עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Buffer,

היי, לאחרונה רכשנו טלויזיה FullHD של טושיבה דגם 3500X. המחשב שלי הוא המחשב שמצוין במפרט, אבל כרגע עם הכרטיס מסך x1650pro חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI אך האיכות לא נראת כמו HD.. ראיתי בכמה מקומות HD וזה פשוט נראה שם יותר טוב.. הסרטים שיש לי הם 1080p בפורמט bluray ואמורים להיות באיכות הכי גבוהה, אך זה לא נראה ככה במסך. האם יש המלצות אולי אני עושה משהו לא בסדר? הקודק בו אני משתמש הוא CCCP וניסיתי מספר נגנים(שלא אמורים להשפיע על האיכות והם באמת לא) למשל BS, Zoom Player, מדיה פלייר וכו'.... בעיה נוספת שהחלה לאחרונה ולא הייתה בהתחלה ולא שיניתי כלום מאז, היא שמידי פעם הסרט הופך להיות איטי ונוצר דילי בקול ביחס לתמונה ולתרגום. המחשב אמור לפעול בלי בעיה על סרטים כאלה ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GooPHeaD,

טוב אז ככה... חסכתי קצת כסף... ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, הבעיה היא שאני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא נחוץ... אז חשבתי שאתם תוכלו לעזור לי בזה... התקציה שלי הוא 2000 פלוס מינוס אם זה יהיה ממש משמעותי אפשר להוסיף עוד קצת... אז... בקשה מכם, עיזרו לי. תודה!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by DarkLloth,

רמקולים בייועוד לסרטים , חשוב שלא יתפסו הרבה מקום על השולחן , מחירים מ 150 - 200 ש"ח

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by eran1243,

איך האוזניות? האם המחיר שלהם משתלם?-מצאתי ב 215 ש"ח, ד"א: המחיר הרישמי בחו''ל הוא 50$... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by dvirs12,

אני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בארה"ב לשימוש עם נגן MP3, עדיפות לIn Ear, אבל יש לי שאלה: האם יש הבדל משמעותי באיכות הצליל בטווח מחירים הזה בין אוזניות In-Ear לסגורות? ואם הסגורות יותר איכותיות תנו גם המלצה לסגורות (אבל קומפקטיות) בטווח הזה. תודה מראש!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך אוזניות לMP3. אני אקנה מNewEgg אלא אם יש לכם המלצות אחרות לחנויות (אין צורך למשלוח לישראל) לשמיעת מטאל בעיקר, לא צוואר! ועדיף כבל כמה שיותר עבה ואיכותי. אשמח להמלצות, תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by eyma,

היי יש לי מחשב נייד להלן פרטי המחשב: Windows Vista home premium, למחשב יש יציאה DVI Duo CORE- T2450 2GH.1GH RAM 1) שאלתי האם אפשר להוריד למחשב הנייד סרטי HD ,וכיצד עושים זאת 2) האם אפשר לנגן דרכו סרטי HD ל- LCD? האם צריך תוכנות מסויימות או מקודדים מסויימים. תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by mordin999,

מחפש DVD תומך ב (HD READY (720P הכי זול. חיפשתי בZAP ולעשות סינון כך שאם מישהו פה מכיר אני אשמח אחרת אני אצטרך לעבור DVD DVD ולבדוק באתר היצרן אני פשוט עושה שיקולי עלות ובודק מה כדאי לרכוש STREAMER/ HTPC או DVD עד שיהיה לי יותר כסף. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by extasa,

http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676592 מה אתם אומרים שווה לא שווה תביאו חוות דעות בונות בבקשה ! ואם לא אז מה אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל !

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by totbod1,

אז ככה, יש לי DVD עם חיבור USB אליו אני מחברת DOK עם הסרט. במחשב, הכתוביות הן בגודל מצוין, אבל ברגע שזה עובר לטלוויזיה הכתוביות בגודל שאפילו עם ראייה 6\6 קשה לראות. מה יכולה להיות הסיבה? יש פתרון לזה?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  11. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by redead,

אני הולך לתלות את שני הרמקולים האחרויים שלי מאחורה הספה על הקיר. השאלה היא באיזה גובה צריך לתלות אותם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. הרמקולים שרכשתי הם X530. חיברתי אותם למחשב כמו שצריך, נכנסתי להגדרות במערכת בקרה ושינתי לתצורה של 6 רמוקלים (איו 5.1 יש 2,4,6,8 ) עשיתי בדיקה שם וכל רמקול הופעל לפי הסדר ובמקום שהוא עומד. התקנתי מחדש את ה FDSHOW הקודק שאני משתמש בו ושיניתי גם שם את התצורה ל5.1 הבעיה שאני שומע הקול אבל הצליל נשמע חלול, אפילו חיברתי אוזנית לרמקולים וזה עדין נשמע חלול. מה הבעיה?? * בנוסף זה נראה לי או שBSPLAYER לא יודע לעבוד עם כל מקודדים של 5.1 כי בסרט שניסיתי הוא בלע לי מילים ובסרט אחר הוא בכלל לא התמודד עם המילים (אף פעם לא היה לי לפני כן את הבעיה) מצד שני WMP11 דווקא אוכל את זה סבבה. * יש לכם טיפים למתחיל?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. הי, יש לי שירים שעשיתי להם ריפ לFLAC מדיסק מכיוון שהדיסקים התחיל להשרט, בזמן האחרון אני שומע כמעט רק אותם ולא את שאר השירים שלי בMP3 320 בנגן וזה טוחן לי את הסוללה. אני צריך תוכנה שתמיר לי את כולם לMP3 320 במכה אחת, (מדובר בלמעלה מ50 שירים ואני לא הולך לעשות את זה אחד אחד). מישהו מכיר תוכנה כזאת שלא תאפס לי את הID TAG? רצוי חינמית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אתמול קניתי לחדר שלי את המערכת הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=704554 (קניתי אותה בדיוטי פרי ב200$ ) עכשיו,ברסיבר של המערכת קיימות הכניסות והיציאות הבאות: כניסה לכבל אופטי יציאתבננות אדום+לבן כניסת USB אם זה משנה... והכניסה הרגילה של מיקרופון/אוזניות/רמקולים,שכחתי איך קוראים לזה,אבל נראה לי שתבינו... המחשב שלי הוא יחסית ישן,ובכרטיס קול המובנה אין חיבורים ל5.1, יש רק את היציאה הירוקה הרגילה... עוד פרט שאני לא יודע אם הוא חשוב,הלוח אם הוא תואם AGP, ולא PCIE. לפי מה שהבנתי אני צריך לקנות כרטיס קול חדש,אבל השאלה שלי היא איזה אני צריך לקנות כדי לשמוע 5.1 מהמחשב? ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש,ובאילו כניסות/יציאות מבין מה שציינתי אני אצטרך להשתמש?…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by HaVoC_850,

