עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי חבר'ה האמת זה קצת דחוף.. אחי מתחתן עוד 5 שעות, וגיסתי לעתיד מעוניינת בשיר הזה בתור השיר לאחרי החופה ונזכרה ברגע האחרון. http://www.youtube.com/watch?v=oUwiZbNu_E0 עכשיו הקלטתי אותו מהסרטון ברשת, אבל יש רעש רקע קצת מעצבן מהטלוויזיה. תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין בעריכת אודיו ויכול לערוך את ה-Hummm הזה החוצה או להגיד לי כיצד לעשות זאת (יש לי Adobe Audition 1.5) אייסי: 234060

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Aviko,

המטרה היא בעיקר מוזיקה, מעט סרטים, לחדר קטן יחסית, שיהיו גדולים, יפים וחזקים! יש לציין כי כמות הבאס ואיכותו, חשובה לי מאוד. לגבי החברה, אני לא מבין כ"כ אבל רצוי חברה בעלת שם מוכר... הייתי מועוניין לקבל מספר הצעות לגבי הרמקולים, ולינקים לקניה בארץ... שיהיה לכולם סופשבוע נעים ונחמד, תודה, Aviko

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by galigola,

אני הולך לקנות Creative Sound Blaster Audigy Platinum EX הייתי רוצה לדעת עליו עוד פרטים מה האופצ',איזה יציאות יש לו וכו' דרך אגב אל תגידו לי שהוא לא שווה כי הוא ממש יקר כי מביאים לי אותו מחו"ל. ומה ההבדל בין הכרטיס הזה לבין זה בלי ה- Audigy Platinum 2 בלי ה-EX

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by FooBar,

יש לי לפטופ שאני שואף להשתמש בו כסטרימר\MEDIA PC אז חובה חיבור VGA ועדיף שהחיבור יוכל לקבל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. עדיף שלטלוויזיה יהיו רמקולים "סבבה" כי לפחות בהתחלה אני אשתמש בה ללא מערכת סאונד חיצונית. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין צורך בכל מיני יכולות "SMART" כי יש את הלפטופ שדיברתי עליו שיענה על הצרכים האלה. אם יש טלויזיה איכותית שעונה על הצרכים האלה ועולה פחות מהתקציב אל תהססו להמליץ, אני אשמח לחסוך. זהו, תודה מראש לממליצים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי את האקסטרימר פרו אשר סה"כ עובד מצויין רק יש בעייה קטנה שמציקה לי בסצינות שבהם יש תזוזת מצלמה מהירה יש תופעת GHOSTING (מין מריחה כזאת של התמונה שנעלמת מהר מאוד.) אשמח לשמוע איך אפשר עם בכלל אפשר להיפטר מהתופעה הזו. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני מחפש חבילה של קודקים טובים או אפילו כל מיני קודקים שעובדים באמת (רק לא של ליונטוורק כי זה בקושי עוזר) שלא מגיעה איתם איזה תוכנה ושלא יעלה שום דבר בהפעלה של ווינדווס! פשוט קודק רגיל וזהו... מישהו יכול לתת לי לינק? כי לא מצאתי משהו טוב בחיפוש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Guy30,

אז ככה.. אני כבר מאוד קרוב לקניית ה- shure se535. אתמול שוב פעם ג'וק האודיו העלה לי רעיון חדש. אם כבר אני הולך רחוק, למה לא עד הסוף ? עכשיו אני מבקש את עזרתכם בלהחליט האם שווה לי לקנות את השור, או להמשיך לחסוך, וללכת עד הסוף על ה-JH AUDIO 16 PRO ? למי שהתנסה בדגמי הJH, גם ב-13, ושמע גם את השור 535, מה היא חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בעבר פירסמתי שקיבלתי מגבר של חברת CARVER מדגם CM-1040. היום קיבלתי זוג רמקולים די גדולים של אינפיניטי מדגם SM102. ניסיתי לחפש קצת מידע עליהם ולא ממש מצאתי, ממה שהבנתי מדובר בסידרת כניסה שלהם הוופר בסדר אבל הטוויטר לא ברמה. למישהו יש רשמים נוספים? האם ניתן לשדרג את הטוויטר במידה ולא אהיה מרוצה ממנו? איך הם ביחס לקליפש פרומדיה 2.1 שמחוברים כרגע למחשב שלי? בנוסף אני צריך לג'מפר את המגבר, איפה ניתן לקנות כבל RCA קצר כדי לג'מפר את הPRE-OUT?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Slash87,

מה אתם אומרים? שווה לקנות אותו או שיש אלטרנטיבות שיותר שוות במחיר הזה? אני משתמש במערכת 5.1 בעיקר למוסיקה וקצת למשחקים תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. האם יש חיה כזאת שהיא בעצם כרטיס קול שבתוך הכרטיס קול יש מגבר ? כלומר שאני יוכל לחבר רמקולים פסיבים (נגיד רמקולים של קולנוע בייתי) לכרטיס קול עצמו..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by elyaz,

שלום לאחרונה השורשים האודיופילים שלי מתחילים להתעורר, ואני מבין שמה שאני צריך זה אוזניות טובות מכיוון שאין לי שום ידע בנושא רציתי לבקש את עזרת הפורום בנושא: אני מחפש אוזניות איכותיות השימוש העיקרי (והבלעדי) של האוזניות יהיה רק למשחקים, לא למוזיקה או דברים אחרים אני מעדיף אוזניות קשת ולא אוזניות שנכנסות לתוך האוזן צריכות להיות קלות כדי לא להכביד על הצוואר (כרגע אני עם אוזניות גדולות כאלה של philips ואחרי כמה זמן זה נהיה לא נוח) לגבי תקציב - אני מוכן להשקיע אם מדובר באוזניות איכותיות- בסביבות 400 ש"ח (פלוס מינוס) אשמח לקבל הצעות באיזה חברות ודגמים כדאי לי להתמקד תודה ואם כבר אני אנצל את ההזדמנות לעוד שאלה בנושא- האם כדאי לי לקנות כרטיס קול? האם זה ישנה משמעותית את הסאונד? כ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. האם הוא מסוגל להקליט ב-24 ביט ? בכל אופן אני רוצה לשמוע עליו דיעות/איך הוא ביחס לכרטיסים אחרים וכו' ?... ד"א הוא עולה משהו כמו 800 שקל...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Danny6,

יש לי את הרמקולים Z-5500 וכרטיס קול X-fi XtremeGamer ואני מעוניין לחבר אותם בחיבור COAX, כעת הם מחוברים דרך חיבור OPTICAL , האם זה אפשרי?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shem,

שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויש לי כמה שאלות... גיימינג על מסך LCD 32 של טושיבה מומלץ? 8800GT יספיק? או שאני צריך 8800GTX? איך זה יהיה אם אני ארצה לא רק לשחק עליו אלא גם לגלוש באינטרנט? תודה מראש, שם.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ==LION==,

שלום רציתי לדעת אם ה640 באמת שווים וטובים ואם למישהו יש אותם או לפחות עם ניסיון עם הרמקולים אז בבקשה שיפרט על החסרונות ויתרונות שלהם...תודה ועוד משהו לכל הרמקולים יש חיבור רגיל כמו אוזניות או איזה סוג אחר? ואם מישהו יודע מה אורך הכבל של המערכת...תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

קניתי אוזניות כאלה: http://www.jays.se/products/a-jays-one-plus בחוכמתי הרבה לא בדקתי תאימות לSGS1 שלי ומסתבר שהאוזניות האלה לא תומכות במכשיר עקב מגבלה כלשהי בחיבור, ויש צורך במתאם מהסוג הזה: http://www.meelec.com/MEElectronic_TRRS_Adapter_for_P_Version_Headphones_p/adptr-trrs-35.htm רציתי לדעת אם יש משהו בסגנון בארץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Y-T-M,

בתקציב של עד 600 שקל למחשב בעיקר למשחקים וסרטים!

18. Started by .::Void::.,

שבוע טוב, במזל טוב התחדשתי ב-ads y215 http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=8 השאלה שלי היא כזו- לקדמיים יש יחידת סאב בתחתית שלהם, לאיזה כיוון היא צריכה להיות? לכיוון הקיר? ומה המרחק שצריך להיות לרמקולי מהקיר הצדדי והאחורי כדי לקבל את המקסימום מהסאב? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by alonkl,

שלום אני מחפש אוזניות למחשב להכל מוזיקה משחקים וזה.. אם יותר משתלם מחו"ל יש לי אפשרות להזמין מאיביי אם אפשר לחרוג בקצת מהתקציב ולקבל משהו יותר טוב בהרבה זה אפשרי בכל מקרה אני אשמח אם תתנו לי כמה אופציות בתקציבים שונים גם אם הם יותר גבוהים שיהיה לי מה לשקול תודה רבה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 28.12.2009 בשעה 20:13:55 מישהו?+ חשוב שיהיה כבל ארוך[br]פורסם בתאריך: 1.01.2010 בשעה 22:48:04 ??[br]פורסם בתאריך: 4.01.2010 בשעה 00:50:06נו מה נסגר אם אם לא יודעים תכתבו גם את זה אני מחכה לתשובה חחח בניתי עליכם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. 1. אני רוצה לקנות אוזניות בארה"ב ב50-55 דולר. על מה אתם ממליצים? 2. מה ההבדל בין אוזניות סגורות ואוזיניות פתוחות? מה עדיף לקנות? 3. תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מבקש עזרה בחיבור נכון מלוח אם GA-MA78LMT-S2 לרסיבר ONKYO TX-DS575 על מנת לקבל 5.1.. בעיה שבלוח אם שלי אין יציאות אופטיות ודיגטליות וכרגע אני נהנה רק מ 2ערוצים(סטריו)... העם יש פתרון חוץ מלקנות כרטיס קול חצוני(לוח עצמו תומך עד 7.1). תודה מראש וממתין לתגובתכם!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. לא יודע מה קרה חיברתי את ה-IPOD ל-USB ולא קורה כלום ה-iTunes לא עולה אין לי אפשרות להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by B0necrack3R,

מישהו מכיר את הרמקולים (די ישנים): WHARFEDALE LASER 130 ? קיבלתי כאילה הם די גדולים וציפיתי מהם BASS פצצה! אבל במקום קיבלתי באס די חלש וגם לא נקי בכלל! אולי הבעיה במגבר ? (JVC RX-60) תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Polk,

מה אתם אומרים על ה"התמודדות" הזו? איזה רמקולים טובים יותר? מתמודדים נוספים יכולים להיות Polk Audio Rti 6 ו - Klipsch rb 15 ו - Wharfedale Diamond 9.1 וכמה אחרים, שהם בערך באותו המחיר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. צריך לראות בשביל להאמין! http://www.royaldevice.com/custom4.htm החלום הרטוב שלי!! (מה אתם אומרים, אפשר לעשות עם זה 5 בסולם ריכטר?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים