אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ראש - audio technica AT110 E 200 ש"ח כולל משלוח מאיביי פטיפון - thorens TD-160 500 ש"ח מיד 2 פונוסטייג' project phono box II 490 ש"ח הוקלט על ידי כרטיס קול אונבורד http://www.2shared.com/file/3507659/d73cbce3/sweet_child_o_mine.html מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש הכנות מיוחדות שכדאי לעשות לפני שמקליטים מטייפ למחשב (דרך הLINE IN)? תוכנה מסויימת שעושה את זה טוב יותר מאחרות? קצב/איכות דגימה מומלצים לקבלת האיכות הטובה ביותר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול אונבורד פשוט, והייתי רוצה להקליט מהמיני למחשב. איך אני עושה את זה ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מנסה להעביר דברים שהקלטתי מהמינידיסק למחשב, באמצעות התוכנה Adobe Audition כלומר Cool Edit Pro 2.1, מחבר צד אחד של הכבל לכניסת אוזניות של המינידיסק וצד שני ל-Line In של המחשב, מפעיל את התוכנה, לוחץ על Record, זה מקליט אבל האיכות של זה במחשב היא על הפנים, למרות שהאיכות על המינידיסק היא מאוד טובה! יש לי כרטיס קול מצוין של Soundstorm (על לוח האם של nVidia nForce2) וזה לא אמור לקרות... מה אני עושה לא נכון? האם יש איזה מדריך על איך לעשות את זה בצורה נכונה? המון תודה מראש ומקווה שתעזרו, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין להמיר כמות גדולה של קלטות שמע לMP3. חשבתי על האופציה לחבר מכשיר לשכפול קלטות (במהירות 16x) לכרטיס קול עם יכולת הקלטה של 192 khz (כמו terratec phase 28) - ב12 khz אחרי פריסה (אין לי שום בעיה שזה יהיה 12, מדובר בקבצי דיבור) השאלה היא האם זה יהיה אפשרי או שקצב כזה גבוה של נתונים לא ניתן לפרוס (אני אקליט ב192 ואפרוס ע"י תוכנות עיבוד קול מוכרות). עוד שאלה האם אתה יודע מידע על יכולות ההוצאה של השמע מהמכשירים הנ"ל (Telex או Graff) או על דרכים לחיבורם לכרטיסי קול הנ"ל? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלומות, אמי בדיוק חזרה מחו"ל ובדיוטי פרי קנתה DVD-VHS מקליט העונה לשם RC 288 של חברת LG(המוצר בזאפ: http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=580160). חיברתי את כל הכבלים לפי מיטב הבנתי והכל עובד פיקס(אחרי שפעם אחת הטלוויזיה פשוט נפלה על הפרונט שלה, אבל חפיף ) - הוידיאו מנגן קלטות אשר לא נראו על מסך הטלוויזיה מזה שנים וכן גם סרטי DVD חדישים. אך מה? בעיה - בעיה בהקלטה. כאשר אני מנסה להקליט מן הכבלים הדיגטליים(HOT), את ערוץ 4(ביפ) נגיד - אני פועל לפי ההוראות ואכן המכשיר "מקליט", אך אז, כאשר אני "מנגן" את הדיסק עליו הוקלט - נלקח אני למחוזות סיביר - שלג, שלג ועוד קצת שלג. נראה לי שאני עם החיבורים משהו "לא נכון"... הטלוויזיה הינה של Girudig(מקווה שאייתתי נכון), חדשה יח…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה של פינקל עם וידאו אין ווידאו אאוט..... עם איזה תוכנה או איך אני מקליט מהוידאו למחשב? אני מחבר את הוידאו למיטב הבנתי לכרטיס לחיבור ה- video in ואז עם תוכנה אני מקליט למחשב וזהו....נכון? אם כן אז עם איזה תוכנה? אם לא אז איך?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, יש לי מיני דיסק שקיבלתי, הוא יחסית ישן, לא עם יציאה של usb אלא יציאה של line in , השאלה שלי היא כזו האם אני יכול, אם באמצעות תוכנה או לעשות משהו בכרטיס קול בהגדות שלו, להקליט למיני דיסק אבל עדיין לשמוע משהו במחשב שלא יקליט את זה למיני דיסק אני מקווה שהייתי מספיק ברור בשאלתי..... תודה מראש אוריה
-
- 16 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני יודע שה IRIVER iHP-100 החדש (עוד לא יצא לשוק) יכול להקליט ואני צריך את זה להרצאות.. האם האייפוד מסוגל?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום, זה הפורום שהכי קרוב למה שאני מנסה להבין (למרות שמדובר פה בעיקר על אודיו) אבל נראה לי שזה עדיין בתחום... אם לא, תקנו אותי. כבר שנים שאני מנסה להקליט דרך YES באופן פרטי (חיצוני, לא דרך הממיר של YES) שידורים של YES בצורה כלשהי, כל פעם נאמר לי שלא ניתן לעשות זאת. אולי היום קיים כבר מכשיר שיכול לעשות זאת? אשמח לשמוע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
line in - בנגנים מסוימים יש line in מה צריך לעשות כדי שהנגן יקליט מטלפון ? מתאם ? עכשיו איך האיכות וגודל הקובץ בזיכרון נקבעים לפי התדירות (הקול המוקלט) ומספר הביטים לשניה שלו ? האם בנגנים הקוראים (זה מה שנחשב איכותי היום ) , יש הבדל באיכות ההקלטה בין נגן לנגן כאשר התדר וזרימת הביטים שווה ? האם משתמש לא מנוסה או מנוסה יכול להבדיל בין איכות ההקלטה או צריך ציוד מיוחד ? מקווה שיהיה אפשר לענות על השאלות שלי ואני לא מסבך
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בתופעה מוזרה שאולי מישהו אחר כבר פתר , כבר מספר פעמיים אני מנסה להקליט את הישרדות בערוץ 10 בעזרת Media center 2005 וכרטיס טלויזיה PVR 150 ואני מקבל הודעה מוזרה שההקלטה התבטלה מאחר והיא נאסרה ע"י מפיץ התוכן: "Recording of this content is prohibited by the content provider" למישהו יש פתרון ?? תודה מראש לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להקליט משהו שאנשים אומרים,ולהעביר את זה למחשב,ובמחשב לערוך את זה בעזרת תוכנה כלשהי. ברצוני לדעת עם איזה מכשיר ניתן להקליט ואחר כך לחבר אותו למחשב? ואולי אתם יודעים איזה תוכנה יכולה לערוך לי את ההקלטה, אני רוצה שכל בן אדם שאני מקליט לעשות ממנו קובץ אחר כלומר לחתוך את קטע ההקלטה לכמה חלקים. והאם טייפ מנהלים יכול לבצע את העבודה הזו? לבסוף אני בעיקרון רוצה להקליט מספר משפטי מחץ של חברים שלי, ואחר כך לעשות מזה מן טראנס כזה משהו מצחיק, לכן אני צריך להקליט ולחתוך כל חבר כי אני רוצה בטראנס שכל דבר יחזור על עצמו וככה של חבר זה קובץ נפרד ניתן לעשות את זה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רוצים להקליט להקות או זמרים במשב? בעיות בתוכנות? חומרה? חומרי בידוד? תשאירו שאלות.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
XP Pro בחיבור כבל של אודיו משני הצדדים, צד אחד לרדיו וצד שני לLINE IN של הכרטיס קול(כחול) מנסה להקליט ב sound recorder של הווינדווס, ואח"כ שומע תהקלטה ויש הרבה הרבה מאוד רעשים ברקע בקושי אפשר לשמוע.. צריך לשנות משהו אולי בהגדרות? כשאני סתם מחבר את הכבל לשני הצדדים בלי להקליט זה נשמע טוב מאוד ברמקולים של המחשב תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להקליט כלים במחשב. בעיקר גיטרה חשמלית ובאס, אבל גם כלים אקוסטיים כגון פסנתר גיטרה קלאסית או שירה. יש לי כרטיס קול מובנה פושט, ואני רוצה לקנות חדש, חשבתי על ה audigy 2 zs או audigy 2 nx של creative. האם כרטיסים אלו יספקו את הצרכים שלי או שאני צריך משהו אחר? (בתקציב דומה) רצוי שיהיה חיבור PL גדול בכרטיס, או שאני יכול לחבר את הכבל של הגיטרה עם מקטין? אשמח לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להקליט את הסאונד שנשמע במחשב (כלומר: מה שמועבר לרמקולים/אוזניות). חיפוש בגוגל הניב תוכנות הקלטה "רגילות" שמקליטת מהמיקרופון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט מוזיקה במחשב אבל אני ממש לא יודע בזה כלום אני צריך תוכנה ואם אפשר גם מדריך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין בעזרתם למציאת דרך להקליט מוזיקה שאנשים מנגנים באיכות טובה,ולהעבירה למחשב. אם למישהו יש דרך\תשובה\רעיון אני ישמח מאוד. תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך לעשות את זה יש לי SB LIVE 5.1 to אני יודע שיש דרך אבל אני לא יודע אותה בבקשה עזרו :AR15:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו ניסיון עם הקלטה דרך הכרטיס הזה ? התכנון הוא להקליט גיטרה דרך הכרטיס עם מיקרופון דיי פשוט כמו XM8500, זה ידרוש ממני מקור מתח נוסף ? (פרה-אמפ או משהו בסגנון ?) תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפעמים באינטרנט אני שומע לדוגמא רדיו ומותר להקליט או שיר שמותר להקליט(לדוגמא ערוץ 7) עכשיו השאלה שלי איך אפשר להקליט את מה שאני שומע יש לי את התוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER לדוגמא אני משמיע שיר ואני רוצה שהוא ישמר במחשב שלי או להקליט מרדיו כך שאני ייצר לי קובץ של השיר או של מה ששמעתי ברדיו עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את זה ואם אי אפשר עם התוכנה הזאת תמליצו על תוכנות אחרות (חוקיות וחופשיות) ותנו לי קישור וגם כיצד לגרום לכך שהתוכנה הזאת תפתח כל זמן(ולא תוכנה שיש לי) שאני רוצה לשמוע משהו תודה מצפה לתגובות
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, שמי דניאל, קניתי שלשום טלוויזיה של Samsung מדגם EH5300 בגודל 40 אינץ', כשקראתי את המפרט של הטלוויזיה שמתי לב שיש בה ממיר DVB-T מקליט וזו אחת הסיבות שקניתי אותה, כשהיא הגיעה (קניתי אותה מיבואן רשמי סמליין ועם אחריות והכל) חיברתי את המעמד והכל (עדיין לא קניתי דונגל, אני קונה ביום ראשון כנראה), הבעיה היא שהיא לא קולטת כלום, היא מחפשת (וניסיתי את כל האפשרויות של מה שהיא סורקת, יש 3: דיגיטלי ואנלוגי, דיגיטלי לבד ואנלוגי לבד - ניסיתי את שלושתם, הוא סורק כל מיני תדרים ובסוף לא מוצא כלום), עכשיו, בהתחלה חשבתי שהוא יכול גם להקליט את השידורים מהממיר של HOT MAGIC HD שיש לי להתקן חיצוני ואז אני אעביר למחשב, בכל מקרה - זה התברר כלא נכון, לא ממש אכפת לי אם הוא יקלוט ערוצים כי יש…
-
- 54 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה, בעיקר כדי להקליט תוכניות שונות שמשודרות. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז רציתי לשאול- את הכרטיס טלויזיה אני מחבר לממיר או לשקע טלויזיה שבקיר? אם זה לשקע בקיר, אז אפשר לקלוט דרך המחשב בדיוק כמו שאני רואה בממיר של יס? ומה ההבדלים בין כרטיסי הטלויזיה השונים? האם משהו בסביבות ה200 שקל יספיק, או שכדאי להשקיע יותר? על מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי כבר לגבי מתאם מסויים שיש ברשותי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156856.msg1322580#msg1322580 (הבעייה עם המתאם הזה הייתה ,שהוא הקליט יפה מאוד אותי ,אבל לא את הצד השני לשיחה.) אולם מחוסר התגובות אני מבין שכנראה החברה כאן לא מכירים את המתאם הזה. ולכן אני שואל שוב פעם : [glow=red,2,300]איך אפשר להקליט שיחה שמבוצעת בטלפון של בזק או בסלולרי למחשב בפורמט mp3?[/glow] (אני מדגיש ,השאלה לא מיתייחסת למתאם הקיים שיש לי ) התוכנות שברשותי הן: audacity jetaudio 6 + full version חומרת הקול שברשותי : soundstorm on board -nf7-sl v-2 sound blaster live value תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-