עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Snufkin,

ראיתי שיש את האתר הבא שמאפשר לעדכן את האייפוד ככה שהוא יציג עברית - http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html רציתי לדעת, אם התוכנה הנ"ל טובה גם לאייפוד מסוג אייפוד ננו.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by WhiteTigerK,

שלום לכולם, לא מזמן רכשתי מחשב חדש עם לוח אם ASUS P5B, ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שבו. המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בעזרת כבל COAX, ככה שהסאונד מועבר דיגיטלית לרסיבר שמפענח אותו. הבעיה היא כזו - יש כמה משחקים, שכשאני משחק בהם, הסאונד מלווה ב"טיקים" מעצבנים כאלה, שלא פוסקים. במוזיקה וסרטים הדבר כמעט ולא מתרחש, ויש משחקים שזה לא מתרחש בהם בכלל. בכל אופן, הבעיה מאד מאד מעצבנת, ואני יודע שאני גם לא היחיד שסובל ממנה (לחבר עם אותו הלוח יש את אותה הבעיה, וגם יצא לי לקרוא פה ובפורומים אחרים בעבר על אנשים עם בעיה דומה). הורדתי כמובן את הדרייברים החדשים מהאתר של ASUS (באתר של SoundMax אין דרייברים אלא רק הפניה לאתר של יצרנית לוח האם) וזה לא פתר את הבעיה. אם מישהו יודע על דרך כל שהי…

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  3. שלום לכולם אז ככה... יש לי LCD32 R81B של סמסונג למי שמכיר... רסיבר DENON AVR-1705 רסיבר חמוד. 6 רמקולים של JBL . אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר. איזה כרטיס קול נורמלי אפשר למצוא בערך בסכום של 150-400 ש"ח **לא הבנתי למה נועדו אופצית ה"אפשרויות" שיוצרים הודעה חדשה** ?

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לקנות מסך לחדר שינה מרחק צפייה 3 מטר בגודל 40-42 אינטש אני מתלבט בין הדגמים: סמסונג 40EH5000 LG 42LS345Y טושיבה 40PB200 פנסוניק TH-L42E5M מבחינת מה שחשוב לי במסך זה האיכות תמונה שתהיה כמה שיותר טובה ואיכותית ובעיקר לשידורי SD פחות חשוב לי כמות היציאות והכניסות וכל מה שקשור ל SMART TV ותלת מימד אלא נטו התרכזות באיכות תמונה. תקציב עד 3500 ש"ח. אודה להמלצות ממכם איזו טלויזיה מהרשימה שנתתי עונה לצרכים שלי.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by idofr,

רק כדי להיות בטוח, אני רוצה לחבל ממיר HD (של הוט) לטלביזיה בלי HDMI אז אני מחפש HDMI to DVI, מה שאני צריך זה כבל זכר נכון?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by eyal1983,

רוצים למכור לי אותו ב 1500 שח האם הוא שווה את מחירו ?

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  7. Started by DeAk,

שלום בהמשך לשידרוגים שאני עושה בחדר החלטתי גם לקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב ובשלב יותר מאוחר גם לשים ממיר HD בחדר..כרגע אין לי נקודות טלויזיה בחדר רוב השימושים יהיו שהטלויזיה תשמש כמסך נוסך למחשב כדי לראות סרטים לשחק משחקים בכיף התקציב שלי הוא גג 2300 ש"ח ובתקציב הזה ראיתי שני דגמים שניראו לי מתאימים וטובים הראשון הוא של סמסונג LA32C530 והשני הוא של LG 32LD460 - בקשר למסך הזה התקשרתי לחנות היי פיי כדי לברר אם קיים אצלם במלאי והוא אמר לי משום מה שהמסך ממש לא טוב והאיכות של המעבד הגרפי שלו גרועה. (בקשר לסמסונג לא שאלתי) תודה רבה למי שעוזר!

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by The-Devil,

כמו שהכותרת מרמזת אני משחק CS ובלילה זה מפריע לפעמים לאבא אז אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות קניתי כבר 2 זוגות והן נשברו לי אז אני רוצ לקנות איכותי ככול האפשר (במחיר סביר) תודה. :

• 12 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by SyndromE,

לאחר שנה בערך מאז הגרסא האחרונה של X-FI Mode Changer, (שד"א הכילה לא מעט באגים) היוצר החליט לשחרר גרסא חדשה! http://www.spectra9.com/xfmc/xfmc.html בינתיים עובד לי בלי בעיות. אם יש לכם כרטיס X-FI ואתם לא מכירים את התוכנה, זה הזמן להכרות !

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב אחרי שהקרייאטיב 2.1 שלי עשו את שלהם, אני מעוניין במערכת ברמה גבוהה יותר שישמעו חלק בתדרים גבוהים ונמוכים מאוד.. המערכת צריכה להיות בתצורה של 5.1. קיבלתי המלצות על קריאטיב או לוג'יטק אבל שמעתי שיש גם רמקולים של אלטק שיכולים לספק את הנדרש.. התקציב הוא באיזור ה750 עם חריגות לא גבוהות בכלל, על מה הייתם ממליצים ? עריכה, יש לי כרטיס קול של קריאטיב (דגם לא ידוע) 5.1, יספיק או שצריכים דברים נוספים בין היתר ?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by ISRAEL3571,

תקציב נע בין 250-300 אלו רמקולים שמשמשים אותי גם לטלוויזיה אני רוצה משהו טוב יחסית למחיר לשמיעת מוזיקה הרבה ולמשחקים שיהיו בלי שלט, 2.1 אני רוצה גם העיצוב חשוב לי שלא יהיו מגושמים מידי תודה

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  12. היי, אני מחפש זוג רמקולים קטן ואיכותי למחשב, שנמצא בחדר קטן. עדיפות לסט ללא סאב-בופר. אשמח לכל עזרה שתוכלו להגיש....

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by תומס_123,

שלום ושנה טובה, אני מעוניין להתקדם ממערכת סטריאו ישנה בחדר לחוויית שמיעה נורמלית ואיכותית – כלומר אני מעוניין לרכוש רמקולים ורסיבר. הרמקולים והרסיבר אמורים לשרת אותי בחדר של 3.5x7 עם תקרת עץ בגובה 2.5, והדרישות הן האזנה למוזיקה ממחשב ומדיסק, טיונר, חיבור לטלוויזיה, סרטים ועריכת וידאו. התקציב הוא סביב ה- 1000 עד 2000 ש"ח. אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להשיג שילוב של מוצרים איכותיים מאוד וכמובן שאין גבול לסכום שניתן להשקיע (בפנטזיה), אבל אפשר להשיג משהו טוב (אני מקווה). בחנות אקראית של מוצרי חשמל שנכנסתי אליה הציעו לי רסיבר של (Harman Kardon (142 + סט 5 רמקולים של Pure Acoustics ב- 2000 ₪. 1. באופן כללי, במסגרת התקציב והדרישות - האם ללכת על מוצרים חדשים או לחפש מוצרי יד שנייה…

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  14. היי חבר'ה האמת זה קצת דחוף.. אחי מתחתן עוד 5 שעות, וגיסתי לעתיד מעוניינת בשיר הזה בתור השיר לאחרי החופה ונזכרה ברגע האחרון. http://www.youtube.com/watch?v=oUwiZbNu_E0 עכשיו הקלטתי אותו מהסרטון ברשת, אבל יש רעש רקע קצת מעצבן מהטלוויזיה. תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין בעריכת אודיו ויכול לערוך את ה-Hummm הזה החוצה או להגיד לי כיצד לעשות זאת (יש לי Adobe Audition 1.5) אייסי: 234060

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  15. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290467.0 הלכתי למספר חנויות לשמיעת מערכות קולנוע והנה המערכות שאהבתי: 1. סט 5 רמקולים של וורפידל דגם דיימונד 9 (2 רצפתיים, שני מדפיים וסנטר) - עלות 4000 ש"ח (אולי אפילו 3.5 אלף) 2. זוג מדפיים mission שהמליצו לי לשמוע בתור קדמיים + סנטר ואחוריים של JAMO - עלות 3390 ש"ח שלא משתווים לשניים האחרים 3. סטלייטים 5.1 של קנטון (לא זוכר את הדגם אבל אין להם הרבה רמקולים) שהרשימו אותי לטובה יחסית לגודל שלהם- עלות 1200 ש"ח (בן דוד שלי עובד בזה והוא יכול להביא לי במחיר הזה, בחנות זה עולה 2690 ש"ח) אז ההתלבטות היא ככה: אין לי מספיק כסף לקנות את כל המערכת בפעם אחת אז חשבתי לקנות קודם את המדפיים (של מספרים 1 או 2) ואח"כ לקנו…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by alexrta,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי את ה-SAMSUNG LA32A450 ואני לא יודע באיזה חיבור לחבר אותה למחשב. כשאני מחבר אותה דרך HDMI ל DVI המחשב מזהה לי את ה- NR 1980X1080 כאשר בפועל ה-NR זה 1360X768. ברגע שאני מחבר את המחשב ליציאת ה-VGA הכל מזוהה כמו שצריך והכל נראה חד ויותר טוב. עכשיו השאלה שלי האם אני מאבד מהאיכות כאשר החיבור הוא ב- VGA כי בסרטים לדוגמא (סרטי FHD,DVDRIPS) אני לא רואה שום הבדל ההבדל הוא רק בדסקטופ. האם זה שהחיבור הוא VGA אז בעצם אין שימוש בכל יכולות המסך? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by bykeking,

סוף סוף יש קצת (הרבה) זמן פנוי וקצת (הרבה) כסף בשביל טלויזיה חדשה. מה אתם אומרים, למרחק 4 מטר ללכת על 37" או שזה גדול מדי? בכל מקרה אני אבדוק בחנות, אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  18. אני מחפש משהו פשוט שיתחבר למחשב עם הUSB הקטנים האלה וגם אם אני רצה לחבר אליו את האייפון אז גם זה יתחבר בלי יותר מידי בעיות מחיר עד 400 שקל בערך יש המלצות?!

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  19. שלום. לאחרונה חיברתי את המחשב לטלוויזיה, גם ווידאו וגם אודיו. את האודיו חיברתי בעזרת שני כבלים כאלו, כמו האלו של הווידאו [אדום + לבן] שהולכים דרך מתאם לכניסת רמקולים של המחשב. הקונפיגורציה היא: טלוויזיה -> כבלים [10 מ'] -> מתאם -> כבל מאריך -> כרטיס קול OB. עכשיו, יש לי זמזום נוראי בקול נמוך שבוקע מהטלוויזיה בקונפיגורציה הזו. בדקתי, חיברתי את האייפוד לקצה השרשרת [לקצה של הכבל המאריך] ואין אפילו זמזום קל מהטלוויזיה, האם ניתן להסיק מכך שהרעש נובע מכרטיס הקול שלי? אם כן, אתם יכולים להמליץ לי על אחד? כמה שיותר זול :-\, רצוי מפאנדס. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by BIGBENG5,

יש לי את האוזניות AKG K330 שהם ממש טובות אבל הם לא הכי נוחות באוזן ונופלות לי די הרבה אז ניראה לי שהגיע הזמן להחליף יש איזה המלצה לאוזניות IN-EAR עד איזה 500 שקל.. יש משו ששווה את הכסף ואני באמת ירגיש בהבדל? מה אתם אומרים על הCKM55 בדקתי עליהם קצת והם ניראות די טוב.. תודה סהר

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  21. לצערי לא התחברתי לclosed design (למרות שהסאונד פשוט מדהים) אז אני מחפש להחליף אותם בעד Sennheiser HD558 או אוזניות open design טובות אחרות. האוזניות במצב כמו חדש, השתמשתי בהן פחות משבוע

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  22. קניתי היום את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live! 5.1, בשביל הרמקולים ALTEC LANSING ADA880. אז אחרי שחיברתי אותו למחשב, נתקלתי בבעיה לזיהוי הכרטיס שלי, כי יש עוד כמה עם שם דומה. אחרי שהורדתי דרייבר קיבלתי את השגיאה המופיעה בקובץ המצורף.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by Runny,

ברצוני לרכוש מסך 42" לבית ולחברה למחשב המשמש כמרכז מדיה ולו יציאת HDMI ישנן בשוק מספר טלויזיות Full HD המכריזות על רזולוציה של 1920X1080 אך בחיבור למחשב תומכים רק בWXGA שזה למעשה 1366X768. האם הכוונה שרק אם אחבר בכניסת הD-Sub אקבל רזולוציה מופחתת ולא טבעית אך בחיבור HDMI אקבל רזולוציה מלאה ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by yarkoni,

^^^^ כותרת תחובר לרוב למחשב ומדיי פעם לסלון מחפש איכות גבוהה כמו כול ישראלי אחר עלות/תועלת

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  25. שלום !! אני מעוניין להמלצה לאוזניות למחשב ולנגן MP3. האוזניות הן לילד בן 11, ככה שלא צריכות להיות היי אנד. התקציב הוא עד 150 בערך. ראיתי בזאפ את הסנהייזר HD201 והEH150 שחזקה יותר. הן טובות ?? מי עדיפה ?? אולי דגם אחר ?? תודה רבה לעוזרים !! אני חייב לצאת לקנות, אז אישרור סופי שלכם הוא זה שיחליט.

• 11 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים