עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by s-k,

שלום חיברתי את הממיר למחשב לכניסת הליין אין ואני שומע את זה קצת חלש ועם רעש ברקע כזה תזזזזזזזזזזזז רעש זה משתנה מכבל לכבל יענו בעחת יותר ואחד פחות (בדקתי 3) איך אפשר לפתור את הבעיה ??

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  2. האם הוא מסוגל להקליט ב-24 ביט ? בכל אופן אני רוצה לשמוע עליו דיעות/איך הוא ביחס לכרטיסים אחרים וכו' ?... ד"א הוא עולה משהו כמו 800 שקל...

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by dino,

שלום, אני מתלבט בין שתי מערכות הרמקולים שרשמתי בכותרת ולמי שלא שם לב אז המערכות הם VIDEOLOGIC ZXR500 והמערכת השנייה Logitech Z560. ה-Logitech הם רק 4.1 לאומת ה-VideoLogic שהם 5.1 אבל ל-Logitech הספק של 400W RMS ואומרים שהצליל שלהם מדהים, אז מה אתם הייתם עושים? ההבדל במחיר הוא לא כל-כך קטן אבל ה-Logitech כן נכנסים בתקציב למחשב, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by dids22,

לאחר שהרמקולים שלי התפוצצו אני צריך רמקולים חדשים אבל עד 160 שח חיפשתי ב זאפ ומצאתי כמה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 איך הם ? או שיש יותר טובים שאתם ממליצים עליהם? ואם יש רמקולים יותר טובים בהבדל מחירים נמוך אז תציעו גם !! תוודה

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  5. יש לי בעיה עם הכרטיס קול במחשב הנוכחי. האיכות שמע שלו ירודה יותר והווליום המקסימלי נמוך יותר. ערכתי בדיקה עם מחשב נוסף שיש לי, ולא הופתעתי לגלות שצדקתי. כרטיס הקול שלי הוא- Realtek ALC 883. (לוח ג'יגאבייט, נו.) הכרטיס קול במחשב השני גם הוא Realtek, דגם- AC' 97, גרסה קודמת פחות טובה מזאת שבמחשב הנוכחי. ערכתי בדיקה עם אותן האוזניות בפול ווליום. במחשב השני- איכות קול ממש ממש טובה, חדה, חיה, וכמובן גבוה נורא בווליום מקסימלי. במחשב הנוכחי- איכות קול נחמדה אך חלשה יותר בהרבה באיכות מקסימלית, חדה אולי כן, אבל לא חיה במיוחד. בדקתי את ההגדרות בשני המחשבים, אם זה בקרת ווליום, התקני קול, לוח הבקרה של הדרייבר... אותן ההגדרות. אני ממש לא יודע מה הסיבה... אנשים, יש לכם מושג?…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  6. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, אני קונה תוך יום גג את אחד הכרטיסים הבאים, ורציתי לדעת האם יש סיבה ממש ממש ממש טובה לקנות את ה7.1 ב80 דולר במקום את ה5.1 ב60$..... בכל מקרה - אני ממש לא רוצה קרייטיב בגלל בעיות קודמות עם יותר מידי כרטיסים שלהם, ותהיתי האם יש כרטיס אחר מלבד זה בטווח ה60$ בnewegg.com ששווה את הכסף יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  8. אני משגי או z5400 או z5500 במחיר שלא תאימנו ועדיף שאני אפילו לא יפרסם... בכל קמרה איזה כרטיס קול זה מצריך? בבקשה לא משהו מטורף :D יש עוד דגמים שמתחרים בz5400 באותו מחיר? [מחיר בחנויות בכוונה] מה אתם חושבים על שתי הרמקולים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by crovei,

לפני כמה ימים הצלחתי לשים את ידי על פטיפון יד שניה של טאיה (מודל cp 260), ויש לי כמה שאלות. קודם כל הוא מגיע עם יציאה שלא מתחברת ל-AUX, והבנתי שצריך לקנות מתאם פונו (phono stage) שעולה בסביבות ה-200 שקל. יש למישהו אולי המלצה למשהו ספציפי? או אולי מקום זול לקנות בו את המתאם? בנוסף שוכבים לי בבית כבר כמה חודשים רמקולים ממערכת מיני שזרקתי. אני משער שהרמקולים די מעפנים, אבל אני רוצה בכל זאת לנסות לחבר אותם לפטיפון ולראות מה ייצא. הבעיה היא שאין להם חיבור מולחם אליהם. מכל רמקול יוצאים שני כבלים (אדום ושחור) שמסתיימים בקצוות חשופים, שפשוט נדחפו לתוך המערכת מיני במקום מיוחד לזה. יש אפשרות להלחים אליהם איזה חיבור כדי שאני אוכל לחבר אותם לפטיפון? (אני משער שזאת צריכה להיות יציאה …

