עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by suprem,

שלום חברה. וואלה אני חייב להגיד שאני כבר משתגע מכל עניין האוזניות הזה. עד לא מזמן השתמשתי בSTEELSERIES 5HV2 כי אני משחק במחשב יחסית הרבה אבל הן נשברו לי והחלטתי שאני רוצה לקנות משהו איכותי הפעם והיות ואני לא מבין גדול בסאונד אני בטוח שבתקציב כזה אוכל למצוא משהו שיספק אותי. אז התחלתי לחקור ואני פשוט לא מסוגל להחליט יש כל כך הרבה אפשרויות... סגורות, פתוחות, מלא חברות ומלא דגמים ואני כבר חסר כיוון. בכל מקרה כרגע אני נוטה לכיוון הHD555 למרות ששמעתי הרבה דברים טובים על הAUDIO TECHNICA AD700 למרות שהייתי מעדיף לקנות מהארץ אלא אם כן הAD700 באמת עדיפות בצורה משמעותית. עכשיו הבנתי גם ששתי הדגמים האלה זה אוזניות פתוחות ושאפשר יהיה לשמוע את מה שאני שומע, אז השאלה שלי היא עד כמה זה ח…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by someone,

אני שומע שיר, ופתאום הKBPS שלו מתחיל לקפוץ אחורה ואני שומע מן רעש כזה מוזר... מישהו יודע מה יכול לגרום, או יותר חשוב לפתור?

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  3. אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש Smiley סליחה שהקפצתי קודם פשוט לא עונים בפורום הזה...

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  4. קניתי היום את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live! 5.1, בשביל הרמקולים ALTEC LANSING ADA880. אז אחרי שחיברתי אותו למחשב, נתקלתי בבעיה לזיהוי הכרטיס שלי, כי יש עוד כמה עם שם דומה. אחרי שהורדתי דרייבר קיבלתי את השגיאה המופיעה בקובץ המצורף.

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  5. שלום אני ממיר שירים מדיסקים שלי ל- MP3 עבור הפנסוניק SLMP70 ורוצה לראות שם אלבום ושם שיר כיצד להכניס שמות אלו? דרוש לי ID3TAG תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שבא ניתן נגזור מסרט את פס הקול שלו? נכון להיום אני מנגן את הסרט ומקליט אותו בתוכנה אחרת.... הבעיה שהזמן שזה לוקח את אותו הזמן של הסרט... שזה יותר מידי! תודה רבה!

7. אני מעוניין לקנות רמקולים לחבר (מיועדים למחשב). הוא שומע בעיקר "מוזיקה שחורה", האוסים וכל הדברים שיש בהם בס מוגזם. איך הרמקולים האלה? http://ksp.co.il/?select=.1215.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16532&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ראיתי שהם במציאון...ושבאופן כללי ממליצים על החברה הזאת באתר. אשמח להצעות אחרות 550 ש"ח מקסימום

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  8. Started by FatMatt,

שלום,אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו אותי למחשב,עכשיו התקציב שלי כרגע הוא כ-1000 ש"ח,אני שומע בעיקר מוזיקת רוק ואלקטרונית,ככה שזה קצת בעייתי,חשבתי לרכוש בהתחלה מערכת 2.0 ולחסוך כסף לסאב נחמד.. יש פה למישהו הצעות? והאם כדאי לקנות 2.0 וסאב או 2.1 עכשיו וזהו? *רמקולים קומפקטים יהוו יתרון,כי אין לי כ"כ הרבה מקום. חשבתי על ה M-Audio AV40,יש אותם למישהו ויכול לתת לי חוות דעת? ראיתי כמה סיקורים באינטרנט וכולם אומרים שהסאונד טוב מאוד..

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  9. שלום, כמו שהכותרת אומרת, יש לי מספר מערכות 2.1 שנראות לי דיי רציניות (תקציב כמה שיותר נמוך, אבל לא יותר מידי): Altec Lansing AVS300 Creative Inspire 2.1 2400 Logitech® Z-340 2.1 configuration 33 Watts HERCULES XPS 210 Extended personal sound (לפי הביקורת שבאתר, אני יודע שהיא לא משהו מבחינת סאונד, וגם הכפתורים על הוופר מה שיהפוך את הפעילות עם הכפתורים קשה במיוחד מכיוון שהוופר אמור להיות אצלי מתחת לשולחן). תודה לעוזרים :-* (שום כוונות מיניות בסמיילי הזה )

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by Dror-l,

אני עומד לקנות את הנגן iaudio u2 אבל לאחר שערכתי השוואה ב-cnet ראיתי שהנגנים כמעט זהים! בבקשה תגידו לי מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם יותר טוב? http://reviews.cnet.com/4504-6495_7-0.html?tag=pageNav&orderby=-7eRating&qt=&cdi=5502846&id=31129769&id=31236411&tag=txt

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  11. כמו שרשום אני צריך סמפלים של קולות של ניתוח או עבודה שמשהו שמזכיר קולות של ניתוח

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  12. אני מעוניין להמיר קלטות וידאו ישנות לגיבוי על המחשב. אם אני כבר קונה כרטיס טלויזיה חשבתי ללכת גם על כרטיס שיודע לקלוט DVB-T וככה אני אוכל לראות על המחשב טלויזיה בחינם (כלומר בלי תשלום חודשי ורק ערוצים 1,2,10 כמובן). מצאתי את הכרטיס GT-PTV-TAF-RH שיש לו כניסת composite מצד אחד (בשביל לחבר לוידאו) וגם קליטת DVB-T (ועוד כמה פיצ'רים נחמדים). אין באתר של ג'יגהבייט מפרט באמת טוב אבל הסתכלתי קצת על המוצרים שם וראיתי מוצר אחר GT-P8000 (שלא מצאתי בארץ..) שההבדל העיקרי בינו לבין GT-PTV-TAF-RH הוא שרשום עליו "Record formats support MPEG1/2/4". מזה אני מסיק שGT-PTV-TAF-RH לא מקליט MPEG. אז מה בעצם הוא מקליט- מידע פרוס (לא דחוס) ? האם אפשרי להמיר את מה שהכרטיס שומר על ההארד דיסק לקובץ…

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  13. היי, אני מחפש רמקולים קומפקטיים, משמע שיהיו יחידה אחת (לא מופרדים), שיהיה קל ומהיר להוציא ולהכניס אותם מהתיק. חשוב שיקבלו חשמל\טעינה מ-USB כי תכלס רוב הזמן הם יהיו מחוברים למחשב בעבודה שיש לו רק רמקולים מובנים במארז, השימוש זה בעיקר שירים. יהיה לי קשה להסתדר עם משהו שמקבל חשמל מהקיר, וגם סוללות בלי חיבור USB יהיה לי בעיה כל הזמן לטעון בבית. חשבתי על ה-JBL ON TOUR הרגיל שעולה 350 שקל, אבל אין לי מושג איך האיכות סאונד של דבר כ"כ קטן. אני לא חושב שיתנו לי בבאג לפתוח אותם ולשמוע, אז אני מחפש המלצה ממי שבאמת שמע רמקולים מהסוג הזה (ומהמחיר הזה) ויכול להמליץ לי (בבקשה בלי המלצות סתם על סמך סקירות, זה לא מה שאני מחפש). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  14. שלום לכולם , יש לי כרטיס קול 4.1 של creative וחיברתי אליו את המערכת סטריאו דרך החיבור הרגיל (line out ) עכשיו רציתי לחבר בנוסף לרמקולים הקיימים (2) עוד 3 רמקולים אחרים (2.1) וששתי הזוגות יפעלו ביחד (בסה"כ 4 רמקולים +סאב) האם זה אפשרי , ואיך ? (יש בכרטיס קול עוד שתי יציאות שחשבתי שיתאימו : אחת שנקראת rear out ו- line in ניסיתי לחבר לשתיהם זוג אוזניות אבל לא שמעו כלום באוזניות ורק ברמקולים). תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  15. אתמול הייתי בחנות מחשבים מסויימת, והם טענו שאין להם את הכרטיס במלאי וגם לא יהיה אותו יותר וזאת מכיוון שהפורטיסימו 3 בדרך. חבל מאוד, רציתי לקנות את הכרטיס הנ"ל. אני לא רוצה את ה-3 כי אני לא צריך 7.1 (WTF?!?) והוא גם יותר יקר.

16. Started by TaMiRn2,

אני מחפש אזניות כפתור למטאל ורוק באהר"ב ב50$ בערך... מישהו יודע על משהו? חשוב שלא יהיו IN-EAR אלא כפתור... ואם אפשר שיהיו יפות... לא פשוטות ומכוערות.. נ.ב. אם אפשר... שיהיו לבנות..

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by pchoresh,

שלום אני רוצה לצפות בסרטי HD במחשב הורדתי את התוכנה VLC אבל יש בה כל הזמן הפרעות וקיטועים שמעתי שאפשר לצפות עם POWERDVD אבל הוא כאילו לא מצליח לזהות את הסרט יש תוכנות אחרות שמומלצות? יש דרך אחרת להפעיל דרך POWERDVD? תודה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  18. לא יודע מה קרה חיברתי את ה-IPOD ל-USB ולא קורה כלום ה-iTunes לא עולה אין לי אפשרות להכניס שירים כאילו שהוא לא מחובר

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by simonsix,

איזה כרטיס איכותי יותר? X-Fi Elite Pro http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14064 M-Audio fasTrack http://www.m-audio.com/products/en_us/SessionwithFastTrackUSB-main.html השימושים העיקריים שלי הם: מוסיקה (יצירה,הקלטה) ומשחקים ,שניהם במידה שווה מבחינת שימוש. משתמש במגבר NAD חזק + 2 רמקולים ריצפתיים של בוסטון (חזקים מאוד). ההבדל ביניהם הוא 1000 ש"ח ,שווה לי להזדכות על שלי ולקנות את הקריאייטיב? לחלופין,מה דעתכם על הכרטיס הזה,שווה 1200 ש"ח ? (כולל משלוח) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180163969852&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  20. אהלן חברה .... יש לי אוזניות Motorola HT820 אני מעוניין לקנות מתאם בלוטות' שאני אוכל לשמוע ולדבר בסקייפ ואולי אפילו לשלוט דרך האוזניות על ה WINAMP (אני יודע שהוא עובד עם MEDIA PLAYER אבל אני לא סובל את התוכנה הזאת). ובנוסף יש לי גם פלאפון סמסונג R500 שאני מעוניין לדבר דרכו ולשמוע מוזיקה (כן ,יש לו A2DP) ולכן,אני רוצה גם להעביר קבצים בין המחשב לסלולרי ולהיפך, באמצעות אותו מתאם. אגב יש לכם מושג אם בלוטות' 2.0 הכרחי? תודה רבה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  21. Started by ethgar,

.

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by picolo,

שלום, יש ברשותי מיני דיסק של סוני , ואני רוצה להעביר שירים מהמחשב לקלטת המיני דיסק. איך ניתן לבצע זאת? אם איזה כבלים? אם אפשר מדריך של כל השלבים אני ממש ישמח! תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by rami367,

אני די חדש בנושא הטלוויזיות אני מעוניין לקנות 32 אינץ' אני מאוד אוהב את סמסונג אני אוהב לראות סרטים מהמחשב הטלויזיה תהיה עם זרוע מרחק צפייה בערך 3 מטר עדיפות ל LCD לא מבין בלד לא לד חשוב לי שהיא תוכל לקרוא סרטים מהדיסקון קי תקציב 2, 2.5 אלף מוכן לשמוע הצעות

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  24. שלום !! אני מעוניין להמלצה לאוזניות למחשב ולנגן MP3. האוזניות הן לילד בן 11, ככה שלא צריכות להיות היי אנד. התקציב הוא עד 150 בערך. ראיתי בזאפ את הסנהייזר HD201 והEH150 שחזקה יותר. הן טובות ?? מי עדיפה ?? אולי דגם אחר ?? תודה רבה לעוזרים !! אני חייב לצאת לקנות, אז אישרור סופי שלכם הוא זה שיחליט.

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  25. Started by Enable,

קניתי לפני כמה חודשים אוזניות CX300 II מ KSP היום הפסקתי לשמוע באוזניה אחת כי יש בעיות במגעים כל הזמן צריך לשחק עם הכבל ולוקח שנה לסדר את זה. ניראה לכם שהאחריות מכסה את זה? ואני צריך לתת להם את כל מה שקבלתי עם האוזניות [נרתיק,והכיסויי סיליקון הזה?] עכשיו נראה לכם שאני יקבל חדש או שישלחו לתיקון? תודה.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.