עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי טייפ דיגיטלי של CENIX , שיש לו יכולת להעביר בזמן מהיר ההקלטות שלו למחשב, אבל זה בפורמט לא מוכר עם סיומת CVS , אשמח מאד לדעת איך להעביר את הפורמט הזה לקובץ קול רגיל כמו WAV או MP3 וכדומה, תודה רבה לכם מראש על כל פיסת מידע

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  2. שלום לכולם. אחלה פורום,אני חדש בפורום וכבר למדתי הרבה. הערה: מדובר על מוזיקה בסטריאו בלבד - לא סרטים ולא משחקים. הסיפור העצוב הולך ככה: לפני 6 שנים חיפשתי מערכת ולבסוף נסגרתי על מגבר yamaha (קולנוע ביתי) ורמקולים רצפתיים של Magnat. הטעות היא שלא שמעתי אותם ביחד, כי קניתי אותם משתי חנויות שונות. מה שהתברר זה שהמגבר הזה ידוע בחולשתו בבאסים, והרמקולים.. ניחשתם נכון - גם לא חזקים בבאסים. השילוב של שניהם נשמע רע מאוד. הרמקולים משתמשים במה שנקרא Passive Radiator Systems שזה בגדול ממברנה של וופר שתקועה מאחורי הרמקול ואמורה להעביר את הבאסים החוצה מתיבת התהודה במקום הפתח העגול הרגיל. בתאוריה - נשמע בסדר. במציאות - מזוויע זה לא שאין באס, אלא שהרמקול מהדהד, רועש ולא מסו…

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  3. Started by Peri228,

שלום ! אני מחפש אוזניות In-Ear לנגן (iPod Touch). בעבר היו לי את ה Shure E2c וגם את ה E3c , והייתי מאוד מרוצה מהן (יותר מה E2c) . רציתי לדעת אם יש כיום אוזניות מומלצות יותר בטווח המחירים של 100$ בחו'ל (eBay) או כ 330 ש"ח בארץ. תודה מראש , תום .

• 14 תגובות
    • 984 צפיות
  4. היי אני מחפש זוג רמקוליים איכותיים בתקציב של 1000 שח בערך אודה לכם מאוד על העזרה !

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  5. שלום לכולם חיברתי מגבר + רמקולים ל YES MAX , עכשיו יש לי עוד שלט (ששולט על הוולויום) האם אני יכול לקנפג את השלט של YES MAX שישלוט על הווליום ? כרגע לכיבוי והדלקה אני משתמש בשלט של YES ולווליום אני משתמש בשלט של הקולנוע הביתי שזה ממש מעצבן. תודה (ד"א יש לי את השלט הכסוף וטלוויזיה של טושיבה חדשה יחסית)

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  6. יש לי מגבר של Kenwood דגם KA-52 ורמקולים של Wharfedale (פצצות) 3way דגם cd50-2 כבר חרשתי גוגל ודומיהם ..... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  7. Started by jeet87,

שלום ברשותי אוזניות CX200 של סיינהייזר שכבר גוססות(בקושי שומעים מהן כבר) על כל פנים הם שירתו אותי שנה וחצי ואני די מרוצה מהן, חפשתי אוזניות בתקציב שלי ואז נתקלתי באתר הבא: http://e-buy.co.il/pl_products~5026.htm כאשר כל הדגמים של סיינהייזר ושל קרייטיב זולים בצורה ממש חשודה ממה שראיתי בחו"ל המחירים לא קרובים למה שהם מבקשים למשל על CX400 (גרסה 2) למשל פה הם עולים 80$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106261&cm_re=CX400-_-26-106-261-_-Product בכל מקרה אשמח לדעתכם בנושא, והמלצה בנוגע לאוזניות תודה עריכה: האוזניות ישודכו לIAUDIO I7 ואני מעוניין באוזניות IN EAR

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  8. שלום מצאתי בארון את כרטיס הקול הזה bernstein r885 שהיה שייך ל-DFI P35 הישן שלי. מצאתי כי יש בו חיבור COAX שאני מעוניין לנצל רק שלא מצאתי דרך לחבר את הכרטיס ללוח שלי ... אשמח לעזרה!

9. היי, ברשותי המערכת הזו- Sony_CMT-CP500MD http://www.minidisc.org/part_Sony_CMT-CP500MD.html מאחורה יש כניסה לשני רמקולים בלבד, יש לי את הרמקולים שקיבלתי עם המערכת, דיי נחמדים לחדר שלי (3.5M*3.5M) אחרי שקראתי פה קצת, הבנתי שרמקולים שמיועדים לסרטים לא בהכרח ישמעו טוב עם מוזיקה אני רוצה לדעת ככה: 1. אפשר באיזושהיא שיטה להוסיף עוד רמקולים, אולי סאב וופר למערכת, שיהיה לו סוויטצ' שאני אפעיל בסרטים או שהמוזיקה לא נשמעת טוב? 2. איזה רמקולים כדאי להוסיף 3. איך אני מחבר הכל אם אפשר, אין לי עוד כניסות לרמקולים נוספים מאחורה תודה

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by DyNast,

טוב יש לי בערך 2000~ שקל לקנות רמקולים שיתאימו גם לסרטים (סראונד) וגם למוזיקה (סטריאו) יש לי דיוידי ואני צריך רמקולים שאני יוכל לחבר למחשב בשביל לשמוע דרכו את המוזיקה אבל גם לדיוידי בשביל הסרטים וששתיהם יהיו באיכות לא רעה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  11. Started by Chymes,

אני מחפש אוזניות קטנות באיכות גבוהה. אני מבקש שתרשמו את השם המלא של המוצר + קישור. תקציב: 150 - 200 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  12. Started by dorlevy,

יש פה במקרה מישהו שקנה מכשיר של IRIVER מחו"ל ויודע האם האחריות שלהם היא אחריות בנלאומית? ואם כן אתם יכולים להגיד לי איפה זה רשום כי אני חיפשתי שעות ולא מצאתי... תודה מראש, דור לוי

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by KindaLost,

שלום, אני מתלבט אם לקנות משדר כזה ? המחשב נמצא בחדר אחד ואני רוצה לשדר לסלון שנמצא במרחק של כ-10 מטרים. האם האיכות טובה (וידאו וסאונד) ? האם זה שווה משהו ? מישהו ניסה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  14. הנייד שלי הוא ‏Fujitsu LifeBook AH530-4‎ יש לו יציאת HDMI ומתחבר לטלוויזית LED של סמסונג C6200 הטלוויזיה מחוברת בכבל אופטי לרסיבר שמוציא שמע של PCM.... הטלוויזינ לא נותנת לי לשנות את השמע לדובלי דיגיטל ובהגדרות של היציאת HDMI הוא אומר לי שהוא תומך ב2 ערוצים.... איך אפשר לגרום לו לתמוך ב5.1 ערוצים?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  15. היי האם קיימים מערכות רמקולים למחשב עם כניסת spidf מכרטיס הקול של המחשב? אם כן אלו דגמים תודה ;D

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת אם יש פה מישהו שכבר שמע בIEM החדשות האלה אז שיפרט איך הם הCX300 יש לי כרגע סנהייזר 497 שאיתם אני שומע בבית ולפעמים גם מחוץ לבית עם הH320 אבל זה נראה די דבילי והם לא ממש קומפקטיות. חשבתי לקנות IEM לשימוש מחוץ לבית והגעתי לסנהייזר האלה. איך האיכות שלהם תהיה ביחס ל497 שלי, צפויה פה נפילה משמעותית או שהם יהיו באיכות דומה למעט הFEEL שכמובן משתנה מאוד בין 2 הסוגים האלה; שווה להשקיע בהם 250 שקל\ אם יש פה מישהו עם הCX300 אחרי BURN-IN יהיה נחמד אם הוא ירשום פה סיקור קצר או ישווה אותם עם אוזניה בגודל מלא כדוגמת ה497 תודה, חיים

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  17. אהלן, אני מחפש המלצה למיקרופון לקריוקי, שיהיה איכותי - סביר שיעשה קול יפה. התקציב זה עד 300 ואם יש משהו איכותי שזול ויש 2 אז צריך 2 מקרופונים.. הממ עכשיו לשאלה יש לי מיקסר קטן 2 ערוצים יש לו ECHO וTONE קוראים לו PARTY TIME KAROKE DVD MIC ADAPTER KM-42 עכשיו השאלה אם זה טוב, אם זה תורם - אני צריך את זה? ואם מיקסר הוא חיוני אם המיק היה עד 150ש"ח בערך אם אפשר להביא בעוד איזה 250 מיקסר.. ושאלה אחרונה הינה תמונה של הסאבאוופר שלי: http://ufu.co.il/files/2ku3pwnrw8niwx4ecd1a.jpg אם תוכלו להגיד לי איזה סוג הוא, אני יודע ש Pioneer Champion Series אבל איזה מהסדרה הזאת אין לי מושג לא רשום עליו. אשמח לתשובות!

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  18. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות את הנגן (לא בארץ) אבל אני רוצה לוודא אם אפשר לקנות לו עוד סוללה נטענת ומטען נפרד רק לסוללה?

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by CyborgRAT,

שלום! בחיבור למחשב, אם אני מפעיל סרט על המחשב, האם יראו אותו דרך ה- Xtreamer? ואם אני מפעיל סרט בצפייה ישירה באינטרנט, האם גם את זה יראו דרך ה- Xtreamer? במקרה ולא, אז איך אני רואה סרטים שיש לי על המחשב ישירות דרך ה- Xtreamer SideWinder3, מבלי לעשות העברה של הקבצים? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by ben060,

חשבתי על המגבר של פיוניר: VSX420 ועל רמקולים של פיור אקוסטיק דגם spark. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  21. האם הוא מסוגל להקליט ב-24 ביט ? בכל אופן אני רוצה לשמוע עליו דיעות/איך הוא ביחס לכרטיסים אחרים וכו' ?... ד"א הוא עולה משהו כמו 800 שקל...

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by Suckranel,

מחפש המלצה על סט רמקולים+סאב 2.1 בתקציב של 500 ש"ח פחות או יותר. מה מומלץ מבחינת ראטיו איכות:מחיר ?

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by פבלו,

שלום, אני מחפש לקנות אוזניות קשת שיהיו נוחות לעבודה ממושכת על האוזניים. איכות סאונד טובה, נוחות. שימוש עיקרי הוא קצת גיימינג, שיחות וידיאו וקצת עריכת וידיאו, אבל אני לא צריך משהו סופר מדויק. לא מתכוון לשמוע מוזיקה, זה יותר עבור עבודה. תקציב סביבות 600 ומטה. מוכן להשקיע עד 700 אם יש משהו איכותי ששווה את זה. לא קריטי לי אלחוטי או חוטי. כן חשוב שיהיה מיקרופון יחד. ראיתי דברים טובים על HyperX Cloud Flight. אבל הידע שלי באוזניות הוא מאוד קטן אז אשמח לקבל המלצה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  24. אני רוצה לקנות דרך ebay.. שם המחירים מצחיקים לעומת אלו שבארץ. בדקתי את ה shure אבל יקרים בצורה מוגזמת.. מי היה מאמין שאוזניות יכולות להגיע לאלפי שקלים. איך ה sennheiser cx500 ? זה מה שעל הכוונת בנתיים. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by Mafteah,

ניסיתי לנגן סרט DTS עם הכרטיס שלי וברמקולים (TSS1) נדלקה מנורה של דולבי זה קשור בכרטיס? או שזה משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים