עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יצא לאחרונה באחד אתרי המכירות המוכרים ברשת ( נראה לי אסור לפרסם שם) נגן אמ פי 3 בתצורת הפלאש המוכרת בנפח של 1 גיגה דברים חשובים חדשים זה שהיצרן טוען שהמכשיר מנגן 15 שעות לעומת 12 בדגמים הקודמים, אפשרות להחלפת תצוגת מסך וכל שאר הדברים. יש לשים לב כי הרדיו באוזניות בנגן הזה. בכל מקרה לדעתי זה מעולה כי 512 לא הכי מספיק אבל גיגה של שירים לכאלה שהאיכות של הנגן מספיקה להם אבל רק רוצים למלא אותו בהרבה שירים איכותיים וכבדים (ניו יורק האוס באיכות של 320 kbps ) זו בחירה טובה בשבילכם.

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by תומס_123,

שלום ושנה טובה, אני מעוניין להתקדם ממערכת סטריאו ישנה בחדר לחוויית שמיעה נורמלית ואיכותית – כלומר אני מעוניין לרכוש רמקולים ורסיבר. הרמקולים והרסיבר אמורים לשרת אותי בחדר של 3.5x7 עם תקרת עץ בגובה 2.5, והדרישות הן האזנה למוזיקה ממחשב ומדיסק, טיונר, חיבור לטלוויזיה, סרטים ועריכת וידאו. התקציב הוא סביב ה- 1000 עד 2000 ש"ח. אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להשיג שילוב של מוצרים איכותיים מאוד וכמובן שאין גבול לסכום שניתן להשקיע (בפנטזיה), אבל אפשר להשיג משהו טוב (אני מקווה). בחנות אקראית של מוצרי חשמל שנכנסתי אליה הציעו לי רסיבר של (Harman Kardon (142 + סט 5 רמקולים של Pure Acoustics ב- 2000 ₪. 1. באופן כללי, במסגרת התקציב והדרישות - האם ללכת על מוצרים חדשים או לחפש מוצרי יד שנייה…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by 770PF,

שלום אנשים... יש ברשותי תקציב של 1800 ש"ח ואני מתלבט איזה נגן לקנות... רציתי את-IRIVER H320 אבל הוא עולה 2300! בעוד שבחו"ל הוא עולה 320$ (לא ייאמן) ובתקופה הקרובה אניל א נוסע לחו"ל אז אני אל יכול לקנות אותו!! תנו הצעות לנגנים תודה...

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Azalia link controller integrated in Intel® ICH6R chipset. 8-channel audio codec CMI9880L. - Compliant with Azalia 1.0 Spec. - Supports Multi-Streaming function. - Supports Universal Audio Jack (only Front Audio Jack). לא יותר מ600 ש"ח תודה...

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  5. אני מחפש משהו פשוט שיתחבר למחשב עם הUSB הקטנים האלה וגם אם אני רצה לחבר אליו את האייפון אז גם זה יתחבר בלי יותר מידי בעיות מחיר עד 400 שקל בערך יש המלצות?!

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by froggy,

שלום. האם קיים מכשיר שניתן לחברו לדיסק קשיח חיצוני - ככניסה, וביציאה חיבור לטלוויזיה? ובעצם ע"י כך הרצת סרטים דרך ההרד דיסק

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by dominic16,

אני רוצה ליקנות 5.1 למחשב אז חשבתי על X 530 של לוג'י יש לכם עוד המלצות בבקשה

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by jitz,

(אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון...) יש לי לוח MSI KT3-ULTRA2, שבא עם כרטיס קול 5.1 של רילטק און-בורד... הלוח גם מגיע עם תוספת שנקראת S-Bracket - שזה כמו "סלוט" שמתחבר ישירות ללוח, ועליו יש יציאות SPDIF/אופטי... יש לי רסיבר מכובד ביותר של קנווד, עם תמיכה מלאה ב-AC3/DTS, רמקולים לא רעים של פירלס (קדמיים,אחוריים,סנטר)... הלוח גם מגיע עם דרייברים ותוכנה שמאפשרת לבחור באיזה יציאות להשתמש, ולמה... חיברתי את יציאת ה-SPDIF לרסיבר, בחרתי ב-5.1 ערוצים בתוכנה המצורפת, שבה יש גם אפשרות "לבדוק" את הרמקולים... אבל - כלום.... בנוסף- ה-AC3 Filter לסרטי -DivX לא מאפשר לי לבחור ב-AC3 מלא... למרות שהסרט עצמו מאפשר. יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  9. לא יודע מה קרה חיברתי את ה-IPOD ל-USB ולא קורה כלום ה-iTunes לא עולה אין לי אפשרות להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  10. אהלן חברה .... יש לי אוזניות Motorola HT820 אני מעוניין לקנות מתאם בלוטות' שאני אוכל לשמוע ולדבר בסקייפ ואולי אפילו לשלוט דרך האוזניות על ה WINAMP (אני יודע שהוא עובד עם MEDIA PLAYER אבל אני לא סובל את התוכנה הזאת). ובנוסף יש לי גם פלאפון סמסונג R500 שאני מעוניין לדבר דרכו ולשמוע מוזיקה (כן ,יש לו A2DP) ולכן,אני רוצה גם להעביר קבצים בין המחשב לסלולרי ולהיפך, באמצעות אותו מתאם. אגב יש לכם מושג אם בלוטות' 2.0 הכרחי? תודה רבה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by Runny,

ברצוני לרכוש מסך 42" לבית ולחברה למחשב המשמש כמרכז מדיה ולו יציאת HDMI ישנן בשוק מספר טלויזיות Full HD המכריזות על רזולוציה של 1920X1080 אך בחיבור למחשב תומכים רק בWXGA שזה למעשה 1366X768. האם הכוונה שרק אם אחבר בכניסת הD-Sub אקבל רזולוציה מופחתת ולא טבעית אך בחיבור HDMI אקבל רזולוציה מלאה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  12. שלום אני מעוניין לקנות מסך לחדר שינה מרחק צפייה 3 מטר בגודל 40-42 אינטש אני מתלבט בין הדגמים: סמסונג 40EH5000 LG 42LS345Y טושיבה 40PB200 פנסוניק TH-L42E5M מבחינת מה שחשוב לי במסך זה האיכות תמונה שתהיה כמה שיותר טובה ואיכותית ובעיקר לשידורי SD פחות חשוב לי כמות היציאות והכניסות וכל מה שקשור ל SMART TV ותלת מימד אלא נטו התרכזות באיכות תמונה. תקציב עד 3500 ש"ח. אודה להמלצות ממכם איזו טלויזיה מהרשימה שנתתי עונה לצרכים שלי.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by ido-nava,

ורציתי להפוך אותו למין "מכונת מולטימדיה" עי כך: יש לי המון סרטים במחשב ... אז רציתי לשאול האם אי יוכל להעביר אותם לאיפוד (באיכות מקסימלית וברזולוציה גבוהה) ולראות אותם בטלוויזיה ... אך לא ברזולוציית האיפוד ישלי פלזמה LG PX4V ורסיבר JVC אז ככה שאני יוכל לחבר לסראונד ושטויות ... עכשיו אילו דברים אני אצתרך לקנות ? (כבלים וכד') ואילו תוכנות אצתרך להשתמש ? תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by ABL,

יש לי מגבר+רמקולים ואני משתמש ביציאה אופטית כשאני רואה סרטים/מוזיקה וביציאות האנלוגיות כשאני משחק. אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט לגבי לוחות האם החדשים עם האודיו המובנה לעומת כרטיס קול נפרד. בעצם האפשרות היא לקחת Gigabyte GA-Z77-DS3H ולהוסיף משהו כמו Asus Xonar DX 7.1 ב420 ש"ח = 960 ש"ח או Asus P8Z77-V LE PLUS עם Realtek® ALC889 ש"ח 840 או Asus P8Z77-V LX עם Realtek® ALC887 ש"ח 640 או Gigabyte GA-Z77-D3H עם VT2021 ש"ח 540 או Gigabyte GA-Z77X-UD5H עם Realtek ALC898 codec Support for X-Fi Xtreme Fidelity® and EAX® Advanced HD™ 5.0 ש"ח 1050 מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  15. Started by itayze,

הרמקולים תומכים שכן חיברתי אליהם Dvd והוא ניגן אותם בDolby Digital כאשר חיברתי עם אותו כבל ( ליציאה אופטית בשניהם ) לכ.קול שלי לא היה dolby Digital אלא רק Pro Logic 2 . ( הרמקולים שלי הם Logitech z-5500 )

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אחד מזוגות האוזיות שיש ברשותי הוא the plug מתוצרת koss... עם האוזניות הגיעו 2 זוגות של ספוגיות גומי/אטמי אוזמניים/שקר כלשהו שמתבשות עליהן... 2 הזוגות התבלו לי... האם מישהו יודע היכן בארץ הקודש אפשר לקנות/להזמין/למצוא/לגנוב את הגומיות הנ"ל? תודה

17. עד כה השתמשתי באוזניות של הנגן שלי IRIVER שהן של סנהייזר MX300, שהם די סיפקו לי הסחורה, כי יחסית לאוזניות שאני הקשבתי בעבר הם אחלה.... ואני גם לא כזה רגיש לצלילים..... בימים אלה הם נהרסו לי לצערי הרב :s05: ולכן החלטתי להשקיע מ"מיטב כספי" במשו קצת יותר טוב... מה שאני מחפש זה כמעט אותם האוזניות רק שיספקו באסים יותר טובים.... והתקציב שלי עומד בסביבו 150 ש"ח.... תודה רבה מראש לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  18. Started by ISRAEL3571,

תקציב נע בין 250-300 אלו רמקולים שמשמשים אותי גם לטלוויזיה אני רוצה משהו טוב יחסית למחיר לשמיעת מוזיקה הרבה ולמשחקים שיהיו בלי שלט, 2.1 אני רוצה גם העיצוב חשוב לי שלא יהיו מגושמים מידי תודה

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by Superior,

שלום רב לכולם, אז כך אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות וטובות אשר יביאו לי סאונד כמו שצריך השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג\משחקים וכמובן שגם שירים וסרטים. - התקציב שלי פחות או יותר 800 ש"ח כרגע אני כבר קרוב ל4 וחצי שנים עם Steelseries 5hv2 אבל הגיע הזמן לקבל סאונד ואיכות כמו שצריך! סה"כ אני מאוד מרוצה מהם אבל אני רוצה להרגיש את החוויה ולהנות כמו שצריך והם לא נותנים לי את זה. הדברים החשובים באמת שאני מחפש באוזניות הם כך: נוחות, קלות, שלאוזנים יהיה אפשרות לנשום אוויר ולא חם! חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לנקות אותם בקלות, ועם צריך אז גם חלקים להחלפה. - מיקרופון זה לא ממש חשוב לי למרות שברגע שאני משחק אז אני משתמש וכמובן יש צורך מקסימום נארגן איזה אחד. הדגמים שכבר ראיתי ואני מאוד …

20. Started by אiנליין,

ברשותי הרסיבר הנ"ל מזה כ 3.5 שנים, לאחרונה כאשר אני מדליק אותו, הוא עובד למשך 5 שניות, ואז בעצמו עובד למצב Stand By (הנורית האדומה מסביב לכפתור ה Power מהבהבת), אני מדליק שוב, ושוב הוא עובד למצב Stand By, ולכן הוא בעצם לא עובד. גיגול קצר גרם לי לבצע את הבדיקה הבאה : ניתקתי את כל הצרכנים מהרסיבר (את הטלויזיה, ה DVD, הלפטופ וכו') - לא עזר, ניתקתי גם את כל הרמקולים מהרסיבר - לא עזר, לקחתי את הרסיבר, כאשר שום דבר לא מחובר אליו, למקום אחר בבית, חיברתי אותו לחשמל (שקע אחר), אותה תופעה - דולק ל 5 שניות, וכבה (Stand By) עצמאית. 1. האם יש למישהו מושג מה עשוייה להיות הבעיה, ומה ואיך כדאי לבדוק זאת ? 2. את הרסיבר רכשתי מאתר אינטרנט כלשהו, אך בפועל הספק הוא ניופאן, (אני רואה זאת על ת…

21. Started by bafty,

מה ההבדל בין Sidewinder 1 ל3 xtreamer

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by tidan27,

ברצוני לרכוש מחשב Intel Core i7 Intel NUC NUC7I7BNH Mini PC יש ברשותי רמקולים של לוגיטק z5500 מאחורי המגבר ישנה יציאה אופטית האם במחשב ישנה גם יציאה אופטית חיפשתי ולא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by Aviko,

תודה לעוזרים, אבי

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  24. Started by arkady,

שלום אני צריך טלוויזיה חדשה לחדר שלי, התקציב הוא כ1500 שקל [עדיף כמה שפחות מן הסתם ]. עכשיו, יש לי כמה דברים שמקשים עלי למצוא בעצמי טלוויזיה אז אני צריך את עזרתכם היא צריכה להיות מחוברת בתור מסך מחשב רוב היום [כאילו, שתתפקד טוב בתור מחשב ובתור טלוויזיה]. בקרוב אני אקנה XBOX360 ככה שעדיף שיראו טוב את המשחקים. הגודל המקסימלי לדעתי הוא עד 24 אינ'צ [22 זה מעולה גם כן], יש לי חדר די קטן. הייתי רוצה גם שהיא תתמוך בHD [מה ההבדל בין Full לReady?] הממ.. אז בקצרה, HD, מסך מחשב+מסך טלוויזיה+קונסולת משחקים ב1500 שקל, אפשרי? תודה רבה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  25. מדובר במערכת אודיו אלחוטית ביתית ממותג סנהייזר: www.amazon.com/Sennheiser-Digital-Wireless-Headphone-Surround/dp/B002TLT10I הזמנתי אבל נזכרתי דיי מאוחר על נושא אישור ממהת"ק עבור מוצר. יש בערכה אונזיות מקליטות ויש התקן משדר. שמתי לב שמוצר מזוהה בקטגוריית מכס "אוזניות" באתר יושופס אבל זה משנה משהו? בעוד יומיים חבילה יוצאת מחו"ל ומגיעה לארץ אחרי 7 ימים. שלחתי טופס לאישור למהת"ק היום אבל לא סביר שישלחו אישור ב-9 ימים ובמקרה יבקשו אישור, אצטרך לחכות לו בעוד שחבילה צוברת דמי איחסון במכס. יש אפשרות להחזיר מוצר בתשלום דמי טיפול לאמזון ולא לקחת סיכון. אוזניות ניתן לרכוש בארץ אבל ב-300 ש''ח יותר ובאמזון יצא לי קרוב ל-1000 ש''ח כולל משלוח לארץ ומיסים. יש אופציה להחזיק מוצר בחו"ל עבו…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.