אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ב 16.7 יש לאח שלי יום הולדת 25 ובתור אחד הוא רץ המון מדי יום והוא כל פעם מבקש ממני את הנגן שלי אז חשבתי לקנות לו נגן MP3 איכותי מומלץ שיהיהי כמה שיותר ריכותי ונוח לריצה שלא יציק בזמן הריצה. אם אפשר המלצות + חנויות שאפשר לקנות עם לינק אשמח מאוד תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי לאחר שנתיים בשימוש עם HD280 אני רוצה לשדרג. השימושים שלי הם בעיקר: משחקי רשת (team fortress2 , counter strike) ומוסיקה. יש לי כרטיס קול creative fatality champion pro. חשבתי על BayerD DT990 משומשות (במחיר של 1100-1300) או ATH-A900 . השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ורוב האוזניות גיימינג לא משו ממה שאני קורא באינטרנט. כדאי לי להשקיע במגבר ? יש לכם הצעות לזוג מסויים ??? ראיתי DT990 עם כיסוי כוס שחור ועם כיסוי כוס כסוף מה ההבדל ? תודה לעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי אני פותח כאן ת'רד כי אני בדילמה די גדולה בין שני הנגנים. אני מעוניין בנגן פלאש לריצות, אך גם לטיולים ונידודים. אני זוכר שמישהו היה במצב דומה לא מזמן אבל לא מצאתי בחיפוש... :-X אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. שניהם באזור ה 700 שקל, הSANSA אולי עולה טיפה יותר. יש הבדל גדול בזמן סוללה לטובת אייריבר: 40\53 שעות סוללה לעומת 16 בסנדיסק! בנוסף, איכות הסאונד של אייריבר אמורה להיות טובה יותר. אה וגם העיצוב שלו יותר יפה. היתרונות של הSANDISK: קטן יותר (סוללה AAA), ממה שהבנתי גם נוח ופשוט יותר לתפעול - כפתורים ותוכנה. אה ולא פחות חשוב: נפח התחלתי גדול יותר ואפשרות להוספת זיכרון. הIRIVER T10 כנראה יבוא בלי רדיו חשוב לציין כי יש בידי כבר אוזניות טובות לנגן - SONY MDRG74SL, אז קריט…
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רסיבר 6 ערוצים, והייתי רוצה לחבר אותו, ולשמוע בו את כל ה6 ערוצים, שהאינפוט יהיה המחשב הביתי. הגעתי למסקנה שאני צריך כבל דיגטלי, ולחבר את יציאת הS/Pdif של כרטיס הקול לכניסת Coxial ברסיבר. לאחר החיבור אין שום אודיו. what did i do wrong? האם החיבור לא נכון? האם צריך להגדיר מבחינת חומרה משהו שונה? בכללי, איך אני יכול לגרום לכזה דבר לעבוד ולנגן כמו שאני רוצה? בתודה לכל העוזרים, אור.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים Z-5500 שמתחברים לכרטיס קול אוןבורד שיש לי במחשב תומך5.1. הגדרתי את כל ההגדרות ואכן שומעים 5.1... אך בסרטי AC3 ובמשחקים מיועדים ל5.1 אני לא שומע את האפקטים של הסראונד .. מישהו יכול להסביר לי למה ?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה יש לי LCD של LG דגם 37LC53 אני רוצה לדעת איך כדי לי לחבר את הממיר של הוט לLCD האם דרך סקרט לסקרט או סקרט ל 3 בננות צהוב אדום ולבן? או בדרך אחרת עם כבל אחר תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי פה זוג של KEF C40.. הם שווים משהו לדעתכם? אם כן.. הם למסירה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php?product=14567 אני מחדרה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם:gigabyte k8ns ועליו יש מובנה כרטיס קול... התקנתי את הדריבר שמסופק עם האריזה של הלוח אבל קורא לי הרבה פעמים שמתי שאני משחק המחשב נתקע ומופיע מסך כחול ואמרו לי שזו בעה בדריבר של הכרטיס קול... חיפשתי באתר של gigabyte דריברים ולא מצאתי מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון לדריבר או לתת לי דרך אחרת לסדר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות ה750 שקל מוכן לקנות גם יד שניה ולא מתכוון להזמין מחו"ל אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות משהו חזק חשוב לי באסים מטורפים ואיכות צליל בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חברה שלי קנתה לפני שבוע טלוויזיה 32 של סמסונג. לא זוכר איזה דגם עכשיו השמע בטלוויזיה נמוך או יותר נכון להגיד, חלש. כיצד אפשר להגביר אותו? אולי בעזרת ציוד נלווה כלשהו? מחפש פתרון זול-עד מאוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, נדפק לי הכבל של האוזניות (הקונקטור) אז שומעים רק מצד ימין, איפה ניתן לקנות כבל כזה חדש? או איזה מוד ניתן לעשות שלא תיפגע לי איכות השמע תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נגן אמפי3 מבוסס הארדיסק של CREATIVE 60 GB הגן התקלקל לי וקניתי אותו בחול האם אפשר לתקן איפשהו את הנגן בארץ איזשהו מעבדה או אם יש בארץ מעבדת תיקונים של קריאטיב או משהו כזה בבקשה תעזור לי כמה שיותר דחוף
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/matrix/product.asp?pf_id=PDLXV998 ראיתי את הרמקולים האלה בפנדס במחיר גובהה הרבה יותר דווקא נראים טוב איך הם שווים את ה500 שקל
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי ותגידו איך אפשר לראות קבצים שהסיומת שלהם היא M2V ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה. רק אתמול קיבלתי את האוזניות, ורק היום חיברתי אותן לרושם ראשוני. הכל בקצרה, כי אני קצר בזמן, אני מקווה שבעתיד ייצא לי להרחיב קצת. ראשית, האריזה מאוד טובה. מגיעות עם 2 זוגות אטמי ספוג, 4 זוגות אטמי גומי, כבל מאריך של חצי מטר, מתאם לרבע אינץ', מתאם לחיבור של מטוס, ועוד איזה שטות לנקות את האוזניות או משהו כזה. מעבר לזה מגיע כמובן מארז פלסטיק לנשיאה של האוזניות. גם האוזניות עצמן נראות מעולה בצבע כחול מטאלי כהה. עכשיו לסאונד בחנתי גם מיציאת האוזניות של הרסיבר, וגם מה-D2 של אסוס ישירות. אני לחייב לציין שזה לא נשמע כמו שציפיתי. זה נשמע שונה לגמרי ממה שחשבתי. הייתי בטוח שאני אקבל אוזניות עם באס מעאפן וטרבל טוב. הבאס מפתיע מאוד לטובה, והטרבל מעט מאכזב. אומנם הוא נק…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז זה כמעט בטוח, מחר אני קונה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=900 כרגע אני עם כרטיס OB, האיכות לא משהו האמת. יש תכנונים בעתיד לעבור לרמקולים אחרים, אולי X530 ( למרות שלא ניראה לי, יש לי העדפה ל 2.1 ) ואני רוצה להנות... ( כשיגיע הזמן גם על זה נתייעץ... ) עכשיו שאלה, ראיתי את הכרטיס הבא ב KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים? כאילו ההפרש הוא לא כזה גדול, ואם יש הבדל אז אני מעדיף לקחת משהו לטווח ארוך יותר... השימושים שלי הם סרטים, מוזיקה ומשחקים ( הכל? )
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
להבנתי אם השימוש שלי הוא מוזיקה בלבד, עדיף לי מבחינת איכות ומחיר dac על פני כ.קול. במידה וההנחה שלי נכונה (אם לא תסבירו) מבקש לקבל המלצה לdac מתאים עד 200 שקל. כאמור עבור מוזיקה, ייתחבר לרמקולים SOLO7C. כרגע עם כ.קול מובנה בלוח אם. אך במידה והבדל האיכות מינורי, נא להאיר את עיניי.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
OK אז ככה החלטתי להתחדש בסט רמקולים חדשים כדי להעשיר את חווית השימוש במחשב רק שאני לא החלטתי איזה רמקולים לקחת ....אז אני פונה לקהל כדי לשמוע דעות בעד ונגד....רק בבקשה על תרשמו משהו בסגנון "יש לי אותם ושומעים בהם פיצוץ..." אני יודע ששני הסטים טובים ושומעים "פיצוץ" בשניהם, קיצור מקווה שהבנתם את הפואנטה.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה על כרטיסי טלוויזיה.. אני מתכנן לקנות מסך - SAMSUNG 2333SW, ואליו לחבר את המחשב, וכן את הממיר של YES. למסך הזה אין רמקולים מובנים, ולכן רציתי לדעת איך אפשר לחבר רמקולים חיצוניים כך שיפעלו גם למחשב וגם לטלוויזיה בעזרת כרטיס טלוויזיה + קבלים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול חדש למחשב שלי. אני כרגע עם הכרטיס שקיבלתי עם הלוח אם Supream FX X-Fi והוא עובד לא רע. המערכת שמחוברת לי למחשב היא Logitech x5500. יש לי יציאה אופטית ואני רוצה להמשיך להשתמש בה. בגדול אני אשתמש בכרטיס לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אין צורך ביכולות עריכה. המלצות? יש טעם בשדרוג, האם אשמע הבדל? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאור זה שהרמקולים שלי התחילו לצרום לי בכל מיני סיטואציות, ולאור מבצעי סוף השנה החלטתי לפנק את המחשב שלי ברמקולים חדשים של עד 250 ש"ח נראה לי שזה סביר, יש לי כיום פיליפס SPA 1302/10 וסה"כ עשו את העבודה כמה וכמה שנים טובות,אשמח להמלצה לרמקולים למשתמש ביתי שרוצה לשמוע טוב ואיכותי אבל לא לקרוע את הכיס תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות כבל hdmi-dvi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות בטלויזיה סרטים בHD אך שהסתכלתי בחיבורי הטלויזיה גיליתי שיש בה חגם חיבור DVI ולא רק HDMI אז מכיוון שאני לא יודע מה ההבדל רציתי לשאול מה ההבדל בין שני החיבורים? האם יהיה הבדל באיכות אם אני אחבר את הטלוויזיה למחשב דרך DVI או HDMI? מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://namm.harmony-central.com/WNAMM05/Content/Yamaha/PR/MSR800W.html אני מעוניין לדעת לפי הנתונים שרשומים שם האם הוא מוגבר או שהוא דורש מגבר בקניה ניפרדת?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתלבט אילו רמקולים לבחור מהקניה הקבוצתית (solo4/5/6C), ואיך יהיה נכון למקם אותם. בעיקר קוסמים לי ה6C מבחינת המחיר, אבל האם הם "גדולים" מדי? מה בעצם החיסרון כששמים אותם במקום קטן? חדר (גודל מוערך 3X3 מטר): דברים ששייך לעשות: - להזיז את השולחן 30+ ס"מ מהפינה לכיוון הארון - להוריד את המארז מהשולחן לרצפה לרווח שבצד (באיזה צד שיהיה) - להרחיק את השולחן מהקיר ולשים מדף מאחורה ושאלה (קצת מוזרה) נוספת: המסך שלי (U2410) יכול לקבל אודיו דרך HDMI מכרטיס המסך (GTX460) ולהוציא לרמקולים, האם זה עדיף מלחבר אותם לכרטיס המובנה בלוח, או להיפך? האם האודיו שיוצא דרך HDMI מושפע מהכרטיס המובנה, או שיש לו "כרטיס קול" מובנה, ואם כן, איפה מתבצעת ההמרה (DAC), בכרטיס או במסך? אשמח לכל …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיש את חוברת ישראכרט זה עמוד 30, אין לי כוונה לקנות מכשיר אלקטרוני מהחוברת אלא אם כן מישהו מכיר ויכול לאשר. מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-