אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אםלוח אם GAM61PS3וGigabyte שעליו יש כרטיס קול REALTEC 7.1 CHANNEL + S/PDIF ככה מופיעה במפרט של אתר החברה בנוסף על הלוח אם עצמו אפשר לחבר עפ פלג יציאה coax ואופטית וזה מה שעשיתי עדכנתי דרייברים עדכניים מאתר החברה והמחשב מחובר עם coax למגבר של יאמהה rx-v457 כאשר אותו מגבר היה מחובר למחשב הישן הוא כן ניגן dts ן ac3 מהמחשב . עכשו שאני מחבר את המחשב למגבר ומנגן לדוגמא קובץ ac3 שנבדק במחשב אחר ומנגן אותו או עם vlcplayer או power dvd אחרי שאפשרתי להם לנגן דרך הspdif המגבר מזהה שהוא מקבל dts ומופיע על הצג אבל הסאונד לא נשמע רק רעש סטטי שנקטע וחוזר כאשר אני מנגן קובץ לר dts ומנגן לא דרך spdif המגבר מנגן יפה בנוסף בווליום כונטרול של windows העמודה של הspdif לא נגישה…
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, קודם כל אם זה לא לכאן תעבירו.. לא היה לי ברור בכלל לאן זה מיועד. מה המחירים של Hercules Game Theater XP (בערך) בארץ? ומאיפה אני קונה את הכרטיס? אני מבין שהוא מאוד מומלץ.. באתר של הרקולס הוא לא מופיע בכל מקרה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
האוזניות ישמשו לגיימינג, מוזיקה וסרטים נדרש מיקרופון. ההגבלה ל - 75$ היא בגלל הגבלת המכס בארץ, אם מישהו מכיר איזה דיל טוב שרץ עכשיו באינטרנט אני ישמח פשוט לא מצליח למצוא...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בנושא לכן אני פונה אליכם התקציב הוא 1500-2000 שח למערכת 5.1 הכוללת רמקולים, דיוידי(שמסוגל לקרוא פורמטים נפוצים כמו XVID) ורסיבר נאזין לאיכות בחנות אחרי שנדע על מה בערך ללכת אני לא מחפש משהו בומבסטי, אבל שיהיה סבבה יש פה משהו נורמלי שיכול להתאים לי? http://www.p1000.co.il/hot_sale_cat2.asp?cat_id=161&dept_id=349&came=1000
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש זוג רמקולים רצפתיים לרסיבר Onkyo TX2000 (כבן 27 שנה) לאחר שביררתי מעט מסתבר שמספק לכל רמקול כ 40W. התקציב שעומד לרשותי הינו 3000-3500 ש"ח. אילו רמקולים טובים אוכל לרכוש בסכום זה, לאילו פרמרטרים עלי להתייחס בבחירת רמקולים שיתאימו מצד אחד לרסיבר הנ"ל וישמשו את הבא אחריו במידה ויחליט לצאת לפנסיה דוגמאות לפרמטרים: הספק, נצילות, כמה דרייברים בכל רמקול וכמובן פירמה שאפשר לסמוך עליה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי את ה-Z4 שרכשתי לפני כמה חודשים (480 ש"ח אחרי המבצע של 40 אחוזים באופיס דיפו) ואני מרוצה מהם רק שנראה לי שמערכת 2.1 בשביל (מחשב) זה אוברקיל. עכשיו יש את המבצע של 1+1 בבאג וחשבתי ללכת על ה-Z10. האם זה צעד טוב? ה-Z10 טובים יותר מה-Z4? התוספת של הסאב ל-Z4 הופכת אותם לטובים יותר או שלא משנה כל-כך?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם, בקושי אני מסתדר עם ה-4 שקעים שיש לי באלפסק ואין לי מקום לעוד שקע. לכן אני מקווה שלא נדרש חיבור לחשמל.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב .שימוש הרמקולים יהיה בעיקר למוזיקה (טראנס\האוס) ומעט לסרטים ומשחקים. יש את אלו: http://www.netoneto.co.il/Product.asp?Pid=companion3&Cat2Cat1ID=21&Cat2ID=77&aff=Zap〈=HE או את הרמקולים הללו: http://www.testfreaks.com/pc-speakers/harman-multimedia-soundsticks-ii/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152063 אלו רמקולים דיי ישנים,אבל אם הם באמת באיכות גבוהה ומספקת אשמח לקחת אותם. החדר שלי הוא 3.5X4.5 מטר,הרמקולים ממוקמים בפינה של החדר לכיוון המרכז,האיכות צליל ממש ממש חשובה לי. הז'אנר שאני מאזין לו דורש באס טוב. אשמח מאוד שתמליצו לי על רמקולים אחרים שמתאימים לדרישות שלי ואודה מאוד אם זה יהיה מלווה בקישורים. אשמח אם תמ…
-
- 50 תגובות
- 5k צפיות
-
-
בטח שמעתם על הרמקולים המדהימים האלו... מישהו יודע אם אפשר או יהיה אפשר להשיג אותם בארץ מתישהו??
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לאחותי יש את הmicrolab solo7c היא שאלה אותי מה אפשר לעשות... היא אומרת שיש מהם זימזום כניראה כמו רעש סטטי... מה זה יכול להיות... היא אומרת שגם שהרמקולים לא מחוברים למחשב יש את זה.. הרמקולים חדשים..אצלה בקושי חודש.. אני קראתי פה וראיתי אצל הרבה אנשים שזה רעש אדמה מההרקה או משהו כזה היה רשום פה אצל אנשים שיש רעש.. מה זה יכול להיות? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבא אני יוכל להגדיר את עוצמת הקול לרמקולים האחוריים והקדמיים לחוד יש לי AUDIGY ואין לי את זה בתוכנות של הכרטיס ולא על השלט כמו בחלק ממערכות הרמקולים .
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אז בעיקרון, כל האוזניות האלו כרגע בהנחה של 75-80% (מסתיים בעוד כ-15 שעות). http://www.amazon.com/b/ref=lp_10298466011_gbsl_tit_l-1_7582_7a8acf9f?tag=at88-20&rh=i%3aelectronics%2cn%3a10298466011&ie=UTF8&node=10298466011&smid=ATVPDKIKX0DER יש טעם לקנות? החברה היא לא ממש מוכרת, ולצד הרבה דירוגים טובים אני רואה לא מעט דירוגים רעים. הרבה אנשים שנותנים כוכב אחד רושמים כי בהתחלה עבד להם טוב ואז: נשבר, צד אחד הפסיק לעבוד, איכות לא טובה וכדומה. אני אישית לא מבין בכלל באוזניות אז אשמח לעזרה, אני צריך לקנות לי איזה זוג וראיתי בהנחה הזאת הזדמנות, השאלה היא האוזניות האלו (אני מניח שאלך על הדגם J6M שלהם) כדאיות. ובכלל, אילו אוזניות מומלצות לי אם אני רוצה משהו של עד 200 …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
תגידו האוזניות האלה שוות משהו: KOSS TD-60 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני חופר בנרות אחר רמקול חזק עם סאונד איכותי ומשקל סביר שאפשר לקחת בתיק. * חשוב שיהיה חזק ככל האפשר עם צליל נקי. ~20W אמיתיים מינימום אני חושב. * מחיר גמיש אבל לא רוצה להתקרב יותר מדי ל~1000 ש"ח. * מיועד בעיקר להקרנת סרטים מסוגים שונים והרצאות. לא אודיופילי אבל בווליום גבוה רוב הזמן. * לא ממש מעניין זמן סוללה או BT. לא קריטי. * אין בעיה שיהיה מחובר לחשמל בזמן העבודה - רק קחו בחשבון את משקל השנאי. * BT/NFC זה חביב אבל אין בעיה עם חיבור PL/אוזניות כדי לקבל סאונד איכותי. * משקל נאמר עד 1 ק"ג לכל היותר ועדיף פחות. * מבחינת מבנה/עיצוב - לא משהו כדורי או קובייתי אלא משהו שנוח להכניס לתיק - צורת ספר או משהו מוארך/דק יחסית. * עדיף רמקול בודד אבל גם צמד של רמקולים קטנים יותר בא בח…
-
- 42 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
עשיתי קצת סקר בפורומים בארץ בנושא סאונד והגעתי למסקנה שגם IN EAR לא יהיו רעות בשבילי למרות שהעדיפות שלי הן קשת עורפית. השאלה שלי, האם ההבדל בסאונד בין CX300 מקורי של סנהייזר לחיקוי מורגש באופן משמעותי ? חשוב לי גם קצת הבס. בנוסף, האם באוזניות מקוריות החוט ארוך יותר מבזיופים ? כי אני אחבר את האוזניות לא רק לנגן אלא גם למחשב וחשוב לי שהכבל יהיה לפחות 120 ס"מ אם אין הבדל נראה לי משתלם לקנות באיביי ב6 דולר כולל משלוח (24 שקל במקום 200 שקל) אם אין הרבה הבדלים. תודה לכל העוזרים. עריכה: הזמנתי את האוזניות האלה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=250347461556 די זול והפידבקים לגביו היו טובים גם אם מעט. כתבתי לו שאני רוצה בשחור.
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (לא רמקולים רצפתיים למערכת סטריאו בגלל שאין לי רסיבר\מגבר ותקציב). אין לי מחשב לחדר אז בתור נגן חשבתי על SANSA CLIP PLUS בגלל שהאות יציאה שלו איכותית יחסית (וקניתי אוזניות של סנהייזר אז על הדרך גם לזה). אני שומע בעיקר היפ הופ \R&B האוס וסגנונות דומים. חשבתי על הSOUNDSTICKS או SOLO6C.. אין לי מגבלת מקום ואני פתוח להצעות השאלה אם הנגן יצליח להרים אותם כמו שצריך. חשוב לי שיהיה באס טוב וירד נמוך ושלא יזייף בגבוהים או במיד. סאונד חם ובאס עמוק. החדר בערך בגודל של 4X3 מטר והתקציב 700-800 ומטה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, כרגע בסלון יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס XIFI ורמקולים Megaworks 550 של קריאטיב. בעקבות מעבר לדירה עם הכנה בקירות ובתקרה לרמקולים חושב לשדרג ולשים מערכת טובה יותר אך בחיפוש מצאתי שרמקולי מחשב בסגנון הMegaworks כבר לא קיימים מעבר למה שיש לי. התקציב הוא 3000-4000 כשהעדיפות היא לרמקולי תיקרה אחוריים. יש מצב לאכות טובה של מערכת בתקציב הזה? תודה ושבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע מאיפה אפשר לקנות את ה SlimX 400 (קישור לאתר החברה) אצלנו בארץ??? כאילו- איזה חנויות מתעסקות עם הדיסקמן הזה ועוסקות בתחום הזה?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה לצורך הקלטת סדרות ותוכניות מהמיר(HOT)... איזה כרטיס מומלץ לשימושים הנ"ל. תקציב נניח 200-400. שאלה נוספת, האם אפשר להקליט כמו בהוט מג'יק, מהבחינה שאתה מסמן סדרות והוא מקליט אותם באופן קבוע גם עם השידורים אינם קבועים? תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מערכת 2.1 שנקנתה מהדיוטי פרי לפני ארבע שנים \: שתי רמקולים וסאב של סוני. היום השמאלי מת, כמה שעות אח"כ הימני שבק חיים. הסאב עובד, אבל מוציא רעש של אבי ביטר אוכל צלחת חומוס. חשבתי על מערכת דומה (אני לא איזה אודיופיל) של קריאטיב: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=461 מצאתי חנות ממנה אני יכול לקנות את המערכת הזאת ב 290 שקלים. יש משהו יותר טוב , בטווח המחירים של פלוס מינוס 350 שקלים? בבקשה, השתדלו לענות לי בזריזות, כי אני עכשיו עם האוזניות, וזה מביא לי עצבים. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי במתנה נגן Mp3 של deejay קיבלתי רק את הנגן הנגן לא חדש . ואין לא עברית וזה מבאס אני יודע שיש בדיוק אותם נגנים עם firmware שיש בו תמיכה בעברית אז עם למישהו יש כזה נגן או יודע מאיפה להוריד את הקשוחה אני מאוד ישמח עם הוא יעלה אותו לאתר
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-