עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Pr0Xy,

שלום לכולכם. רכשתי אוזניות BrainWavz R1 מ-MP4Nation לפני מספר חודשים. האוזניות הגיעו, שומעים מעולה. so far so good. לאחר כחודשיים של האזנה בדרך לעבודה ובחזרה ממנה, שמיעה רגילה ולא מתעללת לחלוטין, הכבל של האוזניה הימנית מרגיש כאילו שהוא עומד להתנתק מהאוזניה. הכבל קצת רוקד לו בפנים, אם אתם מבינים למה אני מתכוון. יש לציין ששומעים ב-2 האוזניות אותו הדבר. יצרתי קשר עם החנות לפני כחודש, והם אמרו לי לשלוח להם את האוזניות להונג קונג, והם יחליטו מה לעשות עם זה. מאז הזנחתי את זה. עכשיו אני מתכוון לשלוח את זה אליהם בהקדם האפשרי. אך שאלה אחת לפני שאני שולח- יש בכלל טעם לשלוח אותן? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  2. שלום לכולם, לפני כמספר ימים קניתי מחשב חדש, במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה אשר יש לו בנוסף גם יציאה דיגטלית, בפועל כל העסק מחובר למגבר 5.1 של ימאהה, במחשב הישן לא הייתה לי יציאה אופטית, ובגלל זה רכשתי עבורו כרטיס קול של חברת AUDIOTRAK מדגם MAYA II, כרטיס מאוד איכותי לכל הדעות. עכשיו מכיוון שאת כל ההגברה וכל הסאונד מבצע המגבר (בגלל שמדובר ביציאה דיגטלית), רציתי לדעת אם יש טעם שאני ארכיב את הכרטיס הנ"ל במחשב החדש??? בתיאוריה אני יודע שאין הבדל באיכות ואין באמת צורך ממשי בשביל לעשות זאת. אך בכל זאת אני מעוניין בחוות דעתכם לפני שאני מקבל החלטה, אולי אפרסם למכירה את הכרטיס קול, או שאשתמש בו. תודה

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  3. יצא לאחרונה באחד אתרי המכירות המוכרים ברשת ( נראה לי אסור לפרסם שם) נגן אמ פי 3 בתצורת הפלאש המוכרת בנפח של 1 גיגה דברים חשובים חדשים זה שהיצרן טוען שהמכשיר מנגן 15 שעות לעומת 12 בדגמים הקודמים, אפשרות להחלפת תצוגת מסך וכל שאר הדברים. יש לשים לב כי הרדיו באוזניות בנגן הזה. בכל מקרה לדעתי זה מעולה כי 512 לא הכי מספיק אבל גיגה של שירים לכאלה שהאיכות של הנגן מספיקה להם אבל רק רוצים למלא אותו בהרבה שירים איכותיים וכבדים (ניו יורק האוס באיכות של 320 kbps ) זו בחירה טובה בשבילכם.

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  4. Started by GPS,

אתמול הזמנתי חברים ליראות סרט בסוף זה לא יצא מהסיבה הפשוטה - הדיבור בסרטים חלש אבל שמגיע קטע מקפיץ למשל זה צורח חיפשתי בפורום איך לסדר את זה והגעתי לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=410533.0 הורדתי את התוכנה AC3 FILTER משם ולפני הכל הייתי רוצה שתעזרו לי להגדיר את ההגדרות שם שיתאימו לרמקולים שלי, יש לי eacan e510 - רמקולים מחוברים לסאב ואלה ההגדרות: ואז לנסות לסדר את ההגדרות שיהיה אפשר ליראות סרט כמו שצריך, עם סאונד של די וי די עוד אפשר להסתדר, הבעיה היא בעיקר בסאונד של בלו רי תודה רבה לעוזרים 8)

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by niv251,

היום לקחתי את הרמקולים שלי (ATP3) לתיקון אצל קרט בגדר אחריות. הם אמרו לי שאני לא אקבל את ATP3 אלה דגם אחר. רציתי לדעת אולי מישהו יתנסה ויודע איזה דגם אני אמור לקבל, האם הוא יותר טוב או פחות טוב מהATP3. תודה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  6. היי! אני מחפש תוכנה שיכולה לקבל כקלט קובץ סאונד מפורמט כלשהו, ולהוציא כפלט את אותו הקובץ אך עם טווח עוצמה גדול יותר (מוכפל אפילו). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  7. יש לי טייפ דיגיטלי של CENIX , שיש לו יכולת להעביר בזמן מהיר ההקלטות שלו למחשב, אבל זה בפורמט לא מוכר עם סיומת CVS , אשמח מאד לדעת איך להעביר את הפורמט הזה לקובץ קול רגיל כמו WAV או MP3 וכדומה, תודה רבה לכם מראש על כל פיסת מידע

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  8. אני משתמש במערכת של לוגיטק Z-5500 שמחוברת לכרטיס קול של קרייטיב אוודיג'י פלטיניום אי אקס, ורציתי לדעת מה אני אמור לעשות באמת בכרטיס קול ובאילו חיבורים עלי להשתמש בכדי שהרמקולים באמת יעבדו כ-5.1? הכרטיס קול מעודכן לגירסא האחרונה ואני משתמש בכבל אופטי שמחבר מהרמקולים לכרטיס קול... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  9. היי הייתי מעונין לרכוש את הLOGITECH Z3 עד שראיתי את הסרטון הזה בYT מדובר בוופר 4" בסה"כ...ולא 8" כמו שכתוב באתר שלהם. האם ישנם רמקולים נורמלים (סטריאו \ 2.1) נורמלים?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by yuraxp,

שלום, הזמנו מערכת קולנוע ביתי אולם ב מסתכלים בשידורים ב YES שמועים רק מה 2 רמוקלים הקדמים,האם זה בגלל שהשידור הוא סטריאופוני?

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by uzi4u2,

האחד מקרן השני מסך 26" יש לי את האופציה לאחד מהם, השימוש הוא משחקים וסרטים. אני לא יודע איזה לקחת מהסיבה שהקטע של מקרן + יכולת לשחק על מסך 60" או אפילו 100" פשוט קורצת לעין. יש מישהו עם ניסיון שניסה ? או יכול לעזור לי קצת בבחירה ?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  12. טווח דינאמי רחב הופך רשמית ממונח של עולם הצילום למונח שרלוונטי בכל עולם האלקטרוניקה הצרכנית, בנוסף לרזולוציות של 8K עבור כל מי שכבר לא מסתפק ב-Ultra HD פשוט בדומה ללנובו, גם LG כבר מוכנה במלואה לתערוכת CES 2016 – אם כי במקרה שלה נראה שהתחום הלוהט הוא לא מחשבים, אלא דווקא טלוויזיות. טלוויזיות משוכללות ברזולוציה גבוהה, ליתר דיוק. היצרנית הקוריאנית תציג בתערוכה קו של טלוויזיות Ultra HDחדשות אשר מתפארות בתמיכה בטכנולוגיית ה-HDR Plus, אשר מהווה שילוב בין פילטרים ומנוע עיבוד מותאם לקבלת יחס ניגודיות משופר בסצינות הכוללות אלמנטים בוהקים ובהירים מאוד, לצד חלקים כהים יותר – בדומה למה שיכולות לעשות כיום חלק גדול מהמצלמות והסמארטפונים בצילום תמונות סטילס (חלקן גם בצילום וי…

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  13. Started by Yonatan-A,

מכיוון שדי נהרסו לי האוזניות שקיבלתי עם האייריבר שלי (מרוסקות ליתר דיוק. עצה שלי, אם אתם אוהבים את האוזניות שלכם, אל תדרכו עליהן ), אני צריך אוזניות כפתור טובות חדשות. בדקתי באמאזון בקשר לSennheiser 500, והופתעתי לראות את המחיר הזעום שלהן http://www.amazon.com/gp/product/B00004Z0BO/ref=pd_kar/103-4890636-3713450?n=172282. הבנתי שאלה אוזניות לא רעות בכלל, ועם מחיר כזה זעום חשבתי שכדאי לי להזמין אותן. אבל אולי יש לכם המלצות אחרות. אני לא רוצה אוזניות יותר מדי יקרות (ע"ע Shure :-\), אבל אוזניות כפתור טובות שיחזיקו לי. תודה רבה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  14. יש לי את המגבר sansui 6060 אני צריך רמקולים בשבילו עד 1000 שקל ועוד 2 שאלות אפשר לחבר למגבר הזה סאב וופר? ומה הדרך הכי איכותית לחבר אותו למחשב?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by Aviko,

היי יש לי 2 רמקולים של קיראטיב ללא סאב והם מחוברים לחיבור הירוק. יש לי גם סאב וסנטר שמחוברים לחיבור הכתום. משום מה- רק כשאני משחק במשחק אני שומע את הסאב, בכל השאר לא מצליח. גם בבדיקה של הוינדוס כשאני לוחץ על צלמית הסאב- יש סאונד מהסאב אבל מוזיקה וזרטים זה לא עובד. הבעיה התחילה כשעברתי ללוח אם חדש Asus Stiker extreme והכרטיס המובנה שלו (לא מובנה, חיצוני אבל מגיע איתו ביחד) אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  16. היי, קיבלתי את המכשיר לפני כמה שעות כמה שאלות: האם מקבלים ספוגיות לאוזניות פה?<כי לא קיבלתי כלום> הטענת המכשיר- שאני מטעין אותו הוא צריך להיות מכובה? והשאלה הכי חשובה.. איך מפסיקים שירים? חייב לכבות אותו כדי להפסיק שיר?! תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 962 צפיות
  17. :s05: :yelclap: ??? ??? :yelclap: אני מתלבט מה לקנות יש לי כמה אופציות, ראשונה -פיליפס לד דגם 5605 שניה-lg לד 4600 שלישית-47SL80YR lg כמו כן פיליפס נותנים רק שנתיים אחריות , מול שלוש ,האם זה שיקול שגם צריך להשפיע? אודה לכם על תשובה מהירה,גולן

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  18. הדרישות שלי הם בתר'ד הקודם שפתחתי, אני דורש סוללה חזקה עדיפות גבוהה, מכשיר אמין וחזק, אופציה לנגינת סרטים לא חובה אבל מתקבלת בשמחה ואיכות סאונד גבוהה זה חובה. בקשר למחיר אני לא מעוניין להשתגע מצבי הכספי לא מאפשר לי כרגע. המכשיר מיועד לשירות הצבאי שלי. לאחר חיפושים ממושכים אחרי כמעט כל דגם אפשרי, הגעתי למכשיר הבא iriver u10 1gb. סוללה ל-28 שעות(!!!), מקרין סרטונים, איכות מוסיקה מעולה, קטן ויפה. מחיר: 1400 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by Kitzony,

שלום לאחותי יש את ה ipod nano התקנתי לאת ה itunes אני מחבר אותו למחשב וזה פתאום כותב על המסך של ה ipod "do not disconnected" וזה לא נותן לעשות כלום הusb מגיב אליו והכל אבל ישר אחר כך זה רושם אותו דבר מה עושים

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by amitey,

שלום לכולם. קיבלתי מספר סירטי HD מקודדים ולאחר שפתחתי אותם אני לא מצליח לצפות בהם כמו כל סרט רגיל שהייתי פותח. האם צריך נגן מיוחד בשביל סרטים אלו ? אם לא , מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by דנדן,

מישהו מכיר את האוזניות ZAGGsmartbuds ויכול לתת חוות דעת עליהם? במיוחד אם מדובר על עלות של 30$ כולל משלוח.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by m.s.u,

חבר שלי הביא לי אייפוד 20gb המחודש עם הגלגל עם הלחצנים עכשיו ניסיתי להעביר אליו שירים ובמקום זה דפק לי את רוב השירים בתוכו!!!! אני מנסה לשמוע שירים וכל הזמן זה קופץ לי משיר לשיר!!! חייב עזרה חברה מה אני אמור לעשות???! יש באייפוד מלא שירים!!

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by kurt80,

היי, אני רוצה לשמוע את המוסיקה שבמחשב דרך הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי. במחשב יש לי כרטיס קול פנימי סטנדרטי. במערכת יש לי AUX INPUT . איזה כבל עליי לקנות ובאיזה חנויות משיגים? איך מחברים? (מה מכניסים לאיפה?) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  24. שלום יש לי LCD חדש סמסונג LA32C450 חיברתי אליו דיסק און קי הפעלתי תסרט הוא מזהה כתוביות אבל הוא מראה אותם בריבועים על המסך (שם הסרט ושם התרגום זהה) אולי צריך לעדכן משהו להתקין משהו? אני לא יודע מי מבין בזה מה עושים מישהי יכול לעזור לי בקשה?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by LinkTree,

שלום שלום, אני חושב לקנות מחשב חדש - ואני רוצה ללכת על לוחות מבוססים nforce2 - עכשיו אמנם שמעתי שהבקר קול שלהם מצויין אבל רוב הלוחות החליפו את הבקרים. השאלה היא כזו - מה עדיף - לוח EP-8RDA+ של epox שעליו NForce Dolby APU through Realtek ALC650 6-channel full-duplex integrated sound PHY או לקנות sound plaster live 5.1 או אולי בכלל להשאר עם הכרטיס שיש לי - soundblaster live value 4.1 נכון לעכשיו אני מחבר את המחשב למגבר ומשם לזוג רמקולים - אבל אני חשב לקנות בקרוב מערכת רמקולים למחשב. השאלה היא בעצם אם הraeltec שעל הלוח כזה גרוע והכרטיס הפשוט של SB יהיה יותר טוב או שאולי הוא באותה רמה וחבל לבזבז כסף - או להשתמש ב SB הישן ... תודה

• 2 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.