עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sxs,

גודל החדר: 10 מ"ר. אני מחפש רמקולים בעיקר לשמיעת מוזיקה ולכן הבחירה היא זוג רמקולים. אני מתלבט בין רצפתיים למדפיים. אין בעיה של מקום אבל הבנתי שרצפתיים יכולים להיות אוברקיל לחדר כזה קטן(יחסית), למרות שאני מאוד אוהב באסים. התקציב הוא כ-4000 ש"ח לרמקולים ולמגבר. אני לא מבין במגברים אז אשמח לעזרה כאן... איזה סוג רמקולים הייתם ממליצים? יש חברה ודגם מומלצים? איפה אפשר לשמוע? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי Klipsch Promedia GMX D-5.1 עם Decoder של Dolby Digital , 5CH Stereo , PLII ויש לו כניסה אנלוגית אופטית וקואקסלית . עכשיו השאלה שלי , אם אני יקנה Audigy 2 שאמרו לי שיש לו יציאה אופטית\קואקסלית . מה אני יצטרך לעשות כדי שהוא ינגן לי סתם MP3 אבל בכניסה דיגיטלית . שאלה שנייה , האם האיכות תשתפר בהרבה מאנלוגי או שזה זניח ולא כדאי לקנות את ה AUDIGY 2 ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם לוח אם ASUS P5B, ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שבו. המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בעזרת כבל COAX, ככה שהסאונד מועבר דיגיטלית לרסיבר שמפענח אותו. הבעיה היא כזו - יש כמה משחקים, שכשאני משחק בהם, הסאונד מלווה ב"טיקים" מעצבנים כאלה, שלא פוסקים. במוזיקה וסרטים הדבר כמעט ולא מתרחש, ויש משחקים שזה לא מתרחש בהם בכלל. בכל אופן, הבעיה מאד מאד מעצבנת, ואני יודע שאני גם לא היחיד שסובל ממנה (לחבר עם אותו הלוח יש את אותה הבעיה, וגם יצא לי לקרוא פה ובפורומים אחרים בעבר על אנשים עם בעיה דומה). הורדתי כמובן את הדרייברים החדשים מהאתר של ASUS (באתר של SoundMax אין דרייברים אלא רק הפניה לאתר של יצרנית לוח האם) וזה לא פתר את הבעיה. אם מישהו יודע על דרך כל שהי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מכיוון שאין לי ולו את פיסת המידע הראשונה בנוגע לאוזניות, אשמח להמלצה לאוזניות לצורכי שמיעת מוזיקה מהמחשב. כעקרון, מה שחשוב לי זה איכות הסאונד והנוחות שלהן, עדיפות לאוזניות שסוגרות את כל האוזן ולא מאפשרות דליפת סאונד החוצה ומבחוץ. התקציב הוא 200-400 ש"ח, כמובן שעדיף לכיוון ה200. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yarkoni,

^^^^ כותרת תחובר לרוב למחשב ומדיי פעם לסלון מחפש איכות גבוהה כמו כול ישראלי אחר עלות/תועלת

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי אוזניות גדולות, שמעתי איתן את ה ZVM והוא לא ממש ניצל אותן... רציתי לדעת אם האיפוד וידאו נותן עוצמה חזקה יותר - MW. תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by kalda01,

השימוש בעיקר להשמעת מוזיקה ללא הגברה חיצונית.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי 2 כרטיסי קול: Creative SB Live! Player 1024 Sound Card Realtek ALC650 @ nVIDIA MPC2 - AUdio Codec Interfacea ברשותי גם רסיבר DENON AVR 1603 עד היום עבדתי עם הCreative כאשר הוא מחובר אנלוגית לרסיבר והרסיבר מוציא את האות לזוג רצפתי וזוג אחורי מדפי. אתמול הוספתי סאב וראיתי שאין לי יציאה לסאב בכרטיס קול. לכן חיברתי כבל אופטי לRealtek והגדרתי במחשב (בהגדרות AC3 של הסרטים) Prologic II וגם ברסיבר Prologic II וכעת הוא נותן לי הפרדה מלאה לרמקולים כולל הסאב וכל זה דרך כבל אופטי אחד. השאלה שלי היא האם אני מאבד פה את האיכות של כבל אופטי כי אני מחובר לכרטיס קול שהוא ON BOARD והאם עליי כעת לרכוש כרטיס קול נפרד שאחבר לPCI כדי לקבל את האיכות של כבל אופטי? פשוט …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by omri_ro,

שלום יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. באת ניגון קבצי ווידאו הצבעים שנראים על המסך מעווטים וישנה גרעיניות בעיקר בגוונים הבהירים (צילום באור יום ומנורות באיזור הצילום), יש לציין ששיחקתי עם האפשרויות השונות של הבהירות,רוויה, ניגודיות ושאר ההגדרות וגם ניסיתי מס' נגנים שונים ובכולם התוצאה זהה. מצורפת תמונה להמחשה,תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בקרוב אני טס לחו"ל,ומצאתי איזו חנות שהבלעים שלה מחזיק מבחר רחב של מוצרי Klipsch,אני חשבתי על לקנות את ה-2.1,ה-4.1 ואת ה-SWS שלהם(הכל יוצא רק 450 דולר בסוף),ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם למערכת אחת? ואם כן,אם איזה כרטיס אני אוכל לעשות את זה(כרגע אין לי כרטיס קול בכלל)? בתודה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by zilkanir,

שלום, לגבי שני הכרטיסים הנ"ל איזה כרטיס מנצח נטו מבחינת איכות הסאונד שהוא מוציא? ללא קשר למחיר, וגם ללא קשר לפיצ'רים הנוספים שהם מציעים, אלא נטו מבחינת הסאונד+ דרייברים. מה הייתם לוקחים? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Touro_CDO,

מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ורציתי לקנות אוזניות למחשב. השימוש בעיקר למוזיקה, חשוב שיהיה צליל כמה שיותר נקי אבל מלא, עם באס מורגש וצלול אבל לא מוגזם, אני שומע מטאל וזו מוזיקה מאוד עמוסה כך שחובה צליל כמה שיותר נקי ובשרני, ועדיף שיהיו כמה שיותר מבודדות, ללא מקרופון [אפשר גם עם אם האוזניות ממש שוות את זה, אבל זה לא נחוץ לי] ושיראו סבבה [אלא אם האיכות ממש אדירה והאוזניות מכוערות, במקרה הזה אני אסתפק גם במכוערות]. התקציב שלי הוא עד 70 דולר [עדיף כמה שפחות כמובן], ואם יש לכם חנות מומלצת לקנות בה אני אשמח, תודה רבה. וד"א, חשבתי על הKOSS PORTAPRO אבל הבנתי שהן לא מבודדות בשיט, אם יש למישהו הצעה יותר טובה.. לכו על זה. תודה רבה ומצטער על החפירה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ZeppeliN,

בשבוע האחרון התחלתי להתלהב על הקטע של אוזניות והחלטתי לפנק את עצמי בזוג אוזניות טוב. אני כבר שנה+ מסתובב בפורום הזה ובהד פיי ודי התאהבתי בכל העניין הזה של הסאונד. הקיצר אני שוטטתי לי בפורומים השונים ובלוחות יד שנייה בארץ ובעולם והגעתי לאוזניות הנ"ל RP-21. יש אותן למכירה ב350 שקל שזה מחיר סביר ביותר ואני יכול לעמוד בו, השאלה היא האם אלה אוזניות שמתאימות ללד זפלין, פינק פלויד, בוב דילן, קווין - בעיקרון מוזיקת פולק-רוק 70s כזה בעיקר. בביקורת שאנטולי רשם אז לא בדיוק הבנתי לאיזה סגנון מוזיקה זה מתאים והיה נראה לי מוזר להקפיץ דיון בן שנה +. בכל אופן, אם זה עוזר, זה המוזיקה שאני שומע: http://www.last.fm/user/guyx1992 האוזניות הולכות לשמש אך ורק למחשב (כ"ק מובנה, יכול להיות שאנ…

14. Started by Paci,

שלום , יש לי מערכת X-540 של לוג'יטק , ועכשיו סוף סוף סידרתי אותם על הקיר כמו שצריך. ובגלל המרחק הרב מהמחשב היה צריך כבל מאריך לחלק מהם. הכבלים הם RCA ל RCA. אז קניתי כבלים באורך של 5 ו 10 מטר זולים יחסית ללא חברה. אבל שחיברתי לרמקולים הצליל היה עמום וחלש והתברר לי שזה בגלל הכבלים , לא יודע אם בגלל האיכות שלהם או בגלל שהאורך. יש לי פה כבל של 2.5 מטר של Nedis HQ מהסוג הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/716 והרמקולים עובדים כמו שצריך. עכשיו השאלה זה אם הכבל יעבוד טוב גם במרחק של 5 מטר ו10 או שכדאי להשקיע בכבל יותר יקר כמו זה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/430 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by zgd,

