אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לחווט מהמחשב לטלויזיה בסלון, בכדי שאוכל לצפות בסרטים השונים אשר במחשב מהטלויזיה.. המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא כ10 מטרים.. האם אפשר לעשות את זה מבלי שהאיכות תפגע? גם הצליל וגם התמונה.. האם אתם יכולים להמליץ על קבלים מחברות מסויימות? מה בערך יהיו המחירים.. אני צריך ששני הקצוות של הקבל וידאו יהיו RCA רגיל, והקבל צליל, צד 1 RCA (אדום לבן) צד שני בננה רגילה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לחבר שלי iAudio X5L 20GB שעובד מצויין בהקשר של איכות המוזיקה ותפעול. הבעיה היא בהצגת קבצי ווידאו, כשהוא מנסה להפעיל קובץ מדיה מסויים הנגן טוען כמה שניות אבל אז לא עושה כלום, הוא ניסה את זה בפורמט avi. השאלה היא איזה פורמטים הוא אמור לקרוא והאם צריכה להיות בעיה עם פורמט כמו avi? אם כן האם צריך לקודד או להמיר את הקובץ?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מתארגנת קבוצה לניסוי מול חברת YES לבדיקת היתכנות כלכלית בשיווק כרטיסי TV דיגיטליים המחליפים בעצם את הממיר, באמצעות כרטיס חכם (שיסופק גם הוא ע"י YES). כרגע YES זקוקים למסה קריטית כדי להשתכנע שכדאי להתניע ניסוי כזה. אני במגעים עם חברה ישראלית בשם VBox שכבר בדקה בהצלחה את הכרטיס שלה עם חיבור YES, וכבר הציגה אותו החודש בכנס Digital Entertainment שנערך בסיטי טאוור ברמת גן. http://www.dainfo.com/main/menu/index.php3?page=4&&fromWhere=Inner&stId=300 http://www.vboxcomm.com/product1.htm כרטיס טלויזיה דיגיטלי מציג המון יתרוון בהשוואה לכרטיס טלויזיה אנלוגי, ופותר בעיות רבות, בקצרה: 1. העברת ערוצים ע"י המחשב, ללא צורך בממיר, כדי לתכנת הקלטות מראש. 2. הקלטת…
-
- 69 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
פירמטתי היום את המחשב וכשסיימתי להתקין הכל [כולל הדרייבק של הכרטיס קול] שמתי לב שיש לי הד מטורף ומעצבן! מה לעשןת?! :s05: בבקשה תעזרו לי!!! ------------------------------------------------------------------------ עריכה :נפתר! תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מצאתי רמקולים שאני רוצה לקנות-jamo s 803 אך נהיה לי כאב ראש רציני מכל עניין המגבר. כל אחד אומר לי משהו אחר מישהו יכול להמליץ על מגבר שמתאים לרמקולים הנל? משהו זול באופן יחסי חשוב לי שיתמוך בלוטוס ואפשרות חיבור למחשב
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לא נדלק או נטען בשום חיבור (למחשב או לחשמל), RESET גם לא עושה כלום. והכי מרגיז, זה מכשיר חלופי חדש (חודשיים פלוס בשימוש). לא נפל, לא נחבט - כלום! נראה לי שתקופת האחריות פגה לפני חודש (כמה מתאים), ומי יודע כמה יעלה ה"תיקון". (כבר שילמתי 150 ש"ח על ההחלפה מהמכשיר הישן). מה עושים..?
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את הפין עם פינצטה בל לא הצלחתי. יש דרך אחרת? זה אפשרי בכלל? או שאני חייב לקנת כרטיס קול חדש?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחשב מולטימדיה AMD Athlon II 215 Dual Core AM3 Gigabyte GA-MA74GM-S2H Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz LG DVD-RW GH24-NS50X24 Sata Samsung ECO Green 500Gb SATA 16mb Parker Keyboard Slim PS2 Parker Mouse Blister PS2 מארז מולטימדיה כולל ווינדאוס XP חוקי . מותקן כולל קודקים לקריאת כל הפורמטים של סרטים 2,680.00 ₪ טלוויזיה "42 FULL HD תוצרת INOVA מיובא ע"י גטר. 3 שנים אחריות !!! 3,900.00 ₪
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום כולם, היום ניסיתי בפעם הראשונה והצלחתי לשלב בין המערכות שלי. אז ככה: הדאבל קומפקט Gemini CDX-602 מחובר למיקסר Gemini PS-540i והמחשב גם כן מחובר למיקסר דרך הכרטיס קול ONBOARD... זאת אומרת שהמיקסר שולט על הסאונד במחשב ועל שני הקומפקטים ויכול להעביר ביניהם. המיקסר עצמו מחובר לGTXP דרך LINE IN והGTXP מחובר לרמקולים Logitech Z560. זאת אומרת שאני מעביר בין שלוש מקורות אודיו במיקסר ושומע דרך הרמקולים 560..... ;D עמדת DJ למתחילים!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רוב הסיכומים שנהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול זול וטוב שיתמוך לי ב5.1 אני יוכל לקנות למחשב. לוח האם שלי: Gigabyte P31-DS3L אני מעדיף לקנות מKSP אבל לפי מה שהבנתי וראיתי אין להם ממש מבחר למשהו טוב לפי הפרמטרים שאני רוצה. תודה רבה לכול מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין ברמקולים , יש 2.1 כל מיני מספרים .. אני לא מבין בהם בכלל אבל בעקרון אני רוצה רמקולים עם באס טוב (אני שומע הרבה ראפ, ורואה סרטים) אני לא רוצה שיהיה את הרעש המציק הזה כשהבאס גבוהה מדי אם אפשר. ובכלל רמקולים איכותיים (מעדיף של חברה מוכרת .. לא יודע LG .. אנערף) תקציב .. אממ אין ממש ספציפי אבל לא יותר מאיזה 200 שקל , נראה לי מספיק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חשבתי על ה -zen touch מה אתם אומרים? וועוד שאלה- אם קורה משהו למכשיר אז נדפקתי? אין לי מה לעשות איתו? או שיש איזשהו סידור? תודה
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל קצת מושג לגבי אוזניות איכותיות בטווח המחירים של עד 200 שקל עבור משחקים ומוסיקה ואיפה אפשר לקנות בזול... ( אני מתכוון לקנות שניים אחד לי אחד לאחי... )
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ויתרתי על הרעיון של טלויזיה+מערכת קולנוע כרגע אני אקנה רק טלויזיה! אני רוצה בסביבות 42 אני לא יודע מה עדיף LCD או פלזה! אם אפשר הסבר מה עדיף והצעות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש מערכת קולנוע ביתית להורים המבוגרים שלי אני לא מבין בזה, כמובן, כמוכם אני יודע שצריך דיוידי (קורא כתוביות בעברית), רמקולים 4-5 קטנים כאלה שמפזרים בסלון ובסביבות 1000 ש"ח. (אגב, יש דיוידי קורא כתוביות בפורמט SRT כמו שאנחנו עושים עם סרטים וסדרות כיום נכון?)
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! בד"כ אני לא מתעסק הרבה עם סאונד ולא בקיא בנושא אז רציתי לשאול אותכם איזה מערכת תיהיה איכותית וטובה בשבילי התקציב הוא 100 דולר וישנה עדיפות לNEWEGG תודה מראש ATR
-
- 11 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני צריך הצעה למערכת קולנוע ביתי 5.1 +רסיבר! עם אפשרות להוסיף בעתיד סנטר אחורי! 2 רמקולים קידמיים ריצפתיים! 90% קולנוע ביתי 10% מוזיקה! חשוב שכל הרמקולים+ הסאב יהיו בצבע לבן קיר!(אם יש כזה אם לא אז אם יש דרך לעשות את זה לבד!) חשבתי על זה: Pioneer VSX516 1650 E370PPL Jamo 2990 סט 5 רמקולים E5SUB.2 Jamo 1622 סאב וופר אני לא ממש מבין אבל זה מה שעלה בראש!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז ככה: התקציב כ-700 שקל וזהו נראה לי ??? :
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הצעה לרמקולים טובים כוללים באס עד 600 שקלים תודה לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלויזיה יש לי מסך 32 שמחובר למחשב זה לחדר גדול יחסית שיהיה לפחות 5.1 ערוצים אשמח לשמוע על הצעות ומוכן לחרוג תודה .....
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אנחנו בדיוק מחפשים טלוויזיה חדשה לסלון 37/42 ונחתה על מפנתי הצעת הגרופון הבאה: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/el-col-c02023190/8739184?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_212&a=2022 כדאי? שווה? מבחינת מחיר זה נראה לא רע בכלל, אך מה האיכות של הטלוויזיה וכד'? החסרונות שאני רואה(כביכול) הם: מסך פלזמה(הייתי בטוח שכבר לא מייצרים אותם בכלל, עם כל הLED וכד') אחריות לשנה בלבד(למרות שבחיפוש בZAP לא מצאתי מקום שמציע את הטלוויזיה עם אחריות ארוכה יותר) כפי שאמרתי הטלוויזיה תהיה לסלון, מחוברת לממיר HOT, בעתיד אולי HOT HD אבל כנראה שממש לא בזמן הקרוב, מדי פעם יחובר אליה מחשב לצורך ניגון סרטים וכד' - אבל באופן כללי היא לא תהיה מחוברת למחשב אז אין פה את הקטע ש"אסור" פלזמה כ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td]*מרחק צפייה: 3.6 מטרים *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: 3000-3500 אני מחפש טלוויזיה לסבתא שלי בשביל סרטים.[/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול חיצוני שאוכל להקליט איתו מוזיקה צריך שיהיו לו כניסות דיגיטאליות וכניסות אנאלוגיות שיוכל לעבוד עם תוכנת קיו בייס ובנוסף שיוכל להתחבר למחשב נייד ללא בעיות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש את השילוב שרשום בכותרת. הלכתי לחנות והציעו לי את הצירוף של Omega Audio A5(אני לא יודע אם זה 5 או S, לא הבנתי את הכתב של המוכר), בצירוף של מגבר סטריאו של ימהאה AX396. הצירוף נראה (וגם נשמע) לי טוב מאוד. שמעתי בחנות את הרמקולים עם רסיבר של ימאהה שהוא עולה 3500 (לא זכור לי דגם מדויק) והאיכות הייתה מעולה! עם המגבר סטריאו האיכות אמורה להיות גבוהה עוד יותר. א: מה דעתכם על המוצרים הללו? ב: מה ההצעות שלכם בתקציב שכזה (4000 שקלים)? ג: למישהו יש מידע על הרמקול? לא מצאתי דבר ממשי ברשת. תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע שכוללת מגבר+רמקולים+DVD (אם אפשר שיהיה תומך HDMI) המערכת תחובר ל-LCD חדשה Toshiba 42X3500 . שימושים: רגילים..צפייה בסרטים + YES .. יותר טלויזיה מאשר סרטים. תקציב בערך 1000 ש"ח ואפשר לחרוג לכיוון 1500 אבל לא יותר (אלא אם זה ממש כדאי) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-