עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by יוני הגבוה,

שנה טובה! אני מעוניין לשדרג את איכות הסטריאו במחשב ולצורך כך חושב על שדרוג כרטיס קול ל-Xonar d2x כשהשימוש העיקרי של הכרטיס יהיה למוסיקה. בנוסף לכך, אני מתכוון לחבר אותו למערכת הסטריאו שיושבת בסלון. רציתי לדעת שלושה דברים: 1. האם יש אלטרנטיבות נוספות מעבר לו ול-Auzentech 2. ה-d2x יושב על ה-PCI-E אבל אני לא מבין מה ההבדל בינו לבין ה-d2. מה אכפת לי שה-d2 יושב על ה-PCI? 3. ספק 450W שמנוצל על ידי כרטיס מסך HD4850 יספיק גם ל-d2? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום , קניתי ביום חמישי אחרון דיסק חיצוני של חברת 500G WD Elements. מ אייבורי. קניתי כי רציתי לראות דרך ה DVD של הטלויזיה סרטים. בשלב הראשון,חיברתי למחשב הכנסתי כמה סרטים ואחרי זה לקחתי לבדוק איך עובד ב DVD ששל הטלויזיה. מה שקרה ש הDVD זיהה את הדיסק החיצוני אבל לא נתן לסייר הכוונה לדפדף בין הסרטים.לאחר שניתקתי את ה כבל מ ה DVD פתאום הוא מראה שורות של הסרטים אבל כבר מאוחר כי הכבל מנותק. מדובר על DVD של הום סנטר Luxor usb+dvd . שלב שני, חשבתי שבגלל שלא פירמטטי את הדיסק הקשיח אז הוא לא מזהה עד הסוף את הדיסק הקשיח (כי הוא כן זיהה אותו חלקי ,הוא קראה אותו עד 100% ),לכן ביצעתי פירמוט על ידי מחשב שלי קליק ימני ואז פרמוט. פתאום ה DVD לא מזהה את הדיסק הקשיח התקשרתי/הלכתי לתמיכה/מ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by haim652,

יש לי בלוח אם 3 חיבורים מאחורה. עד השצלחתי לכוון את הדרייבר עדיין יש לי בעיה. 3 היצאיות מאחורה של הלוח אם הם 1.מיקרופון 2.אוזניות 3.רמקולים עכשיו יש לי בעיה, באזניות נניח אני שומע כל סאונד שיש. אבל ברמקולים אני שומע רק נניח שירים, סאונד של משחקים או כל סאונד אחר אני לא שומע. מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי דרך לפתרון? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by enzo,

עם אפשרות לחריגה קלה. לנגן D2. חשוב שיהיה צליל נקי ובאסים איכותיים,ושאנשים שמסביבי לא ישמעו את המוזיקה ואני מצד שני לא אשמע רעשי רקע.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  5. הכותרת אומרת את הכל

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  6. שלום יש לי טלויזיה lcd חדשה של שארפ . זמן התגובה עד שאני רואה תמונה מרגע ההדלקה של הטלויזיה הוא 15 שניות זה לא אמור להיות ככה נכון?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by lioreh,

בבדיקה של הCREATIVE SPEAKERS שומעים מכל הרמקולים אבל כשאני שומע במדיה פלייר עובדים רק 2 רמקולים.. אשמח לתשובה..

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by nizansm,

חג שמח ושנה טובה קודם כל! לבעיה עצמה: יש לי מערכת סטריאו של LG שהיא סהכ מצוינת בשבילי.. הבעיה היא שיש לי אחים קטנים. איכשהו המגש של הדיסקים נהרס (זה לא הפריע לי כל כך) אבל אח"כ פתאום הרדיו הפסיק לעבוד.. פשוט אין שום קליטה של רדיו כשאני מעביר למצב רדיו עם אנטנה בלי אנטנה פשוט לא שומעים כלום.. אפילו לא נסיון להשמיע.. אפילו לא רעש לבן. אני חושב שהדגם הוא FFH-565 מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות? חוץ מלקחת לתיקון זאת אומרת.. האם יש אפשרות לעשות ריסט למכשיר?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by Kitt0s,

ככה, החלטתי לפנק את עצמי בIpod Touch 32GB :] ואני מחפש דיל משתלם.. חשבתי על אייביי מכיוון שכבר קניתי שם כמה מוצרים ובאמת ישנם מוצרים זולים יחסית.. עכשיו השאלה הנשאלת היא האם זה משתלם.. כמה מס אני צריך לשלם? ומה לגבי אחריות בארץ? מישהו כבר רכש אייפוד מאייבי?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by lion03,

יש לי כרטיס קול עם כניסה אופטית היום שניסיתי לחבר אותו ליס אייץ די ולאקס בוקס וברגע שהעברתי אותם לשידור דיגיטאלי כל מה ששמעתי זה רעש סטטי

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. בהנחה ששניהם ברזולוציה של 1366X768? למה אני שואל? כי אני מתלבט בין 32 ל 37 לחדר ומאחר ששניהם באותה רזולוציה אני חושש שב37 אינץ' משחקים יראו פחות טוב ויראו את זה בעין בגלל שהפיקסלים יהיו גדולים יותר. מה אתם, בעלי הנסיון, אומרים?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by assaf972,

שלום לכולם ..אך אני מחבר את המחשב לטלווזיה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by xlSnaK,

מי יותר טובה מבחינת ביצועים וראייה ... 1) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 2) http://zap.co.il/model.aspx?modelid=679093 תודה D: אם למישהו יש טלויזיה אחת מאלה שיגיד איך היא מתוך נסיון

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by Max.isr,

היי, אז לאחר שהאוזניות המאוד מאוד ג'נריות והלא נוחות שלי מתו, החלטתי להשקיע קצת הפעם במשהו איכותי. לכן אני מחשב אוזניות למחשב שבעיקר מיועדות למשחקים, וגם קצת לסרטים ומזיקה. חשוב שיהיה: 1. מיקרופון שיהיה אפשר לדבר דרכו בTS ובVENT. 2. כפתור או משהו כזה לוויסות עוצמת הקול (שמע), זה לא חובה אבל מאוד רצוי ^^. 3. שיהיה בהם סאונד טוב ואיכותי למשחקים. 4. שיהיה נוחות ואורגנמיות (יש לי אוזניים לא קטנות). 5. שיהיו אמינות, כשאני משקיע באוזניות 200 ש"ח אני מצפה שיחזיקו לי כמה שנים טובות. 6. שיהיה בבאג או חנות אחרת באשקלון. אם יש לכם גם רמקולים למחשב (עם אותם היעודים) להמליץ לי בתקציב של 200-300 שקל, זה יהיה מצויין, אבל האוזניות בTOP PRIOTITY ^^

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  15. שלום לכל ושנה טובה לכל מומחי המחשב למיניהם וגם למי שלא כל כך מומחה, כמוני :-) נשרפה לי יציאת המיקרופון בכרטיס הקול OnBoard שלי, מדובר בכרטיס AC97 או משהו כזה. בכל מקרה, חשבתי "אם כבר אז לשדרג". אני מעוניין לרכוש כרטיס קול חדש כדי שאני אוכל לעשות שיחות קוליות ולהקליט דברים שונים דרך מיקרופון בסיסי וחוץ מזה אני אשתמש בכרטיס כדי לנגן סרטים ומוזיקה, לא משהו מקצועי.. הסתכלתי במנועי השוואת מחירים ונתקלתי בשני כרטיסים שנראים לי אפשריים (מבחינת מחיר): Creative Live 5.1 ו Creative Audigy SE כאשר האחרון עולה 160, כ60 ש"ח יותר מהראשון. השאלה שלי היא במה יתאפיין ההבדל במחיר בין הכרטיסים והאם יש סיבה להוסיף כחצי מחיר ה- LIVE בשביל השדרוג הנ"ל. אני מודה לכל מי שיכול לתרום וחשוב לכתוב …

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by ori14,

אני בונה את הCMOY הראשון שלי, ואני מתלבט בין שלושה שבבי הגברה. opa2132pa opa2132p opa2134pa איזה מהם יתן לי את השיפור הכי טוב לאיכות הסאונד? אפילו אם ההבדל קטן ציינו מה טוב יותר, כי ההפרש במחיר קטן מאוד. דרך אגב, ראיתי שלמגבר יש gain, ואם הוא יגיע לרמה מסוימת הוא יכול לשרוף אוזניות IEM בעיקר, איך מורידים GAIN? עוד שאלה, האם שימוש בנגדים וקבלים שנחשבים לטובים יותר, ולא ג'נריים (הבדל של דולרים בודדים בלבד לכולם ביחד) יתן שיפור באיכות הסאונד? משמעותי? תודה לעוזרים, אורי.

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by amisu,

אם קיים דבר כזה, אני צריך תוכנה שתוכל להוריד רעשי רקע מקטעי מוסיקה שהקלטתי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. התרשמויות ביקורות תמונות ושאר ירקות כשהוא יגיע

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  19. מחפש את המסך הזול ביותר בעל פאנל שאינו TN בגודל של 26' ומעלה. התקציב פה הוא בגדר תקציב גג והייתי מעדיף מסך זול בהרבה אם ניתן בכלל. שימושים - צפיה בסרטים/סדרות (XVID/HD) וגיימינג ללא צפיה ב-TV בכלל. * תחובר למחשב HTPC - עדיפות לחיבור DVI/HDMI ויכולת עבודה גם כמסך מחשב לעבודה מזדמנת של כמה דקות, לא יותר. * אין צורך בחיבורים לממיר/קונסולה כי אין ולא יהיה לי אבל זה יהיה נחמד. * אין צורך ב-FULL-HD וזה ממילא לא ריאלי בתקציב הזה. HD-READY יהיה מספק. * רזולוציה טבעית בעבודה עם מחשב (NR) רצויה אך לא אם זה מייקר את המחיר משמעותית. פרופיל צפיה: 10% מחשב 40% תכני HD 50% תכני XVID או DVD יש לי DELL2407WFP שעונה על כל הדרישות אבל נראה לי בזבוז משווע להוציא 3K על מסך 24' ב-FULL HD כשב~3…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by OmerS,

אהלן, בעוד מספר ימים אני אמור לקבל את ה- iPod Touch, יש לי כמה שאלות בנוגע לאוזניות ואשמח אם תוכלו לענות. 1. מה האיכות של האוזניות שמגיעות עם המכשיר? האם עדיף לחכות ולשמוע או שכדאי להזמין מראש אוזניות איכותיות יותר? 2. אני מעדיף אוזניות in-ear, הסתכלתי בעיקר על CX300 - CX500 של Sennheiser, מה ההבדל בין הדגמים השונים? האם הוא מהותי? 3. חשבתי להזמין את האוזניות מ- eBay אבל הבנתי שקיימים שם הרבה זיופים של Sennheiser, איך מזהים וממה כדאי להיזהר? אשמח גם לשמוע המלצות ודעות בנוגע לאוזניות אחרות. תודה מראש! נ.ב. איך האוזניות in-ear של Sennheiser בפעילויות ספורטיביות כמו ריצה? למישהו יש ניסיון?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  21. שלום לכם אני מחפש מערכת סטריאו גדולה (גדולה פיזית, יעני לא מהקומפקטיות), איכותית, ומשתלמת. חשוב שהיא תיהיה לפחות 2.1, ושהיא תקרא דיסקים MP3, שיהיה בה רדיו. עדיפות לבעלות חיבור USB (אם יש דבר כזה), ובעלות מספר כונני דיסקים. התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם יש מערכת מציאה ביותר כסף, אפשר לחרוג חופשי. אם יש מערכת משתלמת ביחס למחיר, אפשר גם בפחות. תודה רבה! אייל.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by lion03,

אני קונה מערכת 5.1 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אני מתאר לעצמי שאני אצתרך לאזן את הרמקולים כדי שהכל יהיה שווה אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים תוכנות וכל מה שקשור לזה תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני צריך המלצה לחלק לרכב שיודע להתמודד על MP3 ו FLAC עדיפות לבעלי אחסון פנימי (מבוססי פלאש או דיסק קשיח) יש רעיונות?

24. Started by shayshay,

שלום רב, קניתי מחשב חדש, עם כרטיס קול ONBORD הלוח של ASUS P5Q PRO והוא מחובר למגבר על ידי יציאת S/PDIF המגבר מזהה את החיבור אבל יש לי בעיה לשמוע במדיה סנטר קידוד של DTS וגם לא מצליח להריץ דרכו קבצי VIDEO_TS בצורה חלקה המחשב חדש עם כרטיס מסך ATI HD4870 סרטים בפורמט של MPEG הוא מזהה ומריץ אבל לא את הריפים של ( DVD ( VIDEO_TS הבנתי שאולי הבעיה היא עם הקודקים השאלה מה להתקין על VISTA ??? או לחליפין נגן אחר גם - VLC לא מזהה לי DTS מערכת הפעלה VISTA X64

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  25. שלום, המחשב שלי ממוקם בסלון ממש ליד הטלויזיה, אני ממש מתחרפן מהווליום של הטלויזיה ולא יכול להתרכז. אני צריך אוזניות טובות שיהיו נוחות גם אחרי כמה שעות ולא ילחצו (אין לי ראש גדול אבל עדיין). כאמור השימוש יהיה רק למחשב (יש לי אוזניות נפרדות לנגן שלי), בעיקר משחקי רשת ומוזיקה. תודה רבה עומר.

• 12 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים