אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם יש תועלת ניכרת ברכישת ESI Juli ולחבר אותו לרסיבר אנלוגית על פני העברת המידע דיגיטלית ולתת לרסיבר להמיר?
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש קטן (אז לא לכעוס שלא חיפשתי) ולא מצאתי מענה.. מזה בכלל SPDIF איך אני מתחבר לזה..יש לי מערכת קולנוע ביתי של AKAI 5.1,צריכים כבל מיוחד? מה היתרונות של זה?
-
- 13 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
CM Storm Sonuz VS Razer Carcharias האם למישהו יש מושג עם אחד מהדגמים או עדיף לשניהם - ויכול לומר מה עדיף? בעיקרון אני רוצה ללכת על הדגם שיותר מתעמק בבאסים. אני די נעול על אחד משני הדגמים. תודה לכל עוזר
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הורדתי סרט DVD-R אשר הפסקול היחידי שהשאירו לו הוא שולבי דיגיטל 5.1. המגבר שלי הוא מגבר סטריאו ישן ואין לי אופציה לשמוע את הפס קול דרך מכשיר הדי וי די הביתי. האם ישנה דרך לחבר יציאת DTS DOLBY DIGITAL לכניסת מגבר סטריאו?
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לשדרג את מערכת הרמקולים שלי, ולאחרונה שמתי עין על הZ-5500 של לוגיטק, עכשיו העיניין הוא שאני ממש לא צריך מערכת 5.1 עקב חוסר אפשרות למקם את כל האלמנטים, לכן ברצוני להישתמש רק ב2 סטליטים + סאב. האם האופציה הזו ריאלית? ואיך יהיה הסאונד? לפי מה שראיתי כל הרמקולים זהים לגמרי.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מסוג קשת בחיבור חוטי לשמיעת מוזיקה, אין צורך בעוצמה גבוהה או במשהו מקצועי, אלא באיכות טובה לשימוש רגיל. עדיף שיהיה עם שלט שנמצא על החוט לשליטה בווליום, ואם יש - גם Pause/Play. תקציב - עד 200 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום! לאחר שה-Vsonic GR99 שלי התחילו לעשות בעיות ועלות המשלוח לשם תיקונם היא כמעט כמו המחיר שלהם החלטתי להוסיף עוד כסף וללכת על זוג חדש. אז מה חשוב לי? - סאונד מן הסתם (אני לא אודיופיל, ושומע הכל מהכל ככה שיהיו כמה שיותר מאוזנות עם נטייה קלה לכלים ווקאל) -איכות -בידוד ונוחות. -אחריות של שנה מינימום. מה לא חשוב לי: -באסים -עיצוב המחיר כמו שכתבתי הוא עד 200 ש''ח. עם חריגה של 30~ ש'ח, עדיפות לחנות בבאר-שבע אבל זה לא חובה וכל חנות בארץ תהיה בסדר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
יש איזה דרך לעשות ריסט להגדרות לעשות את זה כמו שהיה בהתחלה כי שיניתי כול מי ני דברים ועכשיו יש אפקטים מעצבנים?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מחפש בטווח של עד 200 300 שקל לצפייה בטלויזיה. . יש המלצה?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היום הייתי בתערוכה של הרכב ובין הביתנים ראיתי גם את הביתן של הi-audio אז כמובן שהלכתי לראות אותו,בכל מקרה ראיתי נגן וידיאו שממש מצא חן בעיני של ROSELL ורציתי לדעת אם מישו שמע על החברה הזאתי? ואם יש לה נגנים אמינים? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מישהו כבר קנה כבל COAX איכותי בסביבות המחיר הזה ? האם הסכום שווה לתמורה שמקבלים ?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני יודע שכעיקרון הZ540 עדיפים, אבל האם אני אשים לב להבדל משמעותי באיכות שלהם?? וגם ה540 נראים לי קטנים ופגיעים כאלה- נראה כאילו אם אני אשים אותם על מדף, הם ירעדו וגם זה נראה שהם לא יציבים בגלל הרגליות שיש להם.. האם זה באמת ככה? ??? :-\ והאם הם יותר כבדים וגדולים מהרמקולים של הAVS500?? ??? :-[ וגם לZ540 יש חיבור אנלוגי (ולא תהיה לו בעיה להתחבר לפורטיסימו2)?? תודה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD שאמור לקרוא כתוביות בעברית[הDVD חדש לגמרי-הדגם הוא LG DVIX8816W] אבל כשאני מנגן בו סרט שידוע לי בוודאות שהוא אמור לעבוד עם התרגום[בדקתי על DVD אחר] הכתוביות מוצגות כג'יבריש. באפשרויות של ה-DVD אני יכול לבחור את שפת התרגום, אז אני רושם את הקוד של השפה העברית[שכתובה בחוברת הוראות] אז עדיין כתוב בג'יבריש. מה אפשר לעשות כדי למגר את התופעה? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של סוני (RXD8) והיא מחוברת למחשב שלי.... ושאלתי היא אם אני יוסיף כרטיס קול האם איכות הצליל תהיה טובה יותר בגלל שכבר המערכת עצמה היא אפשר לומר עושה את העבודה של כרטיס הקול .... אז רציתי לדעת אם הכרטיס ישפיע בכלל ואם כן איזה כדאי לי לקנות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני קונה את זה בטורקיה אם אני אקנה המחיר שווה? (15 יורו) שזה בערך 90 שקל נראה לי
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס סאונד שיתחבר למגבר (המגבר ישן, אין בו כל מיני כניסות מתקדמות... רק RCA, נראה לי. וגם אין בו 5.1 או 7.1 וכו') ולרמקולים 300w. אני צריך המלצה לדגם מהחנות הזאת: http://www.ativ.co.il/heb/subcat.aspx?catid=28 אני צריך גם שתמליצו לי על טווח מחירים (המקסימום הוא 1000 ש"ח בערך, ועדיף הרבה פחות) שיתאים לצרכים שלי- מוזיקה וסרטים. ואיזה יציאות יהיו בו? אני צריך 2 RCA של אודיו נראה לי... תודה, גיא
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את המערכת הזו למחשב? כי הדי וי די משמש גם כ רסיבר אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר ואם כן אז איך בדיוק אני יכול לחבר את זה? והאם צריך לקנות כרטיס קול מהדור האחרון בשביל זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הופניתי למערכת הבאה שכוללת רמקולים אלחוטיים: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=151621 הרעיון שהרמקולים אלחוטיים ולא צריך להתעסק עם חוטים ממש מפתה, אבל קצת מרתיע אותי העובדה שהם אלחוטיים. האם זה לא סיכון לקחת רמוקלים אלחוטיים? מה קורה במקרה של קצר או בעייה? קשה לתקן את הדברים האלה, האם למישהו יש ניסיון עם רמקולים אלחוטיים?
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, פותח כאן טופיק על הנושא הזה, עשיתי חיפוש וראיתי שלעוד כמה אנשים הייתה את הבעיה הזו ולא הגיעו לפתרון. יש לי GTX 260 עם יציאת DVI וחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבל DVI-> HDMI. בהתחלה הכל היה נראה סבבה אבל אז כשהתחלתי לנגן איזה סרט אז נהיו קצת רעשים כאלה של זמזומים וקליקים קטנים כאלה מהטלוויזיה. עוד לא הספקתי להתעסק עם ההגדרות של NVIDIA אבל רציתי לשאול, ראיתי שיש כרטיס PCIX (שימו לב לא מדובר בכרטיס מסך אלא משהו כזה http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2006/09/black_magic_intensity.jpg) שנותן שני יציאות של HDMI מהמחשב, אם אני מתקין אותו במחשב שלי ומוציא ממנו כבל HDMI לתוך הטלוויזיה אני אוכל לקבל תמונה באיכות HD שמעבירה גם סאונד ומסתנכרנת עם החומרה שיש לי על הל…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מחפש אוזניות לתחום מוזיקה האוס וטראנס בעיקר. דיוק בצלילים שיוכלו לתת באסים מדוייקים ולא מרוחים לא הייתי כל כך מרוצה מ הPX100 היה חסר להם את תחום הבאסים והטונים הגבוהים היו צורמים מעט :-\ יצא לי לשמוע את SennheiserHD200 והצליל שלהם ממש טוב החזרתי את ה PX100 לחנות והמליצו לי כעת על כמה דגמים: Sennheiser HD485 Sennheiser HD465 Sennheiser HD435 אלה אם ארצה. Sennheiser HD497 Sennheiser HD205
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחדשתי אם האוזניות 5.1 של מדוזה הגירסה הביתית המשובחת מבין הגרסאות !! קיבלתי קופסה מהמהת אם בנדל אשיר של כבלים מגבר נו אתם מכירים את השאר !! מי שרוצה המלצות לגבי האוזניות ולשמוע אותם מזומן!! עכשיו נתקלתי בבעיה באוזניות החלק שסמים על האוזנים עשוי מבד רך כזה והוא מתמלא מהר אבק וגם השערות של הכלבה שלי נצמדות לזה ??? האם קים איזה תיק יעודי לאוזניות המלצות בבקשה??? או מגן לאוזניות רק לאוזניות חשבתי אולי לחתוך גרביונים של בחורה ולשים על החלק של האוזניים מישהו ניסה?
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 לחדר בצבא משהו איכותי אבל קומפקטי שאני יוכל לחבר לנגן שלי שמתחבר לחשמל, לא על בטריות יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-