אהלן כולם הגיעה הטלויזיה בשעה טובה ורציתי לדעת מה השיטה הכי טובה לתלות אותה על הקיר... מעדיף שהיא תהיה צמודה לקיר ולא כמו עם זרועות לטליוזיות רגילות שמורחקות מקיר הדגם שלה הוא Sony Bravia KDL-37XBR6 יש הצעות? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by eyalll,

היי ראיתי שעל הסאב וופר שלי (X-530) יש 25W. חבר שלי אמר לי שאבא שלו קנה סאב וופר שיש לו 2700W...בהתחלה חשבתי לא הגיוני וזה כי זה כפול 100 בערך משלי, אז חשבתי שזה צריך להיות ענק, ולהפך כשראיתי את זה זה היה קצת יותר גדול משלי, לא משהו רציני. לא שמעתי את הביצועים שלו, אבל סאב וופר כזה לא צריך להיות לאולמות וכאלה? כאילו זה 2700W..זה די מטורף

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  19. אני סובל כבר 4 ימים עם זבל גנרי שהורס לי את עור התוף בבקשה תמליצו לי על משהו, רמקולים עד 250 אוזניות עד 150.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by Nsis,

אני לא בטוח שזה המקום לשאלה הזו בדיוק, אבל אני חושב שזה הכי מתאים לפה [אם לא בבקשה תעבירו]. בכול אופן יש לי HDTV 32 אינץ' שאני יכול לחבר למחשב, יש לה אפשרות לחיבור RGB PC ואפשרות לחבר סאונד [הירוק הזה, לא ידוע את השם שלו]. זה עובד מעולה, אין שום בעיות, אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להחליף בין האוטפוט של הסאונד [בין הרמקולים של המחשב לזה של הTV] ובין הויז'ואל [בין מסך המחשב למסך הTV]. הינה הפרטים והשאלות באופן מסודר יותר (תודה מראש): ווינדוס ויסטה 32 ביט [אם זה משנה]. למחשב יש 2 יציאות של ויז'ואל מאחורה, אחת DVI [מחובר למסך מחשב] והשניה RGB [מחובר לTV]. - איך אפשר "להגיד" למחשב לשנות את הOUTPUT? כרגע אני צריך כאילו לנתק אחד מהם כדי "להכריח" את המחשב להשתמש באחר. איך ואיפה אפש…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. אם כן איך אני עושה זאת? יש לי סרט FULL HD במחשב, עם כתובית, אני רוצה לצרוב אותו עם הכתובית ולראות ב DVD.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by LRa,

שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שבו אני רוצה להשתמש בכדי להריץ סרטים בסלון. ניסיתי להריץ סרט ב720P וזה היה איטי. יש פתרון זול שיאפשר לי להריץ סרטים ב-HD? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום יש לי לוח אם intel brownsville d845gbv ויש בו כרטיס קול מובנה בלוח. נכנסתי לאתר של intel והורדתי את הדריבר לכרטיס קול בדיוק לדגם הזה. התקנתי את הדריבר, ואכן שומעים קול והוא עובד, אבל יש לי בעיה. כאשר אני מדבר עם מישהו נניח בסקיפ אז הבנאדם שאני מדבר איתו טוען שהוא שומע רעשים מאוד חזקים ברקע. וגם אני... אם אני מבטל את ה mute למיקרופון אז אני שומע את אותם הרעשים המעצבנים ברקע. יש לציין שב sounfmax שבא איתו מסומן כבר ההשתק רעשים, וזה בכלל לא עוזר. מה אפשר לעשות? האם יש עוד איזה דריבר במקומו שאני יכול להתקין וזה יסדר את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי. יש לי מחשב נייד שמחוברת אליו המערכת בבית. אני רוצה להפעיל בו זמנית גם את הרמקולים של המערכת וגם את הרמקולים של הנייד. כשהכבל (פשוט, של אוזניות) מחובר - המערכת עובדת. כשהוא מנותק - הרמקולים של המחשב עובדים. יש אפשרות להפעיל גם וגם ביחד? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DarkLloth,

רמקולים טובים עם סאב , שיתפסו כמה שפחות מקום על השולחן ושיהיה עיצוב סביר , במחירים שבאזור 150-200 ש"ח ...

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים