אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות את הרמקולים X13 ויש לי כרטיס קול מובנה האם הרטיס המובנה יספיק בשביל להפעיל את הרמקולים או שאני אצטרך לקנות כרטיס קול חדש? ולמה כרטיס קול יעזור בכלל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות משדר כזה ? המחשב נמצא בחדר אחד ואני רוצה לשדר לסלון שנמצא במרחק של כ-10 מטרים. האם האיכות טובה (וידאו וסאונד) ? האם זה שווה משהו ? מישהו ניסה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להחליף את המסך שברשותי עד עכשיו היה לי טלוויזיה "שמנה" של פילוט. אני רוצה לעבור למסך דק. יש לי כמה שאלות 1. אם המרחק בין הקיר(שעליו תתלה הטלוויזיה) לבין המקום הכי רחוק הוא 5 מטר, והמרחק בין הקיר למקום הישיבה הכי קרוב הוא 2.7 מטר המרחק בין הקיר למקום הישיבה(באלכסון) הוא 3.7-4.7 מטר. לפי הנתונים האלו, איזה גודל טלויזיה אני צריך לבחור? לטלויזיה יחוברו: WII עם כבל קומפוננט, ממיר של יס(אני לא סגור על HD או לא, אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות פתוחה), וDVD (שוב פעם, לא בטוח עם הוא יהיה HD) אני ארצה שלטלוויזיה תהייה את האפשרות לחבר USB ולראות סרטים(עדיף עם האפשרות לחיבור תרגום). אני לא יודע איך זה הולך היום, אבל אשמח אם לטלויזיה תהייה את האפשרות להתחבר לאינטרנט. תודה רבה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים. אני קונה רמקולים השבוע, ואני צריך עזרה. אני מחפש רמקולים 2.1 עד 350ש"ח למוזיקה בלבד. (שומע על עוצמה נמוכה. ~1/4 ווליום) מה שחשוב לי ברמקולים זה האיכות מוזיקה. רצוי שתהיה שליטה נפרדת על הסאב ושהעיצוב יהיה סביר. (לא חייב שלט) אם זה משנה, אני מקשיב בעיקר לHip-Hop, Rap, Pop. אני אשתמש ברמקולים עם הmp4 שלי, הCowon D2. רצוי מחברה מוכרת(Logitech, Creative, Altec Lansing..) נדב.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
when ever I play a game anything that is more complex than shooting sounds gets a very noticable static noise in its background. now it only happens in games when there's 3D audio involved. it doesn't happen when listenning to music or watching movies. I tryed switching back to the O/B AC97 and it doesn't happen there. is it a problem with the sound card or the drivers? I'm using drivers version 5.12.2.296. the speakers are Inspire T5400 (5.1), though I'm pretty sure they're not the problem.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשמוע את המוסיקה שבמחשב דרך הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי. במחשב יש לי כרטיס קול פנימי סטנדרטי. במערכת יש לי AUX INPUT . איזה כבל עליי לקנות ובאיזה חנויות משיגים? איך מחברים? (מה מכניסים לאיפה?) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את שניהם האותו מחיר מה עדיך מבחינת איכות כי לא שמעתי את שניהם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Alpha Technology AL 1000 סט 5 רמקולים 1795 ש"ח או סט 5 רמקולים Alpha Technology MAC2000 2000 ש"ח XP1200 Alpha Technology סאב וופר 1500 ש"ח Onkyo HTR640 2850 ש"ח מה אומרים?איך החברה הזאת בכלל? יש יותר טוב במחיר הזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל את המלצתכם לכרטיס קול לסטראו בלבד, ממה שהבנתי Xonar , EMU-1212 הם הטובים ביותר עד 200 $ האם יצא לכמה מכם להשוות בין שניהם ? האם משהו שמע את הכרטיס של ONKYO ES200 ? את הכרטיס אני בכל מקרה מתכוון להביא מחו"ל כך שאם יש עוד המלצות אפילו שחורגות ב 50-100 $ אשמח לקבל... תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למצלמה יש יציאת svideo, A/V , ויציאת אוזניות לכרטיס הלכידה יש כניסת svideo , composite את הוידאו אני מחבר דרך svideo איזה כבל/מתאם אני צריך כדי להעביר גם את הקול? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף יש קצת (הרבה) זמן פנוי וקצת (הרבה) כסף בשביל טלויזיה חדשה. מה אתם אומרים, למרחק 4 מטר ללכת על 37" או שזה גדול מדי? בכל מקרה אני אבדוק בחנות, אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שאפשר להעביר שירים לIPOD רק עם ITUNES , מה זה אומר לגבי MP3 שהורדתי ? האם MP3 כאלה לא ניתן להטעין לתוך הIPOD ? ומה קורה בנגנים אחרים האם לכול נגן יש תוכנה יעודית בשבילו ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מגבר ל2 ערוצים בכ500-600 ש"ח שיתחבר לכרטיס קול בכ300-400 ש"ח. חשוב (מאוד) שהכרטיס קול יתמך טוב בלינוקס (קרנל 2.6.20), חשוב לי הרבה יותר האיכות של המגבר+כרטיס יותר מהעוצמה שלהם. יש למישהו פה הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי האם קיימים מערכות רמקולים למחשב עם כניסת spidf מכרטיס הקול של המחשב? אם כן אלו דגמים תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך 42" לבית ולחברה למחשב המשמש כמרכז מדיה ולו יציאת HDMI ישנן בשוק מספר טלויזיות Full HD המכריזות על רזולוציה של 1920X1080 אך בחיבור למחשב תומכים רק בWXGA שזה למעשה 1366X768. האם הכוונה שרק אם אחבר בכניסת הD-Sub אקבל רזולוציה מופחתת ולא טבעית אך בחיבור HDMI אקבל רזולוציה מלאה ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישו יכול בבקשה להביא הצעה למיקרופון שולחני ממש טוב או אם אוזניות. אני לא מתכוון להוציא יותר מ60שקל על אוזניות אם מיקרופון או יותר מ 30שקל על מיקרופון שולחני אני לא צריך משו לא נורמלי של LOGITECH (יותר מ60שח ...) או משו ממש טוב ,אני צריך דבר פשוט שאפשר לקנות בOFFICE DEPOT או כל חנות אחרת.... ושאני לא יצטרך להזמין באינטרנט *מחול* (אם אתם חושבים שאני ילך לחנות ויבקש שימליצו לי אז לא כי מפגרים שמה כל אוזניה שיש לה מיקרופון הם ממליצים) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני יודע שזה אמור להיות למסכי מחשב,אבל אני מקווה שיוכלו לעזור לי גם לגבי טלויזיה. אני רוצה לקנות טלויזית 32" - למטבח. הטווח מחירים הוא 1,000-,2000 ש"ח, האם יש טלויזיות יותר טובות מאחרות? מבחינת ניגודיות,רזולוציה וכו'? אשמח לחוות דעת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי MP3 אייריבר T10 עכשיו לדוגמא אני נוסע עם חבר ובא לנו לשמוע מוזיקה ביחד ב2 אוזניות יש איזה מפצל? אם כן העוצמה תרד? האיכות תפגע? כמה עולה אחד כזה טוב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים של שימוש ב-X-Fi Xtreme Audio PCIe תחת Vista x64 פשוט נמאס לי! לא הגיוני כמה הדרייברים האלה גרועים... כמה קצת אפשרויות יש. עברתי לכרטיס OB שיש לי על הג'יגה בייט, Realtek Azula או משהו כזה. שומעים אותו הדבר והדרייבר הרבה הרבה יותר טוב. אפילו ה-Wii שמחובר לי לליין-אין של הכרטיס נשמע יותר טוב והכרטיס יודע לפרוס אותו ל-5.1 רמקולים הרבה יותר טוב ממה הקראייטיב ידע לעשות.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלי שבכלל שמנו לב (לפחות אני לא) שחררה ברקולס כרטעס קול חדש DigiFire 7.1 לא היה לי כוח לבדוק את כל מה שיש בו אבל שמתי לב שיש לו 3 פורטים של פיירוייר הנה הקישור לעמוד של החברה: http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=58&b=0&f=1
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו פשוט שיתחבר למחשב עם הUSB הקטנים האלה וגם אם אני רצה לחבר אליו את האייפון אז גם זה יתחבר בלי יותר מידי בעיות מחיר עד 400 שקל בערך יש המלצות?!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס הנ"ל M audio audiophile 192 אני מעוניין לקנות אותו לשימוש של : 1. מוזיקה - מטאל 2. משחקים האם מתאים? האם הוא יותר טוב מה2496 בתחום הזה? בנוסף , הכבל שמגיע איתו: breakout cable איך קוראים לכבל הזה? אני פשוט רוצה לקנות אותו ממישהו ואין לו את הכבל הזה... מחנויות אודיו וארץ וכו'... מה השם המקצועי שלו? ולא מצאתי את הכבל הזה בשום מקום... ( חוץ מבאתר הראשי ששם ואין משם משלוח בינלאומי...) תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרסיבר כבר נקנה לא על ידי. הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-