עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מדובר במערכת אודיו אלחוטית ביתית ממותג סנהייזר: www.amazon.com/Sennheiser-Digital-Wireless-Headphone-Surround/dp/B002TLT10I הזמנתי אבל נזכרתי דיי מאוחר על נושא אישור ממהת"ק עבור מוצר. יש בערכה אונזיות מקליטות ויש התקן משדר. שמתי לב שמוצר מזוהה בקטגוריית מכס "אוזניות" באתר יושופס אבל זה משנה משהו? בעוד יומיים חבילה יוצאת מחו"ל ומגיעה לארץ אחרי 7 ימים. שלחתי טופס לאישור למהת"ק היום אבל לא סביר שישלחו אישור ב-9 ימים ובמקרה יבקשו אישור, אצטרך לחכות לו בעוד שחבילה צוברת דמי איחסון במכס. יש אפשרות להחזיר מוצר בתשלום דמי טיפול לאמזון ולא לקחת סיכון. אוזניות ניתן לרכוש בארץ אבל ב-300 ש''ח יותר ובאמזון יצא לי קרוב ל-1000 ש''ח כולל משלוח לארץ ומיסים. יש אופציה להחזיק מוצר בחו"ל עבו…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  2. אהלן. באוקטובר אני אהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (אוליייייי אני אשמע קצת מוזיקה אבל זה לא יקרה הרבה אז לא אכפת לי מהמוסיקה. משחקים הכי חשוב לי). חשוב לי שיהיה להם יציאה אופטית כדי שאוכל לחבר אותם ל-Xbox 360 (זה בעצם חובה. אחרת אין לי מה לעשות איתם). תקציב כאמור - 50-70$. ד"א, בגלל שאני נוסע עוד חודשיים, היה טעם בכלל לפתוח את הנושא הזה? דברים ישתנו? דגמים חדשים יצאו וכו'..? או שלא? תודה רבה, גיא.

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by aaviran,

לפני כ-9 חודשים קניתי בארה"ב את ה-Shure SE310 ששירתו אותי נאמנות ומאוד אהבתי את הסאונד שלהן. לפני כמה שבועות אחת האוזניות פשוט הפסיקה לנגן. דיברתי עם מספר מעבדות וחנויות, ואף חנות לא הסכימה לקחת את האוזניות האלו לתיקון. כעת יש לי מספר אופציות: - לנסות לתקן את האוזניות, בכל זאת יכול להיות שזה פשוט כבל שנקרע בפנים (מישהו מכיר מקום בארץ שיעשה את זה ולא ישחוט אותי במחיר?) - לקנות אוזניות חדשות בארץ, שהאופציה הזאת קצת מבאסת אותי, כי לקנות משהו שיגיע לרמה הזאת כרוך בהשקעה של מעל 1000 ש"ח, כשבזמנו קניתי את האוזניות בכ-150$. - לקנות אוזניות חדשות בחו"ל, כאשר כאן יש בעייתות שאין אחריות מסודרת (ואם שוב הן נדפקות גם אני נדפק) וגם שלוגיסטית זה יותר מסובך. בכל אופן, אשמח להמלצה על …

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by itaysp,

שלללום השנה החדשה מגיעה ואיתה הצורך לאוזניות. היו לי בשנה האחרונה כמה אוזניות וכולם נ-ה-ר-ס-ו. אני הורס אוזניות סדרתי 1 אוזניות כפתור של סוני - נקרעה 1 אוזניות כפתור של חברה לא מוכרת - נקרעה במהלך נסיעה על האופניים שהאוזנייה נפלה לגלגל ו.... 1 אוזניות כאלה ששמים מאחורי העורף, של סנהייזר, עלו לי 200 שקלים בערם אם אני זוכר נכון.. אולי זה היה יותר. כלב קפץ עלי, משך את החוט והם נשברו קניתי עוד זוג כזה אבל אני לא מרבה להשתמש בו כי.. לא יודע למה.. זה גדול ואי אפשר להסובב על זה כל היום ואם מכינסים אותך לתיק בבית הספר יש סיכוי שהם ישברו... 1 אוזניות כאלה שנכנסות לתוך האוזן של סוני.. MDR-EX71 קנו לי אותם לפני כמה זמן, הם עדיין חיות אבל עומודות למות.. הפלסטיק התקלף לא…

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  5. אני יודע ש DVDR נחשב להכי טוב, אבל יש XVID TS וכו איזה פורמטים נחשבים לטובים ?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by ToyMan,

*כותרת* חבר שלי חושב לקנות אותם השאלה שלי אם יש להם באסים טובים הוא משחק הרבה משחקים ושומע מוזיקה המון הוא יהנה גם מהמשחקים וגם מהמוזיקה? במוזיקה הוא יקבל תוצאה יותר טובה מהHD202 של סנהייזר?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by ModChiP,

אני רוצה להחליף את המסך שברשותי עד עכשיו היה לי טלוויזיה "שמנה" של פילוט. אני רוצה לעבור למסך דק. יש לי כמה שאלות 1. אם המרחק בין הקיר(שעליו תתלה הטלוויזיה) לבין המקום הכי רחוק הוא 5 מטר, והמרחק בין הקיר למקום הישיבה הכי קרוב הוא 2.7 מטר המרחק בין הקיר למקום הישיבה(באלכסון) הוא 3.7-4.7 מטר. לפי הנתונים האלו, איזה גודל טלויזיה אני צריך לבחור? לטלויזיה יחוברו: WII עם כבל קומפוננט, ממיר של יס(אני לא סגור על HD או לא, אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות פתוחה), וDVD (שוב פעם, לא בטוח עם הוא יהיה HD) אני ארצה שלטלוויזיה תהייה את האפשרות לחבר USB ולראות סרטים(עדיף עם האפשרות לחיבור תרגום). אני לא יודע איך זה הולך היום, אבל אשמח אם לטלויזיה תהייה את האפשרות להתחבר לאינטרנט. תודה רבה …

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  8. Started by m0sh,

כוס אמק כולה יש לי כמה שבועות טובים את המכשיר ולקחתי אותו לצבא ונתקעתי בשולחון בשר"ח וסעמק יש סדק בפלסטיק של המסך...אז המסך עצמו עדיין בסדר אבל פשוט יש סדק עצבני ומעצבן לעין...וזה מאד מבאס (המכשיר מארה"ב) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות...אני רוצה את המספר של היבואון אולי אפשר לסדר סיכון באיזה 100 שקל מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות? סעמק צבא אני צריך לישון תודה

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by ABL,

יש לי מגבר+רמקולים ואני משתמש ביציאה אופטית כשאני רואה סרטים/מוזיקה וביציאות האנלוגיות כשאני משחק. אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט לגבי לוחות האם החדשים עם האודיו המובנה לעומת כרטיס קול נפרד. בעצם האפשרות היא לקחת Gigabyte GA-Z77-DS3H ולהוסיף משהו כמו Asus Xonar DX 7.1 ב420 ש"ח = 960 ש"ח או Asus P8Z77-V LE PLUS עם Realtek® ALC889 ש"ח 840 או Asus P8Z77-V LX עם Realtek® ALC887 ש"ח 640 או Gigabyte GA-Z77-D3H עם VT2021 ש"ח 540 או Gigabyte GA-Z77X-UD5H עם Realtek ALC898 codec Support for X-Fi Xtreme Fidelity® and EAX® Advanced HD™ 5.0 ש"ח 1050 מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  10. Started by Itzik.J,

היי, אני מחפש יותר הבהרה לגבי HDMI 2.1, אני מתכוון לשדרג השנה את כל מערך המדיה בסלון, (טלויזיה + רסיבר + רמקולים), רציתי לדעת האם אני חייב HDMI 2.1 גם ברסיבר, אני מתכוון לחבר מחשב סלוני ישירות לטלויזיה עם 2.1 ובעזרת eARC לרסיבר, השאלה שלי היא האם אני צריך רסיבר עם 2.1 אם אני לא מתחבר אליו ישירות? לגבי הצורך ב2.1, אני כן מתכוון לשחק עם המחשב על 4k 120. אם התשובה היא לא איזה רסיבר כרגע מומלץ עד 2500 - 3000 ואם כן... זה יהיה יקר, מה הרסיבר הכי סביר (מחיר לביצועים) עם 2.1? תודה ומקווה שהתשובה היא לא

11. Started by D.r Bit,

תשמעו אנשים אני עד עכשיו בהלם טוטאלי ...פשוט לא יאמן מה מוד של בלו טאק מסוגל לעשות לאוזניות של 180 שקל האוזניה השתנתה פלאים הסאונד פשוט מחרמן לעומת הסאונד המקורי והמקור שמע הוא נגן סיני צריך לשמוע אותם על אייפוד ומוזיקה באיכות טובה הבאס נהיה באמת באס הדוק עם עומק כשצריך ונותן בראש ! ולא מרוח ולא הייתה מבין מאיפה הוא בא בכלל אחד הדברים המועילים והטובים שעשיתי לאוזניה ... פשוט פצצתי בפלסטלינה הזואתי את כול החיפוי הפנימי של האוזניה ... והורדתי את האטימה מהרמקול היה שם סוג של נייר ככה שאלמנט מנגן ישירות לחלל האוזניה שעכשיו אטומה רצח ! :'( האוזניות נשמעות עכשיו סוף הדרך אבל אני מרגיש שהנגן עכשיו קצת חלש בשבילי ! נו טוב אני סתם מתלהב ;D ;D :anim-jjd: :an…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  12. Started by Superior,

שלום רב לכולם, אז כך אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות וטובות אשר יביאו לי סאונד כמו שצריך השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג\משחקים וכמובן שגם שירים וסרטים. - התקציב שלי פחות או יותר 800 ש"ח כרגע אני כבר קרוב ל4 וחצי שנים עם Steelseries 5hv2 אבל הגיע הזמן לקבל סאונד ואיכות כמו שצריך! סה"כ אני מאוד מרוצה מהם אבל אני רוצה להרגיש את החוויה ולהנות כמו שצריך והם לא נותנים לי את זה. הדברים החשובים באמת שאני מחפש באוזניות הם כך: נוחות, קלות, שלאוזנים יהיה אפשרות לנשום אוויר ולא חם! חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לנקות אותם בקלות, ועם צריך אז גם חלקים להחלפה. - מיקרופון זה לא ממש חשוב לי למרות שברגע שאני משחק אז אני משתמש וכמובן יש צורך מקסימום נארגן איזה אחד. הדגמים שכבר ראיתי ואני מאוד …

13. Started by bafty,

מה ההבדל בין Sidewinder 1 ל3 xtreamer

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by תומס_123,

שלום ושנה טובה, אני מעוניין להתקדם ממערכת סטריאו ישנה בחדר לחוויית שמיעה נורמלית ואיכותית – כלומר אני מעוניין לרכוש רמקולים ורסיבר. הרמקולים והרסיבר אמורים לשרת אותי בחדר של 3.5x7 עם תקרת עץ בגובה 2.5, והדרישות הן האזנה למוזיקה ממחשב ומדיסק, טיונר, חיבור לטלוויזיה, סרטים ועריכת וידאו. התקציב הוא סביב ה- 1000 עד 2000 ש"ח. אני יודע שבסכום הזה אי אפשר להשיג שילוב של מוצרים איכותיים מאוד וכמובן שאין גבול לסכום שניתן להשקיע (בפנטזיה), אבל אפשר להשיג משהו טוב (אני מקווה). בחנות אקראית של מוצרי חשמל שנכנסתי אליה הציעו לי רסיבר של (Harman Kardon (142 + סט 5 רמקולים של Pure Acoustics ב- 2000 ₪. 1. באופן כללי, במסגרת התקציב והדרישות - האם ללכת על מוצרים חדשים או לחפש מוצרי יד שנייה…

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  15. אני חייב איכות של ההקלטה בלי רעשים ו העיקר שתהיה איכות טובה להקלטה.חברה טובה

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by BIGBENG5,

יש לי את האוזניות AKG K330 שהם ממש טובות אבל הם לא הכי נוחות באוזן ונופלות לי די הרבה אז ניראה לי שהגיע הזמן להחליף יש איזה המלצה לאוזניות IN-EAR עד איזה 500 שקל.. יש משו ששווה את הכסף ואני באמת ירגיש בהבדל? מה אתם אומרים על הCKM55 בדקתי עליהם קצת והם ניראות די טוב.. תודה סהר

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז כמו שנאמר בכותרת אני מחפש המלצה למסך פלזמה 44 אינץ'... אני לא מבין בזה בגלל זה אני לא יכול להגדיר תקציב תתחילו להמליץ ואז נראה מה יהיה התקציב.

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  18. Started by froggy,

שלום. האם קיים מכשיר שניתן לחברו לדיסק קשיח חיצוני - ככניסה, וביציאה חיבור לטלוויזיה? ובעצם ע"י כך הרצת סרטים דרך ההרד דיסק

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  19. האם צריך דיסקים/תוכנות מיוחדות כדי לשמוע ברמקולים 5.1??? יש לי כרטיס קול creative soundblaster live 5.1

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by DyNast,

טוב יש לי בערך 2000~ שקל לקנות רמקולים שיתאימו גם לסרטים (סראונד) וגם למוזיקה (סטריאו) יש לי דיוידי ואני צריך רמקולים שאני יוכל לחבר למחשב בשביל לשמוע דרכו את המוזיקה אבל גם לדיוידי בשביל הסרטים וששתיהם יהיו באיכות לא רעה יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by tusik,

שלום לכם קניתי מערכת קולנוע/מוסיקה חדשה . עדיין לא חיברתי שום דבר. אני צריך עזרה עם החיבורים , מה בדיוק הולך למה , איזה כבלים ? האם יש הבדלים באיכויות עם כבלים שונים ? מה זה חיבורי קומפונט , סופר-וידאו (זה rca ?), קומפוזיט ? איך אני משתמש בהם ? צריך שיהיה חיבור מקביל בטלויזיה ? צריך ככל מיוחד לרמקולים ? תודה מראש לכל מי שיכל לעזור לי . דרך אגב : רסיבר rx-v430 yamaha די.וי.די : toshiba sd1850 רמקולים רצפתיים peerless sr86 אחוריים וסנטר : peerless sr/ct177

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by MYST,

U10+GARDO SR60... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  23. Started by Maor_Splinter,

שלום, אני מחפש אוזניות In-ear איכותיות בטווח של 100$ +- (המקסימום הוא 150$ אם יש דגם ממש שווה). העדפות שלי: - לא IEM (ניסתי את Shure 215...) - סאונד צלול וברור על פני באס עוצמתי - נוחות כמו כן, אני מעדיף לקנות מ eBay או amazon.uk כי בארץ לא מצאתי דגמים איכותיים בטווח מחירים הזה (אבל אפשרי גם מחנות בארץ אם יש דגם שווה). ד.א- מה אתם חושבים על Beyer Dynamic DTX 101 iE? תודה רבה לכם!

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by Red Sparowes,

אני מחפש איפה ניתן לרכוש כבל חדש לאוזניות shure se215 (כבל שקוף לא השחור) תודה

25. Started by Alex89,

צריך המלצה לרדיו MP3 לרכב בתקציב של 600-700 שח. אני לא יודע איזה מתאים לרכב, אני רק יודע שמה שיש עכשיו ברכב זה רדיו רגיל שאפר להוציא את הפנל הקידמי. לוחצים על כפתור והוא יוצא. יש רעיונות

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.