להתחיל בבקשה באיכות הבניה, הנוחות, בידוד הרעש, ו(אני חושב שקוראים לזה) מיקרופוניות- ה"רעש" שאנו שומעים כשהאוזניה זזה או מתחככת בבגדים וכו'. ברור שגם (ואפילו בעיקר) איכויות השמע בתדרים השונים ועבור הסגנונות השונים הם אלו שמשפיעים הכי הרבה, אבל עבורי קשה לי מאוד למצוא IEM שבאמת לא מכאיבות (אוזניים מאוד בעייתיות), לכן מאוד מעניין אותי ההבדלים בין ה-3 הנ"ל בקריטריונים שציינתי. אשמח אם תוכלו גם להרחיב את הדיון לשאר האספקטים והקריטריונים בהבדלים בין ה3.. המון תודה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
טוב אני יודע שיש אחריות לכל החיים של iRiver והדיסק הקשיח שלי עושה לי בעיות...אני רוצה לשלוח אותו לטאיוון כי קניתי אותו בארהב אז רציתי לדעת מה אני צריך לשלוח ואיך הכי כדאי... ודבר שני...אני מודע למחיר שזה יעלה ככה שאולי עדיף ללת ליבואן בארץ שיטפל בזה...כמה זה יעלה לי? תודה...
-
- 13 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הזיכרון המקסימלי שהPSP תומך בו או שאולי אין הגבלה?! ואפשר להשמש בSD CARD כדי לשמוע מוסיקה ולראות סרטים ודברים כאלה או שצריכים MMC?
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
האם יש תועלת ניכרת ברכישת ESI Juli ולחבר אותו לרסיבר אנלוגית על פני העברת המידע דיגיטלית ולתת לרסיבר להמיר?
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני חודשיים iAudio X5L ואני מאוד מרוצה עד כה. אבל מה? האוזניות לא משהו. אני מחפש אוזניות איכותיות, לא מקצועניות או משהו, פשוט מוצר טוב בטווח של כ-200 ש"ח. חשבתי על סנהייזר או סוני, אלא אם יש המלצות אחרות. אני פשוט רוצה לשמוע טוב יותר את המוזיקה ובעיקר הבאסים. כעיקרון, יותר נוחות לי אוזניות שנצמדות לאוזניים מאשר הקטנות שנכנסות לתנוך, אבל אני עשוי להתפשר על האחרונות בעיקר אם הם יגיעו בקופסה לשמירה עליהן, כי לאוזניות שלי שנסחבות איתי לכל מקום יש נטייה שבה הספוגית נקרעת ואז הן יוצאות מכלל שימוש... בקיצור, על מה אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני חייב איכות של ההקלטה בלי רעשים ו העיקר שתהיה איכות טובה להקלטה.חברה טובה
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני קונה את זה בטורקיה אם אני אקנה המחיר שווה? (15 יורו) שזה בערך 90 שקל נראה לי
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על המערכת הזאת ,מתכנן לקנות אותה אבל הייתי רוצה לשמוע עליה חוות דעת ממשהו שמכיר שהתנסה איתה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2175&products_id=14430
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
האם מישהו היה בחנות של ניפאן שמציעה 60% הנחנה על רמקולים/רסיברים/טלוויזיות מתצוגה ועודפים? האם יש שם מוצרים רבים וטובים בהנחה ושווה נסיעה עד לראשון בשביל זה?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הופניתי למערכת הבאה שכוללת רמקולים אלחוטיים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=151621 הרעיון שהרמקולים אלחוטיים ולא צריך להתעסק עם חוטים ממש מפתה, אבל קצת מרתיע אותי העובדה שהם אלחוטיים. האם זה לא סיכון לקחת רמוקלים אלחוטיים? מה קורה במקרה של קצר או בעייה? קשה לתקן את הדברים האלה, האם למישהו יש ניסיון עם רמקולים אלחוטיים?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לתלות טלויזיה על הקיר מול הליכון בחדר ולחבר לממיר YES MAX (לא HD) - שידורי SD בממיר יש חיבורי SCART, RCA, S-VIDEO המרחק הוא בערך 1.5 מטר. טלויזיה במחיר עד 1.5K ובגודל עד 22'' - 24'' יספיקו את הסחורה. השאלות : 1. טלויזית LCD או פלאזמה ? 2. יחב גובה רוחב 3:4 יתן את התמונה הנורמלית ביותר (יחס 16:9 ירחיב את התמונה) ? 3. האם כדאי לקנות מסך מחשב שיש לו ממיר לטלויזיה או שהרזולוציה הגבוהה בשידורי SD לא מתאימה. שואל כי קיבלתי המלצות על כך בחנות מחשבים. המליצו לי גם על מסך מחשב רגיל עם קופסה TV-BOX תודה ,דניאל
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ואם לא, האם ניתן להמיר את הMKV(720P) לקובץ AVI אך באיכות זהה?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
יש ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית של סוני HI8, בעלת יציאות RCA וSVIDEO. אני מעוניין להמיר את הקלטות אל המחשב - יש לי יציאת FIREWIRE במחשב. בתודה מראש, אריאל.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם. למחשב שלי מחוברים מערכת רמקולים ללא וסת ווליום. קצת מציק להנמיך כל הזמן דרך המחשב את הרמקולים. ראיתי אביזר של CREATIVE שבא עם מוצרים מקוריים של החברה, והוא מתחבר בין המחשב למערכת הרמקולים ותפקידו לשלוט על הווליום. לצערי לא מצאתי בשום-מקום את האביזר הזה או דומה לו. לא משנה לי אם צורת החיבור היא RCA או PL קטן. אני אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון בו אני אוכל למצוא את האביזר. בתודה מראש, אריאל.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה Samsung LA40R81B LCD עם מערכת קולנוע ביתית sony dav-dz230 יש לי כמה שאלות: 1. הDVD שלי יכול לנגן סרטים באיכות HD שאני מוריד מהמחשב? אם אפשר לפרט איזה ואיך.. 2. כדי לצרוב סרטי HD אני צריך צורה Blu-ray במחשב נכון?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי את לוח האם ga-p35ds3r e של ג'יגבייט, ועליו כרטיס קול 2/4/5/7.1 (אפשר להשתמש בו בכל הצורות הללו) אני מחבר בינו לבין המערכת שלי עם כבלים שמצד אחד יש PL סטריאופוני ומהצד השני שתי יציאות RCA לצד ימין ולצד שמאל. כמו בתמונה: וזה נחמד וטוב לרמקולים הקדמיים והאחוריים שבאים בזוגות . אבל עדיין נותרו לי הסאב והסנטר ועל כרטיס הקול נותרה יציאה אחת פנויה שעליה כתוב:"center/subwofer" (אני לא מתייחס ליציאה נוספת המיועדת למערך 7.1) האם לחבר ליציאה הזו כבל נוסף דומה לאחרים ואת שתי ה- RCA שיוצאים ממנו לחבר למגבר שלי למקומות המיועדים לסנטר ולסאב? או שיש כבל אחר המיועד לזה? (לא סטראופוני) תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-