שלום לכולם, אני מבקש את המלצתכם בדילמה קטנה שיש לי. אוקיי, ברצוני לקנות גיטרה, רציתי לשאול האם כדאי לי לקנות כרטיס קול למחשב שמתחבר אליה? האם יש כזה דבר בכלל? האם זה עדיף מבחינת יעילות\מחיר? ד"א, יש לי רמקולים ATP3 של Altec Lansing. השאלה נשאלת גם בקשר לגיטרה חשמלית רגילה וגם בקשר לגיטרת בס. תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by גד :),

מה כדאי במחיר זול - תועלת מול עלות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש Smiley סליחה שהקפצתי קודם פשוט לא עונים בפורום הזה...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by INFERNO,

מי אתם אומרים יותר חזק ? למי יש יותר יתרונות ועוד ועוד ...

19. Started by eyal1983,

רוצים למכור לי אותו ב 1500 שח האם הוא שווה את מחירו ?

20. Started by HairyAss,

אהלן, קיבלתי 2 זוגות רמקולים של החברות הנ"ל: WHARFEDALE 510.2 B&O BEOVOX 2400 מישהו מכיר את הדגמים? שווה משהו? בנוסף פטיפון של B&O Bang & Olufsen BEOCENTER 4600 בלי מחט, שלפי מה שהבנתי עולה 500 דולר.. :s05:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הוא נגן באנגלית. האם יש דרך להפוך אותו לעברית ע"י עידכון הגירסה שלו? ואם כן, כיצד עושים זאת? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shaul,

בעקרון התקציב הוא באזור ה1500 אני לא צריך נגן עם יותר מידי מקום 5 ג'יגה יהיו יותר ממספיק, מה שכן, אני רוצה שהנגן יהיה כמה שיותר קטן אני מתלבט בין 2 סוגים, אלו המבוססים על דיסק קשיח(לדוגמא הRIO CARBON) לאלו המבוססים על זיכרון פלאש(שהגודל שלהם הוא עד לג'יגה אחד) בקשר לאלו המבוססים על זיכרון פלאש, האם ניתן להוסיף להם עוד זיכרון, או שכמות הזיכרון שיש למכשירים הללו קבועה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, לפני כמספר ימים קניתי מחשב חדש, במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה אשר יש לו בנוסף גם יציאה דיגטלית, בפועל כל העסק מחובר למגבר 5.1 של ימאהה, במחשב הישן לא הייתה לי יציאה אופטית, ובגלל זה רכשתי עבורו כרטיס קול של חברת AUDIOTRAK מדגם MAYA II, כרטיס מאוד איכותי לכל הדעות. עכשיו מכיוון שאת כל ההגברה וכל הסאונד מבצע המגבר (בגלל שמדובר ביציאה דיגטלית), רציתי לדעת אם יש טעם שאני ארכיב את הכרטיס הנ"ל במחשב החדש??? בתיאוריה אני יודע שאין הבדל באיכות ואין באמת צורך ממשי בשביל לעשות זאת. אך בכל זאת אני מעוניין בחוות דעתכם לפני שאני מקבל החלטה, אולי אפרסם למכירה את הכרטיס קול, או שאשתמש בו. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by xtract1,

עשיתי חיפוש קטן (אז לא לכעוס שלא חיפשתי) ולא מצאתי מענה.. מזה בכלל SPDIF איך אני מתחבר לזה..יש לי מערכת קולנוע ביתי של AKAI 5.1,צריכים כבל מיוחד? מה היתרונות של זה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gdilan,

מקור אתר PDApoint.net זכרון לשנות את ה THEME אני משתמש בפונט 6X10 זכרו להעתיק את תוכן הקובץ לתוך התיקיות הבאות /.rockbox/wps/ /.rockbox/themes/ הורדה http://plugbox.rockbox-lounge.de/ipodcolor.zip font nimbus-14 background color-white להורדה http://www.misticriver.net/attachment.php?...57&d=1138251970 להורדה http://www.misticriver.net/attachment.php?...03&d=1138522020 Font- Snap Background- Black Foreground- White להורדה http://misticriver.net/photos/albums/userp...layer11-1.0.zip לצערי אין אפשרות להעלות את התמונה של IBALL אבל סקין מהמם להורדה http://www.misticriver.net/attachment.php?...58&d=1138826350 - font = xtal-14 - backgro…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים