אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי היטאצ'י 32LD9000TA2 שמחוברת למחשב בכבל VGA. הרזולוציה המקסימלית שאני מצליח להגיע היא 1024*768. ניסיתי להשתמש ב-powerstrip לשנות את הרזולוציה אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להגדיר רזולוציה ידנית במאפיינים של nVidia אבל הוא לא מאפשר להגדיר רזולוציה גדולה מ- 1024. האם למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
צריל המלצה לכרטיס קול חזק יחסית ! ליצירת מוזיקה עריכת סאונד ! קיובייס וכו' תקציב 800! ש"ח ץגובות בונות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
זאות ההודעה שלו:
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
עם 4 ג'יגה זיכרון... כדי לחבר את הממיר של הוט... מסך t260 שלט יהיה נחמד וגם אופצייה להקליט תוכניות מן הסתם שיהיו לו חיבורים לממיר (scart,composite,s.video.)
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר חיפוש רק בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית , אני רכשתי מחשב DELL INSPRION 1525 עם יציאת HDMI ומכוון שעדיין אין לי פלזמה אני מעוניין לחבר את המחשב נייד לטלווזיה עם חיבור RCA עכשיו רציתי לדעת אם ישנו חיבור של HDMI לRCA ? ואם כן כמה אמור לעלות כבל כזה ? ועוד שאלה שאני הבנתי שיש מחבר של VGA לRCA רק לוידאו כמובן מישהו מכיר? אם כן כמה זה צריך לעלות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי היום את HD555 רציתי לדעת יותר בקשר לBURN IN: כמה זמן לעשות, איזה מוזיקה עדיף להשמיע באותו הזמן, ואיפה הכי כדאי? (נגן MP3 או רסיבר למשל). תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD חדשה ומצאתי את הדגם הנ"ל ועל פני השטח זה נראה Too good to be true - גם 32 אינץ' Full HD, גם דגם לכאורה חדש ובמחיר נמוך מ-3,500? אני מפספס פה משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם .. היום בערב אני הולך ליקנות רמקולים למחשב.. שישמו לי גם רמקולים לפלטה (DJ ) בעוד ככמה זמן.... התקציב שלי הוא עד 650 ש"ח .. גג ... עדיף שיהיה עד 600 שקל .. אני צריך אותם בעיקר למוזיקה במחשב.. שיהיה סאב טוב .. ושישמעו באיכות. תודה לעוזרים.. זה קצת דחוף !
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני עכשיו מחפש רמקולים איכותיים 2.1 לאחר שהיה לי 5.1 וגיליתי שהסראונד לא כל כך עושה לי את זה. שמעתי את הרמקולים HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II והם נשמעו ממש אחלה אבל אני די מקובע על חברת altec lansing יש דגם ספציפ שחשבתי לקנות אותו (רק על פי מראה ומחיר) FX4021 של אותה חברה עוד דגם הוא Creative I-Trigue 3400 גם הוא נבחר עפי מראה ומחיר. כעיקרון המערכת צריכה להספיק לחדר גדול + עבודה רבה עם כלי חיצוניים שאני מחבר למחשב כמו גיטרה קלידים לשם הקלטות. אם יש לכם משהו שאתם ממליצים עליו אני אשמח לשמוע.. ד'א אשמח לשמוע דעות שלכם על כל אחד מהדגמים שהבאתי ברשימה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, ברשותי טלוויזיית HD READY של סוני 40 אינטש. השימוש העיקרי שלי איתה הוא בפלייסטיישן 3, כשאני חיברתי אותה בכבל HDMI לפלייסטיישן 3 אז המכשיר זיהה את החיבור ושאל אותי אם להעביר את איכות הצפייה בפלייסטיישן להכי גבוהה שאפשר, כמובן שלחצתי YES ואז הוא העביר לי את הרזולוצייה ל1080i. חבר שלי אמר לי שב720p זה נראה יותר טוב מ1080i בטלוויזיית HD READY. הוא צודק? תודה לעוזרים גל
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שבת שלום, הייתי רוצה המלצה לרמקולים איכותיים למחשב. הרמקולים ימשמשו בעיקר למשחקים ושמיעת מוזיקה. עד עכשיו הייתה לי ת'מערכת שחברתי אליה RCA מהמחשב. זה די מכביד על המקום בחדר. תודה רבה, חיימון.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מגבר ישן של KENWOOD, ביציאות מאחורה, לא רשום AUX, אבל יש כל מיני אופציות.. CD\VIDEO\TAPE עקרונית, מה מהיציאות איכותית יותר CD\VIDEO?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלווזיה 42 TOSHIBA, דרך חיבור רגיל של VGA. שיניתי את ה-HERTZ במחשב ל-60 לפני שהעברתי, כי אחריזה המסך של הטלווזיה קופץ כזה, ולא רואים תמונה. אחרי שחיברתי, יש משחקים שעובדים הרבה יותר מהר במסך הטלווזיה, מה יכול להיות ההסבר לזה? כלומר ה-FPS מהיר מידי, בטלווזיה, לא עובד כמו במסך של המחשב..
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל LCD או פלסמה בגודל 42 ואשמח לביקורת על ה ps42q91h וגם על ps42c91h של סמסונג 2 פלזמות תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הייתי שבוע שעבר אצל תומר יפה (אוזניות) headphones.co.il קשה לרשום פה כל החוויה ומה שהיה (יקח לי כמה דפים טובים) אבל נעזוב רגע רמקולים וכו' בצד ונתמקד באוזניות ומה ששמעתי HD650 - נחמדות מאוד, סאונד מאוד "נקי", לא הכי נוחות בעולם (ה595 יותר נוחות, לאלו יש עיצוב מרובע משהו), אבל נחמדות בסך הכל, לדעתי לא נותנות תמורה מדהימה למחיר, אבל מי שאוהב את הסאונד של סייזנהיר (אני לדוגמא די מחבב אותו), בהחלט יאהב אותן (סאונד "אפל" קצת, הרבה באסים, יושבים רחוק יותר מן הכלים וכו') Ultrasone - די "אטומות" כאלו, לא התלהבתי במיוחד מהן, ירדו מהר מן האוזניים שלי. Beyerdynamic DT 990 - באסים טובים, סאונד מאוד דומה לHD650, ומאוד נוחות באוזן, במה רחבה, והרבה "ביצים" סה"כ אוזניות מאוד נחמד…
-
- 41 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כותרת. האם גם משהו מהפשוטים ביותר כמו הראשונים פה (לינק בהמשך) יעשה את העבודה? או שיהיה הבדל משמעותי באיכות? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-TVCard&DB220526=220532&orderby=price מסך 22" LCD של אסוס. תודה מראש, עודד ב.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
למרות שאני מאוד מרוצה מהאקווה עם ה990 (השילוב קרוב למושלם לדעתי) אני מתפתה מאוד לשינוי לאחר שנה וחצי סטטיות בסט אפ שלי. הOMZ כמובן נשאר, ואני מחכה יותר מדי שאורי יגיע לארץ לעדכן לי גרסה. עכשיו, חשבתי על מנורות לאוזניות הבאות שלי (מי שיודע יודע, אשכול על העניין יהיה ברגע שזה ייסגר). Woo Audio 3+ Little Dot Mk III Darkvoice 332 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמקבל במתנה את אחת הטלויזיות האלו - מה כדאי לו לקחת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחזיק ברמקולים של לוג'יטק 540X הרמקולים מתחברים לכרטיס קול לחריץ הירוק בלבד אצלי כי אין לי כרטיס קול של 5 ערוצים ומעלה וכשאני מכניס מיקרופון לחריץ הורוד הוא לא פועל פעם אחת זה פעל לי וזזהו 99 אחוז שהמיקרופון בסדר גמור מה אני יכול לעשות? גם אם אני אקנה אוזניות עם מיקרפון משהו איכותי לא בטוח שזה יפעל בגלל הרמקולים.. צריך להחליף כרטיס קול כנראה השאלה אם גם זה יעזור..
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה, כיום אני משתמש באוזניות ( SURROUND 5.1 ) אבל כשאני מדליק את הרמקולים (של חברת ALTEC ) אז רק האוזניות עובדות... ואני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר את האוזניות... * יש לציין שלפני מספר חודשים שהיו לי אוזניות רגילות אז הרמקולים כן עבדו במקביל עם האוזניות * לינק לאתר היצרן של האוזניות : http://www.cybersnipa.com/us/products/sonar-5.1-gaming-headset.php?PHPSESSID=01e02c98b846a4f97dd74ffde3304baa
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL מסוג VOSTRO 1310. יש בו יציאת VGA. כרגע יש לי טלווויזיה די ישנה שיש בה כניסה של 21 פינים או RCA. 1. האם יש כבל של VGA (זכר?) ובצד השני RCA? 2. אני יודעת שVGA לא מעביר סאונד. איך כן אפשר להעביר בין הלפטופ לטלוויזיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 מרחק צפיה של 2 מטר שימושים 50% hd 50% טלוויזיה. תקציב 3700 מקסימום ללא חריגות. חשבתי על הR81 או LG30R או 32av500 מה עדיף או דגמים אחרים? חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי, רצוי כמה שיותר זמן. תודה מראש ערן.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מסך מחברת CHIMEI מדגם cmv 221 d. 22 אינצ' איך אני יכול לחבר אותו לממיר של הוט או משהו כזה? חוץ מכרטיס טלויזיה כמובן, כדי שישמש אותי גם כצג טלויזיה וגם צג למחשב במקביל.? מה צריך לקנות..אני לא רוצה להסתבך ולקנות כרטיס טלויזיה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
ראיתי הרבה המלצות על הכרטיס עכשיו ראיתי בזאף יש ולה 4 חנויות והם לא כולכך המינות וגם נמצאות רחוק מי הבית שלי .......... מאיפה עוד אפשר לקנות אבל במחיר מה שיותר נמוך מי הצפון ?? בחיית תעזרו לי [br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 17:19:33 במקום הכרטיס קול כי ראיתי שהוא לא נמכר כי אין בזאפ בכלל חנויות ........ יש המלצה למשהו אחר באותו רמה ואותו מחיר כמו קולוX-Fi XtremeGamerוCreative מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ?במיוחד לשמיעת מוזיקה ושירים לא מעניין אותי משחקים! כי רשום פשוט גימר אז לא יודע מה אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-