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  10. נכון להוה אני עם sennheiser HD212 ובא לי להשתדרג קצת, ראיתי אוזניות של AKG K240 בזאב וקראתי עליהם ביקורות חיוביות אבל אני חושש שהם לא מיועדות לגיימינג, יש בשוק עשרות אוזניות בטווח מחירים הנ"ל ואני קצת מבולבל... יש איזושהיא המלצה? שמעתי מחבר שshure היא חברה מומלצת תודה רבה

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש רמקול שיתן לי איכות שמע סבירה בזמן הרכיבה על האופניים. (מעדיף לא להשתמש באוזניות בזמן שאני רוכב) דרישות: מחיר: עד 200 ש"ח . נטען או מופעל ע"י סוללות AA את הרמקול אני אתלה איכשהו על כידון האופניים. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7704686&came=177 אם זה ישתלם להזמין מחו"ל, אין לי בעיה להזמין מ- Ebay או מ- DX. תודה.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  12. Started by Tomer horo,

אהלן כולם הרצתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי דיבור פה על אוזניות לספורט/ריצה. אז בגדול - מחפש אוזניות אלחוטיות (ואיכותיות) לריצה עד 300 ש"ח. דגש על איכות סאונד ועמידות ואמינות, כי עד עכשיו אוזניות לא שרדו לי ליותר משנה-שנה וחצי. מודה לכם מראש.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by elyaz,

שלום לאחרונה השורשים האודיופילים שלי מתחילים להתעורר, ואני מבין שמה שאני צריך זה אוזניות טובות מכיוון שאין לי שום ידע בנושא רציתי לבקש את עזרת הפורום בנושא: אני מחפש אוזניות איכותיות השימוש העיקרי (והבלעדי) של האוזניות יהיה רק למשחקים, לא למוזיקה או דברים אחרים אני מעדיף אוזניות קשת ולא אוזניות שנכנסות לתוך האוזן צריכות להיות קלות כדי לא להכביד על הצוואר (כרגע אני עם אוזניות גדולות כאלה של philips ואחרי כמה זמן זה נהיה לא נוח) לגבי תקציב - אני מוכן להשקיע אם מדובר באוזניות איכותיות- בסביבות 400 ש"ח (פלוס מינוס) אשמח לקבל הצעות באיזה חברות ודגמים כדאי לי להתמקד תודה ואם כבר אני אנצל את ההזדמנות לעוד שאלה בנושא- האם כדאי לי לקנות כרטיס קול? האם זה ישנה משמעותית את הסאונד? כ…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  14. שלום רב, רכשתי כבר מסוג display port ל- HDMI... איך אני יכול להיות בטוח במאת האחוזים שאני מעביר מידע לטלוויזיה במהירות המספיקה לצפייה בשידורי 3D ללא שום פיחות באיכות התמונה ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  15. שלום לכולם, לפני כמספר ימים קניתי מחשב חדש, במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה אשר יש לו בנוסף גם יציאה דיגטלית, בפועל כל העסק מחובר למגבר 5.1 של ימאהה, במחשב הישן לא הייתה לי יציאה אופטית, ובגלל זה רכשתי עבורו כרטיס קול של חברת AUDIOTRAK מדגם MAYA II, כרטיס מאוד איכותי לכל הדעות. עכשיו מכיוון שאת כל ההגברה וכל הסאונד מבצע המגבר (בגלל שמדובר ביציאה דיגטלית), רציתי לדעת אם יש טעם שאני ארכיב את הכרטיס הנ"ל במחשב החדש??? בתיאוריה אני יודע שאין הבדל באיכות ואין באמת צורך ממשי בשביל לעשות זאת. אך בכל זאת אני מעוניין בחוות דעתכם לפני שאני מקבל החלטה, אולי אפרסם למכירה את הכרטיס קול, או שאשתמש בו. תודה

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  16. Started by Arkadi.Krr,

היי *יש לי: M55S-S3 התקנתי את ווינדוס 7, ומתוך 6 בחורים הקיימים מאחורי המחשב, מתוכם עובדים רק 2. אחד מיקרופון(ורוד) והשני אוזניות(ירוק). עכשיו אני צריך לחבר גם את הרמקולים, ניסיתי את כל החורים ובאף אחד זה לא עובד, בעוד שלפני הפירמוט הכול עבד פיקס. ניסיתי להוציא את האוזניות מהירוק ולהכניס לשם את הרמקול, ופלא פלא עבד. מה אני צריך לעשות כדי שכל הכניסות האלו יעבדו ושאני יוכל לחבר את הרמקולים שלי. ועוד נקודה אחת, בXP הייתי מכניס פין אחד והיה קופץ לי חלון במחשב מה לעשות אם הכניס הזאת, אם זה מיקרופון, אם זה רמקול וכו'... ופה אני מכניס למחשב וכאילו לא קורה כלום. הדרייברים אצלי אני מאמין הכי מעודכנים כיוון שהווינדוס אוטומטי התקין את הכי חדש, ניסיתי לעדכן למורות הכול דרך Dvice Mana…

