עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אתמול הייתי בחנות מחשבים מסויימת, והם טענו שאין להם את הכרטיס במלאי וגם לא יהיה אותו יותר וזאת מכיוון שהפורטיסימו 3 בדרך. חבל מאוד, רציתי לקנות את הכרטיס הנ"ל. אני לא רוצה את ה-3 כי אני לא צריך 7.1 (WTF?!?) והוא גם יותר יקר.

2. Started by --Shadow--,

שלום, עד עכשיו האוזניות של AKG K24P שירותי אותי מעולה לשמיעת מוסיקה ומשחקים בחיבור למחשב. הם נשברו לי....(החיבור פלסטיק בקצה כנראה לא משהו) לכן אני צריך משהו חדש. יש המלצות למשהו איכותי בסכום 200 שקל בערך ? תודה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by Green,

שלום אני מחפש אוזניות שנכנסות לאוזן (כמו אלו של הסוני אריקסון W800 עם הגומי הזה) או אוזניות קשת שגם נכנסות לאוזן שיהיה איכות טובה מחיר עד 500שח (יכול להיות שאני יקנה בארהב אבל לא בטוח) תודה

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by lior322,

עכשיו קראתי כתבה בנענע http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=198766&sid=10 בקיצור הוא מדבר פה על המהפכה שהmtv עשתה לאומת הרדיו ועל המהפכה שהאינטרנט (דוגמא kazza) תעשה לאומת הטלוויזיה יש שם חלק שהוא אומר שבעתיד יכול להיווצר מצב שאומנים יקליטו בבית יפרסמו באינטרנט וזה יתפוס יותר במטלוויזיה עכשיו לשאלה שלי הוא אומר שם שבמחשב ממוצע עם קצת שינויים אפשר להקליט באיכות אולפן וזה נראה לי לא הגיוני ההאם זה נכון? ואם לא אם יהיה לי מחשב טוב עם כרטיס קול מצוין האם כן אפשר להגיע לאיכות אולפן? או שאין מצב בשום אופן להגיע במחשב לאיכות אולפן

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  5. אני מתכוון, האם יש הבדל בצליל שרמקולים קדמיים ואחוריים מוציאים? פשוט קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורשום על 4 הסטלייטים שהם אחוריים. מדובר ברמקולים של מורל: http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={02EAF213-C64A-4691-8635-444A5ADC7E40}&details_type=1&itemid={643FC460-D38C-4F83-A2D4-9F54E616A8B6} האם אני צריך לדאוג?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  6. אהלן, אני רוצה רמקולים חדשים, אני נוטה יותר לכיוון של 2.0... אני צריך שיהיו לסט כניסה מ 2 מקורות, אם אחד (או שניהם) דיגיטליים מה טוב... התקציב שהקדשתי למרה זו הוא 600, אפשר לחרוג עד 750 אם זה ממש שווה. הרמקולים יונחו על שולחן עץ/MDF יש כמטר לכל צד מהמסך לרמקולים... שלט יכול להיות נחמד אבל ממש לא מאסט... תודה רבה חברים

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה יש לי מערכת דיי ישנה(ענטיקה) panasonic rx-dt610 ורציתי לחברה למחשב כך שהקול מן המחשב יועבר ישירות אל הרמקולים של המערכת. יש לי את היציאות ואת המפצל אשר מחובר למחשב, אך הבעיה היא שאין לי לחצן AUX בחזית המערכת ולכן אין לי מושג באיזה פונקציה(מצב) של המערכת אני אמור לשמוע את האודיו של המחשב . מחכה לעזרה. בתודה מראש, אלכס.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by Polk,

מה אתם אומרים על ה"התמודדות" הזו? איזה רמקולים טובים יותר? מתמודדים נוספים יכולים להיות Polk Audio Rti 6 ו - Klipsch rb 15 ו - Wharfedale Diamond 9.1 וכמה אחרים, שהם בערך באותו המחיר.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by Alex89,

צריך המלצה לרדיו MP3 לרכב בתקציב של 600-700 שח. אני לא יודע איזה מתאים לרכב, אני רק יודע שמה שיש עכשיו ברכב זה רדיו רגיל שאפר להוציא את הפנל הקידמי. לוחצים על כפתור והוא יוצא. יש רעיונות

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by ModChiP,

אני רוצה להחליף את המסך שברשותי עד עכשיו היה לי טלוויזיה "שמנה" של פילוט. אני רוצה לעבור למסך דק. יש לי כמה שאלות 1. אם המרחק בין הקיר(שעליו תתלה הטלוויזיה) לבין המקום הכי רחוק הוא 5 מטר, והמרחק בין הקיר למקום הישיבה הכי קרוב הוא 2.7 מטר המרחק בין הקיר למקום הישיבה(באלכסון) הוא 3.7-4.7 מטר. לפי הנתונים האלו, איזה גודל טלויזיה אני צריך לבחור? לטלויזיה יחוברו: WII עם כבל קומפוננט, ממיר של יס(אני לא סגור על HD או לא, אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות פתוחה), וDVD (שוב פעם, לא בטוח עם הוא יהיה HD) אני ארצה שלטלוויזיה תהייה את האפשרות לחבר USB ולראות סרטים(עדיף עם האפשרות לחיבור תרגום). אני לא יודע איך זה הולך היום, אבל אשמח אם לטלויזיה תהייה את האפשרות להתחבר לאינטרנט. תודה רבה …

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  11. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שבא ניתן נגזור מסרט את פס הקול שלו? נכון להיום אני מנגן את הסרט ומקליט אותו בתוכנה אחרת.... הבעיה שהזמן שזה לוקח את אותו הזמן של הסרט... שזה יותר מידי! תודה רבה!

12. אני צריך המלצה למערכת רמקולים איכותית למחשב. יש לי כרגע רמקולים של מערכת סטריאו ישנה JVC... והחלטתי שאני קונה מערכת רמקולים סראונד (4.1 או 5.1) איכותית, שתשמש אותי לצפייה בסרטי DVD ובשמיעת מוזיקה. הבעיה היא שהתקציב שלי די מוגבל.. 500 ש"ח. למישהו יש המלצות על משהו טוב?

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  13. אהלן, לאחר שהזוג הישן שלי מהדגם הזה לא מראה תקווה (התברר שאחי הקטן הפיל אותו הקופיף הזה וכנראה שבקו חיים), אני מעוניין לקנות דגם חדש..זאת לאחר שאת הזוג הקודם הביאו לי מתנה מחו"ל. ראיתי בזאפ שהמחיר שלהם הזול ביותר הוא 560 שקל בערך אך את האתר ספציפית עצמו אני לא מכיר. יש לכם מקום טוב יותר לקנות? או שאפשר ללכת על האתר ההוא... תודה!

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  14. שלום. עד עכשיו היה לי ווקמן והוא נהרס ככה שעכשיו בנסיעות ארוכות אין לי אמצעי לשמוע מוזיקה שהופכת את הנסיעות לקצרות ולהרבה פחות מייגעות. המליצו לי על מיני דיסק ועל נגן אמ פי 3 אבל גם ככה יש לי מספיק דיסקים בבית ככה שאני אוותר על להמיר אותם לפורמט של מיני דיסק או לאמ פי 3. בכל מקרה יש לי איזה 50 שירים באמ פי 3 שאספתי מהרבה אמנים שונים ככה שאני גם צריך שהדיסקמן יקרא דיסקים עם פורמט של MP3. אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי ככה שאם מישהו מכיר דיסקמן ספציפי שיש שם אני אשמח אם הוא ימליץ לי עליו. אני מאמין שאתם לא יודעים בדיוק איזה דיסקמנים יש להם שם , אז אם אפשר לתת לי כמה שמות ספציפים שלא יעלו הרבה ואם אין בדיוטי פרי אני אקנה בחול או בארץ. הדרישות שלי לא בשמיים , שיהיו אוזניות טובו…

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by gdilan,

מקור אתר PDApoint.net זכרון לשנות את ה THEME אני משתמש בפונט 6X10 זכרו להעתיק את תוכן הקובץ לתוך התיקיות הבאות /.rockbox/wps/ /.rockbox/themes/ הורדה http://plugbox.rockbox-lounge.de/ipodcolor.zip font nimbus-14 background color-white להורדה http://www.misticriver.net/attachment.php?...57&d=1138251970 להורדה http://www.misticriver.net/attachment.php?...03&d=1138522020 Font- Snap Background- Black Foreground- White להורדה http://misticriver.net/photos/albums/userp...layer11-1.0.zip לצערי אין אפשרות להעלות את התמונה של IBALL אבל סקין מהמם להורדה http://www.misticriver.net/attachment.php?...58&d=1138826350 - font = xtal-14 - backgro…

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  16. היי, אני מחפש זוג רמקולים קטן ואיכותי למחשב, שנמצא בחדר קטן. עדיפות לסט ללא סאב-בופר. אשמח לכל עזרה שתוכלו להגיש....

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  17. שלום. לאחרונה חיברתי את המחשב לטלוויזיה, גם ווידאו וגם אודיו. את האודיו חיברתי בעזרת שני כבלים כאלו, כמו האלו של הווידאו [אדום + לבן] שהולכים דרך מתאם לכניסת רמקולים של המחשב. הקונפיגורציה היא: טלוויזיה -> כבלים [10 מ'] -> מתאם -> כבל מאריך -> כרטיס קול OB. עכשיו, יש לי זמזום נוראי בקול נמוך שבוקע מהטלוויזיה בקונפיגורציה הזו. בדקתי, חיברתי את האייפוד לקצה השרשרת [לקצה של הכבל המאריך] ואין אפילו זמזום קל מהטלוויזיה, האם ניתן להסיק מכך שהרעש נובע מכרטיס הקול שלי? אם כן, אתם יכולים להמליץ לי על אחד? כמה שיותר זול :-\, רצוי מפאנדס. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by bird33,

שלום לכולם בטוח שכבר דנתם בנושא זה אבל בכל זאת... יש לי הרבה קלטות ווידאו ביתיות ואני מעוניין להמיר אותם ל DVD. ראיתי ב ZAP הרבה כבלים שמתאימים לזה. האם יש מישהו שמכיר טוב את הנושא ויכול להמליץ על כבל מסוים וגם תוכנה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  19. חשבתי לקנות דיסקמן MP3 ולא אף אחד מהמכשירים האחרים מסיבות יחס עלות לתועלת (ואין לי כוח לשנות דעה). מה הם ההבדלים בין הדגמים ? ישנו את האם הם מראים שם, האם אפשר לצרוב תקיות, האם יש להם שלט, ואפילו לפי הדיסקמן באתר הזה שכתוב שהוא מפעיל VCD - http://www.ego.com.tw/product/LV310.htm איזה עוד דברים חשובים יש ? האם יש דגם או חברה ספציפית שכדאי לי ללכת עליה ?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  20. Started by GladiuS,

אני כבר הרבה זמן מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה וסרטים,כרגע יש לי SONY MDRV150(די ישנות,קניתי אותן רק כשיצאו)..אני רוצה משהו שיהיה לי לכמה שנים טובות,התקציב שלי הוא 400 שקל(מוכן להוסיף עוד 50-70 שקל אם זה קריטי) תודה

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  21. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז כמו שנאמר בכותרת אני מחפש המלצה למסך פלזמה 44 אינץ'... אני לא מבין בזה בגלל זה אני לא יכול להגדיר תקציב תתחילו להמליץ ואז נראה מה יהיה התקציב.

• 11 תגובות
    • 982 צפיות
  22. Started by yaloner,

מה דעתכם על ההצעה הזאת? http://www.groupon.co.il/deals/special/alkol-c1301121274/16187879

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  23. שלום לכולם , יש לי כרטיס קול 4.1 של creative וחיברתי אליו את המערכת סטריאו דרך החיבור הרגיל (line out ) עכשיו רציתי לחבר בנוסף לרמקולים הקיימים (2) עוד 3 רמקולים אחרים (2.1) וששתי הזוגות יפעלו ביחד (בסה"כ 4 רמקולים +סאב) האם זה אפשרי , ואיך ? (יש בכרטיס קול עוד שתי יציאות שחשבתי שיתאימו : אחת שנקראת rear out ו- line in ניסיתי לחבר לשתיהם זוג אוזניות אבל לא שמעו כלום באוזניות ורק ברמקולים). תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by suprem,

שלום חברה. וואלה אני חייב להגיד שאני כבר משתגע מכל עניין האוזניות הזה. עד לא מזמן השתמשתי בSTEELSERIES 5HV2 כי אני משחק במחשב יחסית הרבה אבל הן נשברו לי והחלטתי שאני רוצה לקנות משהו איכותי הפעם והיות ואני לא מבין גדול בסאונד אני בטוח שבתקציב כזה אוכל למצוא משהו שיספק אותי. אז התחלתי לחקור ואני פשוט לא מסוגל להחליט יש כל כך הרבה אפשרויות... סגורות, פתוחות, מלא חברות ומלא דגמים ואני כבר חסר כיוון. בכל מקרה כרגע אני נוטה לכיוון הHD555 למרות ששמעתי הרבה דברים טובים על הAUDIO TECHNICA AD700 למרות שהייתי מעדיף לקנות מהארץ אלא אם כן הAD700 באמת עדיפות בצורה משמעותית. עכשיו הבנתי גם ששתי הדגמים האלה זה אוזניות פתוחות ושאפשר יהיה לשמוע את מה שאני שומע, אז השאלה שלי היא עד כמה זה ח…

• 4 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.