אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקיי הייתי במשחק רשת אחד במצב חלון והכל היה תקוע והחלפתי בין אוזניות לרמקולים והחזרתי והכל היה תקוע ופתאום נעלם לי הסאונד גם אחרי שעשיתי ריסטארט. איך אני מסדר את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן,פתאום הפסיקו לי הצלילים בוינדוס לעבוד וכנ"ל מוזיקה.. בדקתי הכול מחובר והרמקולים פועלים כי שנגעתי בחוט שמעתי את הרעש שנוצר בגלל החשמל הסטטי בידיים שלי... רק רציתי לעשות "וידאוי הריגה" שאני אלך בלב שקט לקנות כרטיס קול חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, לא נגעתי בשום דבר. אך בכל התוכנות והנגני מוזיקה וגם הצלילים של הווינדוס נשמעים מוזר. קול ציפציף כזה, השירים רצים מהר מידי. יש לי כרטיס קול מובנה ללוח אם (Gigabyte 8S655FX), עברתי על ההגדרות שלו והכל תקין. המחשב מחובר למערכת קולנוע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חיברתי רסיבר למחשב יש לי כרטיס קול של קראטיב לאייב 5.1 מהפשוטים הרסיבר מחובר אצלי על כבל אדום לבן שמתחבר אליו מן מפצל שיש לו יציאה כמו של אוזניות. עכשיו כל סרט שאני שומע הוא באיכות קול זוועתית!! תנסו לדמיין למשל שאם יש צליל של באס אז זה נשמע כאילו שהטוויטרים מוציאים באס. ממש על הפנים! זה קורה גם כשאני שומע הכי בשקט שיש. מה הבעיה לכך? איך אפשר לפטור אותה? תודה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ובכן מדובר בעיוות סאונד קשה/דוחה/ומגעיל. ברשותי מחשב עם לוח אם Gigabyte 7VRXP עם כרטיס קול מובנה. התקנתי שתי מערכות הפעלה - Windows2000 ו-WindowsXP, כמובן שעדכנתי את כל ה- ServicePack של לוח האם . משום מה הסאונד שמתקבל במערכת ההפעלה של Windows2000 נשמע גרוע מאוד. ניסיתי "לשחק" עם המיקסר ולבטל אופציות שונות , שלא יפגע באיכות הקול. במערכת הפעלה WindowsXP המערכת מוציאה סאונד מעולה למערכת הסטריאו שלי. ואני לא מבין מה הבעיה .
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אז ככה, יש לי ATP3 וכרטיס קול AUDIGY2 . בזמן האחרון כמעט כל שיר שאני שומע נשמע דיי גרוע ברמקולים וזה פשוט מעצבן אותי. זה בא לידי ביטוי בבאס מגעיל כזה ובצליל שטוח... למשל יש איזה שיר שהבאס בו פשוט חזק מידי ומעצבן אותי, אני מוריד את העוצמה של הסאב דרך הרמקולים ואז הבאס נשמע ממש מגעיל וחלש ואז מתוך עצבים אני מעביר שיר כי זה פשוט הורס את כל ההנאה. אז אין לי מושג מה הבעיה, או שכבר נמעס לי מהרמקולים או שהבעיה בדריברים של הכרטיס קול או משו כזה... התקנתי איזה דריברים לכרטיס, אבל אין לי שום לוח בקרה או משהו כזה כמו שיש לכל מי שיש לו AUDIGY2 אז אולי התקנתי איזה דריברים דפוקים ?... אז מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות לMP3 רציתי לשאול איך אני מזהה אוזניות איכותיות ?מה צריך לבדוק? ואיזה חברה הכי מומלצת? ובנוסף מה דעתכם על הדגמים הללו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_3529&products_id=31714 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2636_3212&products_id=31507
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת ולא הבנתי כלום [רמקולים למחשב] מה כל החיבורים האלה?!?! לאן הם מתחברים (לא נראה לי שיש כל כך הרבה כניסות במחשב..)?? מישהו מוכן לפרט קצת? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני קצת יודע על הבדלי אכות השמע לכן רציתי שתעזרו לי ותגידו לי מה ההבדל בין ארבעת אלו מונו סטריאו דואל צ'אנל סראונד תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
עשיתי כתבה בנושא לאחר שאספתי מידע נירחב ברשת, ולאחר ניסיון שצברתי בנושא, הינה הלינק
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
פירקתי רמקול של מערכת SANNYO ישנה שנשרף לה הטוויטר כנראה... לאחר חצי שעה של ניסיון לפירוק הרמקול (שהיה מודבק כמו איזה טנק בנוסף לברגים...) שמתי לב שהוופר הוא ממברנה שמחוברת לסליל שמתחבר למגנט. הטוויטר לא ניתן לפירוק, הוא ממוקם מעל הוופר, יש דרך לתקן טוויטר שנשרף ? בקשר לבאס...יש משהו שאני יכול לעשות עם היחידה הזאת ? הצעות יתקבלו בברכה ! עוד עניין: גוף המערכת עומד ללא שימוש, גם הצעות לגביו התקבלו בברכה. מיותר לציין שלמערכת אין חיבורי RCA או שום חיבור כל שהוא !
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס בשביל יציאה אופטית (באסוס XONAR לא היה), ואם זה כבר אופטי, אז לא ממש משנה באיזה כרטיס. בכל אופן, עכשיו אני יושב פה ומנסה להבין למה אני לא מצליח לשמוע את הסנטר בסרטי MKV. הסנטר מקבל סאונד ושומעים בו מצויין בכל פונקציה אחרת (מוסיקה, אינטרנט וסרטי DVDRIP) אבל בMKV עובד רק הסראונד. למה והאם תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, קודם כל ברצוני להפנות אתכם למפרט המחשב החדש שלי (בפרופיל) הכולל SSD, סדרה 5800 וכו' אז יש לי את המחשב הישן (לא רע בכלל אני חושב) עם: ויסטה הום פרמיום x32 4GB (לא כולו מנוצל אני יודע) HD4850 1GB וכו (ראו גם בפרופיל הגדרות מחשב ישן) אני רוצה לחבר את הישן ל LG LCD 32LY70 שלי ולשלוט על כל המערכת בעזרת שלט יחיד. ברצוני: 1. להיות מסוגל להקליט תכניות, עצירה/חזרה על המקום 2. להשתמש ב EPG של יס איכשהו (איך?) 3. לצפות בסרטים שהורדתי באיכות MKV 1080 וכו 4. לשלוט על כל המערכת בעזרת שלט יחיד כולל צפיה בשידורי יס (שוטף), סדרות וסרטים מהמחשב, אונליין סטרימיניג וכו' 5. אפ אפשר להקליט תכנית ולצפות בסרט מהמחשב באותו הזמן - מה טוב! מהו הציוד הנדרש לי כדי לקבל מערכת …
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש איזה אחד שמנסה לשכנע אותנו שהוא הפך מערכת סטריאו למחשב הכל כולל הכל, חיבר את הרמקולים של הסטריאו לכרטיס קול וחיבר את הכונן סידי של המערכת למחשב. אתם יכולים להביא לי טיעונים שיוכיחו שהוא טועה?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ראיתי בארץ את הOMX 50V החדשות ב160 שקל מישהו יודע עליהם משהו מבחינת האיכות ביחס לאוזיות כמו הMX550? אני שונא אוזניות כפתור כי הם אף פעם לא יושבות טוב מאבדות הרבה מהאיכות בגלל זה ומצד שני אוזיות קשת אחורית לא נוחות באוטובוס ואוזניות קשת רגילות לא נוחות לספורט... סוף סוף סנהסיר מוציאים אזניות עם תמיכה נורמאלית לאוזן, השאלה היא מה האיכות שלהם. כדאי לבדוק את הסדרות החדשות שלהם פה: http://www.style-your-sound.com/
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את ה T5400 של קריאיטיב והכרטיס קול סוונד בלסטר ליוו 5.1 ומאז עוד שם דבר לא הפעיל את הסנטר חוץ מהתוכנת בדיקה של הכרטיס קול הפעלתי סרטים וסרטונים לבדיקת הסרוונד וכל הרמקולים עבדו מצויין חוץ מהסנטר מה יכולה להיות הבעיה? ד"א הגדרתי במחשב שיש לי 5.1.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שמתי לב שלרמקולים ממוצעים למחשב (ולא רק) לרוב יש הספק של לא יותר מ- 5-6W, לעומת זאת במקומות אחרים הרבה פעמים רואים (גם ברמקולים לא יקרים באופן מיוחד) הספקים כמו 400-500W, מה הולך פה? קודם כל זה לא מסתדר מבחינת המחיר (כמובן שיכול להיות שהרמקולים לא באמת מגיעים להספק הזה או נשמעים גרוע בעוצמות גבוהות, אבל הבדל של פי 100 זה מוגזם). שנית כל, הרי רמקולים של מחשב, סתם לדוגמא נגיד מערכת עם שני רמקולים של 7W (סה"כ 14) יכולים להגיע לעוצמות מאד גבוהות. אז רמקולים של 400W לפי זה היו צריכים בערך לפוצץ את הבניין... במחשבה שניה תוך כדי שאני כותב, אולי בגלל שעוצמת סאונד היא בדציבלים שזה סולם לוגוריתמי אז ככל שעולים בעוצמה באופן לינארי צריך להעלות בעצם את ההספק של הרמקולים באופן אקספוננ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הייתה לי בעיה שנשמע צליל ברקע כאשר חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך פתרתי את הבעיה אז זה לא רלוונטי כבר לדיון [ערכתי]. אני משתמש בחיבור אס וידאו המתחבר מהכרטיס מסך שלי ראדאון 9800 PRO AIW ישירות אל הטלווזיה ומשתמש בחיבור RCA מזכר לשני זכרים. הבעיה היא שהסראונד לא מתפקד כראוי - יש לי בלוח האם שלי - ABIT MAX 3 כרטיס קול מובנה - 5.1 ערוצים אך בכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב אני משתמש ביציאה 1 לסראונד של שני רמקולים. הרצתי בדיקה בתוכנה של הדריברים [3.62 העדכניים ביותר] שבה התוכנה מריצה בדיקה לסראונד - משמיעה צליל העובר מרמקול לרמקול ע"י השמעת מוזיקה העוברת במעגל מסביב לדמות היושבת במרכז העיגול. הבדיקה עברה ממש לא טוב, ז"א, הסראונד לא תפקד כראוי ושמעו שהצליל נחלש ומתחזר…
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איך אני מסיר את הדיבור משיר ? עם איזו תוכנה ? ואיך ? תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול און בורד שעשה לי בעיות (SoundMax) קניתי כרטיס קול PCI אחר,פשוט. איך אני מסיר אותו (הכרטיס הישן) וגורם למחשב להתעלם ממנו ולהתקין את החדש?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי, יש לי נגן MP3 שלא מצליח לקרא קבצי MP3 בעברית. זה לא משנה אם שיניתי את שם הקובץ לאנגלית, כנראה יש עדיין סימנים שנשארים בתוך הקובץ. האם יש איזושהי דרך ל'נקות' את הקובץ שלא יהיה בו מידע בכלל?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי , קיבלתי הקלטה של מרצה .כל משך זמן ההקלטה ישנו רעש קבוע תששששששש כזה . כיצד אני מעיף את הרעש המרגיז הזה ? בברכה יגאל.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
כל התוכונות האלו לבדיקה של הרמקולים ו ה Mixer חיפשתי באתר ולא מצאתי גם לא ב aplications
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-