17. כמו שהכותרת אומרת אוזניות + מיקרופון לגיימינג (ונטרילו , טימ-ספיק וכדומה) מה דעתכם על הדגם הבא http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1867

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by Guns AND Moses,

יש לי את הנגן Iriver H320 ואני רוצה לחבר אותו לאוטו....הבעיה שלי היא שאין לי טייפ באוטו (יש לי נגן דיסקים) אז חשבתי ללכת בכיוון של משדר רדיו של בלקין ואני לא בטוח בקשר לאיכות שלו (Belkin TuneCast II Mobile FM Transmitter ) אז אני רוצה המלצות לפתרונות או איך המשדר הזה מתפקד או אם יש משדרים אחרים ....או כל דבר אחר שיעזור לי!

19. Started by Mr.G,

יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABAYTE בעל יציאות דיגיטליות(s/pdif ) ומגבר אשר תומך ב-dolby digital ו-dts . רציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בכל הערוצים שהכרטיס והמגבר מאפשרים לי.....

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  20. יש לי Klipsch Promedia GMX D-5.1 עם Decoder של Dolby Digital , 5CH Stereo , PLII ויש לו כניסה אנלוגית אופטית וקואקסלית . עכשיו השאלה שלי , אם אני יקנה Audigy 2 שאמרו לי שיש לו יציאה אופטית\קואקסלית . מה אני יצטרך לעשות כדי שהוא ינגן לי סתם MP3 אבל בכניסה דיגיטלית . שאלה שנייה , האם האיכות תשתפר בהרבה מאנלוגי או שזה זניח ולא כדאי לקנות את ה AUDIGY 2 ?

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by grozy d.j,

עכשיו קניתי לצחשב שלי שלוש דברים אדירים ששיפרו לי את איכות הכל בהרבה: 1. רמקולים של altec 5.1 דגם atp 2. כרטיס הקול של אודיג'י 2 של creative 3. windows media center(שלחו לי מארה"ב קרובים שלי)

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by galz,

המממ באוטו של אמא שלי יש מערכת רמקולים אחלה, אבל הבעיה שיש טייפ ולא cd. אמרו לי שיש דבר כזה מין קלטת שאתה מחבר אותה ליציאת האוזיות של הmp3 או דיסקמן או כל נגן אחר שיש לך, מכניס אותה לטייפ, וזה מנגן את המוזיקה שיש בנגן במערכת של האוטו. מישהו שמה על זה? אם כן איפה אפשר למצוא את זה? כמה זה אמור לעולות?

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  23. היי, קיבלתי את המכשיר לפני כמה שעות כמה שאלות: האם מקבלים ספוגיות לאוזניות פה?<כי לא קיבלתי כלום> הטענת המכשיר- שאני מטעין אותו הוא צריך להיות מכובה? והשאלה הכי חשובה.. איך מפסיקים שירים? חייב לכבות אותו כדי להפסיק שיר?! תודה לכולם!

• 13 תגובות
    • 941 צפיות
  24. בקרוב אני טס לחו"ל,ומצאתי איזו חנות שהבלעים שלה מחזיק מבחר רחב של מוצרי Klipsch,אני חשבתי על לקנות את ה-2.1,ה-4.1 ואת ה-SWS שלהם(הכל יוצא רק 450 דולר בסוף),ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם למערכת אחת? ואם כן,אם איזה כרטיס אני אוכל לעשות את זה(כרגע אין לי כרטיס קול בכלל)? בתודה...

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  25. Started by warezon,

טוב דבר ראשון אקדים ואומר שאין לי מושג בתחום הנ"ל. מה שאני צריך זה לקנות מתנה סטרימר,שיחובר לטלויזיה p2770hd. חשוב הוא המחיר לא לעבור את ה800-700 שקל אם אפשר פחות אז עדיפות גבוהה למחיר. שהתפעול שלו לא יהיה כרוך בכל מיני פעולות מסובכות כגון המרת פורמטים כתוביות בעברית וכו' אלא שיתמוך בכל מה שצריך(fullhd כמובן). השימוש בו הולך להיות רק דרך usb אז חשוב שהחיבור usb שלו יעביר סרטים כמו שצריך. אם אפשר עם כונן מובנה מה טוב ככה יחסוך את הקניה של הארדיסק חיצוני.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים