עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, כמו שהכותרת אומרת, יש לי מספר מערכות 2.1 שנראות לי דיי רציניות (תקציב כמה שיותר נמוך, אבל לא יותר מידי): Altec Lansing AVS300 Creative Inspire 2.1 2400 Logitech® Z-340 2.1 configuration 33 Watts HERCULES XPS 210 Extended personal sound (לפי הביקורת שבאתר, אני יודע שהיא לא משהו מבחינת סאונד, וגם הכפתורים על הוופר מה שיהפוך את הפעילות עם הכפתורים קשה במיוחד מכיוון שהוופר אמור להיות אצלי מתחת לשולחן). תודה לעוזרים :-* (שום כוונות מיניות בסמיילי הזה )

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  2. Started by avihai007,

היתרון העיקרי שראיתי ב-ARCHOS הוא הבטריות, שאפר להכניס לשם בטריות רגילות. יש אפשרות לחבר בטריות רגילות או משהו כזה גם ל-IPOD? (במיקרה שניתקעים) תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  3. שלום כולם, חיפשתי בכל מקום ללא הצלחה מתאם 3.5מ'מ (של אוזניות רגילות), ל2.5 (חיבור קטן יותר), לא מצאתי בשום מקום, אשמח אם תוכלי להכווין אותי לאתר כלשהו (רק ישראליים אין לי איך לקנות מחו'ל), או חנות באזור המרכז שיש לה את המתאם הנ'ל, יש לשים לב שהוא סטראופוני ולא מונופוני ההבדל הוא לסטראופוני יש שלושה פסי בידוד בעוד למונופוני יש רק 2 בתודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by Kerberos,

אוקיי הבעיה היא כזאת יש לי מיני דיסק של סוני MZR501. ה PClink שבא איתו הוא אנלוגי. זה לא קריטי ולא משנה כי השגתי מחבר אחד אופטי אבל הוא לא ישאר אצלי קבוא. הבעיה היא שבהקלטה הוא צריך 2 שניות כדי לזהות שהחליפו טראק. האם מישהו יודע על תוכנה או OutPut Plugin ל Winamp שיודע לעשות אחרי כל שיר Pause של 2 שניות ?? תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  5. Started by HaimTS,

לדוגמא Logitech® Z-680 דרך קוואקס כאשר הכרטיס קול לא יועד להעברת קידוד DTS או שחייב כרטיס קול 5.1 ואז למה בכלל קיים פיענוח DD ברמקול? תודה, HaimTS ********************************** עבר עריכה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  6. Started by alexta-z,

יש לי מערכת aiwa nsx-sz200 והייתי רוצה לדעת איך לחבר אותה למחשב ? הכרטיס קול שלי הוא הרקולס פורטיסימו 3 7.1

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by D-M-X,

אני רוצה לקנות את הנגן (לא בארץ) אבל אני רוצה לוודא אם אפשר לקנות לו עוד סוללה נטענת ומטען נפרד רק לסוללה?

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  8. כבר 2 זוגות של אוזניות נהרסו לי:( כבר לא בתקופת האחריות... הזוג הראשון היה MDR-EX71 אוזנית שמאל הפסיקה לעבוד. הזוג השני היה EP-630 אותו דבר שם הבעייה הייתה כנראה קרע או משהו בסגנון, בין החוט עצמו לחיבור של ה 3.5mm. אני מתכנן לקנות cx400 או cx300, מה אני יכול לעשות שזה לא יקרה לי עוד פעם? אולי להדביק משהו\איכשהו? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  9. היי, אני מחפש רמקולים קומפקטיים, משמע שיהיו יחידה אחת (לא מופרדים), שיהיה קל ומהיר להוציא ולהכניס אותם מהתיק. חשוב שיקבלו חשמל\טעינה מ-USB כי תכלס רוב הזמן הם יהיו מחוברים למחשב בעבודה שיש לו רק רמקולים מובנים במארז, השימוש זה בעיקר שירים. יהיה לי קשה להסתדר עם משהו שמקבל חשמל מהקיר, וגם סוללות בלי חיבור USB יהיה לי בעיה כל הזמן לטעון בבית. חשבתי על ה-JBL ON TOUR הרגיל שעולה 350 שקל, אבל אין לי מושג איך האיכות סאונד של דבר כ"כ קטן. אני לא חושב שיתנו לי בבאג לפתוח אותם ולשמוע, אז אני מחפש המלצה ממי שבאמת שמע רמקולים מהסוג הזה (ומהמחיר הזה) ויכול להמליץ לי (בבקשה בלי המלצות סתם על סמך סקירות, זה לא מה שאני מחפש). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  10. אני מעוניין להמיר קלטות וידאו ישנות לגיבוי על המחשב. אם אני כבר קונה כרטיס טלויזיה חשבתי ללכת גם על כרטיס שיודע לקלוט DVB-T וככה אני אוכל לראות על המחשב טלויזיה בחינם (כלומר בלי תשלום חודשי ורק ערוצים 1,2,10 כמובן). מצאתי את הכרטיס GT-PTV-TAF-RH שיש לו כניסת composite מצד אחד (בשביל לחבר לוידאו) וגם קליטת DVB-T (ועוד כמה פיצ'רים נחמדים). אין באתר של ג'יגהבייט מפרט באמת טוב אבל הסתכלתי קצת על המוצרים שם וראיתי מוצר אחר GT-P8000 (שלא מצאתי בארץ..) שההבדל העיקרי בינו לבין GT-PTV-TAF-RH הוא שרשום עליו "Record formats support MPEG1/2/4". מזה אני מסיק שGT-PTV-TAF-RH לא מקליט MPEG. אז מה בעצם הוא מקליט- מידע פרוס (לא דחוס) ? האם אפשרי להמיר את מה שהכרטיס שומר על ההארד דיסק לקובץ…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by Roeebaeloha,

אהלן חברים, יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק- Z506 כבר תקופה ארוכה, נדמה לי שאפילו מעל ל-5 שנים.. היא מערכת מעולה ואני מאוד מרוצה ממנה אבל בשנה + האחרונות היא כבר עושה לי הרבה בעיות ואני מעוניין להחליף אותה.. מחפש להתחדש במערכת 5.1 בסגנון של ה-506 בנוסף אם זה בכלל אפשרי אשמח שגם תיהיה לה אופציה להחבר אליה בבלוטוס.. אבל בעיקרון הכי חשוב לי זה החיבור למחשב ואיכות הסאונד תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  12. http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=CX300II&Cat2Cat1ID=5026&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he היה לי בעבר החזיקו לא כלכך הרבה זמן . יש משהו עדיף באותו טווח? רק IN EAR

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  13. Started by ABL,

יש לי מגבר+רמקולים ואני משתמש ביציאה אופטית כשאני רואה סרטים/מוזיקה וביציאות האנלוגיות כשאני משחק. אני רוצה לקנות מחשב חדש ומתלבט לגבי לוחות האם החדשים עם האודיו המובנה לעומת כרטיס קול נפרד. בעצם האפשרות היא לקחת Gigabyte GA-Z77-DS3H ולהוסיף משהו כמו Asus Xonar DX 7.1 ב420 ש"ח = 960 ש"ח או Asus P8Z77-V LE PLUS עם Realtek® ALC889 ש"ח 840 או Asus P8Z77-V LX עם Realtek® ALC887 ש"ח 640 או Gigabyte GA-Z77-D3H עם VT2021 ש"ח 540 או Gigabyte GA-Z77X-UD5H עם Realtek ALC898 codec Support for X-Fi Xtreme Fidelity® and EAX® Advanced HD™ 5.0 ש"ח 1050 מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  14. Started by ron11,

אני צריך 2-רמקולים למחשב מעץ+סאב וואפר שיהיה להם באס עמוק ומדויק גם בוויליום גבוהה וסאונד נקי המלצה לחברה המובילה בתחום הרמקולים צריך גם מגבר ? התקציב שלי 1000ש"ח

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  15. השימוש שלי איתן יהיה למוזיקה ומשחקים בעקרון, ועם מחיר כזה זול (390) למאפיינים של האוזניות האלה (שמשתווה ל beats by dr dre) אני מתפתה לרכוש אותן. http://exp.shopy.co.il/products/150971 אז מה אתם חושבים? נ.ב אם אתם רוצים להמליץ לי על אוזניות אחרות אז: תקציב 300, 350 גג. למשחקים וסרטים. שיהיו נוחות מאוד לשימוש ממושך. תודה.

16. Started by TicTacToe,

אני כרגע עם siberia v2 שהתחילו לקרטע לי אני רוצה להשתדרג מבחינת אאודיו יש כאן משתמשים שיש להם אותן?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  17. היי אני מחפש זוג רמקוליים איכותיים בתקציב של 1000 שח בערך אודה לכם מאוד על העזרה !

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by fp581,

מסתורין אופף את מהלך האחרון של חברת אפל:על פי דיווחים שהגיעו לאתר חדשות המשחקים GAMESPOT, החברה מגייסת מפתחי משחקים לפרויקט סודי. ההערכות הן, כי מי שעומד בראש הקבוצה המגייסת את המפתחים הוא מייק למפל, שבעבר היה מנהל חברת משחקים של לוקאס ארטס. אפל עצמה מעולם לא הודתה כי למפל מועסק אצלה. על פי הידוע המפתחים מגויסים לחטיבת ITUNES של החברה, מה שמעלה את הסברה כי אפל מתכננת להציג סדרת משחקים לרכישה דרך החנות המקוונת שלה ברשת, שיוכלו לפעול גם על מכשירי הIPOD מידיעות אחרונות

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by anatoli,

אז למי שלא יודע, הייתה תערוכה לא קטנה, פלסמות, LCD, עוד המון דברים ובין היתר אוזניות בחור מהד-פיי העלה לא מעט תמונות: http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=258697 מבחינתי יותר מעניינות ה-AT מעת שנראות יחסית פשוטות ולכן לא יקרות כמו הדגמים הנוכחיים כנראה. יש גם כמה דגמים של AKG שנראים מעניינים. Anatoli.

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by m0sh,

טובס חברים תראו...אתמול נפל לי על הרצפה מגובה מטר (עם הנרתיק) ה iHP-120 עכשיו שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מגיב ובעצם המחשב די נתקע שאני מנתק אותו , לוקח לו המון זמן עד שהוא חוזר לתפריט אבל כל השירים קיימים והכל עובד... רציתי לדעת מה לעשות? האם יש דרך להציל את מה שיש בפנים? (הקלטות) והאם צריכים לעשות פירמוט...האם זה עוזר בכלל... תודה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by Aviko,

תודה לעוזרים, אבי

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  22. שלום, לא מזמן נהרסו לי אוזניות IceMat ששירתו אותי לא רע במשך כשנתיים בשביל מוזיקה משחקים ובעיקר מוזיקה. אני צריך לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה, אבל אני צריך המלצה מסוימת. אז קודם כל, כמו שאמרתי, השימוש העיקרי שלי באוזניות הוא בשביל שמיעת המוזיקה שיש לי על המחשב. אני מתכנן לקנות נגן MP3 (סאנדיסק סנסה E280 אם זה מעניין מישהו), ואני חשבתי לעצמי, אם כבר אני קונה נגן, ואני גם צריך אוזניות חדשות, אז למה שאני לא אקנה אוזניות שמותאמות גם לשמיעת מוזיקה דרך נגנים וגם דרך המחשב (כלומר, ללא צריכת חשמל גבוהה). השאלה היא, האם קיים כזה דבר? זאת אומרת.. נגיד אני אקנה אוזניות PX100. האם זה יהיה נוח לחבר אותן למחשב? למישהו יש המלצה ספציפית לאוזניות שמתאים איתן גם לשמוע מוזיקה וכל מיני…

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by TearecioNN-,

איזה אוזניות כדאי לקחת? icemat siberia 5H medusa 5.1

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by yuraxp,

איזה בין האוזניות יותר טובות? AKG 26P http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2902&scat=308&tcat= או ה AKG K44 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=34&scat=308&tcat= בעבר היה לי אוזניות של SONY MDR 100 ואהבתי אותם, אתם חושבים שיש שיפור ניכר בינם?

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  25. איך אפשר לעשות זאת?

דיונים חדשים בפורומים