עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cooler-Master,

טוב כמו בכותרת אני צריך המלצה ל2 כרטיסי קול למחשבים שלי. האחד זה למחשב שאני משחק עליו ככה שפחות חשוב לי איכות הקול (גם ככה היא תשתפר אני עובד עם כרטיס אונבורד) חשוב לי שיעזור לשפר את הFPS השני זה למחשב HTPC שפה הדגש הוא על סאונד ומוסיקה ולא המשחקים כי אני לא משחק עליו. אז לא צריך את כל התמיכות של המשחקים. התקציב הוא 1700 שקל בערך לשנייהם. תודה מראש CM עריכה: במחשב HTPC הכרטיס מחובר אנלוגית למגבר ומערכת 5.1

2. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב. הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים, ואני שם דגם גדול על [glow=red,2,300]משחקים[/glow]! אני רוצה סראונד כזה שאני ארגיש כאילו אני באמת נמצא שם, ושהבאס יפוצץ ת'חלונות של השכנים עד כמה שאפשר ובהתאם לתקציב. מוכן לתת 450 ש"ח עבור הרמקולים, עבור החוויה, אבל מוכן להשקיע אף יותר רק אם הרמקולים באמת שווים את זה. אני חשבתי על Logitech X-530, או קצת יותר מקצועי Logitech G51 (שהרמקולים הללו במיוחד למשחקים). תודה על העזרה מראש!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה, פחות למשחקים וסרטים. אם זה חשוב, אז אני נוהג לשמוע את המוזיקה חלשה, אז הביצועים של הרמקולים בעוצמה נמוכה חשובים לי יותר מאשר בעצמה גבוהה. עדיפות גבוהה ל2.1, אבל אם יש טובים של 5.1 בסכום הזה, הם גם יתקבלו בברכה. בבקשה, אל תציעו לי ATP3(תאמינו לי שהבנתי שהם הכי טובים שיש בטווח המחירים הזה, רק שהם בלתי ניתנים להשגה, אלא אם מוסיפים סכום כסף לא מבוטל, ואז הם כבר לא שווים) ואת ה-Altec Lansing VS2421(בכל הביקורות עליהם מציינים שיש באז תמידי בעצמות נמוכות ושהם 'משתגעים' כשהם קרובים לפלאפונים ומשמיעים קולות מרגיזים-אולי מישהו יכול להפריך את זה?). תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. Started by oDot,

שלום.. איך אפשר לדעת אם אני שומע חזק מידי ? יש לי HD550 של סנהייזר אם זה נחוץ.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. שלום לכולם. בשבוע הקרוב תגיע טלוויזית ה-LCD החדשה שהזמנתי (A450), ויש לי בבית לפטופ של לנובו (יציאת VGA). אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלוויזיה ולהזרים דרכו תכני HD (קבצי MKV). אני מחפש תוכנה שתציג כתוביות בעברית עם הסרטים (בצורה טובה), לא כמו VLC שמשתגעת עם העברית. בנוסף אני מחפש דרך שבה אני אוכל לשלוט על התוכנה (עם שלט כלומר), צריך כרטיס טלוויזיה בשביל זה? התכנון שלי שהמחשב יהיה סגור (לא מכובה, פשוט שה"מכסה" סגור), ועדיין אני יוכל לשלוט על התוכנה ולצפות בסרטים. תודה רבה לכולם.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום D: אנחנו מעוניינים לקנות טלוויזית LCD או פלסמה (לפי המלצתכם).. הגודל הוא או 32" או 37", לא סגורים על זה עדיין. השימושים הם -כרגע- לשידורי הטלוויזיה בארץ ואני מקווה שאני אשיג HTPC או משהו שאפשר יהיה לראות בו HD. באמת שאין לי מושג לגבי התקציב... כמה דבר כזה צריך לעלות? מה ההבדלים? תודה.

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by Electric Boom,

למישהו יש ניסיון איתם? נראות טוב על הנייר - אני צריך לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.

9. Started by extasa,

http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. בס"ד מישהו יודע מי מיבא את הכרטיס הזה ?? WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge תודה מראש אברמיקו

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  11. שלום רב, ברשותי מערכת מיני-סטריאו של סוני ששירתה אותי נאמנה שנים רבות, שבהן היא הייתה מחוברת למחשב ולא לפני זמן רב היא עברה לחדר אחר. שם החלטתי שאפשר לשמוע בה תקליטורים, אבל כנראה ששנים שבהם לא ניגנתי בה תקליטורים עשו את שלהם והיא לא קולטת אותם (תקליטורי אודיו חדשים ומקוריים). האם יכול להיות שפשוט הצטבר שם אבק, חלודה, חומר כלשהו שניתן לנקותו (אשמח לדעת איך - גם אם זה כולל צעדים קצת יותר דרסטיים מלעשות: "פוווו!") ולהשיבה למצב המקורי או שהמקרה אבוד? תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מזמין מחו"ל את ה-ICEMAT, עכשיו, המוכר מציג שתי גירסאות ל-ICEMAT ולא מצאתי את ההבדל ביניהם, הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. גרסה זולה יותר: http://cgi.ebay.com/NEW-Icemat-Audio-Siberia-Black-Gaming-Headset_W0QQitemZ140262452586QQcmdZViewItem?hash=item140262452586&_trkparms=72%3A570%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 גרסה יקרה יותר: http://cgi.ebay.com/NEW-Icemat-Siberia-Black-USB-Headset-w-7-1-sound_W0QQitemZ110284434309QQcmdZViewItem?hash=item110284434309&_trkparms=72%3A570%7C39%3A1%7C66%3A4%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 הבנתי משהו עם USB אבל אני לא בטוח, אני צריך את האוזניות למחשב בשביל משחקים, זה משמע…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by ofirr,

החוט בחלק הזהוב של האוזניות שמחובר לנגן החל לאט לאט לצאת ממקומו עם הזמן והיום האוזניה השמאלית לא פועלת. לכן אני צריך אוזניות כמה שיותר זולות ואיכותיות מספיק לנגן עצמו (הסנסה קליפ עצמו עלה לי 143 ש"ח ככה שאני לא מצפה לבזבז מעל 100 ש"ח וגם זה בלחץ). אז אני לא מחפש את האוזניות דה בסט אלא את האיכותיות המינימליות. ניתן ומומלץ להמליץ לי לרכוש מ:פנדה,KSP,אייבורי,BUG,אופיס דיפו, קרביץ, ACE. ועוד? דוגמא לכמה שאספתי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5366&perur=2&t=12&c=308 AKG K310P מחיר: 60 ¤ http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000e5v0zCMRMsBTOPcmm-jKFGC:12bbi68k5?id=319799&pr=QJ5&N=0 אוזניות כפתור Sony, 811 מחיר ליח' כולל מע"מ …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מה אתם אומרים על 2 הדגמים הבאים טושיבה 32av500 lg 32lg30 שניהם עולים 3790 שקל

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. לצערי אני מוגבל לסט 2.0, וחשובה לי האיכות האם יש מתחרים ראויים לZ3 באזור התקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by smoker09,

קניתי לאחרונה מערכת 5.1 של לוג'יטק (X-540). ידוע לי שהיא לא הכי איכותית שבעולם אבל יחסית למחירה , היא עושה עבודה ממש לא רעה. יש לי המון סרטי HD ותכני DTS וכשאני רואה סרט אני לא שומע את האפקטים בצורה המיטבית שלהם. אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לכוון את עוצמת ה GAINS ולהסביר לכל חברי האתר שלא מכירים מה תפקידם הכללי (למשל יש INPUT ו OUTPUT) או להרחיב מעבר... בכל מקרה אם אין לאף אחד סבלנות/זמן - אשמח לקבל הגדרות GAINS למערכת של חבר שעובדת לו בצורה משביעת רצון. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by ben060,

שלום אני מידי פעם מוריד סרטים או סדרות וקבצי וידיאו שונים באיכיות שונות. רציתי לברר על כל איחות בפני עצמה : לדוגמא: Street.Kings.2008.DVDRIP.R5.XVid.heb.mfg.avi מה אומר ה R5 , XVID MFG הרי האיכות היא DVD לא? פה : War.Inc.(2008).LiMiTED.DVDRip.AC3.XviD-ARiSCO-CD2.avi מה האומר ה AC3 ? ופה: Smother.2007.Hebsub.By.ASHERIKo1.REPACK.DVDRip.XviD-SSF.[KoMooNa.Co.[wnet.co.il].Il].avi מה זה ה REPACK וה SSF? אשמח להסבר כללי במשא בתודה בן

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  18. טוב אז הגיע הזמן להחליף את ה Pleomax TSP-2100 שיש לי כבר איזה 3+ שנים, עשו את שלהם וצריך להשתדרג, אלו הנתונים שלהם: Response Bandwidth 240Hz~20KHz Sensitivity : Woofer-130mV Max (PMPO) Output Power (Total) : 1300W למרות שנראה לי שזה לא אומר הרבה, מוזר שלא מצאתי כמעט שום דבר עליהם ברשת.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by DJ_Yaniv,

איזה רמקולים יותר איכותים ? Logitech Z5500 הרכב רמקולים 5.1 עוצמה כוללת 505RMS עוצמה לערוץ 62RMS עוצמת סנטר 69RMS עוצמת סאב 188RMS Creative S750 הרכב רמקולים 7.1 עוצמה כוללת 700RMS עוצמה לערוץ 70RMS עוצמת סנטר 70RMS עוצמת סאב 210RMS ביום שישי אני הולך לקנות את אחד מהרמקולים האלו איזה מהם יותר טובים באיכות..?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  20. שלום. אני מחפש אוזניות לטלוויזיה עבור אדם מבוגר עם קשיי שמיעה. נמאס מהאוזניות הפשוטות ב-100 שקל, שלא שומעים בהם כלום, לכן הוחלט להשקיע יותר ולקחת משהו טוב, שישמעו בלי בעיה. תקציב כאמור כ-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה.[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 08:29:31 לאחר חיפוש קצר בזאפ מצאתי 3 מועמדים אפשריים:1 - Zalman ZM-RS6F http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11137 2 - Logitech® Noise-cancelling Headphones http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17501 3 - Sennhiser HD62 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=HD62&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=HE

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. היי יש לי כרטיס קול של ASUS D2X עכשו משהו מוזר אני מחבר אליו אוזניות (HD595 של סייזנהיר) וגם בעוצמה הכי נמוכה (אפס!!!) עדיין אני שומע באוזניות ואפילו שומע חזק יחסית. עכשו שאני קצת מגביר, נניח שם על 5 (מתוך 100) זה כבר ממש חזק. ב10 זה כבר חצי דיסטוקט. השאלה היא מה אפשר לעשות? הייתי רוצה ש0 יהיה שקט מוחלט 20 יהיה כמו 10 שעכשו וכו'. כלומר שעוצמה תהיה הרבה יותר חלשה ונעימה. מה אפשר לעשות??

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by painkillercz,

טוב חברים אני מעוניין להפוך את המחשב הנוכחי שלי לHTPC, המפרט הוא: מעבד AMD 3800 DUAL CORE X2 לוח אם ASUS M2N-TVM הארד דיסק 160 GB זיכרון 2 GB כרטיס קול רגיל כרטיס מסך GEFORCE 7300GT 512 DVI ספק כח TT 470W ST מארז TT שחור גדול המחשב אמור להתחבר לטלויזית הLCD שתבוא אלי בקרוב (סמסונג 32 A450) מה מומלץ לשדרג במחשב כדי להנות מאיכות תמונה ושמע? (מחפש גם רמקולים, חשבתי בכיוון X540 של לוגיטק יש המלצות?) תקציב עד 1500 1700 תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. שלום, עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by RayZ,

טוב, לא ממש הצלחתי להמחיש בכותרת של הת'רד מה אני רוצה בדיוק, אבל זה הכי ענייני ומתאים לחוקים שאני יכול. בכל אופן, שאלתי היא כזאת- האם שילוב של אוזניות יקרות (דגם של סנסהייזר למשל במחיר שמעל ל-1K) וכרטיס קול יקר גם כן, יביא לאיכות אודיו שמבליטה באופן ברור לאוזן צלילים נסתרים בשירים ומוסיקה אחרת? אתם יודעים על מה אני מדבר... בשירים למשל, הצלילים האלו בצד ששומעים חלש אם מתאמצים, ורומסים לרוב לגמרי בהמרה ל-MP3 למינהם... (לסיכום- תוצאה של סאונד שכל הצלילים שבקושי שומעים בולטים לאוזן ללא מאמץ מיוחד לשים לב אליהם.) תודה.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by madnaor,

יש ברשותי מחשב חזק המאפשר לי להפעיל כמה מדיות במקביל השאלה שלי אם אני יכול לשדר לטלויזיה בסלון (קומה למטה) שידורי HTPC רגילים עם תוכנה והכל אשר יופעלו במחשב הקיים בחדר ובמקביל לעבוד על המחשב כאשר התוכנה מוסתרת? לדוגמא: לראות סרט למטה ולגלוש באינטרנט למעלה כאשר אותו מחשב מבצע את הפעולה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים