עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הרסיבר כבר נקנה לא על ידי. הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  2. Started by GladiuS,

אני כבר הרבה זמן מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה וסרטים,כרגע יש לי SONY MDRV150(די ישנות,קניתי אותן רק כשיצאו)..אני רוצה משהו שיהיה לי לכמה שנים טובות,התקציב שלי הוא 400 שקל(מוכן להוסיף עוד 50-70 שקל אם זה קריטי) תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  3. Started by asi1998,

למטרת חיבור בין המחשב לLCD . המרחק הוא נורא קצר ככה שגם כבל של 1 מטר יספיק. אין לי מושג מאיפה ואיזה כבל לקנות זה יהיה מצויין אם תתנו לי המלצה לכבל טוב עם קישור.. תודה! שכחתי משו- שמעתי שאפשר לקנות מתאם בשביל הכרטיס מסך ואז לקנות כבל hdmi-hdmi . מה כדאי לעשות? האופציה של הdvi או של ה hdmi ? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  4. Started by yaloner,

מה דעתכם על ההצעה הזאת? http://www.groupon.co.il/deals/special/alkol-c1301121274/16187879

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by mrraz,

הייתי עכשיו במחסני חשמל וראיתי עמדת הדגמה של טלויזיה 3D המשקפים שם נראים רגילים ובלי בטריה. מעבר לכך ה3D פעל רק כשהתרחקת 2 מטר לפחות מהטלויזיה, פחות מהמרחק הזה רואים הכל כפול. מישהו יכול להסביר איזה משקפים טובות יותר, עם הבטריה או בלי ? ובנוסף למה צריך כל כך להתרחק מהטלויזיה כדי לראות 3D

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

מה האוזניות הכי טובות שאפשר לקנות בתקציב של 300 שקל? אני רוצה אוזניות למוזיקה, יאנו שיהיו FLAT לא +בס או +לטרבל ואני מדבר על גם יצירת מוזיקה לא סתם לשמוע.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by eli308,

קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1. הדגם הוא Philips mms460. כשפתחתי את האריזה קצת התבאסתי כי ראיתי שהחיבור שלהם הוא לא USB, אלא חיבורי 3.5mm (לא יודע בדיוק תשם) שחור ירוק וכתום. בגלל שיש לי כרטיס קול onboard פשוט (אם אני לא טועה, Realtek ac 97) אני לא יכול לנצל את הרמקולים. כמו שאני מבין אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך ב 5.1 . רק לציין שאני לא מחפש משהו יקר או משהו באיכות גבוהה במיוחד, אלא פיתרון זול (אך לא דרעק) כדי שאני אוכל לנצל את הרמקולים. חשבתי ללכת על הכרטיס קול Creative live 5.1. בחיפושי אחר חנות זולה לקנות בה את הכרטיס, מצאתי כרטיס קול חיצוני 5.1 המתבחר ב USB. ופה אני בעצם מתלבט וצריך עזרה. מה עדיף לקנות? המחיר הוא אותו מחיר, אך השאלה האם יש הבדל באיכות או הבדל ביכו…

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  8. חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? תודה רן

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by o07,

תודה לכל מי שעזר, בסוף הלכתי ו קניתי בחלילית את האוזניות RP21 של Eqation. רק עכשיו קניתי אבל עדיין התרשמתי מכמות הצלילים שאני לא שמתי לב מקודם באוזניות הישנות שלי. (JBL 220 ref) אולי אני יביא התרשמות יותר עמוקה אחרי שאני יעשה להם BURN IN של כמה ימים. שוב תודה.

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  10. אני רוצה לקנות קולנוע ביתי לחדר, די קטן יחסית - לא סלון, אני חושב על משהו כמו 5 ערוצים, רסיבר סאב ודי וי די (לפי מה שאמרו לי בחנות לא חייבים סאב אם יש רסיבר אני לא הבנתי את זה אתם יכולים להסביר את הקטע הזה? :s05:) יש לי תקציב של לא יותר מ1500 שקל הייתי רוצה עזרה בבחירת מוצרים. תודה.

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by ekroni,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות כי האוזניות שיש לי עכשיו ממש לא טובות והם באיכות נמוכה . התקציב שלי הוא 520 שקל עם חריגה של איזה עשרים שקל . בנתיים ראיתי שיש את ה SHURE SRH750dj ואת ה reloop rhp 10 אני שומע דאבסטאפ ראפ היפהופ מטאל , תראש מטאל וממש קצת קלאסי , בקיצור הכול חוץ ממזרחית ודיכאון אבל עם דגש על תראש מטאל , מטאל דאבסטאפ ראפ והיפהופ. חשוב לי איכות שמע כמובן העיצוב פחות אבל עיצוב טוב גם נחמד שיהיה אפשרי להסתובב איתם ברחוב שיהיו ניידות תודה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות רמקולים לחבר (מיועדים למחשב). הוא שומע בעיקר "מוזיקה שחורה", האוסים וכל הדברים שיש בהם בס מוגזם. איך הרמקולים האלה? http://ksp.co.il/?select=.1215.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16532&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ראיתי שהם במציאון...ושבאופן כללי ממליצים על החברה הזאת באתר. אשמח להצעות אחרות 550 ש"ח מקסימום

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  13. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר שיודע להקליט על DVD עם הפיצרים הבאים - 1. יודע לצרוב על כל סוגי המדיות כולל RW ו-RAM 2. קורא DivX 3. יהיה נחמד אם הוא ידע גם לקרוא כתוביות בעברית 4. בארץ 1 ו-4 חובה, 2 ו-3 אופציה יש חיה כזאת?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by תולעת המשפט,

לפני כמה ימים הורדתי Modded NvMixer מwww.ngohq.com והתקנתי והכל עבד יפה. יש שם מלא אופציות חדשות ואפשריות.. אבל מה מפריע לי? אני לא מבין חלק מהדברים שם. מישהו יכול לתת קצת הסבר?

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by E.Z,

אהלן, ראשית אבהיר - איני יודע איפה לשאול זאת ולכן בחרתי בפורום זה, אם זהו לא המקום אנא העבירו בבקשה לפורום המתאים. אוקיי, אז ככה - יש לי מחשב ויש לי ממיר דיגטלי של HOT, השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר הידגטלי למחשב ולצפות כאילו זה TV? האם זה אפשרי? אם כן, אשמח לתדרוך! תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by yarkoni,

http://halalit.co.il/products/139796 איך הרמקולים ? אין לי תקציב גבוהה והרמקוליים האלה ניראיים ממש פצצה אני חייב לומר איך האיכות שלהם ? הם שווים את המחיר<? ונגיד ואני קונה אותם צריך להוסיף סאב וואפר ? ומגבר?

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  17. שלום. עד עכשיו היה לי ווקמן והוא נהרס ככה שעכשיו בנסיעות ארוכות אין לי אמצעי לשמוע מוזיקה שהופכת את הנסיעות לקצרות ולהרבה פחות מייגעות. המליצו לי על מיני דיסק ועל נגן אמ פי 3 אבל גם ככה יש לי מספיק דיסקים בבית ככה שאני אוותר על להמיר אותם לפורמט של מיני דיסק או לאמ פי 3. בכל מקרה יש לי איזה 50 שירים באמ פי 3 שאספתי מהרבה אמנים שונים ככה שאני גם צריך שהדיסקמן יקרא דיסקים עם פורמט של MP3. אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי ככה שאם מישהו מכיר דיסקמן ספציפי שיש שם אני אשמח אם הוא ימליץ לי עליו. אני מאמין שאתם לא יודעים בדיוק איזה דיסקמנים יש להם שם , אז אם אפשר לתת לי כמה שמות ספציפים שלא יעלו הרבה ואם אין בדיוטי פרי אני אקנה בחול או בארץ. הדרישות שלי לא בשמיים , שיהיו אוזניות טובו…

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  18. אני מעוניין להמיר קלטות וידאו ישנות לגיבוי על המחשב. אם אני כבר קונה כרטיס טלויזיה חשבתי ללכת גם על כרטיס שיודע לקלוט DVB-T וככה אני אוכל לראות על המחשב טלויזיה בחינם (כלומר בלי תשלום חודשי ורק ערוצים 1,2,10 כמובן). מצאתי את הכרטיס GT-PTV-TAF-RH שיש לו כניסת composite מצד אחד (בשביל לחבר לוידאו) וגם קליטת DVB-T (ועוד כמה פיצ'רים נחמדים). אין באתר של ג'יגהבייט מפרט באמת טוב אבל הסתכלתי קצת על המוצרים שם וראיתי מוצר אחר GT-P8000 (שלא מצאתי בארץ..) שההבדל העיקרי בינו לבין GT-PTV-TAF-RH הוא שרשום עליו "Record formats support MPEG1/2/4". מזה אני מסיק שGT-PTV-TAF-RH לא מקליט MPEG. אז מה בעצם הוא מקליט- מידע פרוס (לא דחוס) ? האם אפשרי להמיר את מה שהכרטיס שומר על ההארד דיסק לקובץ…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  19. היי, אני מחפש רמקולים קומפקטיים, משמע שיהיו יחידה אחת (לא מופרדים), שיהיה קל ומהיר להוציא ולהכניס אותם מהתיק. חשוב שיקבלו חשמל\טעינה מ-USB כי תכלס רוב הזמן הם יהיו מחוברים למחשב בעבודה שיש לו רק רמקולים מובנים במארז, השימוש זה בעיקר שירים. יהיה לי קשה להסתדר עם משהו שמקבל חשמל מהקיר, וגם סוללות בלי חיבור USB יהיה לי בעיה כל הזמן לטעון בבית. חשבתי על ה-JBL ON TOUR הרגיל שעולה 350 שקל, אבל אין לי מושג איך האיכות סאונד של דבר כ"כ קטן. אני לא חושב שיתנו לי בבאג לפתוח אותם ולשמוע, אז אני מחפש המלצה ממי שבאמת שמע רמקולים מהסוג הזה (ומהמחיר הזה) ויכול להמליץ לי (בבקשה בלי המלצות סתם על סמך סקירות, זה לא מה שאני מחפש). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  20. כבר 2 זוגות של אוזניות נהרסו לי:( כבר לא בתקופת האחריות... הזוג הראשון היה MDR-EX71 אוזנית שמאל הפסיקה לעבוד. הזוג השני היה EP-630 אותו דבר שם הבעייה הייתה כנראה קרע או משהו בסגנון, בין החוט עצמו לחיבור של ה 3.5mm. אני מתכנן לקנות cx400 או cx300, מה אני יכול לעשות שזה לא יקרה לי עוד פעם? אולי להדביק משהו\איכשהו? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by lior322,

עכשיו קראתי כתבה בנענע http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=198766&sid=10 בקיצור הוא מדבר פה על המהפכה שהmtv עשתה לאומת הרדיו ועל המהפכה שהאינטרנט (דוגמא kazza) תעשה לאומת הטלוויזיה יש שם חלק שהוא אומר שבעתיד יכול להיווצר מצב שאומנים יקליטו בבית יפרסמו באינטרנט וזה יתפוס יותר במטלוויזיה עכשיו לשאלה שלי הוא אומר שם שבמחשב ממוצע עם קצת שינויים אפשר להקליט באיכות אולפן וזה נראה לי לא הגיוני ההאם זה נכון? ואם לא אם יהיה לי מחשב טוב עם כרטיס קול מצוין האם כן אפשר להגיע לאיכות אולפן? או שאין מצב בשום אופן להגיע במחשב לאיכות אולפן

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  22. אני מחפש 2 רמקולים עם איזה סאב טוב למחשב.. שיהיה באיכות סבבה הכי חשוב.. יש למישהו הצעות..?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  23. אני יודע שזה קיים בקלטת, אבל זה לא עוזר לי.... בכל אופן יש לי רדיו דיסק ברכב שהוא מקובע ואי אפשר להחליף אותו. הוא מנגן רק cda והייתי רוצה לנגן איתו באיזשהו אופן mp3. יש לי נגן mp3 חיצוני וגם דיסק-מן קורא mp3. איפה אני יכול להשיג מתאם וכמה הוא בערך עולה? אם תפנו אותי לאתרים שמוכרים זה גם יהיה נחמד... אשמח לשמוע על כל פתרון. תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by Red Sparowes,

אני מחפש איפה ניתן לרכוש כבל חדש לאוזניות shure se215 (כבל שקוף לא השחור) תודה

דיונים חדשים בפורומים